-
نقل قول: اخبار، بحث و تبادل نظر درباره فریمورکهای PHP
سلام دوست عزیز
تا جایی که بنده اطلاع دارم و بر اساس تحقیقاتی که داشتم و پستهایی که دیدم فریم ورک Yii برای همه نوع سایت و انجمن سفارش میشه
هم امنیت بالایی داره و هم سرعت فوق العاده
اگر مایل هستید که این فریم ورک رو خوب یاد بگیرید میتونید بسته آموزشی این فریم ورک که توسط مهندس شهرکی آموزش داده شده رو از قسمت امضام تهیه کنید
موفق باشید
-
سرعت توسعه: Yii (یادگیری فوق العاده سریع و بهره مندی از بیش از 1400 افزونه در کنار هسته قدرتمند و کامل)
پشتیبانی و جامعه کاربری قوی و فعال: Yii (حتی خود Qiang Xuo هم توی فاروم Yii به سؤالات جواب میده)
امنیت: Yii (دارای مکانیزمهایی برای جلوگیری از XSS و CSRF و Session Hijacking و LFI و RFI و... بطور توکار)
سرعت سایت: Yii (بالاترین Performance بین فریمورکهایی که با خود PHP تولید شدن - تنها فریمورک Phalcon سریعتر از Yii بوده که اونهم بخاطر اینه که با C نوشته شده و باید بصورت یک افزونه روی PHP نصب بشه که در اکثر هاستها امکانش نیست)
منابع آموزشی: Yii (تنها فریمورکی که در ایران، فیلم آموزشی فارسی براش (توسط خودم) تولید شده و حدود 20 ساعت توضیحات فارسی بصورت دسته بندی شده داره)
-
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
godofphp
من قبلا یه سوال در رابطه با ساخت یک سایت اطلاع رسانی عمومی پرسیدم کسی ج نداد
دوباره سوالی رو شبیه همون سوالم میپرسم کسی میتونه ج بده خواهشا دریغ نکنه
من کلا سه چهارتا سایت قوی میخام درست کنم و هنوزم که هنوزه نمیتونم یک فریمورکی پیدا کنم و برم جلو
میخام یه cms بسازم که باهاش کارامو انجام بدم
یه جامعه ی مجازی قوی میخام بسازم باهاش
یه وب سایت اطلاع رسانی عمومی
یه انجمن
دوستان کدام فریمورک رو پیشنهاد میکنید که قابلیت توسعه در آینده داشته باشه و سرعت و امنیتش از همه فریمورکها برای کارای من بهتر باشه ؟
بهتون سیمفونی رو پیشنهاد میکنم
از نظر سرعت اختلاف انچنانی با فریم ورکی مثل YII نداره ولی به شدت مهندسی هست و پشتیبانی یک شرکت پشت هست
zend هم خوبه. این دو تا چون پشتیبانی یه شرکت پشتشون هست برای کاره شما مناسبتر هست
ولی سرعت توسعه توی سمفونی میاد بالا اگه سرعت توسعه برات مهمه از YII استفاده کن که توی این مورد حرف اول رو میزنه به خصوص که وب 2 هم به صورت داخلی ساپورت میکنه.
در کل به نظر سیمفونی بهتر از بقیه است
پروژه های بزرگی هم با بیس سیمفونی اجرا شد
دروپال، phpBb، لاراول، eZ Publish حتی Composer هم از سیمفونی استفاده کرده
-
سلام دوستان راستش من همه تاپیک رو نخوندم ولی یک سوال دارم که امیدوارم تکراری نباشه
در مورد prado چیزی می دونید ؟
-
Prado پدربزرگ Yii بوده (خالق اصلی Yii یعنی Qiang Xue مدتها یکی از اعضای اصلی تیم توسعه Prado بوده) و تا جایی که میدونم، امروزه خیلی کم ازش استفاده میشه ولی بهرحال همچنان زنده است و اخیراً هم یک نسخه جدید داده ولی Yii نسل بعدیش محسوب میشه و فعالتر و قویتر ظاهر شده.
-
چه موقع هایی باید از فریمورک استفاده بشه و چه موقع باید از پایه خودمون بنویسیم؟
-
سلام. من یک مبتدی هستم توی پی اچ پی اما با ASP.NET کد نویسی کردم و سایت هم ساختم. اما حالا میخوام با PHP یک سایت بزرگ بنویسم. یعنی سایتی که گسترش بدم برای سالهای متوالی چون علاقه دارم به اینکار.
به همین منظور الان دنبال یک Framework میگردم که پشتبانیش خوب باشه نه فقط تا 1 سال دیگه خوب باشه بعد شرکتش کلا از بین بره... و Benchmark بالایی داشته باشه و البته اساتیدی که تجربه خوبی دارن تایید کنن.
فکر می کنم بعد از ساخت یک سایت با یک Framework، مهاجرت کردن به یک Framework دیگه کار سختی باشه و شاید اصلا نشه. برای همین سعی کنید با در نظر گرفتن همه جوانب جواب بدین.
و میخواستم بدونم IDE خوب چی پیشنهاد می کنید. طبق جستجو هایی که داشتم از نظر سبکی و کارایی PhpStorm و Aptana رو معرفی کردن که فکر کنم PhpStorm مناسب باشه. منتظر جوابتون هستم. ممنون دوستان
-
PHP مثل dotNET نیست. شما اول باید کار با خود PHP رو در حد تسلط بلد باشین و با مفاهیم شئ گرایی و MVC آشنا باشین تا بتونید از فریمورکها استفاده کنید چون فریمورکهای PHP از خود PHP قدرت میگیرن نه اینکه مثل dotNET باشه که ASP.NET از NET Framework. قدرت بگیره. بعد از این مراحل من به شما کار با Yii و Laravel رو توصیه میکنم. پرفورمنس Yii و پشتیبانیش از Web2.0 بیشتر از لاراول هست ولی لاراول هم فریمورک خیلی خوب و قدرتمندیه و پشتیبانی خوبی هم ازنظر ارائه نسخه های جدید و رفع باگ داره. Yii هم نسخه 1.1 تا سال 2016 پشتیبانی داره و نسخه 2 هم که هنوز بتا هست و وقتی بیاد، حالا حالاها پشتیبانی خواهد داشت. درمورد IDE هم من کار با Zend Studio و اگه دنبال نسخه رایگان هستین NetBeans رو پیشنهاد میکنم.
-
یکی از دوستان یک بنچمارکی رو معرفی کرد حالا نمی دونم تا چه حد درسته اینو شما دوستان باید نظر بدید .
ولی من خودم Yii رو به بقیه ترجیح میدم لاراول قویه ولی امکانات yii رو نداره که از لحاظ بازدهی و پرفورمنس ضعیف تره .
اینم بنچ مارک
http://docs.phalconphp.com/en/latest...llo-world.html
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
under22
یکی از دوستان یک بنچمارکی رو معرفی کرد حالا نمی دونم تا چه حد درسته اینو شما دوستان باید نظر بدید .
ولی من خودم Yii رو به بقیه ترجیح میدم لاراول قویه ولی امکانات yii رو نداره که از لحاظ بازدهی و پرفورمنس ضعیف تره .
اینم بنچ مارک
این فریم ورک پرفومنس بالایی داره به دلیل اینکه یک اکستنشن هست.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
MRmoon
این فریم ورک پرفومنس بالایی داره به دلیل اینکه یک اکستنشن هست.
یعنی چی که یک اکستنشن هست ؟؟
یه فریمورک هست دیگه مثل بقیه فریمورک ها ولی فکر نکنم داخلش قالبیت های زیادی باشه و اکثر باید بهش اضافه کرد
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
under22
یعنی چی که یک اکستنشن هست ؟؟
یه فریمورک هست دیگه مثل بقیه فریمورک ها ولی فکر نکنم داخلش قالبیت های زیادی باشه و اکثر باید بهش اضافه کرد
این فریم ورک به زبان C++ نوشته شده. یعنی اینکه شما اون رو مثل یک اکستنشن باید به php اضافه کنید.(مثل دیگر اکستنشن های php ) .
به همین دلیل پرفومنس بالایی داره!
-
نقل قول:
این فریم ورک به زبان C++ نوشته شده
phalcon به زبان c نوشته شده نه ++C.
Phalcon is a web framework implemented as a C extension offering high performance and lower resource consumption
منظور ایشون فک کنم Yii بود فقط بنچمارک مال سایت phalcon بود!
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
سوداگر
Phalcon is a web framework implemented as a C extension offering
high performance and lower resource consumption
منظور ایشون فک کنم Yii بود فقط بنچمارک مال سایت phalcon بود!
حرف شما درست بود.
البته پرفومنس یه فریم ورک رو فقط نباید بر اساس hello world صحیح دونست.
-
با سلام خدمت دوستان عزیز به علت نبود یک منوآل و راهنمای خوب برای فریمورک کدایگنایتر این جانب شروع کردم راهنمای خود کدایگنایتر رو ترجمه کنم میتونه یه راهنمای خوب باشه واسه کسایی که میخوان کار با این فریمورک رو شروع کنند هرچند این آموزش کامل نشده هنوز ولی قسمتهایی که برای شروع خوبه فارسی شده و تا میتونستم ساده نوشتم که بشه سریع فهمید یک نسخه از همین فریمورک هم دارم کاستومایزش میکنم با عنوان کدایگنایتر فارسی برای دانلود خواهم گذاشت و از این به بعد قدم به قدم با کدایگنایتر این وب سایت رو آپدیت خواهم کرد دوستانی که میتونن کمک کنند دریغ نکنند ...کدایگنایتر پارسی
http://ellip.ir/ci
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
under22
اینم بنچ مارک
اشتباهه.اومده نگارش 1 زند رو مقایسه کرده.از دید من مقایسه درستی نیست:لبخندساده:
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Mohammadsgh
اشتباهه.اومده نگارش 1 زند رو مقایسه کرده.از دید من مقایسه درستی نیست:لبخندساده:
درود.
از دید شما دیگه بستگی به خودتون داره :لبخند:
حالا شما اصل قضیه که سریع بودن فالکونهست رو ول کردی چسبیدی به نسخه ی مقایسه شده زند؟؟؟
محمد.
-
درسته فالکون سریعتش بیشتره ولی زند قدرتش بیشتره:لبخند:.من که طرفدار codeigniter هستم:لبخند:
-
درود
یه فریمورک استاندارد php حداقل باید دارای چند function باشه ؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
godofphp
با سلام خدمت دوستان عزیز به علت نبود یک منوآل و راهنمای خوب برای فریمورک کدایگنایتر این جانب شروع کردم راهنمای خود کدایگنایتر رو ترجمه کنم میتونه یه راهنمای خوب باشه واسه کسایی که میخوان کار با این فریمورک رو شروع کنند هرچند این آموزش کامل نشده هنوز ولی قسمتهایی که برای شروع خوبه فارسی شده و تا میتونستم ساده نوشتم که بشه سریع فهمید یک نسخه از همین فریمورک هم دارم کاستومایزش میکنم با عنوان کدایگنایتر فارسی برای دانلود خواهم گذاشت و از این به بعد قدم به قدم با کدایگنایتر این وب سایت رو آپدیت خواهم کرد دوستانی که میتونن کمک کنند دریغ نکنند ...کدایگنایتر پارسی
http://ellip.ir/ci
ای کاش با این سایت همکاری میکردی http://cipersian.ir :لبخند:
-
کسی نیست مثلا همسن zend سرجم چند عدد تابع داره ؟
-
Zend هزاران تابع داره. فریمورک بزرگیه. برای چی این آمار رو میخواین بدونین؟ خوب سورس کدهاشون رو بررسی کنید. اوپن سورس هستن که.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
alinwp
کسی نیست مثلا همسن zend سرجم چند عدد تابع داره ؟
چه فرقی برای شما داره؟:متفکر:مهم performance فریم ورکه:لبخندساده:
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
MMSHFE
Zend هزاران تابع داره. فریمورک بزرگیه. برای چی این آمار رو میخواین بدونین؟ خوب سورس کدهاشون رو بررسی کنید. اوپن سورس هستن که.
آخه ما میخواییم یه فریمورک بزرگ طراحی کنیم می خوام بدونم چندتا تابع براش بنویسیم کافیه چون که می خوایم قابل رقابت باشه
-
درود.
رقابت مگه به تعداد توابع هستش؟؟
مگه بارو میاد میپرسه فریم ورکت چند تا تابع داره؟؟؟!:بامزه:
قدرت فریم ورک به چیزای دیگه ای بستگی ده به سرعتش، به قدرتش، با سادگی کار باهاش، به انعطاف پذیریش و ... .
محمد.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
arash691
اطلاع نداشتم مدیرش کیه و هیچ راه ارتباطی پیدا نکردم وگرنه خودمم میخاستم اولش همین کارو بکنم
-
منظور دوستمون alinwp فکر کنم تعداد کلاس هست
شما میتونی یک بزنامه رو با 20 تا فانکشن بنویسی میتونی همون رو با 2 تا فانکشن بنویسی (بستگی داره رو خودم میدونم و خواستم فقط بگم به تعداد فانکشن نیست)
در جوابم باید بگم که خیلی کلاس داره
مثلا بعضی کلاس های مهمش و هستش :
database
session
cookie
file
theme
و......
کلاس های جانبی مثل :
locale
cache
ajax
form
token
date
و ...
تا برسه کلاس های کم کاربرد که توی بعضی فریم ورک ها هست مثلا opcache که تا اونجایی که میدونم فقط توی zend هست (البته این opcache از نسخه ی 5.5php ارائه شده و جدید هست واسه همین توی همه ی فریم ورک ها نیست)
-
اساتید و کارشناسا دنبال رد پا بگردن ببینن این cloob.com با چه فریم ورکی نوشته شده
cloob.com
mihanblog.com
aparat.com
lenzor.com
اینا همش مال موسسه صباست آقای شکوری و همکاراشون
شروع کنید اساتید
-
خودشون فریمورک اختصاصی نوشتن برای کار خودشون.
-
برای انتخاب فریمورک زیاد نباید به کارایی اهمیت داد. ساختار قوی و سهولت توسعه اهمیتش بیشتره. اگه فقط دنبال کارایی هستید باید بدون فریمورک کار کنید. (یا از فریمورک خودتون استفاده کنید.)
Yii ساختار خیلی قوی داره ولی خیله سخته.
CodeIgniter ساختار خوبی داره و خیلی راحت تر از Yii است. (حداقل واسه من این طور بود)
هر دوتاشون هم به اندازه "کافی" پرفورمنس دارن. منابع آموزشی شون هم زیاده. (حتی رایگان)
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
سوداگر
Unlike most PHP frameworks, Phalcon is implemented as an
extension written in
C/
C++ in order to optimize performance.
منبع
-
هرکسی با هر فریمورکی کار کرده و بهش تسلط پیدا کرده میگه همون از همه بهتره :لبخند: ( مثلا من میگم کدایگنایتر عالیه )
اما کسی که میخواد تازه شروع کنه الان براش راحت هست، ی نگاه به همه فریمورکها بکنه ببینه کدومش خوش دست تره ، چون قرار نیست پروژه دانشجویی تحویل استاد بده ، قراره باهاش کسب و کاری راه بندازه و توی تجارت زمان یعنی طلا.
اگه وقت دارید ،اعصاب دارید و گیر پول نیستید بشینید با همه فریمورکها یک پروژه متوسط اجرا کنید ! بعدش با اطمینان بیشتر یکی را انتخاب کنید
اگه وقت ندارید ، اعصاب ندارید ، حوصله ندارید همه را امتحان کنید این نتیجش میشه که میاین این سایت ببینید کی چی گفته همون را انتخاب کنید ( استفاده از تجربیات دیگران)
در هر حال بیشتر بلد بودن به کسی ضرر نزده تاحالا.
-
آیا اصلا نیازی هست که حتما از فریم ورک استفاده کنیم ؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
aliphp1
آیا اصلا نیازی هست که حتما از فریم ورک استفاده کنیم ؟
خیر
حتی در بعضی پروژه ها فریمورک استفاده نکنید راحت تر هستین
منتها در پروژه های متوسط و بزرگ بهتره که از یک فریمورک به عنوان یک چارچوب استفاده کنید تا کدنویسی شما استاندارد تر باشه . تعمیر و نگهداری ( پشتیبانی) سیستم برای آیندگان راحت تر باشه ، توی فایلها گم نشید ، دسته بندی داشته باشید ، تغییرات را مستقیم برید سر اصل مطلبش... تغییرات ساختاری/نمایشی/دیتابیسی را با حداقل تغییرات در سیستم بتونید اعمال کنید که کل سیستم از کار نیفته و....
-
اینطور که بنظر میرسه yii و zend framework و شایدم cake php نسبت به بقیه تو ایران طرفداره بیشتری داره، آیا همینطوره؟
چند نفر سوال کردن یکیشونو پیشنهاد بدین اما کسی چیزی نگفت.
اگر کسی اطلاع داره در مورد بازار کار هر کدوم از فریمورک ها و خصوصیات دیگه مثل راحتی کار یا اصول کارکردشون توضیح بده
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
peyman_abdollahy
اینطور که بنظر میرسه yii و zend framework و شایدم cake php نسبت به بقیه تو ایران طرفداره بیشتری داره، آیا همینطوره؟
چند نفر سوال کردن یکیشونو پیشنهاد بدین اما کسی چیزی نگفت.
اگر کسی اطلاع داره در مورد بازار کار هر کدوم از فریمورک ها و خصوصیات دیگه مثل راحتی کار یا اصول کارکردشون توضیح بده
laravel و yii باید تو ایران طرفدار بیشتری داشته باشن و پیشنهادم یکی ازین دو هست اما خودم Symfony رو کار میکنم
-
yii,laravel,symfony از همه بهترن.هر کسی با یکی از فریم ورک ها کار میکنه
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Mohammadsgh
yii,laravel,symfony از همه بهترن.هر کسی با یکی از فریم ورک ها کار میکنه
درود.
میشه ملاک برترین بودن رو بگید؟
-
ملاکهای زیادی میشه مطرح کرد. مثل راحتی استفاده، جامعیت ابزارهایی که ارائه میدن، میزان رعایت اصول مهندسی، قابلیت توسعه و... حالا هرکسی هرکدوم از این معیارها براش مهمتر باشه، میره سراغ یکی از فریمورکهای مطرح شده.