این چطوره برای طرح اولیه
http://uplod.ir/avs2bo2ht2j6/site.zip.htm
Printable View
این چطوره برای طرح اولیه
http://uplod.ir/avs2bo2ht2j6/site.zip.htm
با اجازتون من یه نظر درمورد قالبها میدم. قالب هاتون ظاهرشون شبیه هم هست ولی قشنگ هستن. اونی که پس زمینه طوسی داره کمی با رنگ زرد همخونی نداره وشاید آبی کمرنگ یا سبز یه رنگ اینجوری رنگ بهتری باشه واسه منوهاش. :تشویق:
من تجربه خیلی کمی از ساخت قالب دارم. آیا اجازه میدین سر فرصت اگه درمورد قالب هاتون برام سوالی پیش اومد بپرسم در این تاپیک
يه تاپيك بود درباره ي معرفي وب سايت هايي كه از لحاظ گرافيكي خوب بودن و اونجا يكي از دوستان فكر كنم(فقط حدس ميزنم) جناب pro-man بودن كه يه سايت معرفي كردن يه تيم طراحي زده بودش كه واقعا كلاسيك و زيبا بود يه قالب با رنگ زمينه ي مشكي تا جايي كه خاطرمه روي هدر پنل هاش از برگ درخت به كار برده بود(اينو ميگم شايد دوستان يادشون بياد) هر چي گشتم تاپيكه رو پيداش نكردم اصلا نبود كه نبود اگه دوستان خاطرشون هست و پيدا كردن اونو هم بذارن ببينيم چي ميشه بعد با نظر سنجي يكي رو انتخاب كنيم
دوستان اين رو يه نگاه بندازيد:
http://www.dddd.ir/%D9%86%D9%85%D9%8...%A7%D9%84.html
تو اين تاپيك بغلي هموني كه گفتم يكي از دوستان(آقاي ateryad )گذاشته بود يكي از اينا رو انتخاب كنيم بهتر نيست؟؟؟
خب چي شد جناب سر گروه يه طرح بدين ديگه منتظريم...
والا ما كه نرفتيم ولي خب نميشه كه هميشه on بود كه كار پيش مياد ديگه در ضمن طرح كه زياد داده شده يكيش رو انتخاب كنيد.
و حالا شما كه اين زحمت رو قبول كرديد بايد بگيد چكار كنيم.
مثلا بگيد اول قالب اوليه طراحي بشه بعد هدر و دوستان طرحهايي كه ميزنن رو بزارن يكيش انتخاب شه و كار يواش يواش تكميل بشه.
واقعا اگه اين كار بشه اساتيد هم ميان و تو زدن همين طرحها شركت ميكنن.
خب دوستان یکی از طرح ها رو انتخاب کنند تا شروع کنیم
سلام دوستان!
اون طرحی که گذاشتم رو یه مقدار کامل تر کردم... البته رنگ بندی ها کاملا درست نیست و همچنین محتوا و طرحمون هم قرار نیست دقیقا اینی که گذاشتم باشه...
طرح خوبیه الان روش مخواهید چیکارا کنید؟
اين طرح خوبيه من موافقم روش كار كنيم. اول كه اين طرح كلا هم كد نويسيش هم خود طرح بهم ريختس يه كم نظم ميخواد.
چند تا چيز كه همه بايد رعايت كنيم يكي نوشتن توضيحات لازم واسه ي كدها و يا هر كاري كه روش انجام ميديم و بعدي هم اين كه نوشتن هر چيزي سر جاي خودش مثلا كدهاي هدر تو قسمت مربوط به خودش و يا هر كدوم از اجزاي ديگه.
اينايي كه ميگم واقعا لازمه.
مثلا اين طرحي كه آقاي IamOverlord لطف كردن زدن رو وقتي كدهاش رو باز كردم خواستم يه تغيير بدم يه ساعت دنبال اون قسمت از كدها كه مثلا مربوط به پنل يا اسليد شو بود ميگشتم.
خلاصه يه نظمو ترتيب بايد از همين اول به كارمون بديم كه بعدن پيچ نخوره.
سلام طاعات و عبادات همگی قبول باشه
منم دورادور حواسم به پست ها هست و دوس دارم مشارکت کنم (البته از هفته دیگه )
html , css , photoshop ,corel ... بلدم
البته خیلی در زمینه طراحی وب تجربه ندارم ولی خوشحال میشم بتونم کمکی کنم
سلام دوستان!
یه سری توضیحات اضافه کردم... ضمنا اون Slider فایل هاش جدا هست... از این Plugin استفاده کردم: github.com/jcobb/basic-jquery-slider
بچه ها انقدر زمان رو از دست ندید یه پروژه قالبش نهایتا باید 1 روز طول بکشه
عوض این همه بحث و دنبال طرح گشتن شروع کنید یه طرح از ذهن خودتون در بیارید بکشید
خیلی وقت ندارم ولی اگه تا فردابه نتیجه ای نرسیدید من یه طرح میذارم اینجا شروع کنید به طراحی
سایتتون که پایینه ؟!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Zirend.ir بازار کار آنلاین
اگر پروژه ای در دست دارید که برای انجام آن نیاز به کمک دارید یا اگر مهارتی دارید و میخواهید از طریق اینترنت کسب درآمد کنید
پیشنهاد میکنم که به سایت Zirend بزرگترین سایت برون سپاری پروژه سر بزنید.
www.zirend.ir