منم دوست دارم بیام ولی من کسی رو نمیشناسم که
Printable View
منم دوست دارم بیام ولی من کسی رو نمیشناسم که
پس از مدت ها سلام (:
ی سوالی دوستان
این تاریخ 19 الی 22 آدر قطعی هست دیگه ؟ آخه میگفتن هنوز بر سر برگزاری و زمان ابهامات زیادی وجود داره .... اینو می پرسم چون از شهرستان باید بیام ...ممنون می شم کسی سریع تر بهم پاسخ بده ، باید بلیط تهیه کنم
به فکر دبیرستانی ها هستین
به فکر تازه واردها هستین
به فکر خانم ها هستین
چرا هیچ کس به فکر معلول ها نیست :متفکر:
به نظر شما چند نفر جمع میشن؟ سایل های قبل چند نفر جمع بودید؟ شلوغ نمیشه که ما تازه کار ها هم بیام چند تا سوال بپرسیم ؟
به نظر من از چهار نفر بيشتريم چون سه نفر با من ميآند كه با احتساب بنده مي شيم چهار نفر :بامزه:نقل قول:
به نظر شما چند نفر جمع میشن؟
مي دونين چند كيلو مخ جمع مي شند؟ از همه جاي كشور مخها سرازير ميشند تهران (البته به استثناي Me:گیج:) اگه امريكا همون روز يك دانه موشك به سمت نمايشگاه پرتاب كنه سريع مي تونه ايران رو تسخير كنه :قهقهه: در اين صورت شلوغ مي شه و نميشه سوالات علمي ما بي جواب مي مونهنقل قول:
شلوغ نمیشه که ما تازه کار ها هم بیام چند تا سوال بپرسیم ؟
واي چقدر خنكم ....
شب خوش
مواظب باشید یهو دیدید یکی از کاربران شاکی بخودش بمب بست و در یک عملیات انتحاری خودش رو در جمعیت منفجر کرد :قهقهه:
سعی کنید وسط جمعیت نباشین
شایدم تروریست ها این مخ هارو ترور کنند
اعضای محترم سایتنقل قول:
مواظب باشید یهو دیدید یکی از کاربران شاکی بخودش بمب بست و در یک عملیات انتحاری خودش رو در جمعیت منفجر کرد
اگه پشت سیستم نشستید ؟
اگه نمایشگاه رفتید ؟
اگه توی خیابون رفتید ؟
اگه می خواید بخوابید ؟
لطفا جلیقه ی ضد گلوله بپوشن.
آمریکا قصد جانتون رو کرده.(مغز متفکر):قهقهه:
من هم به نوبه خودم میام:لبخندساده:..ببینم چند تا اندروید کار دیگم پیدا میکنم................
اقا اصلا بیخیال من دیگه نمیام :دی
خطر ناک شدا !
بچه ها بحث رو تروریستی نکنید یهو دیدید قضیه رو کم کنی شد برای ترور و پای طالبان و القاعده هم به قضیه باز شد
ببینم تازوارد ها هم میتونن بیان..؟؟؟:ناراحت:
من كه مخمو خونه پارك مي كنمنقل قول:
مواظب باشید یهو دیدید یکی از کاربران شاکی بخودش بمب بست و در یک عملیات انتحاری خودش رو در جمعیت منفجر کرد
سعی کنید وسط جمعیت نباشین
كه اگه برادراي تروريست منو گرفتند قسمم راست باشه كه مخ ندارم
هه هه
تازه وارد و ... نداريم بابانقل قول:
ببینم تازوارد ها هم میتونن بیان..؟؟؟
بيا همه عزيزين
ميگم مي شه اونجا من روصندلي شما VIP نشين ها بشينم؟نقل قول:
تازه وارد ها، کهنه وارد ها، هر کسی که خواست میتونه بیاد
مي خوام ببينم چه حالي داره؟
اقا من که میام ولی گفته باشم تازه وارد ها با حرفه ای ها جدا میشیما
بحث جدیست !!!!! :متفکر:
مام بیایم ببینیم پارتی مارتی چیزی میشه اونجا جور کرد یا نه بابا خسته شدیم از این اوضاع ناگوار :)
من که میام فقط برامون بادیگارد استخدام کنین انحاری منتحاریمون نکنن ما جوونیم هنوز آرزو داریم
توهم فانتزينقل قول:
من که میام فقط برامون بادیگارد استخدام کنین انحاری منتحاریمون نکنن ما جوونیم هنوز آرزو داریم
بابا با ما ها كار ندارند
ستاره ها خودتو و منو ببين
اون ستاره گنده ها رو مي دزدند
نديدي براي ما نوشتند "كاربر دائمي" يعني حالا حالاها هستيم
خوب میان یه قصد اونا اونوقت بمبی چیزی منفجر میکنن مارو هم بر باد فنا میدن.نقل قول:
توهم فانتزي
بابا با ما ها كار ندارند
ستاره ها خودتو و منو ببين
اون ستاره گنده ها رو مي دزدند
نديدي براي ما نوشتند "كاربر دائمي" يعني حالا حالاها هستيم
MMD
آخییییش خیالمون راحت شد..
بچه ها من انتحاریتون میکنم.... :لبخند:
نظرتون چیه به دست من به شهادت برسید؟؟؟ :چشمک:
با توجه به اینکه به اندازه کافی تو این تاپیک خوشگذرانی کردیم و چند روز بیشتر تا روز همایش باقی نمونده و به تمام سوالات پیش آمده برای دوستان پاسخ داده شده تاپیک قفل شد ، بعد از همایش احتمالا این تاپیک چند روزی باز خواهد شد تا دوستان عکس هایی که گرفتن رو قرار بدن و اگر نظری هم دارن بیان کنن .
به امید دیدار .
سلام،
بنده هم در جمع دوستان حاضر خواهم بود، بیصبرانه مشتاق ملاقات دوستان قدیمی و جدید هستم،/
به به
ببینید چه شخصیتی میخوان نمایشگاه تشریف بیارن...:تشویق:
سلام
خیلی دوست داشتم تو جمع دوستان باشم ولی متاسفانه نشد :(
از نمایشگاه بازدید کردم، اونجا با انبوهی از تبلیغات شرکت ها مواجه شدم ، دستاوردهای ما ایرانی ها مونتاژ قطعات الکترونیکی و برنامه های حسابداری و مدیریتی بود!!
خوش بگذره بهتون
موفق باشید
قرار انجام شد؟ من که نتونستم بیام حیف... عکس نمیزارید با دوستان آشنا بشیم؟
سلام
من امروز (سه شنبه) اومدم تهران ....
فردا 8:30 صبح جلوی درب جنوبی نمایشگاه هستم ...
بامید دیدار
به پست شماره 1 دقت کردید ؟ قرار ساعت 11 هست ، نه جلوی در نمایشگاه بلکه کنار جایگاه مراسم که در نقشه مشخص شده .نقل قول:
سلام
من امروز (سه شنبه) اومدم تهران ....
فردا 8:30 صبح جلوی درب جنوبی نمایشگاه هستم ...
بامید دیدار
نمیدونم چرا تاپیک باز شد ، فکر کنم داشتم تغییرات میدادم یادم رفت قفلش کنم ، تا فردا بعد از همایش اینجا قفل میمونه .
سلام ،
بعد از 10 ساعت گپ با دوستان همين الان رسيدم خونه ، اين هم از گردهمايي امسال كه عالي بود ... كلي از دوستان جديد رو ديديم و آشنا شديم و با دوستان قديمي هم تجديد ديداري بود ، خبرهاي اميدوار كننده اي از آقاي كرامتي شنيديم ...
خانم ها هم كه همش اون گوشه وايسادن و جلو نيومدن (:
تعدادي از دوستان هم كه به خاطر شيريني و ژل رويال نيومدن (;
عكس ها هم انشالله امشب همينجا قرار ميگيره .
شب خوش .
سلام.
ما بعد چهارده ساعت رسیدیم خونه.
با مسیر آشنایی نداشتیم فک کنم چهار ساعت تو راه بودیم که سه ساعت و نیمشو پیاده رفتیم.
خدا به پاهای ما رحم کنه.الان گرمم نمیفهمم وایسا فردا تازه شروع درده.
دم خبرای خوب آقا کرامتیم گم.ما در انتظار احقاق اون وعده ها و عکسا و فیلم های امروز هستیم.
شب خوش
MMD
درود بر شما. برای من هم خاطره انگیز و بسیار زیبا بود. تداعی خاطر من بود. پیشتر نیز من تو نمایشگاه کتاب با بچه های سایت گفتمان دات کام قراری داشتم. یادش بخیر. از اون موقع 10 سالی می گذره.
ولی این دیدار هم بسیار خوب و پربار بود و من با آدمهای فرهیخته و با تجربه ای آشنا شدم.
جناب آقای کشاورز که خیلی متواضعانه صحبت کردند و از ایشون چیزهای خوبی یادگرفتم و همچنین با جوانهای با انگیزه و شادی که معلومه زندگی پر از هدف و برنامه ای دارند هم کلام شدم. امیدوارم این روابط ادامه دار باشه و بتونیم از علم همدیگر بیشتر بهره مند بشیم.
دوستان لطفا خصیصی نکنید عکسا رو بزارید ما در انتظاریم!!!:متفکر:
ما که دیگه مردیـــــــم !!!!!
دبگه این عکسارو بزارید :گریه:
ما عکس می خوایم یالا. ما عکس می خوایم یالا:قهقهه:
سلام
واقعا حیف شد،خیلی دوست داشتم حضور دوستان رو در کنار هم ببینم،اما نشد.
انشالله سال های آینده :افسرده:
خیال روی تو چون بگذرد به گلشن چشم
دل از پی نظر آید به سوی روزن چشم
سزای تکیه گهت منظری نمیبینم
منم ز عالم و این گوشه معین چشم
بیا که لعل و گهر در نثار مقدم تو
ز گنج خانه دل میکشم به روزن چشم
سحر سرشک روانم سر خرابی داشت
گرم نه خون جگر میگرفت دامن چشم
نخست روز که دیدم رخ تو دل میگفت
اگر رسد خللی خون من به گردن چشم
به بوی مژده وصل تو تا سحر شب دوش
به راه باد نهادم چراغ روشن چشم
به مردمی که دل دردمند حافظ را
مزن به ناوک دلدوز مردم افکن چشم
تقدیم به همه اساتید
سلام به همگی دوستان گلم :قلب:نقل قول:
تعدادي از دوستان هم كه به خاطر شيريني و ژل رويال نيومدن (;
آقا مجتبی، کی میگه من نیومدم؟! من امروز متاسفانه و بر خلاف میل باطنی خودم ساعت 2 رسیدم نمایشگاه!:افسرده: هر چقدر هم که به اون شماره موبایلی که داده بودید زنگ زدم جواب نمیداد(یه بوق میزد و قطع می شد):عصبانی++: حتی sms هم دادم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد! نمیدونم، شاید قسمت اینطور بود! شاید یکی می خواست ترورم کنه!!! راستشو بگین، کی می خواست این کار رو انجام بده؟؟؟:لبخند: اونقدر مسائل مسخره برام امروز پیش اومد که خودم هم الان در عجبم! :متعجب: از دو هفته قبل برای چنین روزی برنامه ریزی کردم ولی نشد که نشد.:اشتباه:
به هر حال امروز که سعادت دیدن دوستان رو نداشتم، انشاالله یه وقت دیگه.:لبخندساده:
موفق و شاد و سربلند باشید...:بوس: