امروز با فریمورک phalcon آشنا شدم که ظاهرا با سی نوشتع شده. تاکیدشون رو سرعت پروژههای تولید شده با این پروژه هست.
میخواستم نظرتون رو بدونم
ممنون از همکاریتون
Printable View
امروز با فریمورک phalcon آشنا شدم که ظاهرا با سی نوشتع شده. تاکیدشون رو سرعت پروژههای تولید شده با این پروژه هست.
میخواستم نظرتون رو بدونم
ممنون از همکاریتون
لطفا اساتید نظزشون رو در مورد این فریمورک بگن
تو سایتش یه سری مقایسه با سایر فریم ورک ها قرار داده که در تمام مقایسه ها این فریم ورک بهترین عملکرد را داشته.
فقط به نظرم تنها ایرادی که داره اینه که برای استفاده از این فریم ورک باید حتما سرور داشته باشی !
من خودم چند جا غیر از سایت خودش بنچمارکهای چند تا فریمورک رو دیدم که phalcon اختلاف زیادی با بقیه داشت و خیلی بهتر بود.
ظاهرا میگن فقط فریمورک نیست بلکه یه ماژول واسه php نیز هست. هسته فریمورک که با سی نوشته و کامپایل شده حالا نمیدونم برنامهای هم که با استفاده از phalcon نوشته میشه به سی تبدیل و کامپایل میشه یا با مفسر php تفسیر میشه؟
نه برنامه های نوشته شده با اون به صورت php هستن. این چند تا اسکریپت نمونه رو ببین تا با طرز کارش آشنا بشی
PhalconEye
album-o-rama
blog-tutorial
vokuro
قسمت document سایت هم تمامی توضیحات برای کار با این فریم ورک رو ارایه داده
این فریمورک همونطور که دوستان اشاره کردن، بصورت Extension برای PHP هست و طبیعتاً روی هاست اشتراکی که دسترسی مدیریتی ندارین، قابل استفاده نیست. ضمناً فقط خود فریمورک با C نوشته شده و کدهای PHP کماکان بصورت تفسیری اجرا میشن. روش استفاده از اون هم مثل سایر افزونه های PHP هست (مثل GD و...) یعنی باید روی PHP نصب بشه و بعد بتونید از توابع و متدها و سایر امکاناتش استفاده کنید. طبیعتاً سرعت اجراش باید خیلی بالاتر از فریمورکهایی باشه که خودشون هم تفسیری هستن و با مفسر PHP اجرا میشن ولی با توجه به عدم امکان استفاده در تمام سرورها (به حجم سرورهای اشتراکی درمقابل سرورهای اختصاصی دقت کنید)، بنابراین خیلی نمیشه بطور عمومی ازش استفاده کرد. البته فکر میکنم این مشکل به مرور با نصب شدنش روی سرورهای بیشتر، حل بشه ولی نباید زیاد خوشبین باشین چون برنامه C هست و قاعدتاً همه کار میتونه بکنه و درنتیجه سرورها کمتر تمایل به نصبش دارن مگه اینکه مدتی بگذره و حسابی سورس کدش بررسی و بیخطر بودنش برای مدیران سرورها اثبات بشه تا اقدام به نصبش کنن. حقیقتش تا اینجا که بررسی کردم، بنظرم Yii و CodeIgniter در زمینه سرعت پیشتاز بودن (در بین فریمورکهای نوشته شده با PHP) و بین این دو، Yii امکانات بیشتری در اختیار میگذاره.
سلام
نکات جالبی اینجا دیدم، از همه ممنونم
من حدود 2 سال هست که با Yii کار میکنم، با دیگر فریمورک ها هم آشنا هستم، خیلی بررسی کردم که سراغ کدوم برم، و بالاخره Yii رو انتخاب کردم
یه بررسی اجمالی هم اینجا میگذارم، بلکه به درد دیگران بخوره، البته اگر عزیزان کمک کنند تا تکمیل و تصحیح بشه که بازم ممنون میشم
1- Zend framework معروف به ZF
یه چند ماهی میشه نسخه 2 اش اومده، نسخه 1 کند و سنگین بود، کتابخونه و کلاس های زیادی توش تعبیه شده بود، تو نسخه 2 خیلی سبکتر شده، ولی همچنان کلاس های زیادی رو در بر گرفته، معماریش کمی پیچیده است، مراحل روند کارش یکم دست و پا گیره، مزیت اصلیش همون کتابخونشه که البته عیبش هم هست، برای کارای مختلف کتابخونه خودش رو داره و غنیه، داکیمنتشن خوبی داره. در کل حرفه ای، کمی سنگین، کمی دست و پا گیر هست
2- Codeigniter
شاید بشه گفت عریان ترین فریمورک معروف PHP هست، کتابخونه بسیار کوچک و به همین دلیل سریع در اجرا، برای کارهای یکی دو هفتگی خوبه، کدنویسیش روونه و دست و پا گیر نیست، امکانات زیادی نداره، به نظرم به درد مبتدی ها بیشتر می خوره، در کل حرفه ای نیست(حالا!)، سبک و چابک، کد نویسی روونی داره
3- Symfony
از نظر کتابخونه خوبه، حجمش هم بد نیست، کد نویسی دست و پا گیری داره، خیلی قاعده منده، کانفیگش از بقیه سخت تره، داکیمنتش خوبه، در کل حرفه ای، زیاد چابک نیست، کد نویسی دست و پا گیر، یکم از حال و هوای PHP بدوره انگار
4- Yii
کتابخونه نسبتا خوبی داره ولی اگر وسیعترش کنند بد نیست!، حجمش خوبه، کد نویسیش روونه، زیاد قاعده مند نیست و دست برنامه نویس باز تره، کانفیگش خیلی آسونه، داکیومنتش خوبه، نسخه 2 اش در مرحله بتا هست و از ریشه بازنویسی شده و با نسخه های 1 کلا فرق میکنه، آینده داره و جزو بهترین هاست، حرفه ای و خیلی چابک، چیزی خارج از PHP نداره
5- Laravel
این یکی خواهر زاده Symfony هست، 90 درصد کتابخونه هاش مال Symfony هست، از خیلی از جهات شبیه داییشه!، ولی کد نویسیش و کانفیگش رو بردند تو مای های Yii، کتابخونه اش تو بعضی از حوزه ها خیلی حرفه ای هست مثل پایگاه داده اش، روونه، چیزی خارج از PHP نداره، من ازش خوشم میاد البته به سرعت Yii نمیرسه
6- Prado
این هم بابابزرگ Yii هست، قدیمیه و کلا ارزش بررسی نداره :)
من با Yii و CI و Zend کار کردم.
سلام.
داشتم فريم ورك fuel رو بررسي مي كردم ديدم تو كامنتاش نوشته:
* @license http://kohanaphp.com/license
يعني كلاساش مال فريم ورك kohana هست؟؟؟
بعد من ديدم تو laravel هم چند تا كلاس از symfony داره دقيقا چطوريه؟
از رو هم نوشتن عايا؟
من قبلا با فریمورک codeigniter کار میکردم ، واقعا فریمورک خوبیه و دیدگاه خوبی نسبت به MVC میده و برای ساخت وبلاگ خوبه ولی برای پروژه های سنگین تر نمیشه ازش استفاده کرد.
به نظرتون الان من شروع کنم با کدوم فریم ورک جدیدی کار کنم ؟
پروژه هایی که من معمولا انجام میدن بیشتر به سرعت لود و کم کردن حجم زیاد کد و schadule ربط دارند.
درمورد Yii تحقیق کنید. سادگی CI و قدرت و انعطاف Symfony و Prado رو با هم به نوعی ترکیب کرده و تقریباً میتونه به امکانات هر فریمورک دیگه مثل Zend و... هم دسترسی پیدا کنه. Performance زیادی هم داره. لینک
سلام جناب مهندس شهرکی نظرتون در مورد cakephp چیه؟
Cake هم فریمورک خوبیه تا جایی که بررسیهای اولیه روش داشتم ولی حقیقتش خودم باهاش زیاد کار نکردم و نمیتونم نظر قطعی درموردش بدم.
با عرض سلام و خسته نباشید .
مطالب این تاپیک و چند تا تاپیک دیگه در چند سایت دیگر و خوندم اما سوالی من پاسخ نگرفت .
بنده پی اچ پی رو جدیدا یاد گرفتم و البته یادگیری بنده هم بصورت پروژه ای بوده مثلا ساخت یک فروشگاه و سیستم دانشجو و ... .
جدیدا روی اسکریپت نویسی و ساخت مدیریت محتوا می خوام کار کنم . مثلا اسکریپتهایی مثل فریر و مدیریت کاربر و ... .
اما با توجه به نیازم و آینده می خواستم پلاگین رو هم در سیستمم قرار بدم . طی جستجویی که کردم روش هوک و فریمورک رو پیشنهاد داند.
با توجه به سابقه ای که در سی شارپ داشتم اومدم پیه فریمورک و دیدم فریمورکهای پی اچ پی هم ابزارهای خوبی هستند و در زمینه کدنویسی و زمان کمک برنامه نویس .
برای همین منظور می خوام در این زمینه هم کار کنم و روی یک فریمورک مانور بدم و کار کنم تا کدنویسی راحتتر باشه .
بنده با مفهوم فریمورک در پی اچ پی آشنا هستم اما در انتخاب یک فریمورک دچار مشکل شدم.
فریمورک زند طبق تحقیقی و بازخورد کاربرا گویا پیچیده هست به لحاظ یادگیری.... پس این رو می زاریم کنار.
در بین فریمورک های کیک و yii و ci کدوم رو انتخاب می کنید با توجه به این موارد :
1- بنده فک نکنم پروژه هایی در سطح کلوب و ... داشته باشم نهایت پروژه هام در حد متوسط و مبتدی هست .
2- منابع آموزش فارسی دارا باشه . ( البته برای ci و کیک , yii هست )
3- در توسعه اسکریپتهای مانند فریر و مدیریت محتواهای کم حجم و ... هم کمک کنه .
4- در ایران پاسخگو باشه ( آمار جهانی مهم نیست - هاست و تحریم )
5- متن باز باشه و رایگان .
6- امکان کار بر روی مدیریت محتواهای مختلف رو هم داشته باشه .
دوست عزیز همه چیز تو php ابن سورس هست. مگه اینکه خود یارو کد کرده باشه... و از لحاظ آمزش همه ی فریم ورک ها آموزش خوبی دارند.
زند که کلا خیلی سنگینه برای یک مبتدی.
شما قبل از شروع فریم ورک باید به شی گرایی و MVC مسلط باشی.
بعد برای شروع می تونی از CI شروع کنی بعد روی فریم ورکی مثل لاراول یا yii یا هر فریم ورک که دوست داشتی بری.
اگه از لحاظ منابع فارسی هم نگاه کنی که yii,CI,cakephp منابع آموزشی خوبی دارند.
اگه در سطح مبتدی هست که همون CI جواب میده.
با توجه به اینکه فریمورک کار کردن باعث عادت و تعصب می شه فریمورک های ci و ... در آینده لنگ نذارن .
بهتره از فریمورکهای بزرگ و درعین حال سریع استفاده کنید مثل Yii و Laravel و Phalcon و امثال اونها. البته CI رو هم میشه با کمی اغماض، یک فریمورک بزرگ محسوب کرد ولی توصیه میکنم از فریمورکهایی استفاده کنید که امتحانشون رو توی پروژه های بزرگ پس دادن. پیشنهاد من Yii هست چون یادگیریش به سرعت یادگیری CI هست و Performance اون هم در پروژه های بزرگ، بالاست (لینک).
سلام، خسته نباشید
اگر امکانش هست، دلایل استفاده از Framework را بگوید ... و آیا یک برنامه نویس حرفه ای PHP باید به Framework های آماده مسلط باشه ؟؟؟
خیلی ممنون
دلیل خاصی نداره. منظورم اینه که بدون فریمورک هم میتونید همه کار انجام بدین ولی وقتی یک برنامه نویس از یک حدی پیشرفته تر و حرفه ایتر میشه، نیاز نیست توی هر پروژه برای مباحث ابتدایی مثل کار با دیتابیس و... دوباره بیاد از اول کدنویسی کنه. همچنین توی کارهای تیمی، نیاز به یک استاندارد مشترک برای کدنویسی هست تا افراد بتونن هماهنگ با هم، کدها رو تولید کنن. این موارد، میشه مزایایی که یک فریمورک در اختیارتون میگذاره.
سلام دوست عزیز
تا جایی که بنده اطلاع دارم و بر اساس تحقیقاتی که داشتم و پستهایی که دیدم فریم ورک Yii برای همه نوع سایت و انجمن سفارش میشه
هم امنیت بالایی داره و هم سرعت فوق العاده
اگر مایل هستید که این فریم ورک رو خوب یاد بگیرید میتونید بسته آموزشی این فریم ورک که توسط مهندس شهرکی آموزش داده شده رو از قسمت امضام تهیه کنید
موفق باشید
سرعت توسعه: Yii (یادگیری فوق العاده سریع و بهره مندی از بیش از 1400 افزونه در کنار هسته قدرتمند و کامل)
پشتیبانی و جامعه کاربری قوی و فعال: Yii (حتی خود Qiang Xuo هم توی فاروم Yii به سؤالات جواب میده)
امنیت: Yii (دارای مکانیزمهایی برای جلوگیری از XSS و CSRF و Session Hijacking و LFI و RFI و... بطور توکار)
سرعت سایت: Yii (بالاترین Performance بین فریمورکهایی که با خود PHP تولید شدن - تنها فریمورک Phalcon سریعتر از Yii بوده که اونهم بخاطر اینه که با C نوشته شده و باید بصورت یک افزونه روی PHP نصب بشه که در اکثر هاستها امکانش نیست)
منابع آموزشی: Yii (تنها فریمورکی که در ایران، فیلم آموزشی فارسی براش (توسط خودم) تولید شده و حدود 20 ساعت توضیحات فارسی بصورت دسته بندی شده داره)
خیلی ممنون
بهتون سیمفونی رو پیشنهاد میکنم
از نظر سرعت اختلاف انچنانی با فریم ورکی مثل YII نداره ولی به شدت مهندسی هست و پشتیبانی یک شرکت پشت هست
zend هم خوبه. این دو تا چون پشتیبانی یه شرکت پشتشون هست برای کاره شما مناسبتر هست
ولی سرعت توسعه توی سمفونی میاد بالا اگه سرعت توسعه برات مهمه از YII استفاده کن که توی این مورد حرف اول رو میزنه به خصوص که وب 2 هم به صورت داخلی ساپورت میکنه.
در کل به نظر سیمفونی بهتر از بقیه است
پروژه های بزرگی هم با بیس سیمفونی اجرا شد
دروپال، phpBb، لاراول، eZ Publish حتی Composer هم از سیمفونی استفاده کرده
سلام دوستان راستش من همه تاپیک رو نخوندم ولی یک سوال دارم که امیدوارم تکراری نباشه
در مورد prado چیزی می دونید ؟
Prado پدربزرگ Yii بوده (خالق اصلی Yii یعنی Qiang Xue مدتها یکی از اعضای اصلی تیم توسعه Prado بوده) و تا جایی که میدونم، امروزه خیلی کم ازش استفاده میشه ولی بهرحال همچنان زنده است و اخیراً هم یک نسخه جدید داده ولی Yii نسل بعدیش محسوب میشه و فعالتر و قویتر ظاهر شده.
چه موقع هایی باید از فریمورک استفاده بشه و چه موقع باید از پایه خودمون بنویسیم؟
سلام. من یک مبتدی هستم توی پی اچ پی اما با ASP.NET کد نویسی کردم و سایت هم ساختم. اما حالا میخوام با PHP یک سایت بزرگ بنویسم. یعنی سایتی که گسترش بدم برای سالهای متوالی چون علاقه دارم به اینکار.
به همین منظور الان دنبال یک Framework میگردم که پشتبانیش خوب باشه نه فقط تا 1 سال دیگه خوب باشه بعد شرکتش کلا از بین بره... و Benchmark بالایی داشته باشه و البته اساتیدی که تجربه خوبی دارن تایید کنن.
فکر می کنم بعد از ساخت یک سایت با یک Framework، مهاجرت کردن به یک Framework دیگه کار سختی باشه و شاید اصلا نشه. برای همین سعی کنید با در نظر گرفتن همه جوانب جواب بدین.
و میخواستم بدونم IDE خوب چی پیشنهاد می کنید. طبق جستجو هایی که داشتم از نظر سبکی و کارایی PhpStorm و Aptana رو معرفی کردن که فکر کنم PhpStorm مناسب باشه. منتظر جوابتون هستم. ممنون دوستان
PHP مثل dotNET نیست. شما اول باید کار با خود PHP رو در حد تسلط بلد باشین و با مفاهیم شئ گرایی و MVC آشنا باشین تا بتونید از فریمورکها استفاده کنید چون فریمورکهای PHP از خود PHP قدرت میگیرن نه اینکه مثل dotNET باشه که ASP.NET از NET Framework. قدرت بگیره. بعد از این مراحل من به شما کار با Yii و Laravel رو توصیه میکنم. پرفورمنس Yii و پشتیبانیش از Web2.0 بیشتر از لاراول هست ولی لاراول هم فریمورک خیلی خوب و قدرتمندیه و پشتیبانی خوبی هم ازنظر ارائه نسخه های جدید و رفع باگ داره. Yii هم نسخه 1.1 تا سال 2016 پشتیبانی داره و نسخه 2 هم که هنوز بتا هست و وقتی بیاد، حالا حالاها پشتیبانی خواهد داشت. درمورد IDE هم من کار با Zend Studio و اگه دنبال نسخه رایگان هستین NetBeans رو پیشنهاد میکنم.
یکی از دوستان یک بنچمارکی رو معرفی کرد حالا نمی دونم تا چه حد درسته اینو شما دوستان باید نظر بدید .
ولی من خودم Yii رو به بقیه ترجیح میدم لاراول قویه ولی امکانات yii رو نداره که از لحاظ بازدهی و پرفورمنس ضعیف تره .
اینم بنچ مارک
http://docs.phalconphp.com/en/latest...llo-world.html
phalcon به زبان c نوشته شده نه ++C.نقل قول:
این فریم ورک به زبان C++ نوشته شده
Phalcon is a web framework implemented as a C extension offering high performance and lower resource consumption
منظور ایشون فک کنم Yii بود فقط بنچمارک مال سایت phalcon بود!
با سلام خدمت دوستان عزیز به علت نبود یک منوآل و راهنمای خوب برای فریمورک کدایگنایتر این جانب شروع کردم راهنمای خود کدایگنایتر رو ترجمه کنم میتونه یه راهنمای خوب باشه واسه کسایی که میخوان کار با این فریمورک رو شروع کنند هرچند این آموزش کامل نشده هنوز ولی قسمتهایی که برای شروع خوبه فارسی شده و تا میتونستم ساده نوشتم که بشه سریع فهمید یک نسخه از همین فریمورک هم دارم کاستومایزش میکنم با عنوان کدایگنایتر فارسی برای دانلود خواهم گذاشت و از این به بعد قدم به قدم با کدایگنایتر این وب سایت رو آپدیت خواهم کرد دوستانی که میتونن کمک کنند دریغ نکنند ...کدایگنایتر پارسیhttp://ellip.ir/ci
درسته فالکون سریعتش بیشتره ولی زند قدرتش بیشتره:لبخند:.من که طرفدار codeigniter هستم:لبخند:
درود
یه فریمورک استاندارد php حداقل باید دارای چند function باشه ؟
ای کاش با این سایت همکاری میکردی http://cipersian.ir :لبخند:
کسی نیست مثلا همسن zend سرجم چند عدد تابع داره ؟
Zend هزاران تابع داره. فریمورک بزرگیه. برای چی این آمار رو میخواین بدونین؟ خوب سورس کدهاشون رو بررسی کنید. اوپن سورس هستن که.
درود.
رقابت مگه به تعداد توابع هستش؟؟
مگه بارو میاد میپرسه فریم ورکت چند تا تابع داره؟؟؟!:بامزه:
قدرت فریم ورک به چیزای دیگه ای بستگی ده به سرعتش، به قدرتش، با سادگی کار باهاش، به انعطاف پذیریش و ... .
محمد.
منظور دوستمون alinwp فکر کنم تعداد کلاس هست
شما میتونی یک بزنامه رو با 20 تا فانکشن بنویسی میتونی همون رو با 2 تا فانکشن بنویسی (بستگی داره رو خودم میدونم و خواستم فقط بگم به تعداد فانکشن نیست)
در جوابم باید بگم که خیلی کلاس داره
مثلا بعضی کلاس های مهمش و هستش :
database
session
cookie
file
theme
و......
کلاس های جانبی مثل :
locale
cache
ajax
form
token
date
و ...
تا برسه کلاس های کم کاربرد که توی بعضی فریم ورک ها هست مثلا opcache که تا اونجایی که میدونم فقط توی zend هست (البته این opcache از نسخه ی 5.5php ارائه شده و جدید هست واسه همین توی همه ی فریم ورک ها نیست)
اساتید و کارشناسا دنبال رد پا بگردن ببینن این cloob.com با چه فریم ورکی نوشته شده
cloob.com
mihanblog.com
aparat.com
lenzor.com
اینا همش مال موسسه صباست آقای شکوری و همکاراشون
شروع کنید اساتید
خودشون فریمورک اختصاصی نوشتن برای کار خودشون.