-
نقل قول: تشکیل نهاد حمایت از برنامه نویسان
هشدار جهت شروع فعالیت برای اعضا صادر شده و میتونید توی سامانه اطلاع رسانی، ببینید. بدلیل اهمیت موضوع، اینجا هم میگم:
کسانی که تا اول آبان 1392 تمامی فعالیتهای زیر رو انجام ندن، از فهرست اعضای نهاد حذف خواهند شد:
1- ارسال عکس به mmshfe@gmail.com
2- تکمیل مشخصات در پنل کاربری (نام و نام خانوادگی حقیقی، ایمیل)
3- انتخاب دپارتمان
-
-
بنده دپارتمان رو مشخص کردم
اما
علت چیه ؟
-
علتش اینه که از لحظه ای که پیام رو ارسال کردین، فرصت نکردم دپارتمان شما رو اصلاح کنم. الآن اطلاعات صحیح شما ثبت شد.
-
جناب شهرکی اگر برای نشست تهران در سامانه پرداخت انلاین قرار بدین
که افراد پرداخت کنن هزینه رو
و همونجا لیست اعضایی که در نشست اعلام حضور کردن نمایش داده بشه و ...
کلا بخشی برای انجام کار های مربوط به ثبت نام در نشست داشته باشیم به صورت انلاین
میتونه مفید باشه
-
ممنون. اگه خدا بخواد حتماً اینکار انجام میشه. البته فعلاً هنوز مکان مناسب برای نشست با هزینه معقول پیدا نشده. مثلاً یک سالن رو میگن 2 ساعت 600 هزار تومان! حالا فکر کنید ما میخوایم 3 روز و هرروز 12 ساعت نشست داشته باشیم. دوستانی که توی تهران دنبال پیدا کردن سالن مناسب هستن دقت کنن که همینکه بتونیم حدوداً 30 نفر دور هم جمع بشیم و صندلی و ویدئو پروژکتور داشته باشه کافیه. دنبال سالن برج میلاد نباشید!
-
مهندس شهرکی جریان این اخطار چطوریاس؟؟واس همه پیامک و فرستادین؟؟من هم دپارتمانم و مشخص کردم هم عکس و فرستادم هم ایمیلم مشخصه هم شماره تماسم حتی امرو یه بارم محض احتیاط مجدد ذخیره کردم اطلاعاتمو ، اما واس منم پیامک هشدار اومده؟؟!!:لبخند:
-
بله برای همه فرستاده شده. گفتیم بهانه ای دست کسی نمونده باشه!
-
دوستان تهرانی اطلاعات کامل در مورد روند پیگیری مکان برگزاری به جناب شهرکی بدند لطفا
دنبال مکان های مناسب از نطر هزینه باشند
اگه دانشگاهی یا بسیج یا انجمن دانشگاه هم خواست این نشست و برای ما برگزار کنه هم فک نکنم مشکلی باشه
همه گیر میشیم
اگه نشد هم میتونیم با گروه های دیگه join بشیم و یکی روزشو خصوصی برگزار کنیم
هزینه ها باید بخونه خلاصه تا مشکلی پیش نیاد تا هنگام سود دهی نهاد
-
الان من تماس گرفتم ،در رابطه با سالن کنفرانس
گفتش روزی 670 هزار تومن،که 70 تومن رو بهش نمیدیم و میشه روزی 600
امکاناتش هم کامل بود/
نشست هم 3 روز هست ،که 2 روزش نیاز به گفتگو، و روز اخر هم کارگاه اموزشی هست، که گفتند سالن مخصوص کارگاه در اختیارتون قرار میدیم، با 12 تا کامپیوتر
اما
م3 اینکه روزی های تاسوعا اشورا سالن رو نمیدن !
---
از طرف دیگه هم هزینه ها بالاس !،اگه کارگاه رو در نظر نگیریم
میشه
1200000
اگر بازم بخواد 15 نفر ثبت نام کنند،تقریبا میشه نفری 80 هزار تومن،حالا هزینه های مسافر خونه ناهار و شام و ... به کنار
-
آقایون برادرا جون من یه طوری سالن بگیرین که مث همون بابل و اصفهان ارزون باشه بتونیم هزینه رو جور کنیم ... این دفعه واقعا اگه هزینه بالا باشه بعضی ها نمی تونن بیان
دست همتون درد نکنه زحمت می کشید.
-
درود و ...
خوب دوستان عزیز فعلا تا نشست تهران و برنامه ریزی های که جناب شهرکی در نظر دارند توسعه سامانه رو متوقف میکنیم تا در نشست همه اعضا بتونند نظر خودشونو اعلام کنند و یک فریم ورک رو برای شروع انتخاب کنند همچنین تمامی بخشهایی که الان در حال ساخت هستند به زودی تمام خوهد شد.
و جاداره از دوستانی که برای توسعه پیام دادند تشکر کنم.
با امید موفقیت برای ...
یا حق
-
اگه تهران اینطوری که همه میگفتن با تعداد بالا شرکت میکنیم و... واقعاً مشارکت خوبی داشته باشه و حداقل 30 نفر شرکت کنن، اگه طبق برنامه و روال قبلی، برای هر روز 25 هزار تومان هر نفر پرداخت کنه، جمعاً 2,250,000 تومان جمع میشه که تمام هزینه های 3 روز سالن + ناهار رو پوشش میده. فوقش یکم پول اضافه بخواد (در حد 200 یا 300 هزار تومان) که اون رو هم خودمون تأمین میکنیم و میگذاریم به حساب نهاد تا بعداً از خجالتش در بیایم. این پولها خرده پوله. نگران این موارد نباشین. فقط لطف کنید زودتر یه جایی تو همین محدوده قیمت (بین 1,200,000 تا 1,500,000 تومان) رو با همون شرایطی که قبلاً گفتم، هماهنگ کنید و خبر بدین. میترسم دیر بشه و برنامه ریزیها با مشکل مواجه بشه. البته این مواردی که گفتم، به شرطی هست که دوستان لطف کنن و با حضورشون (30 نفر و بیشتر)، نشون بدن که زحمتهایی که میکشیم، بیهوده نیست. کسانی که میخوان شرکت کنن، یا علی، از همین امروز میتونید مبلغ 75 هزار تومان رو به شماره حسابهایی که توی پست شماره 1 همین تاپیک گذاشته شده، بفرستین. سامانه پرداخت آنلاین هم توسط آقای شیخله طراحی شده که به زودی روی سایت نصب میشه ولی فعلاً میتونید بطور موقت با همون روش سنتی کارت به کارت یا انتقال وجه اینترنتی (اینترنت بانک) و سایر روشهای مرسوم، وجه موردنظر رو انتقال بدین. فقط لطف کنید و بعد از پرداخت، حتماً اطلاعاتش رو با همون ساختاری که توی پست اول گذاشته شده، پیامک کنید تا اسم شما در فهرست شرکت کنندگان نشست سوم، ثبت بشه.
-
اطلاعیه ثبت نام (هزینه، حسابها، آخرین مهلت، حدنصب، سرفصلهای نشست و...) در سامانه اطلاع رسانی نهاد درج شد. صرفاً جهت اطلاع!
-
سلام
سوال:
آقای شهرکی قسمتی برای پرداخت آنلاین هم راه اندازی خواهد شد یا نه؟
پیشنهاد:
لطفا تعداد افرادی را که ثبت نام میکنند را به صورت آنلاین نمایش دهید
موفق باشید
-
بله پرداخت آنلاین هم ظرف همین یکی دو روزه راه اندازی میشه. از اونجا که تعدادی از افراد بصورت دستی هزینه رو پرداخت میکنن، نمایش آنلاین تعداد اعضا مقدور نیست ولی سعی میکنم مرتب همینجا گزارش بدم.
-
سامانه اطلاع رسانی نهاد آدرسش چی هست ؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
PHPOnline
سامانه اطلاع رسانی نهاد آدرسش چی هست ؟
فعلا : http://notice.itadmins.ir/
-
جناب شهرکی لطف کنین فایل هایی که در اصفهان خدمتتون دادم رو کامل کنید و برای بنده ارسال کنید
چراکه نشد اونطور که باید و شاید در موردشون بحث کنیم.
شاید بتونم نشست تهران رو بیام و بیشتر صحبت کنیم/
-
فقط 10 روز دیگه برای ثبت نام توی نشست تهران فرصت مونده و همچنان تعداد شرکت ثبت نام کنندگان صفر نفره. واقعاً چقدر به آدم روحیه میدین! که سه روز نشست برگزار کنیم و کارگاه آموزشی بگذاریم و دنبال رفع مشکلات برنامه نویسی کشور باشیم!!! ببینیم توی این 10 روز باقیمانده، دوستان چیکار میکنن.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
MMSHFE
فقط 10 روز دیگه برای ثبت نام توی نشست تهران فرصت مونده و همچنان تعداد شرکت ثبت نام کنندگان صفر نفره. واقعاً چقدر به آدم روحیه میدین! که سه روز نشست برگزار کنیم و کارگاه آموزشی بگذاریم و دنبال رفع مشکلات برنامه نویسی کشور باشیم!!! ببینیم توی این 10 روز باقیمانده، دوستان چیکار میکنن.
تراکنش درخواستی برای این کارت مجاز نیست
یعنی ی بار نشد ما با دل خوش ی کار انجام بدیم همیشه این کارتای ما مشکل دارند !
-
آقای شهرکی فک بیشتر کاربران به سایت زیاد سر نمی زنن بهتره یه بار دیگه با sms هم زمان ثبت نام برای نشت و هم درباره تعیین نماینده خبر بدید.
-
سلام آقای شهرکی .
پرداخت آنلاین رو راه اندازی کنید لطفا تا جلدی پرداخت کنیم :)
-
براتون آدرس رو پیام خصوصی کردم. بیزحمت یک پرداخت تست انجام بدین و بعد از تأیید واریز مبلغ، بهم خبر بدین تا لینک رو بصورت عمومی اعلام کنم.
-
دوستان محترم میتونید برای پرداخت آنلاین از نشانی http://epay.itadmins.ir استفاده کنید. توی پست اول اطلاع رسانی شد.
-
طبق اعلام و هشدار قبلی، تمامی اعضایی که اطلاعات درخواست شده (نام و نام خانوادگی حقیقی، ایمیل و عکس پرسنلی) رو به mmshfe@gmail.com ارسال نکرده یا در سامانه ثبت نکرده بودن، غیرفعال شدن و تا وقتی که این اطلاعات رو به ایمیل مشخص شده ارسال نکنن، نمیتونن از سامانه اطلاع رسانی ایران نهاد استفاده کنن و در دپارتمانها فعالیتی داشته باشن. ضمناً باز هم تأکید میکنم درصورت عدم رسیدن به حدنصاب مشخص شده برای ثبت نام، نشست تهران لغو خواهد شد. تا الآن فقط 2 نفر ثبت نام کردن.
-
از طریق سامانه هزینه شرکت در نهاد پرداخت شد . با تشکر از شما .
-
ثبت نام کنندگان تا این لحظه 3 نفر:
Veteran
***BiDaK***
razaonline.net
-
5 نفر ثبت نام کردن تا حالا
2 نفر دیگه (جناب شهرکی و مهرداد جان)
25 نفر دیگه مونده که انشاالله دوستان حتما ثبت نام خواهند کرد
-
منم به صورت آنلاین ثبت نام کردم
حالا شدیم 6 نفر
بدو بدو ، فقط 24 تا دیگه مونده :لبخند:
-
اطلاع رسانی کنید
پرزنت کنید
برای دوستاتون 10 مین هم شده وقت بزارید و بهشون اطلاع بدید براشون از اهداف خودمون بگیم
مطمئنان دیگه نگران ظرفیت نخواهیم بود
-
ثبت نام کنندگان تا ایجاد بجز بنده و آقا مهرداد، 5 نفر:
1- رضا شیخله
2- محسن نوری
3- محمد سجاد علمداری
4- سبحان محمدی
5- محسن موحد
دوستان یکم سریعتر. امروز 2 آبان هست و 8 روز دیگه بیشتر فرصت نیست و اگه به 30 نفر نرسیم، نشست تهران لغو خواهد شد.
-
هاه! تهرانیا پس کوشن!! این همه تهران تهران داشتین همین بود؟:قهقهه:
احتمالا آلودگی هوا رفته بالا نمیتونن از خونه بیان بیرون:قهقهه:
شایدم تهران بزرگه راها دوره:لبخند:
-
لطفاً دوستانی که آنلاین پرداخت میکنن هم اطلاعات پرداخت رو به شماره نهاد پیامک کنن. فقط در قسمت نام بانک، بنویسید پرداخت آنلاین. یکم هم اگه سریعتر باشین ممنون میشم. البته اینکه تا حالا تهرانیها نتونستن حماسه بیافرینند! رو میگذارم به حساب اینکه دو روز تعطیلی بوده و از آلودگی تهران به حومه و شهرهای اطراف پناه بردن. امیدوارم از فردا که برمیگردن، یه تغییر حسابی توی آمار ثبت نام کنندگان مشاهده کنیم.
-
بچه های نشست قبلی،کوشین :متفکر:
حسن شجایی
محمد صالحی
دیاکو محمودی
مهرداد(WOLF_MEHRDAD)
سامان محمدی
شهریار ناطقی
و....
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Veteran
بچه های نشست قبلی،کوشین :متفکر:
حسن شجایی
محمد صالحی
دیاکو محمودی
مهرداد(WOLF_MEHRDAD)
سامان محمدی
شهریار ناطقی
و....
شرمنده من فعلا پولش جور نشده .. دارم سعی میکنم پول رو جور کنم .. جور شد حتما میریزم به حساب! ;)
-
نمیدونم چرا دوستان استقبال مکینن !!!
اما به نظرم با هرتعدادی شد نشست برگذار بشه ولی خب نه دیگه به شکل رسمی
میریم ی پارکی،مسافر خونه ایی،راه اهنی، ترمیانالی، ی جایی که بشه نشست و صحبت کرد و در مورد مسائل تصمیم گیری کرد :لبخندساده:
هدف اینکه دوره هم باشیم و صحبت کنیم
حالا اگر هم دوستان شرکت نکردن دلیل نمیشه(به نظرم) نشست کنسل بشه
-
دوستان عزیز چرا کار رو به دقیقه 90 موکول میکنین؟
وقتی تعداد افراد ثبت نام کننده کم باشه دیگران هم خواه یا خواه احساس میکنن که نشست برگذار نمیشه!
هرکسی که دلش میخواد این نشست برگذار بشه باید احساس مسئولیت بکنه و زودتر ثبت نام کنه تا دیگران هم تشویق بشن و زودتر ثبت نام کنن.
یعنی از 39 نفر عضو نهاد فقط 7 نفر جلو اومدن؟!!
نقل قول:
اما به نظرم با هرتعدادی شد نشست برگذار بشه ولی خب نه دیگه به شکل رسمی
میریم ی پارکی،مسافر خونه ایی،راه اهنی، ترمیانالی، ی جایی که بشه نشست و صحبت کرد و در مورد مسائل تصمیم گیری کرد :لبخندساده:
هدف اینکه دوره هم باشیم و صحبت کنیم
حالا اگر هم دوستان شرکت نکردن دلیل نمیشه(به نظرم) نشست کنسل بشه
واسه صحبت کردن هرجایی میشه رفت. ولی واسه کارگاه...نمیشه که!!
اونم خیلی مهمه! الان چند وقته با yii سر و کله میزنم ولی به نتیجه ای نرسیدم!:لبخند: خیلی گنگه و البته پیچیده.
-
نقل قول:
ولی واسه کارگاه...نمیشه که!!
اونم خیلی مهمه! الان چند وقته با yii سر و کله میزنم ولی به نتیجه ای نرسیدم!:لبخند: خیلی گنگه و البته پیچیده.
این مورد هم راه حل داره(پکیج yii) که تا نشست تهران با توجه به صحبت هایی که با اقای شهرکی داشتیم اماده میشه
اما خب اگر حضوری گفتگو کنیم نتیجه بهتری خواهیم گرفت به همین دلیل نشست ها در شهرها مختلف برگذار میشه
حالا نظره من اینکه حتی اگه تعداد به حد مورد نظر نرسید نشست لغو نشه و دوستانی که قصد شرکت در گفتگو رو دارن به تهران بیان
-
حق ما که yii رو بلدیم ضایعه میشه چون باید از پول و وقتمون بگذریم !