-
نقل قول: کنترل انتخاب تاریخ و زمان با پشتیبانی از تاریخ شمسی و میلادی - open-source
سلام
اول بابت کامپوینتت خوبتون تشکر میکنم
یه سوال داشتم میخوام با این کامپیونت داده های بین دو تاریخ رو بدست بیارم و توی datagridview نمایش بدم
نوع تاریخ توی دیتابیس به صورت data هست
از کد زیر استفاده میکنم ولی ارور زیر رو میده
The parameterized query '(@dateTimeSelectorBetween1 nvarchar(4000),@dateTimeSelectorBetwe' expects the parameter '@dateTimeSelectorBetween1', which was not supplied.
SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter(@"
Select * from Tlb_Conversation where data Between '@dateTimeSelectorBetween1' and '@dateTimeSelectorBetween2'
", sqlConnection);
da.SelectCommand.CommandType = CommandType.Text;
da.SelectCommand.Parameters.AddWithValue("@dateTim eSelectorBetween1", dateTimeSelectorBetween1.Value);
da.SelectCommand.Parameters.AddWithValue("@dateTim eSelectorBetween2", dateTimeSelectorBetween2.Value);
DataSet ds = new DataSet();
da.Fill(ds);
DegConversation.DataSource = ds.Tables[0].DefaultView;
-
نقل قول: کنترل انتخاب تاریخ و زمان با پشتیبانی از تاریخ شمسی و میلادی - open-source
نقل قول:
نوشته شده توسط
A3ed.BlackHat
سلام
اول بابت کامپوینتت خوبتون تشکر میکنم
یه سوال داشتم میخوام با این کامپیونت داده های بین دو تاریخ رو بدست بیارم و توی datagridview نمایش بدم
نوع تاریخ توی دیتابیس به صورت data هست
از کد زیر استفاده میکنم ولی ارور زیر رو میده
The parameterized query '(@dateTimeSelectorBetween1 nvarchar(4000),@dateTimeSelectorBetwe' expects the parameter '@dateTimeSelectorBetween1', which was not supplied.
SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter(@"
Select * from Tlb_Conversation where data Between '@dateTimeSelectorBetween1' and '@dateTimeSelectorBetween2'
", sqlConnection);
da.SelectCommand.CommandType = CommandType.Text;
da.SelectCommand.Parameters.AddWithValue("@dateTim eSelectorBetween1", dateTimeSelectorBetween1.Value);
da.SelectCommand.Parameters.AddWithValue("@dateTim eSelectorBetween2", dateTimeSelectorBetween2.Value);
DataSet ds = new DataSet();
da.Fill(ds);
DegConversation.DataSource = ds.Tables[0].DefaultView;
با سلام. شما هر مقدار تاریخ دیگه ای که جای مقادیر گرفته شده از کنترل بگذارین (برای مثال، DateTime.Now) هم همین خطا رو دریافت میکنید، موضوع ربطی به کنترل نداره. دقیقا برای من مشخص نیست مشکل چیه، شاید نیاز به single quote (') اطراف پارامتر نیست و یا نوع داده ستون data تاریخ نیست. اگه خطا رو در یک تاپیک مجزا مطرح کنید دوستان میتونن بهتر کمک کنن.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
plus
با سلام. شما هر مقدار تاریخ دیگه ای که جای مقادیر گرفته شده از کنترل بگذارین (برای مثال، DateTime.Now) هم همین خطا رو دریافت میکنید، موضوع ربطی به کنترل نداره. دقیقا برای من مشخص نیست مشکل چیه، شاید نیاز به single quote (') اطراف پارامتر نیست و یا نوع داده ستون data تاریخ نیست. اگه خطا رو در یک تاپیک مجزا مطرح کنید دوستان میتونن بهتر کمک کنن.
سلام
بله مشکل از ' بود برداشتم درست کار کرد
مهندس جان من میخام تاریخ این کامپوننتت رو دستی به این تاریخ تغیر بدم dateTimeSelector4.Text = "1395/00/00";
ولی قبول نمیکنه یعنی هیچ اتفاقی نمیافته.باید چیکار کرد بشه این تاریخ رو بهش ست کرد
یه سوال دیگم دارم در برنامم در فرم اصلیم این کامپونتت رو دارم..بخوام در فرم های دیگه به سال این کامپونتت دسترسی داشته باشم باید چیکار کرد
ممنون
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
vB.N3T
مهندس جان من میخام تاریخ این کامپوننتت رو دستی به این تاریخ تغیر بدم
dateTimeSelector4.Text = "1395/00/00";
ولی قبول نمیکنه یعنی هیچ اتفاقی نمیافته.باید چیکار کرد بشه این تاریخ رو بهش ست کرد
یه سوال دیگم دارم در برنامم در فرم اصلیم این کامپونتت رو دارم..بخوام در فرم های دیگه به سال این کامپونتت دسترسی داشته باشم باید چیکار کرد
ممنون
سلام،
تاریخی که مد نظرتون هست غیر معتبر هست و امکان انتساب چنین تاریخی وجود نداره. در مورد دسترسی به یک کنترل از فرمهای دیگه هم، در این مورد زیاد سوال شده. اینجا رو هم میتونید بررسی کنید.
-
این کامپوننت بهترین کامپوننت موجودی که باهاش کار کردم
-
1 ضمیمه
سلام
یه مشکلی تو ویندوز 10 برام به وجود اومده!
تو ویندوز 10 وقتی تنظیمات روی تاریخ شمسی باشه تاریخ تو این کامپوننت برعکس نشون داده میشه و تمامی اطلاعاتی که ثبت شده هم تو بانک با این فرمت ثبت شده که دردسر بزرگی ایجاد کرده و هنگام جستجو این تاریخ ها را اصلا در نظر نمیگیره
تو شکل زیر اون تاریخی که با رنگ زرد نشون دادم دقیقا چیزی هست که تو ویندوز 10 با تنظیمات تقویم شمسی اتفاق میفته...به نظرتون باید چی کار کنم تا تاریخ تو این کامپوننت درست نشون داده بشه؟ و اطلاعاتی که تو بانک ذخیره شده را چطور اصلاح کنم؟
ضمیمه 144130
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Imenam
سلام
تو ویندوز 10 وقتی تنظیمات روی تاریخ شمسی باشه تاریخ تو این کامپوننت برعکس نشون داده میشه و تمامی اطلاعاتی که ثبت شده هم تو بانک با این فرمت ثبت شده که دردسر بزرگی ایجاد کرده و هنگام جستجو این تاریخ ها را اصلا در نظر نمیگیره
تو شکل زیر اون تاریخی که با رنگ زرد نشون دادم دقیقا چیزی هست که تو ویندوز 10 با تنظیمات تقویم شمسی اتفاق میفته...به نظرتون باید چی کار کنم تا تاریخ تو این کامپوننت درست نشون داده بشه؟ و اطلاعاتی که تو بانک ذخیره شده را چطور اصلاح کنم؟
ضمیمه 144130
موقع ذخیره توی دیتابیس با این فرمت اطلاعات را بگیرید:
dateTimepicker1.GetText("yyyy/DD/mm");
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Imenam
سلام
ضمیمه 144130
توصیه میشه که تاریخ رو به صورت رشته ذخیره نکنید تا با این مشکلات مواجه نشید. اگر میخواین رشته استفاده کنید هم طبق روشی که دوستمون اشاره کردن استفاده کنید تا فرمت ثابت باشه.
-
سلام اگر میشد این ارتفاع این کنترل رو هم تغییر داد خیلی خوب میشد!
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
mohammadmowlavi
سلام اگر میشد این ارتفاع این کنترل رو هم تغییر داد خیلی خوب میشد!
با سلام،
ارتفاع کنترل بر اساس اندازه فونت تغییر میکنه. اگه با فونت ثابت قرار باشه ارتفاع بیشتر باشه فضای خالی اضافه در پایین ایجاد میشه. دلیل نیاز شما رو متوجه نمیشم.
-
مهندس ورژن تحت وب ASP نمیدید؟؟؟
-
با سلام
لطفا اگه میشه نسخه نهایی رو یک بار دیگه آپلود کنید.
در ضمن ممنون میشم یه مثال از مقایسه تاریخ ها بزنید.مثلا یه جدول داریم که توش یه ستون از نوع تاریخ هستش.میخایم از فلان تاریخ تا فلان تاریخ رو براون بیاره
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
vB.N3T
مهندس ورژن تحت وب ASP نمیدید؟؟؟
متاسفانه چنین برنامه ای ندارم.
نقل قول:
نوشته شده توسط
mandagarana
با سلام
لطفا اگه میشه نسخه نهایی رو یک بار دیگه آپلود کنید.
در ضمن ممنون میشم یه مثال از مقایسه تاریخ ها بزنید.مثلا یه جدول داریم که توش یه ستون از نوع تاریخ هستش.میخایم از فلان تاریخ تا فلان تاریخ رو براون بیاره
همه نسخه ها در Github که لینکش در پست اول هست قابل دریافت هست. در مورد مقایسه تاریخ...به نظرم ربطی به یک کنترل نمایش و دریافت تاریخ و یا جدول دیتابیس نداره.
-
سلام و عرض تشکر بله اضافه میشه ارتفاع ولی در واحدهای کوانتومی و نه هر واحدی که ما نیاز داشته باشیم وقتی شما دریک فرم استاتدارد ارتفاع جعبه هاتو یک عدد استاندارد میگیری و نمیتونی این کنترل رو با اونا هم ارتفاع کنی فرمت فرمت بهم میریزه
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
mohammadmowlavi
سلام و عرض تشکر بله اضافه میشه ارتفاع ولی در واحدهای کوانتومی و نه هر واحدی که ما نیاز داشته باشیم وقتی شما دریک فرم استاتدارد ارتفاع جعبه هاتو یک عدد استاندارد میگیری و نمیتونی این کنترل رو با اونا هم ارتفاع کنی فرمت فرمت بهم میریزه
سلام،
اگر قرار باشه ارتفاع کنترل بدون اضافه شدن اندازه فونتش زیاد باشه ظاهر خوشایندنی نداره و فقط بیهوده فضای اضافی اشغال میکنه. البته با اینکه با سایر کنترل های روی فرم باید هماهنگ باشه موافقم. اگه امکان داره یک تصویر از فرمتون بگذارین. برای من جالبه چطور جعبه متن های مورد نظر شما ارتفاع بیشتری دارن ولی با فونت کوچک.
-
2 ضمیمه
اینم خدمت شماضمیمه 147039
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
mohammadmowlavi
ممنون از شما.
متوجه نمیشم الان نقش اون فضای خالی زیر متن در TextBox چی هست. اون چیزی که من از اصول طراحی به صورت تجربی میدونم این طراحی مشکل داره مگر اینکه هدف خاصی پشتش باشه که بعیده.
-
خب اینو واسه نمونه گذاشتم شما استاد مایید بهتر میدونید بعضی از فونتای فارسی اندازه هاشون استاندارد نیست و ممکن به خوبی داخل جعبه متن نمایش داده نشه و ما مجبور به استفاده از عرض های سفارشی میشیم
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
mohammadmowlavi
خب اینو واسه نمونه گذاشتم شما استاد مایید بهتر میدونید بعضی از فونتای فارسی اندازه هاشون استاندارد نیست و ممکن به خوبی داخل جعبه متن نمایش داده نشه و ما مجبور به استفاده از عرض های سفارشی میشیم
با تشکر
نیازتون راجع به عدم استاندارد بودن بعضی از فونت های فارسی قابل درکه ولی به دلیل خاص بودن یک چنین نیازی، پیاده نشده. پروژه open-source هست و اگه علاقه و حوصله داشته باشید میتونید خودتون پیاده کنید.
-
به هرحال تشکر بسیار از وقتی که میگذارین
-
این کامپوننت بهترین کامپوننت موجودی که باهاش کار کردم
-
1 ضمیمه
نقل قول:
نوشته شده توسط
plus
همونطور که میدونید، برای حل مشکل انتخاب و نمایش تاریخ با تقویم فارسی، کنترلهای مختلفی توسط توسعه دهندههای ایرانی برای WinForms ساخته شده. من خیلی از اونها رو بررسی کردم ولی اغلب مشکلات زیادی دارن و حتی اونهای هم که open-source هستن نیاز به کار زیادی برای بهبود دارن. بعضی مشکلاتی که من تا به حال دیدم اینها هستند:
- اختصاصی برای تقویم شمسی؛ این کنترلها مختص تقویم شمسی ایجاد شدن و قابلیت کار با تقویم غیر از شمسی رو ندارن. بنابراین اگه لازم بشه در نرم افزاری تقویم شمسی در کنار تقویم میلادی مورد استفاده قرار بگیره کاربردی ندارن.
- فرمت ثابت؛ این کنترلها اغلب برای فقط دریافت تاریخ، اون هم در فرمت ثابتی مثل yyyy/MM/dd طراحی شدن بنابراین نه تنها امکان دریافت زمان در کنار (و یا بدون) تاریخ فراهم نیست، بلکه فقط قادر هستن تاریخ رو با فرمت ثابت دریافت کنن. برای مثال اگه شما بخواهید کاربر مؤلفه سال رو به صورت دو رقمی، نه چهار رقمی وارد کنه، این کنترلها توانایی مانور در این زمینه رو ندارند.
- عدم پشتیبانی صحیح از کیبرد و موس به صورت کامل و صحیح؛
- واسط کاربری غیر استاندارد؛ همه کنترلهایی که من تا به حال دیدم از واسط کاربری غیر استاندارد رنج میبرن. مشکلاتی از قبیل استفاده از فونت ها و رنگهای خاص و غیر قابل تغییر، اندازههای نامناسب و ثابت و… .
DateTimeSelector
کنترل DateTimeSelector با هدف پشتیبانی کامل از تقویم شمسی و میلادی (و سایر تقویمها، با احتمالا کمی بهبود) نوشته شده و سعی شده که مشکلاتی که در مورد DateTimePicker و همچنین مشکلات نمونههای مشابه ایرانی که بهش اشاره کردم رو نداشته باشه. در واقعه، ویژگیهای این کنترل، نداشتن مشکلاتی هست که بهش اشاره شد:
- پشتیبانی کامل از تقویم شمسی و میلادی (و سایر تقویمها، با احتمالا کمی بهبود)
- پشتیبانی از مقدار null (خالی) برای مقدار
- امکان انتخاب زمان، تاریخ و یا هر دو
- امکان تغییر فونت و جهت (Direction)
- امکان تغییر رنگها
- طراحی گرافیکی منطبق بر Style ویندوز و برنامه
- پشتیبانی مناسب از کیبرد و موس*
- رسم با سرعت بالا بدون Flicker
- open-source و تحت لیسانس MIT
- و…
* در زمینه پشتیبانی کامل از موس و کیبرد کمی جای کار داره
چند Screenshot از این کنترل:
ضمیمه 127866ضمیمه 127867ضمیمه 127868
پروژه در Github
دانلود سورس و یا باینری (DLL) از Github
لینک مطلب کامل در وبلاگ من
* هنوز فرصت به توضیح کامل مشخصات و نحوه استفاده از اون نکردم. سوالاتتون رو میتونید در همین تاپیک یا پست لینک شده در وبلاگ بپرسید.
* ویراست 1.1.2 ارسال شد.
با عرض سلام و خسته نباشید
من dll رو به برنامه اضافه کردم و وقتی کامپوننت رو روی فرم میندازم خطالی زیر رو بهم میده:
ضمیمه 149664
ممنون میشم راهنماییم کنید
-
.Net Framework رو بر روی 4 قرار بدید و مجدد Build کنید
-
1 ضمیمه
سلام
کامپونت بسیار خوبی است
واقعا خسته نباشید:تشویق:
من چهار تا نکته برای بهبود این کامپونت دارم
اول اینکه این کامپونت با جهت ها خوب فوکوس می کند اما اگر با Enter میشود از روز به ما و سال فوکوس کند عالی میشد
و یا از سال به ماه و روز و با کلید Esc برعس حرکت می کرد عای بود
دوم اینکه دو تا فونت می گرفت . یکی برای Textbox و یکی برای جدول تقویم
بعضی موقع ها می خواهد TextBox را با فونت بزرگ نمایش بدی اجبارا تقویم هم بزرگ می شود
سوم امکان داشته باشه روزهای خاکستری (خارج از ماه انتخاب شده) که بصورت کم رنگ می باشد را کلا نمایش ندهد (صفحه ساده تر و خلوت تر می شود)
امکان نمایش دادن و نمایش ندادن روز های خاکستری
چهارم اینکه این ظاهر هم بد نیست . ماه و سال جدا از هم باشند , بنظرم کاربردی تر باشد و در سیستم تاچ ماه و سال راحت تر عوض می شود و خوانا تر است
ضمیمه 149773
با تشکر از زحمات شما :تشویق::تشویق::تشویق:
-
ممنون از پیشنهادات شما. انشالا که شخص خیری پیدا بشه و بهبودهای مورد نیاز رو برای این پروژه بده. متاسفانه فعلا فرصتی برای توسعه این پروژه ندارم!
-
این تقویم را کسی داره بگذاره ؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
mrali.jalali
این تقویم را کسی داره بگذاره ؟
منظورتون رو متوجه نمیشم. لینک دانلود کنترل در صفحه اول هست...
-
چجوری میشه با اینتر فوکوس کرد بجای تب؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
ji ming u
چجوری میشه با اینتر فوکوس کرد بجای تب؟
باید سورس کد رو تغییر بدید. در فایل DateTimeSelector.cs خط 1100 متد ProcessDialogKey میتونید عملکرد Tab رو با Enter عوض کنید.
-
نقل قول: کنترل انتخاب تاریخ و زمان با پشتیبانی تاریخ شمسی و میلادی - open-source
سلام خسته نباشید
ببخشید وقتی این کنترل رو باز میکنم از همون اول قمری هستش
کجا باید باید شمسیش کنم؟
-
نقل قول: کنترل انتخاب تاریخ و زمان با پشتیبانی تاریخ شمسی و میلادی - open-source
نقل قول:
نوشته شده توسط
sikhora
سلام خسته نباشید
ببخشید وقتی این کنترل رو باز میکنم از همون اول قمری هستش
کجا باید باید شمسیش کنم؟
کامپوننت های تاریخ از تاریخ سیستم استفاده میکنند احتمالاً مشکل از تنظیمات سیستمتون هست
-
سلام من چطور میتونم لایسنس ateTimePickr فقعال کنم در پروژم
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
piman_biabani
سلام من چطور میتونم لایسنس ateTimePickr فقعال کنم در پروژم
سلام،
سورس کد این کنترل تحت لایسنس MIT منتشر شده و نیازی نیست کار خواصی در رابطه با لایسنس انجام بدین.