آقا من که حرفی ندارم اما من مثل شما یا آقا کیا تا حالا آنچنان برنامه ای ننوشتم عجیبه نه؟
Printable View
آقا من که حرفی ندارم اما من مثل شما یا آقا کیا تا حالا آنچنان برنامه ای ننوشتم عجیبه نه؟
اگه قراردادی که با یه شرکت دارم تموم بشه و دیگه باهاشون ادامه ندم به احتمال قوی کل سورس برنامه رو در اختیار همه قرار میدم(البته فقط احتمال داره)
سلام
آقا کیا - انشاالله قراردادتون هر چه زودتر تموم بشه
همگی بگین انشاالله
:D
این فایلها رو به منم یاد بدین بردارم از کجا بر می دارید منظورم اونها است که مثلا آقای Kia می فرستن
سلام
فبل از ورود شما سایت شکل دیگه ای داشت هنگامیکه سایت عوض شد UpLoad ها هم درست عمل نمیکند.
قدم ما شور بود ؟؟؟؟
سلام
دوست عزیز به قدم کسی ربطی نداشت امکانات سایت جدید بیشتر است.
سلام.من یه خورده دیر این تاپیک رو پیدا کردم!!!
اگه لطف کنید چند نمونه برنامه هم برای من یفرستید .
چون زیاد با محیط فاکس پرو آشنایی ندارم
ممنون از لطفتون
aira86@gmail.com
خواهشن چند تا نمونه برنامه به من بدید به شدت احتیاج دارم
چه تیپ برنامه ای میخواهی
هر برنامه ای که دمدستتون هست
اگه حقوق کارمندای یک شرکت و حسابداری و از این قبیل باشه چه بهتر
ممنون میشم اگه یه لطفی بکنید
آخه چرا کسی به دادم نمیرسه
به خدا به یه نمونه برنامه احتیاج دارم..................
ازتون استرعا دارم کمک کنید
از دوستان عزیز هرکسی برنامه مثال داره در اختیار این دوستمون قرار بده
سلام به همه
اینجا کسی میدونه چطوری میشه database foxpro تبدیل به database SQLServer کرد؟
؟
لطفا جواب بدین
مرسی
ببین دوست عزیز تبدیل بانکهای تحت داس از فاکس به ویندوز دو تا مشگل هست
1- باید بانک رو از فاکس بیاری توی sql
2- این کدپیچ رو که ظاهرا باهاش مشکل داری تبدیل کرد
اما مسئله 1 : بانکها رو از درون visual fox باید باز کنی و بانکهای sql رو هم به محیط فاکس وصل کنی و اونها رو بفرستی توی sql . حالا اگه فاکس بلد نباشی دیگه نمی دونم چیکار باید بکنی . دنبال یه برنامه هلو برو تو گلو هم توی این فرم نباشید که مثلا یکهو تند این کار بکنه . باید خودتون بسازیدش
و اما 2 : نوع فونت داس با ویندوز فرق داره باید تبدیلش کنید که اون هم یه کم کار داره .
----- حالا به نظر من اگه فاکس بلد نیستید و کارتون هم اجلس بانکهای فاکستون رو یه طوری برام بفرستید . اگه کدپیج اون خفن و غیر استاندارد نباشه . براتون تبدیلش می کنم چون شما ظاهرا قصد فاکس یاد گرفتن که ندارید فقط می خواهید بانکهاتون تبدیل بشه که این کار رو من براتون انجام می دم البته قول صد در صد نمی دم
این برنامه برای کار با تصاویر با فرمت tif میباشد که از کامپوننتهای کداک ایمیج استفاده میکنه
در واقع برنامه ای است برای ربط دادن یه سری اطلاعات قابل پانچ به فایل شما
بیشتر موضوعیت آرشیو اسناد رو داره و میشه خیلی بهتر از اینها اون رو کامل کرد
نکته: ویندوز ایکس پی فاقد کامپوننتهای کداک ایمیج است که من تمام فایلهای لازم برای اون رو در فایل دوم آورده ام و شما کافی است که فایل bat داخل اونو اجرا کنید تا تمام کامپوننتهای مورد نیاز روی ویندوز شما نصب بشه و نیازی هم به خرید برنامه های متفرقه نداشته باشید(اگر فضای لازم برای آپلود این فایل از طرف سایت تامین نشود که احتمالا اینطور خواهد بود آدرس ایمیل بدهید تا براتون بفرستم یا یه فضایی را معرفی کنید تا اونجا آپلود کنم چون بدون این فایل برنامه در ویندوز ایکس پی کار نخواهد کرد)
برای ورود به برنامه از کلمه عبور kia1349 استفاده کنید
از لینک زیر هم میتونید استفاده کنید
http://www.geocities.com/rubyraj123/scanner.zip
این برنامه رو تست کنید
سلام
با تشکر از فایلهایی که گزاشتید یک سوال
برای اسکن چندین صفحه در فایل tif حجمش خیلی بالا میره زیپ هم که میشن باز حجم بالاست با این اوضاع آیا اکتیو ایکسی یا چیزی موجود هست که بشه حجم رو بسیار پایین آورد مثل فرمت Jpeg
من ندیدم ولی شاید پیدا بشه . هرچند معتقدم که اگر میشد winzip خودش این کارو میکرد
البته تغییر در سایزها و رزولوشن و dpi تصویر خیلی مهمه
جناب کیا سلام
یه سوال داشتم . من با دستور SET Alternate TO یک رشته عددی و بعد یه رشته کاراکتری رو به یه فایل فرستادم
ولی در فایل رشته عددی بعد از رشته کاراکتری میشینه ولی اگر بین این دورشته یک space بذارم درست سر جای خودشون میشینن . اما من نمیتونم حتی یک فاصله هم بینشون بذارم چون این فایل برای واریز سیستم جام(بانک ملت) میباشد اگه این فاصله رو بذارم مشکل ساز میشه . لطفا منو راهنمایی کنید .
با تشکر از زحمات شما
سلام
رشته شما فارسی است یا انگلیسی؟ اگر فارسی هست شاید اینجوری نشون بده ولی واقعا درست ذخیره میشه.
با سلام
رشته من فارسی هست .
سلام
خب درست ذخیره میشه اما نمایش فارسی چون rtl است انجوری میشه. اگر از کنترلهای استاندارد ویندوز استفاده می کنید بد نیست FM20 را هم امتحان کنید شاید آنها همان چیزی که می خواهید را نمایش دهند.
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط rezaTavak
اگه ممکنه بگین که چطور باید از این کنترل استفاده کنم
با تشکر
سلام قبلا توی یک بخش توضیح کامل داده ام.
سلام دوست عزیز
من هر چی گشتم نتونستم پیدا کنم
اگه ممکنه آدرسشو بهم بدین
ممنونم از زحمات شما
سلام
روی لینک ا کلیک کنید.
http://www.barnamenevis.org/sh...ad.php?t=16427
با عنوان حل مشکلات فارسی از طریق FM20.dll.
سلام
با تشکر از مدیر محترم بخش
خیلی عالی بود ولی نفهمیدم که چطور میشه اون حرف اول رو که زیر تکست باکس میره درست کرد.
2 سوال دیگه هم دارم
1- من با فونت در ویندوز 98 مشکل دارم چیکار باید بکنم .
2- من میخوام برنامه وقتی یه فاکتور رو میفرسته به چاپ اتوماتیک به 2 چاپگر نصب شده در کامپیوتر هر کدوم یه نسخه بفرسته . چطور میتونم دستور بدم که یکی به چاپگر اول و دیگری به چاپگر دوم بره .
از لطف شما ممنونم
موفق باشید
هلپ دستور report form رو کامل و با دقت بخونید
سلام
هلپ رو خوندم تنها چیزی که داشت دستور pdsetup بود .
ولی چطور ازش استفاده کنم .
ممنون
LOCAL lcOldPrinter as string
LCNEWPRINTER = GETPRINTER()
lcOldPrinter = set("Printer",2)
SET PRINTER TO NAME (LCNEWPRINTER)
* replace WindowsPrintername with the name of the new printer
report form "d:\00-vfp-source-code\print\a\report10.frx" NOCONSOLE noeject TO PRINTER
set printer to name (lcOldPrinter)
البته میتونید با تابع APrinters() اسامی چاپگرهای نصب شده رو بدست بیارید و گزارشتون رو روی همه اونها بفرستید
سلام
با تشکر از شما
این کد جواب نمیده . هر دو ریپورت رو به یک پرینتر میفرسته
LOCAL lcOldPrinter as string
LCNEWPRINTER = GETPRINTER()
lcOldPrinter = set("Printer",2)
SET PRINTER TO NAME (LCNEWPRINTER)
* replace WindowsPrintername with the name of the new printer
report form "report1.frx" NOCONSOLE noeject TO PRINTER
set printer to name (lcOldPrinter)
report form "report1.frx" NOCONSOLE noeject TO PRINTER
من 2 تا از یک ریپورت رو میخوام به 2 پرینتر بفرستم
ممنونم
دوست عزیز
من کد نمونه رو نوشتم و مسلم که این کد هر دو گزارش رو به یک چاپگر میفرسته
شما باید با استفاده از APRINTER اسامی چاپگرها رو بدست بیاری و با set printer to name اولین چاپگر رو فعال کنی و گزارش رو روی اون بفرستی و بعد دومین چاپگر رو فعال کنی و دوباره گزارش رو بفرستی و برای تکنیکی شدن کار در آخر چاپگر پیش گزیده ویندوز رو انتخاب کنی
سلام دوست عزیز
ممنون از راهنمایی شما
این کد جواب داد البته مشکلش این بود که با ویژوال فاکس 9 کار نمیکنه با فاکس 7 تست کردم جواب داد.
ممنونم
موفق باشید
سلام آقا کیا
من احمد هستم 10 ساله در کار برنامه نویسی فاکس هستم وقتی وارد محیط ویژوال شدم احساس غربت کردم نه منبعی نه دوستی نه راهنمائی تا اینکه گوگل به دادم رسید و شما را یافتم حالا چطور میشه بیشتر با شما ارتباط داشت .
ثواب داره به خدا بد جوری موندیم توش .....
:گریه:
من همینجا در خدمتتون هستم
من همینجا در خدمتتون هستم
سلام بر دوستان عزیز
جناب آقای کیا من یه سوال داشتم
کدی رو که دوست عزیزمون آقای rezamim به من داده بود در مورد یه گزارش به 2 پرینتر همزمان
یه بار درست عمل میکنه یه بار هر دو رو به یه چاپگر میفرسته بعضی وقتها هم اصلا چاپ نمیفرسته
من باید چیکار کنم
خیلی عجله دارم چون باید این برنامه رو امروز تحویل میدادم
ممنون از زحمات شما
این برنامه کمکی امکانات لازم را برای جستجو در فایلهای تشکیل دهنده یک پروژه مانند فرمها - کلاسها و گزارشها و.... ایجاد میکند
امید است بدرد بخور باشد