سلام دوستان گرامی من یک فایل اکسس رو با یک فایل اسکیوال لینک کردم در ابتدا همه چیز خوب بود حتی بیش از کاربر با ان کار می کردند ولی به مرور سرعت خیلی کم شده خواهشمندم نظر بدید چه کار کنم
Printable View
سلام دوستان گرامی من یک فایل اکسس رو با یک فایل اسکیوال لینک کردم در ابتدا همه چیز خوب بود حتی بیش از کاربر با ان کار می کردند ولی به مرور سرعت خیلی کم شده خواهشمندم نظر بدید چه کار کنم
اکسس رو چه جوری لینک کردید؟ آیا تیبل رو لینک کردید؟فرم ها unboud هست?
باید از پروسیجر استفاده کنین
سلام دوستان من یک پروژه هتل دارم به زبان سی شارپ که دیتابیس اون رو با SQL نوشتم حالا میخوام این دیتابیس رو به اکسس تغیر بدم و تاحالا با اکسس کار نکردم ممنون میشم راهنماییم کنید .
مرسی
سلام دوستان
من یک وبسایت در زمینه آموزش های تخصصی اکسس پیدا کردم که مطالب جالبی داره و فکر کنم که براتون مفید باشه
http://www.fardanesh.ir
سلام دوستان
معذرت میخوام که سوالم رو اینجا مطرح میکنم یه مشکلی دارم که فوری باید حلش بشه و نیاز به راهنمایی دارم
من میخوام فرمت Time جوری باشه که ساعت های بالای 24 رو هم به ساعت نشون بده مثلا 123:30 ، نه اینکه 05/01/1900 03:30:00 ق.ظ
توی اکسل با انتخاب فرمت در custom، در این حالت : [hh] درست میشه، کسی میدونه توی اکسس چطور میشه اینکار رو کرد؟!
دوست عزیز شما سوالت را در سایت اکسل ایران مطرح کنید حتما پاسخ داده میشه
سلام در اکسس میخوام گواهی نامه برای تعداد انبوهی از اشخاص درست کنم.اطلاعات هم در اکسل هست چطور باید این کار رو انجام بدم ممنون:افسرده:
سلام تو اکسس 2010 کدهای که تو event ها می نویسم اجرا نمی شه کسی می دونه مشکل چیه ممنون؟
سلام
یک نمونه جالب از ارتباط بین اکسس و SQL رو میتونین توی لینک زیر ببینین
http://www.fardanesh.ir/%D8%A7%D8%B1...C%D8%A7-query/
در ضمن پیشنهاد میکنم که برای ارتباط از ODBS استفاده نکنین چون هم مشکل سرعت داره و هم داستانهای امنیت
سلام .غیر از odbs چه راه های دیگری برای برقراری ارتباط امن اکسس با SQL وجود داره به نحوی که کوئری ها و ریپورت ها همانند جداول لوکال داخل فایل لایه جلو(front) قرار داشته باشه؟؟؟
بزرگوار محترم این تنها فهرست کتاب بود لیکن خود کتاب در کجا پیدا خواهد شد.
من یه کد با dao نوشتم که به جدول ها و کوئری ها دسترسی پیدا کنه و محاسبات رو انجام بده ولی پیغام زیر میاد.
خواهشا کمک کنید ....
ضمیمه 147559
بهترین منبع برای یادگیری totorial خود نرم افزار هست
به شرطی که کرک شده نباشه
اتصالات جوشی گاز
با سلام
بنده همه نظرات رو مطالعه کردم ، هیچ کدوم از اونها اون چیزی که قرار بود باشه نیست و کمک چندانی به جستجو گران موضوع نمیکنه ، به همه عزیزان پیشنهاد میکنم که وقت عزیزشون رو اینجا هدر ندهند.با تشکر
سلام و روز خوش
پست شما باعث شد این تاپیک رو یک مرور اجمالی بکنم.
باید بگم با شما کاملا موافقم،
مطالب بسیار پراکنده و بی نظم است،
و با وجود تلاش خوب چند کاربر قدیمی بعید میدونم حتی در زمان خودش هم چندان مفید بوده.
الان که دیگه کاملا از رده خارج و غیرکاربردی هست.
بدی کار اینجاست که نفر بعدی هم تا به این پست ها برسه قبلا وقتش رو تلف کرده.