سلام دوستان خسته نباشید من یه برنامه پرداخت درون برنامه ای رو بازار گذاشتم تو بخش 100 خرید آخر خریدارو میبینم ولی تو پنل توسعه دهندگان ثبت نشده صفره ، کسی میدونه داستان چیه ؟
Printable View
سلام دوستان خسته نباشید من یه برنامه پرداخت درون برنامه ای رو بازار گذاشتم تو بخش 100 خرید آخر خریدارو میبینم ولی تو پنل توسعه دهندگان ثبت نشده صفره ، کسی میدونه داستان چیه ؟
حامد جان ولی صد خرید اخیر داره آپدیت میشه و همه خریدا اونجا ثبت میشه هر دقیقه .... اینطرف تو پنل توسعه دهندگان نمیاد از موقع انتشار رو صفر مونده :اشتباه:
البته فکر کنم فردا آپدیت بشه
چون من قبلا یادم میاد اولین برنامه ای که فرستادم بعد از خرید هایی که شد فرداش قسمت پنل برنامه نویسان آپدیت شد.
برنامت امروز منتشر شد؟
باید تا فردا صبر کنی
هنوز هم که برنامه هام روزانه خرید میشه کل خرید در 24 ساعت ، فرداش در پنل خودم بروز میشه
بله تازه گذاشتم تعداد دانلوداش امروز اومد ولی هنوز از مبلغ های پرداخت درون برنامه ای خبری نیست فعلا رو صفره
ولی اونور مشخصه ...دیده میشه.... تو صد فروش اخیر
سلام حامد جان
من با اون ورژن آخر پرداخت درون برنامه ای که لطف کرده بودی پروژم رو پیاده سازی کردم بازار هم تاییدش کرد و تو روز اول هم 500 هزار تومن فروختش ولی فرداش به طور ناگهانی بدون هیچ توضیحی از بازار حذف شد هر چی هم ایمیل میزنم جواب نمیدن من مطمعنم هیچ تضادی با قوانین بازار نداشتش به نظرت مشکل از پرداخت ها بوده که برنامه رو به یک دفعه نابودش کردن ؟
نه این مسئله اصلا ربطی به پرداخت درون برنامه ای نداره
برنامت درباره چی بود؟
اصولا به بازار ایمیل بزنی چند روز بعد جواب میدن
یه برنامه من که منتشر شد خیلی از بچه ها پیام دادن که تو گوشی ما نصب نمیشه و کرش میکنه
بازار تا این کامنت ها را دید برنامه ی من را از دسترس خارج کرد.
باید این مسائل را بررسی کنی ... حتما تو گوشی کاربرها کرش میکنه
اصلا ربطی به پرداخت درون برنامه ای نداره
برنامه رژیم لاغری بودش
بله به ایمیلم بلاخره جواب دادن تو توضیحات برنامه گفته بودم به کسانی که 5 ستاره بدن آخر ماه قرعه کشی میکنم جایزه میدم برای همین برنامه رو نابودش کردن قبلش یه تذکر هم ندادن دوباره درخواست بررسی دادم امیدوارم دوباره بذارنش و با اون ستارهاش (74 تا 5 ستاره داشت 10 تا یک ستاره در مجموع 4.5 ستاره بودش ) راستی دوباره منتشر بشه میاد اول لیست به نظرت ؟
اگه حذفش نمیکردن میلیونی میفروختش حیف شدش :اشتباه:
فکر نکنم بیاد حیف شدنقل قول:
برنامه رژیم لاغری بودش
بله به ایمیلم بلاخره جواب دادن تو توضیحات برنامه گفته بودم به کسانی که 5 ستاره بدن آخر ماه قرعه کشی میکنم جایزه میدم برای همین برنامه رو نابودش کردن قبلش یه تذکر هم ندادن دوباره درخواست بررسی دادم امیدوارم دوباره بذارنش و با اون ستارهاش (74 تا 5 ستاره داشت 10 تا یک ستاره در مجموع 4.5 ستاره بودش ) راستی دوباره منتشر بشه میاد اول لیست به نظرت ؟
اگه حذفش نمیکردن میلیونی میفروختش حیف شدش https://barnamenevis.org/images/smilies/yahoo/130.gif
دوستان کسی هست که تونسته باشه برنامه ساخته شده با MonoDroid رو در بازار برای فروش بزاره؟؟ چون همه اموزش ها برای جاوا کاراست!
این پرداخت درون برنامه ای از بازار ورژن چند جواب میده ؟؟؟
من روی بازار 4 امتحان کردم جواب نداد، روی 5 سالمه
تا جایی که من یادمه ورژن 4 مال یکی دو سال پیشه
ورژن 5 رو دیگه نمیدونم والا
ورژن 4 رو یک تست کن ببین میشه مال شما یا نه
http://www.downloadha.com/1390/12/%D...8%DB%8C%D8%AF/
من از حالت آفلاین پرداخت درون برنامه ای شما استفاده کردم:ناراحت:
به یه مشکل عجیب خوردم
به فرض مثال تو ورژن 1 برنامه م پرداختو انجام میدوم وقتی آپدیت جدید برنامه ورژن 2 رو نصب میکنم همچی بر میگرده به حالت not permium (حتی حالت پرداخت دوباره ام میزنم یه لحظه میاد و میره... )
ورژن 2 رو پاک کمیکنم همون 1 رو نصب میکنم حالت permium رو دارم
چجوری باید حالت permium رو بعد آپدیت برا کاربرام فعال کنم اگه تو نسخه یک permium بودن ؟
با این درستش کردم اگه از نظر اساتید درست باشه ...
publicstaticboolean verifyPurchase(String base64PublicKey, String signedData, String signature) {
if (signedData == null) {
Log.e(TAG, "data is null");
return false;
}
if (TextUtils.isEmpty(signedData) || TextUtils.isEmpty(base64PublicKey)
|| TextUtils.isEmpty(signature)) {
Log.e(TAG, "Purchase verification failed: missing data.");
if (BuildConfig.DEBUG) {
Log.d("DeBUG", ">>>"+BuildConfig.DEBUG);
return true;
}
return false;
}
PublicKey key = Security.generatePublicKey(base64PublicKey);
return Security.verify(key, signedData, signature); }
یعنی شما نسخه جدید را نصب میکنید دوباره هم پرداخت را میزنید بازار پرداخت شما را تایید نمیکنه؟؟؟؟ :متفکر:
روی آیکن برنامه در امولاتور کلیک کن و بر روی دستکاپ بیار و در بالا در قسمت app info رها کن، ببین حافظه ای برای shareprefences ذخیره شده و دکمه clear catch فعال شده؟؟
بله حامد جان فعال بود ، با کد بالا درست شد...
البته شمام چک کنید ببینید کار کردش درسته :لبخندساده:
سلام
آقا وقتی میخوایم آمار کالاهای خریداری شده توسط کاربر رو بگیریم، اگر اینترنت send و receive نداشته باشه کلا جواب نمیده، نمیشه کنترلش هم کرد
من اومدم اینترنت رو از طریق وصل شدن به یک لینک چک کنم، اما وصل شدن به سرور با وصل شدن به لینک سرعتشون تفاوت داره
مثلا بعضی مواقع به سرور بازار وصل میشد اما به لینک وصل نمیشد، کلا الان موندم چطور به کاربر بفهمونم ارتباط با بازار برقرار نمیشه
--------------------------------------------------
یک نکته دیگه اینکه فک کنم بازار فقط انرژی گذاشته یک نسخه پرداخت درون برنامه ای سرهم کرده، چون طوری که خوندم پرداخت درون برنامه ای گوگل هر سری داره یک ورژن جدید میده با امکانات بیشتر
مثلا توی یکی از ورژن هاش، خودش اگه کاربر به نت وصل نبود بهش پیام میداد موقع ارتباط
دوستان بجز این کد
String base64EncodedPublicKey = "MIHNMA0GCSqGSIb3DQEBAQUAA4G7ADCBtwKBrwDGhl8/QU3vPjgmTutAbItCBpdwwgFWSAFvzM/OOXVSMHaeH9fjRIxa3aLXVAfuoRJ3Q1ynbQL1Dc2hAvlTAgEeR FNmVkkjypzhZxK3O18wIYJiNleLd/pXZyWaoHeQB6s3eH3KB8uDn2TdZoYzmXxZkvMoDW2db3mT1NmP xJYm+xF7AN/p/Sr9YqEXpIpzsXbe6T30seUHmPDdM4r7h/r6hx/R/2hHvi6w8CAwEAAQ==";
آیا کد دیگری راجع به محصول رو هم باید داخل برنامه قرار بدیم
من فقط این کد رو داخل hamedjj عزیز عوض کردم و کد محصول خودمو قرار دادم ولی وقتی برا پرداخت به صفحه بازار میره نمیتونه محصول منو شناسایی کنه و خطای 404 پیدا نشد رو میده
ممنون میشم دوستان کمکم کنن
من شنیدم کافه بازار ایده های خوب رو کش میره
میخوام بدونم اگه نخوام برنامه م رو داخل کافه بازار بفروشم و خودم بفروشم ، پرداخت هزینه رو از داخل برنامه (بغیر پرداخت درون برنامه ای بازار) چطور میشه انجام داد؟
اطلاعی کسی داره؟
ممنون
این چند تا لینک را نگاه کن یه چیزایی داره:
https://barnamenevis.org/showthread.php?444464
https://barnamenevis.org/showthread.php?443047
https://barnamenevis.org/showthread.php?451879
دوستان ببخشید یه سوال خیلی پیش پا فتاده.
بازار گفته یسری فایل رو به پروزه اضافه کنیم، اون فایلهارو از کجا باید بگیرم؟!
مخصوصا اون فایل IInAppBillingService.aidl ؟
تو اون صفحه فقط یکدونه دکمه هست که توی onClick اون دکمه هم فقط یه toast اجرا میشه. البته من layout شمارو نمیتونم باز کنم چون ورژنم پایینه.
ببینید من میخام وقتی که کاربر روی گزینه پنجم لیست کلیک کرد مستقیم بره به صفحه پرداخت بازار. دیگه نیاز نباشه که بره به یه صفحه دیگه و اونجا یک دکمه بزنه و بعدش بره به بازار.
این کد دکمه برنامه شماست: الان من چیکار کنم؟
btn1.setOnClickListener(new OnClickListener() {
@Override
public void onClick(View v) {
Toast.makeText(getApplicationContext(), R.string.clickpremium, Toast.LENGTH_SHORT).show();
}
});
خیلی برام مبهمه. اینکه فقط یک toste چطور میره به بازار اخه؟؟!
رو لیست ویو جواب نمیده ... یعنی من هر کاری کردم نشد
یه صفحه پرداخت جدا درست کن .. اگه تونستی رو لیست ویو انجامش بدی حتما من را در جریان بزار
onClick در layout :
<Button
android:id="@+id/buy"
android:layout_width="match_parent"
android:layout_height="wrap_content"
android:layout_alignParentTop="true"
android:layout_centerHorizontal="true"
android:layout_marginTop="59dp"
android:onClick="onCustomPremiumAppButtonClicked"
android:text="Buy!" />
در کلاس پرداخت :
public void onCustomPremiumAppButtonClicked(View arg0) {
Log.d(TAG, "Upgrade button clicked; launching purchase flow for upgrade.");
/* TODO: for security, generate your payload here for verification. See the comments on
* verifyDeveloperPayload() for more info. Since this is a SAMPLE, we just use
* an empty string, but on a production app you should carefully generate this. */
setWaitScreen(true);
String payload = "ahsjahsdjnsxznxbsjdjlsadjksahd";
mHelper.launchPurchaseFlow(this, SKU_PREMIUM, RC_REQUEST,
mPurchaseFinishedListener, payload);
}
اونی که شما میگی در متد updateUi قرار داره که بعد از پرداخت توست نشون داده میشه
سلام دوستان.
من آموزش هاي بازارو خوندم.
خواهشا يه نفر كه پرداخت درون برنامه اي رو انجام داده بياد ۴خط روان و ساده بگه بايد چكار كنيم!
برنامه من يه دكمه براي آپديت ديتاي خودش داره.
مي خوام وقتي كاربر روش كليك كرد اگه محصول(آپديت) رو نخريده بود به صفحه پرداخت هدايت بشه,
و اگه محصول خريداري شده بود دستورات آپديتو رو انجام بده.
سلام واقعا آموزشات کامله اما من یه جایی گیر کردم :ناراحت:
اگه من برنامه ی دومو بفرستم که برنامه ی اول (محصول) حذف میشه میشه بگید باید چیکار کنم ؟ بازم ممنون
دوستان لطفا راهنمایی کنید.
من طبق این آموزش بازار:
http://pardakht.cafebazaar.ir/doc/quickstart/?l=fa
تا مرحله 6 کدها و فایلها رو کپی کردم+مرحله 9
تو اکتیویتی یه دکمه دارم می خوام وقتی کاربر روش کلیک کرد به صفحه خرید(محصول) هدایت بشه و اگر نرم افزارو خریده بود کدهای آپدیت انجام بشه.
این اکتیویتی منه چکار باید بکنم ؟
package com.example.smsbaaz;
public class UpdateActivity extends Activity {
//Debug tag, for logging
static final String TAG = "";
//SKUs for our products: the premium upgrade (non-consumable)
static final String SKU_PREMIUM = "";
//Does the user have the premium upgrade?
boolean mIsPremium = false;
//(arbitrary) request code for the purchase flow
static final int RC_REQUEST = ;
//The helper object
IabHelper mHelper;
@Override
protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) {
// TODO Auto-generated method stub
super.onCreate(savedInstanceState);
setContentView(R.layout.update);
String base64EncodedPublicKey = "";
// You can find it in your Bazaar console, in the Dealers section.
// It is recommended to add more security than just pasting it in your source code;
mHelper = new IabHelper(this, base64EncodedPublicKey);
Log.d(TAG, "Starting setup.");
mHelper.startSetup(new IabHelper.OnIabSetupFinishedListener() {
public void onIabSetupFinished(IabResult result) {
Log.d(TAG, "Setup finished.");
if (!result.isSuccess()) {
// Oh noes, there was a problem.
Log.d(TAG, "Problem setting up In-app Billing: " + result);
}
// Hooray, IAB is fully set up!
mHelper.queryInventoryAsync(mGotInventoryListener) ;
}