سلام دوست عزیز درس اول : دو تا برنامه پایه هست که با یکی باید شروع کنی.اکلیپس و یکی دیگش گوگل اندروید استدیو eclipse
یا
google android studio
پایان درس اول
هرچی میدونستم نوشتم.اگه اشتباهه ببخشند استادان
Printable View
سلام دوست عزیز درس اول : دو تا برنامه پایه هست که با یکی باید شروع کنی.اکلیپس و یکی دیگش گوگل اندروید استدیو eclipse
یا
google android studio
پایان درس اول
هرچی میدونستم نوشتم.اگه اشتباهه ببخشند استادان
سلام
برای دانلود api های SDK Manager من ...شکن کریو رو خریدم چون قبلا هم خریده بودم فایل نصب کانکشن رو دارم ؛ همون کافیه یا
بایداز همون سایتی که فیل..شکن خریدم کانکشنش رو هم دانلود کنم؟
ممنون
سلام
من میخواستم یه برنامه کتاب اندروید بنویسم و دنبال یک منبع خوب هستم
توی اینترنت گشتم به این سورس رسیدم
http://www.scriptbaran.com/codecanyon-ebook-app
بنظرتون خوبه؟ بخرم؟؟
سلام. من از هزار تا سایت SDK دانلود کردم که اندروید استودیو بیاد بالا. هر کدوم رو نصب میکنم. بازم اندروید استودیوم نمیتونه SDK رو پیدا کنه!! اصلا نمیذاره وارد محیط برنامه بشم! الان باید چه کنم؟ اینا رو نصب کنم؟؟؟؟ درست میشه؟؟؟ سیستم من 64 بیتی هست. مشکلی پیش نمیاد؟
یه سوال دیگه. آیا درسته که دیگه اکلیپس ، برنامه نویسی اندروید رو پشتیبانی نمیکنه و فقط باید از اندروید استودیو استفاده کرد؟ یعنی هیچ راهی نداره که توی اکلیپس ، اندروید نوشت؟ من اکلیپس رو نصب دارم به خاطر برنامه نویسی جاوا، ولی بازم در مورد SDK به مشکل برخوردم. هم اکلیپس هم اندروید استودیو Error میدن که SDK رو پیدا نمیکنن!
واقعا کلافه شدم، لطفا کمکم کنید :(
سلام. خودم یافتم :) اگر کسی مشکلات مشابه داشت لینک زیر کمکش میکنه :)
https://android-studio.ir/%D9%86%D8%...F%DB%8C%D9%88/
سلام.
دوستان از شما که در زمینه اندروید کار میکنید یک سوال داشتم. خب همانطور که میدونید تلگرام رو فیلتر کردن و الان من نه میتونم با فیلتر شکن وارد بشم و نه با هیچ دستگاه دیگه ای. چون رشته تحصیلیم عمران هست زیاد در زمینه برنامه های اندرویدی اطلاعات ندارم. البته توی گوگل چند بار کلماتی مثل برنامه شبیه تلگرام رو سرچ کردم اما وب سایت هایی که بالا اومدن به جز چند وب سایت هیچ کدومشون یک برنامه مشابه تلگرام که مشخصات مورد نیاز منو داشته باشه معرفی نکرده بودن یک برنامه هم پیدا کردم به اسم گوگل الو که به نظرم میتونست به عنوان یک برنامه جایگزین تلگرام باشه اما وقتی باهاش کار کردم دیدم این برنامه هم با تلگرام کلی فاصله داره و اصلا ازش خوشم نیومد. حالا از شما عزیزان خواهش داشتم اگر یک برنامه شبیه تلگرام میشناسید که از کیفیت خوبی برخورداره و امکانات زیادی داره به من هم معرفی کنید. ممنون
هرچند هیچ ربطی به این تاپیک نداره خواسته شما!!
ولی یه چند روز صبر کنید نسخه بلاک چین تلگرام در راه هستش حتی برای لحظاتی تو روزهای گذشته با موفقیت تست شد فقط هنوز ریلیز نشده!
فقط اکانت قبلی خودتون تو تلگرام و خود برنامه قبلی رو حذف نکنید که در نسخه جدید به مشکلی نخورید...!
در ضمن با اغلب فندق شکن ها و یا وی پی ان ها در حال حاضر تلگرام باز میشه مشکلی نداره فقط چون دارید از برنامه های فندق شکن استفاده میکنید مراقب مصرف اینترنت خودتون باشید چون به شدت بالا میره و مراقب بد افزارها هم باشید که الان بد دارن کامپیوترها رو آلوده میکنند.
مرسی از راهنماییتون . فقط کاش لینک دانلودش رو هم میذاشتین .
طراحی فروشگاه اینترنتی
طراحی مرکز خرید آنلاین
سلام و وقت بخیر
در مورد ابزارهای برنامه نویسی اندروید چندتا مورد وجود داره که پاسخ سوالات خیلی از دوستان خواهد بود. توصیه من این هست که روال روبرو رو در پیش بگیرید: انتخاب هدف رو نسبت به انتخاب ابزار حتما و حتما در اولویت قرار بدید! مثلا اگه میخواید برنامه نویس اندروید بشید، قبل از تعیین ابزار مشخص کنید چه کارها و پروژه هایی رو میخواید با برنامه نویس اندروید شدن به سرانجام برسونید و تو این مسیر انتظارتون از خودتون چیه؟ (سرعت بیشتر، دقت بهتر و…). بعد مطابق انتظاراتی که از خودتون دارید قابلیت هایی که از ابزار مورد استفاده هم میره رو مشخص کنید (قابلیت برنامه ریزی برای مراحل و تسک های پروژه داخل ابزار، به روز بودن و یا جدید بودن، پایداری بیشتر، جامعه قوی تر یا…) تو این مرحله بخاطر دید واضح تری که ایجاد کردید، خیلی بهتر میتونید در مورد انتخاب ابزار مناسب برای برنامه نویسی اندروید تصمیم بگیرید. در مورد بهترین زبان ها و فریم ورک ها هم که ویستا در صفحه طراحی اپلیکیشن اندروید خودش یه جمع بندی خیلی واضح و کاملی تو قالب جداول ارائه کرده که تقریبا میشه گفت هیچ ابهامی براتون باقی نمیذاره! در کل همه ابزارهای برنامه نویسی اندروید از Android Studio و Gradle گرفته تا Git و Kotlin و Java و XML و… همگی ابزارهای فوق العاده ای هستن که الان برای علاقمندان به برنامه نویسی حتی نیاز به معرفی یا تعریف ندارند! اما باید بگردید ببینید خودتون چه اهدافی دارید، در مورد این اهداف چه انتظاراتی باید وجود داشته باشه و در راستای رسیدن به این اهداف کدوم ابزارها هستن که میتونن نیازهای پروژه شما رو برطرف کنند.