-
نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید
[QUOTE=mehdi_9009;1856834]
نقل قول:
نوشته شده توسط
mehdi_9009
با سلام چطوري مي شه تعداد رديف ها رو محدود كرد البته استيمول خودش اين كارو اتوماتيك انجام مي ده مثلا تو يك صفحه اگه 10 تا رديف باشه اونو به 8 تا رسوند ممنون مي شم راهنمايي كنيد[/QUOTكسي نيست كمك كنه
سلام
لینک زیر را ببینید :
http://forum.stimulsoft.com/viewtopi...NewPage#p10029
1. Create integer variable in report dictionary;
2. In DataBand Rendering event add following script:
myvariable++;
if (myvariable > 5)
{
myvariable = 0;
this.Engine.NewPage();
}
-
سلام دوستان من میخوام از سه تا جدول گزارش بگیرم، دوتا جدولم باهم فیلد مشترک دارن ولی هیچ کدوم با جدول سوم فیلد مشترک ندارن ...میدونم باید از variable خود استیمول استفاده کنم ولی تو سی شارپ بلد نیستم کداشو بنویسم لطفا راهنماییم میکنین؟؟؟
-
خطای runtime در StimulReport
با سلام
من stimulsoft 2013 دانلود کردم و به پروژه ام اضافه کردم ولی زمان اجرا پیغام خطای زیر رو میده
Could not load file or assembly 'Stimulsoft.Report, Version=2013.1.1503.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=ebe6666cba19647a' or one of its dependencies. The system cannot find the file specified.
dllهای رو هم چک کردم runtime version هاشون 2 بود
بهدش کد زیر رو هم به app_config اضافه کردم ولی باز همون خطا رو میده
<startup useLegacyV2RuntimeActivationPolicy="true">
<configuration>
<startup>
<!--<supportedRuntime version="v2.0.50727"/>-->
<!--<supportedRuntime version="v2.0.50727"/>-->
<!--<supportedRuntime version="v4.0"/>-->
</startup>
</configuration>
لطفا کمک کنید خیلی ضروریه
ممنون
-
[QUOTE=aslan;1856917]
نقل قول:
نوشته شده توسط
mehdi_9009
تست كردم ولي نشد
-
[QUOTE=mehdi_9009;1859173]
نقل قول:
نوشته شده توسط
aslan
تست كردم ولي نشد
سلام دوست عزیز
من خودم این کد را تست کردم و جواب گرفتم
با این کد تو هر صفحه 6 ردیف چاپ میشه
اگه شما جواب نمی گیرین ....... کاری را که کردین را بگین شاید بشه کمکی کرد ........
-
کسی جواب #1359 رو نمی دونه
-
دوستان کمک کنید و به این پست یک نگاهی بندازید
لیــــنـــــــک
-
یه سوال ! ! ! تو رو خدا کمک کنید
چه طوری باید جمع یک ستون از DataBand رو N صفحه رشد کرده به صورت زیر بدست بیاریم ؟
به این صورت که بگیم از صفحه 1 تا صفحه 5 جمع ستونی خاص رو بدست بیاریم ؟ آیا امکان پذیر هست ؟
-
سلام دوستان
من تازه عضو شدم و تازه کارم.به یه مشکل برخوردم.خواهشا کمک کنید
یه دیتاست دارم(Dataset1) یه تیبل(Site_value) ویه کوری که براساس مقدار فیلد s_value سلکت میکنه وتوی dataGridView هم نمایش میده.
مشکل من اینجاست وقتی به استیمول وصلش میکنم فقط برای بار اول query من رو نمایش میده.دفعات بعد باتغیر مقدار textbox ها همون گزارش اول رو نشون میده درحالیکه dataGridView به درستی نشوم میده
کدی که نوشتم اینه:
private void button4_Click(object sender, EventArgs e)
{
site_valueTableAdapter.FillBy_dt(dataSet1.Site_val ue,Convert.ToInt64(textBox9.Text),Convert.ToInt64( textBox10.Text));
stiReport1.RegData(dataSet1.Site_value);
stiReport1.Show();
}
ممنون میشم راهنمایی کنید.
با تشکر
-
دوستان من از استیمول ریپورت برای گزارشگیری استفاده می کنم حالا من میخوام از 1 جدول سه بار خروجی بگیرم و با استفاده از table data source در گزارشم استفاده کنم.حالا مشکل اینجاست که من واسه خروجی اول و نماشی اون مشکلی ندارم ولی واسه دومی به بعد مشکل دارم.الان که بررسی کردم که دیدم چون فقط یه بار میشه از این دستور در هر صفحه استیمول استفاده کرد من نمیتونم 3 خروجی رو در گزارشم نشون بدم
1
2
InterGharardad.RegData("Dt2",t);
حالا چیکار کنم؟
-
[QUOTE=aslan;1859211]
نقل قول:
نوشته شده توسط
mehdi_9009
سلام دوست عزیز
من خودم این کد را تست کردم و جواب گرفتم
با این کد تو هر صفحه 6 ردیف چاپ میشه
اگه شما جواب نمی گیرین ....... کاری را که کردین را بگین شاید بشه کمکی کرد ........
منم امتحان کردم درسته
-
سلام
من میخام دقیقا رکوردهای دیتاگرید رو به استیمول سافت ارسال کنم و حالا اونا رو طبق یه سری ستون گروه بندی کنم . قسمت اصلی سوالم اینجاست که : بعد از گروه بندی شدن میخام مقدار یکی از ستون ها از رکورد اول در همان گروه یکی یکی با رکورد بعدی در همان گروه جمع شود یه چیزی شبیه Window Func در SQL
مثلا : اگر گروه بندی رکرودها بر حسب ستون اول باشد و جمع بر حسب ستون دوم :
ستون 1 - ستون 2
10 5
10 12
10 4
20 6
20 2
خروجی دلخواه:
ستون 1 - ستون 2
10 5
10 12
10 4
-----------------------
جمع 21
20 6
20 2
-----------------------
جمع 8
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
saeed zarei
سلام
من میخام دقیقا رکوردهای دیتاگرید رو به استیمول سافت ارسال کنم و حالا اونا رو طبق یه سری ستون گروه بندی کنم . قسمت اصلی سوالم اینجاست که : بعد از گروه بندی شدن میخام مقدار یکی از ستون ها از رکورد اول در همان گروه یکی یکی با رکورد بعدی در همان گروه جمع شود یه چیزی شبیه Window Func در SQL
مثلا : اگر گروه بندی رکرودها بر حسب ستون اول باشد و جمع بر حسب ستون دوم :
ستون 1 - ستون 2
10 5
10 12
10 4
20 6
20 2
خروجی دلخواه:
ستون 1 - ستون 2
10 5
10 12
10 4
-----------------------
جمع 21
20 6
20 2
-----------------------
جمع 8
سلام
خب همین سناریو را که توضیح دادین پیاده سازی کنین :
یک Group Header به گزارش اضافه کنید و فیلد ستونی که قرار است گزارش بر اساس آن گروهبندی شود رادر آن قرار دهید
یک DataBand اضافه کنید و فیلد مربوز به ستون اول و دوم را در آن قرار دهید
یک Group Footer اضافه کنید و فیلد ستونی که جمع آن را میخواهید در آن قرار دهید و Summary آن را بشرح زیر تنظیم کنید :
ُSummary Function : Sum
DataBand : GroupHeaderBand1
DataColumn : نام فیلد ستون دومتون
و کار تمام است .............
موفق باشید
-
کسی میدونه چه جوری cross-data رو راست چین کنم.آخه نمایش اطلاعات رو از سمت چپ شروع میکنه
-
سلام
میشه یک آرایه رو هم به استیمول فرستاد یا فقط رشته قیول میکنه؟ اگر میشه, چجوریه؟
سلام
فرض کنید ما چند فایل گزارش داریم (مثلا 6 تا) حالا می تونیم تک تک اونها رندر کنیم و صفحات گزارش مشاهده کنیم
سوالم اینه که آیا این امکان وجود داره که چندین فایل گزارش را همزمان رندر کرد و در یک ویور پشت سر هم نمایش داد ؟
سلام
من هم مشکل
the type initializer for 'Stimulsoft.Report.StiConfig' threw an exception
رو دارم؟ چطور باید حلش کنم.
-
دوستان اگر کسی هس راهنمایی کنید چه ادیتوری بهتر است برای سازگار بودن یا استیمال و سی شار پ با هم
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
سلام
من چند تا سوال دارم یکی اینکه حجم عکس بالا در استیمال قبول نمی کنه و خطا می دهد هنگام اجرا
یکی اینکه بهتره از ادیتور ار تی اف اسفاده کنی یا اچ تی ام ال اخه وقتی ار تی اف فونتش عوض می کنیم هم میریزه متن در اجرا
راهنمایی بفرمایید
-
سلام
چطور میشه جمع ی ستون رو تو استیول نشون داد
تو تکست باکسم مینویسم {sum(اسم فیلدم )} ولی فقط مقدار ستون اول رو نشون میده
-
سلام دوستان
من می خواهم یک بانک SDF یا همون لوکال دیتابیس رو به استیمول متصل کنم.
من با راست کلیک بر روی شی stiReport1 در فرم منبع رو دیتاست انتخاب می کنم و بدون مشکل گزارش می گیرم ولی برای فرستادن مقدار به استیمول باید در قسمت Edit Data Source در محیط استیمول باید یک کوئری نوشت که توسط یک متغییر یک گروه خاص رو انتخاب کند.
در نهایت مشکل من اینجاست که در قسمت Edit Data Source قسمت Query Text نشان داده نمیشود حال باید چکار کنم ؟؟؟؟؟؟
-
سلام
من نسخه Stimulsoft Reports.Net 2013.2 Trial رو از سایت خودش دانلود کردم. با این کلمه Demo چکار کنیم؟ چجوری برداریمش؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
ShahinRad97
سلام
من نسخه Stimulsoft Reports.Net 2013.2 Trial رو از سایت خودش دانلود کردم. با این کلمه Demo چکار کنیم؟ چجوری برداریمش؟
فعلا با نسخه 2013.1 کار کنید . از سایت Softgozar بگیرید . کرک 2013.2 نیامده هنوز
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
dev-dev-dev
فعلا با نسخه 2013.1 کار کنید . از سایت Softgozar بگیرید . کرک 2013.2 نیامده هنوز
برای برنامه ای که با Visual studio 2012 و در واقع با دات نت 4.5 نوشته شده نسخه 2013.1 جواب میده؟
در واقع برای یه همچین برنامه ای روی کامپیوتر مقصد چی باید نصب کنم؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
ShahinRad97
برای برنامه ای که با Visual studio 2012 و در واقع با دات نت 4.5 نوشته شده نسخه 2013.1 جواب میده؟
در واقع برای یه همچین برنامه ای روی کامپیوتر مقصد چی باید نصب کنم؟
بله حواب میده و فقط نیاز هست که DLL هاش کنار فایل EXE باشند . DLL های StimulReport
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
dev-dev-dev
بله حواب میده و فقط نیاز هست که DLL هاش کنار فایل EXE باشند . DLL های StimulReport
میشه به زبون ساده روش نصب 2013.1 رو توضیح بدید. ممنون میشم. هر کاری کردم نتونستم
-
مثل بقیه نرم افزار ها فایل نصب رو اجرا کنید و تا مرحله آخر پیش برید
یک پوشه کنار فایل نصب هست به اسم Bin . محتویات این فولدر رو در محل نصب ( مثل کرک بازی ) کپی و Replace کنید .
در آخر در پوشه Bin ( در محل نصب برنامه می باشد ) یک فایل به اسم Installer هست . اجراش کنید و دکمه Install to Gac رو بزنید .
صبر کنید تا آخرش بره و تمام !
-
سلام دوستان
من یک گزارش دارم با فیلدهای (کد؛نوع؛مبلغ)
می خوام در آخر گزارش دو تا جمع مبلغ با نوع های مختلف داشته باشم .
من از کد
{IIF(Table.Type=="1",SumI(Table.Payment),0)}
استفاده کرده ام ولی جمع تمام ستون ها را نمایش می دهد در حالی که من می خواهم فقط جمع فیلدهایی را نمایش بدهد که نوع آنها "1" است.
-
دوستان کمک کنید ( لطفا سوال من بی جواب نمونه : مثل بخش کریستال ریپورت ... )
من در جمع کردن یک ستون از یک فاکتور ( بنا به دلایلی خاص : مشتری ) در گزارشی دو ستون خاص بدیم شکل دارم :
نوع هزینه | قیمت/کد
که اگر در ستون نوع هزینه " عبارت حواله " قرار بگیرد : در ستون قیمت/کد : کد حواله درج میشه !!!! ( که طبیعتا قیمت محسوب نمیشه )
حالا باید در پایان ستون " قیمت/کد " جمع هزینه ها رو بزنم ! که برای فاکتورهای باشه که هزینه به اون نسبت داده شده : ونه برای حواله های که کد حواله دارند !!!
داده های که از طریق بانک بر میگرده : در قسمت " قیمت/کد حواله " برای حواله ها کد اونها رو با یک ستاره مشخص میکنم که مشخص کننده این باشه که این حواله است و هزینه نیست !!!!
این هم عکس :
http://upload7.ir/images/57480680181216049966.png
نشکر .
-
یعنی واقعا این سوال رو هیچی بلد نیییییییستتتتتتتت !؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:افسرده:
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
SAJDEHGAR
یعنی واقعا این سوال رو هیچی بلد نیییییییستتتتتتتت !؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:افسرده:
در چنین شرایطی بهتر هست با کوری SQL این جمع ها رو انجام بدی و با DataTable مقادیر را ارسال کنید
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
dev-dev-dev
در چنین شرایطی بهتر هست با کوری SQL این جمع ها رو انجام بدی و با DataTable مقادیر را ارسال کنید
دادا دمت گرم یعنی خیلی گرم ! ممنون که جواب دادی !
با sql فقط میشه جمع کلی رو بدست اورد ! و جمع صفحه به صفحه رو نمیشه زد ! چون نمیشه فهمید که در هر صفحه چندتا رکورد دارم : بعضی از سطرها 2 خطی یا 3 خطی میشن ! که اون وقت ترتیب تعداد سطرها دستم نیست !
ممنون می شم که پیگیری میکنید !
-
درسته ، شما درست می گید ، اممم باید با خود استیمول انجام داد
حالا یک سوال ، چه طوری این اعداد ستاره دار رو باید تشخیص داد ؟ امم یعنی فکر نمی کنم با StimulReport بشه همچین کاری کرد . یکم بیشتر بگو شاید با تغییر در ساختار دیتابیست یا همنچین چیزی انجامش داد
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
dev-dev-dev
درسته ، شما درست می گید ، اممم باید با خود استیمول انجام داد
حالا یک سوال ، چه طوری این اعداد ستاره دار رو باید تشخیص داد ؟ امم یعنی فکر نمی کنم با StimulReport بشه همچین کاری کرد . یکم بیشتر بگو شاید با تغییر در ساختار دیتابیست یا همنچین چیزی انجامش داد
داداش خیلی ممنون ! اینو پیدا کردم :
" برای محاسبه جمع هزینه های بدون ستاره،باید از کدنویسی در استیمول استفاده کنید.باید در text ای که میخواهید جمع هزینه ها رو نمایش بده، در event ای به نام BeforePrint ، یک Foreach بگذارید که در آن فیلدهایی که با ستاره شروع نمیشوند را جمع کند. "
واین که گقتید چه طوری باید تشخیص داد منوط به کد نویسی میشه ! که بگرده کاراکترها رو چک کنه : ویا این که از سمت چپ اگر اولین کاراکتر ما عدد نبود یعنی که جمع نباید بشه واگر اولین کاراکترش عدد بود ( به ماین معنی که کل عبارت یک عدد ) است وباید جمع بشه !
حالا از ساختار چی باید بگم نمی دونم ! یعنی چی باید توضیح بدم !
-
چی بگم والا . تا حالا با کد نویسیش کار نکردم
-
سلام
دوستان من درstimulreport یک Subreportایجاد کردم اما حالا نمیدونم چه طوری از این subreportدر ریپورت اصلی استفاده کنم در کریستال ریپورت از subreport link...استفاده میشود اما اینجا رو نمیدونم...کسی هست راهنمایی کنه؟
-
سلام من از استیمول ریپورت برای برنامه تحت وبم با asp استفاده کردم اما مشکل نمایش اعداد به صورت انگلیسی رو دارم.من فیلدهامو rtl کردم و روی سرور هم فونت trafic رو که تو گزارش استفاده کردم ریختم اما تو سیستم هایی که اون فونتا نباشه اعداد انگلیسی میشه...راه حل چیه؟
-
سلام من در ویندوز اپلیکیشن کار کردم
به نظرم فونت را tahoma بگذار تا در سیستم های مختلف مشکل نداشته باشید و Text مورد نظر را که اطلاعات دیتا بیس را نشان می دهد انتخاب کن و خاصیت text option آنرا باز کن و right to left این قسمت را true کن ببین مشکلت حل می شود یا نه؟
-
دوستان سلام !!!
من یه مشکل بزرگ دارم :
نمی دونم چرا بعضی از گزارش های که دارم به صورت کامل لود میشه : و بعضی دیگه مشکل دارند و این طوری میشن !
بعنی زمانی که فایل گزارش رو توست دیزاینر طراحی میکنم و دربرنامه پارامترها رو پاس میدم ! این خطای زیر ظاهر میشه !!!
http://i44.tinypic.com/m9acsn.jpg
ولی زمانی که روی دکمه کانتینیو رو میزنم گزارش میاد بالا و کامل نشون میده !!! این خطا واسه چی هست ؟؟؟؟
لطفا این سوالات من بی جواب نمونه !!!!
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
asrah6
سلام من در ویندوز اپلیکیشن کار کردم
به نظرم فونت را tahoma بگذار تا در سیستم های مختلف مشکل نداشته باشید و Text مورد نظر را که اطلاعات دیتا بیس را نشان می دهد انتخاب کن و خاصیت text option آنرا باز کن و right to left این قسمت را true کن ببین مشکلت حل می شود یا نه؟
یه سوال دیگه.چرا تو بعضی سیستما دکمه های پرینت و ذخیره روش که میزنی هیچ کاری نمیکنه؟