هر 4 مورد رو میشه با IIF انجام داد ولی اگه توضیح میدادی که دقیقا چه گزارشیه بهتر میشد نظر داد به نظرم طراحی این جدول کمی اصلاح بشه بهتره کلی داده تکراری دارهنقل قول:
نوشته شده توسط Sal_64
Printable View
هر 4 مورد رو میشه با IIF انجام داد ولی اگه توضیح میدادی که دقیقا چه گزارشیه بهتر میشد نظر داد به نظرم طراحی این جدول کمی اصلاح بشه بهتره کلی داده تکراری دارهنقل قول:
نوشته شده توسط Sal_64
سلام،
من یک کمبوباکسی دارم که اسم مشتری ها توش هست، وقتی اونو انتخاب می کنم ، یک query می زنم تو linq که اون تک مشتری رو بیاره. بعد اینو ارسال می کنم به گزارش تا اینجا درست کار می کنه
ولی وفتی برمی گردم و کمبوباکس رو با یه مشتری دیگه عوض می کنم بازم مشتری قبلی رو نشون می ده، تا زمانیکه از اون فرم خارج بشم و بعد دوباره یک مشتری دیگه انتخاب کنم.
var results = (from x in asdb.TblCustomers
where x.CustID == (int)rddCustName.SelectedValue
select x).ToList();
stiSpecCust.Load("Reports//SpecCustM.mrt");
stiSpecCust.RegBusinessObject("DT", "DT", results);
stiSpecCust.Render();
stiSpecCust.Show();
سالام دوستان چطور میشه کاری کرد که وقتی گروه بندی مکنیم اطلاعات هر گروه داخل یک صفه قرار بگیر حتی اگه از یک صفحه کمتر بود
سلام دوستان
یه گزارش طراحی کردم که تاریخ رو توی سیستم خودم وقتی از دیتابیس میگیره و تو گزارش میاره درست نشون میده(1392/05/15) اما تو سیستم مقصد که xp هست برعکس نشون میده(15/05/1392)
راه حلش چیه
در ضمن خود گزارش و متن گزارشو همه رو Rtl=true کردم لطفا کمک :افسرده:
حتی Html Tag هم کمک نکرد
با سلام
چطور کوئری بسازم رو میدونم ( با مقادیر ثابت )
فرض کنید من یه جدول دارم که اطلاعات افراد رو شامل میشه
حال قبل از چاپ قراره فیلترهایی مثل نام یا مثلا افرادی که قدشون بیشتر از 250cm است انجام بگیره .
فرستادن variable ها رو هم می دونم
اما اینکه چطوری از اونها در فیلتر کردن کوئری داخل قسمت طراحی گزارش استفاده کنم رو نمی دونم و از شما کمک می خواهم
به من فقر ، بینوا کمک کنید
راستی عیدتون هم مبارک
سلام
راحتترین روش ارسال اطلاعات فیلتر شده به استیمول هستش
یک روش دیگه فیلتر کردن اطلاعات ارسال شده به استیمول از طریق کدنویسی میباشد که تکه کدش و میتونین در لینک زیر ببینین :
http://forum.stimulsoft.com/viewtopi...tiFilter#p2206
سلام
من میخاستم اطلاعات یه سری افراد رو به Stimul ارسال کنم و اونا رو چاپ کنم . ولی میخوام اطلاعات هر شخص چه یک خط باشه و چه 100 خط همیشه از ابتدای صفحه شروع بشه . یعنی اطلاعات نفر اول چاپ بشه و بعد اطلاعات نفر دوم از ابتدای صفحه شروع بشه نه از انتهای اطلاعات نفر اول .
سوال دومم اینه که من تو اطلاعاتی که به Stimul ارسال کردم ، یه ستون هست که به داره معادل عددی اطلاعاتی که تو دیتابیس ذخیره شده رو بهم نشون میده که من میخوام اونا دوباره به معادل متنی خودشون تبدیل بشن . مثلا من عدد یک رو در محیط کاربری به عنوان کلاس اول و عدد دو رو به عنوان کلاس دوم و .... حالا میخوام به جای نمایش عدد دو به کاربر "کلاس دوم " رو نشون بده .
ممنون . عید فطر هم بر شما عزیزان مبارک . التماس دعا
سلام
من از کد زیر برای ارسال پارامتر استفاده کردم ولی با خطای زیر بر خوردم
stiReport1.CompiledReport.DataSources[0].Parameters["@TypeCh"].ParameterValue = comboTypeSearch.SelectedItem.ToString();
stiReport1.CompiledReport.DataSources[0].Parameters["@StatusCh"].ParameterValue = comboTypeChek.SelectedItem.ToString();
stiReport1.Compile();
stiReport1.Show();
SqlCommand.Prepare method requires all variable length parameters to have an explicitly set non-zero Size.
از روش زیر هم استفاده کردم ولی فقط سطر اول دیتا تیبل را نشان میده و هدر و سطر های بعدی را نشان نمیده
StiReport report = new StiReport();
report.Load(Environment.CurrentDirectory + "\\r.mrt");
report.RegData(dt);
report.Compile();
report.Show();
ممنون
میشه در مورد Switch یه کم توضیح بیشترب بدید ؟نقل قول:
1- اطلاعاتتون را بر اساس کد شناسایی فرد گروهبندی کنین (GroupHeaderBand) و Start New Page آنرا True کنید
2 - میتونین از Switch استفاده کنین
سلام
مسیر Switch در استیمول :
Dictionary
Functions
Programming Shortcut
و نحوه استفاده از آن :
یک تکست باکس روی دیتابایند در استیمول قرار دهید و در Expression آن کد زیر را قرار دهید
{Switch(Line==1,"یک",Line==2,"دو",true,"....") }
در کد بالا در مقابل ردیف 1 کلمه "یک"
در مقابل ردیف 2 کلمه "دو"
و در مقابل سایر ردیفها کلمه"...."
چاپ میشه
در ضمن میتونین از Choose و یا IIF هم استفاده کنین
موفق باشید
کجای این کد اشتباه که هیچی به من نشون نمیده
DataTable dt = new DataTable();
Class.ClassBusChek Chek = new Class.ClassBusChek();
Chek.Status = comboTypeSearch.SelectedItem.ToString();
Chek.Typech = comboTypeChek.SelectedItem.ToString();
dt = Chek.Gozaresh();
stiReport1.Load(Environment.CurrentDirectory + "\\r.mrt");
stiReport1.RegData(dt);
stiReport1.Compile();
stiReport1.ScriptUpdate();
stiReport1.Show();
سلام دوستان
من از استیمول استفاده میکنم..
قراره که اطلاعات یک دیتاگرید و چنتا فیلد رو به گزارشم بفرستم..
ولی فقط دادهای جدولو نشون میده و اون چنتا فیلد که مثلن باید بالای فرم گزارش قرار بگیرن رو نشون نمیده
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
select.select("Select Nam,neshani , mobile from treSysNode where ID = " + dgvAllphga.CurrentRow.Cells[0].Value.ToString()+
" and masuliyat='مدیر'");
for (int i = 0; i < dgvAllAazapgha.Rows.Count - 1; i++)
{
//dgvAllAazapgha.Rows[i].Cells[1].Value.ToString(),
stitable.Rows.Add(new object[] { dgvAllAazapgha.Rows[i].Cells[2].Value.ToString(),
dgvAllAazapgha.Rows[i].Cells[3] .Value.ToString(), dgvAllAazapgha.Rows[i].Cells[4].Value.ToString(),
dgvAllAazapgha.Rows[i].Cells[5].Value.ToString(),dgvAllAazapgha.Rows[i].Cells[6].Value.ToString()
}
);
}
//stiReport["Nam"] = select.Datatable.Rows[0][0].ToString();
//stiReport["mobile"] = select.Datatable.Rows[0][2].ToString();
//stiReport["Adress"] = select.Datatable.Rows[0][1].ToString();
//stiReport["bo"]= int.Parse(dgvAllphga.CurrentRow.Cells[3].Value.ToString() == "" ? "0" : dgvAllphga.CurrentRow.Cells[3].Value.ToString());
//stiReport["kh"] = int.Parse(dgvAllphga.CurrentRow.Cells[4].Value.ToString() == "" ? "0" : dgvAllphga.CurrentRow.Cells[4].Value.ToString());
//stiReport["total"] = int.Parse(dgvAllphga.CurrentRow.Cells[5].Value.ToString() == "" ? "0" : dgvAllphga.CurrentRow.Cells[5].Value.ToString());
//stiReport["NamH"] = combo_H.Text;
stiReport.Compile();
stiReport.RegData(stitable);
StiDataBand dataBand = (StiDataBand)stiReport.Pages["Page1"].Components["DataBand1"];
stiReport.Show();
فرم گزارش خطوط سبز رنگ رو نشون نمیده
برای ارسال پارامتر
stiReport1.Dictionary.Variables["name"].Value = textBox1.Text;
stiReport1.Dictionary.Variables["lname"].Value = textBox2.Text;
stiReport1.Dictionary.Variables["fname"].Value = textBox3.Text;
stiReport1.Dictionary.Variables["amash"].Value = textBox4.Text;
سلام
من وقتی میخوام گزارش را نمایش بدم در اولین مرتبه صفحه سفید میاد ولی بار دوم بدون هیچ تغییری گزارش را که باز می کنم اطلاعات درست نمایش داده میشه ، اگر میشه برنامه را که ضمیمه میکنم نگاه کنید ببینید کجا اشتباه کردم.
یک سوال دیگم دارم ، این دکمه های بالای گزارش استیمول را مشه کم و زیاد کرد ؟ یعنی مثلا همه کلید ها به جز پرینت حذف بشه.
https://barnamenevis.org/attachment.p...9&d=1376147846
سلام .
من می خوام از قابلیت Right To Left در StimulReport برای Text های که در گزارشم از طریق محیط Design برنامه StimulReport طراحی کردم ،استفاده کنم . اما این گزینه رو پیدا نمی کنم
یک خصوصیت بود به اسم Text Options در قسمت Properties اشیا . اما الان هرچی می گردم نیستش ! به نظر شما چه باید کرد ؟
این عکس رو ببینید لطفا ،
لیــــنــــــــک
با سلام
ضمیمه 108996
در نقطه مشخص شده راست کلیک کنید و گزینه مورد نظر را انتخاب کنید
موفق باشید
سلام
اینجا
موفق باشید
با سلام
کد زیر را اجرا می کنم ولی هیچی تو گزارش نشون نمیده. توضیح این که من تو استیمول هیچی طراحی نکردم فقط فایلش رو در مسیر مورد نظر ایجاد کردم ولی تو قسمت طراحی هیچ چیزی قرار ندادم
میخوام یک لیست رو چاپ کنم با اجرای کوئری
string str = " select * from student Where Date >='" + datstart.VDate + "' and date <='" + dateend.VDate + "'";
var da = new SqlDataAdapter(str, bnk.con);
var ds = new DataSet();
da.Fill(ds, "mytable");
Stimulsoft.Report.StiReport report = new Stimulsoft.Report.StiReport();
report.LoadDocument("E:\\SOFT\\Visual Studio 2012\\example\\Academy\\Reports\\gozareshsabtenam. mrt");
stiReport1.Compile();
report.RegData(ds);
report.Render();
stiReport1.Compile();
همین کوئری رو به دیتاگرید که میدم اجرا میشه. بنظرتون میشه همون دیتاگرید رو هم چاپ کنم؟ اگه میشه بگین چطور.
خیلی ممنون
ابتدا باید قالب گزارشتون رو تو استیمول طراحی کنید و دقیقا مشخص کنید چه داده ای کجا قراره نمایش داده بشه Data band ، Table ، Text و ... بعد داده مورد نظر رو از برنامه به اون قسمت تو گزارش ارسال کنید. بنابراین برای چاپ لیست میتونید یه Data band استفاده کنید و از قسمت Dictionary هم Data Source رو درست کنید
با سلام چطوري مي شه تعداد رديف ها رو محدود كرد البته استيمول خودش اين كارو اتوماتيك انجام مي ده مثلا تو يك صفحه اگه 10 تا رديف باشه اونو به 8 تا رسوند ممنون مي شم راهنمايي كنيد
با سلام چطوری می شه استیمول رپورت رو در پروژه های asp.net mvc به کار برد، برخی از دوستان راهنمایی کردن که وقتی نسخه جدیدشو نصب می کنی تو مثالهای خودش هست متاسفانه نسخه ای که من دارم نصبی نیست ولی dll های مربوطه رو داره، اگه ممکنه از همون مثالهایی که خودش داره برای دانلود همینجا بگذارید، واقعا از لطفتون تشکر می کنم
سلام
من توی برنامم ار stimul report استفاده کردم
فقط دوتا مشکل دارم 1-تاریخ گزارشها رو میلادی نشون میده
2-چطور میتونم اطلاعات پایگاه دادم رو فیلتر کنم
مثلا اطلاعات از تاریخ* تا تاریخ * رو نمایش بده
سلام
من چند تا جدول دارم مربوط به فاکتوره که با هم ارتباط دارند
داخل نرم افزار StimulReport رابطه هایی را که بیین جداول بودو ایجاد کردم و بر اساس گروپ هدری رو که روی کد فاکتورها قرار دادم به خوبی برای من از همه فاکتو ها گزارش میگیره
سوالم اینه آیا راهی هست بشه به وسیله همین روابط ایجاد شده اطلاعات یک فاکتورو بر اساس کدش نمایش داد؟
من تو گزارشم میخام چک باکس بزارم چطور میشه اینکارو انجام داد... مقدارین بولین دارم تو گزارش ترو فالس مینویسه باید حتما چک باکس بزارم ... لطفا راهنمایی کنید
من ورژن 2012 دارم از دیتاسرس که بولین میفرستم خودش چک باکس میزاره
اما متغییرو نمی دونم
و اما مشکل من
من در گزارش استیمول گروه دارم جمع ستون مورد نظرو در پایین گروه نمایش می دهم و هیچ مشکلی نیست
مشکل اینجاست که من میخوام مقدار بدست امده رو در یک متغییر هم نگهداری کنم.
هر کاریی کردم مقدار تو متغیر ست نشد.
بعدش می خوام مقدار ست شده در متغیر رو با جمع یک گروه دیگه جمع بزنم
ممنون می شم راهنمایی کنید.
من یه گزارش طراحی کردم و تو آخر گزارشم نوشتم تهیه کننده: مجیدودوستان و فونتش رو هم ایران نستعلیق با سایز 22 گذاشتم که مناسب هست با صفحه. امام وقتی این گزارش رو توی سیستم دیگه اجرا می کنم همه قسمت های گزارش با فونت و سایزی که طراحی کردم رو درست میاره اما قسمت آخرش که با فونت ایران نستعلیق و سایز 22 بود رو با سایز کوچکتر( فونت درست سایز کوچیک) نشون میده؟ کسی پیشنهادی داره؟ مشکل از چیه؟
[QUOTE=mehdi_9009;1850105]با سلام چطوري مي شه تعداد رديف ها رو محدود كرد البته استيمول خودش اين كارو اتوماتيك انجام مي ده مثلا تو يك صفحه اگه 10 تا رديف باشه اونو به 8 تا رسوند ممنون مي شم راهنمايي كنيد[/QUOTكسي نيست كمك كنه