-
نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس
نقل قول:
نوشته شده توسط
mahdad sepah
سلام
کسی نحوه کار با button bar جانوس را بلد است؟من نمیتونم برای آیتم ها به صورت جدا کد بنویسم
منم شدیدا به این احتیاج دارم ممنون میشم کمک کنید
دوست عزیز ButtonBar یه رویداد داره به اسم ItemClick که یک ورودی داره به اسم e از جنس ItemEventArgs که شی آیتمی (همون button) که روش کلیک شده و باعث fire شدن این رویداد شده رو به ما میده و شما به راحتی با Switch case زدن یا if else میتونید بگید اگه مثلا key اون آیتم = item1 بود کار1 انجام بشه و ...
switch (e.Item.Key.ToLower)
{
case "item1":
//first Btn click
case "item2":
//Second Btn click
}
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
shadi khanum
دوست عزیز ButtonBar یه رویداد داره به اسم ItemClick که یک ورودی داره به اسم e از جنس ItemEventArgs که شی آیتمی (همون button) که روش کلیک شده و باعث fire شدن این رویداد شده رو به ما میده و شما به راحتی با Switch case زدن یا if else میتونید بگید اگه مثلا key اون آیتم = item1 بود کار1 انجام بشه و ...
switch (e.Item.Key.ToLower)
{
case "item1":
//first Btn click
case "item2":
//Second Btn click
}
بسیار بسیار ازتون ممنونم مشکلم حل شد
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
shadi khanum
بله دوست عزیز امکان داره... گرید یه خصیصه داره به اسم frozen columns که مثلا اگه میخوای دوتا ستون اول همراه گرید باشه باید بذاریش 2 .. یعنی تعدادش رو با تعداد فیلدی که میخواد با اسکرول همراه گرسد باشه باید تنظیم کنی..
موفق بای
تشکر*
من تو گریدم Columns set که شامل 3 ستون هست دارم - و frozen columns میزام 1 هر سه ستون انتخاب میشه آیا میشه فقط ستون 2 و 3 Columns set اولی انتخاب بشه
-----------
نقل قول:
چرا ORDER BY در گرید اعمال نمیشه ولی همین دستور رو در اکسس مینویسم اعمال میشه
یکی از ستون های گرید م در حالت انتخاب هست(مثل وقتی که روی ستون کلیک کرده ایم) و خاصیت های این ستون را با ستون های دیگه مقایسه میکنم میبیتن هیچ تفاوتی با بقیه نداره : مشکل از کجا میتونه باشه
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
zarrinnegar
شما میخواهید یک usercontrol رو به ریبون اضافه کنید یا به فرم اصلی که ریبون داره؟
اگر پروژه آموزشی رو دنبال کنید میبینید که یک UiPanelManager روی فرم اصلی هست که باهاش پنل های صفحه رو میسازیم
داخل پنل یک Continer هست که میتونی داخلش Usercontrol رو اضافه کنی
اگه نشون نمیده به خاطر اینه که شما توی خود پنل اضافه میکنید نه توی Container و چون این Continer روی کنترل شما قرار میگیره چیزی نشون نمیده
اول توی صفحه اصلی روی Continer کلیک کنید بعد اسمش رو از Propertise ببینید بعد توی کد نویسی از اسم اون استفاده کنید
چیز دیگه ای نداره که نشون نده
بعدش هم اگر مشکلی داشتی کدت رو بزار ببینیم
سلام
یک کنترل تقویم فارسی دارم میخوام بندازمش روی ریبون فرم گذارش گیری که بازه تاریخ رو ازش بگیرم
کاری با پنل ندارم، فقط میخام کلندر رو بندازم روی ریبون، چطوری این کارو بکنم؟
-
نقل قول:
الان مشکلتون دقیقا کجاست و چه کاری رو نمیتونید انجام بدید؟
سلام
من با Order by داده های جدولم را سورت میکنم ولی وقتی میریزم تو گرید به علت انتخاب بودن یکی از ستون ها سورت جدول میریزه به هم
-
واسه اینکه اطلاعاتت توی گرید بر اساس کلیک روی ستونهای گرید sort نشه و بر اساس همون orderBy دستور Selectتون باشه ، خصیصه allowSort رو برای تک تک ستون هاتون false کنید. موفق باشی
-
https://barnamenevis.org/images/misc/quote_icon.png نوشته شده توسط zarrinnegar https://barnamenevis.org/images/butto...wpost-left.png
نقل قول:
دوست عزیز
شما میخواهین توی فرم چیکار کنید؟
این قسمت ارتباطی با جانوس نداره ولی اگه بگی که توی فرم میخواهی چی رو نشون بدی شاید راه کارشو از روش دیگه ای توضیح بدیم
با سلام خدمت جناب zarrinnegar
من می خواهم از گرید اصلی خودم به یک گرید تو فرم دوم دسترسی پیدا کنم برای انتخاب یکی از رکورد های اون و پاس دادن بعضی اطلاعات از گرید فرم دوم به گرید اصلی . دقیقا مثل حالت DROPDOWNLIST که با زدن دکمه لیست باز شده و یک رکورد انتخاب می شود و لی من می خواهم یکسری امکانات فیلتر و سرچ به اون اضافه کنم نیاز دارم که داخل یک فرم دیگه این امکانات رو قرار بدم واون لیست رو در گرید اصلی با زدن دکمه DROPDOWNLIST نمایش بدم و کاربر بتونه انتخاب خودش رو انجام بده و رکورد انتخابی کاربر به گرید اصلی اضافه بشود وبرای نمایش فرم در زیر همان دکمه و در وسط صفحه اصلی به مشکل خوردم چون گرید جانوس متد GetCellDisplayRectangle
نداشت و من یک نمونه کار با این متد دیده بودم
استاد و استادان عزیز کسی نیست یک کمکی کند ممنون می شوم
-
1 ضمیمه
نقل قول:
نوشته شده توسط
shadi khanum
واسه اینکه اطلاعاتت توی گرید بر اساس کلیک روی ستونهای گرید sort نشه و بر اساس همون orderBy دستور Selectتون باشه ، خصیصه allowSort رو برای تک تک ستون هاتون false کنید. موفق باشی
میخوام که بصورت پیش فرض این تیک سورت فعال نباشه - چون از قبل فعال هست باز هم ترتیب به هم میخوره
-
گزینه allowSort به گرید میفهمونه که بشه این ستون رو سورت کرد یا نه
از گزینه SortIndicator استفاده کن و برابر None قرار بده
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
amir3321
https://barnamenevis.org/images/misc/quote_icon.png نوشته شده توسط
zarrinnegar https://barnamenevis.org/images/butto...wpost-left.png
با سلام خدمت جناب
zarrinnegar
من می خواهم از گرید اصلی خودم به یک گرید تو فرم دوم دسترسی پیدا کنم برای انتخاب یکی از رکورد های اون و پاس دادن بعضی اطلاعات از گرید فرم دوم به گرید اصلی . دقیقا مثل حالت DROPDOWNLIST که با زدن دکمه لیست باز شده و یک رکورد انتخاب می شود و لی من می خواهم یکسری امکانات فیلتر و سرچ به اون اضافه کنم نیاز دارم که داخل یک فرم دیگه این امکانات رو قرار بدم واون لیست رو در گرید اصلی با زدن دکمه DROPDOWNLIST نمایش بدم و کاربر بتونه انتخاب خودش رو انجام بده و رکورد انتخابی کاربر به گرید اصلی اضافه بشود وبرای نمایش فرم در زیر همان دکمه و در وسط صفحه اصلی به مشکل خوردم چون گرید جانوس متد GetCellDisplayRectangle
نداشت و من یک نمونه کار با این متد دیده بودم
استاد و استادان عزیز کسی نیست یک کمکی کند ممنون می شوم
باید ازگزینه Multicolumn استفاده کنی و فیلدها رو توش بزاری و خاصیت فیلتر رو هم فعال کنی که با تایپ توی همون سلول ، لیستت هم فیلتر بشه و برسی به رکوردی که میخوای انتخاب کنی
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
kamasoud
سلام
یک کنترل تقویم فارسی دارم میخوام بندازمش روی ریبون فرم گذارش گیری که بازه تاریخ رو ازش بگیرم
کاری با پنل ندارم، فقط میخام کلندر رو بندازم روی ریبون، چطوری این کارو بکنم؟
داخل ریبون فرم یک Tab اضافه کن و داخلش یک ابزار از نوع ContainerControl اضافه کن ( یکی از نوع دکمه هایی هست که توی منوی طراح ظاهر میشه )
بعد کنتل سفارشی رو بزار روی فرم مثلا یک تقویم فارسی و یا هر ابزاری رو که خواستی
بعد روی همون دکمه ContainerControl کلیک کن و بعد برو خاصیت Control اون رو بزار برابر با اون ابزاری که روی فرم گذاشتی
-
نقل قول:
باید ازگزینه Multicolumn استفاده کنی و فیلدها رو توش بزاری و خاصیت فیلتر رو هم فعال کنی که با تایپ توی همون سلول ، لیستت هم فیلتر بشه و برسی به رکوردی که میخوای انتخاب کنی
می دونید که قبلا گفتم در حالتی که new select در کوئری استفاده شده باشد شما از فیلتر جانوس نمی تونید استفاده کنید و غیر فعال می شود و دیگر اینکه من نیاز به فیلتر چند مرحله ای دارم که در جانوس باید با کد انجام بدی به همین دلایل من یک گرید دیگه داخل یک فرم جدید قرار می دهم تا به این امکانات دسترسی داشته باشم و مشکل اصلی روی نحوه قرار گیری فرم فراخوان شده در زیر سلول و همان دکمه dropdown بود که نتونستم حلش کنم چون نمی تونستم location سلول رو بدست بیارم که در این مورد اگر کمکم کنید بسیار ممنون می شوم و یا راه حل دیگه ای اگر داشته باشید . البته یک گرید خوب از شرکت syncfusion پیدا کردم که این امکان رو خیلی کامل داره ولی نمی خواستم دو نوع گرید در پروژه ام استفاده کنم
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
zarrinnegar
داخل ریبون فرم یک Tab اضافه کن و داخلش یک ابزار از نوع ContainerControl اضافه کن ( یکی از نوع دکمه هایی هست که توی منوی طراح ظاهر میشه )
بعد کنتل سفارشی رو بزار روی فرم مثلا یک تقویم فارسی و یا هر ابزاری رو که خواستی
بعد روی همون دکمه ContainerControl کلیک کن و بعد برو خاصیت Control اون رو بزار برابر با اون ابزاری که روی فرم گذاشتی
با سلام
درست شد، ازتون ممنونم
آموزش ها رو ادامه نمی دین؟
-
یک مشکل کوچیک داشتم اینکه چگونه می تونم یک رکورد رو در گرید جانوس به حالت انتخاب در بیارم من یک رکورد رو با moveto() پیدا میکنم ولی می خواهم به حالت select در بیاید با فکوس هم نمی خوام این کار رو انجام بدهم میشه یک راهنمایی فرمایید
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
amir3321
یک مشکل کوچیک داشتم اینکه چگونه می تونم یک رکورد رو در گرید جانوس به حالت انتخاب در بیارم من یک رکورد رو با moveto() پیدا میکنم ولی می خواهم به حالت select در بیاید با فکوس هم نمی خوام این کار رو انجام بدهم میشه یک راهنمایی فرمایید
این سوال تکراریه
اگه چند صفحه به عقب بر میگشتید پیدا میکردید
GridEX1.SelectedItems.Add(1);
بجای عدد 1 شماره رکورد رو میزاری
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
zarrinnegar
این سوال تکراریه
اگه چند صفحه به عقب بر میگشتید پیدا میکردید
GridEX1.SelectedItems.Add(1);
بجای عدد 1 شماره رکورد رو میزاری
این کد و دیده بودم ولی سطر رو به حالت select یعنی ابی رنگ در نمی اورد به این صورت استفاده می کنم مشکل چیه
gridEX1.SelectedItems.Add(gridEX1.CurrentRow.RowIn dex);
راستی یک نظری هم راجع به این موضوع بدهید ممنون می شوم
نقل قول:
نقل قول:
می دونید که قبلا گفتم در حالتی که new select در کوئری استفاده شده باشد شما از فیلتر جانوس نمی تونید استفاده کنید و غیر فعال می شود و دیگر اینکه من نیاز به فیلتر چند مرحله ای دارم که در جانوس باید با کد انجام بدی به همین دلایل من یک گرید دیگه داخل یک فرم جدید قرار می دهم تا به این امکانات دسترسی داشته باشم و مشکل اصلی روی نحوه قرار گیری فرم فراخوان شده در زیر سلول و همان دکمه dropdown بود که نتونستم حلش کنم چون نمی تونستم location سلول رو بدست بیارم که در این مورد اگر کمکم کنید بسیار ممنون می شوم و یا راه حل دیگه ای اگر داشته باشید . البته یک گرید خوب از شرکت syncfusion پیدا کردم که این امکان رو خیلی کامل داره ولی نمی خواستم دو نوع گرید در پروژه ام استفاده کنم
-
گزینه HideSelection گرید رو بزار HighLight درست میشه
درباره Multicolumn اگر جانوس رو کامل دارید توی منوی start\all programs\janus یک دمو گذاشته ، اجراش کن و توی قسمت Products and Orders گزینه Orders رو باز کن و ستون Employe رو ببین ، فیلتر هم داره و چند ستونی هم هست
و اما درباره کاری که میخوایی انجام بدی پیشنهاد من اینه که توی گرید اطلاعات رو نگیری . من هیچ وقت از گرید برای ورود اطلاعات استفاده نمیکنم چون کنترل کردن و دردسرهاش زیاده و همه هم میخان هر نوع داده ای رو با گرید بگیرن و ذخیره کنن و وقتی با انواع داده ها و شرطها برخورد میکنن ، کل پروژه میخوابه و بخاطر یک گیری که شاید هم اصولش این نباشه که توی گرید از ورودی گرفته بشه دست از کار میکشن و کلی اعصاب طرف میریزه به هم
البته نظر من اینه
دلیل دیگه هم اینکه گرید با داده ها آفلاین برخورد میکنه و برای کسی که برنامه نویسی شغلشه ، باید روشی رو انجام بده که داده ها همون لحظه از دیتابیس خونده بشن یا ذخیره بشن و از گرید به عنوان یک لیستی که فقط اطلاعات رو نمایش میده استفاده بشه
دموی جانوس رو هم نگاه کنی میبینی وقتی روی رکوردی دابل کلیک میکنی یک فرم برای ورود اطلاعات باز میشه که امکانات زیادی برای کاربر گذاشته که توی گرید شاید نشه استفاده کرد
-
نقل قول:
درباره Multicolumn اگر جانوس رو کامل دارید توی منوی start\all programs\janus یک دمو گذاشته ، اجراش کن و توی قسمت Products and Orders گزینه Orders رو باز کن و ستون Employe رو ببین ، فیلتر هم داره و چند ستونی هم هست
من حالت dropdown رو چک کردم در این حالت از row filter در گرید دوم باز شده بوسیله dropdown پشتیبانی نمی کنه نمی دونم شما کدوم فیلتر رو می گید یا من اشتباه می کنم چون هیچکدام از لیست های dropdown دموها فیلتر ندارند من حتی با کد به dropdown اضافه کردم ولی خطای notsupport داد
ولی از خود froum سایت جانوس متوجه نحوه گرفتن location سلول جاری شدم مثل کد زیر
Rectangle fd = gridEX1 .GetCellBounds(gridEX1 .CurrentRow .RowIndex ,gridEX1 .RootTable .Columns [0]);
و مشکل جهت موقعیت صحیح فرم دوم فعلا حل شد حالا تا بعد ببینم مشکل بعدی چیه .
در این مورد که از گرید برای ورود اطلاعات استفاده نکنی فقط همین که بعضی اوقات خیلی لازم میشه و راحتر است مثلا من در پروژه قبلی از این گزینه هیچ استفاده ای نکردم می تونستم بعضی جا ها استفاده کنم ولی خوب مثل نظرات شما پروژه رو پیش بردم . اما در پروژه جدیدم نیازم خیلی بیشتر شد و دیدم حرفه ای تر که که از این روش استفاده کنم در دموی جانوس هم جهت update همین گزینه رو گذاشته ولی برای insert از form با DoubleClick استفاده می کنه .
باز هم از شما صمیمانه تشکر میکنم
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
swallow.pa
با سلام
فایل اصلی خود جانوس 4.0.18 رو برای دانلود دارید راستی دات نت فریم ورک 4 رو پشتیبانی می کنه
و سوال دیگه کدوم ابزارهاش با فارسی و راست چین شدن مشکل دارن
خیلی متشکرم
فایل اصلی رو کدوستان توی این لینک گذاشتن ، دستشون درد نکنه
ابزار ها همه راست چین میشن غیر از Tab و Ribbon
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
sh2007
پس براي راست چين شدن چيكار مي كنيد
آقای زرین نگار عرض کردند " ابزار ها همه راست چین میشن غیر از Tab و Ribbon" و شما میتونید با ترفندهایی این دو تا رو هم درست کنید
یا علی
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
esibarnamenevis
آقای زرین نگار عرض کردند " ابزار ها همه راست چین میشن غیر از Tab و Ribbon" و شما میتونید با ترفندهایی این دو تا رو هم درست کنید
یا علی
با سلام ميشه در رابطه با راست چين كردن ريبن و تب ترفندهايش رو بيان كنيد
خيلي ممنونم
-
سلام.ازآموزشهاي خيلي خوب وكاملتون ممنونم،من نمي تونم ازImageListكه توي برنامه گذاشتم توي ابزار ExplorerBar استفاده كنم(مربوط به آموزش جلسه 4).
يه ImageListبه برنامه اضافه كردم وازقسمت chooseimagesيه سري آيكون بهش addكردم،ولي وقتي تويExplorerBar توي قسمت ImageIndexخواستم ازاين ImageListاستفاده كنمnone بودواجازه انتخاب ديگه اي نداشتم.
نميدونم كارديگه اي بايدانجام ميدادم ؟ سايزآيكونهارودقيقا نميدونم 16*16 هست ؟!ممكنه مشكل ازاين باشه
مشكل ديگم اينه كه وقتي ribbonStatusBar روي فرمم ميذارم موقعي كه چندتا StatusBarPanelبهش اضافه ميكنم ،ترتيبشون روي فرم بهم ميريزه.
بازم ازتون ممنونم.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
zarrinnegar
فایل اصلی رو کدوستان توی
این لینک گذاشتن ، دستشون درد نکنه
ابزار ها همه راست چین میشن غیر از Tab و Ribbon
با تشکر از شما لطفا در مورد ترفندهای راست چین شدن ریبن و تب توضیح دهید
متشکرم
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
somaiebagheri
سلام.ازآموزشهاي خيلي خوب وكاملتون ممنونم،من نمي تونم ازImageListكه توي برنامه گذاشتم توي ابزار ExplorerBar استفاده كنم(مربوط به آموزش جلسه 4).
يه ImageListبه برنامه اضافه كردم وازقسمت chooseimagesيه سري آيكون بهش addكردم،ولي وقتي تويExplorerBar توي قسمت ImageIndexخواستم ازاين ImageListاستفاده كنمnone بودواجازه انتخاب ديگه اي نداشتم.
نميدونم كارديگه اي بايدانجام ميدادم ؟ سايزآيكونهارودقيقا نميدونم 16*16 هست ؟!ممكنه مشكل ازاين باشه
مشكل ديگم اينه كه وقتي ribbonStatusBar روي فرمم ميذارم موقعي كه چندتا StatusBarPanelبهش اضافه ميكنم ،ترتيبشون روي فرم بهم ميريزه.
بازم ازتون ممنونم.
دوست عزیز
شما وقتی یک ImageList روی صفحه میگزارید باید به ابزاری که داخلش از آن استفاده میکنید بفهمانید که ImageList من این ImageList است
شما ExplorerBar را انتخاب کرده و خاصیت ImageList آن را برابر ImageList فرم قراردهید بعد داخل Designer از آن استفاده کنید
درباره RibbonStatusBar هر چند تا Panel که به آن اضافه کنید یک سایز مشخصی دارند که ثابت است به هم خوردن آن شاید به خاطر این است که شما از سمت راست این ابزار برای اضافه کردن panel استفاده کردید و هنگامی که ماوس را روی دکمه اضافه کردن پنل جدید روی آن میبرید هی پنلهای قبلی را جابجا میکند و طراحی را مشکل مینماید
شما از سمت چپ برای ایجاد پنل ها و ابزار های آن استفاده کنید و در Load form بنویسید که اندازه آنها را بر اساس صفحه نمایش و یا اندازه فرم شما تقسیم بندی کرده و نمایش دهد
وگر نه امکان اینکه در زمان اجرا پنل ها جابجا شوند ممکن نیست مگر با کد نویسی
-
درمورد fieldchooser هم توضیح میدی من از فرم شما استفاده کردم از مثال خود janus هم استفاده کردم ولی جواب نگرفتم
-
رمورد fieldchooser هم توضیح میدی من از فرم شما استفاده کردم از مثال خود janus هم استفاده کردم ولی جواب نگرفتم
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
danial82
رمورد fieldchooser هم توضیح میدی من از فرم شما استفاده کردم از مثال خود janus هم استفاده کردم ولی جواب نگرفتم
اگر منظورتون صفحه ای هست که لیست فیلدها رو نشون میده و میشه فیلد ها رو به لیست مقابل انتقال داد باید بگم که موقع لود فرم ، تعداد فیلدهای موجود در گرید ، شمرده میشه و فیلدهایی که visible اونها False هست توی یک لیست و Trueها توی لیست دیگه نمایش داده میشه
و کاربر پس از انتقال فیلدها ، تغییرات رو روی گرید اعمال میکنه و گرید هم فیلدهای انتخابی کاربر رو نشون میده که توی آموزش Learning_Janus_06 گفته شده است
-
سلام
چطوری میشه هدر (Columns , Columnset) گرید را با کدنویسی تغییر داد
-
دوستان من تو child table مشکل دارم :ناراحت:
وقتی پروژه رو اجرا می کنم فقط parent table رو نمابش می ده وقتی روی علامت + هر سطر کلیک می کنم تا child table رو ببینم چیزی نمایش نمیده حتی عنوان ستون ها ی child table رو نمی یاره ، من آموزش 16 رو خو ندم ولی باز حل نشد یعنی متوجه نشدم
اگه کسی بتونه راهنمایم کنه که چطوری از طریق کد می تونم جداول parent , child رو پر کنم واقعا ممنون می شم
-
با سلام
من یک گریدگس دارم و میخام اطلاعات ستون سوم و چهارم در هم ضرب بشه و
در ستون پنجم نمایش دداده بشه؟
چجوری میتونم این کارو انجام بدم؟
بنظرتون بهتره این کارو در برنامه انجام بدم یا در سمت sql و نتیحه نهایی محایبات رو برگردونم
باتشکر
-
ممنونم،مشكلم برطرف شد .
من به خاصیت ImageListكنترل ExplorerBarدقت نكرده بودم.
درمورد RibbonStatusBar هم من ازسمت راست panelاضافه ميكردم.
بازم ازآموزشها وپاسخگوييتون ممنونم
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
m_gholami
با سلام
من یک گریدگس دارم و میخام اطلاعات ستون سوم و چهارم در هم ضرب بشه و
در ستون پنجم نمایش دداده بشه؟
چجوری میتونم این کارو انجام بدم؟
بنظرتون بهتره این کارو در برنامه انجام بدم یا در سمت sql و نتیحه نهایی محایبات رو برگردونم
باتشکر
privatevoid gridEX1_CellEdited(object sender, Janus.Windows.GridEX.ColumnActionEventArgs e
gridEX1.CurrentRow.Cells["gheymate_kol"].Value =Math.Round( Convert.ToInt64(gridEX1.CurrentRow.Cells["gheymate_vahed"].Value) * Convert.ToSingle(gridEX1.CurrentRow.Cells["meghdar"].Value));
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
aisana
privatevoid gridEX1_CellEdited(object sender, Janus.Windows.GridEX.ColumnActionEventArgs e
gridEX1.CurrentRow.Cells["gheymate_kol"].Value =Math.Round( Convert.ToInt64(gridEX1.CurrentRow.Cells["gheymate_vahed"].Value) * Convert.ToSingle(gridEX1.CurrentRow.Cells["meghdar"].Value));
با تشکر
روش شما در صورتی جواب میده که من سلول هامو دستی تغییر بدم ووقتی که از اون سلول خارج بشم یا دکمه اینتر بزنم
ولی
در صورتی که بخام یک دیتاتیبل به گریدکس وصل کنم و به ازای هر باری که یک سطر اضافه شد محاسباتم انجام بشه
توی کدوم رویداد میشه این کارو کرد
فرض کنید دیتاایبل من 10 رکورد داره .وقتی رکورد اول ثبت شد محاسبات رکورد اول انجام بشه و ال اخر
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
m_gholami
با تشکر
روش شما در صورتی جواب میده که من سلول هامو دستی تغییر بدم ووقتی که از اون سلول خارج بشم یا دکمه اینتر بزنم
ولی
در صورتی که بخام یک دیتاتیبل به گریدکس وصل کنم و به ازای هر باری که یک سطر اضافه شد محاسباتم انجام بشه
توی کدوم رویداد میشه این کارو کرد
فرض کنید دیتاایبل من 10 رکورد داره .وقتی رکورد اول ثبت شد محاسبات رکورد اول انجام بشه و ال اخر
دوست عزیز واسه اینکار یه راه ساده و به نظرم اصولی اینه که شما بیای یه ستون به دیتاتیبلتون add کنی و Expressionاون ستون رو بذاری مثلا ستون دوم ضرب در ستون سوم.اینجوری هروقت به هر شکلی که ستون دوم یا سوم تغییر کرد خود دیتاتیبل اتوماتیک ستونها رو در هم ضرب مکنه و در اون ستون محاسباتی که خودتون Add کردید نشون میده.کلا به ان نوع ستون دیتاتیبل میگن expression column که خیلی هم کاربردیه و برای اکثر ستونهای محاسباتی که قرار نتیجه یه سری محاسبات ستونهای دیگه رو نشون بده استفاده میکنن
موفق باشی
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
aisana
دوستان من تو child table مشکل دارم :ناراحت:
وقتی پروژه رو اجرا می کنم فقط parent table رو نمابش می ده وقتی روی علامت + هر سطر کلیک می کنم تا child table رو ببینم چیزی نمایش نمیده حتی عنوان ستون ها ی child table رو نمی یاره ، من آموزش 16 رو خو ندم ولی باز حل نشد یعنی متوجه نشدم
اگه کسی بتونه راهنمایم کنه که چطوری از طریق کد می تونم جداول parent , child رو پر کنم واقعا ممنون می شم
دوست عزیز کدت رو بذار تا بشه کمک کرد.احتمالا یه چیزی رو یادت رفته Set کنی، چون من همه گریدهای پروژم تقریبا اینجورین و درست کار میکنن.موفق باشی
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
sg.programmer
سلام
چطوری میشه هدر (Columns , Columnset) گرید را با کدنویسی تغییر داد
gridex.RootTable.Columns["col1"].Caption="NewText";
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
shadi khanum
دوست عزیز کدت رو بذار تا بشه کمک کرد.احتمالا یه چیزی رو یادت رفته Set کنی، چون من همه گریدهای پروژم تقریبا اینجورین و درست کار میکنن.موفق باشی
میشه مراحلشو بگید باید چیکار کنم اگه نتونستم کدمو بذارم؟
من کدی می خوام دیتا ستمو پر کنم که حاوی 2 تا جدول یکی از جدولامو می خوام به parent وصل کنم یکی دیگرو به child این 2 تا جدول فیلد مشترک دارن
-
ببین فرض کن شما دو تا جدول داری که میخوای اونها رو بصورت parentChild نشون بدی.. اول باید هر دو تا جدول رو از دیتابیس بخونی و توی یه دیتاست بریزی، یکی به اسم مثلا parentTable و یکی دیگه childTable..
حالا باید به دیتاست یه relation اضافه کنی ، چون کلا وقتی میتونی دو تا جدول رو تو گرید اینجوری نشون بدی که با هم رابطه داشته باشن.. فرض کن اسم اون رابطه رو هم Rel1 گذاشتی.. پس یه دیتاست داری با دو تا جدول و رابطه بینشون..
حالا تو گریدتون اول یه roottable اضافه کنید و فرضا key اون رو بذارید tableParent و ستونهایی از جدول parenttable رو که میخواید نشون بدید رو بهش اضافه کنید و datamember اون ستونها رو برابر اون فیلدهایی که قرار توش نمایش داده بشه بذارید.
بعد تو کالکشن مربوط به childtable این roottable یه جدول دیگه اضافه کنید و خاصیت datamember اون رو بذارید اسم Relation که به دیتاست اضافه کردید و ستونهایی از جدول childtable که میخواید توی جدول دوم نشون داده بشه رو بهش add کنید و datamember رو برای اون ستونها هم مقداردهی کنید
ضمنا خاصیت HierarchialMode رو برای roottableتون بذارید UseChildTables و خاصیت Hierarchical رو برای خود گریدتون true کنید.
خاصیت datamember خود گریدتون رو هم بذارید key اون roottableتون یعنی tableParent .حالا توی کد جایی که دیتاستتون رو پر کردید و Relation رو به اون اضافه کردید، خاصیت datasource گریدتون رو برابر DSتون بذارید..
موفق باشید
-
من به 1 مشکل دیگه برخوردم توی parent /child ، می خوام 50 تا رکورد آخر ثبت شده از جدول parent رو بیارم برای همین توی دستور select نوشتم select top 50 col1,col2 from parenttable orderby id desc ;select col1,col2 from childtable ولی error زیر رو میده (وقتی قسمت top دستور select جدول parent و child یکی باشه خطا نمی ده)
This constraint cannot be enabled as not all values have corresponding parent values.
-
من از where تو دستورم استفاده میکنمم همین error رو می ده چیکار کنم؟
فرم من به این صورته که کاربر بر اساس مقدار 1 فیلد از جدول parent می خواد جستجو کنه و نتیجه توی gridex به صورت parent /child نمایش بده
-
ببین دوستم این error که داده واسه اینکه شما جدول parent رو فیلتر کردی ولی تمام childها رو میخوای بیاری و میگه نمیتونم relation بزنم چون برای تمام ردیف های فرزند مادر وجود نداره. شما باید جایی که جدول parent رو فیلتر میکنی و مثلا فقط یه parent رو میاری ، جدول child رو هم فیلتر شده بیاری ، یعنی فقط childهای اون parentهایی که انتخاب کردی رو تو دیتاتیبل بیاری.
-
با سلام
من selector و نحوه ی نمایش رنگی رکوردها رو باهم ترکیب کردم بصورتی که اگر کاربر بر روی هر selector کلیک کنه وفعال بشه کل سطر مثلا رنگی میشه
حالا میخام وقتی که مجددا روی selector کلیک کرد و غیر فعال شد کل سطر رنگی به حالت سفید برگرده
چکار باید کنم؟
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
m_gholami
با سلام
من selector و نحوه ی نمایش رنگی رکوردها رو باهم ترکیب کردم بصورتی که اگر کاربر بر روی هر selector کلیک کنه وفعال بشه کل سطر مثلا رنگی میشه
حالا میخام وقتی که مجددا روی selector کلیک کرد و غیر فعال شد کل سطر رنگی به حالت سفید برگرده
چکار باید کنم؟
با تشکر
توی رویداد RowCheckStateChanged گرید کد بنویسید که اگه checkState سلول جاری = unchecked بود rowstyle رو مقدار default گرید بذاره
-
من اطلاعات رو توی یک Gridex نمایش می دهم کاربر که روی یکی از سطرها دابل کیلک کنه 1 فرم جدید دیگه باز میشه مشکلم اینه که وقتی Griddex فقط 1سطر داشته باشه و تو حالت CardView باشم وقتی روش دابل کلیک می کنم عمل نمی کنه ولی وقتی تو حالت Tableview باشم عمل می کنه
با تشکر
-
سلام
من با گرید جانوس یکم مشکل دارم
1 - میخوام وقتی تو یک سطر دارم اطلاعات وارد می کنم بعد از این که از اون سطر خارج شدم اگر تو یکی از سطونهام خالی بود error ی که میخوام رو بده اگه خالی نبود هم که هیچی .
2 - با کیلید های چپ و راست روی کیبورد که میزنی وقتی به سطون آخر میرسه میره سطر بعد و وقتی هم روی سطون اول باشی و کلید سمت راست رو بزنی میره سطر قبل ، من نمیخوام این کارو انجام بده . چه باید کنم
3 - به چه صورت میتوان یک سطر را کپی کرد و در یک سطر دیگر پیست کرد .
لطفاً راهنماییم کنید .
با تشک
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
aisana
من اطلاعات رو توی یک Gridex نمایش می دهم کاربر که روی یکی از سطرها دابل کیلک کنه 1 فرم جدید دیگه باز میشه مشکلم اینه که وقتی Griddex فقط 1سطر داشته باشه و تو حالت CardView باشم وقتی روش دابل کلیک می کنم عمل نمی کنه ولی وقتی تو حالت Tableview باشم عمل می کنه
با تشکر
شما روی متد دابل کلیک گرید تون اگر فرم رو باز کنید دیگه فرقی نمیکنه که بصورت جدولی نمایش میده و یا کارتی
در هر 2 صورت باید کارش رو انجام بده
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
zarrinnegar
شما روی متد دابل کلیک گرید تون اگر فرم رو باز کنید دیگه فرقی نمیکنه که بصورت جدولی نمایش میده و یا کارتی
در هر 2 صورت باید کارش رو انجام بده
درسته منم مشکلم همینه که چرا وقتی توی gridex فقط 1 سطر دارم تو حالت Cardview عمل نمیکنه توی بقیه ی شرایط عمل میکنه
-
تو حالتی که gridex به 1 جدول وصله و ما می خواهیم با استفاده از Dataadaptor ، دیتاستمونو update کنیم ستونها رو اینجوری وصل می کنیم :
objdataadapotor.UpdateCommand.Parameters.AddWithVa lue("@f1", typeof(string)).SourceColumn = "f1";
حالا سوال من اینه وقتی gridex من parent/childe از چه دستوری استفاده کنم؟
1 سوال دیگه ام دارم چطوری میشه سطرهایی که Child ندارن رو تو Gridex نشون نداد؟
لطفا منو راهنمایی کنید
-
سلام . دوستان من چند تا سوال دارم . من می خواهم یک دکمه بذارم که هنگامی که روش کلیک کردم روی سطر سرچ گرید جانوس فوکوس بشه . چجوری به سطر سرچ دسترسی داشته باشم ؟ سوال بعدیم اینه چجوری به سطر total دسترسی داشته باشم ؟
-
2تا سوال داشتم
1- میخوام یک ستون از ستونهای گریدم از جنس progressbar باشه
2- من گریدم و بصورت دستی یا unbound دارم پرمیکنم میخوام backcolor یه ردیف رو قرمز کنم
باتشکر