-
نقل قول: قفل نرم افزاری PS-27 ورژن 2
با سلامی 2 باره !
نقل قول:
با این ور رفتم. یک کار میکنم که بعد از ورود به برنامه اصلا فرم رجیستر رو درخواست نکنه. حتی dll کنارش هم پاک کنید دیگه تاثیری نداره. البته ممکنه تمام نرم افزارهای Obfuscate رو که تست نکردم اما یکی دو تا رو تست کردم بعدش باز هم جواب داد روش من.!
اگر روشهای شما جواب نداد لطفاً اعلام کنین تا سریال فعال سازی رو خدمتتون اعلام کنم که برنامه فعال بشه .
موفق باشید./
-
با سلام
ظاهراً روش های شما انقدرها هم نمیتونست از این نظر خطرناک باشه . فقط یک نکته که دوستان عزیز باید بهش توجه کنن اینه که هیچوقت نباید به یه روش محافظتی اکتفا کنن و مجموعه ایی از تکنیک ها رو برای اینکه برنامه به راحتی کرک نشه رو مورد استفاده قرار بدن . به صورت مثال من در برنامه کرک می که در پست 120 قرار دادم از چند لایه محافظتی استفاده کردم که هرکدوم به تنهایی و مجزا از لایه درونی خودشون عمل میکنن تا اگه یک لایه شکسته شد امنیت لایه درونی خودش رو با مشکل مواجه نکنه . شما مطمئن باشین که حتی در صورت دسترسی به 100% اصل سورس کد PS-27 هم نمیتونین برنامه رو با روش های معمول کرک کنین .
موفق باشید./
-
سلام دوستان
ببخشید شاید بخندید به سوالم ولی میشه یکی بگه از این قفل چه جوری باید تو برنامه استفاده کرد؟ ورژن قبلی مصل کامپونت به تولباکس اضافه شد ولی این سری رو هر جوری باهاش ور رفتم به جایی نرسیدم
ممنون میشم توضیج بدید
-
1 ضمیمه
با سلام
نقل قول:
ببخشید شاید بخندید به سوالم ولی میشه یکی بگه از این قفل چه جوری باید تو برنامه استفاده کرد؟ ورژن قبلی مصل کامپونت به تولباکس اضافه شد ولی این سری رو هر جوری باهاش ور رفتم به جایی نرسیدم
دوست عزیزم کسی اینجا قرار نیست به کسی بخنده همه ما روزی مثل شما در دنیای پلتفرم دات نت سردرگم بودیم ...
واما جواب سوالتون نسخه قبلی یک یوزر کنترل بود و نسخه بعدیش ( نسخه 2 ) یک رفرنس یا dynamic link library دات نتی هستش قبلی به خاطر کنترل بودنش به تولبار اضافه میشد ولی این یکی باید به صورت add reference به پروژه اضافه بشه ( راست کلیک بر روی نام پروژه و انتخاب گزینه Add Reference ) بعد باید به کلاس فرمتون یا هرجای دیگه ایی Imports بشه و در انتها از توابعش استفاده کنین . در پست شماره یک , یک نمونه کد خیلی ساده هست میتونین برای اینکه کمی با نسخه جدید آشنا بشین ازش استفاده کنین .
موفق باشید./
-
راستش من که نتونستم استفاده کنم :افسرده:
توضیحات کلی هستش و برای کسی که اولین باره از این روش استفاده می کنه یکم نا مفهوم
ولی خب حداقل اون ورژن قبلی رو تونستم کار کنم باهاش و بابتش ممنونم
-
با سلام
به زودی یک فایل آموزشی به صورت فلش آماده میکنم که به صورت کاربردی نشون بده چطوری باید ازش استفاده کنین . البته بازم متذکر میشم در این آموزش فقط به چگونگی استفاده از توابع قفل پرداخته میشه و فرض بر این گرفته میشه که برنامه نویس خودش نکات ایمنی رو برای کرک نشدن راحت برنامه رعایت میکنه .
موفق باشید./
-
1 ضمیمه
با سلام
نقل قول:
توضیحات کلی هستش و برای کسی که اولین باره از این روش استفاده می کنه یکم نا مفهوم
به این فیلم آموزشی نگاه کنین متوجه میشین چطوری باید از این قفل استفاده کنین همچنین , پروژه ایی که در این فایل آموزشی نشان داده میشه رو ضمیمه میکنم تا بهتر متوجه بشین . ( پروژه بوسیله ویژوال استودیو 2012 تهیه شده ولی شما به راحتی میتونین اون رو با نسخه 2005 هم مشاهده و ویرایش کنین )
موفق باشید./
-
خیلی کارت درسته مهندس
ممنونم که به فکر ما تازه کارها هم هستید
یه دنیا تشکر
-
سلام جناب مهندس . با عرض خسته نباشيد خيلي زياد بابت زحمتي كه مي كشين
گر چه مي دونم شما هم سرتون شلوغه و ممكنه اين تاپيك جاش نباشه و لازم باشه تاپيك جديد عنوان كرد
ولي مي خواستم اگر فرصتي براتون پيش اومد روشهايي كه برنامه رو تو لايه هاي مختلفي (مثلا هر روش براي خودش) حفاظت و انكد مي كنه رو خيلي كلي برامون توضيح بدي همون Obfuscate و ... چون نرم افزارهايي بودن كه برنامه هاي غير دات نتي رو انكد مي كردن . ولي ظاهرا براي دات نتي ها جواب نميدن . براي محافظت از برنامه دات نتي :
1) آيا انكد كردن بايد بعد از درست كردن setup انجام بشه يا قبل از اون
2) از نرم افزارهاي خاصي كه شما مي شناسين به ما هم معرفي كنين يا اگه از ابزار خود VS استفاده مي كنين (2010) يه مقدار هم بما اطلاعات بدين
اگه هم منبع بزبان فارسي سراغ دارين ميرم خودم مطالعه مي كنم
باز هم بابت اين قفل ممنون . هن.ز ازش استفاده نكردم انشا االه در زمان استفاده خبرش رو تو همين تاپيك ميذارم .
-
با سلام
نقل قول:
ولي مي خواستم اگر فرصتي براتون پيش اومد روشهايي كه برنامه رو تو لايه هاي مختلفي (مثلا هر روش براي خودش) حفاظت و انكد مي كنه رو خيلي كلي برامون توضيح بدي
برای این منظور شما باید با الگوریتم های رمزنگاری کمی آشنایی داشته باشید و به صورت کلی نمیشه در موردش صحبت کرد .
در مورد مبهم سازی یا Obfuscate کردن برنامه , نرم افزارهای زیادی هستن چه تجاری چه رایگان . از تجاری هاش میشه به net reactor و smart assembly اشاره کرد .
نقل قول:
آيا انكد كردن بايد بعد از درست كردن setup انجام بشه يا قبل از اون
اینکد کردن برنامه ربطی به بعد یا قبل از درست کردن ستاپ نداره ! به نظرم برنامه هایی که با ویزوال استودیو نوشته میشن 99% اصلا نیازی به ایجاد ستاپ ندارن ! مگه ما داریم Native برنامه مینویسیم که نیاز باشه ستاپ بسازیم ؟! به صورت کلی برنامه شما ممکنه از رفرنس ها , کامپونت ها و بانک های اطلاعاتی در خودش استفاده کرده باشه خوب هیچکدوم از اینها نیاز به نصب شدن در کامپیوتر کاربر نهایی نداره . اگر از کامپونت استفاده کردین فایل dll اش کنار فایل اجرایی هستش رفرنس هم به همین صورت . میمونه بانک اطلاعاتی که اگر به صورت لوکال هست که اونم میتونه کنار فایل اجرایی باشه و اگر به صورت شبکه استفاده میشه خوب اسکریپ اون رو میدین به sql server تا ایجادش کنه ( با همه محتویاتش ) . پس نیازی به ایجاد ستاپ نیست ! البته بعضی مواقع ناگزیریم ستاپ بسازیم اینی که میگم ناگزیریم به این معنی نیست که تنها راه ! اما بهتره ستاپ ساخته بشه یکی اش استفاده از ActiveX در برنامه هست که باید حتما در کامپیوتر طرف رجیستر بشه !
مورد 2 که سوال کردین رو در قسمت ابتدایی پاسخ دادم . ( در مورد ملهم سازی .... )
موفق باشید./
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
nekooee
نمیخواستم جواب شما رو بدم ولی چون خیلی توهین آمیز جواب دادید مجبورم جواب بدم. شما هر نرم افزاری که دوست دارین با این برنامه قفل کنید بعد به من بدید کاری میکنم که برنامه روی هر سیستم بدون لایسنس کار کنه.
میگید نه؟؟ کاری نداره یک برنامه همین الآن با این قفل بنویسید بدید من که براتون فایل patch شده رو بگذارم.
با سلام
ببخشید - من اصلا قصد توهین و تمسخر نداشتم - به هر حال ببخشید
-
سلام ببخشید بعد از مدت ها این تاپیک رو بالا اوردم
من تازه از این قفل استفاده کردم
ضمن تشکر ویژه از علی آقا
من یه مشکلی دارم و انم اینه که وقتی متد CheckLicense فراخوانی میشه این ارور رو میده :
Could not find any recognizable digits.
حدس زدم مشکل از الگوریتم قفل باشه اما با چند تا کلید مختلف تست کردم.بعضی ارور ها همین بود و بعضی کلید ها ارورش این بود :
Could not find any recognizable digits.
ممکنه راهنمایی کنید؟
ممنونم
-
1 ضمیمه
با سلام
نقل قول:
من یه مشکلی دارم و انم اینه که وقتی متد CheckLicense فراخوانی میشه این ارور رو میده :
با استفاده از سورس ضمیمه شده میتونین به مدیریت بهتر این خطا بپردازین . همان طور که حدس زدین این خطا به دلیل الگوریتم خاص قفل هستش ولی به صورت ساده میشه مدیریتش کرد .
البته من تغییرات زیادی در بهینه تر کردن قفل انجام دادم که در روزهای آینده منتشرش میکنم . یکی از این تغییرات مدیریت بهتر خطاها و کوتاه تر شدن سریال فعال سازی ( حدود 23 کاراکتر با فرمت #####-#####-#####-##### ) هستش . در الگوریتم جدید از هشینگ و اعتبار سنجی پیشرفته تری استفاده شده که قابلیت اعتماد بیشتری بهش هست .
موفق باشید./
-
چك ميكنم
ممنونم.فقط نگفتيد كليد رو تو چه فرمتي بدم كه به مشكل نخوره؟
در مورد تراي كچ ميدونم.اما چيكار كنم اين متد ارور نده كه بتونم باهاش كار كنم؟
فقط جلوگيري از ارور كه كافي نيست.ميخوام از نتيجه متد استفاده كنم
-
با سلام
دوست عزیز من که عرض کردم در نسخه بهینه شده این مشکل برطرف شده . میتونین از اینجا نسخه جدید رو دانلود کنین البته هنوز نهایی نشده و ممکنه تغییرات بیشتری درش لحاظ بشه .
موفق باشید./
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
alimanam
با سلام
دوست عزیز من که عرض کردم در نسخه بهینه شده این مشکل برطرف شده . میتونین
از اینجا نسخه جدید رو دانلود کنین البته هنوز نهایی نشده و ممکنه تغییرات بیشتری درش لحاظ بشه .
موفق باشید./
خب شما زحمت کشیدین، پسوردش رو بفرمایید :چشمک:
-
سلام.ممنونم علی آقا
یه سوال دیگه داشتم ببخشید زیاد سوال میپرسم
با این شرایط پس تنها راه اینه که کاربر کدش رو به ما برسونه و ما کد فعال سازی رو از کیجن به صورت دستی بگیریم و براش ارسال کنیم؟
منظورم اینه که برای تعداد بالا نمیشه کاری کرد کد رو توی سایت قرار بدیم و کاربر بتونه از اونجا فعال کنه؟ که دیگه نیاز نباشه دائم درگیر باشیم؟
-
با سلام
نقل قول:
با این شرایط پس تنها راه اینه که کاربر کدش رو به ما برسونه و ما کد فعال سازی رو از کیجن به صورت دستی بگیریم و براش ارسال کنیم؟
منظورم اینه که برای تعداد بالا نمیشه کاری کرد کد رو توی سایت قرار بدیم و کاربر بتونه از اونجا فعال کنه؟ که دیگه نیاز نباشه دائم درگیر باشیم؟
در شرایط فعلی بله , ولی در نسخه جدید ( نمایش دمو ) به دو صورت امکان فعال سازی رو در نظر گرفتم هم به صورت آفلاین و هم آنلاین یعنی کاربر بدون اینکه شما دخالتی برای فعال سازی برنامه داشته باشین میتونه برنامه شما رو فعال کنه البته با توجه به این موضوع که شما قبلاً سریال فعال سازی رو براش تعریف کردین یا نه . به این صورت که شما بعد از اینکه تصمیم گرفتین برنامه رو برای مشتریتون فعال کنین بوسیله سامانه قفل وارد اکانت خودتون میشین مشخصات نرم افزارتون + مشخصات مشتری ( شناسه سخت افزاریش ) رو تعریف میکنین و برای اون مشتری ( که شناسه کاربری اش رو در مرحله قبل برای سامانه تعریف کردین ) کد فعال سازی رو میسازین که همه این کارها به صورت آنلاین هستش یعنی نیاز به داشتن حداقل اینترنت دیال آپ داره . بعد مشتری شما درخواست فعال سازی رو به سامانه میکنه و با توجه به این موضوع که آیا شما کلید فعال سازی رو براش ساختین یا نه و همینطور اجازه استفاده از این سریال رو داره یا نه براش کد فعال سازی ( به صورت آنی , پیامک یا ایمیل ) ارسال میشه .
البته نسخه جدید تجاری شده است چون امکانات خیلی زیادی داره و میتونم به شما این اطمینان رو بدم که با استفاده از روش و الگوریتم جدیدی که در نسخه جدید استفاده شده میتونین این اطمینان رو داشته باشین که برنامه شما به هیچ عنوان قابل Patch شدن و دستبرد مشتری نباشه چون به صورت کلی کدگذاری و غیر قابل نفوذ میشه .
موفق باشید./
-
برنامه من حاضره و اگر این نسخه آماده شده شرایط و هزینه اش رو بفرمایید.
اگر آماده نیست فعلا به همین روش فعلی انجام بدم تا ایشالله برای نسخه های بعدی
منتظر پاسخ شما هستم
-
من دمو رو دیدم اما کار با روشی که خودم برنامه بنویسم برای کنترل مثل نسخه قبل رو ترجیح میدم.در نسخه جدید هم این امکان هست یا مثل فیلم دمو فقط از همین راه انجام میشه؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
jalil_m
من دمو رو دیدم اما کار با روشی که خودم برنامه بنویسم برای کنترل مثل نسخه قبل رو ترجیح میدم.در نسخه جدید هم این امکان هست یا مثل فیلم دمو فقط از همین راه انجام میشه؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
با سلام
نقل قول:
همان طوری که در دمو مشخص بود ( البته نه به صورت واضح ! ) یکی از ویژگیهایی که به قفل اضافه شده این هست که فایل اجرایی رو کدگذاری میکنه و بدون داشتن رمز فایل اجرایی قابلیت اجرا رو از دست میده ! این موضوع به خاطر امنیت بیشتر اضافه شده ولی اجباری نیست و به عنوان یک پیشنهاد و راهکار برای برنامه نویس در نظر گرفته شده که بتونه بهتر از برنامه ایی که مینویسه محافظت کنه . اگر شما به استفاده نکردن از این موضوع اصرار دارین میتونین استفاده اش نکنین و به صورت عادی از قفل نرم افزاری استفاده کنین ( شبیه کاری که در نسخه قبلی انجام میدادین )
نقل قول:
برنامه من حاضره و اگر این نسخه آماده شده شرایط و هزینه اش رو بفرمایید.
اگر آماده نیست فعلا به همین روش فعلی انجام بدم تا ایشالله برای نسخه های بعدی
منتظر پاسخ شما هستم
همان طور که قبلاً هم عرض کردم کار برنامه نویسی قفل و سامانه تقریباً ( 95% ) تمام شده و در حال تست و آزمایش و رفع باگ های احتمالی هستیم . من فکر میکنم تا آخر هفته یا نهایتاً تا شنبه منتشر بشه .
موفق باشید./
-
با سلام فایل بالا برای ذخیره سریال ها مشکل داره و از زیپ خارج نمشه
-
این تاپیک خیلی شلوغ شده !!! چطوری میشه به آخرین نسخه و مطالب مفید - بدون دیدین کل این 8 صفحه - دسترسی داشت ؟ آیا مطالب قدیمی در پست های صفحه 1 است یا 8 ؟
آیا بهتر نیست پست های جدید در صفحع 1 قرار گیرند ؟ مرسی
-
سلامی 2 باره
این تاپیک خیلی شلوغ شده !!! چطوری میشه به آخرین نسخه و مطالب مفید - بدون دیدین کل این 8 صفحه - دسترسی داشت ؟ آیا مطالب قدیمی در پست های صفحه 1 است یا 8 ؟
آیا بهتر نیست پست های جدید در صفحع 1 قرار گیرند ؟ مرسی
-
سلام
شما ميتونين در قسمت تنظيمات - ويرايش تنظيمات - و نحوه نمايش تايپكها گزينه مورد نظر را انتختب كنيد
-
با عرض سلام
به اطلاع میرساند تا اواخر هفته آینده نسخه جدید قفل نرم افزاری PS-27 رونمایی میشود . برای دیدن دموی شماره 1.1 به این لینک مراجعه کنید .
در نسخه جدید تکنولوژی های زیادی جهت جلوگیری از ریسورس شدن و نفوذ هکرها لحاظ شده و اطمینان نزدیک به 100% برای برنامه نویس در نظر گرفته شده که به هیچ عنوان برنامه ایی که توسط این قفل ایمن شده قابل نفوذ نباشه یعنی بدون داشتن لایسنس فعال سازی برنامه شما به هیچ عنوان قابل نفوذ نخواهد بود . فایل نهایی کد گذاری , و مبهم سازی میشه و بدون داشتن لایسنس فعال سازی غیر قابل اجرا خواهد بود .
موفق باشید./
-
لطفا سورس اپدیت شده رو به زبان C# هم بذارید ... خیلی ممنون
-
با سلام
نقل قول:
لطفا سورس اپدیت شده رو به زبان C# هم بذارید ... خیلی ممنون
در پست شماره 1 میتونین نمونه سورس سی شارپ رو دانلود کنین .
نسخه جدیدتر به دلیل سازگاری بیشتر قفل با ویندوز 8 و نوشتن یوزر کنترل پشتیبانی در سامانه , احتمالاً تا اواخر همین ماه منتشر میشه .
موفق باشید./
-
سلام
خیلی ممنون از زحماتتون ...
یه سوال
چطور میشه Dll رو از کنار exe برنامه جابجا کرد؟
من هر وقت path رو عوض میکنم یا فایل رو Rename میکنم ، Error میده که نمی تونه پیداش کنه ، در حالی که رفرنس درست Add شده ...( تو #c)
خیلی ممنون میشم اگه راهنماییم کنید ...
-
با سلام
نقل قول:
چطور میشه Dll رو از کنار exe برنامه جابجا کرد؟
من هر وقت path رو عوض میکنم یا فایل رو Rename میکنم ، Error میده که نمی تونه پیداش کنه ، در حالی که رفرنس درست Add شده ...( تو #c)
خیلی ممنون میشم اگه راهنماییم کنید ...
خوب وقتی به صورت add رفرنس به پروژه اضافه میشه به طبع فایل dll باید کنار فایل اجرایی باشه ! برای اینکه بتونین اون رو جابه جا کنین می بایست به صورت دینامیک توابع قفل رو فراخونی کنین .
موفق باشید./
-
خیلی ممنون .
راستش سوال من هم همین بود که تکنیکی وجود نداره که بشه رفرنس رو از کنار فایل exe جابجا کرد( به جز صدا زدن داینامیک) ؟
چون شما چند تا پست بالا تر گفته بودید که برنامه نویس نباید بیا فایل Dll رو مثه هلو بذاره کنار فایل ...:لبخند:
گفتم شاید روشی داره ...
-
با سلام
نقل قول:
راستش سوال من هم همین بود که تکنیکی وجود نداره که بشه رفرنس رو از کنار فایل exe جابجا کرد( به جز صدا زدن داینامیک) ؟
مگر روش صدا زدن داینامیک مشکلی داره ؟!! به راحتی میشه این روش رو روی هر رفرنسی و به طبع PS-27.dll پیاده سازی کرد فقط چند خط کد اضافه میشه همین :) با این کار میتونین رفرنس رو از هر جایی در هارد دیسک لود کرد و از توابعش استفاده کنین .
نقل قول:
چون شما چند تا پست بالا تر گفته بودید که برنامه نویس نباید بیا فایل Dll رو مثه هلو بذاره کنار فایل ...
بله منظور من از قرار ندادن فایل رفرنس ( قفل PS-27 ) کنار فایل اجرایی این بود که از Patch شدن اون و برنامه جلوگیری بشه ( احتمالش کمتر بشه ) به نظرم بهترین کار Merge کردن اون به فایل اجرایی هستش .
نقل قول:
گفتم شاید روشی داره ...
روش که زیاد داره ( روش های اشاره شده ووو ...) فقط باید دنبالش بگردی به همین سادگی :)
موفق باشید./
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
alimanam
با سلام
مگر روش صدا زدن داینامیک مشکلی داره ؟!! به راحتی میشه این روش رو روی هر رفرنسی و به طبع PS-27.dll پیاده سازی کرد فقط چند خط کد اضافه میشه همین :) با این کار میتونین رفرنس رو از هر جایی در هارد دیسک لود کرد و از توابعش استفاده کنین .
/
اگر شما هم یه بزرگواری کنید و منو راهنمایی کنید که چطور میتونم با این روش فایل رو جابجا کنم واقعا ممنون میشم ...
-
1 ضمیمه
با سلام
نقل قول:
اگر شما هم یه بزرگواری کنید و منو راهنمایی کنید که چطور میتونم با این روش فایل رو جابجا کنم واقعا ممنون میشم ...
فایل ضمیمه سورسی هست که من براتون در این مورد خاص نوشتم , میتونین استفاده کنین .
موفق باشید./
-
با سلام
من از دلفی xe2استفاده میکنم
آیا این قفل برای دلفی هم کار میکنه؟
اگه جواب مثبته لطفا نمونه کد اگه میشه بزارید
از لطف شما ممنونم
-
با سلام
نقل قول:
من از دلفی xe2استفاده میکنم
آیا این قفل برای دلفی هم کار میکنه؟
این قفل برای هر زبانی که بتونه با اسمبلی های مایکروسافت دات نت ارتباط برقرار کنه قابل استفاده است . اگر دلفی این امکان رو داره ؟! پس میشه ازش استفاده کرد . من چون تا حالا با دلفی آشنایی نداشتم پاسخ شما رو به درستی نمیتونم بدم . اگر امکان پذیره کافیه این اسمبلی رو به پروژه خودتون به صورت داینامیک یا ارجاع به رفرنس فراخوانی کنین و از توابعش استفاده کنین .
موفق باشید./
-
با سلام
من از دلفی استفاده میکنم و هرکاری کردم نتونستم DLL شمارو در دلفی فراخوان کنم الخصوص شما برای DLL خودتون یک خصوصیت برای خواندن سریال هارد گذاشتید و نتونستم بادلفی بهش کانکت بشم چون دلفی فقط میتونه به تابع یا پروسیجر داخل یک DLL دسترسی داشته باسه و نه آنکه بصورت کلاس بهش متصل بشه و بتونه بخونه
یا اگرهم راه دیگری داره من نمیدونم
اگر راهنمایی کنید برای اتصال از دلفی بهش خیلی ممنون میشم
البته خدمتتون عرض کنم در سی شارپ و یا وبی نت چون بصورت کلاس باهاش برخورد میشه مشکلی نداشتم ولی دلفی نشد.
-
با سلام
نقل قول:
من از دلفی استفاده میکنم و هرکاری کردم نتونستم DLL شمارو در دلفی فراخوان کنم الخصوص شما برای DLL خودتون یک خصوصیت برای خواندن سریال هارد گذاشتید و نتونستم بادلفی بهش کانکت بشم چون دلفی فقط میتونه به تابع یا پروسیجر داخل یک DLL دسترسی داشته باسه و نه آنکه بصورت کلاس بهش متصل بشه و بتونه بخونه
یا اگرهم راه دیگری داره من نمیدونم
اگر راهنمایی کنید برای اتصال از دلفی بهش خیلی ممنون میشم
البته خدمتتون عرض کنم در سی شارپ و یا وبی نت چون بصورت کلاس باهاش برخورد میشه مشکلی نداشتم ولی دلفی نشد.
دوست عزیز من که قبلاً عرض کزدم متاسفانه با دلفی آشنایی ندارم تا حالا یک خط کد هم با این زبان یا محیط IDE ننوشتم ! واسه همین واقعاً نمیدونم چطوری میتونین از این رفرنس در دلفی استفاده کنین . بهتره با کسانی که به هر دو زبان کد مینویسن این مورد رو در میان بگذارید به نظرم بهتر نتیجه میگیرین . یا در گوگل سرچ کنین شاید مطلبی باشه .
موفق باشید./
-
دوستان و سروران گرامی
اگه کسی تونست در دلفی از این قفل استفاده کنه لطفا راهنمائی یادش نره
ممنون