-
نقل قول: Stored Procedure Generator
نقل قول:
نوشته شده توسط
jalalx
بابت این برنامه دست شما درد نکنه ولی خوب می شد اگه پروسیجر تولید شده دارای Transaction می بود. مثل این:
USE Accounting;
GO
--Defintion of procedure
CREATE PROCEDURE [AddPersonnel]
(
@FirstName [nvarchar](50),
@LastName [nvarchar](50),
@Phone [nvarchar](50),
@Mobile [nvarchar](50),
@Address [nvarchar](50)
)
AS
--Starting transaction
BEGIN TRANSACTION
--Insert command
INSERT INTO Customers VALUES (@FirstName,@LastName,@Phone,@Mobile,@Address)
--Checks for any error
IF @@ERROR <> 0
BEGIN
--Roll back any change made by command.
ROLLBACK
--Display message
RAISERROR ('Error Adding Customer Record', 16, 1)
--Exit form procedure
RETURN
END
--Save all changes on database and exit
COMMIT
RETURN
در صورتی احتیاج میشه که چند تراکنش داشته باشیم.
وقتی یک تراکنش موجود باشه، اگه به مشکلی بخوره، چیزی ثبت نمیشه، وگرنه ثبت میشه.
در ضمن من یه گله هم دارم و اون اینه که چرا نرم افزاری که داره یک سری کد شی گرا تولید میکنه، خودش شی گرا نوشته نشده ... البته اگه فرم ها رو کلاس در نظر نگیریم.
-
با درود
ببخشید من با استفاده از این نرم افزار مشکل دارم. یعنی این نرم افزار تنها بانک هایی رو میخونه که در روی sql server که بر روی سیستم نصب شده کار میکنه؟
منظورم اینه که اگه sql server رو نصب نداشته باشیم و از sql server 2005 ویژوال استدیو استفاده کنیم نمیتونیم از این نرم افزار استفاده کنیم؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
raziee
با درود
ببخشید من با استفاده از این نرم افزار مشکل دارم. یعنی این نرم افزار تنها بانک هایی رو میخونه که در روی sql server که بر روی سیستم نصب شده کار میکنه؟
منظورم اینه که اگه sql server رو نصب نداشته باشیم و از sql server 2005 ویژوال استدیو استفاده کنیم نمیتونیم از این نرم افزار استفاده کنیم؟
اگر بخواین از SqlExpress استفاده کنین، باید DB رو در بخش Connect to sql server اتچ کنین، نه از بخش Connect to sql server (Database File)
-
نقل قول:
اگر بخواین از SqlExpress استفاده کنین، باید DB رو در بخش Connect to sql server اتچ کنین، نه از بخش Connect to sql server (Database File)
ببخشید اما:ناراحت:
من متوجه نشدم. در برنامه ی نوشته شده توسط آقای کرامتی که همچین چیزی نیست.
آم.
میشه بیشتر راهنمایی کنید.
ببخشید.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
raziee
ببخشید اما:ناراحت:
من متوجه نشدم. در برنامه ی نوشته شده توسط آقای کرامتی که همچین چیزی نیست.
آم.
میشه بیشتر راهنمایی کنید.
ببخشید.
بنده از این نرم افزار استفاده نمیکنم، ولی تا اونجایی که دیدمش، قابلیت Attach دیتابیس رو نداشت.
پس اگر بخواین از SqlExpress که همراه با dotNet نصب میشه، استفاده کنین، باید از Server Explorer که از منوی View قابل مشاهده هست، یک کانکشن جدید بزنین و نوع کانکشن رو SqlServer بزارین (بالای اون گزینه که Database file داره) و نام سرور رو sqlexpress\. بزارین و فایل دیتابیس رو Attach کنین.
بعد از این کار، میتونین از نرم افزار استفاده کنین.
-
اخرین ورژن پروژه اونجایی که dal تولید میشه
روی DbObject خطا میگیره
چجوری باید رفع کنم؟
من هرچی دنبال dll تو فولدر پروژه گشتم چیزی رو پیدا نکردم
-
سلام
می خوام store procedure درست کنم که ورودیش متن فارسیه.برای مثلا اضافه کردن متن فارسی باید N رو قبل متن بگزارم
چه جوری در store Procedure این کارو بکنم
-
با سلام خدمت آقای کرامتی عزیز
من این تاپیک رو به طور کامل مطالعه کردم و دیدم کم لطفیه که بیش از هزاران بار از شما تشکر نکنم بخدا کمتر کسی پیدا می شه که مثل شما خودش آستین بالا بزنه و نیاز خود رو برطرف کنه ما ایرانیا متاسفانه نشستیم و چشمون فقط به دست غربیاست که یه مشت آدم خنگ بیشتر نیستند ( بی ادبی بنده را ببخشید). ما فقط دنبال کارهای اونا هستیم که نیازهامون رو برطرف کنه
به هر حال من از شما تشکر می کنم و امیدوارم که تو کارات موفق باشی
-
با سلام
من تازه وارد هستم
ببخشيد اگه سوالم تكراري هستش
*لطفا آخرين ويرايش برنامه ؛ لينكش را بگزاريد ()
* و يك راهنماي ساده براي كار كردنش بگذاريد كه چطوري ميشه از آن استفاده كرد
با تشكر
-
جناب DelphiAssistant ، جسارتا یه پیشنهاد داشتم که می تونه به زیبا تر شدن برنامتون کمک کنه ،
می تونید خودتون تو برنامتون query ایجاد کردن stored procedure ای که ایجادش کردینو
توی دیتابیسی که کاربر انتخابش کرده اجرا کنید ، تا اینکه کاربر بخواد اونو Copy/Paste کنه توی دیتابیسش و بعد بسازتش.:چشمک:
-
بالای قسمتی که Script ها رو نمایش میده یک دکمه هست بنام Run Scripts Against Server که همین کار رو میکنه.
-
سلام
خسته نباشيد بابت زحمتي که کشيدين
يه سول داشتم
ميشه برنامه خودتون رو با برنامه sql assistant مقايسه کرده و بگين چه مزايايي نصبت به اون داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با تشکر
-
این دو برنامه قابل مقایسه نیستند.
SQL Assistant یک برنامه است که هنگام نوشتن دستورات SQL با افزودن قابلیت Intellisense برای ساختارهای موجود در دیتابیس انتخاب شده، نوشتن دستورات SQL رو تسهیل میکنه.
SPGen یک برنامه برای تولید SP های پایه برای مدیریت داده ها در دیتابیس، و تولید لایه دسترسی به داده های برای اونهاست.
-
یه مشکل که من خیلی وقته بهش بر خوردم ولی وقت نکرد مطرح کنم اینه که اگه تو SQL از Schema بشه اینجا اسم جدول بدون Schema میاد و نمیشه از SPها استفاده کرد.
-
سلام
ممنون از این تولید این پروژه که در اختیار عموم قرار دادین .
جسارتا نوع داده ای varbinary(max) رو توی پروسجر ها varbinary میزنه
-
این لینک متاسفانه باز نمیشه؟
اگه امکان داره یه جادیگه آپلود کنین ممنون میشم
http://www.codeplex.com/spgen
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
DelphiAssistant
این دو برنامه قابل مقایسه نیستند.
SQL Assistant یک برنامه است که هنگام نوشتن دستورات SQL با افزودن قابلیت Intellisense برای ساختارهای موجود در دیتابیس انتخاب شده، نوشتن دستورات SQL رو تسهیل میکنه.
SPGen یک برنامه برای تولید SP های پایه برای مدیریت داده ها در دیتابیس، و تولید لایه دسترسی به داده های برای اونهاست.
من برنامه شما را نديدم ولي اين طور كه به نظر مياد برنامه شما در سطج ديتابيس و كد برنامه يك سري اسكريپت توليد مي كند.
ابزار ssms tools كه اگر استفاده كرده باشيد توي sql server نصب ميشه و يكي از امكاناتش همين توليد sp هاي insert و update و delete هست.
البته eazy code هم برنامه كوچكي هست كه اخيرا كركش ايجاد شده و به نظرم مثل برنامه شما كار ميكنه و فرم و كد و sp ها را ايچاد مي كند.
پيروز باشيد
-
از آقای DelphiAssistant عزیز یه سوال داشتم.
من برای کارکردن با جدولهام خودم کلاس مینویسم.شبیه همون کدی که برنامه شما تولید میکنه.
در خیلی از کلاسهام وقتی عملیات درج رو انجام میدم کلید خط جدیدی که درج شده رو برمیگردونم.
برنامه شما هم این کار رو انجام میده اما تصورش بر این هست که همه کلیدها از نوع int هستند در حالی که نوع کلید در یکی از جدولهای من BIGINT است و متاسفانه تشخیص نداد
ممنون میشم اگه بررسی نمایید.
با تشکر فراوان.:تشویق::تشویق::تشویق:
-
با سلام /
ممنون از زحمتی که کشیدید. کد بسیار پر کاربرد و عالی ای هست. /
میخواستم ببینم امکان افزودن 2 مورد به برنامتون هست یا خیر ؟
اول اینکه کدهای تولید شده در سمت ویژوال استادیو، یعنی کلاسی که تولید میکنید از لایه ی Data Access مربوط به Enterprise Library استفاده کند. (DAAB) /
و دیگر اینکه در اسکریپت تولید شده در سمت سی کو ال، از Transaction جهت کنترل تراکنشها استفاده کنید. /
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
DelphiAssistant
بالای قسمتی که Script ها رو نمایش میده یک دکمه هست بنام Run Scripts Against Server که همین کار رو میکنه.
با سلام
جناب آقای کرامتی عزیز
امکان داره کد دلفی این دکمه رو بزارید چون نیاز به این کار دارم که بتونم توی دلفی متن یه پروسیجر رو که مثلا توی یه Memo نوشته شده اجرا کنم.البته کوئری های کوچک رو با استفاده از AdoCommand انجام میدم اما برای متن طولانی و بخشهایی که کوتیشن یا پرانتز داره ایراد میگیره
با تشکر
-
سلام
ممنونم بابت این برنامه قشنگیه که نوشتین! :قلب:
فقط من نتونستم Source برنامه رو پیدا و دانلود کنم!!! :ناراحت:
میشه راهنماییم کنید!
ممنونم
-
سلام
هنگام تبديل بانك به پروسيچر داده هاي كه دارائي خاصيت nvarchar(max)هستندتبديل بهnvarchar)-1(ميشود
لطفااصلاح فرماييد
-
سلام
اول تشکر
دوم اشکالاتی که من برخوردم:
1)در کد سی شارپ DbObject برای سی شارپ قابل شناسایی نیست.
2) اگر فیلدی از جدول ایدنتیتی باشه(بصورت خودکار اضافه بشه) در زمانی که میخایم مقداریو پاس بدیم به متد درج اگر این مقدار را نفرستیم اشکال نگیره و بصورت خودکار اینسرت بشه...
3) امکانش باشه که دیتابیسو انتخاب کنیم و توابع تمام جدول هایش ایجاد شود...(الان باید یکی یکی انتخاب بشن)
-
1 ضمیمه
نقل قول:
نوشته شده توسط
HoseinVig
سلام
اول تشکر
دوم اشکالاتی که من برخوردم:
1)در کد سی شارپ DbObject برای سی شارپ قابل شناسایی نیست.
در ضمیمه هست دانلود کنید
نقل قول:
نوشته شده توسط
HoseinVig
2) اگر فیلدی از جدول ایدنتیتی باشه(بصورت خودکار اضافه بشه) در زمانی که میخایم مقداریو پاس بدیم به متد درج اگر این مقدار را نفرستیم اشکال نگیره و بصورت خودکار اینسرت بشه...
به همین صورت هم هست
نقل قول:
نوشته شده توسط
HoseinVig
3) امکانش باشه که دیتابیسو انتخاب کنیم و توابع تمام جدول هایش ایجاد شود...(الان باید یکی یکی انتخاب بشن)
خود مهندس باید جواب بدن نظره خوبی هست
ببخشید 13 روز دیر شد:متعجب:
-
لطفا یکی لینک آخرین ورژن store procedure generator رو بذاره
در ضمن تو نسخه های قبلی اصلا جداول رو واسم نمی یاره و فقط اسم دیتابیسام هست
-
سلام
زنده کردن این پست مرده حداقل برای من یکی خوب شد.
اولا از برنامه دوستان استفاده کردم و دوما یک برنامه به همین شکل برای دیتابیس MySql نوشته و در آدرس زیر آپلود کردم تا دوستان اسفاده کنند
https://barnamenevis.org/showth...61#post1022361
-
1 ضمیمه
با سلام
برنامه خیلی عالی و خوبیه، از آقای مهندس کرامتی ممنون و سپاسگزارم.
با توجه به نیاز و کارم مجبورم که لیست همه فیلدهای هر جدول بهمراه توضیحات Description مربوط به هر فیلد را در قبل از کدهای تولید شده بصورت کامنت نمایش دهد.
برای اینکار دو تابع زیر را در کلاس SQL_Generator.cs اضافه کرده ام
#region "Test"
public static string Get_Field_Description(string Table_Name, String Field_Name)
{
DbObject dbo = new DbObject();
string str_Query = string.Empty;
str_Query = " SELECT ep.value AS PropertyValue ,c.name AS ColumnName FROM sys.objects o INNER JOIN sys.extended_properties ep ON o.object_id = ep.major_id INNER JOIN sys.schemas s ON o.schema_id = s.schema_id LEFT JOIN syscolumns c ON ep.minor_id = c.colid AND ep.major_id = c.id WHERE o.type IN ('V', 'U', 'P') AND o.Name = '" + Table_Name + "' and c.name='" + Field_Name + "'";
DataSet dsServer = dbo.RunQuery(str_Query, "Server");
string Field_Description = string.Empty;
if (dsServer.Tables[0].Rows.Count > 0)
{
Field_Description = dsServer.Tables[0].Rows[0]["PropertyValue"].ToString();
}
return Field_Description;
}
public static string List_All_Field(string TableName, DataRow[] Columns)
{
string SQL = string.Empty;
SQL = "لیست همه فیلدها";
SQL += "\r\n \r\n" + "";
bool firstParam = true;
int int_TabIndex = 0;
DbObject obj_DbObject = new DbObject();
foreach (DataRow row in Columns)
{
int_TabIndex += 1;
string Field_Name = string.Empty;
Field_Name = row["COLUMN_NAME"].ToString();
string Field_Description = string.Empty;
Field_Description = Get_Field_Description(TableName, Field_Name);
SQL += "\r\n --" + int_TabIndex.ToString() + "- " + Field_Name + " = " + Field_Description;
}
SQL += "\r\n \r\n" + "";
return SQL;
}
#endregion
تابع List_All_Field مثل بقیه توابع موجود در کلاس نام جدول و روها را گرفته و نام همه فیلدها را نمایش میدهد و این تابع را بصورت txtSQL.Document.Text = SQL_Generator.List_All_Field(tableName,rows) + txtSQL.Document.Text; در فرم اصلی صدا زدم.
تابع Get_Field_Description دو آرگومان ورودی یعنی اسم جدول و اسم فیلد رو میگیره و توضیحات مربوط به فیلد رو برمیگردونه
اگر تابع نمایش توضیحات را Get_Field_Description را کامنت کنم و اجرا نشود، لیست همه فیلدها را بصورت درست نمایش میدهد ولی وقتی میخواهم از تابع Get_Field_Description برای خواندن توضیحات هر فیلد استفاده کنم پیغام خطای زیر را میدهد.
لطفا راهنمایی کنید این قسمت را چجوری به برنامه اضافه کنم تا پیغام خطای زیر را ندهد.
با تشکر
-
دستتون درد نکنه ... خسته نباشین
-
یه سوال در رابطه با stored procedure دارم کسی هست کمکم کنه ؟ <ممنون میشم پاسخ دهید>
روزه و نماز همه عزیزان قبول باشه،التماس دعا داریم.
-
با سلام
خوب سوالت رو هم بنویس ببینیم چیه، اگه کسی بدونه حتما کمک میکنه.
با تشکر
-
واقعا عالی بود:تشویق:
از این که همچین نرم افزاری را که در اختیار من و دوستان قرار دادین ممنون.
-
-
با تشکر فروان از زحمات شما
-
سلام-استاد-خيلي ممنون -ما حالا قدر اين برنامه رو مي دونيم.
-
با عرض سلام و خسته نباشيد
ميخواستم ببينم كه آيا اين امكان وجود داره كه Stored Procedure هايي كه سمت SQL نوشته ميشه رو DLL كرد يا خير؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
DelphiAssistant
در ورژن بعدی این امکان رو غیرفعال میکنم، چون ضروری نیست. این از امکانات کد ادیتوری است که استفاده کردم.
همچنین، لازم به ذکره نسخه جدید برنامه با امکان تولید کلاس های لایه DAL و کلی امکانات جدید دیگه بهمراه سورس رو در اینجا منتشر کردم:
http://www.codeplex.com/spgen
اگر نظری دارید خوشحال میشم بشنوم.
سلام
امکان داره آخرین ورژن اینجا بزارید
-
جناب کرامتی برنامه شما رو با sql 2008 تست کردم
connect میشه و table مورد نظر من رو هم نشون میده اما کدی رو generate نمی کنه
یعنی مشکل از اینه که برنامه با 2008 سازگار نیست؟
لطفا راهنمایی بفرمایید
با تشکر
-
سلام ،توانمند باشید.
خیلی ممنونم،واقعا چیز بدرد بخوریه.
-
سلام
گویا سر استاد خیلی شلوغه و دیگه نگاهی به این تاپیک نمی اندازه!
-
1 ضمیمه
ضمیمه 65269با تشکر از آقای کرامتی
خیلی حوصله میخواد که هر 14 صفحه را بخوانید در صورتی که در کل این 14 صفحه در جمع شاید حداکثر 10 الی 15 پست کاربردی باشد به هر حال اگر مدیران لطف کنند و تاپیک را کم حجم تر نمایند و آخرین ورژن برنامه را در پست اول آقای کرامتی قرار دهند بقیه کاربران را از خواندن کل 14 صفحه معاف خواهند کرد.
به هر حال تا این لحظه آخرین ورژن برنامه به همراه سورس های آن در ضمیمه قرار داده شد و در صورت عدم دسترسی یا خراب بودن ضمیمه می توانید از این لینک دانلود نمایید.
-
با عرض سلام خدمت اساتید محترم و جناب DelphiAssistant
هنگامی که از کد تولید شده در C# Wrapper Class استفاده می کنم در قسمت DbObject dbo = new DbObject(); خطا می دهد و نوع DbObject برای VisualStudio ناشناس برای رفع این خطا چه کاری باید انجام دهم
-
با تشکر
روی ویندوز 7 کار نکرد.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
yafatemeh
با عرض سلام خدمت اساتید محترم و جناب
DelphiAssistant
هنگامی که از کد تولید شده در C# Wrapper Class استفاده می کنم در قسمت DbObject dbo = new DbObject(); خطا می دهد و نوع DbObject برای VisualStudio ناشناس برای رفع این خطا چه کاری باید انجام دهم
باید connection string رو درست کنی
من آخرین ورژن رو امتحان کردم کار کرد
-
با تشکر از شما دوست عزیز می شه لطف کنین بگین Connection String را باید در کجا و به چه صورت نوشت.
-
-
دوستان روی sql 2008 چرا جواب نمیده و آیا مشه هنگام اتصال بگیم فقط به این دیتا بیس کانکت شو؟
-
سلام
آقا این به چه دات نتی احتیاج داره که سر سیستم من اجرا نمیشه !؟؟
سر سیستمم دات نت 1 هم نصبه !
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
danialafshari
سلام
آقا این به چه دات نتی احتیاج داره که سر سیستم من اجرا نمیشه !؟؟
سر سیستمم دات نت 1 هم نصبه !
این برنامه با دات نت 2 نوشته شده.
-
1 ضمیمه
نقل قول:
نوشته شده توسط
Reza_Yarahmadi
این برنامه با دات نت 2 نوشته شده.
من سر سیستمم .net 2 نصبه و دارم باهاش برنامه می نویسم
دلیل اجرا نشدنش چیه؟
-
من چند وقت پیش به همچین برنامه ای نیاز پیدا کردم و قبل از این که برنامه شمارو ببینم اینو نوشتم مدیریت sql
برنامه شما هم اجرا کردم که به خاطر یک دیتابیس به ارور خورد و دیگه کار نمیکرد دیتابیس از نوع FileStream بود و داخل یک درایو که BitLocker روش بود کار میکرد من خودم برای اینکه با دیتابیس بتونم کار کنم اول قفل درایو باز میکردم و sql هم restart میکردم ولی نمیدونم به چه دلیل برنامه شما این دیتابیسو نمی خوند با اینکه کارایه بالارو انجام میدادم به دیوار میخورد