دوست عزیز بانک رو که دانلود کردی اتچ کن و user , password اونجا هست.
Printable View
دوست عزیز بانک رو که دانلود کردی اتچ کن و user , password اونجا هست.
سلامنقل قول:
کلآ لاگین رو منتحول کردم و هرچی میزنی،میره توو.
چکار کردی که هر چی میزنی میره تو؟
من با دیتابیس مشکلی ندارم و به اون کانکت شدم اما نمیدونم چرا هر مقداری وارد میکنم وارد سیستم نمیشه
حتی جدول user را هم باز کردم و از اون هم مقدار ها را برداشتم اما باز نمیشه
میشه کمک کنی که ما هم از این پروژ خوبی که دوستمون زحمت کشیده و گذاشته محروم نشیم؟
مرسی
سلام دوستان
من هم نتونستم به برنامه وارد بشم اگه ممکنه راهنماییم کنید چطور بخش لاگین رو غیر فعال کنم
سلام
برنامه را داخل ویژوال باز کن و بعد فرم log in را باز کن
داخل کد که رفتی اونجا که user و pass را میگیره و encript میکنه را کامنت کن
بعدش میتونی هنگام اجرا کردنن برنامه با هر چیزی که وارد میکنی برنامه را اجرا کنی
عملا یوزر و پس را غیر فعال کردی
موفق و موید باشید
سلام دوستان
در فرم ثبت اطلاعات دانشجو یا استاد وقتی که اطلاعات وارد شد در صورت اشتباه بودن تاریخ فقط پیغام نادرست بودن نمایش داده میشه و بعد اطلاعات ثبت میشه
چطور باید از این مشکل جلوگیری کرد؟
ای کاش آموزش اتچ کردن دیتا بیسو کامپوننتاشو میگفتید.
هر کار میکنم لاگین نمیشه.
تازه واردم لطف کمک کنید!
سلام مرسی از برنامه ای که در اختیار کاربران گذاشتید
متاسفانه من پسورد x رو وارد می کنم error 3 رو میده.
انجام عملیات موفقیت امیز نبوده است
؟؟؟؟؟
دوستان زمانی که در فرم شهریه ها یا دروس چند رکورد انتخاب و روی حذف کلیک میکنم خطا اتفاق میافته
لطفا راهنماییم کنید
ممنون
واقعا جای تشکر داره... ممنون
یک توصیه: به نظرم کانکشن استرینگ رو اینطوری وارد می کردید الآن هیچ کاربری به مشکلی بر نمی خورد.
string connection = "Data Source="+System.Net.Dns.GetHostName()+";Initial Catalog=University; user id = Administrator;Integrated Security=SSPI"
نقل قول:
سلام مرسی از برنامه ای که در اختیار کاربران گذاشتید
متاسفانه من پسورد x رو وارد می کنم error 3 رو میده.
انجام عملیات موفقیت امیز نبوده است
؟؟؟؟؟
دیتابیس رو ریکاور کردید؟
فکر کنم رمز ورود و یوزر نیم z هست . من نسخه های مختلفم رو قاطی کردم رمز رو باید خودتون پیدا کنید . برای اینکار میتونید در حالت دیباگ یک برک پوینت در تابع بررسی یوزر نیم و پسورد قرار بدید و به عنوان مثال اگه یوزر نیم رو اختیارً admin وارد کردید، مقدار رمزنگاری شده رو در اون تابع ببینید و بعد این مقادیر رو در فیلدهای مربوطه در دیتابیس کپی کنید که در اجرای بعدی یوزر نیم مخصوص منتخب خودتون رو وارد کنید.
قبل از اجرای حذف باید مقادیر ستون "انتخاب" با فالس مقدار دهی اولیه بشن . من فراموش کردم در تابع پر کردن گرید ویو این عملیات رو ثبت کنم اما در سایر فرمها اگه بررسی کنید اون تابع موجوده . توضیحاتش رو هم نوشتم . میتونید نمونه ی اون تابع رو در فرمهای شهریه و دروس هم بنویسید که این خطا روی نده .نقل قول:
دوستان زمانی که در فرم شهریه ها یا دروس چند رکورد انتخاب و روی حذف کلیک میکنم خطا اتفاق میافته
لطفا راهنماییم کنید
ممنون
در صورت امکان فایل پروژه رو یه جای دیگه آپلود کنید
نمیشه دانلود کرد خواهش می کنم دوستان روی یه سرور خوب آپلود کنن
سلام
صفحه 3 تاپیک - پست شماره 91 - لینک دانلودش کارمیکنه (همین امروز دانلود کردم)
با سلام من این برنامه رو دانلود کردم قسمت رمز رو غیرفعال کردم ولی چرا وقتی می خوام مورد جدید ثبت کنم خطا میده که عملیات ناموفق بود؟
این مشکل ثبت نشدن رو برای برنامه خودمم دارم هرچی می نویسم و اجرا میگیرم پیغام بعد از تراکچ رو مشخص میکنه.
خواهشا کمکم کنید فکر کنم اگه مشکل این برنامه برای ثبتش درست بشه بدونم مشکل برنامه خودمم کجاست
با سلام من این برنامه رو دانلود نکردم نمیدونم کداش به چه شکل هست، لطفا کدها و خطایی که نمایش داده میشه رو بذارین تا بررسی بشه، خودتون هم میتونین برنامه رو دیباگ و Trace کنین ببینین کجا و به چه دلیل خطا رخ میده
اینجا نوشتم کدهای خودمو هیچ خطایی نمیده فقط ثبت نمیشه
https://barnamenevis.org/showthread.p...B9%D8%A7%D8%AA
از اینجا دانلود کنید
http://www.mediafire.com/?p4tw3dhsapbs8kb