با سلام
حدود 2 ماه است که این پست رو دادید و اکثر دوستان هم با تشکر و با زدن پست موافقت کردند که یه تاپیک جدید ایجاد بشه.
اگه ممکنه زودتر تاپیک جدید رو راه اندازی کنید تا ما تازه کار ها هم یه چیزی یاد بگیریم.
ممنون
ببخشید که در کارتون دخالت کردم
Printable View
دوستان چرا به كتاب Software Architecture and Design مراجعه نمي كنيد كه توسط خود مايكروسافت چاپ شده است و البته ويرايش دوم آن هم چند ماه قبل ارائه شد كه به صورت رايگان هم قابل دانلود است
اگه منظور شما Application Architecture Guide 2.0 هست که pattern & practice هم هست و مربوط به سال 2008 هست باید بگم که به نظر من فقط کلی گویی کرده؛ کاملا تئوری معنی چهارتا عبارت رو گفته و واسه خودش داستان تعریف کرده. اصلا کاربردی نیست. پست های این تاپیک کاملا عملیاتی و در دنیای واقعی به بررسی این معماری پرداخته.
اگه کتاب دیگه ای مد نظرت هست بگو ما هم بخونیم.
ممنون.
تو برنامه هاي ساده مثل برنامه هاي بانك اطلاعاتي كه فقط در يك سيستم اجرا مي شه هم لازمه كه از معماري چند لايه استفاده بشه؟
سوال : قسمت های مربوط به مدیریت add-on ها در کدام لایه قرار می گیرند ؟ چرا ؟
دوستان سلام
مطالب رو که خوندم دیدم خیلی چیز ها رو داریم اشتباه می گیم و مسیر رو اشتباه می ریم. درسته چند لایه رو میشه به روش های مختلف پیاده کرد. مثلاً بهتره از پاترنه Facade استفاده بشه، ولی خب میشه استفاده هم نکرد. ولی خب روش باید درست باشه.
من لینک یه پروژه عملی پیاده شده با .Net 4 رو براتون میزارم که توی مستنداتش هم خوب توضیح میده:
http://www.asp.net/web-forms/samples/tailspin-spyworks
سه فایل ویدیو هم تو این آدرس براش گذاشته:
http://www.asp.net/web-forms/fundamentals
اسلاید مربوط به درس شیوه ارائه مطلب تو دانشگاه هست که من یه جمع بندی کوتاه راجع به قسمت 1 و 2 تایپیک رو انجام دادم.
برای دیدن یه مثال عملیاتی از الگوی MVP و بسیاری از الگوهای دیگه خوبه که این رو ببینید. خوب چیزی که هست، یه مقدار مطالبش سنگینه، یعنی اگر یه توسعه دهنده تازه کار یا متوسط هستید و تا 1 هفته زیاد چیزی نفهمیدید به تلاشتون ادامه بدید مطمئنا لذت میبرید، همین برای Win App هم به اسم CAB وجود داره، فقط مستنداتش رو بخشهاییش رو ببینید کلی سیستم دستتون میاد.
برای MVC هم خوبه که MVC Music Store رو ببینید. با توجه به اینکه مایکروسافت از 2011 دیگه کلا میره رو MVC ASP با MVC ASP هم آشنا میشید (اگه آشنا نیستید).
برای اتصال به DB بستگی به پروژه داره یه وقت با NHibernate یه وقتم با Entity Framework یه وقتم یه DAL ساده، فعلا Entity Framework واسه RAD خیلی خوب جواب میده.
در واقع شما با مطالعه این مطالب معماری چند لایه رو تا حدود خوبی (بیشتر از مطالبی که تو این تاپیکا تا حالا بوده) درک میکنید و دیدتون تغییر پیدا میکنه.
دوستان کسی با فریم ورک PLinqO برای ایجاد DAL کارکرده آیا برای پروژه بزرگ میشه بهش اعتماد کرد؟
به نظرم این تاپیک کاملا فراموش شده
سلام دوستان من در مورد روش DDD مثال خاصی تو انجمن ندیدم
لطفا در این مورد بیشتر مثال و توضیح بدین
ممنون
استفاده از معماری چند لایه، برنامه نویسی رو شی گراتر، کد نویسی رو کمتر، اشکال زدایی رو راحتتر و قابلیت استفاده مجدد کد رو فراهم میکنه و به روند تولید نرم افزار سرعت میده.