بله ساپورت می کنه
چند تا دستور رو هم آزمایش کردم . حتی با برنامه های آماده که تو اینترنت پیدا کردم SMS هم زدم .
گوشی Sony Ericsson k300i هست .
Printable View
بله ساپورت می کنه
چند تا دستور رو هم آزمایش کردم . حتی با برنامه های آماده که تو اینترنت پیدا کردم SMS هم زدم .
گوشی Sony Ericsson k300i هست .
ببینید دستور ?=AT+CMGF چی رو بر می گردونه ؟ اگه عدد 0 رو برگردوند PDU را ساپورت می کنه اگه 1 برگردوند TEXT رو ساپورت می کنه اگه (1و0) هردو رانقل قول:
نوشته شده توسط Happy_davood
با تشکر از همه دوستان .. راستش من با C# فقط دیتا بیس اونو کار کردم و برنامه های APPLICATION می نویسم و در حال حاضر بنا به ضروروت کاری لازمه که دراین زمینه هم کار کنم یعنی ارتباط با مودم GSM و سرویس sms از طریق اینترنت . تا اینجا استفاده زیادی از این تاپیک کردم اما نمی دونم کارم و از کجا شروع کنم . لطفا با توجه به تجربه من از C# میشه منو راهنمایی کنین که از کجا باید شروع کنم . لطفا کتاب یا مرجع مناسبی اگه سراغ دارین معرفی بفرمایین . با تشکر خیلی زیاد
اینجا زبان برنامه نویسی خاصی مد نظر نیست.
شما با توجه به امکاناتی که زبان برنامه نویسیتان در اختیارتان قرار میدهد با پورت سریال و GSM Modem یا یک گوشی ارتباط برقرار کنید , دستورات این تاپیک را اجرا کنید. اگر جائی با مشکل برخورد کردید سوال بپرسید
من تازه این تاپیک رو دیدم ، قبلا این کار رو کردم ابتدا به ساکن هم کار راحتی هست یعنی فقط کافیه دستورات AT رو به پورتی که GSM Modem روش نصب هست بفرستید ، گوشیها هم معمولا GSM مودم دارند و وقتی به کامپیوتر وصلشون میکنید اون مودم شناسایی میشه ؛
اما یکسری نکات هست که کار رو نسبتا سخت میکنه ، اگر بخواهید یک پروژه عملیاتی بنویسید : اولیش درست کار کردن با کامپورتها و درست ست کردن TimeOutها هست بخصوص زمانی که میخواهید چند تا SMS پشت سر هم بفرستید ، حتما باید مواظب درست فرستاده شدن پیام قبلی بشید حتی باید Retry Attempt ست بکنید.
بعد باید حواستون باشه که با اینکه لیست دستورات AT بهم شبیه هستند ولی بعضا فرق هم میکنند بخصوی در مورد Responsهای اساسی مثل OK, Err و... که بعضی وقتی 0.1 هستند بعضی وقتها Yes, No و.... خلاصه اینارو پارامتری کنید بهتره.
جدای از اینا دیدم در مورد هزینه ارسال SMS و شماره خاص سوال کرده بودید ، این درگاه های مخابراتی ارسال SMS رو مخابرات در اختیار شما هم قرار میده ، البته ما خودمون از طریق مکفا گرفتیم که یک شماره 8 رقمی اگر اشتباه نکنم بهمون دادن ،قیمتهاش هم بستگی به اینکه چندتا پیش خرید بشه فرق داره ولی اگر اشتباه نکنم در صورت پیشخرید 50000 اس ام اس ، هر پیامی رو 8 تومن حساب میکردند ، حالا هرچی کمتر بگیریند بالاتر میره.
برای نوشتن فارسی هم باید متن هاتون رو به فرمت PDU بفرستید ، چون یونیکد رو پشتیبانی میکنه اما بعضی گوشیهای قدیمی ساپورتش نمیکنند، کلا جدای از امکان ارسال فارسی استفاده از فرمتهای PDU امکانات جالب و بعضا خنده داری هم بهتون میده.
اینم لیست یکسری از دستورات AT برای گوشیهای نوکیای عزیز
یک ذره کار با PDU داستان داره این برای شروع بد نیست .
سلام دوستان. بحث جالبی است و دوست دارم از آن استفاده کنم.
گوشی من Motorola V3I است. یک کابل USP هم ازش دارم. آیا منم می تونم این کار رو انجام بدم؟
تونستنی میتونید
باید سعی کنید بهش Command ارسال کنید و جواب بگیرید.
پستهای اول تاپیک رو مطالعه کنید
دوستان می خواستم بدونم چه جور میشه پورت رو خالی کرد من این کار رو کردم ولی بعضی وقت ها جواب می ده اونم به نظرم اینه که دستورات قبلی هنوز روی پورت هستند
vb.net 2005
با سلام
من دستور AT + CMGR=1 رو تست کردم خطای شماره 500 رو داد . برای دستور AT + CMGF=1 هم خطای شماره 303 رو داد .
ولی بعضی از دستورات رو اجرا می کنه !!!
گمان می کنم Happy_davood نیز همین مشکل رو داشتند !!!
در ضمن ارسال SMS هم خطا می دهد.
این کارها رو هم از طریق usb و هم از طریق bluetooth امتحان کردم.
مشکل رو پیدا کردم برای ارسال از یک تا یمر استفاده کنید بعد هر موقع روی پورت کلمه ok یا error رو دید برای دستور بعدی به مودم اقدام کنید خلاصه هر دستوری بعد از یک زمانی جواب داره یا ok یا error یا حتی می تونید time out تعریف کنید و اگر دستورات رو پشت سر هم بریزد رو پورت مودم قاطی می کنه یعنی فرصت نمی کنه؟
این رو در نظر داشت باشید که یه سری از گوشیها یه سری دستورات رو اجرا نمی کنن یا اینکه یه سری دستورات رو محدودتر اجرا میکنن. ولی بعد از ارسال دستور همونطور که دوستمون هم اشاره کردن حتما باید یه جواب بگیرید یا یه مدتی رو صبر کنید.
این دستورات رو کجا اجرا میکنید؟نقل قول:
من دستور AT + CMGR=1 رو تست کردم خطای شماره 500 رو داد . برای دستور AT + CMGF=1 هم خطای شماره 303 رو داد .
ولی بعضی از دستورات رو اجرا می کنه !!!
Hyperterminal یا برنامه؟
مشکل من در ارسال اسم ام اس به صورت فارسی است گوشی من فارسی رو ساپورت میکنه
من #کد را هم امتحان کردم جواب نداد کسی می دونه چه جوری فارسی ارسال می شه
در جواب دوست قبلی بگم به نظرمن در سمت گیرنده هم باید دستورات تبدیل شوند مثلا اینکه وقتی بصورت یونی کد می فرستید یعنی اونو کد کرده اید (Encode) و در سمت گیرنده هم باید اونو از حالت کد خارج کنید (Decode)
در ضمن خطای شماره 500 یعنی خطای ناشناخته برای مودم
یه PDf من اینجا گداشتم که مال شرکت موتورلا امریکا است که در سال 2000 منتشر شده است امیدوارم که اجازه انتشارش رو داشته باشم:افسرده: ( ما که گانتشارش دادیم)
تقریبا تمامی AT Command ها رو می تونی به دست بیاری همین طور فرمت خروجی اونو و چه جواب هایی می تونه داشته باشه ، در ضمن لیست همه خطا ها با شما خطا ها هم هستش حتی با این می تونید voice کار کنید و یا اینکه Call خودتونو reject کنید اینجوری بگم از جون آدمیزاد تا شیر مرغ داخلش هستش:قهقهه: حالا اگه چیزی داخلش نبود ممکن از سال 2000 به بعد به اون اضافه شده
اینم به گم که با این مرجع هر کاری بخواهی می تونی بکنی ، از این به بعد دانش برنامه نویسی است که بدردت می خوره ، نه دانش دانستن الگوریتم
سپاس
ارسال sms مخصوصا با فرمت PDU در Hyperterminal زیاد ساده نیست(خیلی سخت میشه ازش جواب گرفت)
اگه بخواهیم یه اس ام اس بیش از 144 کاراکتر بفرستیم(2 اس ام اس ) بطوریکه در مقصد هرد و اس ام اس با هم خونده بشن چیکار باید بکنیم
ایا باید کد خاصی در انتهای اس ام اس اول بگذاریم ؟
گوشی من موتورولا وی تری آی هست. آیا منم می تونم این کار رو بکنم؟ اگه آره باید از کجا شروع کنم؟
ببخشید بچه ها Hyper terminal کجاست ؟
از
Program Files بعدش
Accessories بعدش
Communications و در آخر هم Hyper Terminal
1- دیروز یه اس ام اس تبلیغاتی دریافت کردم که بجای شماره کالر ایدی فرستنده یه اسم انگلیسی اومده بود می خواستم بدونم کسی اطلاع داره چطوری میشه اینکارو کرد؟
2-اگه بخواهیم یه اس ام اس بیش از 144 کاراکتر بفرستیم(2 اس ام اس ) بطوریکه در مقصد هرد و اس ام اس با هم خونده بشن چیکار باید بکنیم
ایا باید کد خاصی در انتهای اس ام اس اول بگذاریم ؟
من با کمک فرمانهای at می تونم به راحتی این کارها رو انجام بدم:
نمایش نسخه سخت افزار ونرم افزار
شماره سریال گوشی
تنظیم فرمت اس ام اس و تبدیل به متن
تنظیم مرکز ارسال اس ام اس
ارسال اس ام اس متنی
اما به هیچ عنوان نمی تونم حتی یک اس ام اس رو هم بخونم
من با گوشی نوکیا 6630 و ان 70 و ان 72 امتحان کردم اونها هم همین مشکل رو داشت
چطور باید کاری کنم که اس ام اس های داخل سیم کارت رو بی خیال بشه و از فضای حافظه موبایل بخونه؟چون من حدس می زنم علت این باشه که اون به دنیال اس ام اس توی حافظه سیم کارت است در صورتی که این گوشی ها داخل رم خودشون ذخیره رو انجام می دن
البته ممکنه اینطور هم نباشه
کسی تا بحال به این مورد برخورد کرده؟آیا روشی برای حل اون دراید؟
شما باید حافظه فعال رو عوض کنی
الان دستورش یادم نیست پیداش میکنم میذارمش همینجا
من در مورد گوشی های سونی اریکسون به سونی اریکسون و سونی اریکسون به نوکیا دیدم میشه گوشی رو طوری تنظیم کرد که در گوشی مقصد بجای شماره یک نام نمایش دهد. احتمالا قابلیت مورد نظر شما به گوشی مربوط میشهنقل قول:
- دیروز یه اس ام اس تبلیغاتی دریافت کردم که بجای شماره کالر ایدی فرستنده یه اسم انگلیسی اومده بود می خواستم بدونم کسی اطلاع داره چطوری میشه اینکارو کرد؟
در ضمن علت اینکه نمیتونید از گوشی اس ام اس بخونید میتونه این باشه که اطلاعات به فرمت PDU هست و شما اون رو Decode نمی کنید
من در مورد گوشی های سونی اریکسون به سونی اریکسون و سونی اریکسون به نوکیا دیدم میشه گوشی رو طوری تنظیم کرد که در گوشی مقصد بجای شماره یک نام نمایش دهد. احتمالا قابلیت مورد نظر شما به گوشی مربوط میشهنقل قول:
- دیروز یه اس ام اس تبلیغاتی دریافت کردم که بجای شماره کالر ایدی فرستنده یه اسم انگلیسی اومده بود می خواستم بدونم کسی اطلاع داره چطوری میشه اینکارو کرد؟
من هم در حالت متن هم در حالت PDU امتحان کردمنقل قول:
در ضمن علت اینکه نمیتونید از گوشی اس ام اس بخونید میتونه این باشه که اطلاعات به فرمت PDU هست و شما اون رو Decode نمی کنید
آخه گوشی دوتا حافظه داره
یکی داخلی و یکی اضافی
ممکنه با این روش کار کنه
منم همین مشکل رو دارم و نمیتونم هیچ SMS از گوشی بخونم.و فقط Erorمیده!
خیر جناب ذوالقدر اون قابلیت روی همه گوشی ها جواب نمی ده
البته من جوابم رو از پاسخی که کارشناس شرکت mtce در لینک زیر دادن گرفتم https://barnamenevis.org/showthread.php?t=60514
البته خودتون هم می تونید امتحان کنید
بطور مثال در سایت play65.comکه مربوط به بازی تخته نرد می باشد ثبت نام کنید
وشماره موبایل خودتان را بدون کد کشور(912xxxxxxx) وارد کنید پس از یک دقیقه یک sms
فعال سازی می اید که بجای کالر ای دی فرستنده جمله play65 نوشته شده
کدوم قابلییت؟نقل قول:
خیر جناب ذوالقدر اون قابلیت روی همه گوشی ها جواب نمی ده
البته من جوابم رو از پاسخی که کارشناس شرکت mtce در لینک زیر دادن گرفتم https://barnamenevis.org/showthread.php?t=60514
این متنی رو که شما نقل قول کردید حاوی جواب دو سوال است.
یکی که صریحا گفته شده گوشیهای سونی اریکسون . بنابراین یعنی روی سایرین نه
یکی دیگه هم که اصلا ربطی به این موضوع نداره
اتفاقا گوشی که من امتحان کردم سونی اریکسون نبود وسامسونگ بود
در ثانی من اون سایت رو معرفی کردم تا امتحان کنید ببینید که تعویض شماره کالر ای دی با حروف انگلیسی مختص گوشی خاصی نیست و برای تمامی گوشی ها امکان پذیر است
اگه یکی دو تاپیک قبل رو هم دیده باشید می بینید که سوال من در مورد نحوه تعویض کالر ای دی با حروف انگلیسی با روشهای نرم افزاری بود و می خواستم بدانم که اینکار با روشهای نرم افزاری امکان پذیر است یا خیر ؟
بله امکان داره گوشی های سونی اریکسون این قابلیت را داره و می شه این کار را کرد فقط باید عنوان پیام بصورت ایمیلی باشه ...... . ........@ .........
باید کاراکترهای @ و دات کام وجود داشته باشه
ضمنا گوشی طرف مقابل هم باید این قابلیت را پشتیبانی کنه اگر پشتیبانی نکنه شماره فرستاده پیام نمایش داده می شود
سلام
دوستان کسی تونسته sms رو از گوشی بخونه ? مثلا با هایپرترمینال ?
من تونستم باهاش smsبفرستم .ولی نتونستم ازشsmsبخونم
کسی این کار رو کرده چجوری میشه?
با تشکر
من این کار رو کردم ولی با هایپر ترمینال نه
واسه اش برنامه نوشتم
مشکلت چیه؟
خطا میگیری یا اطلاعاتی که دریافت میکنی مفهوم نیست
آقای جهرمی
مشکل اونی است که من در بالا توضیح دادم
خطا می ده
برای خوندن اس ام اس خطا داره
نه با هایپر ترمینال و نه برنامه نتونشتم بخونم
همونطوری که گفتم مشکل باید از نوع گوشی باشه
گوشی من 6630 و ان 72 نوکیا است
یکی از دوستانم با گوشی زیمنس اس ال 45 امتحان کرده و جواب داده
شاید نیاز به روش خاصی داره
آخه روش ما فقط استفاده از فرمانهای at است
امیدوارم کسی بتونه در این مورد جواب درستی پیدا کنه
اینکه بعضی از گوشیها یه سری از دستورات رو نمیشناسن که شکی درش نیست. ولی بعید میدونم دستوری مثل خواندن اس ام اس رو نشناسن.
پ.ن آیا اون دستوری که دوستتون با زیمنس تست کرده شما عینا امتحانش کردید؟
اگر خطا بده یعنی یا دستور رو نمیشناسه یا اینکه پارامترها رو اشتباه ارسال کردید
ولی اگر چیزی که برمی گردونه نا مفهومه یعنی دستور درست اجرا شده
جناب آقای جهرمی عزیز
من برنامه رو به صورت کامپایل شده به دوستم دادم
کدها ثابت بودن
من حدس می زنم مشکل از نوع گوشی باشه
سلام
من با مودم gsm - wavecom
دارم اس ام اس ارسال می کنم، اما الان وقتی با هایپر ترمینال میخوام ارسال داشته باشم این خطا رو میده:
CMS erro : 513
با باقی دستورات سلامت مودم و خوندن اطلاعات موبایل رو تست کردم، اما برای ارسال مشکل دارم!
سلام
دوستان کسی تونسته SMS فارسی هم بفرسته?
من که هرچی میفرستم بهم ریختست!!!
چجوری?!!!
سلام من یک گوشی Imate sp3i دارم و کابل USB هنگام اتصال به کامپیوتر Windows CE USB Devices شناسایی میشه چه جوری میتونم AT Command بفرستم ( در ضمن postهای اول تاپیک رو هم نگاه کردم)
من به زحمت و کلی درد سر یک گوشی زیمنس m55 پیدا کردم با کابل سریال ، اما این هم مثل k750 سونی اریکسون ، فقط pdu قبول می کنه ؟ البته با pdu هم sms فرستادم ولی در تبدیل حروف به فرمت pdu مشکل دارم .کسی می تونه کمک کنه؟
مشکلتون چیه؟
من با M55 و PDU این کار رو کردم.
کجاش مشکل دارید؟
مشکل من تبدیل کاراکتر ها بود که حل شد.
برنامه ارسال با pdu را برای میکروکنترلر در سایت http://www.mcselec.com (http://www.mcselec.com/index.php?opt...d=57) پیدا کردم و اونو به vb.net تبدیل کردم . الان هم خوب کار می کنه .
میشه در مورد این event توضیح بدین؟ این رو خودتون ایجاد کردین یا اینکه تو event یه کنترل نوشتین؟
من میخوام به محض اینکه sms جدید میرسه، مثلا یه messagebox نشون بده.
می خواستم از تایمر استفاده کنم اما ممکنه sms دیر تر از اون زمانی که تخمین زدم برسه.
ممنون میشم زودتر جواب بدین.
با سلام
من تازه وارد این تاپیک شدم
میخواستم بدونم چجوری میشه با استفاده از دلفی یک sms بفرستم.
مطالب رو از اول تاپیک خوندم.
با تشکر
تاپیک بسیار خوبی است
لطفا ادامش بدین
این یه چی دیگست حال توضیح دادن در مورد کد رو ندارم فکر کن می فهمی
فایل کامل اون رو هم می ذارم
سلام دوستان
راستش حیفه چنین تاپیکی ادامه پیدا نکنه
یک سوال داشتم : راهی برای خواندن اس ام اس از گوشی های سری 60 نوکیا (خصوصا سری N) وجود داره فکر کنم مشکل اکثر دوستان در این زمینه همین مشکل من هستش.
اگه کسی راهی داره یا روشی رو تست کرده لطفا بگه
ممنونم
سلام
من هم تازه وارد این تاپیک شدم
چند تا ریفرنس برا NokiaATCommand دارم میذارم اینجا
امیدوارم به کارتون بیاد
اینم چند تا لینک:
http://www.activexperts.com/activsms/atcommands/nokia/
http://wiki.forum.nokia.com/index.ph...AT_COMMAND_SET
اگه کسی با VS.NET 2005(#C) ---کار با پورت سریال ---تونسته با موبایل کار کنه لطفا اعلام کنه
ممنون