سلام واقعا عالی بود خدا خیرتون بده.
فقط اگر امکانش هست تحت xe8 رو هم بزارید خیلی عالی میشه.
Printable View
سلام واقعا عالی بود خدا خیرتون بده.
فقط اگر امکانش هست تحت xe8 رو هم بزارید خیلی عالی میشه.
تو xe8 مشکل داره. میشه برای xe8 هم تغییرات بدید؟
بعضی وقتها موقع تایپ بدون هیچ خطایی از برنامه خارج میشه !
ظاهرا روی اندروید 5 مشکل داره چون با اندروید پایین تر تست کردم درست بود . احتمالا اگه با xe8 کامپایل بشه مشکل حل بشه
رو xe7 آندروید 5 و پایینتر برای من جواب داد فقط xe8 رو اگر لطف کنید. اینم یونیت های xe8 که خواستید.
سلام،
ممنون از زحماتتون. جواب داد رو xe8 مشکلی نداره.
خیلی ممنون.
یک بار دیگه از زحمات شما دوست عزیز صمیمانه متشکرم . خدا خیرت بده . کار من یکی که خیلی راه افتاد .
شما که تو این مورد زحمت کشیدید برای مساله BiDi هم میشه کاری کرد؟
توی پروژه هایی که من نوشتم درست نمایش دادن فارسی اهمیت داشت و راست چین بودن خیلی مهم نبود در نتیجه دنبالش نرفتم.
ضمن اینکه این مشکل فقط به آندروید مربوط نمیشه و توی ویندوز هم مشکل داره.
مطمئن نیستم ولی فکر می کنم اگر مثلا TEdit مربوط به FMX رو با TEdit درون VCL مقایسه کنیم شاید مشکل راست به چپ رو بشه حل کرد
ممنون از زحمتتون. من در xe8 تست کردم. انگلیسی ها به هم میریزه. اما فیلدهایی که فارسی هست صحیحه.
ایندفعه بر عکس شد. انگلیسی به هم میریزه.
سلام ممکنه فایل مربوط به نسخه seattle رو هم تصحیح بفرمایید !
سلام!
من چند ماه پیش که دیگه از حل این مشکل ناامید شده بودم رفتم و جاوا یاد گرفتم و به همه شما هم توصیه میکنم این کار رو انجام بدید. مزایاش برای اندروید نسبت به دلفی خیلییی زیاده در حالی که دلفی هیچ برتری ای نداره.
ولی از همون موقع این تاپیک رو دنبال میکردم که ببینم مشکل حل میشه یا نه! فقط خواستم از طریق این پست خسته نباشید و دست مریزاد بگم به شما.
گل کاشتید :لبخندساده:
فرمایشتون درسته . ولی محیط دلفی خیلی خوش کارتره ! قبول دارید ؟
اجازه بدید دانلود کنم چشم.نقل قول:
سلام ممکنه فایل مربوط به نسخه seattle رو هم تصحیح بفرمایید !
البته نمی دونم نسخه ای که الان برای دانلود گذاشتن شامل فایل های سورس هم میشه یا خیر. چون اگه سورس فایل هایFMX.TextLayout.pasوFMX.Objects.pas نباشه نمیشه درستش کرد.
نقل قول:
من چند ماه پیش که دیگه از حل این مشکل ناامید شده بودم رفتم و جاوا یاد گرفتم و به همه شما هم توصیه میکنم این کار رو انجام بدید. مزایاش برای اندروید نسبت به دلفی خیلییی زیاده در حالی که دلفی هیچ برتری ای نداره.
من خودم هم با جاوا برای آندروید برنامه نوشتم. مسلما امکانات بیشتری روی آندروید داره، همچنین سورس و منابع بیشتری براش هست. ولی به هیچ عنوان از نظر IDE و کامپوننت قابل مقایسه با دلفی نیست.
دلفی خیلی قویتره
با سلام خدمت nice boy و تشکر میکنم از زحمات شما
دو سوال:
1-شما اخرین ورژن دلفی (XE8) رو نصب کردید و تست هارو انجام دادید؟
2-وقتی در دلفی از tabcontrol استفاده میکنی دفعه اول همه چیز فارسی هست اما در دفعه های بعد بعضی از تب ها فارسی میریزه به هم ؟شما به این مشکل بر خورده اید؟
ممنون
سلام به همه
دوستان یکی با خود شرکت سازنده دلفی ارتباط برقرار کنه ببینه تا کی این مشکل برعکس نوشتن فارسی و راست چین تو اندروید حل میشه.
یعنی شرکت به این غولی نمیتونه این مشکل رو حل کنه؟
اگه نمیتونه دوستان ی راه کار جامع ارائه بدن
حیفه تو دلفی برا اندروید برنامه ننویسیم
لطفا اساتید دست بکار بشن کامپوننت بسازند تجاری هم باشه می ارزه
به احتمال زیاد شرکت embarcadero مشکلش رو حل میکنه چون فقط ایران از دلفی استفاده نمیکنه عرب ها هم استفاده میکنن.
به زودی این مشکل رو شرکت دلفی حل میکنه .
اما ماهم نباید بیکار بنشینیم و ماهم باید تلاش کنیم.
دیگه کی میخواد درستش کنه ... جونمون به لب رسیده ... :گریه:من که زدم توی کار جاوا eclipse بخدا خیلی ستم بعد یه عمری دلفی کار کنی بپری یه شاخه دیگه ... خیلی اذیت شدم تا تونستم یه دونه برنامه اونم بعد یه سال بنویسم . ذقیقا پارسال بود بعد کلی تحقیق تصمیم گرفتم eclipse شروع کنم بعد یک سال امشب دوباره زد به سرم گفتم یه سرچی بزنم شاید یار قدیمی ام ( دلفی جان ) دوباره راه بیافته ولی ... :گریه:حیف که بعد جور ما رو نا امید کرده . ظاهرا حالا حالا باید با eclipse بسازم ....
راست میگی اما من چراغ دلم روشنه.
مگر میشه شرکت دلفی بخاطر این همه کاربری که در ایران و کشور های عربی داره این مشکل رو حل نکنه؟:متفکر:
بچه ها توی سایت شرکت دلفی کامنت گذاشته اند و خودم هم بهشون ایمیل زدم.اوایل بهم جواب ندادند اما جدیدا گفتن مشکلش رو در اسرع وقت حل میکنند.
سلام عزیز
من روی xe8 امتحان کردم listview رو مشکل داره میشه راهنمایی کنید؟
بله مشکل داره من و دوستان داریم تلاش میکنیم که این مشکلاتش که مثلا:
در listview و نوشتن انگلیسی و فارسی باهم و گذاشتن علامت های(. و / و \)
حل کنیم اگر درست شد یونیت درست شده رو اینجا قرار میدیم
دوست عزیز من 3 سال هست که روی مشکل فارسی اندروید تلاش میکنم همه ی این راه حل هارو هم امتحان کردم نشده
مگر جز یونیت اقای niceboy
با سلام خدمت nice boy و تشکر میکنم از زحمات شما
بسیار کار شما عالی بود
آیا بر روی bidi mode هم کار کردید
باید ببینیم که niceboy چکار کرده
زودترین این مشکل رو حل بکنید بچه ها و niceboy
من از یونیت niceboy چیزی سردر نیاوردم وگرنه خودم درستش میکردم
آپديت اول دلفي سياتل ارائه شده اما خبري از rtl نيست
http://edn.embarcadero.com/article/44619
سلام دوستان
فایل های مربوط به نسخه seattle رو آماده کردم که اینجا میذارم.
مشکل ComboBoxو ListBoxهم حل شد
مشکل جابجایی کلمات انگلیسی هم حل شد
با تشکر از دوست عزیز بابت تمامی زحماتشان
آیا برای listview که از بانک فراخوانی می کنیم هم درست است
تا اینجا که تست کردم توی listview درست عمل کرده.
دستت درد نکنه
منم برای XE7 لازم دارم اگه زحمتی نیست
بی زحمت نسخه xe7 برای دوستان و هم xe8 برای خودم رو هم قرار بدهید.
ممنون
نسخه مربوط به XE7 و XE8 رو قبلا اینجا گذاشتم از اونها استفاده کنید
بعضی تغییرات هم در فایل PersianTool هست که می تونید فایل جدید که برای S10 گذاشتم رو جایگزین قبلی کنید
برخی موارد هم (مثل ComboBox)مربوط میشه به تغییرات ساختاری که خود Embarcadero در کلاس هاش داده و تغییر دادنشون SideEffect زیادی داره.
پیشنهاد می کنم دوستان از S10 استفاده کنند من خودم از این نسخه استفاده می کنم و خیلی هم خوب کار می کنه
دوست عزیز تا وقتی مشکل از پایه (خود شرکت دلفی)حل نشه،ممکنه این یونیت در بعضی از ترد ها درست کارنکند.ولی تا موقعی که این مشکل پابرجاست این یونیت از هیچی بهتره.و میشه کار رو راه انداخت
برای من اول نمایش list box درست نشون میده اما وقتی مثلا روی یک button کلیک میکنم و تا یک فرمان دلفی اجرا بشه ،یهو list box میریزه بهم.:گریه:
ما تا اینجاش خوب پیش رفتیم . واقعا کارت عالیه بود niceboy .
بی زحمت روش تغییرات رو بما بگو که خودمون دست بکار بشیم و همه کار ها به دوش شما نباشه و زودتر یه یونیت عالی بدهیم بیرون.
برای من اول نمایش list box درست نشون میده اما وقتی مثلا روی یک button کلیک میکنم و تا یک فرمان دلفی اجرا بشه ،یهو list box میریزه بهم.
ما تا اینجاش خوب پیش رفتیم . واقعا کارت عالیه بود niceboy .
بی زحمت روش تغییرات رو بما بگو که خودمون دست بکار بشیم و همه کار ها به دوش شما نباشه و زودتر یه یونیت عالی بدهیم بیرون.
خب اینکه بله میدونم.
میخواستم بدونم چطور باید مشکل ممیز و نقطه و علامت سوال و نوشتن کلمات انگلیسی رو حل کنیم؟
شما دستوراتی برای این نوشتید یا اینکه ننوشتید و باید راه حلش رو پیداکنیم؟
این کارها در یونیت PersianTool انجام میشه. یک متد به نام IsFarsiChar وجود داره که تشخیص میده یک کاراکتر فارسی هست یا نه و بعد اون رو جایگزین می کنه.
پس در نتیجه اگر شما کاراکتری دارید که اشتباه تبدیل میشه مثلا ؟ باید در این متد معرفیش کنید.
در مورد جابجایی کلمات انگلیسی در متد TFarsi.Convert جای کلمات رو باهم عوض می کنه. من یک شرطی گذاشتم که اگر اولین حرف کلمه انگلیسی بود اون رو جابحا نکنه به هر حال خودتون می تونید این شرط رو به هر نحوی تغییر بدید.
امیدوارم توضیحات کامل بوده باشه.
البته این روش که ما استفاده می کنیم یک روش اصولی نیست و فقط برای رفع موقتی مشکل هست. روش بهتر این هست که در لایه های پایین تر حایی که Object ها ترسیم میشن این مشکل برطرف بشه که البته کار زمان بری هست.
nice boy this is working very good but there is minor issues . on label it wont work also letters with "-" shows back warded
as example D-rama showing as rama-D in none farsi language
با سلام حدمت دوستان عزیز
احیرا موقعی که یک فرمان در button اجرا میشود،تمامی فارسی های label به هم میریزد.
برای راه حل این مشکل کافیه از edit استفاده کرده و آن را روی readonly قرار بدهید.
الان فقط memo،edit،button،Grid،Stringgrid درست و بی نقص فارسی میشوند.
راه حلی هم برای bidi وجود ندارد،اما اگر در پروپرتیس edit یا button بخش textsetting بروید.در قسمت horzAlign را به Trailing تغییر دهید.
تقریبا همان کار righttoleft در bidi را انجام میدهد.
از هیچی که بهتره.
سلام وقت بخیر
تشکر زیاد بابت تلاش های زیادی که دوستان برای حل این مشکل انجام داده اند
این یک Patch برای رفع مشکل زیان های راست به چپ در فایرمانکی از یک برنامه نویس هندی بدست آوردم
ولی متعلق به XE5 میشه
با اعمال پتچ چند تابع در یونیت های زیر را ویرایش می کند و این یونیت ها در دلفی برلین زیاد تغییر پیدا نکردن
پس از پتچ کردن با یونیت های دلفی برلین مقایسه کنید و اون تغییرات را اعمال کنید
FMX.TextLayout.GPU.pas
FMX.FontGlyphs.pas
FMX.FontGlyphs.Android.pas
این سه فایل پتچ شده در فولدر پروژه قرار بدهید و به فایل های پروژه هم اد کنید
لینک دانلود
از دوستانی که از دلفی XE5 استفاده می کنند سه یونیت فوق نیاز داریم تار پتچ کنیم و بعدش یونیت های اصلی با یونیت های پتچ شده مقایسه کنیم(Sourse Compare)
بعد از آن اون تغییرات در توابع یونیت های دلفی برلین بطور دستی انجام بدهیم