سلام
لطفا عکس ببینید
من گزارش شماره 1 با استمیول ساختم ، سوالم اینه چطور اونو به شکل گزارش شماره 2 دربیارم ،
یعنی براساس نام مجموع هر سند در یک ردیف نمایش بده
با تشکر
Printable View
سلام
لطفا عکس ببینید
من گزارش شماره 1 با استمیول ساختم ، سوالم اینه چطور اونو به شکل گزارش شماره 2 دربیارم ،
یعنی براساس نام مجموع هر سند در یک ردیف نمایش بده
با تشکر
سلام
عکس گویای مسئله هست
بله اون که صد البته با تغییر جزئی در sp به نتیجه دلخواه میرسم
اما خواستم ببینم استیمول توانایی انجام اینکار داره یا نه؟؟
کافیه بر اساس نام و شماره سند گروهبندی کنید و جمع مبلغ را بگیرید
GroupHeaderBand Condition : نام و شماره سند
DataBand : خالی
در GroupFooterBand : نام شماره سند ( مبلغ )sum
سلام خدمت همه برنامه نویس های با حال این سایت
آقا من یه سری بانک اطلاعاتی دارم که فیلد ID تو همشون مشترک هستش. حالا می خوام گزارشی بگیرم که متغییر هاش تو جدول های مختلف هستش.
با یه view مشکل حل میشه اما قسمت مهم و سوال من اینه که اون ID را من باید در حال اجرا بدم - یعنی پارامتر ارسال کنم -
1- از stored prosedure باید استفاده کنم؟
2- تو stimulsoft باید چ کنم
3- تو vb.net باید چکنم
ممنون میشم کمکم کنید خیلی فوری مر300000000000000000
ارسال دو تا دیتاتیبل به دو تا دیتا باند در استیمال
می شه راهنماییم کنید در استیمول دو تا تیبل به دوتا دیتا باند موجود چطور می شه فرستاد؟
من می خوام دوتا دیتا تیبل بفرستم اما چیزی نشون نمی ده
هر کاری کردم نشد، اکثر تاپیک ها رو هم خوندم و تست کردم ولی بازم نشد
نسخه ویژوال 2008 و استیمولم 2012.2
اینم لینک سورس
اگه می شه راهنمایی کنید
http://bayanbox.ir/id/727626583686729060
آیا راهی هست که بشه طول گزارش رو به اندازه آخرین خط نوشته شده در برنامه در آورد؟
مثلا اگه طول گزارشم 300ه، 260تاش خالیه و من می خوام طولش فقط همون 40 تا باشه و بقیه برگه رو الکی مصرف نکنه چون نرم افزار فیش زنه و خودش می بُره.
بچه ها کسی می دونه که چطور می شه اطلاعات دیتا تیبل ارسالی به استیمول رو عوض کرد
من یک بار ارسال کردم بعد می خوام عوضش کنم نمی شه
private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
{
dataSet11.Tables["Person"].Rows.Add(12,"amir","hosseini");
dataSet11.Tables["Description"].Rows.Add("توضیح1");
stiReport1.RegData(dataSet11);
stiReport1.Show();
}
private void button2_Click(object sender, EventArgs e)
{
dataSet11.Tables["Person"].Rows.Add(12, "ali", "mohseni");
dataSet11.Tables["Description"].Rows.Add("توضیح100");
stiReport1.Dictionary.Synchronize();
stiReport1.RegData(dataSet11);
stiReport1.Show();
}
سلام من تازه با برنامه گزارشگیری stimulsoft کار میکنم. فرم گزارش نشون داده میشه ولی اطلاعات آپدیت نیست. به زبان سی شارپ کد نویسی میکنم.
سلام طریقه پر کردن دیتا ست و ارسال به نرم افزار گزارشگیری stimulsoft
لطفا به سوال زیر پاسخ دهید https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post1979193
آخرین ورژن کرک شده آن (Stimulsoft Reports Ultimate ) از کجا میشه دانلود کرد؟
سلام
خواهشا کمک کنید چرا استیمول برای چاپ گرفتن اذیت میکنه مثلا پیش نمایش را نشان میدهد اما پیش نمایش و چاپ، صفحه ی سفید نشون میدهد؟
سلام به همه دوستان عزیز
لطفا به سوال زیر پاسخ دهید ممنون میشم
https://barnamenevis.org/showthread.p...46#post1980946
سلام دوستای گلم
یک سوال داشتم
من گزارشم رو با استیمول میگیرم
وقتی دو تا گزارش پشت سر هم میگیرم برای گزارش دومی همون اطلاعات گزارش اولی رو نشون میده بهم
چی کار کنم تا همه اطلاعات بعد از هر گزارش پاک بشه و استیمول از نو اطلاعات رو بخونه؟
ممنون میشم سریع پاسخ بدید، خیلی کارم گیره
سلام
دوستان خواهش میکنم به این سوال پاسخ بدین اینقدرم ساده هست واستون که نگو
https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post1984527
سلام به دوستان
از دوستان کسی با StiWebViewerFx که ویوئر سمت وب هست کار کرده البته بگم StiWebViewer رو نمیگم که هر دوتاشون ویوئر استیمولن
فرقشون در اینه که StiWebViewerFx از فلش واسه نمایش استفاده میکنه
مشکل اینجاست که انگار StiWebViewerFx راست به چپ رو ساپورت نمیکنه کسی به اینن مشکل برخورده؟
سلام
لطفا به سوال زیر پاسخ بدین می دونم براتون راحته
https://barnamenevis.org/showthread.p...15#post1984715
سلام خدمت دوستان
من یه مشکلی تو اکسپورت کردن گزارش تو PDF دارم
اون هم اینه که فونتهای فارسی جدا جدا و بصورت حروف بزرگ میشوند
ضمیمه 118367
اکسپورت تو اکسل و ... مشکل نداره . فقط برای PDF اینجوریه
ممنون میشم راهنمایی کنید
موفق باشید
فونت های فارسی رو تو سیستمت داری؟
از نسخه چند استیمول استفاده می کنی؟
اینکار رو انجام بده. تمام رفرنس های مربوط به استیمول رو پاک کن و دوباره اضافشون کن.
سلام و تشکر
فقط Base و Report بود که حذف کردم و اضافه کردم. فرقی نکرد
نسخه Stimulsoft for WPF 2014 هم به صورت رسمی منتشر شد.
لینک سایت رسمی
اگر کسی دسترسی به کرک هم داره، خبر بده.
سلام
من در فایل گزارشم از فونت tahoma و titr استفاده میکنم.گزارش را وقتی در لوکال باز میکنم درست نمایش داده میشه.اما وقتی با کامپیتر خودم و از طریق وب گزارش را باز میکنم ، نوع فونت و سایزش بهم میخوره
سلام
من يك جدول دارم كه با كمك روش ويزاردي در فرم نمايشش مي دم و يك پارامتر هم براش تعريف كردم.
حالا شي Stireport رو روي فرم انداختم و dataseource اون رو ست كردن
گزارش رو تو نماي Design طراحي كردم
حالا با كد زير اون رو اجرا مي كنم (پارامتر رو از يك كامبو باكس ميگيره) و درست گزارش رو نشون مي ده
Me.TableAdapter1.Fill(Me.DataSet1.tbl1, CType(ComboBox1.Text, Decimal))
stireport1.Show()
مشكل اينجاست:
زماني كه پنجره گزارش رو مي بندم و دوباره گزارش با يك مقدار ديگه پارامتر مي گيرم باز هم همون اطلاعات قبلي رو نشون مي ده.
حتما بايد كل برنامه رو ببندم تا بتونم مقدار ديگه اي براي پارامتر گزارش گيريم انتخاب كنم و گزارش مربوط به اون رو ببينم.
ممنون ميشم جواب بديد.
با تشكر فراوان
در استيمول وقتي يك پارامتر تعريف مي كنيم و سپس از سمت فرم تگ را پاس مي دهيم اين تگ را در textbox ايي كه Allow Html هست عمل نمي كند؟ميشه راهنمايي كنيد
سلام .
من تو یک برنامه که از StimulReport استفاده می کنه به عنوان گزارش ساز دیدم که در قسمت System Variable بعد از Today گزینه ای به نام ShamsiDate اضافه شده که تاریخ روز را به شمسی بر میگردونه اگه کسی بلد چطور میشه اضافه کرد به این بخش ممنون می شم
سلام من می خوام امکان انتخاب ستون های قابل نمایش را به کاربر بدم این طوری که با چک باکس ستون هایی که میخواد را انتخاب کنه و گزارشو ببینه
به همین سادگی
لطفا بگین چه کار باید انجام بدم؟!
وااااااااااااااااااااااای از دست این گزارش گیری:عصبانی++::گریه::عصبانی++:
ااااااااااااااااه
سلام ،ببخشید کسی هست کمکم کنه من برای اولین بار از استیمول ریپورت تو پروژم استفاده کردم اما هنگام اجرا تو IIS این مشکلو دارم
<br>Line 12: <add path="Reserved.ReportViewerWebControl.axd" verb="*" type="Microsoft.Reporting.WebForms.HttpHandler, Microsoft.ReportViewer.WebForms, Version=10.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b03f5f7f11d50a3a" validate="false"/><br>Line 13: </httpHandlers><br><font color="red">Line 14: <compilation debug="true" targetFramework="4.0"><br></font>Line 15: <assemblies><br>Line 16: <add assembly="Stimulsoft.Report, Version=2012.2.1304.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=EBE6666CBA19647A"/><br>
کسی نیست کمک کنه :افسرده:
سلام من میخوام یک صفحه از گزارش رو به دوقسمت نابرابر تقسیم کنم و دو تا کامپوننت دیتا قرار بدم اما به مشکل خوردم. ممنون میشم من رو راهنمایی کنید.
ایاراهی برای برداشتن پسوورد فایل استیمول وجود دارد.