سلام
هلپ رو خوندم تنها چیزی که داشت دستور pdsetup بود .
ولی چطور ازش استفاده کنم .
ممنون
Printable View
سلام
هلپ رو خوندم تنها چیزی که داشت دستور pdsetup بود .
ولی چطور ازش استفاده کنم .
ممنون
LOCAL lcOldPrinter as string
LCNEWPRINTER = GETPRINTER()
lcOldPrinter = set("Printer",2)
SET PRINTER TO NAME (LCNEWPRINTER)
* replace WindowsPrintername with the name of the new printer
report form "d:\00-vfp-source-code\print\a\report10.frx" NOCONSOLE noeject TO PRINTER
set printer to name (lcOldPrinter)
البته میتونید با تابع APrinters() اسامی چاپگرهای نصب شده رو بدست بیارید و گزارشتون رو روی همه اونها بفرستید
سلام
با تشکر از شما
این کد جواب نمیده . هر دو ریپورت رو به یک پرینتر میفرسته
LOCAL lcOldPrinter as string
LCNEWPRINTER = GETPRINTER()
SET PRINTER TO NAME (LCNEWPRINTER)
* replace WindowsPrintername with the name of the new printer
report form "report1.frx" NOCONSOLE noeject TO PRINTER
set printer to name (lcOldPrinter)
report form "report1.frx" NOCONSOLE noeject TO PRINTER
من 2 تا از یک ریپورت رو میخوام به 2 پرینتر بفرستم
ممنونم
دوست عزیز
من کد نمونه رو نوشتم و مسلم که این کد هر دو گزارش رو به یک چاپگر میفرسته
شما باید با استفاده از APRINTER اسامی چاپگرها رو بدست بیاری و با set printer to name اولین چاپگر رو فعال کنی و گزارش رو روی اون بفرستی و بعد دومین چاپگر رو فعال کنی و دوباره گزارش رو بفرستی و برای تکنیکی شدن کار در آخر چاپگر پیش گزیده ویندوز رو انتخاب کنی
سلام دوست عزیز
ممنون از راهنمایی شما
این کد جواب داد البته مشکلش این بود که با ویژوال فاکس 9 کار نمیکنه با فاکس 7 تست کردم جواب داد.
ممنونم
موفق باشید
سلام آقا کیا
من احمد هستم 10 ساله در کار برنامه نویسی فاکس هستم وقتی وارد محیط ویژوال شدم احساس غربت کردم نه منبعی نه دوستی نه راهنمائی تا اینکه گوگل به دادم رسید و شما را یافتم حالا چطور میشه بیشتر با شما ارتباط داشت .
ثواب داره به خدا بد جوری موندیم توش .....
:گریه:
من همینجا در خدمتتون هستم
من همینجا در خدمتتون هستم
سلام بر دوستان عزیز
جناب آقای کیا من یه سوال داشتم
کدی رو که دوست عزیزمون آقای rezamim به من داده بود در مورد یه گزارش به 2 پرینتر همزمان
یه بار درست عمل میکنه یه بار هر دو رو به یه چاپگر میفرسته بعضی وقتها هم اصلا چاپ نمیفرسته
من باید چیکار کنم
خیلی عجله دارم چون باید این برنامه رو امروز تحویل میدادم
ممنون از زحمات شما
این برنامه کمکی امکانات لازم را برای جستجو در فایلهای تشکیل دهنده یک پروژه مانند فرمها - کلاسها و گزارشها و.... ایجاد میکند
امید است بدرد بخور باشد
دوست عزیز جناب آرش خان
منطق این کار همون روشی است که دوستان گفته اند و زمانی که بنده میبینم که توضیحات دوستان کافی و منطقیه جسارت نکرده و افاضه کلام نمیکنم
لیکن در این مورد باید عرض کنم نحوه کد نویسی . پیکر بندی شبکه . چاپگرها و کیفیت نصب اونها و در نهایت نحوه استفاده شما از کدها برای ما مشخص نبوده و امکان ارائههر ایده ای رو از شخص بنده سلب میکنه
دوست عزیز
جناب آرش
درصورت تمایل قطعه کد خودتان را اینجا بگذارید تا امکان خطا یابی آن وجود داشته باشد.
سلام بر شما دوستان عزیز
کد آقای reza جواب داد . ایراد از کار من بود .
من ریپورتهارو با ویژوال 8 طراحی کردم و وقتی ریپورت رو با ویژوال 9 طراحی کردم و فرمی رو که در اون از این دستورات استفاده کرده بودم با v9 کامپایل کردم و با ویژوال 8 اجرا کردم درست جواب داد اما اگه با ویژوال 9 اجرا شه جواب نمیده .
ممنون از شما و راهنمایی های شما
جناب کیا از شما و توجهتون ممنونم
من از این کد استفاده کردم
APRINTERS(ga,0)
p1=ga(1)
p2=ga(3)
SET PRINTER TO NAME (p1)
REPORT FORM report1 TO printer
SET PRINTER TO NAME (p2)
REPORT FORM report1 TO printer
set printer to name (lcOldPrinter
با سلام
من اطلاعاتی درمورد چاپ بارکد در محیط داس لازم دارم
کسی هست که بدونه ؟
از اینکه از این برنامه فوق العاد استقبال شد خیـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــلی خرسندم !!!نقل قول:
نوشته شده توسط rahro
سلام
ظاهرا این سایت آمار میزان مشاهده و دانلود را درست نشون نمیده.
آقای کیا سلام
من تازه وارد سیستم V.Fox هستم
برنامه های شما میتواند راهنمای خوبی برایم باشد
با کمال تشکر
من تازه عضو شده ام لطفا راهنمایی کنید
چگونه می توانم این برنامه ها را دانلود کنم یا احتمالا اپلود
متشکرم
سلام آقای کیا ! من نمی دونم این برنامه هایی که اینقدر بچه ها تعریف می کنن و دهان آدمو آب می اندازن کجاست؟ چرا من نمی تونم ببینم؟؟ نه پیوستی نه دانلودی!! پس چجوری میشه ازشون استفاده کرد و لینکش کجاست . در ضمن من لینک برنامه ای رو می خوام که عدد را به حروف (12 بشه دوازده) تبدیل کنه البته دیدم گفتین تو فروم هست اما گشتم نتونتم پیدا کنم لطفا لینکشو بزارین . خیلی خیلی از مطالب مفیدتون متشکرم
توی تغییر ساختار این فروم متاسفانه اینها از دست رفته است.
مخصوص برنامه های حسابداری و یا چاپ فاکتور
آقای کیا
1- من refox9 یا بالاتر را نیاز دارم اگر دارید ممنون میشم؟
2- یک فرم دارم که از pagefame استفاده کرده ام وقتی با txtbtnها رکوردها را بالا یا پائین می کنم
غیر از صفحه جاری بقیه صفحات refresh نمی شوند چه کار کنم؟
برای گرفتن ریفاکس یه جستجو توی همین سایت بکن مسیرشو پیدا میکنی (اگر نتونستی پیدا کنی بعد بگو تا برات بفرستم)
برای refresh کردن مابقی صفحات از دستور refresh در متد کلیک هر دکمه استفاده کنید ولی قاعدتا باید refresh بصورت اتوماتیک انجام بشه
آقا یه خبر مهم !!!!!!
من توی فرمم از frm2.dll استفاده کرده تا راست به چپ و درست کنم . بعد بر حسب تصادف دیدم بقیه text هام همه راست به چپشون درست شده . بعد frm2 رو پاک کردم بازم دیدم درست شده باورتون نمیشه حتی برنامه هایی که قبلا کامپایل شده وقتی اجراشون می کنم تمام فیلدها فارسی رو درست دریافت می کنن. حتی در ادیتور هم همه چیز درست تایپ می شه . نمیدونم چه اتفاقی افتاده اگه کسی نظری داره بگه چون اگه ویندوزم بپره نمی د ونم دوباره چطور ابن حالت و انتخاب کنم
چندتا مشکل دارم ترو خدا نگید بگرد پیدا کن . پدرم در اومد اما پیدا نکردم . یکی اینکه تاریخ شمی کامل و خوب پیدا نکردم . دوم اینکه می خوام پنجره print preview را کنترل کنم مثلا زومشو بیشتر کنم و فارسی بنویسم اصلا می خوام همه جوره عوضش کنم .راستی می شه توی برنامه کاری کرد که متوی گزارش اعمال بشه مثلا فونت را توی برنامه کاربر انتخاب کنه و توی گزارش اعمال بشه؟؟ ممنونم از راهنماییتون چشم امید ما آقا کیا
سلام
شما احتمالا ویندوز را فارسی کرده اید.
این آدرس برای تاریخ فارسی توی مباحث مهم هم هست
http://www.barnamenevis.org/sh...hp?t=7624.html
در مورد پیش نمایش چاپ هم میشه یه کارهایی کرد یک عنوان این بود:
فرمی که بعنوان پیش نمایش استفاده می شود
در همین بخش است.
برای تعویض فونت و... باید فایل frx را مثل یک جدول باز کنید و اون را تغییر بدهید.
رضا جان مرسی از کمکت
فایلهای تاریخ شمسی هرکدوم یه مشکلی داشت . آقا کیا هم یه پیوست CALENDER.ZIP داشت که معرکه بود پر بود از برنامه های مختلف اما سر همین تاریخ شمسی دنبال کلاس STRUC.VCX می گرده و اون همراش نبود . فایلهای بقیه بچه ها هم به تایید خودتون ایراد داشت .
بعدش منظور از اینکه فارسی کردم چیه؟ من به ویندوزم دست نزدم خودش اینطوری شد.
بازکردن FRX عالی بود نمی دونستم . راستی دیگه چه فایلهایی رو اینجوری باز می کنن؟
بجون خودم خیلی گشتم تا اینجا پیداکنم چطور پنجره PRINT PREVIEW رو تغییر بدم اما نتونستم حالا یه لطفی کن بهم بگو چطور اینکارو بکنم می خوام گزینه هاشو خودم عوض کنم
منظور از فارسی کردن اینه که درست ویندوز فارسی شده باشه.
توی جستجو دنبال struct.vcx بگرد اون هم هست.
تمام فایلهای فاکس در جدول ذخیره میشوند غیر از برنامه ها. اما پسوندها فرق دارد.
پنجره preintpreview را نمیشه تغییر داد باید خودتون یکی دیگه با برنامه نوبسی تولید کنید.
سلام
این برنامه ها رو از کجا باید بگیریم
mehdi_khepel2004@yahoo.com
تمام این برنامه ها در همین سایت هست فقط باید جستجو کنید
فرمها و گزارشها و کلاسها همه و همه جدول هستند و با دستور use باز میشوند و میشه محتویات اونها رو ویرایش کرد البته با احتیاط و کپی گرفتن از فایلها
سوالی بود باز هم در خدمت هستیم
با تشکر از آقا کیا و آقا رضا 2 گل سر سبد این سایت علی الخصوص فروم فاکس پرو
چروسیجر آقا کیا در قسمت تاریخ شمسی سال رو می زنه -606 بقیه رو درست می زنه آقا کیا جواب می خوام . چون بدجور گیر تاریخ شمسی هستم که درست جوا بده و با سال کبیسه هم مشکل نداشته باشه . یادمه توی مباحث چاپ آقا کیا گفت دکمه پرینت printpreview رو غیر فعال کن ولی نگفت چجوری . پس احتمال اینکه بشه این پنجره رو تغییر داد بایستی باشه . آقا کیا بفرمایید لطفا: راستی منم می خوام سورسهامو در اختیار بچه ها یزارم چیکار باید بکنم؟
منوی راست به چپ set sysmenu to rtljust با همه ویندوزها کار نمی کنه آیا تابع آقا کیا جواب می ده؟
مثل اینکه سوالام زیاد شد . اما یکی دیگه مونده با عرض پوزش از آقا رضا پرسیدم گفت بگرد پیدا کن . اما انصاف داشته باشید اینهمه مطلب با پهنای باند اینترنتی ایران ؟؟!!!!!!!!!!!! چند ساعت گشتم اما چیزی که می خواستم نتونستم پیدا کنم:
من در برنامه هام قبلا ابتدای برنامه جداولم را باز می کردم و آخر برنامه می بستم اما جالبه که اگه 100 رکورد هم ثبت بشه اما از برنامه خارج نشه (جداول بسته نشه) و برق بره هیچ رکوردی ثبت نمیشه خیلی برام عجیب بود . حالا توی برنامه همش باز و بسته می کنم و این منو محدود کرده اگه می شه کمکم کنید .
نقل قول:
نوشته شده توسط rezaTavak
دوست من خواهشا struct.vcx رو سرچ کن تو تمام فرومها هم بزنی فقط جمله خودت رو میاره . اگه اینجوریه خوب خودمون و راحت کنیم بگیم آقایون سوال نپرسید هر چی می خواین سرچ کنین.
ایکاش آقا کیا هم با حوصله ای که داره انتقاد من و ببینه .
امید وارم کسی دلخور نشه
یه کم حوصله داشته باش حلش میکنیم
1-درباره تاریخ : اولا من الان سورسهام پیشم نیست باید بگردم تا پیدا کنم و جوابتون رو بدم
2-درباره سورسهای شما : میتونید در همین قسمت اونها رو آپلود کنید تا همه ازش استفاده کنند
3-تابع من برای برعکس کردن منوها از یک api استفاده میکنه کافیه امتحانش کنی
4-برای حذف دکمه پرینت از ویژوال فاکس به این آدرس http://support.microsoft.com/kb/895279 بروید البته یه خورده سخته
البته از طریق configure toolbarsهم میتونید این دکمه را بردارید
این هم یک دستورالعمل دیگه
http://www.foxite.com/archives/repor...0000035501.htm
1-من الان به سورس برنامه هام دسترسی ندارم اون برنامه تقویم من رو بزار اینجا تا بردارم و ببینم چشه
2-سورس برنامه هاتو میتونی همینجا اپلود کنی تا دیگران هم استفاده کنند(از این اخلاقت خوشم اومد)
3-برای اینکه به خاطر برق رفتن اطلاعاتت از بین نرود هر از گاهی خودت جداول رو ببند و دوباره باز کن(البته از طریق برنامه و مثلا بعد از آپدیت 5 رکورد) این خیلی بهتره تا اینکه کل اطلاعاتت از بین بره البته سعی کنید همیشه از بافرینگ استفاده کنید تا مشکلاتتون کمتر بشه من هم این مشکل رو توی نمایشگاه کتاب داشتم که هی برق قطع میشد مسلما با سرعتهای فعلی کامپیوترها اورهدی روی سیستم احساس نمیشه
4-تابع من برای برعکس کردن منوها از یک api استفاده میکنه میتونید امتحانش کنید هرچند سایت مایکروسافت با ارائه مثال و بصورت قدم به قدم این موضوع رو به نمایش گذاشته که چطوری میشه منوها رو برعکس کرد البته این آدرس رو هم مطالعه کن خیلی خیلی دقیق
http://www.microsoft.com/middleeast/...ualFoxPro.aspx
5-راهنمای حذف دکمه پرینت در فاکس
http://support.microsoft.com/kb/317466/EN-US البته یه خورده فنی و سخته و این هم یه لینک دیگه
http://www.foxite.com/archives/repor...0000035501.htm
سلام کیا جان !
در حال بررسی آدرس هات هستم انشاالله بتونم از پسشون بر بیام . اما می گی سورسام و همینجا آپلود کنم گزینه ای برای اینکار نمی بینم لطفا راهنمایم کن چون خیلی خجالت می کشم وقتی میام کلی سوال می کنم و هروقتی چندتاچیز جدید پیدا می کنم اما خودم مطلبی نمی زارم . حداقل توابعی که توی این مدت استفاده کردم و می زارم تا بچه ها ازش استفاده کنند . ایییی بافرینگ که گفتی اییی یعنی چه؟
شما برای گذاشتن سورسهاتون از دکمه "حالت پیشرفته" استفاده کنید و فایلهایتان را ضمیمه پستتون کنید
برای بافرینگ دستورات set multilocks on و CURSORSETPROP را خوب مطالع کن
راستش این برنامه مال زمان جوونیمه :چشمک:
هم فایل exe و هم سورسش هست البته مال قدیمهاست . در یکی از برنامه هام صفحه مثل word درست کردم که اونو مخصوص بچه های باحال این فروم اماده می کنم و می فرستم. برنامه بعدی من اونه و یک پیانو که همه اینها با فاکسه . منتظر باشید زود میام. نظر یادتون نره ....
راستی آقا کیا فایل calender.zip خودتم میزارم که ببینی چرا همش دنبال فایل struct.vcx می گرده.
آقا کیا ! یه نگاهی به این گفتگو بکن !!!!!!!! منتظرم یعنی بدجور گیرم .. با تشکر
http://www.barnamenevis.org/sh...056#post242056
الان نگاه میکنم
به جدم قسم امتحانش کردم هیچ مشکلی نداره
بااینکه من چند روزه ویندوز و ویژوال فاکس رو نصب کرده ام و هیچ برنامه ای هم از قبل رو دستگاهم نیست پس این احتمال وجود داره که شاید برنامه شما به یه جائی داره مراجعه میکنه که این کلاس رو میخواد این کلاس رو از آدرس زیر بگیر
http://www.civilsolutions.com.au/pub.../getfolder.htm
یا مستقیما از لینک زیر
http://www.civilsolutions.com.au/pub...9911coatsc.zip
توش کلاسی که میخواهی هست
سلام
کلاس struct.vcx
کلاسی است که برای تبدیل استراکچر به رشته بکار می رود.
دلیل استفاده از این کلاس هم تنظیم تاریخ سیستم است.
در کلاس setcalendar از این کلاس استفاده می شود.
اما بقیه کلاسها مانند خود calendar مستقل از این کلاس است. کلاس lblDate هم برای نمایش هر روز تاریخ است.
برنامه persiandate.prg هم یک سری توابع برای تبدیل تاریخهای مختلف بهم دارد. مثلا برای تبدیل تاریخ میلادی به شمسی و حتی تبدیل یک تاریخ به روز ژولیوسی.
بعنوان مثال برای اینکه بدانیم فاصله بین دو تاریخ چقدر است ابتدا آتها را به روز ژولیوسی تبدیل کنید و سپس آنها را از هم کم کنید.
برای تبدیل تاریخ میلادی به شمسی از GregorianToPersian
برای تبدیل از شمسی به میلادی از PersianToGregorian
برای تبدیل تاریخ شمسی به روز ژولیوسی persian_jdn
برای تبدیل روز ژولیوسی به تاریخ فارسی از jdn_persian
و...
درواقع برای تبدیل یک تاریخ به تاریخ دیگر اول آنرا به روز ژولیوسی تبدیل و سپس دوباره از روز ژولیوسی به تاریخ دیگر تبدیل کنید. مثلا برای تبدیل تاریخ میلادی به شمسی ابتدا آن تاریخ میلادی را به روز ژولیوسی تبدیل سپس روز ژولیوسی را به تاریخ فارسی تبدیل کنید. (برای تاریخ عبری و قمری هم همینطور)
این هم کلاس struct به همراه چند کلاس دیگر.
یک کلاس هست در controls به اسم createfilter برای ساختن شرط که شرح آن را بعدا خواهم گفت.
سلام
این هم یک کلاس دیگه در مورد تاریخ ! نمی دونم این کلاس رو کدوم خدا پدر بیامرزی برام ارسال کرده ولی مطمئنم از بچه های بامعرفت همین انجمن بوده.
بحرحال با یه کم دستکاری از این بهتر هم میشه! واقعا ارزش یکبار تست رو داره
آیا کسی میدونه این کلاس مربوطه به کیه (منظورم طراحشه)
کشت مرو تا این فایل رو آپلود کردم
این هم کلاس مربوطه !
میزارمش توی یک پست جدید! هر کار کردم هنگام ویرایش فایل رو آپلود نمیکنه
سلام به همه !
بابا قرار شد به ما دلگرمی بدین پس چی شد؟؟؟ یعنی هیچکس دوست نداشت کار ما رو ببینه؟؟؟
ما رو باش رو طناب کی رخت آویزوون کردیم !!!!!!
آقا کیا شما دیگه چرا؟ همچنین اقا رضای گل !!
حد اقل یه بار دانلود می کردین یه نظری چیزی هم می دادین .
راستی چند تا گیر دیگه هم دارم:
1 - آیا از طریق کد نویسی برنامه vfpمی شه reginal setting را دستکاری کرد یا نه ( بدون رفتن
به کنترل پنل) ?
2 - چطور می شه فهمید آیا تابعی یا api یا متغیری لود شده یا نه مثلا من دارم یه کلاس textدرست می کنم که در هنگام gotfocus چک کنه اگه تابع LoadKeyboardLayout تعریف شده بعد بیاد فارسی یا انگلیسی رو تعریف کنه حالا می خوام بدونم چطور باید بفهمم که آیا defin شده یا نه . در کل دستوری که بشه فهمید آیا تابع وجود داره یا مثلا متغیر تعریف شده یا نه چیه؟
3 - بعضی از خروجی ها به شکل object هستند . مثلا fm20.dll در تکت باکس در رویداد کی پرس پارامتر اسکی کد داره که بصورت آبجکته . من این مقدار و چطوری به عدد تبدیل کنم؟؟
سلام
دوست عزیز دانلود کردم اما تعداد دانلود درست نشون داده نمیشه.
۱- بله میشه توی برنامه نصبی که اقای حسینی ارائه کرده اند هست
۲- با تابع getkeyboardlayout این تابعها در سی دی MSDN هست. (MSDS نه!)
۳-یعنی چی شی به عدد تبدیل بشه؟
جناب rahro کلاس شما برای دانلود وجود ندارد البته من یک کلاس بنام fdate برای دوستان گذاشته ام که خیلی خوب کار میکنه اگر نداری هرکس خواست بگه تا اینجا بزارمش
جناب mehran_337 هرکاری بجای خودش ارزنده و قابل تقدیره لیکن در خصوص تاریخ شمسی به اندازه قدمت تاریخ شمسی در این سایت بحث شده و قاعدتا دوستان با وجود برنامه های درست به سراغ رفع اشکال برنامه های باگ دار و قدیمی نمی روند چون بسیار وقت گیر است
البته امیدوارم ناراحت نشوید به این دلیل که هر از چند گاهی دوستانی که میخواهند به محیط ویژوال فاکس پرو بیایند موضوعات حل شده قبلی رو پیش میکشند و هر چند وقت یکبار همه بر میگردند به حل موضوعات قدیمی
امیداورم این بار دیگه بتونم این کلاس را آپلود کنم
آخی ! بلاخره شد
این هم یک کلاس دیگه در مورد تاریخ ! نمی دونم این کلاس رو کدوم خدا پدر بیامرزی برام ارسال کرده ولی مطمئنم از بچه های بامعرفت همین انجمن بوده.
بحرحال با یه کم دستکاری از این بهتر هم میشه! واقعا ارزش یکبار تست رو داره
آیا کسی میدونه این کلاس مربوطه به کیه (منظورم طراحشه)
موفق باشید
رهرو
عرض کردم این کار مشترک بنده حقیر و یکی از دوستان بنده است منظورم همین datebox است که کلاس fdate در اون طراحی شده .البته مربوط به سال 77 است
اصلا قابل دار نیست