نمیدونم منظورت از ثبت کردن چی ولی خوب اگه به صورت مقاله بدین هیچ مشکلی پیش نمیاد.
میشه برای یه کنفرانس تو ieee فرستد یا جاهای دیگه.
من معمولان چیزایی رو که کار میکنم تو صفحهٔ خودم میگذارم اینجا...
http://www.maroofi.persiangig.com
Printable View
نمیدونم منظورت از ثبت کردن چی ولی خوب اگه به صورت مقاله بدین هیچ مشکلی پیش نمیاد.
میشه برای یه کنفرانس تو ieee فرستد یا جاهای دیگه.
من معمولان چیزایی رو که کار میکنم تو صفحهٔ خودم میگذارم اینجا...
http://www.maroofi.persiangig.com
جناب mebd12 من این بحث رو قبل خوندم وشما اینجا فقط ادعا کردید که این کار را انجام دادی و دوستان از شما خواستند که ادعای خود را ثابت کنی مثلا onlin یا هر روش دیگری وشما هنوز کاری انجام ندادی
اگه راست می گی ثابت کن تا ببینیم وگرنه با این حرفا وقت بقیه رو نگیر
سلام
چیزی که ایشون میگن از نظر علمی غیر ممکن هستش و من بارها این رو براشون گفتم. ایشون تو یک سایت خارجی هم رفتن همچین ادعایی کردن و اونجا هم مورد تمسخر دیگران واقع شدن.
من الان این جا رو دیدم،
می شه یک فایل 70 گیگی رو تنها در 10 بایت ذخیره کرد،
مثال:
FF FF FF FF FF FF FF FF FF 41
9 بایت اول اون نشانگر تعداد تکرار هست و بایت آخر (در اینجا A) نشانگر چیزی که قراره تکرار شه!
با اکسترکت کردن اون به راحتی می شه به یک فایل 70 گیگی رسید.
پس دیدید که می شه!
اصلا هم مسخره نکردم :لبخند:
حداقل سایز رو درست مینوشتید که معلوم باشه مسخره نکردید.
در بعضی مواقع واقعا میشه.
مثل ۸ گیگ در ۶۱۲ بایت با فرمت lzma.tar.lzma
با lzma -c1 که کمترین حد فشرده سازی قابل قبول برای این الگوریتم هست.(بهترین فشرده سازی با -9)
الگوریتمی مثل جی زیپ در همین وضعیت فایلی به شدت حجیم تر تولید میکنه.
شاید بشه الگوریتمی با قدرت خیلی بیشتر از چیزی که الان میتونیم تصور کنیم نوشت ولی مطمئنا به این سادگی ها نیست.و مطمئنا نمیتونه به این شکلی که mebd12 گفتن باشه.
من برای رد کردنش ۶ تا دلیل دارم.
جا نشد محاسباتم..!
من برای رد کردنش یک دلیل دارم. اون آقا اگر تشریف آورد بحث رو ادامه می دیم..
دوستان اگر دوست دارین تو این زمینه به صورت تخصصی بحث و تبادل نظر کنیم میتونیم یک تاپیک جدید باز بکنیم و الگوریتمها و برنامه همون رو توش بذاریم.
دوستان سلام
میخواستم بدونم قیمت الگوریتم فشورده سازی در سه حالت تقریبی 25و50و75 در صد بدون دونستن نوع فایل چقدر است؟(در ضمن زمان استاندارد مورد نیاز چقدر است)
سلام میشه لطفا به من بگین از کجا ایگوریتم های فشرده ساز رو پیدا کنم .مرسی
تشکر بابت راهنماییتاننقل قول:
بدون دونستن نوع فایل غیر ممکنه.
دو تا شرکت هستن که jpg و mp3 رو فشرده میکنن.
یکی هم هست که با درصد خیلی کمتر از چیزی که گفتید همه چیز رو فشرده میکنه.
۷۵ هم به جز فایلهای متنی یا enteropy خیلی کم غیر ممکنه.
بعضی چیزها با پول حل نمیشه.باید فکر کنید.
اگر ساخته شده باشه قیمت تقریبی اش چقدر است (بدون دونستن نوع فایل)
معمولا این برنامه ها زیر ۱۰۰ دلار هستن
بدون دونستن نوع فایل ۱۰۰ هزار دلار هم که باشه من مشتری اولشم.
جناب FastCode فکر کنم قیمتی که برای فشرده ساز بدون نوع دادین خیلی پایینه .دوستان دیگه نظری ندارننقل قول:
معمولا این برنامه ها زیر ۱۰۰ دلار هستن
بدون دونستن نوع فایل ۱۰۰ هزار دلار هم که باشه من مشتری اولشم.
خوب میشه از این برنامه در ارتباطات ماهواره ای و نظامی استفاده کرد.(در ضمن کمپرس تا بالای %93)نقل قول:
100 هزار دلار کمه؟
دوستان قسمت فنی این ماجرا کجاست؟؟
زمان و هزینه های دیگر در مقایسه با گسترش علمنقل قول:
دوستان قسمت فنی این ماجرا کجاست؟؟
سلام
ادعائی که شما میکنی خیلی جالبه من برای اینکه به این بحث مسخره پایان بدم یه فایل براتون آپلود کردم که دقیقا ۱۰۰،۰۰۰ بایت هستش اگر تونستی حتا ۱ بایت این فایل رو فشرده تر بکنی خبر بده.
http://maroofi.persiangig.com/test_c...mpressible.dat
با سلام به همگی
خوب دوستان در مورد فشرده سازی نظر خودشون دادن من تازه وارد این سایت شدم . و اما در مورد فشرده سازی لازم چند نکته رو بدونیم هر چند همه استادنند . الگوریتم های زیادی در فشرده سازی کاربرد دارند و نکته مهم تو کاربردشون هست . یکی برای عکس ، فایل ویدئو ، صدا و... پس اولین قدم انتخاب نوع الگوریتم هست . یادمون باشه الگوریتم فشرده سازی ویدئو توی صدا و یا دیتای خام شاید جواب مفی هم بده .اول نوع داده و ماهیت اون رو مشخص کنید و بعد در موردش بحث کنید . من نظر کاملا متفاوتی رو در خصوص فشرده سازی دیتا دارام . اینجا منظورم همون 0و1 هست . اول بر میگرده به حافظه های در دسترس ما و ساختار داخلی اونها به نظر من این حافظه ها از توانایی فشرده سازی و عمل عکس اون در سرعت های بالا برخوردار نیستند در واقع نمی تونند باشند و این بر میگرده به نوع آدرس دهی در آنها هر جند در چند سال اخیر رشد قابل ملاحظه ای در این خصوص از خود نشان داده اند .مورد دیگه مربوط به رابط های حافظه با پردازنده و نحوه تبادل دیتا با اون هست که خودش موضع مفصلی هست. و اینکه ایا امکان فشرده سازی با ضریب بالا وجود داره ؟چند سالی هست دارند روش کار می کنند شاید این رو یکی از انقلاب هادر دنیای دیجیتال به حساب آورد . برای نزدیک شدن به موضوع اشاره ای به دستورات اسمبلی در arm رو دارم arm یک پردازنده 32 بیتی هست ولی برای کاهش مصرف در حافظه و کدهای تولیدی دستورات 16 بیتی به نام thumb داره و حالا این چی هست باشه برای بعد. در واقع با یک دستور 16 بیتی در فظای 32 بیتی همون کار مشابه دستور 32 بیتی در پردازنده های دیگه رو انجام میده . پس این فشرده سازی ممکنه فقط باید دید چی رو از دست میدیم روشی که مد نظر من هست فشرده سازی با سرعت بالا و نحوه ذخیره و بازیابی در حافظه ها است . تو یه پروژه مجبور شدم برم دنبالش و چند تا طراحی رو انجام بدم . نکته اینه که الگوریت هایی که من روشون کار میکنم کامپیوتر های معمولی به سختی می تونند با سرعت بالا اون اجرا کنند و خیلی کندند و یا اصلا نمی تونند انجام بدند. زبان برنامه نویسی برای این الگوریت ++c و اسمبلی هست . امکان فشرده سازی تا 16 برابر در این الگوریت وجود داره و اینم بگم هر چی داده هامون بیشتر باشند امکان فشرده سازی اون بیشتر هست نکته خیلی مهم کاهش شدید سرعت در فشرده سازی با افزایش ضریب و اندازه بسته های دیتا از معایب این الگوریتم هست بنابر این با توجه به سخت افزار در دسترس این گزینه تنظیم می گردد . اشاره می کنم این روش ارتباط مستقیم با نوع حافظه ای که استفاده میشه داره . بعد کلی تلاش میشه گفت در صورتی که از حافظه های بافر چند کاناله (منظورم تعداد باس دیتا و آدرس ، دسترسی چند کاناله به دیتای درون اون هست) بشه ساخت با سرعت خیلی زیاد میشه این کار رو انجام داد، البته به بسته دیتا و سطح فشرده سازی بستگی داره. سرعت 1/20 کلاک رو میتونه بده . ساده بگم فرض کنید یه توپ دارین داخل توپ دیتا هست و سطح خارجی توپ رو آدرس ها شامل میشوند. و قطر کره ،اگه از هر وجه به اون نگاه کنید بی نی نهایت قطر دارین و بی نهایت مرکز قطر که همون مرکز کره هم هست خب بقیش هم باشه برای وقتی که کامل شد . و در نهایت بگم قراره یه چیپ طراحی بشه که دارای یه همچین بافری هست که بین حافظه ها و پردازنده قرار میگیره و با سرعت خیلی زیاد دیتا رو zip,unzip میکنه . مثلا اگه شما یه فلش با ظرفیت 8 گیگ و با سرعت تبادل 60M/S داشته باشین بدون اینکه متوجه بشین تا 4 برابر حجم اون رو کاهش میده . البته بزرگترین ضعف این روش قیمت تمام شده هست در بسیاری از موارد از قیمت خود حافظه هم تجاوز میکنه . تا 4 برابر قابلیت پیاده سازی در کامپیوتر های امروزی رو داره . شاید در آینده این الگوریتم مستقیما روی cpu ویا چیپ ست های مادر بورد پیاده سازی بشه . این الگوریتم در انتقال دیتا خیلی بیشتر از یه ذخیره سازی رو حافظه می ارزه . در حال حاظر این الگوریتم فقط در مورد حافظه ها قابل اجر است چون باید به فایل های بزرگ دیتا دسترسی داشته باشه . مدل ساده شده آن در nandflash ها با سرعت متوسط کاربرد داره و شاید دراینده بخشی از این حافظه ها رو به خودش اختصاص بده [IMG]file:///C:\Users\allah\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\ clip_image001.gif[/IMG]موفق باشین . اگه ساخته شد خبرتون میکنم:چشمک:
از اخرین ارسالی در این تاپیک زمان زیادی می گذره ، میخوام بدونم که اخرین دستاوردهای الگوریتم فشرده سازی چی بوده ؟ الان به صورت علمی یک فایل رو صرف از نظر اینکه چه نوع فایلی هست تا چه میزان می تونن فشرده کنن ؟!
چون این تاپیک قدیمی است احتمال اینکه دوستانی که توش فعالیت میکردند اینجا نباشند وجود دارد برای همین پیشنهاد میدم خودتون یک سرچی بزنید تا بقیه دوستان هم بیان!
مخصوصا شما آخرین دستاوردهای الگوریتم فشرده سازی را بخواهید بهتر است در سایتهای علمی جستجو کنید مانند IEEE , Sience Direct و غیره چون الگوریتمها معمولا اولین بار بصورت مقاله در همچین جاهایی معرفی میشوند و بعد توسط افراد و شرکتهای مختلف پیاده سازی و به عموم ارائه میشوند
برای همین اگه دنبال جدیدترین الگوریتمها باشید بیشتر دنبال مقاله های علمی باشید نه دنبال نرم افزارهای فشرده ساز
در کل این نظر من بود
خوب حالا که میپرسین بد نیست یه سری توضیحات برای دوستانم بدیم.
به خاطر همین من یه تاپیک دیگه زدم که هدفش آموزش هست.البته میشد اینجا هم گفت ولی این تاپیک خیلی طولانی شده و ترجیح دادم تاپیک جدید بزنم.اینم لینک:
https://barnamenevis.org/showthread.p...46#post2234946
دیشب که خیلی فکر کردم دیدم کار این آقا ممکنه!!
البته به شرطی که تمام فایل های ممکن رو هر دو طرف بصورت ذخیره داشته باشند و فشرده سازی اون بشه آدرس اون!!!!
ممکنه به نظر راه بی خودی بیاد ولی برای مکالمات رمزی خیلی خوب جواب می ده.
آفرین.xD به اختراع شما میگن: https://en.wikipedia.org/wiki/Codebook