سلام
آقای عابدی مکان دوم کجای شیراز هست؟دانشگاه آزاد چی آقای شهرکی چیزی نگفتند؟قیمت برامون خیلی مهم هست
Printable View
سلام
آقای عابدی مکان دوم کجای شیراز هست؟دانشگاه آزاد چی آقای شهرکی چیزی نگفتند؟قیمت برامون خیلی مهم هست
چمران هست خانم جعفری
از دانشگاه ازاد هم خبری ندارم نه
من یکم سرم شلوغه این چن وقت کمتر پیگیر هستم اما تلفنی چرا خیلی جاها تماس گرفتم
آقای عابدی یه خاطر زحماتتون ممنونم . چمران نسبت به صدرا نزدیک تره ولی من هم نمی دونم دانشگاه آزاد چی شد چون آقای شهرکی چیزی نگفنتند. به همین دلیل پرسیدم .
من هم سعی کردم سالن فدک توی کوی زهرا را که وابسته به سازمان رسانه های دیجیتال هست بگیرم هنوز جوابی نگرفتم .
برای ثبت نام توی نشست تا یک هفته قبل از نشست وقت هست؟یاتا2 دی؟
ما هم خوشحال می شویم و منتظر ثبت نام شما هستیم.نقل قول:
mostafa_shoakry:
منم می خوام زود این پروژه رم تموم کنم بعد بیام ثبت نام
یه وقت دیر نشه و شما یادتون بره؟:متعجب:
تعداد اعضای ثبت نام شده تا اینجا با توجه به انصراف 2 نفر، 6 نفر شده. فکر کنم همینطوری بخوایم پیش بریم، نشست شیراز هم لغو بشه. حالا هی برخی دوستان میان میگن چرا نامه برای دانشگاه و فلان ارگان نمیفرستین. اجازه بدین اول مشخص بشه چند نفر میان چون نمیخوایم با آبرو و اعتبار خودمون بازی کنیم (البته نامه برای دانشگاه ارسال شده و منتظر جوابشون هستم).
به نظرم خودتون ی تیم 5/6 نفره تشکیل بدین،بشینین کارهارو تقسیم کنید و انجام بدید
در نهایت پس از ثبت نهاد و برنامه نویسی سیستم و ....
نهاد رو تبلیغ کنید برای جمع کردن عضو !
چرا اینقدر حرص بخورین ! حالا که نمیخوان،خب نمیخوان دیگه ! کاریش که نمیشه کرد !
بهتره یه اطلاعیه توی سایت بذارید .
به نظر بنده اینبار تعداد افراد رو ملاک قرار ندید ، بذارید نشست تشکیل بشه ، حرفها زده بشه ، اونایی که نیومدن هم چوبش رو خودشون میخورن.
بهرحاله قرار توی این نشست بصورت رسمی نهاد رو سر و سامون بدیم .
آخه آقا رضا فرض کنید دانشگاه سالن رو بده. بعد بریم با 6 نفر توی سالن کنفرانس 300 نفری بشینیم، دانشجوها رو هم بگیم بیان با نهاد آشنا بشن؟ بریم برای اسکان صحبت کنیم و اونوقت 5-6 نفر فقط بیان؟ خوب اگه تعداد قراره همینقدر باشه، چرا اینقدر دنبال سالن و این حرفها باشیم؟ دو تا اتاق 3 تخته برای اسکان کافیه و فوقش برای دورهم جمع شدن هم توی شرکت خودم جمع میشیم. ولی مسئله اینه که همینهایی که الآن شرکت نمیکنن، وقتی اومدیم و صحبت کردیم و حق عضویت و اینجور چیزها تصویب شد، نهاد رو ترک میکنن و میگن نظر ما رو نپرسیدن و کلی حرف و حدیث و گلایه دیگه. خوب اگه قراره بعداً چنین برخوردهایی داشته باشیم، به قول آقا سبحان، همون اول بجای اینکه کلی افراد ثبت نام کنن، با یک تیم 5-6 نفره کار میکنیم و بعداً بقیه عضو بشن که دیگه اینقدر حرص نخوریم. هرموقع هم لازم بود آنلاین صحبت کنیم، 5-6 نفر رو که دیگه میتونیم با Skype رو TeamViewer یا حتی تلفنی کنفرانس راه بندازیم. باور کنید شب و روز فکر و کار و زندگی چند نفر شده اجرای آبرومندانه این نشست و نشستهای مشابه توی شهرهای دیگه، اونوقت بقیه بیخیال نشستن تو خونه و منتظرن بقیه شرکت کنن و بعدش هم بیان گلایه کنن که ما نبودیم حرفهامون رو بزنیم و فلان مورد رو قبول نداریم و فوقش هم اینه که نهاد رو ترک میکنن. برخورد خیلی از دوستان متأسفانه آدم رو یخ میکنه (سرد که جای خود داره).
این چیزارو بیخیال مهندس! حالا در حد نظر اره،که طرف بیاد بگه در مورد این تصمیم من نظرم اینه،این قابل قبوله،اما اینکه قبول ندارن خود جای بحثه(البته اگر دلیل داشتن باشن خب فرق میکنه)نقل قول:
تو خونه و منتظرن بقیه شرکت کنن و بعدش هم بیان گلایه کنن که ما نبودیم حرفهامون رو بزنیم و فلان مورد رو قبول نداریم و فوقش هم اینه که نهاد رو ترک میکنن.
قبلا هم گفتم به جای اینکه 100 تا عضو داشته باشین که هیج کار نکنند،5 تا عضو پایه(4 پایه) داشته باشین،بیشتر و سریعتر کارها جلو میره
به نظرم بحثو رو تموم کنید و بشینید با افرادی که خودتون مد نظر دارید صحبتی بکنید و در یک مسنجر قرار بزارید
Beyluxe
و ....
حق با آقای شهرکی هست من هم با ایشون موافق هستم. اینجوری پیش بره واقعا اعتبار نهاد و اهدافش کلا میره زیر سوال .
لطفا یک پیامک برای اطلاع رسانی و اتمام حجت نهایی به تمام اعضای ارسال کنید تا بعد تصمیم دیگه و بهتری بگیرم.
سالن 300نفره برای 6 نفره اصلا درست نیست.امکانش هست بیاید پاسارگاد ونشست به جای خود شیراز اینجا برگزار بشه؟
بنظر من اگر قرار هست هی توی هر شهر فقط 5-6 نفر باید خود این رو اینترنتی کنید
مثلا مثل کلاس های غیر حضوری پیام نور و اینا هم تعداد بیشتری شرکت می کنن هم مکان و اسکان و ... نداره
همون رو هم مطمئن باشین کسی نمیاد. این اعضایی که من میبینم، کلاً به دستور پزشکشون استراحت مطلق تشریف دارن (قصد جسارت به اعضای فعال ندارم).
1- سلام به همه.
2- بنده تا هفت ، هشت روز قبل از نشست وضعیت اومدن یا نیومدنم رو نمی تونم مشخص کنم.
3- اگه نشست توی اصفهان برگزار بشه ، من می تونم توی این چند روز خونه ی خودم را رایگان در اختیار نهاد بذارم.
4- من نمی گم که نشست لغو بشه ولی گذاشتن نشست مجازی به صورت ویدیو کنفرانس هم که ضرر نداره. حداقل قبل از برگزاری نشست شیراز یه جلسه مجازی بذارین. نعمت مسنجر هم که فراوونه. برای هیشکی هم خرج نداره.
5- شاید بعد از نشست های مجازی دیدیم نیازی به نشست حقیقی نیست.
6- درسته که توی این دوره زمونه این پولها هیچه و 75 هزار برای 3 روز متعارفه ولی انصافا جمع این با هزینه های اسکان و رفت و آمد برای کسی که هنوز هیچ در آمدی نداره زیاده.
امتحانش ضرری نداره. تاریخ و ساعت رو هماهنگ کنید تا من هم پیامک بزنم همه توی ساعت مشخصی توی یاهو مسنجر آنلاین بشن. ببینیم چند نفر شرکت میکنن.
اعلانش رو که شما باید بکنین. به نظر من شب ها 10 به بعد شاید همه وقت می کنن. البته اگه خونه هاشون اینترنت داشته باشن.
دوستان هرکی با یاهو مسنجر موافقه زمانش را بگه.
به نظرم مسنجر ایده بدی نباشه
امتحانش ضرری نداره استاد
زمانش رو اعلام کنید
من هم موافق هستم امتحانش ضرری نداره.زمانش را مشخص کردید لطفا من را هم در جریان بگذارید.
خب خدارو شکر بالاخره چند نفر پیدا شدن و از این کار حمایت کردن:کف:
قبلن کجا بودین شما :متفکر:
نظره من :
روز 5 شنبه ساعت 21 تا ساعت 22
اخرین روز کاری هستش و کسی فرداش سره کار نمیره(اکثرا) و شب هم هستشو همه توی خونه ها دارن استراحت میکنند
سلام
محدودیتی ندارم بنده .
هر زمانی خواستید در خدمتتون هستیم.
بخصوص از 8 شب تا 7 صبح :)
سلام.حاضر.
منم از تمام دوستانی که من و میشناسن عذرمیخوام که هم نتونستم توو نشست بابل شرکت کنم هم اینکه واسه شیراز ثبت نام نکردم نشست بابل و به خاطر یه اتفاق از دست دادم ونشست شیراز رو هم به خاطر سربازی و بازم شرمنده از تمام دوستان به خصوص مهندس شهرکی و مهرداد عزیز و بقیه دوستانی که واقعازحمت میکشند واس نهاد برای من که فقط شرمندگی مونده که نتونستم هنوز واس نهاد کاری کنم ایشالا در آینده جبران کنیم به هر حال منم برنامه پنج شنبه رو اگ خدا بخواد هستم البته به این اینترنت من اعتباری نیست یه روز سرعت داره یه روزم گوگل و به زور وا میکنه
من هم هر روز از ساعت 21 تا 12 میتونم باشم (البته بجز 5 شنبه ها که احتمال داره نتونم آنلاین باشم).
منم با یاهو موافقم ولی این هفته پنج شنبه و جمعه نمی تونم باید برم شهرستان
آقای شهرکی با توجه به پیشنهادات دوستان یه زمانی را قطعی اعلام کنین. به نظر من آخر هفته نباشه بهتره چون معمولا افراد برنامه دارن.
منم شبا همیشه آنلاینم ... اساسا برای گفتگو مشکلی ندارم :)
شب 10 به بعد مشکل ندارم البته به غیر از 5شنبه و جمعه این هفته
سه شنبه یا چهارشنبه چطوره؟ (البته فعلا برای همین هفته)
یک پوزش به دوستان بدهکار می دونم خودم رو ، که فقط در نشست اول شرکت کردم / نشست بابل که نشد ! شیراز هم امکانش نبود !
یاهو رو هستم ، شنبه و پنج شنبه از 6 به بعد هستم ، مابقی روزها هر ساعتی باشه مشکلی نیست
روز سه شنبه ساعت 10 تا 11 شب چطوره؟ کسانی که موافق هستن لطفاً فقط روی همین پست دکمه تشکر رو بزنن تا تاپیک شلوغ نشه و راحتتر بشه آمار گرفت. ضمناً همه دوستان لطف کنن چه موافق و چه مخالف، آیدی یاهو www_barnamenevis_ir رو Add کنن و توی توضیحات زمان Add کردن هم بنویسن نهاد و در کنارش ID برنامه نویسشون رو هم بنویسن. با تشکر
سلام ببخشید منظورتون از این جمله چی هست؟من متوجه نمی شوم.نقل قول:
کنارش ID برنامه نویسشون رو هم بنویسن
یعنی آیدی کاربریشون رو تو سایت برنامه نویس کنار کلمه «نهاد» بنویسن.
خوشبختانه ID من از اون دسته IDهاست که لیست ایگنورش همیشه خالیه. ID شما توی لیست IDهام بود. برای همین دیگه جوابی ننوشتم.
الان این دوستانی که از کلید تشکر استفاده کردن همه بانام کاربری اینجا وکلمه نهاد add شدن ؟
پس با سرچ کلمه نهاد باید همه باشن دیگه درسته ؟
پس چرا هیچ کس نیست من هم فارسی نهاد هم انگلیسی اونو تست کردم
نه ببینید، این دوستان الآن توی فهرست دوستان بنده در یاهو مسنجر، توی گروه Barnamenevis.org قرار گرفتن و در زمان مشخص شده، Invite مربوط به شرکت در کنفرانس رو برای همه میفرستم.
آقای شهرکی من هم خیلی وقت هست شما را ادد دارم به همین دلیل نهاد و آی دی برنامه نویس را ننوشتم لطفا توی invate کردن بچه ها من رو یاد تون نره لطفا .
سلام
لطفا وقتی تاریخ این نشست اینترنتی قطعی شد یه پیام بدید و ما را هم در جریان بذارید.
ممنونم
خوب با این اوصاف، زمان اولین جلسه آنلاین شد ساعت 10 سه شنبه 26 آذر. تا ظهر به همه اعضا پیامک ارسال میکنم و 10 دقیقه مونده به زمان جلسه هم به تمام دوستان توی یاهو دعوتنامه شرکت در کنفرانس رو میفرستم. لطفاً همه آنلاین باشین و ترجیحاً چراغ خاموش هم نیاین (Invisible نباشین). فوقش وضعیتتون رو Busy بگذارین که کسی مزاحم نشه.
از سایر دوستان هم تقاضا میکنم امروز به ID یاهو که گفته شد، پیام بفرستن تا از جلسه آنلاین جا نمونن.
آزمون نیست. یک جلسه آنلاینه که میخوایم درمورد نهاد و فعالیتهاش صحبت کنیم و اعضا هم نظراتشون رو بگن.
بله ساعت 10 امشب. همونطور که توی پیامک عنوان شده، 10 دقیقه قبل بهتون Invitation ارسال میشه. ضمناً دوستان عزیز لطف کنن شناسه کاربری رو توی همون یاهو PM کنن نه اینکه پیامک بفرستن. سامانه پیامک رو ترکوندین بخدا! ضمناً PM هم با پیامک فرق میکنه!!!
پذیرایی جلسه ی امشب چیه؟:قهقهه:
تشریف بیارین، در خدمتتون هستیم. پول ازتون نگیریم شانس آوردین. میزبان اصفهانیه :چشمک: