-
نقل قول: برگزاری نشست صمیمانه اعضای تالار PHP در اصفهان
دوستان زیادی خواستند که از استادی دکتری کسی دعوت به عمل بیاوریم
استاد شهرکی استاد بنده هستند
در کنار ایشون دارم با استادی مکاتبه می کنم که خبر اومدنشون و با شما در میان میزارم ، ایشون استاد بنده هستند ! واژه به واژه کلامشون تو مطالبشون به من نیروی پیشروی داد صادقانه عرض میکنم !
استاد حمید نیرومند
نویسنده سیستم های تستا ( آزمون آنلاین ) - نمراه و و و و
به سایت ایشون حتما برید :
http://niroomand.ir/
هدف تنها جمع کردن بهترین ها نیست هدف اینه که ستونی بسازیم استوار تر از هر تیمی،هر صنفی
بنده خوشبین هستم
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
zarifcomputer
اول : من از پی اچ پی زیاد نمیدونم و بسیار بسیار مبتدی هستم . فقط در زمینه دیتابیس و دلفی و تا حد کمی هم دات نت بلدم!!!
قرار نیست زیاد بطور تخصصی درباره PHP صحبت بشه. بطور کلی قراره یک گروه حمایت از برنامه نویسان تشکیل بدیم.
نقل قول:
دوم : من موبایل ندارم که بتونم براتون اس ام اس بفرستم !!! چه باید بکنم؟ آیا میشه با پیام خصوصی اطلاعات مورد نظر را براتون ارسال کنم؟
بله با پیام خصوصی، ایمیل، درج توی همین تاپیک و... میشه.
نقل قول:
سوم : ایده بازی جنگی علیه اسرائیل خیلی خیلی جذابه . خصوصا که از تامین منابع مالی هم خیالمون راحته. فقط نمیدونم بنده چه کمکی میتونم به گروه بکنم ؟
موضوع اون بازی ارتباطی به این نشست نداره ولی اگه علاقمند هستین، به این تاپیک سر بزنید.
نقل قول:
چهارم و از همه بی اهمیت تر اینکه باید تغییراتی تو برنامه هام و گرفتاریهام بدام تا بتونم در نشست حاضر بشم.
یا علی
-
رفقا منم ثبت نام کردم ، با تمام مشکلات همت کردم بیام .
انتظار از شما همتون اینه ثبت نام کنید و بیایید .
-
باعث افتخاره آقای موحد عزیز، دوست قدیمی. امیدوارم بتونیم از تجربیات شما حداکثر بهره رو ببریم. موفق باشید.
-
آقای مجید ظریف هم اعلام حضور کردن که از این بابت ازشون متشکرم.
-
سلام
من هم با صبحت های شما قانع شدم و انشاالله نشست خوبی خواهد بود.
-
خواهش میکنم . نظر لطف شما است . ما شاگرد شمائیم . انشالله نشست خوبی باشد . منم سعی میکنم تا اون موقع در مورد یه سری چیز تحقیق کنم برای ارائه !
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
MMSHFE
باعث افتخاره آقای موحد عزیز، دوست قدیمی. امیدوارم بتونیم از تجربیات شما حداکثر بهره رو ببریم. موفق باشید.
خواهش میکنم . نظر لطف شما است . ما شاگرد شمائیم . انشالله نشست خوبی باشد . منم سعی میکنم تا اون موقع در مورد یه سری چیز تحقیق کنم برای ارائه !
-
نقل قول:
من خودم چند وقت پیش فقط بخاطر اینکه بچه های سایت برنامه نویس رو از نزدیک ببینم، تک و تنها از زاهدان رفتم تهران و یه جایی توی محوطه نمایشگاه الکامپ قرار گذاشتیم. از بچه های تالار PHP دو سه نفر بیشتر نیومده بودن
دو نفر.
من بودم و خودتون
ولی آمار بچه ها به 10-15 نفر میرسید
توی عکسهای گالری در پروفایل من هست که می تونید ببینید :ی
----------------------------------
زمان برگزاری رو مشخص کردید ؟ یا مشخص بکنید !!
یه پیشنهاد : تاریخ برگزاری یکی دو روز قبل از نمایشگاه کتاب باشه و که بعد از دیدار همگی پاشیم بیاییم بریم نمایشگاه . (بعضی از بچه ها ماشین هم دارن هزینه اضافی نمیدن) . اگه ماشین کم اومد مینیبوس میگیریم :کف:
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
رضا قربانی
یه پیشنهاد : تاریخ برگزاری یکی دو روز قبل از نمایشگاه کتاب باشه و که بعد از دیدار همگی پاشیم بیاییم بریم نمایشگاه . (بعضی از بچه ها ماشین هم دارن هزینه اضافی نمیدن) . اگه ماشین کم اومد مینیبوس میگیریم :کف:
لایک ...
.
-
از این 37 نفری که در نظر سنجی اعلام کردند که مفید است فقط 4 نفر؟
-
تاریخ برگزاری نمایشگاه رو دقیقاً نمیدونم ولی فکر نمیکنم به این زودی باشه چون اخیراً توی اواخر بهمن یا اوایل اسفند اگه اشتباه نکنم برگزار شده بود.
-
نمایشگاه کتاب حدود اوسط اردیبهشت آغاز میشه.
حالا که همه بعده نشست می خوان بیان تهران و برن نمایشگاه . خوب نشست هم تو تهران برگزار بشه بهتره. این جوری افراد بیشتری می تونن خودشون رو برسونن
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
mohsen_31369
نمایشگاه کتاب حدود اوسط اردیبهشت آغاز میشه.
حالا که همه بعده نشست می خوان بیان تهران و برن نمایشگاه . خوب نشست هم تو تهران برگزار بشه بهتره. این جوری افراد بیشتری می تونن خودشون رو برسونن
سلام
خیلی عالیییییییییی:تشویق:
-
-
دوستان عزیز، نشست سر جاشه. منتها قبول کنید که با چهار نفر نمیشه برگزار کرد. اگه دوستان علاقه دارن تهران باشه من حرفی ندارم ولی خودم نمیتونم بیام. ازطرفی شرایط رزرو سالن و... توی اصفهان برام بهتر مقدوره. فعلاً که منتظریم ببینیم بقیه هم دست به کار میشن و ثبت نام میکنن یا نه.
-
تعداد ثبت نام کنندگان به 5 نفر رسید.
-
جالبه 38 نفر گفتن این کار مفیده ولی 5 نفر فقط ثبت نام کردن. نمیدونم چرا یاد این جمله افتادم: از بین کسانی که برای دعای باران میروند، فقط کودکی که با خود چتر بر میدارد ایمان دارد که باران خواهد آمد.
-
خوب الان به نظر من برگزاری این نشست خوبه ولی من خودم نمی تونم بیام حتی اگه تهران باشه!
-
به باران ایمان دارم ولی چتر ندارم !:چشمک:
امکان اصفهان اومدن نیست ، وگرنه خیلی دوست داشتم بیام
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
poriab
به باران ایمان دارم ولی چتر ندارم !:چشمک:
امکان اصفهان اومدن نیست ، وگرنه خیلی دوست داشتم بیام
چتر رایگان نیس :دی
برای به دست آوردن بعضی چیزها خیلی چیزا باید از دست بره
-
از همه دوستان تقاضا میکنم لینک این تاپیک رو توی امضاشون بگذارن تا در همه پستها دیده بشه.
-
سلام
من فکر میکنم ظرفیت سایت برنامه نویس همینقدر باشه. نباید انتظار داشت عده زیادی از کاربران خودشونو با نظر ، سلیقه و یا پیشنهاد ما همسو و سازگار کنند. برای تشکیل یک گروه منسجم باید بتونیم منابع موجود را مدیریت کنیم . وگرنه هر کسی میتونه رهبر خوبی باشه (حد اقل هر کسی خودشو رهبر خوبی میدونه). من در پست های قبلی خدمت شما عرض کرده بودم که تعداد افراد موافق کم خواهند بود و پیشنهاد دادم چند جلسه اول را به صورت آنلاین برگزار کنید . فکر میکنم ممکنه تعداد استقبال کنندگان و حاضرین در کنفرانس های آنلاین گروه حتی از مرز 30 نفر هم بگذره . بعد از چند کنفرانس آنلاین میتونید فراخوان نشست حضوری در اصفهان یا هر جای دیگری که شرایط مهیا بود را بدهید. احتمالا در اون صورت تعداد شرکت کنندگان بیشتر از 5 نفر خواهد بود.
بد نیست که به صورت آزمایشی هم که شده یک بار این روش را تست کنید
-
پیشنهاد خوبیه. اما قبل از امتحان کردن این روش، از دوستان تقاضا میکنم اگه در سایر انجمنها مثل MajidOnline و... هم عضو هستن، لینک این تاپیک رو توی اون انجمنها هم بگذارن ببینیم اوضاع چطور پیش میره؟
-
سلام.واسه آنلاین منو دوستمم هستیم:لبخند:
-
نمایشگاه کتاب به طور رسمی اعلام شد که در اردیبهشت ماه برگزار میشه و زمان زیادی تا اون موقع نمونده . برای شروع، تاریخ و قرار و دور همی رو در همون نمایشگاه اعلام کنید تا استارتی باشه برای کارهای بزرگتر .
پول این بچه هایی هم که ثبت نام کردن رو واسه کل بچه ها کیک و ساندیس بخرید (بچه هایی که پول دادن قبول) :ی
-
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
MMSHFE
توی تهران یا اصفهان؟
تهران دیگه
-
تهران رو که من خودم شخصاً بخاطر مشغله کاری نمیتونم بیام ولی اگه دوستان میخوان تهران باشه، مسئله ای نیست. هزینه ای که ثبت نام کنندگان عزیز پرداخت کردن رو هم به حسابشون برمیگردونم. حالا ببینیم تصمیم نهایی چی میشه.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
MMSHFE
تهران رو که من خودم شخصاً بخاطر مشغله کاری نمیتونم بیام ولی اگه دوستان میخوان تهران باشه، مسئله ای نیست. هزینه ای که ثبت نام کنندگان عزیز پرداخت کردن رو هم به حسابشون برمیگردونم. حالا ببینیم تصمیم نهایی چی میشه.
هزینه رو که قراره برای بچه ها چیز میز بخرید :ی
شهرکی جون نمایشگاه کتابه ، یه روزم شده یکروز مرخصی بگیرید دور همی یه کم بار علمیمون رو ببریم بالا :ی شروعی میشه برای ایده های بزرگ و گروه قوی - تازه قراره به بچه ها DVD آموزشی بدید ، شما که استارتر هستید نیایین، پس کلا کنسلش کنیم بهتره .
در کل یه کم صبر و زود قضاوت نکنید ببینیم نظر بچه ها چیه چون هنوز یه مقداری وقت داریم تا با توجه به شرایط همه یه تصمیم درست بگیریم :چشمک:
-
-
آخه بحث صرفاً سر اومدن نیست. میخوایم بیایم جلسه بگذاریم. نمیشه که تو نمایشگاه قرار بگذاریم. مکان برگزاری جلسه که 50-40 نفر رو بشه جمع کنیم و راحت جلسه برگزار بشه و سر ساعت نخوان بیرونمون کنن و... هم هست. اصفهان که گفتم، بخاطر این بود که میتونم حتی یک روز کامل سالن رو رزرو کنم و حتی کارگاه آموزشی هم برگزار کنیم. وگرنه اگه فقط موضوع اومدن بود، من که از زاهدان پاشدم بخاطر یک دیدار یک ساعته اومدم، اینجا که فاصله یک چهارمه دیگه جای خود داره.
-
-
چقدر جالبه ! همون اتفاقی که برای بچه های تالار دات نت افتاد باز هم داره عینا اینجا اتفاق میافته ! انگار سرشت همه ما رو از یکجا برداشتند !
پارسال هم موضوع با یک همچین قول و قراری شروع شد و آخرش قرار شد همه علاقمندان توی نمایشگاه کتاب همدیگه را ملاقات کنند ! یادمه بعد از نمایشگاه هم شرکت کنندگاه عزیز دستاورد این جلسه را در حد چند عکس یادگاری و خوردن فست فود و خرید چند کتاب ارزیابی کرده بودند. تنها چیزی که در موردش صحبت نشده بود همون مسائل اساسی بود که در پست اول توسط آقای شهرکی ذکر شده و در تالار دات نتی ها هم مشابهش وجود داشت.
از من نشنیده بگیرید :
کسانی که به نمایشگاه کتاب میان برای خرید کتاب و صرفا بازدید از نمایشگاه میان . اگه بچه های سایت برنامه نویس را هم دیدند که چه بهتر ! چند تا عکس هم میگیرند و یه نهاری با هم میخورند و بعدش هم به خانه و شهر خودشون بر میگردند .
کسانی که به نشست اصفهان میان صرفا برای اهداف مذکور در پست اول همین تاپیک میان و وجود هر چیز حاشیه ای مثل کتاب ، فست فود ، عکس یادگاری ، محل استراحت و .... براشون در اولویت پایینتری قرارداره
در مورد کیک و ساندیس هم قابل شما رو نداره . شما نهار تشریف بیارید منزل ما .
-
-
بله البته به شرطی که منجر به مسدودشدن سایت نشه.
-
نقل قول:
خاطر این بود که میتونم حتی یک روز کامل سالن رو رزرو کنم و حتی کارگاه آموزشی هم برگزار کنیم
مگه تو تهرن نمیشه سالن رزور کنید؟!
تو تهران برگزار کنید جمعیت بیشتری میاد.(هرچی خودتون صلاح میبینید)
-
بله توی تهران هم میشه ولی من اونجا نیستم. سالن باید از چند روز قبل (شاید یکماه) رزرو بشه. اینطوری نیست که تا اومدیم تهران سالن رو در اختیارمون بگذارن. بعدش هم هزینه رزرو سالن توی اصفهان شاید یک چهارم تهران باشه. خیلی از سالنهای تهران رو هم اصلاً به مدت یکروز کامل در اختیار قرار نمیدن.
-
دوستان آقای شهرکی میگه که نمیتونه بیاد تهران شما چرا همش اصرار میکنین؟
والا خوب نیست.
الان 140 تا پست داده شده فقط 5،6 نفر ثبت نام کردن!!!
ایشون این همه زحمت میکشه وقت میزاره، رفتارهای بعضی کاربران خوب نیست به نظرم.
ایشون شرایط رو گفتن،حالا هرکسی که نمیتونه بره خب نره، من خودم دوست داشتم برم ولی چون فاصلمون زیاده (و دلایل دیگه) اصلا پستی اینجا ندادم چون جو خراب میشه.
دوستان هرکس که نمیتونه بیاد جو رو خراب نکنه.
منظورم فرد خاصی نبود.
شرمنده اگه یکم آتشی بود:بامزه:
-
به صورت آنلاین هم میتونید رزور کنید مثلا نمونش سایت زیر که تقویم رزرو ها رو هم داره
http://sbuicc.ir/
http://sbuicc.ir/UserPage/ReserveScheduler.aspx
-
نقل قول:
چقدر جالبه ! همون اتفاقی که برای بچه های تالار دات نت افتاد باز هم داره عینا اینجا اتفاق میافته ! انگار سرشت همه ما رو از یکجا برداشتند !
دوست خوبم zarifcomputer : هیچ موقع دات نتی ها رو با php کارهای عزیز مقایسه نکن و اصلا ربطی به ما نداره چی کار کردن یا نکردن . (مثل زندگی می مونه که می گن نباید با حرف های مردم زندگی کرد)
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
رضا قربانی
دوست خوبم
zarifcomputer : هیچ موقع دات نتی ها رو با php کارهای عزیز مقایسه نکن و اصلا ربطی به ما نداره چی کار کردن یا نکردن .
(مثل زندگی می مونه که می گن نباید با حرف های مردم زندگی کرد)
چه ربطی داره رضا جان ؟
ادمیماااااا آخ آخ آخ آخ...
ذات ما ادما شبیه به همه / چشمون به اینه که کی ثبت نام کنه ما هم بیایم /
به نظر من اونی که واقعا درک کرده این نشست برای چیه باید تا خود بندر عباس بیاد / نه که بید تهران با یم تیر شصد هفتاد و نشون و بزنه....:دی
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
رضا قربانی
دوست خوبم
zarifcomputer : هیچ موقع دات نتی ها رو با php کارهای عزیز مقایسه نکن و اصلا ربطی به ما نداره چی کار کردن یا نکردن .
(مثل زندگی می مونه که می گن نباید با حرف های مردم زندگی کرد)
تا حالا که گفتگو های اغلب بچه ها شبیه تالار دات نت بوده و البته نتیجه ثبت نام هم همینو نشون میده . منم امیدوارم در این مورد اشتباه کرده باشم و همین امروز تعداد ثبت نامی ها به 30 نفر برسه
-
نمیدونم چی بگم. بگذارین یکم رک صحبت کنم. البته همین الآن بگم که کلی صحبت میکنم و منظورم اصلاً فرد خاصی نیست.
-----
خیلیها میگن مشکل هزینه داریم و نمیتونیم بیایم و... میدونید مشکل چیه؟ مشکل اینه که فکر میکنید قراره دور هم جمع بشیم و یکسری صحبتهای قشنگ ولی غیرکاربردی داشته باشیم و برگردیم خونه. نه دوست عزیز، مسئله اینجاست که میخوایم یک نهاد حمایتی تشکیل بدیم که دیگه اوضاع کاریتون طوری نباشه که واسه یه نشست کاری و رسمی، پول مسافرت و توجیبی نداشته باشین! میخوایم بگیم چرا اوضاع برنامه نویسی اینطوریه که بقالی درآمدش بیشتره ولی تو کشورهای دیگه اولین شغل پردرآمد دنیا، Web Development هست.
وقتی خودتون کار رو جدی نمیگیرین، انتظار دارین مشتری شما رو جدی بگیره؟ وقتی به اندازه یک جلسه و 500-400 کیلومتر راه اومدن واسه شغلت ارزش قائل نیستی، به قول دوستمون همون سبزی فروشی رو برو ادامه بده.
قراره حرفه ایها دور هم جمع بشن، تازه کارها هم بیان. بعد حرفه ایها بگن چیکار کردن که درآمد میلیونی دارن. تازه کارها هم مشکلاتشون و نکاتی که به ذهن خلاقشون میرسه و پیرمردهای این رشته دیگه حالش رو ندارن، مطرح کنن و انرژی جوانها و تجربه پیشکسوتها جمع بشه، از دلش یه نهاد بیاد بیرون که سر قیمتگذاری و قرارداد و... حامی برنامه نویسها باشه. نه اینکه صنف راه بندازیم حق عضویت بگیریم و هیچ خدماتی هم ندیم. اگه کسی این حمایتها رو خواست، خودش هم به ماندگاری نهادی که راه میفته کمک میکنه. اگر هم نخواست، مجبور نیست بیاد با استانداردهای این نهاد کار کنه. بره همون CMS دونه ای 50 هزار تومان نصب کنه و دلش هم خوش باشه که Web Developer حرفه ایه.
این هزینه و یکروز وقت رو شاید حداکثر 3-2 بار لازم بشه پرداخت کنید ولی بعدش دیگه به شغلتون به چشم یه کار جانبی نگاه نخواهید کرد. یه کار حرفه ای میشه. برای خودش استاندارد داره، اگه مشتری حقتون رو خورد، نهادی هست که شکایت کنید. اگه شما هم کار رو درست انجام ندین، قانون پشت مشتری خواهد بود. اگه پروژه گیرتون نمیاد، براتون پروژه تعریف میشه و پروژه های جمع آوری شده بین اعضا به نسبت عادلانه تقسیم میشه تا بیکار نمونید. دوره های آموزشی با قیمت مناسبتر از افراد عادی برای اعضا برگزار میشه. کارگاههای آموزشی مختلف توی شهرهای محل استقرار نهاد برگزار میشه که میتونید با هزینه خیلی مناسب شرکت کنید. دوره هایی که شاید فکرش رو هم نکنید بشه به این راحتی برگزار کرد. مثلاً من خودم دارم یکسری هماهنگیها با Zend انجام میدم که دوره ZCE رو توی ایران برگزار کنیم و برای آزمون بفرستیم یکی از کشورهای همسایه امتحان بدن. اصلاً فکرشو میتونید بکنید مدرک Zend رو توی ایران بگیرین؟
حالا باز بیاین بگین راه دوره و پول ندارم. خوب آخه شمایی که پول یک سفر کاری رو نتونستی از شغلت در بیاری، دلت به چی خوشه که اسمتو گذاشتی Web Developer ؟ اینم شد شغل؟ باور کنید کود فروشی درآمدش بیشتره. اگه عاشق شغلتی، باید اینو بدونی که عشق نون و آب نمیشه برات. یکم گرسنگی بکشی، عاشقی فراموشت میشه. اونوقت میری توی کار اداری که دوست نداری و 30 سال یک کار روتین و تکراری انجام میدی و آخرش هم به هیچ جا نمیرسی و کلی هم درد و بیماری و رماتیسم و... میاد سراغت و برمیگردی پشت سرتو نگاه میکنی میبینی اگه به شغلی که عاشقش بودی جدیتر نگاه میکردی و براش هزینه و برنامه میگذاشتی، الآن افسوس این سالها رو نمیخوردی.
-----
حالا ببینید کی گفتم، این پست هم کلی کامنت و ابراز احساسات ایجاد میکنه، آخرش باز بعد از چند پست میبینید یکی نوشته من دانشجو هستم، من پول ندارم، من فاصله ام زیاده و... و خلاصه اینکه نمیتونیم بیایم.
ایرادی نداره. من که درآمد خودم رو از این راه دارم. هرکی خواست بدونه چطور، پاشه بیاد توی نشست شرکت کنه. هرکی هم نمیخواد، بشینه تو خونه با WP و Joomla و... سایت بالا بیاره و اصلاً ندونه که با PHP میشه در عرض 1 روز با یک سرور قدرتمند، کل سایت ScienceDirect رو دانلود کرد و تمام مقالاتش رو گرفت و PDF ساخت و اینجور کارها هم از PHP بر میاد. اصلاً ندونه که چطور با PHP میشه بازی تحت وب ساخت. اصلاً ندونه که RapidLeech چطور نوشته شده.
-----
بگذریم، حرف زیاده و حوصله خیلیها کم.
-
اگر تهران بود من بودم : دی
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
MMSHFE
نمیدونم چی بگم. بگذارین یکم رک صحبت کنم. البته همین الآن بگم که کلی صحبت میکنم و منظورم اصلاً فرد خاصی نیست.
-----
خیلیها میگن مشکل هزینه داریم و نمیتونیم بیایم و... میدونید مشکل چیه؟ مشکل اینه که فکر میکنید قراره دور هم جمع بشیم و یکسری صحبتهای قشنگ ولی غیرکاربردی داشته باشیم و برگردیم خونه. نه دوست عزیز، مسئله اینجاست که میخوایم یک نهاد حمایتی تشکیل بدیم که دیگه اوضاع کاریتون طوری نباشه که واسه یه نشست کاری و رسمی، پول مسافرت و توجیبی نداشته باشین! میخوایم بگیم چرا اوضاع برنامه نویسی اینطوریه که بقالی درآمدش بیشتره ولی تو کشورهای دیگه اولین شغل پردرآمد دنیا، Web Development هست.
وقتی خودتون کار رو جدی نمیگیرین، انتظار دارین مشتری شما رو جدی بگیره؟ وقتی به اندازه یک جلسه و 500-400 کیلومتر راه اومدن واسه شغلت ارزش قائل نیستی، به قول دوستمون همون سبزی فروشی رو برو ادامه بده.
قراره حرفه ایها دور هم جمع بشن، تازه کارها هم بیان. بعد حرفه ایها بگن چیکار کردن که درآمد میلیونی دارن. تازه کارها هم مشکلاتشون و نکاتی که به ذهن خلاقشون میرسه و پیرمردهای این رشته دیگه حالش رو ندارن، مطرح کنن و انرژی جوانها و تجربه پیشکسوتها جمع بشه، از دلش یه نهاد بیاد بیرون که سر قیمتگذاری و قرارداد و... حامی برنامه نویسها باشه. نه اینکه صنف راه بندازیم حق عضویت بگیریم و هیچ خدماتی هم ندیم. اگه کسی این حمایتها رو خواست، خودش هم به ماندگاری نهادی که راه میفته کمک میکنه. اگر هم نخواست، مجبور نیست بیاد با استانداردهای این نهاد کار کنه. بره همون CMS دونه ای 50 هزار تومان نصب کنه و دلش هم خوش باشه که Web Developer حرفه ایه.
این هزینه و یکروز وقت رو شاید حداکثر 3-2 بار لازم بشه پرداخت کنید ولی بعدش دیگه به شغلتون به چشم یه کار جانبی نگاه نخواهید کرد. یه کار حرفه ای میشه. برای خودش استاندارد داره، اگه مشتری حقتون رو خورد، نهادی هست که شکایت کنید. اگه شما هم کار رو درست انجام ندین، قانون پشت مشتری خواهد بود. اگه پروژه گیرتون نمیاد، براتون پروژه تعریف میشه و پروژه های جمع آوری شده بین اعضا به نسبت عادلانه تقسیم میشه تا بیکار نمونید. دوره های آموزشی با قیمت مناسبتر از افراد عادی برای اعضا برگزار میشه. کارگاههای آموزشی مختلف توی شهرهای محل استقرار نهاد برگزار میشه که میتونید با هزینه خیلی مناسب شرکت کنید. دوره هایی که شاید فکرش رو هم نکنید بشه به این راحتی برگزار کرد. مثلاً من خودم دارم یکسری هماهنگیها با Zend انجام میدم که دوره ZCE رو توی ایران برگزار کنیم و برای آزمون بفرستیم یکی از کشورهای همسایه امتحان بدن. اصلاً فکرشو میتونید بکنید مدرک Zend رو توی ایران بگیرین؟
حالا باز بیاین بگین راه دوره و پول ندارم. خوب آخه شمایی که پول یک سفر کاری رو نتونستی از شغلت در بیاری، دلت به چی خوشه که اسمتو گذاشتی Web Developer ؟ اینم شد شغل؟ باور کنید کود فروشی درآمدش بیشتره. اگه عاشق شغلتی، باید اینو بدونی که عشق نون و آب نمیشه برات. یکم گرسنگی بکشی، عاشقی فراموشت میشه. اونوقت میری توی کار اداری که دوست نداری و 30 سال یک کار روتین و تکراری انجام میدی و آخرش هم به هیچ جا نمیرسی و کلی هم درد و بیماری و رماتیسم و... میاد سراغت و برمیگردی پشت سرتو نگاه میکنی میبینی اگه به شغلی که عاشقش بودی جدیتر نگاه میکردی و براش هزینه و برنامه میگذاشتی، الآن افسوس این سالها رو نمیخوردی.
-----
حالا ببینید کی گفتم، این پست هم کلی کامنت و ابراز احساسات ایجاد میکنه، آخرش باز بعد از چند پست میبینید یکی نوشته من دانشجو هستم، من پول ندارم، من فاصله ام زیاده و... و خلاصه اینکه نمیتونیم بیایم.
ایرادی نداره. من که درآمد خودم رو از این راه دارم. هرکی خواست بدونه چطور، پاشه بیاد توی نشست شرکت کنه. هرکی هم نمیخواد، بشینه تو خونه با WP و Joomla و... سایت بالا بیاره و اصلاً ندونه که با PHP میشه در عرض 1 روز با یک سرور قدرتمند، کل سایت ScienceDirect رو دانلود کرد و تمام مقالاتش رو گرفت و PDF ساخت و اینجور کارها هم از PHP بر میاد. اصلاً ندونه که چطور با PHP میشه بازی تحت وب ساخت. اصلاً ندونه که RapidLeech چطور نوشته شده.
-----
بگذریم، حرف زیاده و حوصله خیلیها کم.
آخ گفتی مخصوصا اینایی که با joomla سایت درست می کنن 50 تومن دلم میخواد بمب بندم به خودم برم بترکونمشون : دی
ولی برنامه نویسی یکی از کارهایی هست که بدونه سرمایه و فقط با فکرت می تونی میلیاردی پول دربیاری
-
نقل قول:
من خودم دارم یکسری هماهنگیها با Zend انجام میدم که دوره ZCE رو توی ایران برگزار کنیم و برای آزمون بفرستیم یکی از کشورهای همسایه امتحان بدن. اصلاً فکرشو میتونید بکنید مدرک Zend رو توی ایران بگیرین؟
تا اونجایی که میدونم ، اصولا کسائیکه اصالت ایرانی دارن ، اجازه شرکت در آزمون هم نمیدن .
بهرحال امیدوارم این مساله رو حل کنید ، چون واقعاداشتن یک گواهینامه معتبر برای هر برنامه نویس حرفه ای ، یه الزام هست .
آزمونی که زند برگزار میکنه چون در دو سطح هست (عمومی و اختصاصی zend فریم ورک) ، لذا گرفتن گواهینامه عمومی اش ، راحتتره .
متاسفانه گواهینامه هایی که میتونه یک برنامه نویس در شرایط فعلی بگیره گواهینامه های اختصاصی فریم ورک هایی چون کیک هست .
بهرحال خیلی خوشحالم که شما به این مساله اهمیت میدید .
در مورد دوستانی که مساله محل برگزاری رو بهانه میکنن ، مساله اینه حتی اگه توی شهر خودمون/خودتون هم برگزار میشد باز بهانه تراشی میکردید .
برنامه نویسی اونم از نوع تحت وب ، یک حرفه با گستره جهانی هست ، حالا شما نمیتونید دو تا شهر اینور اونور برید پس فردا توقع دارید ، توی کدوم شرکت معتبر کار کنید ؟ مغازه سر کوچه؟
جهانی فکر کنید .
هر وبسایتی بسازید در تمامی سطح دنیا قابل دسترس هست ، حیف نیست خود برنامه نویس قابل دسترس نباشه ، حالا نگیم در حد جهان ، ولی زشته به خدا .
من برای باز کردن حساب بانکی که شعبه اش توی شهر خودمون نبود 24 ساعت رفتم یک شهر دیگه و حسابو بازکردم و برگشتم ، چون نیاز به پرداخت آنلاین داشتم ، همین .
حالا چنین مساله مسافت فکر نکنم اسمش مشکل باشه ، برید توی اتوبوس ، بخوابید ، همین :) .
بقیه دوستانی هم که مساله هزینه (به خدا زشته) رو بهانه میکنن ، من 50درصد هزینه4 نفر رو تقبل میکنم .
-
من از همون دانلود مقالبه از سایت های ژورنال کلی پول نصیبم شد واقعا جای تاسف داره که بخوایم با همون وضع کلینگیمون ادامه بدیم
-
ما که دانش آموز هستیم و امتحانات چند وقته دیگه شروع میشه و باید دیپلم بگیریم چطوری بیایم . با این حرف شما باید از درسمون بزنیم و پاشیم بیایم؟!!(وقتی دیپلم نداشته باشیم دیگه این مطالب مفت نمی ارزه)
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
mehdints
ما که دانش آموز هستیم و امتحانات چند وقته دیگه شروع میشه و باید دیپلم بگیریم چطوری بیایم . با این حرف شما باید از درسمون بزنیم و پاشیم بیایم؟!!(وقتی دیپلم نداشته باشیم دیگه این مطالب مفت نمی ارزه)
اول اینکه دو روزه همش .
دوم اینکه اگه زود تعداد افراد به حد نساب برسه ، یه نظر سنجی در مورد تاریخ برگزاریش گذاشته میشه و تعیین میشه .
بعدشم وظیفه خودتون هست این هماهنگی رو برنامه ریزی کنید.
نظر شخصی من اینه ترجیحا دانش آموزان شرکت نکنن .