این کد پیغام نشون میده مثلا اگر دقت کرده باشی وقتی دوبار روی دکمه برگشت کلیک میکنی یه پیغام ظاهر میشه.این کد مثل اون پیغام میسازه
Printable View
من یکبار خواستم استفاده کنم ولی نشد که نشد هم خیلی سنگینه هم اینکه باید به اینترنت با پروکسی وصل بشی تا فایل های اضافی رو دانلود بکنه.محیطشم خیلی دلگیر و چرته.شما بهتره از ADT-Bundle استفاده کنی همون اکلیپسه اما کامل پیکربندی شده و پلاگین ها کامل نصبن.دانلود + نصب و شروع به کد زدن بکن
:عصبانی:
من از AVD یا دستگاه مجازی اندروید استفاده نمیکنم و از گوشیم به عنوان دیباگر و تستر برنامه هام استفاده میکنم چون هم سرعت خــــیلی خوبی رو داره و هم مشکلات AVD رو نداره..نقل قول:
من خیلی به این ارور بر میخورم!!!
مخصوصا وقتی یه کلاس ایجاد میکنم... انگار اصلا نمیشه با کلاس کار کرد!!!
داخل فروم خود زامارین هم این سوال مطرح شده که یکی از کاربرا گفته از نسخه 4.2 این AVD ها استفاده کنید
http://forums.xamarin.com/discussion...ror-when-start
به نظر من برنامه های شما و کلاس ها مشکلی ندارند ولی فقط نمیشه درست روی AVD ها تست گرفت .. یا باید از نسخه بالاتر sdk و به هم راه سیستم ایمیجش دانلود و در AVD ماشینی با اون SDK بسازید مثلا با 4.4 android یا اینکه یک گوشی با سیستم عامل مناسب پیدا کنید.
----------------------
فقط اشتباه نشه داخل تنظمیات برنامه باید حداقل SDK رو کمترین مقدار قابل قبول برنامه تون باید تعیین کنید. اما برای تست با AVD ها باید دستگاه هایی که از سیستم ایمیج استفاده میکنن رو ساخته و راه اندازی کنید.
به این پست مراجعه کنید:
https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post2018283
اینم یکی از مزایای eclipse...
لامصب هنوز پروژه نساختی ارور میده!!!:لبخند:
http://upload7.ir/imgs/2014-05/05933848189878067465.jpg
سلام دوستان
من چند روزی هست که سعی در کرک Mono Android for VS 2010 هستم. نصب می کنم اما کرکش کار نمی کنه! دستورالعملشو هم مو به مو اجرا می کنم
Method 1
Remove the installed versions and folders in Xamarin (MSBuild and the Microsoft Visual Studio XX.0 \ Common7 \ IDE \ Extensions)
If you have used the trial version , uninstall XX: \ ProgramData \ Mono for Android \ License \ monoandroid.licx
Install the downloaded version
After the installation does not start Visual Studio or Xamarin Studio, and run the patch as administrator !
Choosing mandroid (XXX: \ Program Files \ MSBuild \ Xamarin \ Android). If you do not want to patch this component , then just close the window of choice.
Choosing a mtouch.exe (XXX: \ Program Files \ MSBuild \ Xamarin \ iOS). If you do not want to patch this component , then just close the window of choice.
After the patcher finished his business , you can try.
If it is not a ride , then try Method 2 from the beginning!
************************************************** ************************************************** **********************************************
Method 2
Remove the installed versions and folders in Xamarin (MSBuild and the Microsoft Visual Studio XX.0 \ Common7 \ IDE \ Extensions)
If you have used the trial version , uninstall XX: \ ProgramData \ Mono for Android \ License \ monoandroid.licx
Install the downloaded version
After the installation does not start Visual Studio or Xamarin Studio, and run the patch as administrator !
Choosing mandroid (XXX: \ Program Files \ MSBuild \ Xamarin \ Android). If you do not want to patch this component , then just close the window of choice.
Choosing a mtouch.exe (XXX: \ Program Files \ MSBuild \ Xamarin \ iOS). If you do not want to patch this component , then just close the window of choice.
Choosing gacutil.exe (XXX: \ Program Files \ Microsoft SDKs \ Windows \ XX \ bin is not below 8.0A)
If the patcher has issued a message on the restart , then restart . If successful , will post All Done!
We try to
اما وقتی VS را باز می کنم میگه باید اکانت بزینس ادیشن یا بالاتر داری! اگه امکان داره یه لینک مستقیم بدید به من که خودتون نصب کردید و OK بوده باشه!
ممنون
دلیل این خطا چیه لطفا راهنمایی بکنید
https://barnamenevis.org/showthread.p...AF%DB%8C%D9%88
سلام
من چند روزی هست الاف نصب این مونو هستم. اگر کرک کار نکنه و vs را باز کنی بعد چیکار باید بکنی؟
از این پست خیلی خوبت هم ممنونم!
سلام سارا جان
من چند روزی هست الاف نصب این مونو هستم. اگر کرک کار نکنه و vs را باز کنی بعد چیکار باید بکنی؟
از این پست خیلی خوبت هم ممنونم!
علت خطای زیر هنگام نصب مونو 10 چیه؟
ضمیمه 118997
GoldPower عزیز خیلی ممنون.
به سختی نصبش کردم، پست اول هم همچین کامل نیست که همه رو به پست اول ارجاع می دی!
مجبور شدم 2 تا ورژن دانلود کنم و تمام پست ها رو بخونم تا بتونم راه بندازمش.
حالا کجا می تونم در موردش آموزش پیدا کنم؟ البته به جز سایت خودش. فارسی که چه بهتر.
ضمن خسته نباشید و تبریک بابت انجام این کار و خوشامد گویی به عرصه کد نویسی !!!!!!!!
اول : تنها مرجع مکتوب: Wrox Professional Android Programming with Mono for Android and NET Csharp Apr 2012 و دیگر هیچ!!!
دوم : یک سری آموزش های اقای wally که یکی از نویسندگان همین کتاب هم هست بصورت ویدیو داخل سایت احسان ای وی ار برای دانلود قرار داده شده بود . که اونم هم باز میتونی استفاده کنی
سوم : پروژه های گت هاب خود زامیران چیزی حدود 50 مگ بایت هست که خیلی از برنامه ها رو پوشش داده
چهارم : خود سایت زامیران و کسایی که پروژه های نمونه میزاند
فارسی که ... خودتون بهتر میدونید که چقدر زجر آروه نصبش!! خیلی ها کلا بیخیالش میشن!!!
سلام
بنده دانلود کردم اینا وا .net4 هستش و برای من که vs 2088 && .Net3.5 دارم کار نمی کنه ؟
میشه راهنمای کنید ؟
اول از همه الیک سلام برادر
دوم این مونو 4.10 که نسخه مقبولی میتونه Vs2013-2012-2010 رو ساپورت کنه اما vs 2088 هنوز تاریخ ساختش معلوم نیست:لبخند: شوخی کردم . گفتم یکم جو اینجا عوضشه خیلی خشکه!
اما خارج از شوخی برای ویژوال 2008 نسخه های قدیمی ساپورت میشن که اصلا به طرفشون نرو که اعصابت داغون میشه.
اما ای کاش دوستان دیگه از نصب خارج بشن و یک همتی کنند تاپیکی بزنیم برای اموزش کار با این مونو!
سلام بنده داخل ویزوال 2010 گزینه زیر رو ندارم ؟
برید تو تنظیمات visual studio قسمت Tools->options->xamarin و تیک گزینه Notify me about را بردارید .
سلام از همگی ممنونم که کمک کردین من هم نصب کردم.
حالا چطوری فرم خودم رو تو این محیط طراحی کنم کنم؟
دو عدد تکست باکس بزارم که با کیلک روی دکمه مقدار تکست اول در 4 ضرب بشه و داخل تکست دوم ریخته بشه ؟
اکه امکانش هست لینک آموزش فارسی بزارین؟
ممنون
فارسی نیست نگرد وقت رو هم تلف نکن اما تنها منبع آموزشی کتاب Professional Android Programming with Mono for Android
هست :)
لینک دانلود هم :
http://dl.ircertificate.ir/files/Pro...NET.Csharp.zip
دوستان بهتر نیس یکی از بچه ها که برنامه های مورد نیاز رو نصب کرده و همشون با هم سازگارند و کرک هم به خوبی کار میکنه رو ورژن هاشو اعلام کنه و نکاتی برای نصبشونم بگه !!؟؟ این همه سردرگم نشیم!!؟
خواهشا دوستان کمک کنند :)
من یه آموزش ایجاد کردم....امیدوارم بدردتون بخوره!!!
لینک آموزش
سلام
وقتی در ویژوال استدیو می خوام روی یک دکمه فارسی نویسیم به صورت چند تا مربع نشون داده میشه؟
آیا این برنامه از زبان فارسی شتیبانی میکنه؟
من میخوام تازه کار برنامه نویسی با آندروید رو یاد بگیرم، لطفا دوستان راهنمایی کنن که از چه جایی باشد شروع کنم که بتونم برای زبان فارسی برنامه های آندروید بنویسم. تمام برنامه های اینجا رو به زور دانلود کردم. حالا فهمیدم که از زبان فارسی پشتیبانی نمی کنه.
ممنون.
مونو از فارسی پشتی بانی نمیکنه اما این به این معنی نیست که نمیشه فارسی رو داخل برنامه گذاشت .. فقط داخل محیط برنامه سازی axml که بصورت دیزاینر نمایش میده فارسی ساپورت نمیشه البته این موضوع بی ارتباط با نسخه اندروید 2 نیست مثل اگر روی اندروید 4 تنظیم کنید نمایش رو می بینید که حروف نشان داده میشه اما در کل مونو فعلا فارسی رو ساپورت نمکنه. و ارتباط به برنامه نداره شما مثلا یک پیغام فارسی رو داخل برنامه قرار بدی و بعد روی دستگاه خودت نمایش بدی.و مشکلی نیست
سلام با نصب برنامه hotspot shield میتونید دانلود کنید:چشمک:
اینکه یک فیلتر شکنه؟ به چه درد میخوره؟
سلام
من وقتی میخوایم نرم افزار رو اجرا کنم خطای زیر رو میده. این خطا از چیه.
ویندوز8 + ویژال استدیو 2013 رو دارم.
یکی از دوستان در تاپیک زیر گفته بود که
ionic.zip.dll ورژن 1.9.1.5 هست و باید در فولدری که mandroid نصب هست بجای dll قبلی (ionic.zip.dll v1.9.1.8) کپی کنند.
من اینکار رو انجام دادم. حالا پیغام میده که اکزمارین نمیتونه رو نسخه های قبلی اجرا بشه.
پاک کردم دوباره نصب و کرک کردم اینبار خطای زیر رو میگیره
MonoDroid does not support running the previous version. Please ensure your solution builds before running or debugging it.
بعضی از دوستان اشتباهی موقع نصب مونو4.10 ( که تنها نسخه کرک شده و قابل استفاده در VS2013 هست ) توجه نمیکنن که باید SDK رو برای ویژوال استدیو 2013 قرار بدن .
اما دیکی از دوستان زحمت کشیده یک پی دی افی رو ساخته این رو هم ببنید : https://barnamenevis.org/showthread.p...12-%D9%88-2013
با سلام
کسی تا حالا با vs2013 و mono.android4.10 کار کرده؟
من نصب کردم موقع اجرا کردن این erroro میده:
Exception of type 'Java.Lang.CloneNotSupportedException' was thrown
تو خط مشخص شده:
`Button button = FindViewById<Button>(Resource.Id.MyButton); try
{
button.Click += (sender, e) =>
{
button.Text = "Hello Chista";//Exception of type 'Java.Lang.CloneNotSupportedException' was thrown.
};
}
catch (Exception ex)
{
Console.WriteLine("Generated Msg : " + ex.Message);
}`
یه سوال دیگه
Xamarin.forms کرک نشده هنوز؟
سلام
من پروژه جدید ک میخوام بسازم این پیغام رو میده:
http://www.uploadax.com/images/41192351542562321107.jpg
بعدش ک کنسل میکنم این خطارو میده و نمیشه برنامه نوشت
http://www.uploadax.com/images/88386922425370938751.jpg
سلام
برنامت درست کرک نشده
ویرایش
=-=-=-=-=-=-=-=-=
لطفا پست حذف شود.
تو مونو همیشه باید تابع رو بصورت جداگانه خارج از تابع OnCreate ایجاد کنید.
شما باید تابع کلیک رو بصورت جدا گانه تعریف کنید،
button.Click += new EventHandler (button.Click
);
بعدش خارج از این تابع OnCreate ، یه تابع بسازین برای کلیک مثل:
void botton_Click
{
button.Text = "Hello Chista";
}
با سلام
من وقتی میخوام ی پروژه اندروید با سی شارپ اجرا کنم، با ارور زیر مواجه میشم
ورژن 4.10.00003 رو نصب کردم
قبلآ یکی از دوستان در همین تاپیک همین سوال رو مطرح کردن اما پاسخی در این تاپیک ندیدم
ضمیمه 120238
ممنون
سلام.
موقع اجرای برنامه در VS 2013 ارور زیر میاد:
Error 1 Could not find android.jar for API Level 8. This means the Android SDK platform for API Level 8 is not installed. Either install it in the Android SDK Manager (Tools > Open Android SDK Manager...), or change your Xamarin.Android project to target an API version that is installed. (C:\Users\M.K_Soft\AppData\Local\Android\android-sdk\platforms\android-8\android.jar missing.) AndroidApplication1
سلام دوست عزیز
ممنون از پست خوبت!
من windows 8.1 دارم و ویژوال استودیو 2013
از لینک زیر فایل رو دانلود می کنم اما بعد از اکسترکت فایل exe نمیاد
مشکل از آنتی ویروس هم نیست. حتی در ماشین مجازی xp فایل به درستی باز شد اما از اونجا انتقال میدم به windows 8.1 فایل اجرایی نمیتونه کپی شه.
اگه میشه فایل های dll رو دستی در مسیری قرار داد تا کرک شه یا هر راه حل دیگه لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر از شما و تمام دوستان دیگر.
لینک دانلود فعال ساز مخصوص همین نسخه 4.10.00003:
همه برنامه هارو نصب کردم. اما حالا تو vs 2013 از منوی Tools > Option وقتی روی Android Setting کلیک میکنم، هیچ گزینه ای وجود نداره.
البته هنوز تمام پکیج های sdk manager رو هم دانلود نکردم
ضمیمه 121236
مشه بگین انن برنامه اسلا چیه