-
نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )
ما که نفهمیدیم اول این آموزش کجاست اخرش کجاست ای کاش به صورت pdf یا فیلم میذاشتی
فایل TAPIEXLib چطور میتونیم برای برنامه تهیه کنیم؟؟
-
نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )
نقل قول:
نوشته شده توسط
fool66
ما که نفهمیدیم اول این آموزش کجاست اخرش کجاست ای کاش به صورت pdf یا فیلم میذاشتی
فایل TAPIEXLib چطور میتونیم برای برنامه تهیه کنیم؟؟
مشکل از اموزش نیس.شما رو چیزای دیگه کار کن.
در مورد سوالتونم قبلا توضیح داده شده. اگه باز متوجه نشدین این جمله رو سرچ کنید "چگونه یک کامپوننت به پروژه C# اضافه کنیم" :|
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
jasper
مشکل از اموزش نیس.شما رو چیزای دیگه کار کن.
در مورد سوالتونم قبلا توضیح داده شده. اگه باز متوجه نشدین این جمله رو سرچ کنید "چگونه یک کامپوننت به پروژه C# اضافه کنیم" :|
چرا عصبی می شی دوست عزیز انتقاد پذیر باش :|
من نگفتم آموزش مشکلی داره گفتم ای کاش مرتب تر بود مثل بقیه آموزش ها که آموزش توی یه تایپیک هست سوالات توی یه تایپیک که اینقدر شلوغ نشه
نقل قول:
ممنون بابت مسخره کردنتون حتما سرچ می کنم
بازم معذرت می خوام که انتقاد کردم موفق باشی یاحق
-
پاسخ به fool66: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )
نقل قول:
نوشته شده توسط
fool66
چرا عصبی می شی دوست عزیز انتقاد پذیر باش :|
من نگفتم آموزش مشکلی داره گفتم ای کاش مرتب تر بود مثل بقیه آموزش ها که آموزش توی یه تایپیک هست سوالات توی یه تایپیک که اینقدر شلوغ نشه
ممنون بابت مسخره کردنتون حتما سرچ می کنم
بازم معذرت می خوام که انتقاد کردم موفق باشی یاحق
fool66 عزیز موضوع شخصی نیس
در مورد انتقاد موافقم انتقاد خوبه اما بهتره کاربردی باشه .کل این تاپیک 3 صفحس که هر 2 تا سوال شما توضیح داده شده.
در مورد <سوالات توی یه تایپیک که اینقدر شلوغ نشه> در اون صورت میبایستی تاپیک آموزشی قفل باشه که سوالات زیر این تاپیک نیاد که بنده امکانشو ندارم. خودم خوشحال تر میشدم که اونجور باشه که وسطش پارازیت نیاد:|
مطاب اخر هم تمسخر نبود.بیشتر در جواب این بود که کاملا تو پاسخ های قبل توضیح داده شده اما دریغ از 1 اپسیلون تلاش که بگردین و جوابتونو پیدا کنید.
بازم میگم بنده قصد هیچ توهینی نه به شما و نه به کس دیگه رو ندارم.
-
نقل قول: پاسخ به fool66: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CS
درود بر jasper عزیز
اموزش بسیار خوب و فراگیری هستش.
به نوبه خودم تشکر میکنم.
دوستان دیگر هم لطفا با زخم زبان و یا کم کاری اموزش دهنده ها را دلسرد نکنند و فضای کاری و اموزشی را تخریب نکنند، این دوستانی که به رایگان و بدون هیچ چشم داشتی دانش خودشان را در اختیار من و شما قرار میدهند را بی نهایت باید سپاسگذارشون باشیم.
-
من مودم Zoltrix Smart Spirit دارم، سال 84 گرفتمش
روی XP به غیر از ID Caller تمام کارا رو انجام میده، یعنی صدای منو رو برای تماس گیرنده پخش می کنه، صدای مکالمه (تماس گیرنده) رو توی کامپیوتر پخش می کنه، دکمه های ارسالی رو نشون میده و مکالمه رو ضبط می کنه
چون مودم رو چند سال پیش گرفتم درایور سون نداره! تو اینترنت هم چیز خاصی پیدا نکردم!
تو ویندوز سون هر جور درایوری نصب می کنم برنامه نمی تونه صدای منو رو پخش کنه! جالبه که صدای مکالمه (کسی که زنگ می زنه) رو پخش و حتی ضبط هم می کنه، دکمه ها رو هم نشون میده! اما دریغ از پخش صدای منو!!!
اینم بگه که تو هر دو ویندوز بعد از نصب درایور مودم رو به صورت Interactive می شناسه
آیا کسی درایور مودم من برای ویندوز سون رو داره؟ احتمالا باید دقیقا درایور برای ویندوز سون باشه!
یا کسی تونسته یه کاری کنه که همچین مودمی توی سون کاملا درست کار کنه؟
در ضمن من برای منو از 2 جور فایل صوتی WAV استفاده کردم و تو XP هر دو رو پخش کرد اما تو سون هیچ کدوم رو!
توی مثال های خود این اکتیو ایکس هم از همین 2 جور فایل استفاده شده که مشخصات شون ایناس:
نوع اول:
Bit Rate: 64 kbps
Audio sample size: 8 bit
Channels: 1 (mono)
Audio sample rate: 8 kHz
Audio format: CCITT u-law
نوع دوم:
Bit Rate: 128 kbps
Audio sample size: 16 bit
Channels: 1 (mono)
Audio sample rate: 8 kHz
Audio format: PCM
من موقعی که مکالمه رو ضبط می کنه به صورت نوع دوم ذخیره میشه که همون طور که مشخصه با کیفیت تره!
-
با سلام خدمت جناب آقای jasper
آموزش کاملتون
می خوام بدونم این قسمت از برنامه کارش چیه و تو vb .net چطور این کد رو بنویسم .
با تشکر
نقل قول:
private void frmMain_Load(object sender, EventArgs e)
{
tp.initialize();
#region OnEvents += New Event Handler By Hamed;
tp.OnRing += new _ITAPIExEvents_OnRingEventHandler(tp_OnRing);
tp.OnDTMF += new _ITAPIExEvents_OnDTMFEventHandler(tp_OnDTMF);
tp.OnNewCall += new _ITAPIExEvents_OnNewCallEventHandler(tp_OnNewCall) ;
tp.OnConnected+=new _ITAPIExEvents_OnConnectedEventHandler(tp_OnConnec ted);
tp.OnDisConnected+=new _ITAPIExEvents_OnDisConnectedEventHandler(tp_OnDis Connected);
#endregion
lstLog.Items.Add(" ------------------------------------ IVR Log ------------------------------------ ");
}
-
ممنون از پاسخگویی شما
منتهی من باید ابن کد ها رو به vb.net تبدیلش کنم
لطفا یه راهنمایی کنید که تو vb چطور بنویسمش
-
اساتید محترم تابع disconnect کار نمیکنه . یعنی بعد از اینکه طرفی که تماس گرفته تماسش و قطع کرد باز هم خط اشغاله .
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
میلاد لطفی
اساتید محترم تابع disconnect کار نمیکنه . یعنی بعد از اینکه طرفی که تماس گرفته تماسش و قطع کرد باز هم خط اشغاله .
با سلام
درسته از نظر منطقي وقتي تماسي برقرار مي شه و بعد طرفي كه زنگ زده قطع كنه طرف مقابل صداي بوق اشغال مي شنوه
پس بايد تابع busy كد قطع و بنويسي
تابع dis براي وقتي است كه قبل از پخش صدا تلفن قطع بشه
-
ممنون تمام مشکلاتم حل شد فقط خواهش میکنم راهنمایی کنید که با چه دستوری تماس رو به مدیر متصل کنم ؟
-
این هم کد برنامه ی من
توضیحاتم رو کاملتر بیان میکنم .
1. برنامه به زبان وی بی دات نته
2. من یه خط تلفن دارم که هم به مودو وصله و هم به تلفن .
3. حالا میخام یه دستوری بدم که اگه کاربری که پشت خطه مثلا دکمه 0 رو فشار داد دوباره تلفنم زنگ بخوره و این بار خودم گوشی رو بر دارم ، یعنی پیام " لطفا برای برقراری ارتباط با اپراتور کلید 0 را فشار دهید" رو پخش کنه و اگه کاربر کلید 0 رو فشار داد تلفن من زنگ بخوره و من بتونم جواب بدم .
Imports TAPIEXLib
Public Class frmMain
Dim tp As New TAPIExCtl 'ساختن یک نمونه از کنترل تپیکس
Dim temp As Integer
' int temp = 0;
Dim selectedLine As ITAPILine
Private Sub btnGetLine_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles btnGetLine.Click
Dim tmpline As ITAPILine
For Each tmpline In tp.Lines
If ((tmpline.Caps.Media_Modes & LINEMEDIAMODE.MEDIAMODE_INTERACTIVEVOICE) > 0 Or
(tmpline.Caps.Media_Modes & LINEMEDIAMODE.MEDIAMODE_AUTOMATEDVOICE) > 0) Then
cmbAllLine.Items.Add(tmpline.Name)
End If
Next
If (cmbAllLine.Items.Count > 0) Then
lstLog.Items.Add("Getting Line Done! Select line.")
cmbAllLine.Text = "Select the Line"
End If
End Sub
Private Sub frmMain_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
tp.initialize()
temp = 0
AddHandler tp.OnRing, New _ITAPIExEvents_OnRingEventHandler(AddressOf tp_OnRing)
AddHandler tp.OnDTMF, New _ITAPIExEvents_OnDTMFEventHandler(AddressOf tp_OnDTMF)
AddHandler tp.onNewCall, New _ITAPIExEvents_OnNewCallEventHandler(AddressOf tp_OnNewCall)
AddHandler tp.OnConnected, New _ITAPIExEvents_OnConnectedEventHandler(AddressOf tp_OnConnected)
AddHandler tp.OnDisConnected, New _ITAPIExEvents_OnDisConnectedEventHandler(AddressO f tp_OnDisConnected)
AddHandler tp.OnCallerID, New _ITAPIExEvents_OnCallerIDEventHandler(AddressOf tp_OnCaller)
AddHandler tp.OnBusy, New _ITAPIExEvents_OnBusyEventHandler(AddressOf tp_OnBusy)
lstLog.Items.Add(" ------------------------------------ IVR Log ------------------------------------ ")
End Sub
Private Sub btnOpenLine_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles btnOpenLine.Click
Dim i As Integer
Try
For i = 0 To tp.Lines.Count - 1
If (tp.Lines.Item(i).Name = cmbAllLine.SelectedItem.ToString()) Then
selectedLine = tp.Lines.Item(i)
End If
Next
If (Not selectedLine.Open()) Then
selectedLine.Open()
lstLog.Items.Add("Line Opened!")
End If
Catch ex As Exception
lstLog.Items.Add("Error in opening Line : " + selectedLine.Name + " ~SYSTEM ERROR: " + ex.Message)
End Try
If (selectedLine.DevStatus.OpenMediaModes.ToString() = "MEDIAMODE_INTERACTIVEVOICE") Then
txtMediaMode.Text = "Interactive"
txtMediaMode.ForeColor = Color.Lime
ElseIf (selectedLine.DevStatus.OpenMediaModes.ToString() = "MEDIAMODE_DATAMODEM") Then
txtMediaMode.Text = "Data"
txtMediaMode.ForeColor = Color.Red
Else
txtMediaMode.Text = "Other"
txtMediaMode.ForeColor = Color.Pink
End If
End Sub
Private Sub btnDial_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles btnDial.Click
Try
selectedLine.MakeCall(txtDialNumber.Text)
lstLog.Items.Add("Dial: " + txtDialNumber.Text)
Catch ex As Exception
End Try
End Sub
Private Sub btnCloseLine_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles btnCloseLine.Click
selectedLine.Close()
lstLog.Items.Add("Line Closed!")
End Sub
Dim key As String
Dim meno As String = "0"
Sub tp_OnDTMF(ByVal m_Call As ITAPICall, ByVal KeyCode As Integer, ByVal DigitMode As TAPI_DIGITMODE, ByVal TickCount As Integer)
key = "0"
Dim code_paziresh As String = ""
lblBeep.Text += Chr(KeyCode)
key = Chr(KeyCode)
If key = "1" And meno = "0" Then
meno = "1"
m_Call.StopPlayBack()
m_Call.PlaybackFile(Application.StartupPath + "\\pls_enter_number.wav")
ElseIf key = "2" And meno = "0" Then
meno = "2"
m_Call.StopPlayBack()
ElseIf key = "3" And meno = "0" Then
meno = "3"
m_Call.StopPlayBack()
ElseIf key = "*" And meno = "0" Then
meno = "0"
m_Call.StopPlayBack()
m_Call.PlaybackFile(Application.StartupPath + "\\meno0.wav") ''''///////\پیام مربوط به منوی 0
ElseIf (key = "0" Or key = "1" Or key = "2" Or key = "3" Or key = "4" Or key = "5" Or key = "6" Or key = "7" Or key = "8" Or key = "9") And (meno = "1" Or meno = "2" Or meno = "3") Then
TextBox1.Text += key
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
ElseIf meno = "3" And key = "#" Then
meno = 1
Dim id As Integer
id = Me.Tbl_karshenasiTableAdapter.akharin_id_in_shomar e_paziresh(Val(TextBox1.Text)).GetValueOrDefault
Me.Tbl_karshenasiTableAdapter.id_sear_filter(KHADA MATDataSet.tbl_karshenasi, id)
If Vaziat_taemirTextBox.Text = "آماده برای تحویل" And Vaziate_tahvilTextBox.Text = "تحویل داده نشده" Then
m_Call.StopPlayBack()
m_Call.PlaybackFile(Application.StartupPath + "\\madeh_baraye_tahvil.wav")
ElseIf Vaziat_taemirTextBox.Text = "آماده برای تحویل" And Vaziate_tahvilTextBox.Text = "تحویل داده شده" Then
m_Call.StopPlayBack()
m_Call.PlaybackFile(Application.StartupPath + "\\taemir_va tahvil_shod.wav")
ElseIf Vaziat_taemirTextBox.Text = "تایید موقت" And Vaziate_tahvilTextBox.Text = "تحویل داده نشده" Then
m_Call.StopPlayBack()
m_Call.PlaybackFile(Application.StartupPath + "\\taeid_movaghat.wav")
ElseIf Vaziat_taemirTextBox.Text = "غیر قابل تعمیر" And Vaziate_tahvilTextBox.Text = "تحویل داده نشده" Then
m_Call.StopPlayBack()
m_Call.PlaybackFile(Application.StartupPath + "\\gheir_ghabel_nashodeh.wav")
ElseIf Vaziat_taemirTextBox.Text = "فقط پذیرش شده" And Vaziate_tahvilTextBox.Text = "تحویل داده نشده" Then
m_Call.StopPlayBack()
m_Call.PlaybackFile(Application.StartupPath + "\\faqat paziresh shode.wav")
Else
m_Call.StopPlayBack()
m_Call.PlaybackFile(Application.StartupPath + "\\invalid the number.wav")
End If
empty()
''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
ElseIf meno = "2" And key = "#" Then
meno = 2
Dim id As Integer
id = Me.KARSHENASI_BARGASHTYTableAdapter.find_max_id_ka rshenasi_bargashty_in_id_paziresh(Val(TextBox1.Tex t)).GetValueOrDefault
Me.KARSHENASI_BARGASHTYTableAdapter.find_record_wi th_id_karshenasi_bargashty(KHADAMATDataSet.KARSHEN ASI_BARGASHTY, id)
If VASIAT_TAEMIRTextBox.Text = "آماده برای تحویل" And VAZIAT_TAHVILTextBox.Text = "تحویل داده نشده" Then
m_Call.StopPlayBack()
m_Call.PlaybackFile(Application.StartupPath + "\\madeh_baraye_tahvil.wav")
ElseIf VASIAT_TAEMIRTextBox.Text = "آماده برای تحویل" And VAZIAT_TAHVILTextBox.Text = "تحویل داده شده" Then
m_Call.StopPlayBack()
m_Call.PlaybackFile(Application.StartupPath + "\\taemir_va_tahvil_shod.wav")
ElseIf VASIAT_TAEMIRTextBox.Text = "تایید موقت" And VAZIAT_TAHVILTextBox.Text = "تحویل داده نشده" Then
m_Call.StopPlayBack()
m_Call.PlaybackFile(Application.StartupPath + "\\taeid_movaghat.wav")
ElseIf VASIAT_TAEMIRTextBox.Text = "غیر قابل تعمیر" And VAZIAT_TAHVILTextBox.Text = "تحویل داده نشده" Then
m_Call.StopPlayBack()
m_Call.PlaybackFile(Application.StartupPath + "\\gheir_ghabel_nashodeh.wav")
ElseIf VASIAT_TAEMIRTextBox.Text = "فقط پذیرش شده" And VAZIAT_TAHVILTextBox.Text = "تحویل داده نشده" Then
m_Call.StopPlayBack()
m_Call.PlaybackFile(Application.StartupPath + "\\faqat paziresh shode.wav")
Else
m_Call.StopPlayBack()
m_Call.PlaybackFile(Application.StartupPath + "\\invalid the number.wav")
End If
empty()
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Else
meno = 0
empty()
End If
End Sub
Sub tp_OnDisConnected(ByVal m_Call As ITAPICall, ByVal DisconnectedMode As LINEDISCONNECTMODE)
m_Call.Drop()
lblStatus.Text = "End Call!"
lstLog.Items.Add("KayCode: " + lblBeep.Text)
lstLog.Items.Add("DicConnected!")
lblRing.Text = ""
lblBeep.Text = ""
End Sub
Sub tp_OnConnected(ByVal m_Call As ITAPICall, ByVal ConnectedMode As LINECONNECTEDMODE)
m_Call.PlaybackFile(Application.StartupPath + "\\meno0.wav")
lblStatus.Text = "Play menu!"
lstLog.Items.Add(lblStatus.Text)
End Sub
Sub tp_OnNewCall(ByVal m_Call As ITAPICall)
Dim m As Integer = m_Call.CalledIDNumber
lstLog.Items.Add("m: " + m.ToString)
temp = 0
lblRing.Text = ""
lblBeep.Text = ""
lstLog.Items.Add("New Call!")
End Sub
Sub tp_OnRing(ByVal m_Call As ITAPICall, ByVal RingCount As Integer)
temp = temp + 1
lblRing.Text = temp.ToString()
If (temp > 1) Then
m_Call.Answer()
End If
End Sub
Sub yaftane_paziresh_bargashty(ByRef code As Integer)
End Sub
Private Sub tp_OnCaller(ByVal m_Call As ITAPICall, ByVal CallerName As String, ByVal CallerNumber As String)
lstLog.Items.Add(CallerNumber)
End Sub
Private Sub tp_OnBusy(ByVal m_Call As ITAPICall, ByVal buzy_mode As TAPIEXLib.LINEBUSYMODE)
If buzy_mode = 0 Then
lstLog.Items.Add("buzy")
m_Call.Drop()
Else
lstLog.Items.Add(buzy_mode)
End If
End Sub
Sub empty()
TextBox1.Text = ""
ID_KARSHENASI_BARGASHTYTextBox.Text = ""
IdTextBox.Text = ""
CODE_PAZIRESH_BARGASHTYTextBox.Text = ""
Code_pazireshTextBox.Text = ""
VASIAT_TAEMIRTextBox.Text = ""
Vaziat_taemirTextBox.Text = ""
VAZIAT_TAHVILTextBox.Text = ""
Vaziate_tahvilTextBox.Text = ""
End Sub
End Class
-
سلام
كسي اين برنامه و تو ويندوز سون اجرا كرده؟با چه مودمي؟
براي من وقتي تلفن زنگ مي خوره تو برنامه مي زنه پخش منو اما پشت تلفن صدايي پخش نمي شه
مودم هم photon است تو ويندوز XP درست جواب مي ده
خواهشا هركي مي دونه بگه خيلي گير كرده ام
-
آقا يكي كمك كنه خيلي ممنون مي شم
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
behi1ty
سلام
كسي اين برنامه و تو ويندوز سون اجرا كرده؟با چه مودمي؟
براي من وقتي تلفن زنگ مي خوره تو برنامه مي زنه پخش منو اما پشت تلفن صدايي پخش نمي شه
مودم هم photon است تو ويندوز XP درست جواب مي ده
خواهشا هركي مي دونه بگه خيلي گير كرده ام
آقایون خواهشا کمک کنید گیر گردم
-
آقاي habibb با تشكر از اينكه جواب داديد
بله هم رو لپتاب تست كردم هم در پي سي و هر دو سيستم هر دو ويندوز و داشتند
وقتي تماس برقرار مي شه كسي كه زنگ زده مي فهمه كه يكي گوشي و برداشته اما صدايي پخش نمي شه البته در ويندوز 7
اينم كدي كه استفاده كردم
void tp_OnConnected(ITAPICall m_Call, LINECONNECTEDMODE ConnectedMode)
{
m_Call.PlaybackFile(Application.StartupPath + "\\1.wav");
lblStatus.Text += ";پخش منو";
}
void tp_OnRing(ITAPICall m_Call, int RingCount)
{
m_Call.Answer();
lblStatus.Text = "";
lblBeep.Text = "";
lblStatus.Text += ";تماس جدید";
}
-
سلام -من نسخه 3.1.6.8 رو دارم
با نسخع 4 هم تست کردم جواب نداد
خواهشا اگر نسخه جدیدد و دارد
-
با سلام
برنامه تلفن گویا کاربردی را با استفاده از کنترل tapiex نوشته ام ولی در زمان اجرای برنامه دیالوگی با محتوای زیر نمایش داده می شود و باعث قطع اجرای برنامه می شود لطفاً اگر کسی نظری دارد بفرماید
tapiexct.dll properly dystored or cracked
با سپاس فراوان
-
ببخشید من چیز زیادی بلد نیستم
دقیقا کارش چیه؟
-
سرور یک ارگان امنیتی دسترسی ریموت ندارم عکس کرفتن و .... مشکله متن کاملش اینه
TAPIExCt.DLL has probably been destroyed/hacked.
Please download original version from http://www.tapiex.com/
-
کرکش کردم بعد از 2 روز اینجوری شد.
-
-
-
-
-
-
رو سیستم منم کار میکنه اونجا از کار میفته
نه شغلم طراحی نرم افزاره
-
این کامپوننت تو 7 اجرا میشه ولی اگه به اینترنت وصله باشه یه همچین اروری می ده
تو XP تستش نکردم ببینم وقتی به اینترنت وصله یه همچین اروری میده یه نه ؟
ضمنا من نسخه 3.4 رو هم دارم ولی تستش نکردم اگه کسی با اون تست کرده لطفا نتیجه رو اعلام کنید .
اگه کسی تست کرده لطفا نتیجه رو بگین یا اینکه اگه کسی نسخه بدون مشکلش رو داره لطفا آپلود کنه .
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
habibb
راهنمای تپیکس را مطالعه کنید شاید چیزی گفته باشه یا به پشتیبانی سایت سازنده مراجعه کنید.
ما مشکلمون اینه که چون نسخه کرک داریم استفاده میکنیم ، موقعی که به اینترنت وصلیم تشخیص میده که نسخه کرکش رو داریم استفاده میکنیم و برنامه رو می بنده .
اونوقت شما میفرمایید با پشتیبانی شرکت سازنده تماس بگیریم .
ببخشید دوست عزیز قصد جسارت ندارم ولی ظاهرا شما مطلب رو درست متوجه نشدید . خواهش میکنم یه بار دیگه به مطلب توجه کنید و در صورت امکان کمک کنید .
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
habibb
منظورم اینه که کاربر دکمه که زد تلفن زنگ می خوره یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟///
ممنون از پاسخ سریعتون .
در پاسخ باید بگم : نه من به نتیجه نرسیدم ولی اومدم یه منو گذاشتم که وقتی تماس گیرنده کلید 0 رو فشار بده بوسیله کامپوننت ویندوز مدیا پلیر یه صدای زنگ پخش میشه که ما با اون صدای طنگ متوجه میشیم که کسی قصد برقراری ازتباط به اپراتور رو داره و بعد گوشی رو بر میداریم .البته این روش زیاد دلچسب نیست .
تو سمپل هاش هم گشتم ولی چیزای دیگه دستگیرم شد ولی این موضوع رونتونستم حل کنم .
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
habibb
برای دوستان برنامتون را اینجا قرار بدین تا دوستان استفاده کنن.
اگر امکانش هست . یا هر وقت نمره گرفتید بعدش بگذارید:)
دوست عزیزم منطورت از نمره گرفتن رو متوجه نشدم .
ضمنا برنامه ی من به زبان VB.NET و سورسش رو در چند پست قبل گذاشتم می تونین ببینین .
-
کسی نتونسته مشکل لایسنس نسخه 6 این کامپوننت رو حل کنه ؟
-
سلام
یک نفر که بصورت تجاری و نه دانشجویی با این کامپوننت کار کرده و نتیجه گرفته لطفا کمک کنه تا مشکل پیام زیر برطرف بشه
-
می دونم اگه به اینتر نت کانکت نباشیم ، هیچ مشکلی پیش نمی آد .
-
اینترنت سرور رو هم قطع کردم بازم مشکل داره
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
aminM#
سلام
یک نفر که بصورت تجاری و نه دانشجویی با این کامپوننت کار کرده و نتیجه گرفته لطفا کمک کنه تا مشکل پیام زیر برطرف بشه
میخوام بدونم کسایی که با این کامپوننت مشکل لایسنس دارن همشون برنامشون و مثل من رو دات نت نوشتن ؟
-
من رو دات نت نوشتم ولی چه کمکی میکنه که بدونی
-
قیل از لود خودش تو وضعیت قابل اسدفاده کانفیگش میکنه و اگر نکنه مشکل از کد نویسیه که انجام دادی در ضمن مطلبی که نوشتی به مشکل مطرح شده چه ارتباطی داره
-
لطفا بانقل قول به سوالات پاسخ بدید تا مبحث گیج کننده نشه .
-
دوباره برنامه با همون مشکل از کار افتاد، کسی پیشنهادی نداره؟
نقل قول:
سلام
TAPIExCt.DLL has probably been destroyed/hacked.
Please download original version from
http://www.tapiex.com/