-
نقل قول: تشکیل نهاد حمایت از برنامه نویسان
بحث مربوط به این تاپیک نیست ولی صرفا جهت اطلاعات دوستان میگم و دوست ندارم اشتباه ما رو مرتکب بشن! کانسپت اصلی استارت آپ ویکند خوبه و میشه گفت پیشرفت و عملی کردن یک ایده رو هدف گرفته اما اون چیزی که توی ایران داره در قالب استارت آپ ویکند برگزار میشه رو نمیشه اسمش رو استارت آپ گذاشت! چرا ؟ معذرت میخوام که اینو میگم ، چون داوراش رو یِلخی ( Yelkhi ) انتخاب میکنن! یعنی داورا هیچکدومشون برنامه نویس نبودن که بدونن ما ایده مون چیه ؟ دردمون رو نچشیدن که بفهمن چه مشکلی رو داریم حل می کنیم! در صورتی که من داشتم با یکی دو تا از مربی ها صحبت میکردم از ایده ی ما استقبال کردن و گفتن حق شماست که ایده تون مقام بیاره! من نمیگم همه داورا باید برنامه نویس باشن ولی از این 10 داوری که اونجا بودن اگه یکیشون هم برنامه نویس بود یا تجربه ی برنامه نویسی داشت الان ما مقام آورده بودیم! آخه شما بگین : کسی که اقتصاد خونده و مدیریت یه شرکت تولیدی گز رو بر عهده داره .. چجوری می تونه ایده های حوزه ی IT رو داوری کنه ؟! وقتی میگم داورا رو رو هوا انتخاب کردن چار نفر میان میگن تو اشتباه میکنی! من خودم الان 4 - 5 تا ایده خوب دارم که فکر کنم همشون رو هم به آقای شهرکی گفتم ... ولی هیچکدوم رو توی استارتاپ مطرح نمیکنم. بحث زیاده .. ولی من دیگه ترجیح میدم ایده مو خودم روش کار کنم ولی نرم استارتاپ ! به شما هم توصیه میکنم حداقل توی ایران استارتاپ شرکت نکنید. خداحافظ.
-
http://babolsar.startupweekend.ir/
سلام بنده خودم برگزار کننده استارتاپ بابلسر هستم و ساری ر پیش رو داریم
بچه های داوری و مربی و کلا جامعه استارتاپی ایران همه نو پا هست و همه از دوستان من هستند
چیزی که شما میگید وجود داره و کاملا درست هست
استارتاپ یک تم داره میتونه تم اون عمومی باشه یا میتونه تم اون برنامه نویسی باشه
تو ایران هم اونی که بالا دست it نشسته پیزی شااید ندونه اما جز ساختار ما هست
پس تلاش ما باید این مشکلات و رفع کنه
ما ایشا الله بعد از 1 سال کار نهاد بتونیم دوره های استاندارد جهانی که تو دنیا داره برگزار میشه مثل استارتاپ next و دروه های کارآفرینی و تجربی دیگه و { بومی } کنیم و برگزار کنیم !
بنده حداقل کاملا تجربه دارم تو این زمینه
اهداف ما خیلی بلند هست برای بار سوم دارم میگم که پیزی که تو ذهنم هست در حد " ساختن یک شهر برای فعالان حوزه it است "
" خانه برنامه نویسان ایران " = خانه ترانه ایران - خانه فرهنگ ایران - شهرک علمی ایران مثلا تو رامسر تو یک شهرک مثل دریا کنار بابلسر
این واژه ها و خیلی دنبال کردم
اساس نامه ساختن یک شهرک
مباحث فرهنگی یک شهرک و هزینه ها و با توجه به اینکه رئیس عمران مسکن دائی بنده هست تو شهرمون سوال کردم
در مورد ساختن کافه برنامه نویس ! و شعبه داشتن تو شهر های مختلف !
این کلمات ناقص و خیلی دنبال کردم !
باز هم بنده دست دراز میکنم روی همه دوستان که بنده و کلا همه دوست داران نهاد و حمایت کنند ! تا بتونیم از چیزی که تو ذهنمون هست یک بهشت بسازیم تو این دنیای آشفته ! دور از ذهن نیست ....
-
آقا مهرداد باور کنید همه اینها عملیه و به امید خدا توی نشست شیراز به همه (حداقل اعضای محترم) نشون میدیم که برنامه داریم و فقط حرف نمیزنیم. خیلی چیزها رو مکتوب کردم و توی این مدت با کلی کارشناسهای مالی و حقوقی مشورت کردم و چارت دقیق گردش مالی رو ترسیم کردیم و بحثهایی مثل چشم انداز آینده و درآوردن نقطه سر به سر هزینه ها و... همه انجام شده. ولی دیگه دوست ندارم التماس کنیم بگیم بیان سمت نهاد. ما برنامه هامون رو اعلام میکنیم. هرکی علاقمند بود، شرکت میکنه و یک قدم بر میداره تا ما ده قدم براش برداریم. هرکی هم علاقه نشون نداد، مسیر خودش رو بره. نه ما جای اون رو تنگ میکنیم و نه میگذاریم اون کوچکترین تأثیری توی مسیرمون بگذاره.
-
نه التماس دیگه بسته
ما از همین تعداد کم شروع میکنیم و دلمون قرصه که همین عزیزان مثل همون محسن نوری کم سن و سال از اردبیل پا میشه میا یا خانمی مثل خانم جعفری انقدر زحمت میکشه
ما پیش میریم هرکی خواست با ما جمع بشه !
-
بنده خودم و نمیگم سو تفاهم نشه !
ما برنامه نویسا حرفه ای داریم تو جمع خودمون استار شهرکی - استاد شیخله
دوستان با تجربه ای مثل اشپیلن و گرافیست های عزیز همشون !
این واقعا نعمت هست !
مهندس شهرکی بانکی بودند اطلاعاتشون تو گردش مالی گکمک میکنه
و سایر دوستان هم سابقه مدیریتی دارند
ما حتما به پیشرف های زیادی خواهیم رسید
-
البته آقای شهرکی من فراموش کردم اینو بگم! اگه برای کارمون حسابدار با تجربه نیاز داشتیم من یکی از فامیلای نزدیکمون حسابداری خونده و چندین سال تجربه ی حسابداری شرکت های بزرگ و کوچیک رو داره ... اگه نیاز شد بگید تا توضیحات تکمیلی رو ارائه کنم خدمتتون.
-
انشاءا... توی نشست شیراز درمورد این موضوعات صحبت میکنیم. تا اون موقع هر موضوعی که ذهنتون میرسه رو حتماً یادداشت کنید که چیزی رو از قلم نندازیم.
-
خیلی از دوستان انگیزه و انرژی خوبی دارند ، و دوستان دیگر توانایی ها و تخصص های بلقوه .
انشاالله نهاد با قدرت تشکیل و فعالیت رسمی اش رو شروع میکنه .
مسلماً بعد از تشکیل نهاد هم ، عضو گیری انجام خواهد شد و همیشه جا هست افرادی به نهاد ملحق بشن ، اما خب در این بین ، بنیانگذاران اولیه ، جایگاه ویژه و برجسته تری خواهند داشت .
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
$ M 3 H R D A D $
ما برنامه نویسا حرفه ای داریم تو جمع خودمون استار شهرکی - استاد شیخله
...
اول فکر کردم استار شهرکی اشتباه تایپه ولی با پکیجی که ایشون ارائه دادند فکر کنم لقب STAR برازندشونه
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
shpegah
اول فکر کردم استار شهرکی اشتباه تایپه ولی با پکیجی که ایشون ارائه دادند فکر کنم لقب STAR برازندشونه
پست مرتبط با تاپیک نیست.حذف شد.http://www.freesmile.ir/smiles/779113_4.gif
-
سلام
ما به یک برنامه اصولی هم برای جذب حمایت دانشگاهها هم نیاز داریم چرا که مکانهای آموزشی یکی از بهترین مکانها برای جا انداختن ما بین مردم هستند و به دلیل دراتباط بودن با تمام شرکتها و مردم خیلی می تونند به ما کمک کنند.ما باید برنامه هم برای این مورد داشته باشیم که هم به نفع نهاد و هم به نفع دانشگاهها خصوصا دانشجویان باشه چرا که توی رشته های فنی و مهندسی افراد توی دانشگاهها-بجزدولتی های برتر- به جز تئوری چیزی یاد نمی گیرند و اگر برنامه ما اصولی باشه زودتر از چیزی که بخواهیم می توانیم نیمی از مسیر سخت پیش رو را طی کنیم و طبق مباحث مربوط به دنیای الکترونیک ومباحث مربوط به سند چشم انداز و استراتژی وضعیت پایدارتری بدست بیاوریم. و هرچی پایداری ما توی جامعه بیشتر بشه یعنی قدرت نفوذ بیشتر و خودکار نیمی از مسیر وارد شدن به بازار بین المللی را رد می کنیم. درضمن دانشگاهها می تونند مبلغ خوبی برای ما باشند بدون اینکه بخواهیم هزینه تبلیغاتی زیادی خرج کنیم.
آقای شهرکی لطفا این رو هم توی برنامه های مربوط به نشست شیراز قرار بدهید.
ممنونم
-
دوستان عزیز، برای تهیه این پکیج خیلی زحمت کشیده شده. خداییش ابداً قصدم منت گذاشتن و این حرفها نیست چون معتقدم پولی که از این راه داره دستم میرسه، باید حلال باشه. خودتون توی فیلمها میبینید که با وجود گلودرد زیاد که بعضاً سرفه هم میکردم، فیلمها رو تا ساعت 2 تا 3 نصف شب ضبط میکردم. مشکلات خانواده هم بماند (صبر همسرم و دخترم توی مدتی که تو اتاق در رو بسته بودم و ضبط میکردم). روی این مجموعه هیچ قفلی گذاشته نشده چون معتقدم اول از همه خود ما برنامه نویسها باید به کپی رایت احترام بگذاریم. پس خواهشاً به احترام زحمتی که توی این مدت تو تالار PHP و همچنین برای تهیه این پکیج کشیدم (که البته وظیفه خودم میدونم)، این مجموعه رو کپی نکنید یا در اختیار دیگران قرار ندین و اگه کسی خواست، ترغیبش کنید که خریداری کنه تا برای تولید پکیج بعدی که آموزشی PHP از پایه بصورت تصویری هست و همچنین پکیجهای بعدی که در راه خواهد بود، ترغیب بشم. تا خودمون دست به دست هم ندیم، اوضاع منابع آموزشی فارسی خوب نخواهد شد. با تشکر از همه شما دوستان که این موارد رو رعایت میکنید.
-
بالاخره مدیر بخش برنامه نویسی سمت سرور با PHP هم انتخاب شد. آقای رضا شیخله.:تشویق:
-
بالاخره منم فرصت کردم پکیچ و سفارش دادم
ازینکه دارم یه بسته درست حسابی میخرم رضایت قلبی زیادی دارم ! و اینکه دارم نهادی و حمایت میکنم که نفعش به خودم بر می گرده
بی صبرانه منتظرم
-
جناب شهرکی لطفا یک بخشی رو برای ارتباط با مدیر دپارتمان ها قرار بدید توی سامانه
بخش پیام ها میتونه راه مناسبی باشه،اگر تکمیل بشه،حتما مفید خواهد بود
-
اره منم با سبحان موافقم ... روی دسترسی های مدیر و همین ارسال پیام یکم کار کنید. ممنون
-
بخش پیامها اگه خدا بخواد تا فردا تکمیل میشه تا افراد بتونن صندوق پیام شخصی داشته باشن.
-
تولد مهندس شهرکی ؟؟؟ ایشا الله مبارکش باد !
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
$ M 3 H R D A D $
تولد مهندس شهرکی ؟؟؟ ایشا الله مبارکش باد !
داش مهرداد تولد استاد شهرکی دو تا تاپیک اونورتره ها !!
اشتباهی پست نزدی ؟! :لبخند:
-
آقای شهرکی فرستادن سوابق ،و ... را فعلا مدیران دپارتمانها بفرستند یا تمام اعضا؟
قرار بود یک نامه به من بدهید؟چی شد؟
-
همه اعضا باید برای مدیر دپارتمان خودشون بفرستن. نامه رو هم فکر کنم قبلاً فرستادم ولی دوباره امشب به ایمیلتون میفرستم ببینید اگه متنش خوبه، برای دانشگاه فکس کنیم.
-
آقای شهرکی منظور از سوابق اجرایی چیه؟ یا دوره های آموزشی اونهایی هستش که فقط مدرکش رو داریم؟ مثلا من کتابهای آموزش php شما رو خودندم دوره آموزشی محسوب میشه؟
-
سوابق اجرایی یعنی مثلاً سایتهایی که طراحی کردین یا پروژه هایی که توش همکاری داشتین با مشخص کردن بخشی که فعالیت داشتین. دوره آموزشی هم یعنی دوره ای که مدرکش رو دارین یا اینکه مثلاً تسلط بهش دارین ولی مدرک ندارین اما اگه آزمون گرفته بشه، میتونید نمره قبولی رو بگیرین. کلاً با مدیر دپارتمانتون صحبت کنید فکر کنم بهتر باشه چون مدیر هر دپارتمان مسئول دریافت نمونه کارها و... است.
-
ببخشید یک سوال داشتم.
افرادی که در نشست شیراژ شرکت نکنن تکلیفشون چیه ؟
من میخواستم این سوال رو در سایت نهاد از مدیران بپرسم ولی خوب راه اندازی نشده.
----
دلیل عدم شرکت هم تداخل روز های نشست با امتحان های ترم دانشگاهیم هستش
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Dead Space
افرادی که در نشست شیراژ شرکت نکنن تکلیفشون چیه ؟
هیچی، از حسنک کجایی تا چوپان دروغگو صد مرتبه بنویسن! :چشمک:
گذشته از شوخی، هیچ کار خاصی قرار نیست انجام بدن. تنبیه هم نداریم. فقط توی مباحث مالی و سیستم گردش کاری و توزیع پروژه و... که توی نشست درباره اونها میخوایم صحبت کنیم، دیگه نمیتونن نظراتشون رو مطرح کنن و هرچی تصویب شد، باید بگن چشم. ضمناً کارگاه رو هم از دست میدن.
-
سلام
آقای سامان محمدی هم به عنوان مدیر دپارتمان html وcss انتخاب شدند.:تشویق:
-
-
تبریک میگم سامان جان
میگم پس تکلیف دپارتمان گرافیک چی میشه ؟! :متفکر:
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
MMSHFE
بخش پیامها اگه خدا بخواد تا فردا تکمیل میشه تا افراد بتونن صندوق پیام شخصی داشته باشن.
انشاالله:لبخند:
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
XPATRIOT
تبریک میگم سامان جان
میگم پس تکلیف دپارتمان گرافیک چی میشه ؟! :متفکر:
طبق فرموده جناب شهرکی کارهای گرافیکی هم در اون دپارتمان انجام میشه.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
qartalonline
طبق فرموده جناب شهرکی کارهای گرافیکی هم در اون دپارتمان انجام میشه.
منظورم مدیرش بود!
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
XPATRIOT
منظورم مدیرش بود!
خوب وقتی بیشتر کارهای گرافیکی تو اون بخش انجام میشه، پس نیاز هستش که اونجا مدیریت کنن.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
qartalonline
خوب وقتی بیشتر کارهای گرافیکی تو اون بخش انجام میشه، پس نیاز هستش که اونجا مدیریت کنن.
نه عزیز میگم مدیرش قراره کی باشه ؟ :لبخند:
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
XPATRIOT
ببخشید من یکم گیراییم ضعیفه.
-
آقا یک اعتراف کنم !!
یک خاطره جالب !!
http://securityoverride.org/articles.php?article_id=62
تو نشست بابل بودیم که محمد صالجی کنارمن نشسته بود
ومپ هم استارت کرده بود
خلاصه یک net view زدیم و آی پی سیستمش که به اینترنت وصل شده بود و اصلا به حرفا ما گوش نمیکرد و هم پیدا کردم ( شوخی )
بعد کم کم با این کار و اموزش یک شل آپلود کردم تو سیستمش
اقا هی با سیستمش ور میرفتم انقدر حال میداد که نگو و نپرس !
اینم هی هر چند مین یکبار سرش و میآورد بالا ک مثلا من دارم گوش میدم !
عجب آدم هایی پیدا میشنا !
اسیرشم !:چشمک:
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Veteran
انشاالله:لبخند:
آقا سبحان تیکه نندازین! سیستم پیام خصوصی کامل شده فقط داریم تستش میکنیم که باگ نداشته باشه (امنیتی و عملیاتی). همچنین برای مدیران دپارتمانها امکان ارسال پیام گروهی به اعضای دپارتمان هم درنظر گرفته شده.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
XPATRIOT
آقای صالحی، شما خودتون بعنوان مدیر دپارتمان گرافیک انتخاب شدین. مگه پیام توی دپارتمان رو نخوندین؟
-
باور کنین من همچین منظوری نداشتم ! هدفمم این نبود،فقط خواستم یاداوری کنم :لبخندساده:
امکان ویرایش پست و حذف رو هم بزارید خیلی خوبه ! که مثلا وضعیتی مشابه وضعیت دپارتمان PHP به وجود نیاد که اقا مهرداد چند پست پشت سره هم بزنن.اگر مطلبی جا مونده بود بتونن ویرایش کنن و اضافه بکنن به پستشون
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
MMSHFE
آقای صالحی، شما خودتون بعنوان مدیر دپارتمان گرافیک انتخاب شدین. مگه پیام توی دپارتمان رو نخوندین؟
پیام که نه چیزی در این رابطه نخوندم .. فقط اسمم رو دیدم که به عنوان مدیر زده بودید .. گفتم شاید واسه تست زدید!
نقل قول:
نوشته شده توسط
$ M 3 H R D A D $
آقا یک اعتراف کنم !!
یک خاطره جالب !!
http://securityoverride.org/articles.php?article_id=62
تو نشست بابل بودیم که محمد صالجی کنارمن نشسته بود
ومپ هم استارت کرده بود
خلاصه یک net view زدیم و آی پی سیستمش که به اینترنت وصل شده بود و اصلا به حرفا ما گوش نمیکرد و هم پیدا کردم ( شوخی )
بعد کم کم با این کار و اموزش یک شل آپلود کردم تو سیستمش
اقا هی با سیستمش ور میرفتم انقدر حال میداد که نگو و نپرس !
اینم هی هر چند مین یکبار سرش و میآورد بالا ک مثلا من دارم گوش میدم !
عجب آدم هایی پیدا میشنا !
اسیرشم !:چشمک:
مهرداد تو همیشه اینقدر به من لطف داری ؟! :لبخند:
خب حالا چیا پیدا کردی تو سیستم من ؟ جنگل مولا بود ها ؟!
-
یه چیزی شبیه برنامه جو میخاد بشه یا نه فراتر از اونه ؟