اگه امکان داره یه نمونه بذارین،چون من تو استفاده از فایل DLL مشکل دارم اضافه میکنم ولی تو قسمت using نمیشناسه.ممنون
Printable View
اگه امکان داره یه نمونه بذارین،چون من تو استفاده از فایل DLL مشکل دارم اضافه میکنم ولی تو قسمت using نمیشناسه.ممنون
شما میتونید ابتدا تاریختون رو به 7روز عقبتر بکشید (DateTime.Now.AddDays(-7)) بعد از این کامپوننت استفاده کنیدنقل قول:
من یکجا بمشکل برخورد کردم یعنی نتونستم کدشو درست بنویسم اونم اینکه نمیتونم از تاریخ امروز مثلا 7 روز کم کنم اگر میشه یه راهنمایی بفرمائید بازم ممنونم
مشکل خاصی نیست. روی پروژتون راست کلیک کنید و گزینه Add Reference رو بزنید. بعد از تب Browse این DLL رو انتخاب و OK کنیدنقل قول:
الان میتونید از فضای نام Farhani.PersianDate استفاده کنید.
نمونه هم که جناب فراهانی تو پست اول زحمتش رو کشیدن. (و البته سایر پستها)
من using Farhani.PersianDate; رو تو قسمت using وارد میکنم ولی نمتونم به کلاس preDate دسترسی داشته باشم،چرا؟
کدتون رو بذارید تا ببینم چطور نوشتیدش
مثالهای پست شمار 87 به نظر میاد مشکل برای باز شدن دارند دوستان دیگه به این نتیجه نرسیدند؟
بله منم مشکل دارم باز نشد،همین کد آقای فرهانی رو وارد میکنم نمیشناسه
farhaniPersianDate.cDate perDate=new farhaniPersianDate.cDate();
یه نمونه براتون گذاشتم. اونو اجرا کنید ببینید اجرا میشه یا نه. آخرین نسخه کامپوننت هم توش هست.
[QUOTE=mahdi_farhani;448450]نسخه 1.1 آماده شد
با قابلیت تبدیل تاریخ شمسی به دیگر تاریخها و همچنین بلعکس
میلادی ، قمری ، عبری ، بودایی ، ژاپنی ، کره ای ، ...
( البته فکر نکنم زیاد به درد کسی بخوره )
---------------------------------------------------------------------------------------------
با تشکر فراوان از زحماتی که کشیده اید....
تبدیل تاریخ شمسی به میلادی رو لطفا توضیح بدهید یعنی عکس تابع زیر
pdate.GetPersianDate(string miladi);
سلام
من با این کامپوننت مشکل دارم
الان تاریخ رو توی C# کامل نشون میده ولی یک روز جلو هست
مثلا امروز چهار شنبه هست ولی میزنه پنجشنبه
لطفا منو راهنمایی کنید
با سلام و تشکر
زمانی که با کد زیر تاریخ رو چک می کنیم و مثلا تاریخ به صورت --/--/--13 (یعنی فراموش کردیم وارد کنیم)استفاده کنیم با خطای خروج از برنامه رو به رو میشیم نه خطای چک کردن تاریخ آیا امکان درست کردن این مشکل وجود داره؟(یعنی این MessageBox.Show("تاریخ درست است "); اجرا نمیشه)
Farhani.PersianDate.PerDate pd1 = new Farhani.PersianDate.PerDate();
pd1.SeparatorChar = '/';
if ((pd1.IsValidDate(textBox2.Text)))
{
MessageBox.Show("تاریخ درست است ");
}
با تشکر
سلام . ضمن تشکر از همه
من دو تاریخ و ساعت همزمان با هم دارم
میخوام اختلاف روز و ساعت دقیق هر دو تاریخ رو محاسبه کنه
مثلا: اختلاف= 1 روز و 5 ساعت و 20 دقیقه
لطفا بنده رو هم راهنمایی بفرمایید (ذکر یک مثال هم درvb کمک بزرگی به بنده میکنه )
مرسی
لازم به توضیحه که تاریخهای من شمسی هستش
دوست عزيز يه سري به تاپيك زير بزن ان شا الله كارت ميشه
https://barnamenevis.org/showthread.p...B4%DB%8C%D8%AF
با سلام اقای فراهانی چطور میتونم تو گریدویو فیلدی که تاریخ میلادی هستش بصورت شمسی نشون بدم
با سلام
من میخواستم تعداد روز با textbox کم کنم نتونستام سورس کدی دارید براین کار...
سلام جناب اقای فرهانی کامپننت شما با توجه به سال کبیسه بودن 1403 اسفند 1403 را 29 روزه درنظر گرفت درصورتیکه اسفند 1403 سی روزه (30) می باشد. به همین خاطر تاریخ جاری را یک روز جلوتر نشون میده. لطفا اصلاخ نمایید
سلام اقای فرهانی با توجه به کبیسه بودن سال 1403 روزهای اسفند را بجای 30 روزه 29 روزه نشون میده به همین خاطر روز های 1404 با تاریخ روز تطابق ندارد لطفا اصلاح کنید. با تشکر