-
نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface
سلام آقای گلبافان
میتونم شماره تماس شما رو داشته باشم
ماشالله همه راه های ارتباطی رو بستید
-
[QUOTE=golbafan;2405548]سلام
قسمت شیب دار رو کلا تغییر بدید
اصلا برای کاربران جالب نیست که نوشته ها شیب
سلام آقای گلبافان
میتونم شماره تماس شما رو داشته باشم
ماشالله همه راه های ارتباطی رو بستید
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
mr.sirwan
شرمنده این گالری که ساختید از چه کامپونتی استفاده شده؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Helpco
شرمنده این گالری که ساختید از چه کامپونتی استفاده شده؟
کامپوننتش رو خودم ساختم و آماده نیست
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
mr.sirwan
کامپوننتش رو خودم ساختم و آماده نیست
من برای پیام رسانم همچین کاری کردم. ولی یه مشکلی داره اونم اینه که وقتی تعداد بالا میره لود کردنش یه کم طول میکشه. چون تعداد مشخص نیست از طریق کد نویسی اضافه میکنم. قبل اضافه کردن هم قبلیا رو میپاکم و دوباره اضافه میکن. گاهی این عمل سه چار ثانیه زمان میبره که اصلا مطلوب نیست:افسرده:. میتونید قطعه کد اضافه کردن کنترلتون رو بزارید ؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
رامین مرادی
من برای پیام رسانم همچین کاری کردم. ولی یه مشکلی داره اونم اینه که وقتی تعداد بالا میره لود کردنش یه کم طول میکشه. چون تعداد مشخص نیست از طریق کد نویسی اضافه میکنم. قبل اضافه کردن هم قبلیا رو میپاکم و دوباره اضافه میکن. گاهی این عمل سه چار ثانیه زمان میبره که اصلا مطلوب نیست:افسرده:. میتونید قطعه کد اضافه کردن کنترلتون رو بزارید ؟
برای چه تعدادی انقدر زمان میگیره؟ درضمن همون طور که ملاحظه میکنین من از پیجینگ یا صفحه بندی هم استفاده کردم
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
mr.sirwan
برای چه تعدادی انقدر زمان میگیره؟ درضمن همون طور که ملاحظه میکنین من از پیجینگ یا صفحه بندی هم استفاده کردم
منم نیاز دارم اگه بزارید ممنون میشم
من برای تعدادحدودی چیزی نزدیک 150 در هربار جستجو البته اگه صفحه بندی بشه که هر 10 داخل یکه صفحه عالی میشه
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
mr.sirwan
مثلا من صد ردیف اطلاعات تو دیتاتیبل دارم. برا هر ردیف باید یه کنترل ایجاد کنم. مشکل از اینجا بوجود میاد. حتی برای تعداد کمتر هم همین مشکل رو دارم. من کنترل هامو داخل flowLayoutPanel ایجاد میکنم. چون پیام رسان هست امکان صفحه بندی ندارم .
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Helpco
منم نیاز دارم اگه بزارید ممنون میشم
من برای تعدادحدودی چیزی نزدیک 150 در هربار جستجو البته اگه صفحه بندی بشه که هر 10 داخل یکه صفحه عالی میشه
سعی میکنم کامپوننت رو برای استفاده عمومی اماده کنم و بذارمش توی فروم و داخل گیت هاب
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
رامین مرادی
مثلا من صد ردیف اطلاعات تو دیتاتیبل دارم. برا هر ردیف باید یه کنترل ایجاد کنم. مشکل از اینجا بوجود میاد. حتی برای تعداد کمتر هم همین مشکل رو دارم. من کنترل هامو داخل flowLayoutPanel ایجاد میکنم. چون پیام رسان هست امکان صفحه بندی ندارم .
صد ردیف اصلا عددی نیست که بخواد انقد طول بکشه، شما محاسباتت چجوریه؟ من از panel استفاده کردم
نکته ای که هست اینه که شما باید صفحه بندی رو یه جور دیگه اعمال کنی، حالا نمیدونم در این مورد اسمش رو چی میذارن، ولی شما باید وقتی اسکرول پنلتون از انتها به ابتدا کشیده شد (یعنی فرضا اسکرول از پایین به بالا حرکت کرد) پیام هارو دسته دسته مثلا در دسته های 10 تایی لود کنید و بدون اینکه پنل رو clear کنید پیام های قدیمی که تازه لود شدن رو به ابتدای پنل اضافه کنید و اسکرول رو هم روی همون پیام ها تنظیم کنید
در این حالت پیام های جدید در پایین پنل قرار داده میشن و پیام های قدیمی در بالای پنل، و فک کنم لازم به گفتن نیست که در لود اولیه، اسکرول پنل همیشه باید در پایین قرار داده بشه یعنی همیشه باید پیام های جدید نشون داده بشن و وقتی که کاربر خواست پیام های قدیمی رو هم لود کنه اسکرول رو به بالا حرکت بده
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
mr.sirwan
سعی میکنم کامپوننت رو برای استفاده عمومی اماده کنم و بذارمش توی فروم و داخل گیت هاب
ممنون اگه یکم زوتر بشه
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
رامین مرادی
از async استفاده کنید میتونید لود کردن رو بهبود بدین
-
2 ضمیمه
سلام اینم کامپوننت گالری که قولشو داده بودم، بعد از اضافه کردن کامپوننت به منوی toolbox دوتا کنترل به تول باکس اضافه میشن یکی ProductItem هست که باکس جزئیات محصولات هست و میتونین خودتون عملیات اضافه کردنش به پنل یا فرم یا هر چیز دیگه ای رو انجام بدین، اما کنترل بعدی ProductGallery هست که تمامی محاسبات مربوط به اضافه کردن کنترل ProductItem رو داخل خودش داره و شما فقط نیاز دارید که منبع داده تون رو به این کنترل بدین و متد RefreshGallery رو فراخوانی کنین و کنترل بصورت خودکار عملیات چینش آیتم هارو نسبت به اندازه خودش داخل فرم انجام میده.
چندتا نکته هست که باید درمورد کنترل ProductGallery ذکر کنم:
- منبع داده این کنترل لیستی از جنس Lanternsoft.ProductViewModel هست، پس باید داده هاتون رو به این کلاس کست کنید.
- داخل کلاس ProductViewModel یک پراپرتی از نوع دیکشنری با اسم ExtraValues وجود داره که جنبه نمایشی نداره و فقط جنبه مخفیه برای ذخیره مقادیری مثل آیدی و... میتونین مقادیر دلخواهتون رو در اون قرار بدین و بعدا بهشون دسترسی داشته باشید.
- برای بدست آوردن اطلاعات مربوط به آیتم انتخاب شده به پراپرتی SelectedProduct مراجعه کنید.
- خود کنترل تعداد آیتم هایی که درش جا میگیرند رو براتون محاسبه میکنه و مقدار رو داخل پراپرتی RecordPageSize قرار میده پس درصورتیکه میخواین عمل صفحه بندی رو انجام بدین فقط نیازه از این پراپرتی استفاده کنین، به این شکل:
gallery.Products = productsList.Skip(PageIndex * gallery.RecordPageSize).Take(gallery.RecordPageSiz e).ToList();
- فرضا اسم کنترلمون gallery هست، باید منبع داده مون رو به لیست Products این کنترل نسبت بدیم.
- برای اینکه یک ContextMenuStrip رو به آیتم ها نسبت بدین باید از پراپرتی ProductContextMenuStrip استفاده کنین، یعنی منویی که مد نظرتون هست رو به این پراپرتی ست کنین نه پراپرتی ContextMenuStrip.
- در حال حاضر برای آیتم های موجود در کنترل ProductGallery (که هر آیتم از نوع کنترل ProductItem هست) تنها سه ایونت MouseClick و MouseDoubleClick و KeyDown رو میشه استفاده کرد که با پیشوند Product اسم گذاری شده اند، برای استفاده از هرکدوم باید به این شکل عمل کنید:
gallery.ProductMouseClick = new ProductMouseClickDelegate(MouseClick);
gallery.ProductMouseDoubleClick = new ProductMouseDoubleClickDelegate(MouseDoubleClick);
gallery.ProductKeyDown = new ProductKeyDownDelegate(KeyDown);
و میتونین به این شکل متدهاشون رو پیاده کنین:
public new void MouseClick(ProductItem Item)
{
MessageBox.Show(Item.Product.CategoryTitle);
}
public new void KeyDown(KeyEventArgs e)
{
if (e.KeyData == Keys.Enter)
{
MessageBox.Show("Entered");
MessageBox.Show(gallery.SelectedProduct.MeasureUni tTitle);
}
}
public new void MouseDoubleClick(MouseEventArgs args)
{
if (args.Button == MouseButtons.Left)
{
MessageBox.Show("LeftClick: " + gallery.SelectedProduct.Id + " " + gallery.SelectedProduct.Name);
}
}
در آخر بعد از تمامی کارای گفته شده باید متد RefreshGallery رو فراخوانی کنید که آیتم ها داخل کنترل ایجاد و نمایش داده بشن.
ضمیمه 149498
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
barnamenevisjavan
از async استفاده کنید میتونید لود کردن رو بهبود بدین
ممنون میشم یه لینک یا توضیح مختصری از این مورد رو بگید.
مهندس سیروان عزیز هم بابت این محبتتون تشکر.:قلب:
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
رامین مرادی
ممنون میشم یه لینک یا توضیح مختصری از این مورد رو بگید.
مهندس سیروان عزیز هم بابت این محبتتون تشکر.:قلب:
https://docs.microsoft.com/en-us/ef/core/querying/async
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
mr.sirwan
سلام اینم کامپوننت گالری که قولشو داده بودم، بعد از اضافه کردن کامپوننت به منوی toolbox دوتا کنترل به تول باکس اضافه میشن یکی ProductItem هست که باکس جزئیات محصولات هست و میتونین خودتون عملیات اضافه کردنش به پنل یا فرم یا هر چیز دیگه ای رو انجام بدین، اما کنترل بعدی ProductGallery هست که تمامی محاسبات مربوط به اضافه کردن کنترل ProductItem رو داخل خودش داره و شما فقط نیاز دارید که منبع داده تون رو به این کنترل بدین و متد RefreshGallery رو فراخوانی کنین و کنترل بصورت خودکار عملیات چینش آیتم هارو نسبت به اندازه خودش داخل فرم انجام میده.
چندتا نکته هست که باید درمورد کنترل ProductGallery ذکر کنم:
- منبع داده این کنترل لیستی از جنس Lanternsoft.ProductViewModel هست، پس باید داده هاتون رو به این کلاس کست کنید.
- داخل کلاس ProductViewModel یک پراپرتی از نوع دیکشنری با اسم ExtraValues وجود داره که جنبه نمایشی نداره و فقط جنبه مخفیه برای ذخیره مقادیری مثل آیدی و... میتونین مقادیر دلخواهتون رو در اون قرار بدین و بعدا بهشون دسترسی داشته باشید.
- برای بدست آوردن اطلاعات مربوط به آیتم انتخاب شده به پراپرتی SelectedProduct مراجعه کنید.
- خود کنترل تعداد آیتم هایی که درش جا میگیرند رو براتون محاسبه میکنه و مقدار رو داخل پراپرتی RecordPageSize قرار میده پس درصورتیکه میخواین عمل صفحه بندی رو انجام بدین فقط نیازه از این پراپرتی استفاده کنین، به این شکل:
gallery.Products = productsList.Skip(PageIndex * gallery.RecordPageSize).Take(gallery.RecordPageSiz e).ToList();
- فرضا اسم کنترلمون gallery هست، باید منبع داده مون رو به لیست Products این کنترل نسبت بدیم.
- برای اینکه یک ContextMenuStrip رو به آیتم ها نسبت بدین باید از پراپرتی ProductContextMenuStrip استفاده کنین، یعنی منویی که مد نظرتون هست رو به این پراپرتی ست کنین نه پراپرتی ContextMenuStrip.
- در حال حاضر برای آیتم های موجود در کنترل ProductGallery (که هر آیتم از نوع کنترل ProductItem هست) تنها سه ایونت MouseClick و MouseDoubleClick و KeyDown رو میشه استفاده کرد که با پیشوند Product اسم گذاری شده اند، برای استفاده از هرکدوم باید به این شکل عمل کنید:
gallery.ProductMouseClick = new ProductMouseClickDelegate(MouseClick);
gallery.ProductMouseDoubleClick = new ProductMouseDoubleClickDelegate(MouseDoubleClick);
gallery.ProductKeyDown = new ProductKeyDownDelegate(KeyDown);
و میتونین به این شکل متدهاشون رو پیاده کنین:
public new void MouseClick(ProductItem Item)
{
MessageBox.Show(Item.Product.CategoryTitle);
}
public new void KeyDown(KeyEventArgs e)
{
if (e.KeyData == Keys.Enter)
{
MessageBox.Show("Entered");
MessageBox.Show(gallery.SelectedProduct.MeasureUni tTitle);
}
}
public new void MouseDoubleClick(MouseEventArgs args)
{
if (args.Button == MouseButtons.Left)
{
MessageBox.Show("LeftClick: " + gallery.SelectedProduct.Id + " " + gallery.SelectedProduct.Name);
}
}
در آخر بعد از تمامی کارای گفته شده باید متد RefreshGallery رو فراخوانی کنید که آیتم ها داخل کنترل ایجاد و نمایش داده بشن.
ضمیمه 149498
ممنون دوست خوب
شرمنده دو مورد ممکن سورس dll رابزارید و یک نمونه اجرای هم بزارید
-
1 ضمیمه
این هم یک فرم دیگه تو محیط wpf ضمیمه 149578
-
با تشکر از تمامی دوستان
اما قرار بود آموزشی برای ایجاد فرمها تهیه بشه که بقیه هم بتونن ازش استفاده کنن
ممنون میشم اگه امکانش باشه
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
user18
سلام
چقدر به فرمهای کج و کوله علاقه دارید
به نظر من که اصلا و به هیچ عنوان جالب و حرفه ای نیست و بیشتر تداعی کننده این موضوع هست که برنامه نویس چیزی مثل کج کردن فرم رو تازه یاد گرفته و حتما میخواد ازش استفاده کنه و به نوعی به کاربران یا برنامهنویسان دیگه بگه من قدرت اینکارو دارم !، شاید هم در جایی استفاده از این فرمها رو دیده که در اونجا و با توجه به کاربردش مثل بازی و ... زیبا بوده و میخواد همون زیبایی رو پیاده سازی کنه ولی اینجا نه جاش هست نه تونسته به اون شکل انجام بده
البته دوست عزیز، امیدوارم ناراحت نشین ولی اینها حاصل تجربیات چندین ساله است که برای ارتقاء و بالابردن کیفیت کارتون خدمتتون عرض شد
-
منم با مهندس موافقم شما برید دمو های کامپوننت های بزرگ مثل دواگسپرس و تلریک و .... رو ببینید قدرتشونو دارن ولی تو هیچ دمویی اینجور نزدن زیبایی در سادگی هم هست و کارایی
-
1 ضمیمه
یک نمونه بسیار بد UX که نشون میده کمپانی های بزرگ هم گاهی اشتباه میکنن:
ضمیمه 149652
اشکال:
متن نوشتار بسیار طولانی است
با اینکه مربوط به هشدار در هنگام رانندگی است تا کاربر از مانیتور استفاده نکنه
اما خود خوندن این متن بسیار زمانبر و خطرناک هست
-
1 ضمیمه
یک نمونه بسیار بد UX که نشون میده کمپانی های بزرگ هم گاهی اشتباه میکنن:
ضمیمه 149653
-
2 ضمیمه
سلام دوستان. مطالب بسیار جالبی در مورد طراحی UI نوشتید.
میخواستم نظرتون رو در مورد طراحی این فرم ها هم بدونم
ضمیمه 149660ضمیمه 149661
اصل برنامه ای که برای مشتری نوشتم توی این لینک هست. ممنون میشم بگیرید و نظر تخصصی تون رو برام بنویسید.
مرسی از همه.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
darna_computer
سلام دوستان. مطالب بسیار جالبی در مورد طراحی UI نوشتید.
میخواستم نظرتون رو در مورد طراحی این فرم ها هم بدونم
ضمیمه 149660ضمیمه 149661
اصل برنامه ای که برای مشتری نوشتم توی این
لینک هست. ممنون میشم بگیرید و نظر تخصصی تون رو برام بنویسید.
مرسی از همه.
خیلی واضح نیست عکس ها
از تو سایت نگاهی کردم تقریبا خوب کار کردین
چند مورد رعایت کنین بهترم میشه
اولین مهم ترین چیز رنگهای هست که انتخاب کردی هیچکدوم جالب نیست بهتره وقت بیشتری بزاری
رنگ زرد کم رنگ اصلا جالب نیست برای بک گراند فرم ...رنگ بنفش هم تغیر بدی خیلی عالی میشه
مورد بعدی کادر نام رو دیدم که وسط چین کرده بودین
بهتره چون نام فارسی هست راست چین کنین
همچنین اعداد را هم راست چین گذاشتین داخل فرم ها که بهتره چپ چین باشن
ایکون ها هم سرسامان بدی به امید خدا ظاهر زیبا تر و کاربند پسند تری خواهید داشت
موفق باشی
-
1 ضمیمه
ضمیمه 149678
ممنون میشوم اگر نظر هایتان را درباره طراحی برنامه و رنگ و ... بفرمایید /
:چشمک:
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
SOU KA
ضمیمه 149678
به نظرم ساده و بدون هیچ شلوغی...(باب سلیقه خودم:لبخندساده:)
از فرمهای داخلیتونم کاش عکس میزاشتید.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
SOU KA
ضمیمه 149678
به نظرم رنگ بندی کمی دلسرد کننده است یعنی آدم جذب برنامه نمیشه
روی فونتها هم کار کنید
-
کار جدیدم برنامه گالری آثار هنری جهان شامل 9 هزار تصویر هنری از موزه ها:لبخند: نمایش مشخصات آثار رو مثل شیلدهای گیتهاب طراحی کردم حس خوبی به ادم میده :لبخند:
https://files.virgool.io/upload/user...wijrybdvxx.png
اینم یه کلیپ دمو از نحوه کارکردش
آپارت
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
barnamenevisjavan
خوشمان آمد :))
-
1 ضمیمه
دوستان خوشحال میشم نظرتون رو در مورد این رابط کاربری بگید.
ممنونم
ضمیمه 149782
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
mp2009
ممنونم
ضمیمه 149782
کاملا معمولی ولی کمی متمایل به خوب
رنگهاش به نظرم خسته کننده است
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
mp2009
ممنونم
ضمیمه 149782
سلام
یه نکته مهم اندازه فونت هست که احتمالا 8 هست. خیلی ها چشمشون ضعیفه و عینک هم نمیزنن و این فونت براشون خیلی ریزه. اگه میتونید اندازه فونت رو قابل تنظیم کنید که خود کاربر کم و زیادش کنه.
دوم رنگ مقادیری مثل مدیریت فروشگاه و تاریخ آخرین ورود که احتمالا gray یا silver هست با این پس زمینه نمی خونه و خیلی به سختی دیده میشه با در نظر گرفتن اندازه فونت.
سوم لینک لیبل ها رو اگه به آیکن تغییر بدید یا حداقل خط زیرشون رو بردارید چون چیز خیلی پر استفاده هم نیستند کاربر که هر دقیقه نمی خواد کلمه عبورش رو تغییر بده. یا حتی میشه همون نام خانوادگی بصورت لینک لیبل باشه و اگر کاربر روی اون کلیک کرد امکان تغییرات باشه.
نکته آخر اینکه چالش اصلی در طراحی فرم های ورود اطلاعات و گریدها هست اگه از اونها هم تصاویری بذارید بهتر میشه نظر داد.
-
ممنونم از حسن توجه شما و نکات خوبی که بیان کردید
چشم در اولین فرصت از بقیه فرم ها هم عکس میزارم و نکاتی که فرمودین رو اعمال میکنم
-
4 ضمیمه
با سلام خدمت همه دوستان و کاربران عزیز این سایت
اینم چند عکس از فرم ها و UI نرم افزار فروش من
خوشحال میشم اشکالات و نظرتون رو در موردش بگید که اصلاح کنم.
بازم ممنون بابت اون عزیزانی که ایرادات قبلی رو گفتند و اصلاح شد.
ضمیمه 149866ضمیمه 149867ضمیمه 149868ضمیمه 149869
-
خیلی بهتر از قبل شده
فقط کلا حالت برجسته و بیرون اومده دکمه ها رو فلت کنید و رنگ سمت راست هنوز هم خسته کننده است
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
mp2009
تب هارو با چی پیاده سازی کردید؟
فرمهارو توش لود میکنید؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
vbhamed
خیلی بهتر از قبل شده
فقط کلا حالت برجسته و بیرون اومده دکمه ها رو فلت کنید و رنگ سمت راست هنوز هم خسته کننده است
ممنون استاد.
والا من هرجور میخوام رنگی رو انتخاب کنم که خسته کننده نباشه و با فرم کلی برنامه مچ باشه چیزی بهتر از این رنگا به ذهنم نیومد. اگه رنگ خاصی مد نظر دارید ممنون میشم کمک کنید.
درمورد جای کنترل ها نظری ندارید؟
استاندارد ها رو رعایت کردم؟
کلا بغیر از استایل در مورد رعایت استاندارد های طراحی فرم هم هر جا گند زدم ممنون میشم مشخص کنید.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
رامین مرادی
تب هارو با چی پیاده سازی کردید؟
فرمهارو توش لود میکنید؟
با تب کنترل
فرم ها به صورت داینامیک لود میشن توش
با کد زیر
public void MyAddTab(XtraTabControl mainTabControl, string tabNameAdd, Form myform)
{
IsMdiContainer = true;
myform.MdiParent = this;
bool found = false;
XtraTabPage selectedPage = null;
foreach (XtraTabPage page in mainTabControl.TabPages)
{
if (page.Tag != null && page.Text == tabNameAdd)
{
found = true;
selectedPage = page;
break;
}
}
if (!found)
{
selectedPage = new XtraTabPage
{
Dock = DockStyle.Fill,
BorderStyle = BorderStyle.None,
Text = tabNameAdd,
Tag = tabNameAdd
};
myform.Parent = selectedPage;
selectedPage.Controls.Add(myform);
selectedPage.ShowCloseButton = DevExpress.Utils.DefaultBoolean.True;
mainTabControl.TabPages.Add(selectedPage);
myform.Show();
}
selectedPage.BringToFront();
mainTabControl.SelectedTabPage = selectedPage;
}
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
mp2009
ضمیمه 149866ضمیمه 149867ضمیمه 149868ضمیمه 149869
خوب شد مهندس
از چه کنترل های استفاده کردی؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
mp2009
ممنون استاد.
والا من هرجور میخوام رنگی رو انتخاب کنم که خسته کننده نباشه و با فرم کلی برنامه مچ باشه چیزی بهتر از این رنگا به ذهنم نیومد. اگه رنگ خاصی مد نظر دارید ممنون میشم کمک کنید.
درمورد جای کنترل ها نظری ندارید؟
استاندارد ها رو رعایت کردم؟
کلا بغیر از استایل در مورد رعایت استاندارد های طراحی فرم هم هر جا گند زدم ممنون میشم مشخص کنید.
سلام
از رنگ سفید همراه با خاکستری بسیار روشن استفاده کنید زنده میشه طرح
کلی طرح خوب تو نت هست و سایتهای ui زیادی وجود داره که میتونید الگو بگیرید
چیدمان نسبتا خوبه و من باهاش احساس راحتی رو دارم
فقط با توجه به سبک های طراحی، حتما حالت برجسته دکمه ها رو حذف و فلت کنید و گرادینت یا شیب رنگ هم کمتر باشه یا اصلا نباشه (اونم نوعی برجستگی حساب میشه) خیلی بهتره
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
vbhamed
سلام
فقط با توجه به سبک های طراحی، حتما حالت برجسته دکمه ها رو حذف و فلت کنید و گرادینت یا شیب رنگ هم کمتر باشه یا اصلا نباشه (اونم نوعی برجستگی حساب میشه) خیلی بهتره
ممنون میشم چندتا از سایتها رو معرفی کنید. تشکر.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
vbhamed
سلام
ممنونم دوست عزیز
بله با توجه با اینکه طراحی فلت طراحی بروزتری هست و اکثر برنامه ها به اون سمت دارن میرن ولی من نمیدونم چرو تو خمون حالت قدیمی گیر کردم و همون برجسته ها رو بیشتر میپسندم. کلا همیشه دیر آپدیت میشم.:قهقهه:
ولی ممنون از راهنمایی هایی که کردید.عالی بودن
حالا بازم آخرین تغییرات رو اسکرین شات میگیرم و میزارم که دوستان نظر بدن و ایده بگیرن.
ممنون از همه
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
sg.programmer
خوب شد مهندس
از چه کنترل های استفاده کردی؟
بخشی از کنترل ها رو خودم ساختم
بقیشم devexpress و کنترل های معمولی دات نت.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
رامین مرادی
ممنون میشم چندتا از سایتها رو معرفی کنید. تشکر.
https://dribbble.com
https://www.creative-tim.com/
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
mp2009
با تب کنترل
فرم ها به صورت داینامیک لود میشن توش
با کد زیر
public void MyAddTab(XtraTabControl mainTabControl, string tabNameAdd, Form myform)
{
IsMdiContainer = true;
myform.MdiParent = this;
bool found = false;
XtraTabPage selectedPage = null;
foreach (XtraTabPage page in mainTabControl.TabPages)
{
if (page.Tag != null && page.Text == tabNameAdd)
{
found = true;
selectedPage = page;
break;
}
}
if (!found)
{
selectedPage = new XtraTabPage
{
Dock = DockStyle.Fill,
BorderStyle = BorderStyle.None,
Text = tabNameAdd,
Tag = tabNameAdd
};
myform.Parent = selectedPage;
selectedPage.Controls.Add(myform);
selectedPage.ShowCloseButton = DevExpress.Utils.DefaultBoolean.True;
mainTabControl.TabPages.Add(selectedPage);
myform.Show();
}
selectedPage.BringToFront();
mainTabControl.SelectedTabPage = selectedPage;
}
سلام مهندس جان برنامه خوبی طراحی کردین کلا برنامه هایی که با devexpress طراحی میشن رو میپسندم چون خودم چندین ساله دارم باهاش کار میکنم فقط یه نکته در این مورد کدت بگم که خود منم اوایل چنین اشتباهی رو کردم و فرم های خودم رو تو xtratabControl پیاده میکردم ولی از اونجایی که همیشه تو سمپلش میچرخیدم دیدم یه جای کار میلنگه باید کنترل دیگه ای باشه که با امکانات بهتر لود بهتر و به خصوص کد نوشتن کمتر این رو پیاده کرد که دیدم بله کنترل دیگه ای هست برای این کار به اسم Document Manager که کنترل خیلی قدرتمنی هست و تبهایی مثل خود vs رو بهت میده با همین امکانات البته این رو به عنوان یه نظر دادم
-
5 ضمیمه
با سلام یه برنامه نوشتم یه بخش هاییشو میزارم خوشحال میشم ایراداش رو بیان کنید و یه قیمت هم بدین ممنون
ضمیمه 149923ضمیمه 149924ضمیمه 149925 ضمیمه 149921ضمیمه 149922
-
3 ضمیمه
-
هنوز نیاز به پختگی داره ولی راه رو درست میری
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
vbhamed
هنوز نیاز به پختگی داره ولی راه رو درست میری
کل اگر طبیب بودی سر خود دوا نمودی
http://www.arminaco.com/mahsoolat/res/large/29.gif
-
1 ضمیمه
یه برنامه خوب باید یه پس زمینه خوب و خوش رنگ داشته باشه، انتخاب یه رنگ ثابت گزینه خوبی نیست و تو چشم میزنه ولی بهتره از ترکیب چند رنگ استفاده کنیم به عنوان نمونه میتونید اینجا توی عکس بهمراه نحوه ایجاد رنگ رو ببینید
ضمیمه 149948