چندوقتي هستش از ماه مبارك رمضان بگذشته آقاي موسوي
همچنان منتظر دموي برنامه و نتايج تحقيقات تون هستيم
Printable View
چندوقتي هستش از ماه مبارك رمضان بگذشته آقاي موسوي
همچنان منتظر دموي برنامه و نتايج تحقيقات تون هستيم
:ناراحت:
چقدر خلوته این جا!:ناراحت:
بخونید که جالبه
Making an antivirus engine : the guidelines
خسته نباشین بچه ها ، نسخه دمویی که قرار بوده ارائه بشه چی شدش آیا ؟ :متفکر:
سلام بچه ها ...
میدونید که مدتیه آنتی ویروس ایرانی به اسم پادویش سروکلش پیدا شده ...
من این آنتی ویروس رو نصب و آزمایش کردم ... و مشکلات و ... رو به شرکتش گذارش میدم ... بهتره شما هم این کار رو کنید
این آنتی ویروس لینک دنلود مستقیم نداره و شما باید اونو از شرکتش در خواست کنید ... من درخواست کردم و یه نسخه ی آزمایشی + کلید 60 روزه دریافت کردم به اسم خودم ...
البته جا داره بگم شاید به تیم برنامه نویسیش پیوستم ... چون من اعلام آمادگی کردم و شرکت امن پرداز هم همینطور ...
اینم سایت آنتی ویروس و سایت شرکتش ...
http://www.padvish-antivirus.com
http://amnpardaz.com
در خواست دانلود آنتی ویروس رو به ایمیل زیر ارسال کنید ... بعد از مدتی لینک دانلود + کلید این آنتی ویروس برای شما ارسال میشه ...
ایمیل : beta@amnpardaz.com
البته شما میتونید این آنتی ویروس رو از اینجا دانلود کنید ... این لینکیه که به من دادن اما برای دریافت کلید حتما درخواست ارسال کنید ...
شاید برای شما هم جالب باشه بدونید که در آزمایشی که از این آنتی ویروس انجام دادم فهمیدم که این آنتی ویروس بیشتر قدرتشو از هوشمندیش میگیره نه از دیتابیس ... فایل های ویروسی رو که Avira و Kaspersky شناسایی کردن رو شناسای کرد .. بدون آپدیت و فعال ساز:)
حتی در یک فروم در باره ی این آنتی ویروس بحث شده بود و یکی از یوزر ها این آنتی ویروس رو با Smart Security مقایسه کرده بود ... نتیجه ی مقایسه ... پادویش موفق تر بوده ... من در این شکی ندارم
در آزمایش خودم باید بگم چنتا فایل اظافه شناسایی کرد که اون میتونه دو مدل داشته باشه اول اینکه که پادویش از کسپرسکی و آویرا و ... بهتره که بعید میدونم ... دوم اینه که مشکل داره که دومیش درسته
البته این آنتی ویروس در نسخه ی آزمایشی هست و در اون از هیچ آنتی ویروس خارجی استفاده نشده ... ( بعد ها دقیق تر میشه)
خلاصه بگم ... این نسخه ی آزمایشی پادویش + مشکلات زیاد ... واقعا پا به پای آنتی ویروس های خارجی تغریبا هست ...
باید منتظر نسخه ی 1 این آنتی ویروس باشیم ... بدون شک با برطرف شدن مشکلات نسخه ی آزمایشی و ارائه ی نسخه ی پایدار و ... این آنتی ویروس نه تنها در ایران بلکه در تمام دنیا طرفدار داره ... البته اگه بعد از مدتی به علت نبود پشتیبانی مالی و ... مثل ایمن نشه :(
شاید مناسب باشه که شما هم این آتی ویروس رو امتحان کنید ... واقعا از آنتی ویروس های خارجی بهتره حتی نسخه ی آزمایشیش ...
داری زیاده روی می کنی
انتی ویروس های ایرانی چیز خاصی ندارن و اکثرا هم کپی بردارش شده هستند و واقع به هیچ دردی نمی خورن .
مثل موتور های جستجو و سیستم عامل و گوشی هایی که ادعای ایرانی بودن می کنن :قهقهه:
به عنوان مثال اگه ی وقت یکمی لینوکس رو تغییر دادین مرد باشین و واژه ی این یک توزیع از لینوکس هست رو استفاده کنید نه سیستم عامل بومی :قهقهه:
این قد بدم میاد از این فرهنگ بعضی ایرانیا که فقط بلدن ادعا بازی در بیارن هیچ کاریم نمی کنن آخرش !!
نمونش
اگر از اون اسفند پارسال تا الان 4-5 نفری نشسته بودین روزی 12-13 کار می کردین تا الان یک نسخه بتا رو حداقل ساخته بودین !! فقط تو ذهنتون آنتی ویروس می نویسین از اویرا بهتر !نقل قول:
حتی در یک فروم در باره ی این آنتی ویروس بحث شده بود و یکی از یوزر ها این آنتی ویروس رو با Smart Security مقایسه کرده بود ... نتیجه ی مقایسه ... پادویش موفق تر بوده ... من در این شکی ندارم
@omidshaman
بابا صبر داشته باش. توکل به خدا
من می رم سربازی 2 سال دیگه میام ایشالله که شروع شده :قهقهه:
در ضمن اگه مشکل بودجه دارین بگید من راه حل دارم (ضدالویروس ملی ثارالله )
کی میتونه یه الگوریتم برای MD5 بده که با دیتابیس مقایسه بشه ؟
سریعترین الگوریتمی که در طول مدت زمان خیلی سریع بتونه چند هزار فایل رو مقایسه کنه که هر فایل باید چند صد هزار مقایسه بشه ؟
مثلا من یه فایل exe دارم که قراره با دیتابیسی متشکل از Sha1 MD5 مقایه بشه ... یعنی چند صد هزار مقایسه ... واوووووو
حالا فکر کنید چند صد فایل به جای یه فایله ... :)
یه جورایی مربع فایل ها رو باید مقایسه کنیم !
من موندم چطوری این کار رو میکنن !!!
اگه کتاب هایینقل قول:
سریعترین الگوریتمی که در طول مدت زمان خیلی سریع بتونه چند هزار فایل رو مقایسه کنه که هر فایل باید چند صد هزار مقایسه بشه ؟
- The Art of Computer Virus Research and Defense
- Computer Viruses and Malware
رو بخونی متوجه می شی که قضیه انقدرا هم پیچیده نیست !!
نسخه ترجمه شده کتاب دومی توی بازار هست فکر کنم انتشارات ناقوس ، من دیدمش نسبت به اولی کمی کلی تر بحث کرده ولی از نظر ترجمه خوبه رون ترجمه شده.
ظاهراً شما فقط به روش استفاده از هش توجه کردید !! این روش به تنهایی روش خوبی نیست و کارایی نداره این روش در کنار روش های دیگه ای مثل Bookmarks یا Top and Tail Scanning یا ... به کار گرفته میشه .نقل قول:
مثلا من یه فایل exe دارم که قراره با دیتابیسی متشکل از Sha1 MD5 مقایه بشه ... یعنی چند صد هزار مقایسه ... واوووووو
یکی از روش های تشخیص Signature Matching هستش و همونطور که قبلاً هم گفتم منظور از امضای ویروس صرفاً هش اون نیست !! روش های مختلفی برای استخراج یک امضا از ویروس ها وجود داره و در مرحله اول کسایی که اون ویروس رو آنالیز میکنن سعی میکنن تا -در خوشبینانه ترین حالت- یک شناسه منحصر به فرد برای همون ویروس شناسایی/تولید کنن تا در DB ذخیره بشه و برای شناسایی توسط خود نرم افزار آنتی ویروس مورد استفاده قرار بگیره و نکته مهم اینجاست که در مقایسه فقط به همین تکه کد منحصر به فرد (Virus Signature)اکتفا نمیشه و این مقایسه به صورت مرحله ای باید فیلتر بشه مثلاً اول سایز فایل مقایسه بشه بعد اگه یکی بود با هش مقایسه بشه یا از امضای (کد) ویروس استفاده بشه و ...
الگوریتم های مقایسه به خوبی توی کتاب دوم توضیح داده شدن.نقل قول:
حالا فکر کنید چند صد فایل به جای یه فایله ... :)
اگه سوالی بود در خدمتیم:چشمک:
http://www.microsoft.com/global/secu...y-firewall.jpg
پیاده سازی دیواره های آتش
هر کاربر با تجربه اینترنت می داند که یک دیواره آتش چیست و چه کاربردی دارد. برای دانستن تعریف دقیق آن به «مقاله دیواره آتش چیست» در سایت میکرو رایانه مراجعه کنید. در این مقاله دسته بندی دقیقی از روش های تولید دیواره آتش ارائه نخواهد شد، بلکه تنها به مرور برخی از مهم ترین این روش ها پرداخته می شود. کلیه این روش ها مربوط به پیاده سازی دیواره آتش تحت نسخه های مختلف سیستم عامل ویندوز می باشد. از صحبت در مورد مزایا و معایب این رویکردها در این مقاله خودداری می شود. برای اطلاعات بیشتر در این زمینه می توانید به سایر مقاله های سایت میکرو رایانه که در این زمینه درج شده مراجعه کنید.
تکنولوژیهای فیلترینگ ترافیک شبکه در ویندوز
با وجود این که ویندوز ۹X/ME و ویندوز XP/NT واسطهای سوکت مشابه دارند و معماری NDIS نیز درایورهای باینری miniport سازگار برای واسطهای شبکه را پشتیبانی می کند، زیر سیستمهای داخلی شبکه آنها تفاوتهایی با هم دارند. در واقع، زیرسیستمهای شبکه ویندوز NT/2000/XP خیلی پیچیده تر از ویندوز ۹X/ME است، ولی هر دو قابل تقسیم به بخش های زیر می باشند:
- NDIS :
در سال ۱۹۸۹ Microsoft و ۳com با هم Network Driver Interface Specification) NDIS) را گسترش دادند که به درایورهای شبکه اجازه می دهد از سرویسهای واسط شبکه برای مخفی کردن جزئیات عملکرد خودشان استفاده کنند. درایور شبکه با مشخصات ذکر شده NDIS-miniport نامیده می شود. NDIS-miniport با نسخه های مختلف ویندوز سازگار است.
- درایورهای شبکه:
توصیف جزئیات این درایور خارج از حوصله این مقاله می باشد. به طور خلاصه یک درایور شبکه (به طور مثال TCP/IP ) در لایه پایین از توابع کتابخانه ایNDIS برای دستیابی به شبکه استفاده می کند و ممکن است (TDI (Transport Data Information را در لایه بالایی ارائه دهد. واسط TDI ارائه شده می تواند توسط Clientهای متنوعی نظیر بخشی از پیاده سازی سوکت afd.sys (در ویندوزهای NT/2000/XP) استفاده شود.
- DLL های سطح کار بر که واسط سوکت ویندوز را تشکیل می دهند و عبارتند از : WS2_32.DLL ،msafd.dll ، wshtcpip.dll
در زیر به بررسی سریع روش های ممکن فیلترینگ ترافیک شبکه پرداخته خواهد شد. برخی از این روش ها که در سطح کاربر کار می کنند دارای محدودیت های فراوانی هستند. به عنوان مثال نمی توانند از اتصال برنامه هایی که مستقیما از لایه TDI استفاده می کنند جلوگیری نمایند.
فیلترینگ ترافیک در سطح کار بر
۱)Winsock layered service provider (lsp) این رویکرد در msdn به خوبی مستند سازی شده است و دارای یک مثال مناسب (SPI.CPP) می باشد. از مزایای این روش می توان به امکان تعیین فرآیند هایی که سوکت های ویندوز را فراخوانی می کنند اشاره کرد. این روش می تواند برای انجام اعمالی از قبیل کنترل کیفیت سرویس، رمز نگاری جریان دادها و … استفاده شود. البته همان طور که گفته شدTCP/IP می تواند مستقیماً از طریق TDI فراخوانی شود، بنابراین این روش برای مراقبت در برابر ویروس ها و اسب های تروا و … استفاده نمی شود. به علاوه این رویکرد روی مسیریاب قابل استفاده نیست، زیرا بسته های اطلاعاتی در سطح TCP/IP مسیریابی می شوند (یا حتی در سطح کارت شبکه)
۲) Windows 2000 Packet Filtering Interface
ویندوز ۲۰۰۰ APIهایی را ارائه می کند که برنامه های کاربردی سطح کاربر با استفاده از آن ها می توانند مجموعه ای از فیلترها -که توسط TCP/IP برای فیلتر کردن بسته ها استفاده می شوند- را نصب کنند. البته قوانین فیلترینگ نسبتاً محدودند (بر مبنای عبور/انسداد برای آدرس های IP و اطلاعات port). هم چنین این رویکرد فقط در ویندوز ۲۰۰۰ و نسخه های بالاتر قابل استفاده است.
۳) جایگزینی Winsock DLL
این رویکرد با توجه به داشتن مشکلات امنیتی متعدد قابل اعتماد نمی باشد و لذا از بحث در مورد آن خودداری می شود.
۴) قلاب کردن کلیه توابع ناامن
استفاده از این رویکرد نسبتاً مشکل بوده و نیازمند احتیاط فراوان می باشد، زیرا ممکن است بر روی ثبات و امنیت سیستم تاثیر بگذارد.
فیلترینگ ترافیک در سطح هسته (kernel )
1) kernel-mode sockets filter
این تکنولوژی برای ویندوزهای NT/2000 قابل استفاده است. این رویکرد با قرار گرفتن در مسیر تمامی فراخوانی ها از msafd.dll (پائین ترین لایه سطح کاربر در Winsock ) به ماژول afd.sys در سطح هسته (TDI-client، که در بالاترین سطح هسته قرار دارد و به عنوان بخشی از سوکتهای ویندوز شناخته می شود) و کنترل یا تغییر آن ها کار می کند. این روش، روش جالبی است ولی امکانات بیش تری نسبت به روش LSP ندارد. به علاوه، واسط AFD در نسخه های مختلف ویندوز متغیر بوده است که این مساله باعث افزایش تغییرات لازم برای استفاده از این رویکرد در این نسخه ها می شود.
۲) TDI-FILTER driver
این تکنولوژی هم برای ویندوزهای ۹X/ME و هم برای ویندوزهایNT/2000 به کار می رود. البته پیاده سازی آن در این دو تفاوت های فاحشی با هم دارد. برای ویندوز ۹۸ مثالی در Vireo/Numega VtoolsD یافت می شود. هم چنین برای ویندوز NT/2000 مثالی در سایت http://www.sourceforge.net وجود دارد.
این تکنولوژی، تکنولوژی معروفی است که در تعدادی از محصولات تجاری (مثل outpost) استفاده شده است. البته همانند سایر روش هایی که تاکنون بیان شد، این رویکرد فقط می تواند برای ساختن محصولات ردة دیوارة آتش شخصی استفاده شود و نمی تواند از پشتة TCP/IP شما در برابر حملات خرابکاران مراقبت کند.
۳) NDIS Intermediate Driver
Microsoft این دسته از درایورها را دقیقا به منظور پیاده سازی دیواره های آتش فراهم کرده است . البته این درایورها برای ویندوز۹۵ قابل پیاده سازی نیست و در مورد ویندوزهای ۹۸/ME/NT نیز بهتر است از این کار صرفنظر شود. نصب این درایورها و هم چنین استفاده آنها برای کاربران خیلی راحت نیست.
پشتیبانی از درایوهایIM در ویندوز ۲۰۰۰/XP بهبود یافته است، ولی مساله دیگری که در این مورد وجود دارد آن است که چنین درایورهایی باید دارای امضای دیجیتال ازMicrosof باشد، در غیر این صورت در هنگام نصب کاربر با پیغامی مبنی بر عدم داشتن امضای دیجیتال مواجه می شود. مثالی در این زمینه در DDK ویندوزهای ۲۰۰۰ به بعد وجود دارد.
۴) windows 2000 filter hook driver
این روش در مستندات DDK توضیح داده شده است و فقط برای ویندوز ۲۰۰۰ و نسخه های بالاتر قابل استفاده است. مثالی در این زمینه در http://www.codeproject.com وجود دارد.
۵) NDIS HOOKING FILTER DRIVER
این رویکرد بر مبنای قلاب کردن برخی توابع NDIS عمل می کند بدین ترتیب کلیه ترافیک ارسالی و دریافتی شبکه از مسیر توابع قلاب شده عبور خواهد کرد. لذا می توان محدودیت های مورد نظر را در این نقطه اعمال نمود.
۶) Miniport Hooking
پایین ترین سطح برای پیاده سازی یک دیواره آتش، سطح miniport می باشد. البته نوشتن کد در این سطح، دشواری های فراوانی دارد و به همین دلیل توصیه نمی شود.
منبع
بهروز جان هیچ کدومشونو داخل بازار پیدا نکردم ... داخل بازار بروجرد نیست ...نقل قول:
اگه کتاب هایی
The Art of Computer Virus Research and Defense
Computer Viruses and Malware
رو بخونی متوجه می شی که قضیه انقدرا هم پیچیده نیست !!
نسخه ترجمه شده کتاب دومی توی بازار هست فکر کنم انتشارات ناقوس ، من دیدمش نسبت به اولی کمی کلی تر بحث کرده ولی از نظر ترجمه خوبه رون ترجمه شده.
PDF نداره ؟
میتونی صفحه های در این مورد رو برام با اسکنر یا با دوربین بگیری ؟
به یه برنامه نویس دیگه که تو پروژه شرکت کرده سلام کنید!
خوب منم هستم
من بیشتر رو threading و کدای سطح پایین آنتیویروس کار میکنم.
حالا بالاخره چی شد؟ به کجا رسیدیم ؟
من پیشنهادم این بود که بهروز و عباس و این آقایی که جدیدا اومده سه نفری یه تیکه کد بنویسید که حداقل یه پله جلو رفته باشیم ... کم کم افراد دیگه هم اینجوری تشویق میشن که شرکت کنن .. پروژه رو بزاریم تو گیت هاب.
-------
سلام ... خیلی خوش اومدید...نقل قول:
به یه برنامه نویس دیگه که تو پروژه شرکت کرده سلام کنید!
خوب منم هستم
من بیشتر رو threading و کدای سطح پایین آنتیویروس کار میکنم.
نیومد !!!!!!!!!!!!!نقل قول:
لینک نسخه PDF رو برات پ.خ کردم
لینکو به منم بفرست.
منم بخونم ببینم چه خبره
البته باید این هاج آقای عباس نقدی یه لطفی بفرمان اون کدو بدن روش کار کنیم: همینجوری که نمیشه!
بهتره از svn استفاده کنیم تا git
چون الآن بیشتر پروژه ها رو svn میزبانی میشن: البته من بلد نیستم با github کار کنم: اکانت توش دارم ولی کلا سرم ازش در نمیاد: اصلا سر راهنماش نرفتم
یکی بگه ببینم حالا باید چه کار مفیدی کنم؟
راجع به آنتی ویروس اول یه سری نسخه بتا میدیم بیرون بعدشم رو هوش مصنوعیش کار میکنیم: یه جورایی بلدم چی کار کنم!
البته آقای هاج آقا عباس اگه کدو بزارن
پروژه هایی که به این شکل توسط گروه های مختلف نوشته میشن و قسمتهای مختلفش ممکنه در وضعیت های مختلف باشن یا امکاناتش بین وضعیت تست و پایدار و آزمایشی و تاریخ گذشته جا به جا بشن همیشه با git بهتر جواب میدن.
خوب باشه!
فقط من درست نمیتونم با گیت کار کنم.
ولی بهتر نیست اول کدش فقط به صورت یه فایل زیپ باشه؟
آخه اینجوری راحتتر میشه فایلو آپلود کرد: چه میدونم میریزیمش یه جا بعدش برنامه نویسا میان دانلودش میکنن: به گیت و ساب ورژن توحین نشه: اینا قابلیت دیدن ورژنای قبلیوم دارن ولی زیپ نداره
من میتونم تو هر دوتا مد: kernel-mode و همینطور user-mode کد بزنم
ولی زیاد وقت ندارم منم درگیری دارم:باید یه گیم انجین بنویسم: اونم اوپن سورسه ولی میتونم تو یه سری وقتا کد بزنم.
البته اگه آقا عباس کدو بده من از همین امروز شروع میکنم به کدزنی: نباید وقتو تلف کنیم.
سلام بچه ها
کدی که من نوشتم با کیوت هست و به درد شما نمیخوره ...
قراره بخش های ویژه c , asm نوشته بشه !
بقیه ی بخش ها رو من با کیوت مینویسم
الان اولین نیاز ما فقط به یه آنالیزور فایل های اجرایی هست !
و البته کد رو داخل github یا ... قرار نمیدم
نمیشه که آدم هرچی نوشت داخل این سایت ها قرار بده
من با این کار موافق نیستم
از اون اولشم اسمی از سایت های اشتراک گذاری پروژه های متن باز نیوردم
نظرم چیز دیگه ای بود .
من فقط یه چیزی میگم و اون هم اینه که اگر قرار که چون AV و ... خارجی هست و خیلیم خوبن دیگه ما سراغ ساختنش نریم ۹۰٪ برنامه نویسا باید بیکار بمونن یا سوپر مارکتی چیزی بزنن. ولی اگر قراره یه چیزی ساخته بشه که فقط اسمش آنتی ویروس باشه و حتی قدرت رقابت دورادور هم نداشته باشه همون بهتر که وقتتون رو تلف نکنید.
اگر از لایسنس های مناسب استفاده کنید github نمیتونه مشکلی براتون ایجاد کنه.
من پیشنهاد میکنم از لایسنس sleepy cat و یک قرارداد دیجیتال برای پروژتون استفاده کنید.اینطوری تمام حقوق کد متعلق به شماست و هیچ کس حق استفاده تجاری نداره.
شما کدو یه جوری به دستم برسون تا من ببینم چه طوری باید رو threading کار کنم!
من اصلا نمیگم رو github یا 100 تا کوفت و زهر مار دیگه به اشتراکش بزاریم.
اینجوری کپی رایتش به ... میره
بززارید تو github خب ما هم ببینم.
هنو هیچی نشده Close Source ?:قهقهه:
آقایون هیش کی نگفته Close Source!
صبر کنید!
هنوز من و بهروز کدو نداریم!
این threading یعنی چی ؟
شما چطوری میخایین C++ رو با asm ... threading کنید !!!
کدی که من دارم و نوشتم با C++ Qt هست و هیچ ربطی به Asm و C++ خالص نداره :)
اصلا threading از نظر تعریف شما یعنی چی ؟
شما یه دلیل بگین که کد من به چه درد شما میخوره ؟
1. شما که نمیدونید threading یعنی چی, چه جوری میخواید آنتی ویروس بنویسید؟
threading در حقیقت CPU رو متمرکز میکنه رو اون کاری که باید انجام بده
و تو تمام پروژه های آنتی ویروس ازش استفاده شده
اگه شما میخواید اسکن کنید, برا 1. افزایش سرعت, 2. برای استفاده کمتر از حافظه باید از thread ها استفاده کنید که رو یه پروسس لاک میکنن و تابع مورد نظر اجرا میشه و بعدش آنلاک میشه
2. تا حالا اسم inline assembly به گوشت خورده؟
3. شما یه مثال بزن یه نفر بخواد با چندتا برنامه نویس دیگه همکاری کنه بععدش کدو نداشته باشه و بعدش بخواد کد بنویسه
به نظر شما اون فرد چه جوری میتونه کمک کنه؟
نقل قول:
1. شما که نمیدونید threading یعنی چی, چه جوری میخواید آنتی ویروس بنویسید؟
threading در حقیقت CPU رو متمرکز میکنه رو اون کاری که باید انجام بده
و تو تمام پروژه های آنتی ویروس ازش استفاده شده
اگه شما میخواید اسکن کنید, برا 1. افزایش سرعت, 2. برای استفاده کمتر از حافظه باید از thread ها استفاده کنید که رو یه پروسس لاک میکنن و تابع مورد نظر اجرا میشه و بعدش آنلاک میشه
2. تا حالا اسم inline assembly به گوشت خورده؟
3. شما یه مثال بزن یه نفر بخواد با چندتا برنامه نویس دیگه همکاری کنه بععدش کدو نداشته باشه و بعدش بخواد کد بنویسه
به نظر شما اون فرد چه جوری میتونه کمک کنه؟
brightening-eyes عزیز اگه تعریف threading اینه که من یک ماه پیش این کار رو کردم ... پست های قبلی رو نخوندین ... و البته بخشی از تعریفتون اشتباهه :)
قرارا نیست شما کد منو ببینید و من کد شما رو
چون من اسمبلی بلد نیستم و نمیفهمم .... همینطورم شما کیوت رو بلد نیستید و نمیفهمید ...
قراره یه dll به من بدین ... این یه برنامه رو جدا از برنامه های متن باز حساب کنید .... میشه ... خواهشا میشه ...
کد رو بنویسید و dll به من بدین ... بعدا کل پروژه به هم پیوند میخوره ...
چطوری بگم نمیدونم ... !
آره من چیزی راجع به QT نمیدونم
اما شما چی کار میخوای بکنی که من با asm برات انجام بدم؟
البته من هم به شما کدو میدم هم dll رو
در ضمن بهتره همشون به صورت static تو پروژه لینک بشن: اینجوری دیگه امنیت برنامه میره بالاتر
آهان داشت یادم میرفت:
من کدو با استفاده از inline assembly براتت مینویسم.
یعنی با C++ هم کار میکنم: ولی چون تا حالا با QT کار نکردم, چیزی ازش سر در نمیارم.
من با wxWidgets دارم الآن برا خودم یه گیم انجین اوپن سورس مینویسم.
آره دارم ادیتورشو با wxScintilla طراحی میکنم.
با هر چیزی که بخوای میتونی براش ادیتور بنویسی
از آنتی ویروس بحثمون کشید به گیم انجین!
بیخیال گیم انجین: هر کی هر چی دل تنگش میخواد از سایروس بگه
من چند وقت پیش هم این نکته رو عرض کردم .. بازم میگم ... ما اگه میخوایم واقعا کاری بکنیم اول باید همت داشته باشیم و امید... دوم این که با همین افرادی که داریم یه تیم خوب تشکیل بدیم و سعی کنیم از افرادی هم که میشناسیم دعوت به همکاری کنیم سوم این که یه کدی نوشته بشه به عنوان Base و تمام کار ها روی اون کد شکل بگیره .. منظورم اینه که تیم هر کاری میکنه اون کد رو دستکاری کنه... اینجوری کار منسجم میشه و بعد از چند وقت می بینیم حداقل یه هسته ای .. درایوری چیزی نوشتیم ... همین باعث میشه افراد دیگه هم مشتاق همکاری بشن... موفقیت شما آرزوی ماست :دی
شما اینو به abbas naghdi بگو!
آخه تا وقتی یه نفر کدو نداشته باشه میشه گسترشش بده؟