نقل قول: نحوه کار با Sql Server 2008 و کد های آن در VB.Net
نقل قول:
نوشته شده توسط
vb341
با سلام
ارور در خصوص نوع دیتا هست . الان پروه دم دستم نیست و در اداره و در محل کارمه .
ولی عرض کردم . نوع دیتای من در بانک از نوع bigint هست و این دستور شما از نوع دیتا اشکال میگیره . چون دستور شما نوع استرینگ رو برمیگردونه
دوست من ، پروژه در اختیار شماست . دیتابیس هم که دارید .
من نوع رو Nvarchar گذاشتم فکر کنم بازم نمیدونم . الان دم دست ندارم تو Pc ایمه . ولی یادمه که موقع نوشتن وقتی نوع int یا BigInt رو سرچ میکردم به مشکل میخوردم .
Int که 11 عدد میگیره .
BigInt خوبه . ولی فکر کنم Bigint باشه هااا . بازم چک میکنم .
ولی Nvarchar خوبیش اینه که میشه +98 گذاشت دوست من . واسه این گذاشته بودم . ولی بازم چک میشه
دوستان با سلام من یک سوال فنی دارم
با ویژوال بیسیک دات نت 2008 پروژه ای نوشتم که قسمتی از وظیفه آن تهیه کپی پشتیبان و بازیابی اطلاعات در است
بازیابی توسط یک query در یک شئی command انجام میشه به فرم Restore Database [Dbname] From [BackupFileName] کلی مشکل داشتم که حل شد تا اونجا که دیگه خطا نگرفت اما بعد از restore کردن پیام میده که نمی تونی به این پایگاه داده login کنی (یادآوری می کنم که backup از یک سیستم انجام شده اما restore باید در سیستم دیگری انجام شود (مثلا backup از سیستمی در شمال شهر و restore به سیستم دیگری در جنوب شهر) منظورم اینکه سیستمها هیچ ارتباطی با هم ندارند . بانک هاشون عیناً یکی است فقط نام سیستمها (سرورهاشون) فرق داره
واقعا دمت گرم...........:تشویق::تشویق:
خیلی عالی بود.من هم سه سوال داشتم اون هم این بود که وقتی فایل دیتابیس طراحی شد و بخوایم در شبکه ازش استفاده کنیم مثلا 5-6 سیستم باید اونو توی یه پوشه شییر شده بذاریم و دایرکتوری کانکشن استرینگ رو هم به ادرس پوشه شییر شده تغییر بدیم.ایا این روش درسته؟ یا روش بهتری برای شبکه هست؟
و دومین سوال: برای انتقال به سیستم مشتری گفتین که engin sql کافیه از نظر حجم فایل نصبیش چقدر هست و ایا حتما برای sql2008 دات نت 4 لازمه چون برناممو با دات نت 2 نوشتم به جهت کاهش حجم فایل ستاپ برا دانلودش؟؟؟؟؟
دوباره ازتون بخاطر وقتتی که گذاشتین تشکر می کنم!!!!!!:قلب::قلب: