-
نقل قول: فرا مشکل برنامه نویسان ایرانی ...
چه ربطی به سن داره؟ اگر واقعا برات مهمه چه بازی هایی میکنم: چند سال هست که هر موقع خیلی حوس بازی میکنم فقط چند دقیقه Nexuiz و 0ad و ..... بازی میکنم. بعضی وقتها ra2 هم بازی میکنم ولی westwood ی به کار نیست که بخواد پولی درخواست کنه. برای همینها هم وقت ندارم.سراغ fc3 و fifa13 و اینها رو هم نگیر که اسم همین دو تا رو هم به زور یادم بود. نسخه اصلی هر کتابی که میخواهم بخونم رو تهیه میکنم. برای مطالعه موضوعاتی که کتابش گیرم نمیاد بیشتر patent میخونم. موسیقی و فیلم رو هم تا جایی که تونستم اصلی تهیه کردم و هر چیزی که دانلود کردم رو هر موقع امکانش به وجود اومده بعدا اصلیش رو تهیه کردم.(قبول کنید این یکی واقعا به این راحتی گیر نمیاد) هیچ کس نمیتونه ثابت کنه همه دزد هستن.حداقل من میتونم ثابت کنم خودم نیستم. هر موقع اخلاق و احترام متقابل اینقدر براتون مهم شد که بتونید بفهمید دزدیدن نرمافزار با دزدیدن پول فرقی نداره.و برای دفاع از دزدی کردنتون نباید به شعور دیگران توهین کنید شاید بشه بحث رو ادامه داد. bye.
-
خب دیگه نقل قول از دوستان گلم نمیکنم (با این که با خیلی از حرفها موافق نبودم و با بعضی ها هم موافق) که هم خسته نشید هم تاپیک از حالت کل کل به حالت بازدهی برسه . ما اینجا نیومدیم با هم کل کل کنیم بلکه اومدیم مشکلی رو حل کنیم و امیدوارم همه دوستان کمک کنن و حتی مدیران و افراد صاحب نظر هم به ما ملحق بشن تا به یه نتیجه معقول برسیم:
خوب بنده یه نتیجه گیری میکنم از صحبت های دوستان و یه جمع بندی میکنیم ببینیم نیازها چیه و به چی میخوایم برسیم: دوستان مقوله رعایت کپی رایت وحمایت از حقوق تولید کننده رو بازگو کردن و تا اونجا که بنده فهمیدم هدف اینه که با اجرای محکم قانون کپی رایت ما توان رقابت رو پیدا کنیم , یعنی برای مثال وقتی کاربر مجبور بشه فلان محصول وارداتی رو با قیمت واقعی و اوریجینال تهیه کنه تولید کننده داخلی حتی اگر هم نتونه در زمینه فنی رقابت کنه در زمینه قیمت با دادن قیمت پایین تر محصول خودش رو تحمیل کنه!
خوب فرض کنیم که واقعا هم میتونیم کپی رایت رو اجرایی کنیم : اول از همه بگم این سیستم در صورت پیاده شدن ممکنه به نفع تولید کننده باشه ولی 100% به ضرر مصرف کننده تموم میشه و گذشته از اون ضررهای سنگین و محلکی هم به بدنه اقتصادی کشور میزنه (بدلیل خروج ارز از کشور). از این ها گذشته در حال حاضر شما حتی اگر هم بخوای نمیتونی به راحتی نرم افزار اوریجینال تهیه کنی چون جزو بارار جهانی نیستی ! حالا اینارو هم فعلا نادیده بگیریم :)
فرض کنید الان کپی رایت کاملا رعایت میشه و مثلا منه مصرف کننده برای رفع نیاز های اولیه (نرم افزارهای کاربردی مثل فوتوشاپ یا سیستم عامل مثل ویندوز) یا باید 10 20 میلیون هزینه کنم یا با هزینه کمتر از تولیدات داخلی استفاده کنم! خوب این 2 جنبه مختلف داره که باید بررسی بشه : 1- ایا تولید داخلی میتونه توی مدت زمان کوتاه نیازهای نرم افزاری رو بطور کامل رفع کنه ؟ 2- ایا توی مدت زمان کوتاه میتونیم کیفیت محصولات خودمون رو در حد و اندازه رقبای خارجی بالا بیاریم؟
و خیلی سوالات دیگه که نمیشه ازشون به راحتی گذشت! متاسفانه دوستان بعضا خیلی نظرهای خام و ناپخته میدن بدون کمی فکر کردن. بعضی از دوستان به عواقب یک رویداد فکر نمیکنن و حتی در بعضی موافق از روی جو گیر شدن نظرهای بی پایه و اساسی میدن که فقط موجب انحراف و سردرگمی بقیه میشه. امیدوارم دوستان یکم در حوضه اقتصاد و سیاست در حد اطلاعات عمومی خودشون رو تقویت کنن تا کمتر با مشکل مواجه بشیم. حالا برای اینکه از بحث دور نشیم بنده خودم نظرم رو میگم : از نظر بنده اجرایی شدن قانون کپی رایت در این برهه زمانی و مشکلات ارزی و اقتصادی و تحریم دلار وقیمت بالای دلار در کشور و همچنین اگر صرفا جهت تولید برای مصارف داخلی باشه ضررهای خیلی زیاد و حتی جبران ناپذیری به بدنه اقتصادی کشور میزنه.توی یکی از پست ها دوست عزیزی درامد سامسونگ (اگه اشتباه نکنم ) با درامد نفتی ایران مقایسه کرده بود و گفته بود اگه کپی رایت رعایت بشه .... خوب ببین دوست عزیز ما یه بحث صادرات داریم یه بحث مصرف داخلی , خودت به من بگو شما صرفا با تولید برای مصرف داخلی میتونی تغییری توی اقتصاد جامعه بدی؟اون سامسونگی که مقایسه میکنی با صادراتش داره به کشور و خودش کمک میکنه نه تولید برای مصارف داخلی! شما برای کمک به نظام اقتصادی راهی جز صادرات نداری و تحریم ها جلوی تورو گرفتن و اصلا از اول بحث من هم همین بود که راهی برای دور زدن تحریم ها پیدا کنیم.تا الان 10 بار موضوع رو شکافتم و مو به مو بررسی کردم و اماده و با دلیل و منطق نشون دادم که راه بهتر صادرات هست نه تولید برای مصارف داخلی اما باز هرکی حرف خودشو میزنه :| خدایی خیلی دلسرد شدم
-
معمولا برای چنین تغییراتی از طرف WTO به کشورها فرصت داده میشه و بعدا جریمه ها شروع میشه و تولیدکننده ها نیز به عنوان طرح تشویقی نرمافزارهاشون رو با قیمت خیلی پایینتر وارد بازار میکنند که تا حد امکان با نرمافزارهای مجانی جایگزین نشوند.
ممکنه بگید پس چرا همه کشورهای دنیا پیشرفت میکنند و ما با اینکه ارز از کشورمون خارج نمیشه پسرفت؟خیلی دوست دارم بدونم.
-
نقل قول:
ممکنه بگید پس چرا همه کشورهای دنیا پیشرفت میکنند و ما با اینکه ارز از کشورمون خارج نمیشه پسرفت؟خیلی دوست دارم بدونم.
چون ارزی هم وارد نمیشه دوست گلم!
الان مشکل بزرگی که اقتصاد ما داره تحریم بانک های خارجی هست که موجب بالا رفتن غیر عادی قیمت دلار توی مملکت شده و روی خیلی از زمینه ها تاثیر گذاشته.ببینید ما الان ذخایر ارزی (دلار) محدودی داریم بخاطر تحریم, و همین عامل باعث بالا رفتن قیمت دلار و در نتیجه قیمت اجناس وابسته به دلار میشه وخرید و واردلات محصولات بر پایه دلار به طور مستقیم باعث خروج بیشتر ارز از مملکت میشه که خدا میدونه چه بلاهایی سرمون میاره!این امریکا که مثلا یهو میاد تحریم نرم افزار رو برمیداره خوب اگه خیلی مارو دوست داره چرا تحریم بانک هارو برنمیداره تا راحت بتونیم با کشورهای دیگه تعاملات ارزی داشته باشیم؟شک نکن اون دلش برای منو تو نسوخته و هرکاری میکنه تا جلوی پیشرفتمون رو بگیره. من میگم ما الان توی جنگ هستیم و توی جنگ هم قانون اینه : بکش تا کشته نشی . وقتی اون کشور داره به ما زور میگه ما چرا باید با خرید اوریجینال محصولاتش بهش کمک کنیم؟ من میگم راه حل کمک به برنامه نویسان ایرانی و همچنین کمک به نظام اقتصادی مملکت صادرات هست که توی چند پست بالاتر هم راه حل دادم هم نحوه کارو توضیح دادم
-
به نام خدا ...
میگم خوب شد این تایپیک رو زدم تا شفاف سازی بشه ... فقط خواهشا دعوا نکنید ... هممونو بیرون میکنن :)
ایران آمریکا ... کلماتی آشنا با ضرایب استفاده ی بالا ... !!!
هر کشوری و هر ملتی به نفع خودش کار میکنه و دلش برای کسی نمیسوزه خصوصا دشمنانش ... پس همینجا به آمریکا حق بدین ... اگرم کاری میکنه به خاطر خودش هست ... پس بازم بهش حق بدین چون اگه ما هم به اندازه اونا قدرت داشتیم این کار رو میکردیم ...
حالا ما باید چیکار کنیم ... ما یک ملت واحد هستیم به نام (((ایران)))
این ملت ایران برای اینکه بتونه خودش رو به پیشرفت برسونه و از گزند دشمنانش مثل آمریکا در امان باشه باید تلاش کنه و پیشرفت کنه تا به حد و اندازه ی دشمنانش برسه (زورش برسه)
ببینید : پیشرفت = در امان ماندن .... در امان ماندن = پیشرفت ! (کاری با بحث هسته ای ندارم که اگه داشتم خوب حرف هایی هم داشتم (بحث چیزی دیگه هست))
حالا کار ندارم آمریکا از ایران جاسوسی میکنه و ... حقشه ... شما هم میتونی جاسوسی کن !!!
اصلا غییر قانونی نیست چون برای سلطه پیدا کردن بر ملت ایران باید اطلاعات داشته باشه ... خب این تا اینجاش غییر قانونی نیست ...
حالا کجاش غییر قانونی هست !؟
اونجاش غییر قانونی هست که شما 50 هزار تومن برای آنتی ویروس نورتون میدین (که اصلا فکر نمیکنم قیمت واقعیش باشه) و این آنتی ویروس نورتون میاد و اطلاعات شما رو برای دولت آمریکا ارسال میکنه ...
خب آنتی ویروس نصب نمیکردیم بهتر بود ...
این فقط یه مثال از غییر قانونی بودنشه ... اما قانونی بودنش ...
این مسئله ی جاسیوسی اخیر ... در مورد ملت خودش و ملت های دیگه کاری ندارم ... اما ایران ...
این جاسوسی فکر میکنید از چه طریقی انجام شده ؟
از همین فیس بوک و گوگل و مایکروسافت و اپل و ... همون کمپانی هایی که ما دلمون براشون میسوزه
خب همینجا باید بگم که محبوبیت این شرکت ها زیر سوال رفته و میره و البته باید بهشون حق بدیم چون راهی جز این ندارن (آمریکایی هستن)
حالا اینجا رو توجه :
کسی هست که به جای جستجوی گوگل از چیز دیگه ای استفاده کنه ؟
یا به جای جیمیل و یا به جای فیسبوک و یا یاهوو(اینکه اسرائیلیه) و یا هات میل و ...
همین ویندوزی که نیازه خودش جاسوس ترین جاسوس هاست ... !
حالا یه چیز جالب تر بگم ... فکر کردین کمپانی های ساخت نرم افزار وقتی نرم افزاری مثل ویندوز یا فوتوشاپ به اون بزرگی میسازن واقعا توانایی اون رو ندارن که از کرکش جلوگیری کنن ...
تا الان به این فکر کردین ... ! چرا همه چیز رو از پایین میبینید ... بیایید همرو مثل خودمون نبینیم ...
این ماییم که توانایی انجام این کار ها رو نداریم ... یه آنتی ویروس یا یه ویندوز هزار تومنی میگیریم و نصب میکنیم و مثل .... کیفمون میشه که ویندوز 8 رو نصب کردم اونم کرک شدش ... تا الان شده که کسی نیاز باشه ویندوزشو دوبار کرک کنه ... !؟ (مگر اینکه کرکش خودش تاریخ مصرف داشته باشه ... مگرنه مایکروسافت خودش این کار رو نمیکنه ... فکر میکنید واقعا نمیتونه یا نمیخواد ؟
حالا از اینا گذشته ... گوگل کروم خودش جاسوسی اطلاعات داره ... گوگل اطلاعات اینترنت اکسپلورر و سافری رو میدزده چه برسه به مرورگر خودش !!! خودم به شخصه خیلی گوگل کروم رو دوست و الان دارم باهاش پست میدم اما میدونم ازم داره جاسوسی میشه ... !
حالا کاری ندارم اطلاعات من چه دردشون میخوره که میدونم چقدر براشون سود داره این اطلاعات .. مثلا سایت هایی که ایرانی ها بازدید میکنن رو میفهمن که البته این با گوگل سرچ هم مساوی هست !
یا مثلا پسورد سایت هایی که داریم رو میدونن و ...
یا مثالا همین بابیلون که گفتید جاسوس اسرائیله ... از اونم دارم استفاده میکنم ... به نظرتون چاره ای جز استفاده از اینا درام ؟
اگه استفاده نکنم چی استفاده کنم ؟ چیزی در حد و اندازه ی اینا هست ؟
این هدف دشمنان ماست که محصولاتی تولید کنن که از لحاظ برتری کسی نتونه بهشون برسه و بتونن با خیال راحت جاسوسی کنن و اهدافشون رو پیاده سازی کنن ( به این میگن تسلط) ... برای همینم هست که برنامه نویسان ایرانی تحریمن ... چیزی جز این هست ... اگه هست بگین ...
حالا تا اینجا ... اینم بدونید آمریکا و امثال اون نرم افزار هایی مثل گرگل کروم و ... رو برای اینکه ما رو دوست داره رایگان نمیده ... اسراری پشت این ها هست ... این یکی از استراتژی های آمریکاست ...
الان در موردش تصمیم گیری نشده ... این مال خیلی سال پیشه ...
مثلا همین ویروس ها ... 50% مال دولت هاست 49% دیگه یا خود کمپانی های آنتی ویروس تولید میکنن و یا بچه هکرای ویروس نویس 1% که مال اون بزرگای قابل احترامن !!!
حالا مشکل چیه ... اگه الان قانون کپی رایت رعایت بشه کشور صدمه میبینه ... من همه ی پست های قبلیم در مورد تکذیب میکنم ... نظرم عوض شد ...
خب خیلی گفته داشتم تازه میخاستم از سیاسی در بیام ...
برای اینکه سرتونو درد نیارم ادامشو چند پست بعدی میگم !!!
پیدار باشید ... :)
-
30یا ست کلا چیز کثییفه حالا هر کشوری می خواد باشه باشه
من مودنم اگه امریکا نبود مسولین کم کاریشونو گردن کی می خواستن بندازن:قهقهه:
-
:لبخند::لبخند:
نقل قول:
حالا یه چیز جالب تر بگم ... فکر کردین کمپانی های ساخت نرم افزار وقتی نرم افزاری مثل ویندوز یا فوتوشاپ به اون بزرگی میسازن واقعا توانایی اون رو ندارن که از کرکش جلوگیری کنن ...
معلومه که قدرتشو ندارن سیستم های بانکی اروپا هک میشن دیگه فتوشاپ که جلوشون اسباب بازیه حالت خوبه ؟
نقل قول:
حالا تا اینجا ... اینم بدونید آمریکا و امثال اون نرم افزار هایی مثل گرگل کروم و ... رو برای اینکه ما رو دوست داره رایگان نمیده ... اسراری پشت این ها هست ... این یکی از استراتژی های آمریکاست ...
الان در موردش تصمیم گیری نشده ... این مال خیلی سال پیشه ...
دقیقا مال چند سال پیش ؟:لبخند: نمی دونستیم شما توی امریکا هم جاسوس شخصی داری جرف میزنی مدرک هم بزار
نقل قول:
یا مثالا همین بابیلون که گفتید جاسوس اسرائیله ... از اونم دارم استفاده میکنم ... به نظرتون چاره ای جز استفاده از اینا درام ؟
تو امضات این همه زبون برنامه نویسیو زدی اشنایی داری یعنی نمی تونی یک دیکشنری ساده واسه خودت بنویسی ؟!
نقل قول:
این هدف دشمنان ماست که محصولاتی تولید کنن که از لحاظ برتری کسی نتونه بهشون برسه و بتونن با خیال راحت جاسوسی کنن و اهدافشون رو پیاده سازی کنن ( به این میگن تسلط) ... برای همینم هست که برنامه نویسان ایرانی تحریمن ... چیزی جز این هست ... اگه هست بگین ...
چرند ترین حرفیه که تو عمرم شنیدم !
اگر این جوریه چرا نمیرن هند رو مثلا تحریم کنن اونا که خیلی از ما جلوترن ؟!
نقل قول:
اونجاش غییر قانونی هست که شما 50 هزار تومن برای آنتی ویروس نورتون میدین (که اصلا فکر نمیکنم قیمت واقعیش باشه) و این آنتی ویروس نورتون میاد و اطلاعات شما رو برای دولت آمریکا ارسال میکنه ...
مدرکی هم داری واسه حرفت؟
این قدر هکر و ادم حرفه ای تو دنیا زیاد هست که به محض این که یک شرکت بخواد جاسوسی کنه سر و صداشون دربیاد کشکی که نیست خوب
در کل متنت پره از حرفای تخیلی و غیر مستند و امار های من در اوردی اون امار 49 50 هم جالب بود :لبخند:
نقل قول:
مثلا همین ویروس ها ... 50% مال دولت هاست 49% دیگه یا خود کمپانی های آنتی ویروس تولید میکنن و یا بچه هکرای ویروس نویس 1% که مال اون بزرگای قابل احترامن !!!
بازم از این پست ها بزار اخر شبی با هم اتاقیام می خونیم می خندیم :لبخند:
-
نقل قول:
فرض کنید الان کپی رایت کاملا رعایت میشه و مثلا منه مصرف کننده برای رفع نیاز های اولیه (نرم افزارهای کاربردی مثل فوتوشاپ یا سیستم عامل مثل ویندوز) یا باید 10 20 میلیون هزینه کنم یا با هزینه کمتر از تولیدات داخلی استفاده کنم!
چرا الکی شلوغش می کنی ؟ نهایتش خیلی بشه میشه 5 میلیون !
نقل قول:
1- ایا تولید داخلی میتونه توی مدت زمان کوتاه نیازهای نرم افزاری رو بطور کامل رفع کنه ؟ 2- ایا توی مدت زمان کوتاه میتونیم کیفیت محصولات خودمون رو در حد و اندازه رقبای خارجی بالا بیاریم؟
خب این دیگه جزو عواقبیه که باید باهاش روبرو بشیم دیر یا زود !
نقل قول:
.تا الان 10 بار موضوع رو شکافتم و مو به مو بررسی کردم و اماده و با دلیل و منطق نشون دادم که راه بهتر صادرات هست نه تولید برای مصارف داخلی اما باز هرکی حرف خودشو میزنه
نقل قول:
1- ایا تولید داخلی میتونه توی مدت زمان کوتاه نیازهای نرم افزاری رو بطور کامل رفع کنه ؟ 2- ایا توی مدت زمان کوتاه میتونیم کیفیت محصولات خودمون رو در حد و اندازه رقبای خارجی بالا بیاریم؟
به نظرت این 2 تا جمله ای که نوشتی با هم تناقض ندارن ؟
شما می گی تولیدمون در حد این که ایرانیا بخرن هم نیست با فرض این که یک شرکت واسطه هم اون طرف زدیم خوب وقتی در اون حد نیستن برنامه ها چجوری ایده شما رو پیاد کنیم ؟!
تا وقتی که کپی رایت نباشه محصولات داخلی هیچ وقت نمی تونن پیشرفت کنن چون اصلا انگیزه برای ساخت نیست بد می گم؟
نقل قول:
خوب ببین دوست عزیز ما یه بحث صادرات داریم یه بحث مصرف داخلی , خودت به من بگو شما صرفا با تولید برای مصرف داخلی میتونی تغییری توی اقتصاد جامعه بدی؟اون سامسونگی که مقایسه میکنی با صادراتش داره به کشور و خودش کمک میکنه نه تولید برای مصارف داخلی!
همون سامسونگ هم اگر اشتباه نکنم اون اوایل یک شرکت ماهی فروشی بوده حالا به نظرت اگر توی ایران بود بازم به همین جایی که هست میرسید ؟
نقل قول:
.تا الان 10 بار موضوع رو شکافتم و مو به مو بررسی کردم
اره 10 بار هم جواب گرفتی ولی یک بار هم جواب قانع کننده ندادی !
-
نقل قول:
اگر این جوریه چرا نمیرن هند رو مثلا تحریم کنن اونا که خیلی از ما جلوترن ؟!
تقصیر خودت نیست هیچی نمیدونی فقط میای تز الکی میدی!پیشنهاد میکنم چنتا از سخنرانی های استاد رائفی پور در این مورد رو نگاه کن تا بفهمی دلیل اصلی مشکل امریکا و اسرائیل با ایران چیه
نقل قول:
معلومه که قدرتشو ندارن سیستم های بانکی اروپا هک میشن دیگه فتوشاپ که جلوشون اسباب بازیه حالت خوبه ؟
اونی که حالش خوب نیست تویی دادا! اگه یه شرکت مثل مایکروسافت میخواست جلو استفاده از ویندوز رو برای توی ایرانی بگیره کاری براش نداشت! فقط کافی بود وقتی به اینترنت وصل میشدی ای پی رو چک کنه اگه از ایران وصل میشدی کلا بلاکت کنه!
شما کلا از مرحله پرتی دست خودتم نیست هیچی از سیاست های پشت پرده نمیدونی! اصلا نمیفهمی وقتی امریکا میاد میگه تحریم نرم افزاری علیه ایران (علارغم اینکه حتی سوزن رو هم برای ما تحریم کردن) رو برمیداریم معنیش چیه. خواهشا دیگه تز الکی نده
اینجا شده مهد کودک !
نقل قول:
تو امضات این همه زبون برنامه نویسیو زدی اشنایی داری یعنی نمی تونی یک دیکشنری ساده واسه خودت بنویسی ؟!
چطوره هر نفر برای خودش یه سیستم عامل هم بنویسه که نیازی نداشته باشه به بقیه!
نقل قول:
این قدر هکر و ادم حرفه ای تو دنیا زیاد هست که به محض این که یک شرکت بخواد جاسوسی کنه سر و صداشون دربیاد کشکی که نیست خوب
خیلی ساده ای ! تو اصلا از جنگ نرم چیزی میدونی؟از سازمان مخفی امریکا (NSA) چیزی میدونی؟اصلا چقدر توی این زمینه مطالعه داری که اینطوری راحت حرف میزنی؟
اونهمه منبع و پست اون بالا دادم اصلا نگاه کردی؟بعضی ها اینقدر ساده ان که ....
نقل قول:
چرا الکی شلوغش می کنی ؟ نهایتش خیلی بشه میشه 5 میلیون !
:|
نقل قول:
شما می گی تولیدمون در حد این که ایرانیا بخرن هم نیست با فرض این که یک شرکت واسطه هم اون طرف زدیم خوب وقتی در اون حد نیستن برنامه ها چجوری ایده شما رو پیاد کنیم ؟!
تا وقتی که کپی رایت نباشه محصولات داخلی هیچ وقت نمی تونن پیشرفت کنن چون اصلا انگیزه برای ساخت نیست بد می گم؟
داداش من میگم تولید داخلی فقط ضرره چرا باز حرف خودتو میزنی . انگیزه میخوای؟من میگم شما نمیخواد نرم افزار بنویسی و رقابت کنی (برای شروع امکانات و بودجه لازم نیست) شمای برنامه نویس بیا app بساز برای تلفن های هوشمند و به دلار بفروش. اینطوری هم ارز میاد تو مملکت هم سودش برای منه برنامه نویس بیشتره (بدلیل قیمت بالای دلار توی ایران)
نقل قول:
همون سامسونگ هم اگر اشتباه نکنم اون اوایل یک شرکت ماهی فروشی بوده
میشه بگی از رو کدوم منبع میگی سامسونگ ماهی میفروخته!؟!
نقل قول:
اره 10 بار هم جواب گرفتی ولی یک بار هم جواب قانع کننده ندادی !
نرود میخ اهنین بر سنگ!
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
hamidhws
اگه یه شرکت مثل مایکروسافت میخواست جلو استفاده از ویندوز رو برای توی ایرانی بگیره کاری براش نداشت! فقط کافی بود وقتی به اینترنت وصل میشدی ای پی رو چک کنه اگه از ایران وصل میشدی کلا بلاکت کنه!
دوست عزیز لطف کن اثبات کن از طریق نت و با css,html,java script میشه سیستم عامل رو منهدم کرد.
-
-
نقل قول:
دوست عزیز لطف کن اثبات کن از طریق نت و با css,html,java script میشه سیستم عامل رو منهدم کرد.
منظورتو نمیفهمم دادا css html چه ربطی داشت؟منهدم کردن؟! مگه تانکه؟
من دارم میگم وقتی به اینترنت وصل بشی ای پی رو چک کنه اگه از ایران بودی مثلا اجازه کار با ویندوز رو بهت نده(حالا فرض کن دوباره ویندوز رو نصب میکنی اما باز دوباره روز از نو روزی از نو یعنی دیگه نمیتونی به نت وصل شی)
اینو کلی گفتم که به طور کلی منظور رو رسونده باشم که اگه قرار باشه جلوی استفاده شما رو بگیره راه زیاده .
مثال میخوای؟مثلا همین ایکس باکس شرکت مایکروسافت حتما دوستانی که بن شدن منظورمو میفهمن. در کل اگه واقعا بخوان جلوی دسترسی ایرانی رو بگیرن 3 سوت کار میبره. اما اونا از خداشونه منو تو از نرم افزاراشون استفاده کنیم (اگه کرکم نمیشد خودشون مفتی میدادن بهمون شک نکن)
-
با تشکر از hamidhws عزیز ...
نقل قول:
منظورت چیه ... ؟
ببخشید شما ظاهرا کلا از ماجرا پرتی ... این مال موقعی هست که شما وارد یه سایت میشی و اون سایت قراره ویندوز رو منهدم کنه ... ( که با css,html,java script تغریبا غییر ممکنه()
ویندوز مال ماکروسافته ... ! ساخت شرکت مایکروسافت
دوست داشته باشه کدی داخلش مینویسه که اگر ویندوز شما کرک شده باشه و یا سریال نامعتبر داشته باشه و یابا آیپی ایران وصل شده باشی و ... سیستم رو کلا غییر فعال میکنه ...
نا اینجا سوالی نیست :)
-
نقل قول:
اونی که حالش خوب نیست تویی دادا! اگه یه شرکت مثل مایکروسافت میخواست جلو استفاده از ویندوز رو برای توی ایرانی بگیره کاری براش نداشت! فقط کافی بود وقتی به اینترنت وصل میشدی ای پی رو چک کنه اگه از ایران وصل میشدی کلا بلاکت کنه!
خوب کاری نداره اینم هک می کردن همین جوری که الان من دارم میرم استور ویندوز 8 !
شما اطلاعاتت درباره هک چقدره میای نظر کارشناسی میدی؟ جالا بزار فردا کلی مطلب دارم میزارم
نقل قول:
میشه بگی از رو کدوم منبع میگی سامسونگ ماهی میفروخته!؟!
تو گوگل سیرچ کن history of Samsung انگلیسی که بلدی دیگه ؟ یا فقط منبع خبریت فارس نیوزه ؟
این سایت خوده سامسونگ http://www.samsung-mobiles.net/history-of-samsung.html
نقل قول:
چطوره هر نفر برای خودش یه سیستم عامل هم بنویسه که نیازی نداشته باشه به بقیه!
اولا کسی با تو نبود
دوما نیازی نیست هر چیزیو بنویسه طرف داره می گه به جای بابیلون از چی استفاده کنم می گم تو که ناراحتی برو 100 خط کد بنویس که دیگه ازت جاسوسی نکنن:لبخند:
-
پست ها رو کامل نخوندم پس اگر پاسخم به نظرتون بی ربط اومد به خودتون نگیرین
در مورد توهم جاسوسی باید به دوستان عرض کنم که بله جاسوسی میشه ؛ خیلی خوب هم میشه ؛ هم از آمریکا میشه هم از شرکت ارائه دهنده اینترنت خودتون !
ولی واقعا" کار ما خیلی با ارزش و حیاتی هستش که بعضی از دوستان اینقدر با جاسوسی مشکل دارن ؟؟ حالا گیرم آمریکا یا هر ننه مرده ای بیاد شبکه رو شنود کنه ؛ جز اینه که برای ایرانی جماعت ( دور از حضور دوستان ولی متاسفانه اکثرا" اینجوری هست ) کل ترافیک شبکه اش با پورن پر میشه ؟؟؟ حالا تا جا داره شنود کنه.
متاسفانه ایران اینجوریه ؛ آنتی ویروس جدید تولید میشه یه تاپیک براش زده میشه و نفری یه آفتابه بر میدارن و از سر تا پای برنامه نویس و فروشنده و ... رو مورد لطف قرار میدن...
سیستم عامل طراحی میشه باز همین وضعیت !
برای تمامی محصولات ایرانی که تولید میشه یه همچین پروسه ای سپری میشه تا مرد بار بیاد !!! وقتی هم که خبری از محصول ایرانی نیست همه دوست دارن از ماشین حساب ویندوز تا سیستم عامل های سیسکو به صورت بومی طراحی بشه ؛ خطابم به اون افراده ؛ دوستان با خودتون چند چندین ؟؟؟؟
متاسفانه با تجربه ای که دارم این تاپیک هم آخرش به فحش و ... کشیده میشه و بعد از مدت کوتاهی قفل میشه
موفق باشید.
-
نقل قول:
خوب کاری نداره اینم هک می کردن همین جوری که الان من دارم میرم استور ویندوز 8 !
داداش هک هسته سیستم عامل مثل هک یه نرم افزار کاربردی نیست ! (کاری با دور زدنش ندارم)
نقل قول:
نیازی نیست هر چیزیو بنویسه طرف داره می گه به جای بابیلون از چی استفاده کنم می گم تو که ناراحتی برو 100 خط کد بنویس که دیگه ازت جاسوسی نکنن
عزیز اون دوستمون یه مثال زد
مثلا الان ویندوز هم جاسوسی میکنه نظرت چیه همه برای خودشون یه ویندوز بنویسن؟یا مثلا مرورگرها جاسوسی میکن نظرت چیه همه برن 100 خط کد بزنن مرورگر بسازن برای خودشون؟!
-
نقل قول:
حالا گیرم آمریکا یا هر ننه مرده ای بیاد شبکه رو شنود کنه ؛ جز اینه که برای ایرانی جماعت ( دور از حضور دوستان ولی متاسفانه اکثرا" اینجوری هست ) کل ترافیک شبکه اش با پورن پر میشه ؟؟؟ حالا تا جا داره شنود کنه.
سلام داداش ورودت به بحث رو خوش امد میگم :)
خوب داداش گلم این مبحث رو نباید به همین راحتی ازش گذشت . توی این دوره زمانی اهمیت اطلاعات از هر چیزی بیشتره! همه مردم که ترافیک شبکشون اینطوری پر نمیشه عزیزم! که باز هم همون 90% تنها کارشون که این نیست! و همچنین قرار نیست همه اطلاعات محرمانه یا طبقه بندی شده باشه!همین که بشه سلایق و نوع نگرش و دید خیل عظیمی رو حدس زد اطلاع کمی نیست! شما فکر نکنید اینا چیز کمیه. وقتی علایق یک کشور مشخص شد و فهمیدن مردم یک کشور(با جزئیات) چطوری فکر میکنن خیلی کارها میشه باهاش کرد . این یه طرف قضیه و طرف دیگش اینه که اون 10% بقیه ممکنه علاوه بر این اطلاعات , اطلاعات مهمتری هم دست شنود کننده بده.(در کل مهم نیست ما چکار میکنیم و اطلاعاتمون چقدر مهمه, عمل جاسوسی یه عمل ناپسنده )
البته بحث ما اینجا نقد جاسوسی نیست , اما بعضی دوستان اینجا از غرب قدیس ساخته بودن بنده خواستم فقط کمی شفاف سازی کنم
موفق باشید :)
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
hamidhws
البته بحث ما اینجا نقد جاسوسی نیست , اما بعضی دوستان اینجا از غرب قدیس ساخته بودن بنده خواستم فقط کمی شفاف سازی کنم
موفق باشید :)
نقل قول:
مثلا الان ویندوز هم جاسوسی میکنه نظرت چیه همه برای خودشون یه ویندوز بنویسن؟یا مثلا مرورگرها جاسوسی میکن نظرت چیه همه برن 100 خط کد بزنن مرورگر بسازن برای خودشون؟
خوشحالم میشم بیای اثبات کنی که ویندوز یا مرورگر جاسوسی می کنه ما رو هم از گمراهی در بیاری؟:لبخند:
در ضمن شما که خیلی ناراحتی ازت جاسوسی می کنن کسی مجبورت نکرده از ویندوز مایکروسافت یا کروم یا بابیلون و... استفاده کنی برای همشون جایگزین هست
نقل قول:
. این یه طرف قضیه و طرف دیگش اینه که اون 10% بقیه ممکنه علاوه بر این اطلاعات , اطلاعات مهمتری هم دست شنود کننده بده
کسی که اطلاعات مهمی داره خودش حواسش به این چیزا هست تو نمی خواد نگران باشی :)
نقل قول:
داداش هک هسته سیستم عامل مثل هک یه نرم افزار کاربردی نیست ! (کاری با دور زدنش ندارم)
خوب اونم هک نمی کنیم دور میزنیم :)
این که مایکروسافت کاری کنه که کرک نشه ویندوزش 100% غیر ممکنه
-
جاسویسی رو کسی می کنه که
https رو تا 3 ماه قبل از انتــخـــابات می بنده و ملت رو می کنه زیر ضربه بین
:لبخندساده:
قبلا ب خاطر انتقاد از سرعت اینترنت سایت فــــــــــیــــلــــــتـ ـــــر شد
الانم که داریم حفن انتقاد می کنیم:افسرده:
مواظب باشید ما همین ی برنامه نویس رو داریما :لبخند:
-
هرکی این پست منو قبول داره ی تشکر بزنه ببینم تنها هستم یا نه :چشمک::بوس:
درضمن hamidhws به شما کتاب مبانی کامپیوتر، اینترنت چیست، سیستم عامل چیست، رو پیشنهاد می کنم .
عوض صحبت های رایفی و عباسی که می دونم همشو گوش دادی این کتاب رو بخون تا از جهل بیای بیرون :تشویق:
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
__UFNHGGI_H__
هرکی این پست منو قبول داره ی تشکر بزنه ببینم تنها هستم یا نه :چشمک::بوس:
درضمن
hamidhws به شما کتاب مبانی کامپیوتر، اینترنت چیست، سیستم عامل چیست، رو پیشنهاد می کنم .
عوض صحبت های رایفی و عباسی که می دونم همشو گوش دادی این کتاب رو بخون تا از جهل بیای بیرون :تشویق:
شرمنده اینجا کلید تشکر موجود نیست والا جا زیاد داشت واسه تشکر زدن :)
یکی از دوستان قرار بود آنتی ویروس بسازه! اگر بجای اینکه وقتش رو الکی اینجا تلف میکرد میرفت کمی بیشتر در این مورد تحقیق میکرد تا حالا یه چیزی میشد واسه خودش (البته بماند که هسته نرم افزار رو ول کردن نشستن پایه طراحی رابط کاربریش!).
یکی دیگه هم که یه چیز جدید بقول خودش اختراع کرده بود نمیدونم اگه دنیا باخبر بشه منفجر میشه، آخرشم هممون دیدیم سر کاریم. البته تاپیک خوبی بود، به لطف دو دوستی که بیشتر توی اون تاپیک فعال بودن و بقیه دیگه رو از جهل بیرون آوردن.
من واقعا متاسفم که همچین تاپیکی در اینجا وجود داره، قدیم خیلی خوب بود.
-
نقل قول:
یکی از دوستان قرار بود آنتی ویروس بسازه! اگر بجای اینکه وقتش رو الکی اینجا تلف میکرد میرفت کمی بیشتر در این مورد تحقیق میکرد تا حالا یه چیزی میشد واسه خودش (البته بماند که هسته نرم افزار رو ول کردن نشستن پایه طراحی رابط کاربریش!).
دوست عزیز!
اون مسئله ربطی به این تاپیک نداره ... اون یه پروژه ی متن باز هستش که هنوز هم داره ادامه پیدا میکنه ... در مورد این که میگید هسته نوشته نشده به خاطر این بوده که افراد کم بودن و میخواستیم تحقیقات رو فدای عمل عجولانه نکنیم ... آنتی ویروس که بچه بازی نیست که! اول باید تحقیق کرد ... آزمایش کرد .. بررسی کرد ... بعد با یه تیم خیلی خوب شروع به کار کرد ... اگه هم دیدید که رابط کاربریش رو طراحی کردم به خاطر ایجاد انگیزه برای بقیه بود که ببینن پروژه شروع شده و یه تکونی به خودشون بدن بیان همکاری کنن ... حداقل برای بالا بردن سطح خودشون ... ! ولی متاسفانه خبری از همکاری نشد ...
حالا هم به صورت موقت روی پروژه کار نمیکنیم ...
لطف کنید در مورد چیزی که اطلاع ندارید قضاوت بیجا نکنید ... مسئله ی آنتی ویروس ربطی به این تاپیک نداره.:چشمک:
موفق همگی آرزوی ماست http://freesmile.ir/smiles/895721_LaieA_054.gif
-
ی زبان جدید هم قراره ساخته بشه مثل وی بی 6
از سال 91 تا حالا همه دارن امکانات جدید تعریف می کنن و می گن من پایم شروع کنیم
تا الان که خبری نشده
این طوری کار کردن فایده نداره
ادم باید حقیت رو قبول کنه . ن اینکه بیایم اعلامیه بدیم ما می توانیم
بیل گیتس اول سرمایه جمع کرد بعد برنامه نویس استخدام کرد و نشستن کد نوشتن
اگه بخوای تیمی کار کنی اول از همه باید اعضا کنارهم باشن از طریق نت بیش از دو نفر جواب گو نیست
باز اگه سرعت خیلی بالابود و بدون مشکل تماس تصویری برقرار میشد و فایل ها شیر میشد مشکل زیادی از این بابت نبود
مسله ی بعدی پوله
هیچ کس مجانی کار نمیکنه فوقش چند ماه اول طرف قشنگ کار می کنه بعد دیگه ازین خبرا نیست
اشقال ترین برنامه هم بخوای بنویسی یک سال طول می کشه
حالا این وسط وضع ما ها هم خیلی بده اگه یک سال رایگان کار کنی حداقلش اینه که از کرسنگی می میری:ناراحت:
باید به فکر چیزی باشید ک حداقل ی در امد کمی داشته باشه
مثلا موقع که بازی ضد ایرانی بتلفیلد3 امد ی سری یه گروه تشکیل دادن قکر کنم 8 نفری هم می شدن
جو گیرشدن و می خواستن رو دست اینا بازی بزنن
الانم که چند سالی گذشته و خبری نیست چرا چون اول جو گیرشدن و هیچی رو در نظر نگرفتن
اگه عوض فکر رقابت با بتلفیلد ی بازی مثل قارچ خور می ساختن شاید موفق می شدن
ب قول معروف دیر رسیدن بهتر از هرگز نرسیدن است
والا ما هر دفعه امدیم انتقاد کردیم گفتیم این کار نمیشه می گن امدی نا امید کنی
وقتی ادم با 4 تا جمله نا امید بشه معلومه چی می شه دیگه
حالا این وسط ی سری میان تقصیر رو میندازن سر امریکا و جاسوسی :قهقهه:
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
__UFNHGGI_H__
ی زبان جدید هم قراره ساخته بشه مثل وی بی 6
از سال 91 تا حالا همه دارن امکانات جدید تعریف می کنن و می گن من پایم شروع کنیم
تا الان که خبری نشده
این طوری کار کردن فایده نداره
ادم باید حقیت رو قبول کنه . ن اینکه بیایم اعلامیه بدیم ما می توانیم
بیل گیتس اول سرمایه جمع کرد بعد برنامه نویس استخدام کرد و نشستن کد نوشتن
اگه بخوای تیمی کار کنی اول از همه باید اعضا کنارهم باشن از طریق نت بیش از دو نفر جواب گو نیست
باز اگه سرعت خیلی بالابود و بدون مشکل تماس تصویری برقرار میشد و فایل ها شیر میشد مشکل زیادی از این بابت نبود
مسله ی بعدی پوله
هیچ کس مجانی کار نمیکنه فوقش چند ماه اول طرف قشنگ کار می کنه بعد دیگه ازین خبرا نیست
اشقال ترین برنامه هم بخوای بنویسی یک سال طول می کشه
حالا این وسط وضع ما ها هم خیلی بده اگه یک سال رایگان کار کنی حداقلش اینه که از کرسنگی می میری:ناراحت:
باید به فکر چیزی باشید ک حداقل ی در امد کمی داشته باشه
مثلا موقع که بازی ضد ایرانی بتلفیلد3 امد ی سری یه گروه تشکیل دادن قکر کنم 8 نفری هم می شدن
جو گیرشدن و می خواستن رو دست اینا بازی بزنن
الانم که چند سالی گذشته و خبری نیست چرا چون اول جو گیرشدن و هیچی رو در نظر نگرفتن
اگه عوض فکر رقابت با بتلفیلد ی بازی مثل قارچ خور می ساختن شاید موفق می شدن
ب قول معروف دیر رسیدن بهتر از هرگز نرسیدن است
والا ما هر دفعه امدیم انتقاد کردیم گفتیم این کار نمیشه می گن امدی نا امید کنی
وقتی ادم با 4 تا جمله نا امید بشه معلومه چی می شه دیگه
حالا این وسط ی سری میان تقصیر رو میندازن سر امریکا و جاسوسی :قهقهه:
اگه منظورت کامپایلر ماست .. که اون فعلا اصن جنبه ی مالی نداره و فعلا هدفمون کسب درآمده ... دیدی بچه ها رو میخوان کار یادشون بدن میگن کار دستی درست کنید ؟
ما این کامپایلرو برا کسب تجربه و بالا بردن سطح علمی خودمون داریم طراحی می کنیم ... یعنی شما میگی اگه چار نفر علاقه دارن در زمینه کامپایلر مطالعه کنن ... صرفاً باید تئوری پیش برن ؟ عملی کار نکنن ؟
تا همین الانش هم که هیچ کدی نوشته نشده ، خیلی از بچه ها ( از جمله خودم ) با یه سری از فاز های طراحی کامپایلر آشنا شدیم ...
همینا کم کم میتونه مقدمات یه محصول تجاری خوب رو فراهم کنه ... حالا شما خودت تخم دو زرده گذاشتی که ما رو مسخره میکنی ؟ چند ساله داری با OpenGL ور میری یا داری سورس موتور های بازی سازی رو دید میزنی ...
چیزی گیرت اومد ؟ .. پس منم اگه بخوام اینجوری قضاوت کنم که نمیشه که ...
ما برنامه نویس شدیم که برنامه بنویسیم ... نه این که بیایم اینجا این بحثا رو با هم بکنیم ...
برنامه نویس اگه برنامه نویس باشه باید عاشق شغلش باشه ... به شغلش بها بده ... من عاشق برنامه نویسی هستم ... اگه برنامه ای که می نویسم بدونم هیچ پولی هم ازش در نمیاد .. بازم می نویسمش ... چرا ؟ چون به برنامه نویسی علاقه دارم ... همین علاقه باعث میشه چار نفر دیگه هم برنامه ی نوشته شده ی من رو ببینن ... قدرت من رو ببینن بهم پیشنهاد کار بدن ...
اون موقع ایران توی برنامه نویسی پیشرفت میکنه .. منظورم زمانیه که به شغلمون عشق بورزیم .. فقط برای پول کار نکنیم ...
شما فکر میکنی خارجیایی که میان توی Autodesk برنامه نویسی میکنن ... فقط به پول فکر میکنن ؟ یکم برو تحقیق کن ببین گوگل چجوری ایده های جدید رو پیدا میکنه ... : به این صورت که هر کارمند یه تایمی از کارش رو موظفه اختصاص بده به پروژه های شخصی خودش ... و نتیجه ی همینا میشه Google Docs ... !!!!
همه ی اینا به خاطر اینه که اونا به این شغل بها میدن و مسلما بها هم میگیرن! ولی ما بها نمیدیم .. انتظار میلیاردر شدن هم داریم !!!
یکم بدون تعصب بشینیم فکر کنیم چرا صنعت نرم افزارمون پیشرفت نکرده ؟ دلیلش چی بوده ؟ واقعا ما که از نظر هوشی با هوش ترین مردمان رو داریم ... ماشالا همین بچه های فروم رو خیلیاشون رو می بینم کفم می بره ... از سطح سواد ... از اخلاق ... از هر نظری از خارجیا بالاتر هستن ... ولی حیف!
یکی از دوستان همین فروم وقتی گفتم هند زیر سلطه ی کشور ها بود گفت بله ولی وقتی به استقلال رسیدن خودشون رو باور کردن ... راست میگفت .. خودشون رو باور کردن که الان آنتی ویروس کویک هیل میزنن ... و خیلی از نرم افزارای دیگه ... که از ما جلو افتادن !! ...
خسته شدم از بس اینترنت ایران رو دیدم ... همش پر شده از سایتای تفریحی و سایتایی که بازار طراحی وبسایت رو بهم میریزن .. سایتایی که اگه بخوای کلش رو برآورد کنی 4 هزار تومن هم مطلب نداره .. طرف الکی داره خرج هاست میده ... حالا برو خارجیه رو ببین سایتاشو ... خرج هاست رو میده یه سایتی مث http://www.sciencedirect.com/ رو باز میکنه ... که فقط این قسمتش برای ما کامپیوتریا یه منبع غنی هستش...
خسته شدم از بس اومدم توی این فروم و این پست ها رو دیدم و باز به خاطر این حرفا مجبور شدم طومار بنویسم !!
بابا یکم از این بحثا و حرفا کم کنید .. به جاش عملی کار کنید ... به خدا اگه به جای تمام بحثای این تاپیک یه کار عملی رو شروع کرده بودید به یه جایی رسیده بود!!
والاااااا ... !
دستم خسته شد .. دیگه حوصله ی سر زدن به این تاپیک رو ندارم ... خودتون رو هم درگیر بحث الکی نکنید.
خوش باشید
-
ببخشید این قسمت رو حواسم نبود .. ویرایش میکنم :
نقل قول:
که اون فعلا اصن جنبه ی مالی نداره و فعلا هدفمون کسب درآمده
که اون فعلا اصن جنبه ی مالی نداره و فعلا هدفمون کسب تجربه است...
-
درباره __UFNHGGI_H__
شرح حال
NULL
محل
Ir.Teh
علاقهمندیها
NULL
حرفه
آبیاری گیاهان دریایی
زمینه تخصص
آبیاری گیاهان دریایی
نقل قول:
به شما کتاب مبانی کامپیوتر، اینترنت چیست، سیستم عامل چیست، رو پیشنهاد می کنم .
والا من نمیدونم چطور یه کودک باغبون میتونه توی حوضه آی تی نظر بده و اسم 2 تا کتاب که توی مهد کودکشون خونده به عنوان رفرنس اعلام کنه!
کودکان پرادعا و لجبازی مثل شما توی این مملکت کم نیستن و به نظر بنده فرا مشکل برنامه نویسان ایرانی وجود ناخالصی هایی از همین قبیل هست
موفق باشید
-
نقل قول:
درباره __UFNHGGI_H__
شرح حال
NULL
محل
Ir.Teh
علاقهمندیها
NULL
حرفه
آبیاری گیاهان دریایی
زمینه تخصص
آبیاری گیاهان دریایی
اگه با مشخصات بنده مشکلی داری می تونی پ.خ بدی
می خوای تو تخصص هام اینا رو بنویسم ? :قهقهه:
C,C++,C#,PHP,ASM,Java,ASP,JavaScript,Perl,Phyton,L ua,Lisb, Go,F#, VB ,OpenCL, OpenGL,OpenAL,OpenCV, OpenMP, Cuda,pthread,DirectX, Fmod
, NvPhys, Bullet,FMOD,QT,MFC,,SSE,DirectCompute
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
__UFNHGGI_H__
مسله ی بعدی پوله
در ضمن ... شما فکر نکن همه مث خودت به فکر پول هستن ... کسایی هم هستند که اوپن سورس کار میکنن .. کسایی هم هستند که دلشون میخواد مجانی برنامه بسازند ... کسایی هم هستند که برعکس شما به شغلشون .. به برنامه نویسی علاقه دارند و عاشق شغلشون هستند ... شما معلومه فقط برای پول برنامه نویسی میکنی و عاشق شغلت نیستی ...
امثال شما باعث میشن ایران توی صنعت نرم افزارش عقب بیوفته...
هر وقت یه موتور بازیسازی رو توسعه دادی .. چار تا امکان جدید بهش اضافه کردی ... یه چیزی رو کامل تر کردی ... اونوقت ادعا کن ... به عمل کار برآید ، به سخنرانی نیست!
-
نقل قول:
اگه با مشخصات بنده مشکلی داری می تونی پ.خ بدی
می خوای تو تخصص هام اینا رو بنویسم ?
C,C++,C#,PHP,ASM,Java,ASP,JavaScript,Perl,Ph yton,L ua,Lisb, Go,F#, VB ,OpenCL, OpenGL,OpenAL,OpenCV, OpenMP, Cuda,pthread,DirectX, Fmod
, NvPhys, Bullet,FMOD,QT,MFC,,SSE,DirectCompute
مهم نیست چیزی بنویسی یا نه مهم اینه که از پست هات و نظرهات سطح علمیت معلومه
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Abbas Naghdi
با تشکر از hamidhws عزیز ...
منظورت چیه ... ؟
ببخشید شما ظاهرا کلا از ماجرا پرتی ... این مال موقعی هست که شما وارد یه سایت میشی و اون سایت قراره ویندوز رو منهدم کنه ... ( که با css,html,java script تغریبا غییر ممکنه()
ویندوز مال ماکروسافته ... ! ساخت شرکت مایکروسافت
دوست داشته باشه کدی داخلش مینویسه که اگر ویندوز شما کرک شده باشه و یا سریال نامعتبر داشته باشه و یابا آیپی ایران وصل شده باشی و ... سیستم رو کلا غییر فعال میکنه ...
نا اینجا سوالی نیست :)
من پرت نیستم این شمایی که پرتی.
عزیز من مگه مایکروسافت مرض داره باگ بزاره تو سیستم عاملش؟
بعد شما این کد رو پیدا کنی بیای کامپیوتر بقیه ی مردمو خراب کنی.
لطف کن برو یه چیز یاد بگیر بعد بیا حرف بزن.
راجب XBOX LIVE هم بنده خودم بن شدم ولی هنوزم میتونم بازی کنم.
-
برادران ارجمند خواهشاً این بحث و ول کنید خداوکیلی بین همه شما دعوا میشه خدا وکیلی اگه تو دنیا مجازی نبودید و جلو هم بودید هم دیگر کشته بودید. ول کنید این مبحث رو به جای این همه هم دیگر رو حرص بدید یه صلوات بفرستید برید دنبال کار خودتون نه سر جر بحث بشنید. اون بس آل شد این بس آل شد تو چیزی نمیدونی و من میدونم بس کنید داری بین برنامه نویس ها دعوا راه میافته. خودتون رو حرص ندید. بابت یه تاپیک.
-
برادران ارجمند خواهشن این بحث و ول کنید خداوکیلی بین همه شما دعوا میشه خدا وکیلی اگه تو دنیا مجازی نبودید و جلو هم بودید هم دیگر کشته بودید. ول کنید این مبحث رو به جای این همه هم دیگر رو حرص بدید یه صلوات بفرستید برید دنبال کار خودتون نه سر جر بحث بشنید. اون بس آل شد این بس آل شد تو چیزی نمیدونی و من میدونم بس کنید داری بین برنامه نویس ها دعوا راه میافته. خودتون رو حرص ندید. بابت یه تاپیک.
-
بحث قشنگ و منطقی رو بیاید از دو تا تاپیک اونور تر... تاپیک خودم یاد بگیرید :لبخند:
-
نقل قول:
شرمنده اینجا کلید تشکر موجود نیست والا جا زیاد داشت واسه تشکر زدن :)
یکی دیگه هم که یه چیز جدید بقول خودش اختراع کرده بود نمیدونم اگه دنیا باخبر بشه منفجر میشه، آخرشم هممون دیدیم سر کاریم. البته تاپیک خوبی بود، به لطف دو دوستی که بیشتر توی اون تاپیک فعال بودن و بقیه دیگه رو از جهل بیرون آوردن.
من واقعا متاسفم که همچین تاپیکی در اینجا وجود داره، قدیم خیلی خوب بود.
نقل قول:
دوست عزیز!
اون مسئله ربطی به این تاپیک نداره ... اون یه پروژه ی متن باز هستش که هنوز هم داره ادامه پیدا میکنه ... در مورد این که میگید هسته نوشته نشده به خاطر این بوده که افراد کم بودن و میخواستیم تحقیقات رو فدای عمل عجولانه نکنیم ... آنتی ویروس که بچه بازی نیست که! اول باید تحقیق کرد ... آزمایش کرد .. بررسی کرد ... بعد با یه تیم خیلی خوب شروع به کار کرد ... اگه هم دیدید که رابط کاربریش رو طراحی کردم به خاطر ایجاد انگیزه برای بقیه بود که ببینن پروژه شروع شده و یه تکونی به خودشون بدن بیان همکاری کنن ... حداقل برای بالا بردن سطح خودشون ... ! ولی متاسفانه خبری از همکاری نشد ...
حالا هم به صورت موقت روی پروژه کار نمیکنیم ...
لطف کنید در مورد چیزی که اطلاع ندارید قضاوت بیجا نکنید ... مسئله ی آنتی ویروس ربطی به این تاپیک نداره.
موفق همگی آرزوی ماست
اینم به حرف های محمد جان اظافه کنم ... سایروس فقط رابط گرافیکیش ساخته نشد ... عمل شناسایی تغریبا 650000 ویروس رو انجام میده
از وقتی پروژه رو شروع کردم تا الان 35 نفری میشدن که اعلام همکاری کردن نمونش همین drsina که دیروز اعلان همکاری کرد ... البته محمد جان فقط از چنتاشون خبر داشتن ...
از این 35 نفر (یا 35 یا 34 ... یکیشون بماند) فقط 7 یا 8 تاشونو مناسب برای این کار دیدم ... ( drsina هنوز تست نشده )
بعضی ها تخصص داشتن و وقت نداشتن
بعضی ها وقت داشتن و تخصص نداشتن
بعضی هم هردوشونو ... :)
پروژه به دلایلی خوابید ... الانم که اومدم و به جای کار روی هسته ی این برنامه دارم پست میدم برای اینه که بعضی وقت ها وقت میشه و کامپیوتر دم دست دارم ... کل روز که بیکار نیستم ... شاید در روز یکی دو ساعت اونم شب یا ظهر ... !
بقیشو محمد جان توضیح داد ... توضیح اضافی نیاز نیست ...
نقل قول:
من پرت نیستم این شمایی که پرتی.
عزیز من مگه مایکروسافت مرض داره باگ بزاره تو سیستم عاملش؟
بعد شما این کد رو پیدا کنی بیای کامپیوتر بقیه ی مردمو خراب کنی.
لطف کن برو یه چیز یاد بگیر بعد بیا حرف بزن.
راجب XBOX LIVE هم بنده خودم بن شدم ولی هنوزم میتونم بازی کنم.
ببخشید شما درست میگیم ... شما داداش بزرگ من منو ببخش ...
فقط مایکروسافت باگ داخل سیستم عاملش جاسازی نمیکنه ... اینو بدون :(
خب دیگه ... این تایپیک رو زدم و اسم این تایپیک رو فرا مشکل برنامه نویسان ایرانی ... گذاشتم ... مشکل برنامه نویسان ایرانی این چیزا نیست ...
یا مبحث اصلی رو ادامه بدین یا خواهشا کسی پست اظافه نده ... اینجا شده مثل انجمن آشیانه که هر ((آی کلا داری)) میاد برای خودش نظر میده
توهین به کسی نشه منظورم خودمم ... خودمم از بحث اصلی منحرف شدم ... بحث همینجوری ادامه پیدا کنه از مدیر میخوام تایپیک رو قفل کنه ...
-
چرا ما نمیتونیم یه صنف داشته باشیم؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
چرا ما داریم باهم سر جاسوسیو ایران و امریکا و چندتا موضوع بی ربط بحث میکنیم؟؟
من پیشنهاد میدم یه صنف تشکیل بدهیم . از دوستان اساتید خواهش مندم در این مورد نظر خودشونو بیان کنند.
-
دوستان منم خیلی دوست دارم از نرم افزار های رایگان استفاده کنم ولی این مخابرات د...د اینقدر هزینه اینترنت رو برده بالا که از پولیش گرون تر درمیاد دانلود کنم
در نتیجه از همین کرک شده ها استفاده میکنم
توی ایران فقط باید برنامه ای بنویسید که یک شحص یا شرکن خاص بهش نیاز داشته باشه وگرنه یه کم برنامه عمومی باشه حتما رایگانش پیدا میشه
بعضی از همین برنامه نویسان عزیز اینقدر که برای کرک یک نرم افزار وقت میزارن اگه برای نوشتنش وقت میزاشتن فکر کنم میشد بنویسنش
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
r_khan
چرا ما نمیتونیم یه صنف داشته باشیم؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
چرا ما داریم باهم سر جاسوسیو ایران و امریکا و چندتا موضوع بی ربط بحث میکنیم؟؟
من پیشنهاد میدم یه صنف تشکیل بدهیم . از دوستان اساتید خواهش مندم در این مورد نظر خودشونو بیان کنند.
http://www.uise.ir/
چرا صنعت نرم افزاری ایران پیشرفت زیادی نداشته ؟
-
-
والا من هرچی فکر میکنم میبینم کار با دلار و با سیستم غربی خیلی بهتر از ریال و کشور خودمونه!
برای مثال: من قبلا چنتا وبسایت شخصی داشتم که ازشون کسب درامد میکردم ( با گذاشتن تبلیغاتی از oxinads و..)
با اینکه تعداد کلیک ها نسبتا بد نبود اما درامد به هیچ وجه قابل قبول نبود!
تا اینکه یه مدت پیش تصمیم گرفتم یه وبلاگ با بلاگر بزنم و تبلیغات گوگل (google ads) رو توش بزارم. نتیجه باورنکردنی بود!
حالا میفهمم چرا ما همیشه عقبیم!
ببینید, برای مثال وقتی شما بخواید از طریق سیستم قدرتمند گوگل درامدزایی کنید فکر همه چیزو برای شما کرده.
1- با بلاگر وبلاگتو میسازی (اگه خواستی بعدا هاست شخصی بگیری هم کاملا همه کاراشو برات انجام میده)
2-از طریق google ads درامد زایی میکنید
3-از طریق webmaster tools کارهای سئو رو انجام میدید
4- از طریق شبکه اجتماعی قدرتمند google+(کاملا هماهنگ با سرویس بلاگر!) بازدیدتون رو بالا میبرید.
----------------------------
همه ی این سرویس ها به بهترین شکل و هماهنگ ترین شکل ممکن با هم تعامل دارن ! به قدری کارو براتون راحت میکنه که حتی اگر اصول ابتدایی توی این زمینه رو هم درست ندونید باز هم متوقف نمونید!
میزان بازدید و درامد و تلفیق اینها باهم فوق العادس! فقط همینو بگم برای هر کلیک نزدیک به 1000 تومن (تبدیل نرخ دلار به ریال) میده و با کمک شبکه اجتماعی بزرگی مثل google+ خیلی راحت بازدیدتون رو بالا میبرید!
--------------------------
این مثال کوچیک بود که بگم چرا ما عقبیم اونا جلو. ببینید عزیزان یه سیستم درست و اصولی از هرچیزی مهمتره. از نظر بنده مشکل اصلی و کلیدی ما (نه فقط در زمینه it) نداشتن یه سیستم اصولی و حساب شدست.
یه شرکت مثل گوگل خودش زمینه سازی میکنه تا بتونه کمک ها و ایده ها رو تا قطره اخر جذب کنه و این سیستم خودش تحت حمایت سیستم دیگه ای هست که زمینه های شکل گیری این سیستم رو فراهم کرده, اما توی این مملکت کاملا برعکسه!(ما کلا از ریشه مشکل داریم!)
قبلا گفتم الانم میگم: ما 2 تا مشکل عمده و بزرگ داریم : 1-سیستم غلط (میتونه بخاطر خیلی چیزا باشه مثل نداشتن مدیران لایق در جایگاه مورد نیاز و ...) 2-بودجه
-
این فرامشکل فقط به برنامه نویسان محدود نمیشه.
فرامشکل رو خیلی ها دارن.
شاید بشه گفت در کل کشور ما دچار یک مشکل است.
مشکلی در اساس و ابتدا.
بقول معروف خشت اول چون نهاد معمار کج، تا ثریا میرود دیوار کج!
مشکلی که حتی نمیشه بقدر کافی آزادانه و جدی و موثر مطرح و تحلیلش کرد، چه برسه به اینکه بخواد حل بشه.
فکر میکنم همتون متوجه شدید که منظورم چیه.
ولی بازم نمیتونید به صراحت درموردش صحبت کنید.
نه بخاطر صرفا قوانین فروم، بلکه جای دیگه هم، یعنی جایی جدی و موثر، بصورت اصولی و قانونی و سیستماتیک، نمیتونید درموردش صحبت کنید.
و این خودش ثابت میکنه که این یک مشکله! چون خود این یک مشکل و منبع زایندهء محدودیت و فساد و مشکلات است.
فقط بگم اوضاع خیلی خرابه. خراب اندر خراب.
و سالها و چند ده سال مشکلات ما همینطور ماست مالی شدن و تا اینجا هم تاحدی جان سالم بدر بردیم که کم چیزی نیست.
یعنی الان دیگه مملکت داره با بن بست های جدی برخورد میکنه.
نمیدونم شاید از این بن بست هم بگذره.
شاید مثل دوران جنگ داخلی و خارجی، از اینم جون سالم بدر ببریم.
فکر میکنم باید همین رو دعا کنیم! چون سناریوهای غیر از این محتمل نیست که به این آسونی ختم به خیر بشن.
بهرحال وضع خرابه. خراب!
بنده یک مدتی هست در یک بنگاه مشاور املاک فعالیت هایی میکنم. بعد از کار اصلیم میرم اونجا.
عملا دارم میبینم که میگم خرابه و فقط منحصر به شغل و تخصص برنامه نویسی نمیشه.
وضع همه چیز یا بیشتر چیزها خرابه.
وضع قیمت خونه اجاره خونه.
وضع مردم.
از نظر مالی از نظر اخلاقی.
واقعا ما هنوزم جهان سوم هستیم.
شایدم بقول بعضیا از جهان سوم هم پایین تر. جهان پنجم و ششم و دهم.
نمیدونم!
بهرحال ما چیزهاییمون که میباید روی اصول و خرد میبود نیست.
وقتی به عقل و خرد و دانش واقعی و مدرن مراجعه میکنی، میبینی که جور درنمیاد.
توی این املاک ما افراد میان و میرن.
بعضیاشون تخصص های دیگه دارن تحصیلات و علاقمندی های دیگری داشتن ولی بخاطر اینکه کار و پول کافی براشون نبوده دارن به هر دری میزنن.
فقط بحث ما برنامه نویسها نیست.
خیلی جاها خرابه. شاید بیشتر جاها.
یک طرف دیشب به من میگفت وضع مالیش خیلی خربه. حتی پول خوراکش هم به مشکل خورده. تخصصش هم تئاتر و سینما و اینها بود و الان هم داره در اون زمینه فعالیت هایی میکنه و هم بقیهء وقتش میاد املاک.
کلا هم کار راکده. شاید یک علتش این باشه که ثبات نیست، آینده معلوم نیست، مردم تردید دارن و صبر میکنن، از طرف دیگه قیمتها هم که خیلی بالا رفته.
از 10 نفر که واسه اجاره خونه میان شاید 2 نفر 1 نفر پول کافی دارن؛ بقیه باید یه فکری به حال خودشون بکنن یا پول بیشتر فراهم کنن یا برن جای پایین تر دنبال خونه بگردن.