سلام به همه ...
دوستان چطور مقدار دو تا تکست رو از هم کم کنم و بریزم توی تکست دیگه !؟
.
.
.
عکس ضمیمه
Printable View
سلام به همه ...
دوستان چطور مقدار دو تا تکست رو از هم کم کنم و بریزم توی تکست دیگه !؟
.
.
.
عکس ضمیمه
ببخشید اینو یادم رفت :
چطور اسم title فرم های استیمول و نام وریبل ایجاد شده تغییر بدم !؟
عکس ضمیمه
سلام دوستان میخام گزارشی که ساختم به بانک از طربق برنامه وصل کنم. تو حود گزارش از طریق دیتا سورس وصل کردم جالا تو برنامه میخام از برنامه وصل کنم .اینم کد هایی که نوشتم ولی وصل نمیشه
<StiSerializer version="1.02" type="Net" application="StiReport">
<Dictionary Ref="1" type="Dictionary" isKey="true">
<BusinessObjects isList="true" count="0" />
<Databases isList="true" count="1">
<HistoryJob Ref="2" type="Stimulsoft.Report.Dictionary.StiSqlDatabase" isKey="true">
<Alias>HistoryJob</Alias>
<ConnectionStringEncrypted>+WLRCe9Me9VyFdWYYUwiY9V qZStJGBPd6my5BGFc4SfCcM1J73G7xelBuYBNHORe31rR69d7u 3lrXe30Z5jjRt5w9w==</ConnectionStringEncrypted>
<Name>HistoryJob</Name>
</HistoryJob>
</Databases>
<DataSources isList="true" count="3">
public virtual ActionResult FromLoadFileReport()
{
string[] user = new string[4];
user = User.Identity.Name.Split(',');
StiReport report = new StiReport();
report.Dictionary.Databases.Clear();
// report.Dictionary.Databases.Add(new StiSqlDatabase("LabPortal", "labado"));
string cn = @"Data Source=Home;Initial Catalog=LabPortal;Integrated Security=True;connect timeout=30;MultipleActiveResultSets=True;";
string Path = Server.MapPath("~" + ("/Areas/RepUser/HistoryJob.mrt"));
report.Load(Path);
report.Dictionary.Databases.Add(new Stimulsoft.Report.Dictionary.StiSqlDatabase("conec tion", cn));
report.Compile();
// string connStr = System.Configuration.ConfigurationManager.Connecti onStrings["labado"].ConnectionString;
// Stimulsoft.Report.Dictionary.StiSqlDatabase sti = new Stimulsoft.Report.Dictionary.StiSqlDatabase("Conne ction", connStr);
// report.Dictionary.Databases[0] = sti;
report["SHDATE"] = Common.DateMtoS(DateTime.Now.ToLongDateString());
report["Fullname"] = user[0].ToString() + user[1].ToString();
return StiMvcViewer.GetReportSnapshotResult(HttpContext, report);
}
سلام
علاوه بر سوال تاپیک 1518
سوال دیگه هم داشتم و اون {LINE} بود بصورت پیشفرض از عدد یک شروع میشه ، چطور میشه کاربر از داخل برنامه مشخص کنه که از چه عددی شروع بشه
و یا اگر این غیر ممکن ، آیا به شیوه دیگه ای میشه در دیتا بایند شروع شماره ردیف بجای عدد یک از عدد دیگه ای شروع کرد
سوالات قبلی رو که کسی جواب نداد (هم سوالات بنده و دو دوست دیگه)
.
.
.
چطور توی استیمول یک صفحه اصلی واسه گزارش درست کنیم ، که فقط لوگو و نام شرکت باشه
و از صفحه دوم اطلاعات دیتا سورس و ... رو نمایش بده !؟
با سلام وعرض خسته نباشید خدمت دوستان
من جدیدا استیمول سافت را نصب کردم. هنگامی که ریپورت را روی فرم قرار میدهم گزینه های آن بخصوص دیزاینر آن با راست کلیک نیست . ایا اشکال در نصب است؟
سلام
چطور می تونم در استیمول یک سطر رو معمولی شروع کنم و سطر بعدی رو با فاصله شروع کنم و همینطور تا آخر یکی معمولی یک با فاصله باشه؟
برای مثال فرض کنید یک ستون نوشته شده باشه توضیح
سلام
سلام
سلام دوستان چه طوری میشه تو استیمول وقتی گزارشی میگیری، گزارش بعدی رو ادامه همون صفحه گزارش نشون بده نه داخل یه صفحه جدید؟
سلام
چطور میتونم خروجی بصورت زیر در بیارم، به طوری که 4 تا ست داشته باشم، شاگر اول ها از یک دیتاست، شاگر دوم ها از یک دیتاست، شاگر سوم ها از یک دیتاست، و شاگر چهارم ها از یک دیتاست باشند.
سلام
من دارم یه برنامه می نویسم نمیدونم چرا تا ی تغییری توی فرم میدم بعد از اجرا همون فرم قبل را نمایش میده.
چیکار کنم؟
اسم پایگاه داده کجاس؟
سلام به همه ی دوستان.
من یه پروژه MVC دارم که توش با استفاده از NHibernate از دیتابیس داده میخونم و توی یه لیست از obj ذخیره میکنم. چطوری میتونم از همون لیست استفاده کنم برای پر کردن گزارش stimul که دوباره نخوام query مستقیم بزنم؟؟
غیر فعال بودن نوار ابزار در استیمول:
سلام دوستان نوار ابزار در استیمول حالت غیر فال داره لطفا راهنمایی فرمایید:
سلام و وقت بخیر به همه اساتید، مدتی هست که برای گرفتن گزارش های برنامه ام از استیمول ریپورت استفاده میکنم اما سوالی که دارم اینه که میشه تنها از یک فایل mrt برای تهیه چندین گزارش یا به عبارتی چندین Business Object استفاده کرد؟
برای توضیح بیشتر:
فرضا من دوتا Business Object درست میکنم و فیلدهای جداول اون رو توی Design درست میکنم و برای هرکدام از این Business Object ها یک Page ایجاد میکنم با Footer و هدر های جداگانه.
حال دو صفحه با دو جدول جداگانه داریم، اما مشگل کار اینجاست وقتی برای اطلاعات رو برای نمایش ارسال میکنیم چطور می تونیم براساس نوع Business Object ارسالی اون یکی صفحه رو نشون نداد؟
من تای اینجای کار رفتم و مشگل من اینجاست که هردو صفحه رو نشون میده در صورتی که یکی از صفحات درونش اطلاعات هستش.
برای ساده تر کردن موضوع و توضیح بیشتر میشه گفت دو نوع گزارش توی یک mrt با دو صفحه مختلف ایجاد شده که اگر اطلاعات رو به mrt مورد نظر ارسال کنیم گزارش به خوبی نمایش داده میشه اما یکی از صفحات اطلاعاتی ندارد و باید توی اون گزارش نشان داده نشود، بر اساس نوع گزارش.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
در asp.net من چطور میتونم یک datatableایی رو به stimulsoft پاس بدم و اون خودش اتوماتیک فقط اون رو نمایش بده؟
بدون هیچ عمل خاصی.
ممنون میشم راهنماییم کنید
کسی نبود دوستان جوال مارو بده؟
سلام
من stimulsoft رو نصب کردم ولی وقتی stiReport رو روی فرم اضافه میکنمش، هیچ اسمارت تگی نداره و حتی وقتی روش کلیک راست میکنم هیج گزینه ای به نام Design و یا ... نداره
لطفاً راهنماییم کنید
کسی نیست یه راهنمایی کنه مارو؟
برای مثال:
OleDbConnection con = new OleDbConnection(); con.ConnectionString = @"Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0;Data Source=|DataDirectory|\Test.accdb";
OleDbCommand cmd = new OleDbCommand();
cmd.CommandText = "select * from person";
cmd.CommandType = CommandType.Text;
cmd.Connection = con;
OleDbDataAdapter da = new OleDbDataAdapter(cmd);
DataTable dt = new DataTable();
con.Open();
da.Fill(dt);
//dataGridView1.DataSource = dt;
con.Close();
//------------------------Report
stiReport1.Load("Report.mrt");
stiReport1.RegData("DT1", dt);
stiReport1.Show();
من میخوام وقتی یک شی data رو روی صفحه اوردم دقیق بیاد تو یک پنل، ولی وقتی اضافه می کنم میره وسط صفحه.
چکار کنم انعطاف پذیر بشه؟
یا چکار کنم که یک تکس باکس بصورت تکراروار بیاد به اندازه دیتاتیبلی که میفرستیم توش) ؟
سلام
من با کد یک گزارش کاملا پویا استیمول طارحی کردم. فقط نمی دونم چطور میتونم اعداد رو با کد سه رقم سه رقم از هم جدا کنم.
اینم کد:
StiReport stiR = new StiReport();
stiR.Load(Application.StartupPath + ("\\RCustomReport.mrt"));
StiPage pagestiR = stiR.Pages[0];
pagestiR.PaperSize = System.Drawing.Printing.PaperKind.A4;
//StiReport report = new StiReport();
stiR.ScriptLanguage = StiReportLanguageType.CSharp;
//Add data to datastore
stiR.RegData("view", dataView);
//Fill dictionary
stiR.Dictionary.Synchronize();
StiPage page = stiR.Pages.Items[0];
page.Orientation = StiPageOrientation.Landscape;
page.Margins.Left = 0.5;
page.Margins.Right = 0.5;
//Create Table
StiTable table = new StiTable();
table.Name = "Table1";
table.AutoWidth = StiTableAutoWidth.Table;
table.AutoWidthType = StiTableAutoWidthType.FullTable;
table.ColumnCount = sender.ColumnCount;
table.RowCount = 2;
table.HeaderRowsCount = 1;
table.FooterRowsCount = 0;
table.Width = page.Width;
table.Height = page.GridSize;
table.DataSourceName = "view" + dataView.Table.TableName;
page.Components.Add(table);
table.CreateCell();
table.TableStyle = StiTableStyle.Style11;
int indexHeaderCell = sender.ColumnCount - 1;
int indexDataCell = sender.ColumnCount * 2 - 1;
int n = 0;
while (n < sender.ColumnCount)
{
//Set text on header
StiTableCell headerCell = table.Components[indexHeaderCell] as StiTableCell;
headerCell.Text.Value = sender.Columns[n].HeaderText;
headerCell.Border = new StiBorder(StiBorderSides.All, Color.FromArgb(0, 0, 0), 0, StiPenStyle.Solid);
headerCell.HorAlignment = StiTextHorAlignment.Center;
headerCell.VertAlignment = StiVertAlignment.Center;
headerCell.WordWrap = true;
headerCell.Font = new System.Drawing.Font("B nazanin", 9F, System.Drawing.FontStyle.Bold);
headerCell.Height = 3;
headerCell.Width = 1;
StiTableCell dataCell = table.Components[indexDataCell] as StiTableCell;
dataCell.Text.Value = "{view" + dataView.Table.TableName + "." + Stimulsoft.Report.CodeDom.
StiCodeDomSerializator.ReplaceSymbols(sender.Colum ns[n].Name) + "}";
dataCell.Border = new StiBorder(StiBorderSides.All, Color.FromArgb(0, 0, 0), 0, StiPenStyle.Solid);
dataCell.ShrinkFontToFit = true;
dataCell.HorAlignment = StiTextHorAlignment.Center;
dataCell.VertAlignment = StiVertAlignment.Center;
dataCell.Font = new System.Drawing.Font("B nazanin", 9F, System.Drawing.FontStyle.Regular);
dataCell.Format = "N0";
indexHeaderCell--;
indexDataCell--;
n++;
}
stiR.Render(false);
stiR.Show();
سلام
من یک تکست باکس در vb.net دارم که یک عدد رو به صورت تاریخ شمسی نشون میده. مثلا 940508
حالا اون رو در استیمول ریپورت آوردم می خوام بدونم چه جوری میشه فرمت تکست باکس رو در استیمل طوری تعریف کرد که عدد من تبدیل بشه به 1394/05/08
با تشکر
سلام
دوستان لطفا کمک کنید.
سلام
من دو مقدار از بانک اطلاعاتی sql از نوع decimal دارم . حالا در استیمول می خوام این دو تا رو به هم تقسیم کنم از گزینه New calculated column استفاده کردم و این دو فیلد رو به هم تقسیم کردم.زمانی که در قسمت type نوع decimal رو انتخاب می کنم بدون مشکل این دو عدد رو بر هم تقسیم می کنه و خروجی رو به صورت عدد صحیح نشون میده.
در صورتیکه من می خوام خروجی اعشاری باشه.وقتی decimal رو در قسمت type پنجره calculated column به float تغییر میدم error میده و گزارش رو نشون نمیده.
چه راهی رو برای رفع این مشکل پیشنهاد می دید؟
با تشکر
سلام
ببخشید من یه گزار ش با استمول ساخته بودم ولی درایور چاپگر رو که نصب کردم اندازه ها در گزارشم تغییر کرده و بزرگتر شدند میدونید علت چیه؟
ممنون
سلام
فکر کنم وقتی یک چاپگر رو پیش فرض پرینترهامون قرار می دیم برگه ها با مشخصات مربوط به سایز کاغذ و نوع پرینتر تغییر می کنند و باید دوباره اندازه ها رو بر اساس پرینتر جدید ست کنید.
البته حتما از دوستان دیگه هم کمک بگیرید شاید راه دیگه ای وجود داشته باشه که من نمی دونم.
سلام روی تکست باکس مورد نظرتون در استیمول راست کلیک کنید و گزینه Text Format رو بزنید
سپس در پنجره ای که باز میشه Number رو انتخاب کنید و در گزینه هایی که در سمت راست نمایش داده میشه تغییرات زیر رو اعمال کنید:
Use Group Separator=True
Use Local Setting=False
Decimal Digits=2 اگر بخواید قسمت اعشاری 2 رقم داشته باشه و یا هر تعدادی که می خواید رو در این قسمت وارد کنید
موفق باشید
سلام
یک سوال داشتم
من یک لیست دارم اونجا چند ردیف را انتخاب میکنم و دکمه ی چاپ رو میزنم الان میخوام تو گزارشم این چند ردیفی که انتخاب کردم رو به صورت گروه بندی هر یک در یک صفحه نمایش دهم
ممنون میشم در این کار کمکم کنید
این کارو با کریستال رپورت بلدم ولی فقط با استیمول گیرم
الان منتظر اینم یکی یک کمک بهم بکند
سلام دوستان
به یک مشکلی برخوردیم که هرچقدر گشتم راهکاری براش پیدا نکردم
برای پروژه از Layout استفاده کردیم و زمانی که ار روال عادی استفاده از Actionresault ها در کنترلر و ویوورها در ویو استفاده می کنیم و Layout بر روی تم ست شده باشه،خروجی گزارش فقط تولبار گزارش هست اما زمانی که Layout = null; باشه خروجی بدون layout و گزارش به صورت کامل نمایش داده میشه
برای حل این مشکل از iFrame استفاده کردیم و به ازای هر گزارش یک ویو جدید درست کردیم که هم حجم پروژه زیاد شده و هم سرعت لود گزارش کم میشه
دوستان راه حل دیگه ای سراغ ندارید برای این مشکل؟
سلام
من گزارشی مطابق شکل طراحی کردم. آیا امکانش هست محل قرار گرفتن این فیلدها رو بشه با کد نویسی در C# جابجا کرد و با متغییرهایی که میدم تنظیم کنیم.
متشکرم
ضمیمه 134189
سلام
من نرم افزار استیمول را با ک.ر.ک نصب کردم. روی سیستم خودم کلمه DEMO را نشان نمی دهد ولی روی سیستم مشتری این کلمه را در همه گزارشات نشان می دهد.
لطفا راهنمایی کنید باید چیکار کنم
با تشکر
لطفا اگر کسی راه حلی برای این مشکل داره کمک کنه:ناراحت:
سلام. من یک نرم افزار برای مدیریت تعمیرگاه دارم می نویسم. با قایلیت ثبت مشتری. با دیتابیس اکسس. و زبان سی شارپ. میخوام وقتی کاربر روی یک سطر یا ردیف کلیک میکنه و اون رو انتخاب میکنه با زدن دکمه چاپ فقط از اون سطر فقط پرینت بگیره!:متفکر:
یعنی اطلاعات اون مشتری مثلا یه رسید برای اون مشتری چاپ کنه.
سلام
من یه مشکلی با استیمول دارم اونم اینه که وقتی برای اولین بار چاپ گزارش رو میزنم همه چی درست کار میکنه ولی وقتی صفحه نمایش گزارش رو میبندم و دوباره چاپ گزارش رو میزنم در صفحه گزارش چیزی نشون نمیده
خیلی گیرم:ناراحت:
اینم کدی که نوشتم:
DataTable dt = (dtGridGPersonel.DataSource as DataTable);
stiReport1.Load("GPersonel.mrt");
stiReport1.RegData(dt);
stiReport1.Show();
سلام
من یه مشکلی با استیمول دارم اونم اینه که وقتی برای اولین بار چاپ گزارش رو میزنم همه چی درست کار میکنه ولی وقتی صفحه نمایش گزارش رو میبندم و دوباره چاپ گزارش رو میزنم در صفحه گزارش چیزی نشون نمیده
از دوستان کسی میتونه کمک کنه
خیلی گیرم:ناراحت:
اینم کدی که نوشتم:
DataTable dt = (dtGridGPersonel.DataSource as DataTable);
stiReport1.Load("GPersonel.mrt");
stiReport1.RegData(dt);
stiReport1.Show();
سلام
من stimulsoft report.ultimate v2014.3 و stimulsoft report.net v2015.1 رو دارم
میخوام یه فایل dll به گزارشم اضافه کنم و ازش استفاده کنم
اما گزینه referenced assemblies تو قسمت Report : Report وجود نداره !!
لطفا منو راهنمایی کنید
ضمیمه 135099