سلام
هنگام اجرای پروژه به error زیر برخوردم. مشکل از کجاست؟
Could not load type 'FredCK.FCKeditorV2.dll.refresh'
Printable View
سلام
هنگام اجرای پروژه به error زیر برخوردم. مشکل از کجاست؟
Could not load type 'FredCK.FCKeditorV2.dll.refresh'
سلام صابر جان
آقا يه توضيح در مورد نحوه پاك كردن enableViewState كه گفته بودی و خطا مي ده ، بده . كدوم قسمتشو بايد پاك كنم . تو صفحه ManagmentArticle.aspx ارور می ده . مرسی عزيز
سلام صابر جان ممنون از پروژه خوبت.
مشکل من توو همون صفحه اول که اخبارو نشون میده من میخوام در پروژه خودم از تکنولوژی Ajax استفاده کنم و وقتی روو خبر میرم از HoverMenuExtender_ShowNews استفاده بکنم ولی نمیشه..مشکل کجاست؟یعنی در یک پروژه جدید به چه صورت میتونم از HoverMenuExtenderاستفاده کنم.ممنون
از اینکه پروژه خود را بطور کامل و بهمراه سورس در اختیار دیگر دوستان قرار دادی بسیار متشکرم...
[من یک برنامه نویس تازه کار هستم و هنوز با بسیاری از مشکلات آن مواجه نشدم ]
فایل های ارسالی شما را من دیروز دانلود کردم و ابتدا Final Forum Project را Extract و بقیه را در همان پوشه ی اصلی برناه کپی کردم اما وقتی آنرا در IIS اجرا کردم این خطا نمایش داده شد...
می شه بگید این پیام یعنی چی؟و چطور رفع می شه؟...:متفکر:
سلام .bms2002 شما چرا از cassini که مربوط به vs هست استفاده نمیکنی؟ در واقع چرا پروژه رو در VS اجرا نمیکنی.من هم ابتدا همین مشکلو داشتم بعد از کپی کردن تمام فایلها در پوشه اصلی و اجرا کردن در vs مشکلم حل شد.........
وقتی در VS هم اجرا می کنم همین خطا نمایش داده می شود...
البته در web.config
دوست من روی سیستم شما اجاکس نصب نیست اول ای جکس نصب کنین تا بتونین برنامه سایت اجرا کنین
موفق باشید
سلام
امیدوارم که حالتون خوب باشه
از این پروژه ای که برای ما به رایگان گذاشته اید کمال تشکر را دارم
قربان شما اسماعیل:تشویق::تشویق::تشویق:
سلام
با تشکر از زحماتتون
من این سایت رو دانلود کردم اما نمی تونم اجراش کنم
لطفاً من رو راهنمایی کنید
با تشکر .
من ajax رو نصب کردم دوباره اجرا کردم این error رو داد
Server Error in '/Final Forum Project' Application.
Compilation Error
Description: An error occurred during the compilation of a resource required to service this request. Please review the following specific error details and modify your source code appropriately.
Compiler Error Message: CS0246: The type or namespace name 'farhaniPersianDate' could not be found (are you missing a using directive or an assembly reference?)
Source Error:
Line 13: using System.Data.Sql;Line 14: using System.Data.SqlClient;Line 15: using farhaniPersianDate;Line 16: Line 17: public class SDKClass
Source File: c:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\site amade\Full Site\Final Forum Project\App_Code\SDKClass.cs Line: 15
سلام صابر جان ممنون از پروژه خوبت.
مشکل من توو همون صفحه اول که اخبارو نشون میده من میخوام در پروژه خودم از تکنولوژی Ajax استفاده کنم و وقتی روو خبر میرم از HoverMenuExtender_ShowNews استفاده بکنم ولی نمیشه..مشکل کجاست؟یعنی در یک پروژه جدید به چه صورت میتونم از HoverMenuExtenderاستفاده کنم.ممنون
من قبلا هم این سوال را کردم ولی جوابی به من نرسید...کسی نیست رضا را یاری کند
سلام صابر جان
واقعاًً خسته نباشی
خیلی ازت سوال می کنیم ممنون که پاسخ میدی
من sql server 2000 دارم و نمی تونم دیتا بیسش رو atech کنم
و به همین خاطر برنامه error میده چه کاری میتونم بکنم
تو تاپیک رو دیدم بعضی از دوستان توضیح داده بودن اما زیاد متوجه نشدم چی کار کنم .
میشه با sql 2000 هم یه کاریش کرد یا حتماً باید sql server 2005 باشه
باز هم ممنونم
جناب آقاي صابر
نمي دانم چه جوري و با چه زباني از جانب همه بچه ها از شما تشکر کنم از اين کاري که کردي
به هر حال اميدوارم با همين زبان الکن بپذيري
مطلب ديگه اين که اگه لطف کني مابقي مطالب را براي بنده ايميل کني کمال تشکر را خواهم داشت
منظورم فصل پنجم و بعد از آن
ايمل: golab2576@yahoo.com
ممنونم
سلام صابر جان شرمنده بازم مزاحم شدم.آقا من AjaxControlToolkit نصب کردم فقط توی toolbox من در AJAX Extensions کنترل های timer- scriptmanager-updateprogress -updatepanel وجود داره من میخواستم همان کاری که در قسمت News انجام دادی که وقتی mouse روی یک موضوع قرار میگیره قسمتی از خبرو نشون بده ولی این کنترل برای من نیست.بازم ممنون......
سلام عزیز
ببین شما فقط Ajax Extentions نصب کردی که فقط اونها در دسترسه
برای نصب AjaxControlToolkit برو به این آدرس که یه dll با توجه به نسخه ویژوال استودیو که استفاده میکنی دانلود می کنی برای نصب روی toolbox راست کلیک کن و از اونجا گزینه اضافه کردن کامپوننت جدید بزن یه لیست باز می شه که از قسمت Browse فایل dll که دانلود کردی انتخاب کن کنترل های ای جکس واست نصب میشه
موفق باشی
[QUOTE=golab2576;687681]جناب آقاي صابر
نمي دانم چه جوري و با چه زباني از جانب همه بچه ها از شما تشکر کنم از اين کاري که کردي
به هر حال اميدوارم با همين زبان الکن بپذيري
مطلب ديگه اين که اگه لطف کني مابقي مطالب را براي بنده ايميل کني کمال تشکر را خواهم داشت
منظورم فصل پنجم و بعد از آن
ايمل: golab2576@yahoo.com
ممنونم[/QUOTE
آقا صابر ما را درياب قضيه حياتيه
آقا صابر واقعا عذر مي خوام مي دونم که کلي دردسر داره براتون
ولي خواهشا امروز مارو درياب
ممنونم
از دوستان ديگه هم اگه تقاضامنديم اگه فصل پنجم را از آقا صابر گرفتند براي ما بفرستند ان شاء الله
با سلام به شما دوست عزیز
من نمیدونم چطور از شما تشکر کنم بابت پروژه ای که بصورت مجانی و با راهنمایی کامل در اختیار عموم قرار دادی . خیلی مردی خدا پدر و مادرت رو برات حفظ کنه
من نمی تونم پروژه رو run کنم میگه Error 1 The type or namespace name 'farhaniPersianDate' could not be found (are you missing a using directive or an assembly reference?) FFinal Forum
لطفا راهنمایی نمایید.
ممنون
من سه فولدر bin و fckeditor و app_data را extract کرده ودر final کپی کردم و حالا وقتی می خهوام اجرا کنم errorخیلی می ده .بیشتر ajax است و من با 2008 می خوام run کنم.یکی از errorها اینه
Error 7 Unable to create type 'Ajax:UpdatePanelAnimationExtender'. Could not load file or assembly 'System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35' or one of its dependencies. The system cannot find the file specified. F:\پروژه یک وب سایت\Final Forum Project\Final Forum Project\SiteAdmin\EnterNews.aspx 67
سلام ممنون از پروزه رایگانی که در اختیار ما قرار دادید
من یه سوال دارم اجرای این چه جوریه من visual studio نصب کردم و iisهم نصب کردم اما خطا می ده میگه به asp.netوصل نیست ویندوز xp هم هست اگه میشه زود تر راهنمایی کنید:ناراحت:
جناب آقاي صابر اگر عنايتي بفرمائيد بنده چند بار درخواستمو مطرح کردم
ولي تاکنون هيچ جوابي نگرفتم
لطفا بفرماييد بنده چطوري مي تونم به فصل پنجم شما دسترسي داشته باشم
اميدوارم که ايندفه جواب مرا بدهيد
در ضمن به شما اطمينان مي دهم که هيچگونه قصد سوء استفاده از مستندات شما را ندارم و فقط مي خواهم در امر يادگيري سريعتر و راحت تر عمل کنم
مي دونيد که اگر بدانيم که کنترل ها و کدها چرا و چگونه و کجاها استفاده شده اند پروژه بهتر قابل درک خواهد بود
اگر پس از اين توضيحات قانع نشده ايد و ارسال فصل پنجم براتون مقدور نيست لااقل روشي بفرماييد که چطور با استفاده از اين سايت بتونيم بهتروبهتر ياد بگيريم و نهايت استفاده را از اين سايتي که شما لطف کرديد و رايگان قرار داديد ببريم
از زحمات شما صميمانه متشکرم
دوست من شمالم اینترنت اینجا الان دو هفته است که به خاطر قطی یکی از فیبرهای نوری اصلی قاط زدده و کل ترافیک روی لاین تهرانه سرعت مرور صفحات رو هم ندارم
فصل پنجم این پروژه فقط توضیح صفحات نه چیز دیگه اگه فکر می کردم سو استفاده می کنین پروژه همین جوری نمی زاشتم واسه همه
ممنون از ابراز لطفتون
دوست من شما نیازی به IIS برای اجرای این پروژه نداری در صورتی که خواستی IIS برای دات نت ست کنی باید بری توی شاخه ویندوز و Microsoft.Net و ورژن مورد نظر خودتو انتخاب کنی که نام یه پوشه هست و توی اون یه فایل به نام aspnet_regiis.exe هست برو توی CommandPromt ویندوز و دستور زیر طبق مسیر مورد نظر وارد کن تا IIS کار کنه واست
aspnet_regiis.exe -i
موید باشید
صابر جان ممنون از توضيحاتي که دادي
منو ببخش از زحماتي که به شما دادم
اگر لطف کني هروقت امکانش بود فصل 5 را هم بفرستي کمال تشکر را خواهم داشت فکر مي کنم حتما به اين فصل احتياج دارم
golab2576@yahoo.com
سلام
با تشکر از مطلب ارسالی فوق العاده مفید شما
چند تا سوال داشتم
برای اجرای این سورس باید آجاکس نصب باشه؟
و دیکه اینکه فایلهای dll هم باید به برنامه vs اضافه بشه یا خیر.
ممنونم از لطف شما.
سلام با تشکر از حسن نیت و تلاشتون
اگه ممکنه داکیومنتش رو برام میل کنین
sheramin.itman@gmail.con
با سلام و تشكر فراوان
بسيار جالبه - كاملا مشخصه كه وقت و زحمت زيادي صرف كردين. به عنوان دوست كوچك شما دو تا مطلب:
اول - به نظر مي آد كه وجود يه Site map لازم باشه. هم كاربر بدونه كه كجاست و هم لازم نباشه براي عوض كردن صفحات از Back استفاده كنه. چون من هم دارم يه وب سايت مشابه مي نويسم كه با همين مسئله يه كم مشكل دارم.
دوم - در قسمت نمايش پستها امكاني براي تشكر از پست در نظر گرفته شده است؟
سلام به دوست عزیز
اول لازم که از زحمتت تشکر کنم.
بعدا یه عالمه سوال داشتم. البته ببخشیدا.:بامزه:
1. این FCKeditor زبان پیش فرضش رو می خوام فارسی کنم اما نتونستم هنوز.
2. چجوری اطلاعات FCKeditor رو به بانک فرستادید.
البته تو سایت خودم نه سایت شما :
من وقتی value اون رو مستقیم می ریزم به متغییر و بعد به بانک تا زمانی که متن رو تغییر ندادم میریزه اما وقتی اون رو تغییر میدم مثلا Bold می کنم پیغام dangerous میده یعنی error میده .
اگه بگی چیکار کنم ممنونت می شم.
خوب دوست من براي سوال آخرت بايد بگم كه ValidationReqest صفحه ات غير فعال كن البته هرچند سوال آخرت واضح نيست
سلام
اول از همه تشکر از آقای فتح الهی بخاطر زحمتی که کشیدن و همچنین قرار دادن کامل سورس پروژه . امید وارم اگر بنده و امسال بنده روزی به جایگاه ایشون رسیدیم این کار رو برای خودمون الگو قرار بدیم
من یک تازه وارد و مبتدی هستم کلیه پست های قبلی رو دیدم دو جا مشکلی که من داشتم در هنگام اجرا رو دوستان هم پرسیده بودن اما جوابی داده نشد شاید چون خیلی ابتدائی هست خطا که پرسیده شده با این حال مجددا می پرسم به امید پاسخ از شما دوستان
<roleManager enabled="true"/>این خطا رو چطور رفع کنم ؟
با تشکر
خطااااااااا؟
دوست من خطای چی لطفا منظور خودتونو واضح تر بگین این خط برای فعال کردن نقش ها بکار می ره اما منظور شمارو از خطا نمی فهمم دوست عزیز
سلام
ممنون از پیگیری دیروز تونستم سایت رو اجرا کنم اما باز هم مزاحم خواهم شد
سلام دوست عزیز
از زحمات شما ممنونم. چرا پروژه را با لایسنس GPL یا هر لایسنس دیگری روی جاهایی مثل Codeplex قرار نمیدهید تا توسعه ان به صورت بهتری صورت پذیرد و در ضمن یک source control خوب نیز خواهید داشت.
سلام
امید وارم در سلامتی کامل باشید
اما سوالی که پرسیدم رو یک بار کاملتر می پرسم
ببیند یک پروژه تا اونجایی که من فهمیدم از دو طریق رو سیستم قابل اجراست یک از طریق خود برنامه VS و باز کردنFile/Open/Web Site و روش دوم کپی کردن کل پوشه در مسیر C:\Inetpub\wwwroot\Final Forum Project و بعد دسترسی از طریق مرورگر با این آدرس http://localhost/Final%20Forum%20Project/Default.aspx اما روش دوم همچنان اجرا نمی شود می خواستم بدونم چرا این هم یک عکس از خطا http://www.speedyshare.com/793536970.html
ممنون
آقای فتح الهی عزیز ،سلام.
خسته نباشید. ممنون بابت پروژه ی جالب و البته کاملتون . من این پروژه رو برای پروژه ی پایانی کاردانی انتخاب کردم و از روی پروژه ی شما هم کارم رو شروع کردم و تقریبا تمام قسمتها رو هم از پروزه ی شما کپی کردم .متاسفانه مشکلی در فایلهای پوشه ی Bin وجود داره که warning میده نمیدونم چطور باید این مشکل رو حل کنم ممنون میشم کمکم کنید. البته من پوشه Bin رو داخل پروژه ی خودم کپی کردم درمورد پروژه ی شما این مشکل وجود نداره .
ببخشید من تازه کارم مخواستم بدونم برای اجرا کردن بروی لکال باید چه کارهای انجام بدم با تشکر از شما