silver جان تو دستور سلکتت شرط بزار که id مورد نظرو به گزارش ارسال منه مثلا:
کد HTML:"select Ms as [ ],Mn as [],ma as [ ],Colesobhane as [ ],colnahar as [ ],colasrane as [ ],c1 as [ 1],c2 as [ 2] from sod where ID= " + Code.Text
Printable View
silver جان تو دستور سلکتت شرط بزار که id مورد نظرو به گزارش ارسال منه مثلا:
کد HTML:"select Ms as [ ],Mn as [],ma as [ ],Colesobhane as [ ],colnahar as [ ],colasrane as [ ],c1 as [ 1],c2 as [ 2] from sod where ID= " + Code.Text
دوستان یک عکس از محیط برنامه که قبلا توضیح دادم :
ضمیمه 107257
حالا من می خوام با انتخاب اون سطر و زدن دکمه چاپ درخواست :
ضمیمه 107258
فقط همون سطر انتخاب شده به این فرم انتقال پیدا کنه . که من هر کاری کردم کل اطلاعات بانک رو انتقال می دهد .
ببین سیلور هر سطر تو در گرید یه Id داره.درسته؟
بنابراین تو دستور سلکتت که داری داده هارو پای میدی به گزارش شرط بزار که فقط همون سطرو پاس بده.تو تو شرایط عادی داری همه گریدو پاس میدی و این اشتباهه.
حالا اون 1 شماره Id اون سطرکد HTML:select Name,Family,Code,.... from tbl where Id=1
متوجه شدی؟
سلام دوستان، من پروژه ای دارم که قبلا در ویندوز xP و با 2010 stimul ساخته ام و در Visual Studio 2008 ، حالا وقتی این پروژه رو می خوام اجرا کنم با اینکه همون نسخه stimul نصب هست اما باز خطا می ده، و می گه assembly مربوط به stimulsoft.report و نوع stiReport رو نمی شناسه(البته خطاهاش زیادند)
حالا به نظر شما مشکل از عدم تطابق ورژن ها هست؟ این رو هم بگم که وقتی این پروژه رو در Visual Studio 2010 باز کردم Convert کرد
یه راهش اینه که refrence های مربوط به استیمولو پاک کن و بعد دوباره ادد کن
سلام
من قبلا از استیمال 2009 استفاده می کردم و در پروژه ام جداولی داشتم حالا وقتی میارم ورژن های بالاتر خط های مشکی قرمز و خط چین می شود
لطف راهنمایی کنید کجای کار غلط است .
مشکل فونت b titr در stimulsoft بعد از نصب برنامه در سیستم مقصد
سلام خدمت دوستان
من یه برنامه نوشتم با C# و تو گزارشم که با (stimulsoft) ساختم از فونت b titr- b koodak استفاده کردم اما وقتی برای برنامه ستاپ می سازم و اونو تو سیستم مقصد نصب می کنم برنامه خطا می ده که
the font"B Titr" does not support style"regular"
و برنامه اجرا نمی شه. مشکل چیه؟
راه حلش: از پوشه فونت ها در درایو c سیستم مقصد فونت های b titr , b koodak رو حذف کنم و برنامه با فونت های خود ویندوز اجرا بشه و کار کنه اما من می خوام جهت زیبایی گزارشام حتما از فونت های دیگه مثه b استفاده کنم لطفا کمک کنید. نمی دونم چرا فونت b yas جواب می ده اما اینا نه.........
از موجود بودن هر 2 فونت فوق الذکر مطمین هستید؟
سلام
من میخام گزارشم رو اول بر اساس ستون A و بعد براساس ستون B گروه بندی کنم . مثل دستور sql به شکل روبرو : ORDER BY A , B desc
وقتی از دو کنترل Group Header استفاده میکنم ، جواب درست رو بهم نمیده .
راهی به ذهنتون میرسه
ممنون
سلام
اصولا نباید مشکلی باشه
در ضمن احتمالا با یک گروه و بشکل ضمیمه هم مشکلتون حل بشه
ضمیمه 107539
ممنون . ولی بازم درست نشد . البته من میخام ستون اول بر اساس نزولی و ستون دوم براساس صعودی مرتب بشه . برای این کار چه پیشنهادی میدید ؟
من دارم خروجی یه پروسیجر رو به همون شکلی که میخام به یه دیتاگرید ارسال میکنم و سپس از دیتاگرید به استیمول سافت . وقتی خروجی رو تو sql تست میکنم کاملا درست هست ولی نمیدونم چرا بعضی از کدها درست تو خروجی درست نشون نمیده
سلام
میشه یه تصویر از گزارشتون را اینجا قرار بدین ؟
اگر فایل گزارش هم باشه که چه بهتر
ممنون از وقتی که میزارید
http://www.8pic.ir/images/49827154744966888321.png
http://www.8pic.ir/images/88766273826614060264.png
سلام
DataBand را بر اساس فیلد شناسایی بدهکار و بستانکار Sort کردین ؟
ممنون . تو قسمت databand ستون بدهکار رو بر اساس نزولی مرتب کردم . وهمه چی درست شد. خداخیرتون بده
کسی نیست جواب پست 1276 بنده رو بده خیلی گیرم بچه ها
اسلان جان من تا حالا با group footer اینا کار نکردم یه نمونه میزاری البته میدونم اذیت میشی ولی به دوستت یه کمکی کن :)
اقا حل شد دست شما درد نکنه
من می خوام به گزارش Cross-tab در stimul یک ستون ردیف اضافه کنم کسی می دونه چع طور این کار رو انجام بدهم؟؟؟؟
سلام
کسی هست بگه میشه Stimulsoft رو به sdf وصل کرد یا نه؟ پشتیبانی می کنه یا نه؟
خواهشا سریع لطفا جواب بدید
کسی هست این فایل Stimulsoft.Report.SqlCeDatabase.dll
شاید این فایل راه چاره من باشه. کمک کنید لطفا
سلام دوستان، شاید سوالام کمی مبتدی باشه، من dll های stimul رو از مسیری که اون رو نصب کردم Add Reference می کنم به پروژه ام، اما نه چیزی به ToolBox ام
اضافه می شه و نه از Choose Item گزینه ی جدیدی برای اضافه کردن پیدا می شه لطفا راهنمایی کنید؟
سلام
یک سوال فوری
من در محیط C# یک imagebox دارم که یک عکس درون آن قرار دارد برای انتقال این عکس به محیط استیمول چه باید کرد فرض کنید یک image خالی در اسمیول هست که میخواهم عکس درون imagebox محیط C# به آن منقل شود
سلام به دوستان عزیز
سوال: چطور میتونم از داخل برنامه بدون این که گزارش رو نشون بدم خروجی PDF ازش بگیرم (از Stimulsoft) برنامه ی من با زبان vb.net هست ممنونم کمکم کنید.
سلام
یک سوال فوری
من در محیط C# یک imagebox دارم که یک عکس درون آن قرار دارد برای انتقال این عکس به محیط استیمول چه باید کرد فرض کنید یک image خالی در اسمیول هست که میخواهم عکس درون imagebox محیط C# به آن منقل شود
سلام
مشکل من در مورد اتصال Stimulsoft به بانک اطلاعاتی SQL CE حل شد، کسی این مشکلو داره بگه تا راهنماییش کنم. روش اتصال به بقیه بانکهای اطلاعاتی رو هم یاد گرفتم (البته همه رو تست نکردم اما روششون یکیه)
سلام
لطفا عکس با دقت ببینید
چیزی که میخوام داخل فایل اکسل نماش دادم
من در کوئریم ستونهای A ,B,C و D به گزارش ارسال میکنم
خواسته ها :
1- ردیف حاوی جمع کل رنگش متفاوت باشه
2- بر اساس ستون B جمع کل در ستون E نمایش داده بشه
3- در ستون E سلولهای خالی رنگشون متفاوت باشه
4- در ستونهاس B و D محتواهای تکراری با " جایگزین بشن
سلام دوستان چطوری میتونم در استیمول یک قسمت از گزارشم رو در صفحه آخر چاپ کنه طوری که همش توی صفحه اخر چاپ بشه (یعنی اگر صفحه قبلش کمی جا داشت نیاد نصف اونو توی اون صفحه چاپ کنه و نصفه دیگه را صفحه بعد)
من یه تکست باکس تو استیمول ساختم توشم اینو نوشتم
نام: {Name} نام خانوادگی: {Family}
{Family} و {Name} رو هم از بانک اطلاعاتی گرفتم. می خوام اینا توی یک تکست باکس باشن اما فونت و سایزنام: و نام خانوادگی: با اطلاعاتی که از بانک می گیرم تفاوت داشته باشه مثلا یکیش( نام: و نام خانوادگی: ) B Nazanin باشه و اطلاعات بانک ({Family} و {Name} ) فونت B Titr چکار کنم؟ راه حل داره . یه راه حل جایگزین پیشنهاد بذین اگه نمیشه؟
خوب تکس باکسات و جابه جا کن
منظورم اینه که نام و نام خانوادگی تو 1 تکس باکس (یا اینا هم جدا که مدیریتش و جابه جایش راحت باشه برات)
و family و Name هم جدا !
بنده کد زیر را نوشتم که فردی که ایدی اون 5 هست اطلاعاتش فقط در یک صفحه بیاد
OleDbDataAdapter da = new OleDbDataAdapter("SELECT * FROM tbusers where tbusers.id = 5", oledb.database);
//
DataSet ds = new DataSet();
da.Fill(ds, "tbusers");
Stimulsoft.Report.StiReport report = new Stimulsoft.Report.StiReport();
report.Load(Application.StartupPath + "\\Report.mrt");
report.RegData(ds);
//report.Dictionary.Synchronize();
report.Render();
//this.stiViewerControl1.Report = report;
report.Show();
حالا هیچ تغییری در گزارش مشاهده نمی کنم . من کلا در جدول tbusers هفت تا رکورد دارم . وقتی کد را اجرا می کنم 7 تا page میاد که در هر پیچ اطلاعات یک رکورد هست
چطوری باید بهش بفهمونم که فقط رکوردی را که ایدی اون 5 هست را برام چاپ کنه ؟؟؟؟
ممنونم میشم اساتید عزیز راهنمایی کنند
سلام
من تو گزارشم از دو تا DataBound استفاده کردم که اولی یه قسمت از داده ها و دومی یه قسمت دیگه از داده ها رو نمایش میده . مثلا مشخصات فردی رو با مشخصات حساب بانکی اشخاص رو با هم به یه دیتاتیبل در Stimul ارسال کردم . حالانیاز دارم مشخصات فردی رو در ابتدای گزارش چاپ و مشخصات حساب بانکی رو در انتهای گزارش بیارم ، با این تفاوت که برای مشخصات بانکی دیگه از اسم طرف استفاده نمیکنم و به جای اون از کد شخص استفاده میکنم . حالا مشکلم اینجاست که اگه بیست نفر داشته باشیم که هیچکدوم مشخصات بانکی نداشته باشن ، DataBound دوم فقط به فاصله به اندازه 20 رکورد ایجاد میکنه ، یا اگه شخص نوزدهم مشخصات بانکی داشت ، اونها رو بعد از فاصله خالی ای به اندازه 18 رکورد نمایش میده .
به عبارتی چطور میت.نم بگم که اگه رکوردی هیچ داده ای نداشت اونو حذف کن ، حتی فاصله هم به جای اون نزار