سلام من دو تا pc دارم و می خوام که با این دو تا یه شبکه داشته باشم
چی کار باید کنم؟؟؟
Printable View
سلام من دو تا pc دارم و می خوام که با این دو تا یه شبکه داشته باشم
چی کار باید کنم؟؟؟
یه کابل کراس درست کن و بزن توی کارت شبکه هاشون
IP اونها را هم توی یه رنج بده
دیگه حله
یعنی واقعا این بحث به همون روش اولیه نمی خواد ادامه پیدا کنه؟ :ناراحت:
تو رو خدا گلادیاتور ، اوایل خیلی خوب پیش می رفت
هدف اولیه ات رو فراموش کردی؟
بازم دوستای خوب پیدا میکنی
ولی هدف دوستای خوب نبودن!!
سلام
راستش این تاپیک منو خیره کرده ،،،، واقعا عالیه گلادیاتور جان قابل تحسین هستی
ولی یه سوال چرا بحث و ادامه نمیدی نباید ولش کنی چون خیلی ها مثل برادرت مشتاق به یادگیری هستند و تو راهبر این مجموعه پس با یه (( یا علی )) مجدد شروع کن
" که ما تشنه لبانه سر سودای قلم بر سر ایوان طلاییم "
با سلام، میخواهم در مورد پیاده سازی شبکه های بی سیم و پروتکلها و دستگاههای مورد استفاده آن در WWAN, WLAN اطلاعات کاربردی داشته باشم.
سلام به همگی
دست همگی دوستان از جمله آقای گلادیاتور درد نکنه . سوال و جوابهای خیلی جالبی مطرح شده .
آقای گلادیاتور اگر امکان تمامی مطالب رو بصورت یه فایل WOrd یا PDF بزارید روی سایت خیلی عالی میشه .
سلام دوستان عزیز
از گلادیاتور عزیز بابت مطالبش ممنونم .اما یه خواهش از دوستان عزیز داشتم لطفا از طرح سوالات متفرقه توی تاپیک خودداری کنید.99 درصد سوالهاتون جوابش توی سایت خیلی واضح وروشن پاسخ داده شده.من پیشنهاد می کنم یه جمعبندی از مطالب مرتبط انجام بدیم تا ادامه مطلب راحتتر انجام بشه.
بابت این مثلا تذکر ببخشید
در مورد امنیت شبکه 7 دیواره آتش توضیح دهید
دست همتون درد نکنه
salam
ye soal azatoon daram
man ye poroje daram rajebe network monitoring , ke tosh bayad ba estfade az ping kardan befahmam kodom az com ha be shabake vasl and kodom nistand, be zabane vb6 ham bayad bashe,
mitooni komakam koni???
منتظر ادامه مباحث آقای گلادیاتور هستیم
خوب به نظر من گلادیاتور مثل یک گلادیاتور خوب پیش رفت اما به علت حجم گسترده سوالات شاید زمان کافی برای این دروس خوبش نداشت . شاید هم به خاطر این بود که دوباره به
Subnetting
بر میگشت و تمامی سوالات از اول دوباره برمیگشت. تا حدی که او ابتدا درس
ِDHCP
را داد تا بتواند کمی سوالات کمتر شود شاید بهتر باشد اینگونه بگوییم که دوستان عزیز باید ریاضیاتشان را قویتر کنندو مثل من 1 نگیرند. ;0
سلام ؛
راستش دلم میخواست بهتر از این باشه ولی اینقدر مطالب پایه ایه که حوصله ندارم از اول شروع کنم ، ولی سعی میکنم در همین هفته یک مرور کلی داشته باشیم و بعد ادامه مطالب .
ضمنا از نظر لطف کلیه دوستان سپاسگزارم .
گلادیاتور .
آقای Gladiator مرسی
امیدوارم این کارهای شما تداوم داشته باشد.
سلام
آقای گلادیاتور از شما تشکر می کنم. امیدوارم این کارهای شما تداوم داشته باشد.
گلادیاتور ـ
مردی وا..
فکر نمیکردم راضی بشی
ممنون
سلام ؛
بحث کلی این تاپیک باید پیرامون مقدمات ایجاد و مدیریت یک شبکه محلی باشه .
مواردی که مد نظر دارم :
1- معرفی شبکه و انواع اون
2- راه اندازی یک شبکه محلی به ساده ترین شکل
3- راه اندازی بعضی از سرویسها که موارد استفاده بیشتری دارند
این مطالب رو از پستهای قبلی خودم کپی کردم :
شبکه کامپیوتری چیه ؟
هر وقت حداقل 2 کامپیوتر رو به هم متصل کنیم ( به هر شکل ) یک شبکه کامپیوتری ایجاد کردیم .
شبکه LAN چیه ؟
شبکه LAN یعنی Local Area Network و به معنی شبکه محلی یا داخلیه .
شبکه WAN چیه ؟
شبکه WAN به مجموع 2 یا چند شبکه LAN گفته میشه که به هم متصل هستند . ( به هر شکل ) . شایان ذکر است اینترنت هم در اصل یک شبکه WAN میباشد و در اصل بزرگترین شبکه WAN .
اساس کار ما بر پایه پروتوکل TCP/IP خواهد بود این پروتوکل امروزه بیشترین کاربرد و استفاده رو در شبکه های کامپیوتری داره :
تنظیمات TCP/IP
تنظیمات TCP/IP شامل :
1. کلاس بندی کردن IP ها
2. ست کردن آی پی ها بر کارتهای شبکه ( به 2 روش استاتیک و دینامیک )
حالا اصلا این IP چیه ؟
آی پی در اصل یک عدد 32 بیتیه که به چهار نود 8 بیتی تقسیم شده . مثلا : 192.168.0.1
کار این IP چیه ؟
آی پی توی شبکه های TCP/IP آدرس کامپیوترهای موجود در شبکه میباشد . به این شکل که هر کامپیوتری با داشتن IP در یک شبکه اصل و نصب دار میشه یعنی خوار مادر پیدا میکنه .
حالا اگر حضرت عشق آی پی یه کامپیوتری رو توی شبکه ( حتی اینترنت ) داشته باشه میتونه بفهمه که این کامپیوتر کجاست .
سلام
بازکشت دوباره رو به شما تبریک می گم. اما قرار نشد برگردین و مطالب رو از اول تکرار کنید. لطفاً به بحث جالبتون ادامه بدین.
متاسفانه بحث شبکه همیشه از انواع شبکه شروع میشه و بعد یک بحث بسیار عمیق در مرد کلاسهای شبکه (که تقریبا همه اش غی رضروری است)و بعد بحث در مورد لایه ها که هیچکس اخر ش از انها چیزی سر در نمی اوردو....در دانشگاها هم همینجوری است ودر اینجا .کی به اخرش میرسیم الله اعلم....خواهش میکنم که شما اقای گلادیاتور ابتدا اصل مطلب را بگوییم همون سر فصل هایی که شما در اول تاپیک گفته ایدبا تشکر
سلام
چه جوری میشه بدون isa روی domain فقط به usrهای domain سرویس اینترنت داد یعنی وقتی در حالت this computer بیان بالا اینترنت نداشته باشه یا کسی که عضو domain نباشد و ip server داشته باشد نتواند با getway اینترنت بگیره می خوام از نرم افزار استفده نکنم
واقعا ای ول دارید . دمتون گرم
دوستان عزیز خواهشمند است با طرح سوالات بی مورد جناب گلادیاتور را از ادامه منصرف نکنید
متشکر م
ممنون از زحماتتون. همانطوری هم که جناب Inprise فرمودند اگه بشه مطالب بصورت PDF در بیاد واقعا عالی میشه.
تقریبا 10 ماه از مطرح شدن این تیتر مطرح شده اما.......به هر حال کاش اغاز کننده تاپیک حد اقل دلیل توقف ان را بیان میکردند مثلا میگفتند که استقبالی از ان نشد (که چنین نیست)یا...اگرچه من معتقدم که این تاپیک از همان اغاز از مسیر خود منحرف شد.البته امیدوارم دوستان این صحبت مرا به حساب قدر نشناسی من نگذارند اما باید بگویم که ظاهرا تمام کسانی که به نوعی به این تاپیک دل بسته اند سر کارند...نقل قول:
نوشته شده توسط Gladiator
salam be dooste aziz lotfan age mishe matalebe bishtari (علمی)baram beferest
montazeretam!!!!!!!!!!!!
doste to mohsen
mohsen_taghavi1984@yahoo.com
windows server 2003 چه فرقی فوکوله؟
حتما لازم نیست که ISA برای این کار داشته باشید . فقط یک چیز این داستان This Computer چی هست اگر من هم بدونم جالب میشه. وقتی Routing and Remote Access رو نصب میکنی اونجا می تونی تعیین کنی که توضیح داره اگر مایل بودی اینجا پست می کنم ولی نه به فارسینقل قول:
نوشته شده توسط hmdrf1
یه ebookدر مورد شبکه
--------------------------------------------------------------------------------
اگر ممکنه چند نوع تجارت الکترونیک را به من با مثال بگویید؟
یا سایتی در این زمینه به من معرفی کنید.
تجارتهایی مثل
COSTOMER TO COSTOMER
BUSINESS TO BUSINESS
غیر از این دو تا
ممنون
B2C)BUSINESS TO CONSUMER ) فروشنده و مصرف کنندهنقل قول:
نوشته شده توسط MARAL1366
C2B )CONSUMER TO BUSINESS ) مصرف کننده با فروشنده
B2A)BUSINESS TO ADMINISTRATION ) فروشنده با اداره
C2A)CONSUMER TO ADMINISTRATION ) مصرف کننده با اداره
در مورد مثال هم فکر کنم از اسمشون واضح باشه در هر حال اگر موردی بود مطرح بفرمایید .
موفق باشید
از جوابی که دادی ممنون
ولی چند نمونه دیگه غیر از اینها لطف کنید برایم اگه میشه با مثال بگویید؟
مرسی
در حالت معمول E-Buissnes به چهار دسته به شکل زیر تقسیم میشن :
business-to-consumer; business-to-business; business-to-public administration; consumer-to-public administration
پیشنهاد میکنم برای اطلاعات بیشتر حتما به سایت زیر مراجعه کنید تعاریف e-Buissnes با ارائه مثال ها و راهکار های متفاوت مطرح شده .
http://www.cheshirehenbury.com/ebusiness/index.html
موفق باشید
سلام بر دوستان عزیز
یه سوال داشتم طریقه ایجاد شبکه بصورتdomain چطوری هست لطفا راعنمایی فرمایید
یه سوال دیگر طیقه کنترل کامپیوتر های دیگر شبکه به چه صورت می باشد
با تشکر از دوستان عزیز
با سلام
دوست عزیز من می خواستم بطورکامل شبکه و نصب آن را یاد بگیرم ولی نمی دونم ازکجا شروع کنم لطفا مراراهنمائی کنید ضمنا من دانشجوی نرم افزار هستم . با تشکر
inh10000@yahoo.com
یکی از راه های یاد گیری اینه که اول یک مقدار از تئوری شبکه بخونی و TCP/IP و انواع شبکه ها و کاربردشون رو خوب یاد بگیری کتاب هایی مثل شبکه ترجمه احسان ملکیان برای تئوری بد نیست .نقل قول:
با سلام
دوست عزیز من می خواستم بطورکامل شبکه و نصب آن را یاد بگیرم ولی نمی دونم ازکجا شروع کنم لطفا مراراهنمائی کنید ضمنا من دانشجوی نرم افزار هستم . با تشکر
بعد باید شبکه هایی رو که میبینی مورد بررسی قرار دهی و ببینی ار چه اجزایی تشکیل شده و با سرویس های شبکه آشنا بشی و کاربرد هر کدوم را بدونی این آشنایی با بررسی کردن این فروم ها هم میتونی بدست بیاری.
مرحله بعدی باید سعی کنی یک لابراتوار برای آزمایش و راه اندازی مواردی که بدست آوردی پیدا کنی و یا ایجاد کنی ترجیحا اگر در شرایط کاری قرار بگیزی خیلی بهتره .
البته شاید تمامی موارد در دسترست نباشه اما موردی نداره مطمئن باش کم کم برات موقعیتش ایجاد میشه
بعد هم هر جایی به سؤال برخورد کردید اول یک جستجو در فرم بکنید بعد در صورت پیدا نکردن جواب سؤالتان رو مطرح کنید .
پاینده و پیروز باشید
در مورد نرم افزار کش 1- چی هست ؟؟ 2-کارش چیه 3-کجا کارایی داره
آقای Gladiator میشه در مورد Subnet Mask بیشتر توضیح بدین ؟؟
سلام
من رویای سفید هستم می خواستم بدونم چه جوری میشه ویروس winfile را بدون استفاده از
آنتی ویروس از بین برد
ویروسی که از طریق شبکه اینترنت وارد سیستم ها می شود و فایلهای با پسوند exe را تولید میکند
باتشکر
رویای سفید
مثلا من می خوام 16 کلاینت را با یه سرور شبکه کنم اونم با رنج 10.0.0.0 میشه یه کمی برام توضیح بدید.
میخواستم بدونم اگه چند تا کامپیوتر رو که شبکه هستند به وسیله یک سرویس دایل آپ به اینتر نت وصل کنیم آیا سرعتی که با دایل آپ میگیریم بین کامپیوترها تقسیم میشه یا نه ؟؟
100% سرعت شما و پهنای باند شما بین کلاینت ها تقسیم می شود.نقل قول:
نوشته شده توسط vahdani_d
شما فقط در صورتی می نوانید از رنج 10.0.0.0 استفاده کنید که شبکه شما یک شبکه private باشد.نقل قول:
نوشته شده توسط aLiReZa hOsSeInI
نقل قول:
در مورد نرم افزار کش 1- چی هست ؟؟ 2-کارش چیه 3-کجا کارایی داره
موفق باشید.نقل قول:
: یک کاربرد Proxy Server ها ، همان به اشتراک گذاشتن یک خط اینترنت برای چند کاربر است که باعث کاهش هزینه و کنترل کاربران و همچنین ایجاد امنیت بیشتر می شود .
:flower: کاربرد دوم Proxy Serverها ، در سایتهای اینترنتی به عنوان Firewall می باشد .
:flower: کاربرد سوم که امروزه از آن بسیار استفاده می شود ، Caching اطلاعات است . با توجه به گران بودن هزینه استفاده از اینترنت و محدود بودن پهنای باند ارتباطی برای ارسال و دریافت اطلاعات ، معمولا" نمی توان به اطلاعات مورد نظر در زمان کم و با سرعت مطلوب دست یافت . امکان Caching اطلاعات ، برای کمک به رفع این مشکل در نظر گرفته شده است . Proxy Server ، سایتهایی را که بیشتر به آنها مراجعه می شود را دریک حافظه جداگانه نگاه می دارد. به این ترتیب برای مراجعه مجدد به آنها نیازی به ارتباط از طریق اینترنت نیست بلکه به همان حافظه مخصوص رجوع خواهد شد .
این امر باعث می گردد از یک طرف زمان دسترسی به اطلاعات کمتر شده و از سوی دیگر چون اطلاعات از اینترنت دریافت نمی شود ، پهنای باند محدود موجود با اطلاعات تکراری اشغال نشود . بخصوص آنکه معمولا" تغییرات در یک Website محدود به یک یا دو صفحه می باشد و گرفتن اطلاعات از اینترنت بدون Caching به معنای گرفتن کل سایت می باشد حال آنکه با استفاده از Proxy Server و امکان Caching اطلاعات ، میتوان تنها صفحات تغییر کرده را دریافت کرد .
با تشکر از جواب شما مثلا اگر سرعت 20 دریافت میکنند این 20 بین 5 نفر تقسیم میشود که می شود 4 ویا هرکدام جداگانه 20 را دریافت میکنند .نقل قول:
نوشته شده توسط danger_boy_sh
در همه شرایط یکسان نیست بلکه بستگی به resident گرفته شده از سیستم دارد. اما شما میتونید با نرم افزارها bandwidth manager این هماهنگی را به وجود آورید.موفق باشیدنقل قول:
نوشته شده توسط vahdani_d
دستت درد نکونه فیز بردیم