-
نقل قول: تشکیل نهاد حمایت از برنامه نویسان
بحث پوشش دادن هزینه هاست و اینکه این نشست اهمیت بیشتری داره و بعداً خیلیها مدعی میشن ما نبودیم که حرفهامون رو بزنیم و اینجور حرفها وگرنه کارگاه هم به قول شما بهانه است که افراد بیشتری بیان. تعداد هم ممکنه کمتر بشه. مثل همون 2 نفر که انصراف دادن. بعدش هم فکر کنید توی دانشگاه یا مرکز IT میخوام سالن بگیریم و 7 - 8 نفر جمع بشیم. اون ارگان چه قضاوتی درباره ما میکنه؟! چطور میخوایم بگیم که قراره یه کار بزرگ انجام بشه؟ دانشجوها رو چطور جذب نهاد کنیم؟ نمیگن همین 7 - 8 نفر میخوان اوضاع IT رو متحول کنن؟! اگه کسی وقت و حوصله داره بگه تا شماره اعضای نهاد رو در اختیارش بگذارم و یکی یکی زنگ بزنه باهاشون صحبت کنه وگرنه حتی شده خودم هم زنگ بزنم، باید حداقل از یک جامعه 90 نفری، 20 نفر رو بتونیم توی نشست جمع کنیم. خداییش میزان فعالیت و شور و شوق اعضا حسابی آدمو دلسرد میکنه.
-
ضمناً این پکیج آموزش Yii رو از بین 24 نفر اعضای دپارتمان PHP و کلاً 90 نفر اعضای ایران نهاد، فقط 11 نفر تا حالا تهیه کردن. الزامی به خرید این پکیج نیست ولی با توجه به اینکه Yii فریمورک رسمی ایران نهاد هست، همه اعضا دقت کنن که برای انجام پروژه ها باید به این فریمورک مسلط باشن. درنتیجه یا با خرید این پکیج از راهنماییهای تصویری اون استفاده کنید و یا اینکه با همون eBookها که قبلاً در اختیارتون گذاشته شده و یا رفتن به کلاسهای آموزشی و هر روش دیگه که خودتون صلاح میدونید، به این فریمورک مسلط بشین. بعداً نگین چرا نهاد بهم پروژه نمیده!
-
بحث نذری دادن نیست. بحث اینه که این نشست خیلی مهمه چون اولین نشست نهاد هست که میخواد درمورد شروع و نحوه فعالیتهای نهاد که به اعضا مربوط میشه صحبت بشه نه درمورد ثبت و کارهای راه اندازی خود نهاد. ضمناً باید هزینه های رزرو سالن و تأمین غذا و... هم پوشش داده بشه. بعلاوه خیلیها بعداً میان مدعی میشن که ما در جریان نبودیم و ما هم حرف داشتیم و فلان قانون رو قبول نداریم و از این حرفها وگرنه کارگاه آموزشی و eBook و... همونطور که خودتون گفتین، بهانه است که اعضای بیشتری شرکت کنن. اگه کسی وقت و حوصله (و هزینه!) داره، بگه تا شماره اعضای ایران نهاد رو در اختیارشون بگذارم تا تک تک زنگ بزنه و صحبت کنه و متقاعدشون کنه که شرکت کنن وگرنه بگین که خودم یکی یکی زنگ بزنم چون واقعاً جلوی ارگانی که قراره سالن رو در اختیارمون بگذاره زشته که با 7-8 نفر شرکت کنیم، تازه بخوایم دانشجوها رو هم جذب کنیم. نمیگن همین 7-8 نفر میخوان اوضاع IT کشور رو متحول کنن؟! یکم به فکر وجهه بیرونی ایران نهاد هم باشیم بد نیست. با این فعالیتی که اعضای محترم نشون میدن، خداییش آدم دلسرد میشه. با این تعداد، نشست برگزار نشه آبرومون محفوظ تره.
-----
پاورقی: حالا باز بیاین بگین بریم توی پارک دور هم بشینیم حرف بزنیم. چرا نمیخواین یکم به کاری که مربوط به آینده شغلی خودتونه، به نهادی که خودتون توش عضو هستین و میخواین چهار روز دیگه به این عضویت افتخار کنید، شخصیت بدین و توی جلساتش شرکت کنین؟ نکنه واقعاً انتظار دارین بشینین توی خونه و ایران نهاد زندگیتون رو متحول کنه؟!
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
MMSHFE
راستش هنوز نه. متنش آماده است ولی منتظرم آقای عابدی اطلاعات مرکز IT رو برام بفرستن چون خوابگاه هم میتونه در اختیار بگذاره و همزمان برای هر دو بفرستیم ببینیم شرایط کدوم یکی بهتر میشه چون دانشگاه صدرا خوابگاه نداره و از شهر هم 45 دقیقه دوره و درمقابل مرکز IT این مشکلات رو نداره ولی هزینه بیشتری باید پرداخت کنیم. میخوام ببینم کدوم بهتره.
با سلام
اطلاعات پ.خ شد.
بعد یک نکته اینکه با اینکه من همه ی تلاشمو میکنم که بشه ممکن هست با درخواست موافقت نشه.
از این رو نباید به یکجا فکر کنیم.بنظرم اگر صلاح هست برای اونجا هم فکس کنید.
من خودم در کنار این دارم جاهای دیگه رو بررسی میکنم.
به چند نفر سپردم اما متاسفانه اکثر سالن های همایش و ... که متناسب با کار ماست تا اخر دی ماه رزرو شده.بعضی هاشونم که قیمت بالایی دادن و مناسب نیستن
-
مرکزITنسبت به صدرا مزایای بیشتری داره مخصوصا خوابگاه ولی مرکزIT جز ارگانهای دولتی به حساب می آید آیا حاضرند نوی 3روز تعطیلی باز باشند و سالنشون را به ما اجرا بدهند؟
-
آخییییییییییییییییییییش
بالاخره خوندن 1405 تا پست تموم شد.:عصبانی++:
نگین چه آدم بیکاری. اتفاقا خیلی خیلی کار داشتم ولی واسم مهم بود.:متفکر:
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
abd1mr
آخییییییییییییییییییییش
بالاخره خوندن 1405 تا پست تموم شد.:عصبانی++:
نگین چه آدم بیکاری. اتفاقا خیلی خیلی کار داشتم ولی واسم مهم بود.:متفکر:
خوب نتیجه چی شد؟:لبخند:
-
نتیجه اینکه فعلا تصمیم گرفتم عضو بشم ولی نمی دونم فرصت می کنم نشست را بیام یا نه.
-
سلام
میشه در مورد برنامه های نشست شیراز توضیح بدین؟اینکه دقیقا قراره چه کارهایی انجام بشه(موضوع صحبتها،کارگاههاو...)؟ ممنون
-
سلام
از پستهای صفحه 30به بعد بخون متوجه می شوید توی نشست شیراز قرار چه کاری انجام بشه.یکی از مباحثی که قراره توی نشست شیراز بررسی بشه بحت درآمد زایی و موارد مربوط به اون هست. این چند صفحه رو مطالعه کنی کاملا متوجه می شوی.
-
میگم دوستان ، من برای عضویت فقط پیامک دادم. مدارک را هم باید به رایانامه ی آقای شهرکی بفرستم؟ در ضمن تا کی می تونم برای نشست خبر حضورم را بدم؟
-
بعد از عضویت باید نام و نام خانوادگی حقیقی، ایمیل رسمی و عکس پرسنلی (با کیفیت مناسب) رو به ایمیل mmshfe@gmail.com بفرستید تا شناسه شما فعال و رمز ورود براتون پیامک بشه. برای نشست هم تا یک هفته قبل از برگزاری وقت هست ولی ترجیحاً هرچه زودتر ثبت نام کنید بهتره چون انگیزه دیگران هم افزایش پیدا خواهد کرد.
-
سلام آقای شهرکی
من یه چند روزی دور بودم از جریان نهاد و... (المپیاد ملی مهارت بودم).
توی المپیاد به دوستان درباره این نهاد گفتم.
نشست بعدی اگه اشتباه نکنم افتاده شیراز.
میخواستم بدونم من پکیج آموزش Yii رو بخرم بهتره یا توی نشست شرکت کنم و آموزش ببینم بهتره؟
-
بنظر من اگه همه دوستان پکیج رو تهیه کنن، توی نشست راحتتر توضیحات رو متوجه میشین و میتونیم کارگاه رو بصورت رفع اشکال برگزار کنیم.
-
راستی آقای شهرکی دمو فیلم آموزشی آماده شده؟
-
هنوز نه وقت نکردم کاملش کنم.
-
آقای شهرکی تو این آموزش به خوبی و اصولی توضیح میدن
البته تو این 3 تا ویدئویی که دیدم فعلا..
-
اگه ممکنه، سایر دوستانی که پکیج به دستشون رسیده هم نظرشون رو بگن تا اگه پکیج خوب و مفید بوده، بقیه هم متقاعد بشن تهیه کنن. حرف منو که گوش نمیدن، شاید حرف شما رو باور کنن. :چشمک:
-
دوستان ببینید اینکه افراد سلایق مختلفی دارند وممکنه نظرات متفاوت باشه توش بحثی نیست ولی به نظر من خیلی مهمه که وقتی مبحثی رو آموزش میدی بدونی مخاطبت کیه تا هم در خور سلیقه اون وهم در حد فهمش آموزش بدی
من ایبوکها و کتاب آقای برجیانو خوندم انصافا خوب بود وتقریبا همه مباحث رو پوشش داده ولی کسی مثل من که باهیچ کدام از فریمورکهای پی اچ پی آشنایی نداشتم درکش برام مشکله چون مباحث ریشه ای و به قول ما الگوریتمی جلو نمیره یک دید کلی میده منتها نمیدونی چطوری باید پروژه ات روهندل کنی همش باید رجوع کنی به مطالب خونده شده وبعدهم بیشتر سردر گم میشی ولی در آموزشهای جناب مهندس شهرکی :
من دیشب دریافت کردم وسه جلسه را دیدم مزایای اون نسبت به کلاس رفتن اینکه
اول اینکه ساعت آموزشو به دلخواه انتخاب میکنید
دوم به دلخواه هرکجا رونفهمیدیم عقب جلو میکنیم
سوم نیازی به جزوه برداری مانند رفتن به کلاس نداری
ومزایا نسبت به کتاب
1- مجبوریم الگوریتمی پیش بریم پس با خطا ها ومشکلاتی که ممکن است برخورد کنیم برخورد ونحوه رفع آن هم مشخص میشود
2- لحظه به لحظه هر موضوعی که بحث میشه نکته به نکته اش توضیح ویاد آوری میشود ونکات جانبی کار هم درنظر گرفته میشود
3- مخاطبین جناب شهرکی اعضای نهاد و اکثرا افراد این تالار هستندوبه دلیل مدیریت این بخش شناخت اجمالی روی روحیات افراد پیدا کرده مانند این است که در کلاس مخاطبین را میبینند واز طرفی یک تاپیک اختصاصی برای رفع اشکال قرار داده اند
پیشنهاد من این است که اگر با ییی آشناهم دارید این پکیج را تهیه کنید چون در هر حال یک پروژه کامل باتمام جزئیات دارید که برای رفع مشکلاتتون میتونید از اون استفاده کنید
برای شروع هرکاری به هرحال باید هزینه کنید این حداقل هزینه ای ست که از آن حداکثر نتیجه را میگیرید
برای همه آرزوی موفقیت میکنم
-
علاوه براین برای اعضای نهاد شروع خوبی است برای هم آوا وهماهنگ کردن اعضا برای اینکه بتونیم یک تیم موفق بشیم از نظر روانشناسی باید بیشتر هموبشناسیم ونقاط قوت وضعف همو بدونیم یکسری اصول یکسانی یادبگیریم وحتی از اصطلاحات مشترکی استفاده کنیم مثلا همه ریتم یکسانی رو برای تلفظ ییی بکارببریم این خودش باعث انسجام یک تشکل میشه که مخصوصا برای تشکلهای محیطهای مجازی ضروریه گرچه بنده خودم هم تابحال توفیق شرکت در جلسات حضوری رو نداشتم ولی واقعا این روابط باعث شناخت بیشتر اعضا ورسیدن به وحدت و نتیجه مطلوب خواهد شد
-
ممنون آقای شهرکی بابت آموزش فریمورک Yii، فعلا جلسه اول رو دیدم آموزشتون بسیار روان هستش.
من قبلا با php آشنایی داشتم ولی با استفاده از آموزش های موجود شما در این تالار تنوستم خیلی از مباحث مهم php از جمله oop و mvc رو به راحتی یاد بگیرم، حالا هم با این آموزش ویدیوی با اینکه هیچ گونه اطلاعات قبلی در مورد فریمورک Yii نداشتم تو همین جلسه اول مباحث زیادی رو به راحتی یاد گرفتم.
-
ضمن تشکر از دوستان خواستم به اطلاع دوستان برسونم که من و آقای شهرکی تا شنبه درگیر یه سری کارها و مسائل هستیم که اگه خودشون صلاح دونستن میگن چیه... دوستان اگه کاری دارید بزارید برای شنبه به بعد که ایشون یکم سرشون خلوت تر بشه! و خبر خوش این که صفحه ی توئیتر نهاد هم راه اندازی شده و دوستان می تونن نهاد رو Follow کنن که البته از چند روز دیگه ریز به ریز رویداد ها و اخبار نهاد توی صفحه ی توئیتر منتشر میشه و می تونید دنبال کنید. اینم آدرسش : http://twitter.com/Iran_Nahad ضمنا منتظر سورپرایز های دیگه ای هم باشید! موفق و مؤید باشید.
-
جا داره یک نکته و یاد آور بشم :
برندی که ما قرار بود تو وب اونو تکثیر و تبلیغ کنیم اسم " نهاد حمایت از برنامه نویسان ایران بود " که یک هدف بزرگش به رسمیت شناختن شغی با نام "برنامه نویسی " هست !
لطفا دوستانی که صفحات فیسبوک و توئیتر یا یوتیوبب دارند اسم ایران نهاد اسمی نیست که بخوایم برندش کنیم !
دقیقا مد نظر حد اقل بنده به عنوان شروع کننده این داستان جمله " نهاد حمایت از برنامه نویسان " بوده و فکر میکنم دوستان دگه هم با همین اسم موافق هستند
نهاد حمایت از فعالان حوزه IT ! حوژه گسترده IT مد نظر ما نبود و ما دید و تخصص مربوط به کلیه حوزه های آی تی نداریم ! و شاید مشکلی هم نباشه اونجا که بخوایم رفعش کنیم !
من اظ آقای شهرکی میخوام که دلیل این تغییر عنوان و توضیح بدند به همه ما چون حس میکنم داریم از اهداف اصلیمون خارج میشیم !
انشا الله تو نشست شیراز دوباره من یک مروری کنم به اهداف اصلیمون | شاید دلیل رغبت نداشتن خیلی ا افراد تازه نبودن کارهای ما باشه !
چون سر همه چیز تو سر و کله هم میزنیم الا اینکه قرار بود چیکار کنیم !
از روند پیش اومده اصلا راضی نیستم !
-
آره من هم صحبت آقا مهرداد را قبول دارم و توی پایگاه خبری ایران نهاد هم این مطلب رو نوشته ام:
نقل قول:
یه چیزی بگم. شاید جاش اینجا نیست و شاید الان دیر شده دیگه ولی می گم شاید الان هم بشه کاری کرد.
این اسمی که برای نهاد انتخاب کردین اصلا ربطی به برنامه نویسی یا رایانه و ... نداره. اسمی خوبه که به محض شنیده شدن ، یه تصوری از اون موضوع مربوطه به طرف بده.
چیزی که توی اسم «ایران نهاد» برجستگی داره نهاد هست که معناش اصلا ربطی به رایانه و اینها نداره. مردم به یاد نهاد های خیریه و اینها می افتن. و همچنین این اسم مثل اینه که بگیم «ایران شرکت» که شرکت یه اسم عام هست و همه منتظرن که بفهمن اسم این شرکت یا نهاد چی هست.
فرستنده: مهدی ربانی تاریخ: ۱۳۹۲/۰۸/۳۰ ۱۴:۴۷:۰۹ شناسه در سایت برنامه نویس:
abd1mr
-
با سلام
یک خبر + یک سوال
سوال:
اقای شهرکی درخواست نامه برای اداره ی فنی حرفه ای چی شد؟
خبر:
دوستانی که توی شیراز بدنبال مکان هستن و جاهایی رو پیدا میکنن که مستلزم داشتن معرفی نامه از طرف اداره ی ارشاد هست,مشکلی نداره با من هماهنگ کنن ردیف میکنم.
فقط قبلش ببینید اونجا با شرایط تعیین شده (کیفیت مکان-قیمت-مکان) مطابقت داره یا نه و در اون روزها خالی هست,میدن به ما ....
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
abd1mr
آره من هم صحبت آقا مهرداد را قبول دارم و توی پایگاه خبری ایران نهاد هم این مطلب رو نوشته ام:
یه چیزی بگم. شاید جاش اینجا نیست و شاید الان دیر شده دیگه ولی می گم شاید الان هم بشه کاری کرد.
این اسمی که برای نهاد انتخاب کردین اصلا ربطی به برنامه نویسی یا رایانه و ... نداره. اسمی خوبه که به محض شنیده شدن ، یه تصوری از اون موضوع مربوطه به طرف بده.
چیزی که توی اسم «ایران نهاد» برجستگی داره نهاد هست که معناش اصلا ربطی به رایانه و اینها نداره. مردم به یاد نهاد های خیریه و اینها می افتن. و همچنین این اسم مثل اینه که بگیم «ایران شرکت» که شرکت یه اسم عام هست و همه منتظرن که بفهمن اسم این شرکت یا نهاد چی هست.
فرستنده: مهدی ربانی تاریخ: ۱۳۹۲/۰۸/۳۰ ۱۴:۴۷:۰۹ شناسه در سایت برنامه نویس: abd1mr
ایران نهاد فقط یک اسم دامینه چون نه توو ثبت شرکت فک کنم همچین اسمی نیست و نه تو اسم برند که قراره ثبت بشه.
و اینها تو صحبتهای بابل و اصفهان با آقای شهرکی گفته شده.
-
اسم ایران نهاد توسط اعضای شرکت کننده در نشست انتخاب شده و یکی از مهمترین اصول انتخاب Brand اینه که کوتاه باشه. نهاد حمایت از برنامه نویسان ایران یا نمیدونم هر اسم دیگه، نمیتونه Brand باشه و بیشتر Description هست تا اسم. اما اینکه چرا فعالان حوزه IT رو گفتیم، به این دلیله که مثلاً CSS کار، برنامه نویس نیست. گرافیست، برنامه نویس نیست. کسی که توی نشریه داره فعالیت میکنه برنامه نویس نیست. درحالی که ما قصد داریم از همه این افراد حمایت کنیم. درسته که برای شروع، تصمیم گرفتیم با جامعه PHPکارها کار کنیم که تسلط بیشتری روی این فیلد داریم ولی چشم اندازمون چیز دیگه بوده و فکر نمیکنم «نهاد حمایت از فعالان حوزه IT» چیزی خلاف اون رو برسونه. بهرحال Description ما چیزیه که همه ما رو باهاش به خاطر میسپرن. میتونیم توی سایت، توییتر، فیسبوک و... بگیم که فاز اول کارمون فقط PHP کارها هستن. فاز بعدی میتونه وب دیزاینرها باشه. فاز بعدی کل برنامه نویسان و در نهایت کل فعالان حوزه IT. حتی بازاریابها. قرار نیست از کسی که زحمت میکشه محصولات ما و سایرین به فروش برسن حمایت کنیم؟ اون با مشکلات اینچنین درگیر نیست؟ کارش دست کم گرفته نمیشه؟ نرخ مشخص و کارشناسی شده داره برای فعالیتش؟ پس میبینید که درد اونهم با ما مشترکه. بهرحال توی نشست شیراز بیشتر میتونیم درخصوص اینگونه موارد صحبت کنیم.
-----
راستی کانال یوتیوب ایران نهاد هم راه اندازی شده که فیلمهای نشستها و کلیپهایی که خواهیم ساخت رو اونجا میگذاریم. فعلاً آدرسش اینه:
http://www.youtube.com/channel/UCR0hoMCfzPjfmOvI7wvz1ow
ولی به مرور با افزایش بازدید و... آدرس اختصاصی بهمون میدن (مثلاً http://www.youtube.com/channel/iran_nahad)
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
XPATRIOT
ضمن تشکر از دوستان خواستم به اطلاع دوستان برسونم که من و آقای شهرکی تا شنبه درگیر یه سری کارها و مسائل هستیم که اگه خودشون صلاح دونستن میگن چیه...
فکر نمیکنم با توجه به اینکه نتیجه دلخواه رو نگرفتیم، نیازی باشه الآن مطرح کنیم و بگذاریمش برای نشست شیراز ولی دوستان بد نیست همینقدر بدونن که بدترین تجربه کاریمون بود. تجربه ای که هرگز تکرار نمیکنیم و البته مرتبط با ایران نهاد هم بود. تنها چیز خوبی که از این تجربه عایدمون شد، دامین inahad.co بود که برای ایران نهاد گرفتیم.
-
اگر به قول معروف این سیستم هم یک اتاق فکر داشته باشه(میدونم بعدا اضاف میشه اما منظورم اینکه از همون اول داشته بود)
میتونستیم نتیجه بهتری بگیریم
اما باید منتظر نشست که ببینیم اقای شهرکی تا کی میخوان اینترنت رو به قول خودشون بهونه کنن
بستر اینترنت هنوز اینقدر پتانسیل نداره که دوستان توی فلان ساعت جمع بشن و باهم صحبت کنن ؟
از نظر من الان سیستم ها فقط ی وبکم 3 بعدی کم دارن برای ارتباط هرچه بهتر با دوستان...
حتی شاید متونستیم از این اتفاق ناگوار که مجهول هستش هم جلوگیری میکردیم
-
اینقدر میگین اتاق فکر و اینجور صحبتها، یکم به این فکر کردین که بعد از اینهمه وقت که از تشکیل دپارتمانها میگذره، هنوز مدیر دپارتمانهایی مثل PHP و طراحی و... مشخص نشده؟ اتاق فکر دقیقاً یعنی چی؟ مگه Offline Messaging توی سامانه اطلاع رسانی یکی از راههاش نیست؟ چرا فعالیت نمیکنید؟ اگه لازمه با چت باشه، بگین همه سر ساعت مشخصی آنلاین بشن تا خودتون ببینید که هیچکس نمیاد. بستر اینترنت صرفاً یکی از مشکلاتمونه ولی مشکل اساسی تر اینه که بیشتر اعضا اصلاً فعال نیستن. از 96 عضو، 49 تاش هنوز دپارتمانشون رو انتخاب نکردن. سه نفر دیگه هم که دپارتمان انتخاب کردن، عکس و ایمیل و... رو نفرستادن. با این اعضا واقعاً میخواین اتاق فکر تشکیل بدیم؟ از روزی که پکیج رو گذاشتیم برای فروش، خیلیها بخاطر پکیج و 25 هزار تومان تخفیفش عضو نهاد شدن. این به خودی خود بد نیست و همینکه بیان تو نهاد، کم کم میفهمن که مزایای نهاد خیلی بیشتر از پکیجها و تخفیفهاست ولی بهرحال نشون میده که همچنان برای جلب توجه خیلیها باید (عذر میخوام) مثل بچه کوچولوها بهشون شیرینی بدیم. اونهم نه یکبار بلکه بطور مرتب از ترس اینکه نکنه وسط کار ول کنه بره. واسه نشست شیراز چند نفر اسم نوشتن؟ پکیج رو چند نفر از اعضای نهاد تهیه کردن؟ اتاق فکر، ایده خیلی خوب و قشنگیه ولی قبول کنید که برخی از این اعضا (که متأسفانه تعدادشون هم کم نیست)، فقط به این امید عضو نهاد شدن که بشینن تو خونه پروژه بگیرن و ابداً تمایل ندارن از جلوی کولر (یا بخاری) خونشون تکون بخورن. باز هم با این اوصاف، برای اینکه امتحان نکرده نگیم نمیشه، یک قرار همینجا بگذارین و من هم با سامانه پیامک به همه اطلاع میدم ببینید چند نفر توی اون زمان آنلاین میشن و چند نفر بهانه میارن که کارت اینترنتم تمام شده بود و شارژ ADSL نداشتم و بابام مودم رو جمع کرده که درسمو بخونم و امتحان داشتم و باید بخونم و نمیتونم آنلاین بشم و اینجور حرفها. متأسفانه چون دید کلی نسبت به فعالیت همه اعضا ندارین، توی ذهنتون یه مدینه فاضله ساختین از اعضای نهاد فکر میکنید همه همینقدر پیگیر هستن. 23 نفر از اعضا نهاد تا حالا یکبار هم توی سیستم لاگین نکردن.
-
ببینید دوستان ما برای موفقیت در این کار باید یه کار غربی ها را انجام بدیم و یه کار دیگه شون رو فراموش کنیم.
نخست اینکه اصول کار جمعی کردن رو از اونا یاد بگیریم.
و دوم اینکه مثل اونا نباشیم که روابط کاریشون از رفاقتشون جداست.
-
کل کل کردن منو شما فایده نداره جناب شهرکی,نه شما حرف کم میاری و نه من حرف کم میارم(زیاد میشه بحث کرد),اصلا بیخیال/ماهم میریم به جمع اون دوستانی که از قبل نشستنو میگن لنگش کن,همونایی که نشستن پای کولر و یا بخاری
هیچ تفاوتی قائل نیستید بین یک سری از اعضا,بین مایی که همش پیگیر هستیم و اون دسته از دوستانی که فعال نیستند
نمیگم جام طلا بدین،اما حداقل این باشه که به حرفشون تا ی حدودی گوش بدین و عمل کنین
تا حالا شده بیاین از ما(منظور تنها من نیستم،تمامی دوستانی که فعال بودن)) در مورد مسائلی که قراره انجام بشه مشورت بگیرین ؟
اگر گرفته باشین ,یعنی این سیستم یک اتاق فکر داره که مثلا از 5 نفر تشکیل شده و کارها با مشورت اعضا جلو میره
اما حالا که نگرفتین،پس نداره دیگه
مثلا :
جناب محسن موحد با توجه با مسائل پیش امده و وضعیت فعلی نهاد و اعضای اون،قصد داریم فلان کار رو انجام بدیم و در بخشی از کار به کمک و نظر شما نیاز داریم
در جواب : حقیقتش جناب شهرکی نظر من اینه به این دلایل
1-
2-
3-
به هرحال بنده در خدمتم/
====
توی Offline Messaging چی بگیم ! جک بگیم خوبه ؟!
نکنه انتظار دارید
از کارهایی که از اونها خبر نداریم که چی شد و به کجا رسید بیام جرو بحث کنیم ؟
مدیر های گروه ها مشخص نشده فعلا، چون دلیلی نداره مشخص بشه و یک مورد بیخود و فقط نمادین هست با توجه به شرایطی که ما داریم
یعنی از اونجایی که بستر اینترنت واقعا خیلی ضعیف هست و توانایی 1 ساعت گفتگو رو نداره و نمیتونیم صحبت های همدیگه رو درک کنیم
و از اونجایی که هدف گروه ها کمک گرفتن از اعضای اونها بود و نه راه انداختن گالری عکس
و با توجه به فرمایش شما که فرمودید یکی از دلایل کمک نگرفتن از اعضا دوری مسافت و ازطرفی سامانه های ارتباطی هم به خوبی مکالمه مستقیم و حضوری، کارآیی ندارن
خب چه دلیلی داره مدیر مشخص بشه ؟
میتونیم نتیجه بگیریم این کارها فعلا فقط کارهایی هستند که الکی خودمون رو توجیه کنیم,منظور این نیست که اینها بعدا به درد نمیخورن؛منظور اینکه فعلا خودمون درگیر کارهایی که سودی ندارن (در حال حاضر) نکنیم
بزاریم هر موفعه بستر اینترنت تقویت شد و دیگر مسائل(تصمیم به انجام کارهای گروهی) بعد انشاالله مدیر هم مشخص میشه
اون تخفیف پکیج باشه واسه دوستانی که فعال هستند که انرژی بگیرن و بیشتر مشارکت کنن و نه فقط بالا بردن تعداد اعضا
5 نفر داشته باشیم که کار انجام بدن بهتر از اینکه 100 نفر داشته باشیم و هیچ کاری نکنن
حداقل یک میزیتی که داره اینکه دیگه حرص اون 100 نفر رو که هیج کاری نمیکنن رو نمیخوریم و الکی اعصاب خودمون رو خراب نمیکنیم ! اینطور نیست ؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Veteran
توی Offline Messaging چی بگیم ! جک بگیم خوبه ؟!
واقعاً که. فعالهای ما رو ببین چه لحن صحبتی دارن! دوست عزیز، کسی نگفت جک بگین. ولی مدیر رو میتونید انتخاب کنید. مدیر هم ابداً یک مسئله نمادین نیست. باید توی نشست شیراز بیاد، حرفهای نهاد رو گوش کنه، مشکلات دپارتمان خودش و انتظاراتشون از نهاد رو بگه و نتایج رو به دپارتمانش منتقل کنه. کجای این مسئله، الکیه؟!
درمورد سیاستهای مالی نهاد هم لطفاً اجازه بدین اعضای هیئت مؤسس تصمیم بگیرن. هرموقع جزو اعضای هیئت مدیره شدین، اونوقت در جریان ریز مسائل مالی قرار خواهید گرفت. من کی تا حالا گفتم مشکل فقط از اینترنته؟ اما با این حال توی پست قبلی هم گفتم، اگه شما میگین میشه آنلاین اتاق فکر راه انداخت، فراخوان بزنید، من هم پیامک میفرستم به همه اعضای نهاد ببینیم چند نفر توی اون روز و ساعت آنلاین میشن. مشکل متأسفانه از اعضاست نه بستر ارتباطی (البته کانالهای ارتباطی ما هم ارتباط VoIP مطمئن رو تأمین نمیکنه ولی بهرحال میشه چت کرد). یک کنفرانس توی یاهو خوبه؟
اما درمورد تفاوت اعضا هم که مطرح کردین، باید بگم که یک عضو فعال کسی نیست که مدام روی اعصاب باشه! منظورم این نیست که نگران فعالیتها نباشین ولی وقتی یکسری کارها رو واقعاً نمیشه فعلاً انجام داد، اصرار مرتب بر انجامشون و پستهای بیهوده گذاشتن که صرفاً جو تاپیک رو متشنج میکنه و کسی هم که بخواد عضو نهاد بشه رو پشیمون میکنه، اسمش واقعاً پیگیر بودن نیست.
ضمناً شما از کجا میدونید که بنده تک و تنها دارم جلو میرم؟
آقا مهرداد در جریان کارهای ثبت هست. آقای صالحی توی سه روز اخیر دائم همراهمون بود تا یک کاری رو انجام بدیم که متأسفانه نتیجه دلخواه رو نگرفتم ولی چیزهای خوبی دستگیرمون شد که اینجا جاش نیست گفته بشه (به اعضای عادی ارتباطی نداره). اینکه با شخص شما یا فرد دیگری مشورت نمیشه، معناش این نیست که مشاور و اتاق فکر و... نداریم.
لطفاً بحث رو تمام کنید.
-
جلسه آنلاین الان بنظرم فایده ای نداره چون عملا تا نشست شیراز قرار نیست کاری صورت بگیره.
برای انتخاب مدیر دپارتمانها هم فک نمیکنم تو سامانه کسی همکاری کنه.چون هنوز جدی نگرفتن کارو و اون دسته هم که میخوان شرکت کنن به بقیه نگاه میکنن و چون دیدشون اینه که کسی شرکت نمیکنه اونها هم شرکت نمیکنن.
-
دوستان محترم عضو دپارتمان "طراحی سایت با HTML و CSS" لطفا برای همکاری در تعیین مدیر دپارتمان به سامانه اطلاع رسانی ایران نهاد مراجعه کرده و وارد دپارتمان طراحی سایت با HTML و CSS شوید.
-
با سلام خدمت همه دوستان و برنامه نویسان.
آقای شهرکی من خیلی زوق می کنم وقتی می بینم چنین فعالیت های گروهی تو ایران داره اتفاق میافته. خودم چندین ساله می خوام یه گروه ناب برنامه نویسی تشکیل بدم ولی همچنان ناموفقم. دلیلش هم اینه که دوستان هیچ ارزش و احترامی و لذتی به کار نمیدن. خودم خیلی فعالم و دوس دارم تو چنین گروهی کار کنم و از کار و پیشرفت لذت ببرم.عضو نهاد هم شدم و دپارتمان php رو هم انتخاب کردم.ولی خیلی دلم می خواست در کنار php بتونم css html jQuery رو هم به صورت حرفه ای کار کنم .آیا امکانش هست؟
در ضمن به دلایل شرایط بد اقتصادی نمی تونم به نشست ها بیام و سخت پشیمونم.چون تا از اردبیل بیام شیراز و برگردم یه چن صد تومنی باید پیاده بشم :لبخند:
فعلا تو php خیلی حرفه ای نیستم و خیلی می خوام خودمو ارتقا بدم و حرفه ای کار کنم.
در تلاشم که چنتا پروژه بگیرمو زودتر بیام پیش بقیه بچه ها
مطمینم در این راستا پکیج شما خیلی بهم کمک خواهد کرد :قلب:
-
فعالیت در سایر بخشها امکان پذیره ولی انتخاب دپارتمان به معنی انتخاب فعالیت اصلیتون هست و مشخص میکنه نهاد توی چه بخشی میتونه رسماً روی شما حساب باز کنه. مثلاً نهاد میخواد پروژه بگیره، میگه من 100 نفر PHP کار دارم که 20 نفرشون الآن دستشون کاری ندادم. پس فلان پروژه رو میرم میگیرم.
-
آقای شهرکی شما تو استارتاپ ویکند اصفهان هم شرکت داشتید ؟ اونجا ایران نهاد هم مطرح کردید
خوش حال میشیم مارو در جریان بگذارید یکی از دوستان عکس شما و شناخت و نشونم داد
-
اتفاقاً آقا مهرداد، تجربه تلخی که میگفتم مربوط به همون قضیه است. البته تلخی فقط بخاطر ناداوری نهایی بود وگرنه نتایج خیلی خوبی هم بدست آوردیم. حالا اگه دوست داشتین، تماس بگیرین تلفنی بیشتر صحبت کنیم.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
MMSHFE
اتفاقاً آقا مهرداد، تجربه تلخی که میگفتم مربوط به همون قضیه است. البته تلخی فقط بخاطر ناداوری نهایی بود وگرنه نتایج خیلی خوبی هم بدست آوردیم. حالا اگه دوست داشتین، تماس بگیرین تلفنی بیشتر صحبت کنیم.
ای واییییییییی تبعیض:لبخند:
خب اگه اینجا نمیشه گفت توو سامانه بگید ما هم ببینیم مزش چجوری بوده:لبخند: