سلام
چطوری میشه اگه توی کد Enable یکی از Text ها رو false کردم جای اون خالی نمونه و جای خالیش حذف بشه؟
Printable View
سلام
چطوری میشه اگه توی کد Enable یکی از Text ها رو false کردم جای اون خالی نمونه و جای خالیش حذف بشه؟
با سلام
من تازه دارم روی استمیول کار می کنم و ظاهر خیلی کار باهاس راحته - اما به یک مشکل برخوردم و از صبح کلی سرچ کردم - متاسفانه نتیجه ای نگرفتم.
قصد دارم مقداری رو از فرم به گزارش ارسال کنم این لینک رو هم تست کرذم اما فایده ای نداشت.
https://barnamenevis.org/showthread.p...-Stimul-report
اگر امکان داره لطفا راهنمایی بفرمایید چطوری می تونم مثلا تکست دکمه این پروژه رو در داخل گزارش ببینم .
http://uplod.ir/qb591l1sur4w/Project_Source.rar.htm
این پروژه رو از اینترنت گرفتم و می خوام با استفاده از همین کدی که در پروژه گذاشته انجامش بدم.
در واقع قصد دارم مقدار کمبو باکس رو که کاربر به عنوان ماه انتخاب می کنه به هدر گزارش ارسال کنم
ممنون
لطفا اگه کسی میتونه تو این تاپیک به من کمک کنه..کارم گیره واقعا
https://barnamenevis.org/showthread.php?466151
سلام .من به شدت کارم گیر کرده.توروخدا یکی کمک کنه.من نمیتونم هیچ نسخه ای از stimulsoft.ultimat رو نصب کنم برای سی شارپ احتیاج دارم.هرچی مطلب خوندم در مورد کرک این نرم افزار هست نه نصبش .یکی بگه من چه کنم.من به ورژن 2014 نیاز دارم .ثواب دارم یکی بگه چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
سلام.من از بیشتر از ده تا سایت فایل نصبیشو دانلود کردم ولی توی فایلها install یا هیچ exe پیدا نمیکردم که بتونم فایل رو نصب کنم .فقط یکسری dll بودند.ولی بالاخره از یکجا پیدا کردم مرررررررررررررررررررررسی .
حالا من نسخه 2014رو نصب کردم.حالا باید کرکش رو انجام بدم؟
با سلام
در زمانی که میخوام از دیکشنری دیتابیس م رو آدرس دهی کنم ، رمز مربوطه رو وارد میکنم اما در موقع Test Connection با خطا مواجه می شم
وقتی رمز رو از روی دیتابیس بر میدارم مشکل برطرف می شه
درضمن دیتا بیس مورد استفاده اکسس 2003 هستش
ممنون
با سلام من همه نسخه های استیمول را امتحان کردم! هم گزینه R t L صفحه و هم تکست باکسهارو فعال کردم، موقع نمایش گزارش همه چی خوبه ولی وقتی پرینت مگیرم نوشته ها میریزه به هم! اینقدر امتحان کردم تا تونستم بفهمم فقط روی چندتا فونت درست کار میکنه
1- Arabic Typesetting
2-MS Reference Sans Serif
3-Microsoft Sans Serif
اونم باکلی کلنجار رفتن و سایز تغییر دادن، هم تو انجمن و هم google سرچ کردم ولی راهی پیدا نکردم حتی درایور های پرینتر را هم آپدیت کردم تأثیری نداشت، ازدوستان کسی این مشکلو داشته؟ راهی هست این مشکل برطرف بشه؟
اگر چاپگر HP باشه این مشکل بیشتر پیش میاد. فونتهای دیگه رو هم میتونی استفاده کنی به شرطی که Bold رو ساپورت کنن. گاهی وقتها روی یک سیستم هم که مشکل نداره بعد از یک مدت این مشکل پیش میاد. جالبیش اینه که برنامه رو روی یک سیستم دیگه تست بگیری با همون چاپگر هیچ مشکلی نیست. ظاهرا به این حالت میگن Garbled مطالبی رو میتونی درباره این مطلب تو این لینک بخونی.
https://support2.microsoft.com/kb/97911
یک بار هم این مشکل را در چاپگر مجازی Microsoft XPS Document Writer دیدم که تو اون برنامه دات نتی از print dialog خود دات نت استفاده شده بود. تابحال روی سیستم خودم این مشکل پیش نیومده تا بتونم مشکل رو دقیق بررسی کنم.
اگر شما راه حلی پیدا کردی لطفا با دیگران به اشتراک بگذارید.
یه نگاهی به این لینک هم بکنید. شاید مشکلتون حل شد.
https://barnamenevis.org/showthread.p...%D8%B1-HP-2014
میخوام با استفاده از StimulReport در #C ریپورتCrossTab داینامیک درست کنم تا انتخاب تعداد سطر و ستون را در گزارش دست کاربر باشد ، یک Sp دارم تعدادی پارامتر میگرد و یه خروجی برمیگردانند که از این خروجی به عنوان سطر و ستون های CrossTab میخوام استفاده شود(با کد نویسی میخوام بنویسم و دیزاین ریپورت را نمیخوام طراحی کنم)
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید , یا اگر Sample دارید که کمکم کند ارسال کنید
با تشک
سلام
من یه گزارش با استفاده از جدول ساختم و می خوام با زیاد شدن متن داخل خونه های جدول،
خونه های جدول بزرگ نشوند. چه طوری باید این کارو انجام بدم؟
سلام
من توی گزارشم از Table استفاده کردم وقتی سلول های جدول رو با هم join می کنم
canBreak رو false می کنم اما بازم سلولهایی که join شدن بزرگ می شوند. چیکار باید بکنم که با زیاد شدن متن
داخل سلولهای join شده، سلولها بزرگ نشوند؟
سلام به همه دوستان
من یه برنامه نوشتم که توی گزارش هاش از استیمول استفاده کردم
فقط یه مشکل این وسط هست که نقطه هایی رو که آخر جملات گذاشتیم وقتی گزارش باز میشه نقطه ها رو اول خط نشون میده
آیا شما راه حلی برای این مشکل دارید؟
من از سی شارپ 2012 و استیمول 2012 استفاده میکنم
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
با توجه به اینکه مدت زیادی از ارائه نسخه Stimulsoft 2014 میگذره، آیا لینکی برای دانلود این محصول به همراه کرک وجود داره یا نه؟
سلام کسی جواب ما رو نداد
سلام
من یه گزارش ساختم که می خوام توی اون گزارش مرتب سازی بر اساس نام انجام بشه
sort by رو براش تنظیم کردم برای تمام حروف مرتب سازی درست انجام میشه اما حرف "ه" رو قبل از "و" میاره
کسی می دونه مشکلش چیه؟
سلام من تو گزارش فیلدی دارم که اعداد رو بی صورت سطری مثل مثال زیر نمایش میده :
16 15 14 13 12 11 10
من میخوام اعدای که پشت سر هم هستند رو مثل مثال روبرو نمایش بدم : 16...10
آیا راهی برای انجام دادن این کار هست ؟
مثل شکل زیر :
ضمیمه 125128
با سلام.در برنامه استیمول در footer band تکست باکسی گذاشته ام که جمع ستون مربوطه رو در اون محاسبه کنم. وقتی روی تکست دوبار کلیک میکنم و text editor باز میشه در تب summary طبق شکل زیر گزینه ای برای مشخص شدن summary function, data band و.. وجود ندارد
ضمیمه 125000
سلام دوستان،ممنون میشم اگر راهنمایی کنید ،
تو استیمول وقتی گزارشی رو می سازم که روی یک عکس از متن و دیتا استفاده می کنم،وقتی html preview می گیرم ازش قسمتی که عکس هست رو به هم ریخته نشون میده و حتی تو mvc هم فراخوانی می کنم باز هم بهم ریختس و حتی تو پرینت هم بهم ریخته پرینت میگیره فقط اگر از پرینت خود آپشن های استیمول که بالای گزارش هست فرمان پرینت بدم و print to pdf رو بزنم با وجود بهم ریخته بودن موقع پیش نمایش،درست پرینت میگیره
چکار میشه کرد که هم تو ویو مرتب نشون بده و هم موقع پرینت از داخل ویو درست پرینت کنه؟
و سوال دیگه اینکه میشه از if استفاده کرد؟ مثلا اگر یک فیلد از دیتابیس مقدار داشت نمایش داده بشه و گرنه نمایش داده نشه ؟
سلام،خسته نباشیدو2 تا سوال :(
1- چطوری میشه تو MVC یه کوئری رو تو یه دیتا تیبل پر کرد و به استیمول فرستاد ؟
2- کلا بهتره از طریق دیتاتیبل اطلاعات گرفته بشه یا مستقیم به SQL و صل بشه و خود گزارش کوئری بگیره و فقط پارامتر بگیره از برنامه؟
با سلام
من میخام با stimul برای اولین بار گزارش بسازم، دیتابیس برنامه هم Acess هست ولی نمی تونم با stimul به دیتابیسم وصل بشم، لطفا منو راهنمایی کنید. همش error میده ، اگر میشه راهنماییم کنین، کارم حسابی گیر کرده.
مرسی
با سلام
من روی یک فرم گزارشم رو باز میکنم - حالا میخوام وقتی گزارشم باز شد ، فرمم بسته شه ، باید چیکار کنم
سلام
فایل reaport.dll رو به برنامه اضافه کردم و گزارش رو طراحی کردم ... ویندوز رو عوض کردم (و همون مراحل)
الان گزارش اجرا میشه ولی دیگه وارد محیط طراحی نمیشه !
وقتی کنترل رو میندازم رو فرم , نه اون مثلث مربوط به ورود به طراحی و نه کلیک راست روش جواب میده ؟ مشکل کجاست ؟
.
.
.
فوریه - لطفا راهنمایی کنید !
یکی جواب بده :عصبانی++:
سلام
استیمول رو روی سیستمت نصب کن
سلام
یه سری به سایت lernfiles.com بزن
سلام دوستان
من هر چی تلاش کردم نتونستم یک dataset با دو datatable رو در استیمول نمایش بدم
حتی اومدم هر کدوم از datatable ها رو در یک dataset قرار دادم اما باز هم در گزارش چیزی نشون داده نمیشه
دوستان چه راه حلی پیشنهاد می دن
من میخوام کد زیر رو اجرا می کنم ولی خطا میگیره.
{Switch( SumRunning( DataSource1.esmefiled) > 0 ,"mosbat")}
روش درست نوشتن کد بالا چیه؟ چه کدی جایگزین کد بالا بکنم؟
باسلام
من برای نمایش عکس در گزارش روی وب مشکل دارم. مسیر عکس هارادر دیتابیس ذخیره میکنم وعکسها رودرپوشه و در گزارش از ImageUrl استفاده میکنم و فیلد مسیر رومعرفی میکنم ولی چیزی نمایش داده نمیشه.
حتی مسیر عکس رو به صورت پارامتر هم به ImageUrl دادم .برای اطمینان حتی در ImageUrl به صورت استاتیک مسیرهاردرو D:\Images\pic.jpgهم دادم بازم چیزی در اجرا دیده نمیشود.آیانیاز به تنظیمات خاصی برای استفاده از ImageUrl وجود دارد.ناگفته نماند در حالت previewقبل از اجرا هم این خطا رو میاره
ضمیمه 126852
سلان
وقتی از گزینه (Editable) استفاده میکنی که کاربر حین اجرا یه (عدد) رو وارد کنه ، چجوری میشه این عدد رو مثل (وقتی که اعداد رو از جدول میخونه و با Sum) جمع میکنه ... جمع یا تفریق کرد ؟
در کل میخوام 3 تارقم در ستون رو در تکست 4 جمع کنه و نشون بده !
سلام دوستان
نحوه استفاده از n\ در Stimulsoft به چه نحو است؟
مثال:
Name="Ali";
LastName="Reza";
میخوام روی Text موجود در Stimulsoft ، نام نشان داده شود، به سطر بعدی رفته (n\)، نام خانوادگی را چاپ کند.
ممنون می شوم راهنمایی بفرمایید.
سلام
چطور میشه با نرم افزار Stimul چند صفحه را در یک صفحه چاپ کرد(مثلا 9 صفحه A4 در یک صفحه) ممنون
یه سوال دارم خیلی پرسیدم ولی متاسفانه جواب نگرفتم.
یعنی واقعا کسی نیست بهم کمک کنه ببینم توی asp.net mvc4 چطوری از stimulsoft استفاده کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کافیه viewer را به view مورد نظرتون اضافه کنید .
@Html.Stimulsoft().StiMvcViewer("MvcViewer1", new StiMvcViewerOptions()
{
ActionGetReportSnapshot = "GetReportSnapshot",
ActionViewerEvent = "ViewerEvent",
Width = Unit.Percentage(100)
})
و در Controller
public ActionResult GetReportSnapshot()
{
StiReport report = new StiReport();
report.Load(Server.MapPath("~/Report/report.mrt"));
DataSet data = new DataSet("Demo");
data.ReadXml(Server.MapPath("~/Content/Data/Demo.xml"));
report.RegData(data);
return StiMvcViewer.GetReportSnapshotResult(this.HttpCont ext, report);
}
public ActionResult ViewerEvent()
{
return StiMvcViewer.ViewerEventResult(this.HttpContext);
}
با سلام
در سیستم مقصد، وقتی برنامه ام میخواد فرمی که حاوی گزارش استیمال سافت هست رو نمایش بده، پیغام زیر رو نشون میده:
the font"B Titr" does not support style"regular"
چیکار کنم؟
با سلام
من با سی شارپ یک برنامه فیش حقوقی نوشتم و میخوام برای کل پرسنل بصورت جمعی فیش حقوقی چاپ کنم.
برای اینکار از استیمول استفاده کردم. ولی مشکل اینجاست نمی تونم اضافات و کسورات رو کنار هم طراحی کنم.
آیا راه حلی وجود دارد.
لازم بذکر است اضافات و کسورات من از یک جدول خوانده می شوند و شامل 3 فیلد کد پرسنل، نام آیتم، مبلغ آیتم و نوع آیتم که میتواند حرف 'E' به معنی اضافات و 'K' به معنی کسورات است.
برای پاس دادن به استیمول از 3 عدد DataView استفاده کردم .
اولی مشخصات پرسنل که در دیتا وییو شماره یک ریخته می شود.
دومی اضافات که با شرط 'E' از جدول واکشی شده و در دیتا وییو دوم ریخته می شود.
سومی کسورات که با شرط 'k' از همان جدول واکشی می شود و در دیتا وییو سوم ریخته می شود.
اضافات و کسورات برای هر کارمند متغییر می باشد.
چطور می توان اضافات و کسورات هر کارمند را در زیر مشخصاتش و در کنار هم نمایش داد. (یعنی اضافات در نیم صفحه سمت راست و کسورات در نیم صفحه سمت چپ)
البته قضیه مستر و دیتیل هم صادق باشد.
آیا راه حل عملی دارد؟
سلام
یه سوال در مورد استفاده از stimul report در C#
چه جوری میشه conection string و data source رو از طریق کد به report داد؟
خیلی فوری هستش برام
میشه راهنمایی کنین لطفا؟
سلام
چند روز پیش ورژن برنامه را با 2014 ارتقا دادم
و مشکلی که پیدا کردم اینه که border های top اعمال نمیشه
فرض کنید یه مربع رسم میکنید و به همه ضلع هاش border میدین.اما border بالا یا همون top توی پیش نمایش و چاپ نشون داده نمیشه
کسی با این مشکل مواجه شده؟
سلام دوستان عزیز من یک دیتا گرید دارم که با EF اطلاعات رو از دیتابیس میخونه
حالا میخوام کاربر روی دکمه کلیک کنه و رکورد های درون دیتا گرید چاپ بشه
ممنون میشم راهنمایی کنید
خواهشا به صورت کامل توضیح بدین وبا EF هم باشه
اگر هم کسی هست که کلا به ساخت گزارش به روش های مختلف تسلط داره من حاظرم هزینه کمک کردن در یک پروژه رو به ایشون پرداخت کنم
و ایشون منو راهنمایی و کمک کنه
سلام برهمه دوستان و تشکر از سایت عالیتون
من برای گزارش گیری از دیتاست استفاده میکنم و با استفاده از محیط گرافیکی stimulsoft و فیلدهای datacolumnوimage urlوimage urlرو هم پر کردم ولی هنگام کامپایل از برنامه میادگزارش گیری میاد بیرون و این ارور میده
error CS0029: Cannot implicitly convert type 'string' to 'System.Drawing.Image'
کد من هم پایین گذاشتم
driverTableAdapter1.FillByshow(dataSet11.driver,dg v.CurrentRow.Cells["show"].Value.ToString());
stiReport1.RegData(dataSet11.driver);
stiReport1.Render();
//resertform();
stiReport1.Show();
stiReport1.Reset();
لطفا کمکم کنید
سلام من نرم افزار انتخاب واحد نوشتم و گزارشات اون را با stimulsoft درست کردم.
میخوام چندین شماره دانشجویی بدم و یکجا همش را گزارش بگیره و چاپ کنه اما فقط تک تک تونستم این کار را انجام بدم.
لطفا اگه کسی بلده راهنمایی کنه...
با سلام من دو گروب باکس دارم که که تاریخ و ساعت -و مبلغ را درخود نشون میده مثل تصویر زیرhttp://www.w3-farsi.com/forum/?qa=bl...22413523034121حالا میخوام این لیبل های داخل گروب باکس ها را در گزارش با stimulsoft بیاورم ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام به همگی
من مشکلی که دارم در بین آموزش هایی که مربوط به stimul دیدم
به این شکل بوده که برای گزارش گیری ابتدا روی stireport راست کلیک کرده و dataset رو براش انتخاب کرده و از قبل یه دیتا ست به فرم اضافه کرده
حالا سوال:
این دیتا ست صرفا اضافه کردنش به فرم کافیه؟ یا باید تنظیماتی روش انجام بشه؟
چون من با گزارشگیری مشکل دارم خروجی ندارم و خطا هم نمیده