نقل قول: شروع برنامه نویسی اندروید برای مبتدیان
سلام سوال قبلی را که کسی جواب نداد! یه پروژه برنامه نویسی اندروید به زبان حاوا دارم که باید بوسیله توابع کتابخانه calimero انجام بشه. سورس و اطلاعات در اینترنت هست البته محدوده . کسی می تونه انجام بده؟ راجع به حق الزحمه هم توافق می کنیم.به صورت خلاصه این تابع مربوط به هوشمند سازی ساختمان هست
سلام ، من میخواستم برنامه نویسی اندروید رو شروع کنم ، به همین منظور اندروید استودیو باندل رو گرفتم که دیگه دنگوفنگ اس دی کا مس دیکا رو نداشته باشه، نصبش کردم بازش کردم همچین چیزی بهم میگه
ممنون میشم راهنمایی کنید
1:18:32 PM Gradle sync started
1:20:00 PM Error running app: Gradle project sync failed. Please fix your project and try again.
1:20:09 PM Gradle sync completed
1:20:11 PM Executing tasks: [:app:generateDebugSources, :app:generateDebugAndroidTestSources, :app:mockableAndroidJar, :app:prepareDebugUnitTestDependencies]
1:20:18 PM Gradle build finished in 8s 259ms
1:20:26 PM Error running app: Default Activity not found
یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین
در مورد دیتابیس اپ خودم
حتما باید با sqlite باشه ؟
وارد کردن دیتا یا همون محتوا به این مقداری سخته . برای ایمپورت کردن از فایل های csv میشه استفاده کرد اما من با اکسل که save as میگیرم محتتوای فیلد ها بهم میریزه ینی یونیکود نمیشه و خراب میشه . چکارکنم ؟
راهی هست که جز اکسل داده ها رو باهاس بنویسم و بعد تبدیل به csv کنم که ایمچورت کردن به اسکیولایت راحت باشه ؟
چون وارد کردن محتوا به اسکیولایت سخته .
سلام
من میخواستم یه برنامه کتاب اندروید بنویسم و دنبال یک منبع خوب هستم
توی اینترنت گشتم به این سورس رسیدم
http://www.scriptbaran.com/codecanyon-ebook-app
بنظرتون خوبه؟ بخرم؟؟
سلام دوستان ممنون از این تاپیکی که گذاشتید.من قبلا با visual studio و زبان #c برنامه نوشته بودم (وب سایت ) و الان می خواهم برنامه نویسی اندروید را شروع کنم.در اکثر جاها دیدم java حرف اول را می زند و الان نزدیک دو سال است که گوگل زبان کاتلین را برای برنامه نویسی اندروید معرفی کرده.
من اصلاً java کار نکردم به نظر شما بروم سراغ یادگیری زبان کاتلین ( kotlin )
نقل قول:
نوشته شده توسط
shahram hosseini
سلام دوستان ممنون از این تاپیکی که گذاشتید.من قبلا با visual studio و زبان #c برنامه نوشته بودم (وب سایت ) و الان می خواهم برنامه نویسی اندروید را شروع کنم.در اکثر جاها دیدم java حرف اول را می زند و الان نزدیک دو سال است که گوگل زبان کاتلین را برای برنامه نویسی اندروید معرفی کرده.
من اصلاً java کار نکردم به نظر شما بروم سراغ یادگیری زبان کاتلین ( kotlin )
مهمتر از همه چیز شروع کردنه . با جاوا شروع کن گوگل بشدت اونو ساپورت میکنه و دوستش داره
خیلی از دوستان برنامه نویسی رو بلد هستند اما پول درآوردن ازش رو نه. پیشنهاد میکنم از مقاله واقعی پولدار شدن از برنامه نویسی اندروید دیدن کنید.
اگر برنامه نویس اندرویدی و دنبال سورس میگردی حتما به سایت شاپ دروید سر بزن. هم سورس های رایگان هم پولی داره.
کوردینا موزیک
برای آموزش جاوا به نظر من بهترین منبع که خودم هم استفاده کرده ام آموزشهای ویدیویی سایت جاواکاپ هست که مدرسش هم استاد علی اکبری است که استاد دانشگاههای مطرح تهرانه و تو شرکت مربوطی هم پروژه های بزرگ رو کار می کنند .
شاید اول با جاوا استارت بزنید بهتر باشه. بعد میتونید در کنارش کاتلین هم کد بزنید و تمرین کنید. آموزشهای سایت زیر بر اساس جاوا هست:
آموزش برنامه نویسی اندروید
سلام به تازگی یک سایت قوی در زمینه ی آموزش برنامه نویسی دراومده که بخش مقالاتش روزانه مقاله ی جالب و جدید میزاره
اگه دوست دارید بهش سر بزنید
مقالات آموزشی برنامه نویسی
محصولات آموزشی برنامه نویسی
دو بخش بالا لینک های اصلی این سایت که بخش مقالات و بخش آموزشهاش است البته بخش آموزش هاش هم دوره های رایگان داره که تا پولی نشده برید استفاده کنید
سلام مرسی از تایپیکی که ایجاد کردید . من طراحی اپلیکیشن رو از دوره آموزش ساخت نرم افزار اندروید الکامکو یاد گرفتن. خداییش حرف نداره استادش. اصلا به این جور مشکلات برنخوردم
چرا هیچیکی بد من پیامی نمیزاره :قهقهه:
این دوتا سایتی که معرفی کردید رفتم دیدم خوبن ممنون از شما ولی من قبل از اینکه این پست رو ببینم برنامه نویسی اندروید رو از اینجا یاد گرفتم و خداروشکر خیلی راضیم و دارم الان ازش کسب درامد میکنم. یعنی مفهومی درس دادن.
مسلما شما باید یادگیری اندروید استودیو رو شروع کنید. چون پلتفرم استادارد گوگل هست و به دلایل دیگه
سلام
من خودم اندروید رو با تمرین و تکرار و دیدن آموزش های مختلف در یوتیوب یاد گرفتم ، اما پیشنهاد میکنم دوره آموزش برنامه نویسی اندروید سون لرن رو شرکت کنی ، دوستام که شرکت کردن میگن خیلی خوبه.
https://7learn.com/course/android-expert
سلام دوستان اگه دنبال یادگیری ساخت اپلیکیشن های اندرویدی هستید دوره متخصص اندروید سایت الکامکو رو بهتون پینشهاد میدم.
درود و وقت بخیر دوستان
با توجه به اینکه مدت زیادی از شروع این تاپیک مفید و به جا میگذره و قطعا اعضای زیادی مثل من گذرشون بهش میوفته، چندتا آپدیت جدید به کامنت ها اضافه میکنم و امیدوارم که مفید واقع بشه. قبلا از شروع کننده تاپیک هم بابت ایجاد این بحث تشکر میکنم!
تو چند سال اخیر زبان های برنامه نویسی و فریم ورک هایی که حدود 10 سال پیش (در مقایسه با جاوا و بیشتر به دلایلی مثل گستردگی ناکافی جامعه کاربرها و پلتفرم های مورد استفاده در اونها) چندان جدی گرفته نمی شدند، الان و در زمان درج این کامنت جدیت بیشتری در استفاده پیدا کردن و نقش بیشتری تو تکنولوژی هایی که ازشون استفاده می کنیم دارن. شرکت های نرم افزاری ایرانی و خارجی زیادی هم ازشون استفاده کردن (شاید نه لزوما به عنوان زبان اصلی توسعه بلکه در کنار زبان های اصلی و قدری مثل جاوا که جناب مهندس در این تاپیک هم بهش اشاره کردن و بقیه زبانها). یک جمع بندی جامع و دسته بندی شده از زبان های برنامه نویسی اندروید و فریم ورک ها و پلتفرم های مورد استفاده برای توسعه اپ موبایل (اندروید یا ios) با هر کدوم از این زبان ها رو میتونید تو صفحه طراحی اپلیکیشن ویستا هم چک کنید؛ برای دوستان مبتدی در طراحی اپلیکیشن دید خیلی خوبی میده. نکته جالبی که وجود داره و اشاره بهش بی ضرر نیست اینکه، حتی زبان ها و تکنولوژی هایی که 10 سال قبل یا قبل تر هم استفاده وسیعی داشتند بعضی هاشون الان تو حوزه های بیشتری نفوذ کردن و یا اینکه انتخاب های عمده تری نسبت به بقیه رقبای جدید محسوب میشن؛ مثل Javascript که تا مدت ها از این به بعد هم پیش بینی نمیشه جایگزین قابل توجهی براش پیدا بشه! برای تکمیل این کامنت هم اگر در مورد هوش مصنوعی و نقش اون در شروع یادگیری برنامه نویسی موبایل برای مبتدیان حرف نزده باشیم بی انصافی کردیم! حرف های زیادی برای گفتن از نقش و کاربرد AI در برنامه نویسی حال حاضر (چه موبایل، چه وب و چه دسکتاپ و…) وجود داره؛ اما تنها توصیه اکیدی که به عنوان یک عضو کوچک از جامعه برنامه نویسی دارم این هست که همین الان (!) هر کاری دارید در صورت امکان به تعویق بندازید و یادگیری استفاده حرفه ای از ابزارهای هوش مصنوعی تو زمینه فعالیت خودتون رو شروع کنید. این کار دیگه جنبه مزیت نه، بلکه جنبه ضرورت داره به ویژه برای شما که علاقمندی یا حوزه کاریتون در حیطه تکنولوژی هست. تشکر از وقتی که گذاشتید و اگه سوال یا موردی بود که میتونستم پاسخگو باشم خوشحال میشم.