نقل قول: لطفا کاربران مورد نظر خود را برای مدیریت تالارهای مورد علاقه خود، معرفی نمایید.
سلام
متاسفانه من یکم! دیر این تاپیک رو دیدم، برای همین قبل از هر چیز اول پیشنهاد می کنم که رنگ پس زمینه تاپیک های اعلان رو به یه رنگ دیگه تغییر بدید تا از بخش تبلیغات متمایز باشن.
خوب بعضی از دوستان لطف داشتن و من رو هم برای مدیریت بخش دلفی معرفی کردن، باید عرض کنم من هر کمکی که از دستم بر بیاد برای بالا بردن کیفیت این سایت انجام می دم و این مطلب ربطی به عنوان کاربریم نداره. خوشبختانه (یا متاسفانه) بخش دلفی هم ترافیک خیلی بالایی نداره و اگر احساس بشه که آقایان کشاورز، Mahmood_M و زالی در مدیریت این بخش نیاز به کمک دارن، بدون شک خیلی از دوستان مثل آقای تاجیک، عشایری، ستاکی، Gold و بقیه دوستان در اولویت بالاتری نسبت من قرار دارن.
در هر صورت جناب موسوی فرمودند که اگر کسی تمایل به همکاری نداره می تونه نظرش رو از قبل اعلام کنه، من چون از جزئیات وظایف مدیران و نحوه همکاریشون اطلاع دقیقی ندارم، دلیلی هم برای عدم تمایل به همکاری ندارم. با این حال اگر مدیران فعلی یا آینده بخش دلفی طرحی برای بالا بردن کیفیت این بخش داشته باشن و برای اجرای اون نیاز به همکاری بقیه کاربران احساس می کنن، همونطور که قبلا هم عرض کردم حتما می تونن روی کمک من حساب کنن.
در آخر هم از همه دوستانی که نسبت به من لطف داشتن تشکر می کنم و باید بگم همین که اسم خودم رو کنار اسم خیلی از بچه های قوی و فعال اون بخش می بینم باعث افتخارمه.
نقل قول: لطفا کاربران مورد نظر خود را برای مدیریت تالارهای مورد علاقه خود، معرفی نمایید.
سلام
خسته نباشید
ممنون که به فکر افتادین، من چند سالیه تو این فروم هستم و واقعا توی یادگیری خیلی خیلی خیلی بهم کمک کرده و خودمو مدیون می دونم، چون به نظرم بهترین انجمن فارسی واسه حل مشکلات برنامه نویسی هستش
ولی یه سوال:واسه تالار c و کل زیرمجموعه هاش فقط اقای حامد مصافی کافیه؟چون متاسفانه دیدم که اقای نیما دیگه جزو مدیران نیستند و این بار سنگین همه افتاده روی حامد مصافی که واقعا هم زحمت می کشه
بهتره یه چند نفر واسه این تالارهای سی و سی پلاس پلاس و .... نماینده بشوند.
بنده هم برای کمک در بخش qt , C++,c حاضر هستم کمک کنم.
ممنون
به نظر من hamid_shrk با توجه به فعالیت مستمر و اطلاعات فنی شون برای بخش asp.net مناسب هستن. با تشکر.
نقل قول:
نوشته شده توسط
kitten
سلام
خسته نباشید
ممنون که به فکر افتادین، من چند سالیه تو این فروم هستم و واقعا توی یادگیری خیلی خیلی خیلی بهم کمک کرده و خودمو مدیون می دونم، چون به نظرم بهترین انجمن فارسی واسه حل مشکلات برنامه نویسی هستش
ولی یه سوال:واسه تالار c و کل زیرمجموعه هاش فقط اقای حامد مصافی کافیه؟چون متاسفانه دیدم که اقای
نیما دیگه جزو مدیران نیستند و این بار سنگین همه افتاده روی حامد مصافی که واقعا هم زحمت می کشه
بهتره یه چند نفر واسه این تالارهای سی و سی پلاس پلاس و .... نماینده بشوند.
بنده هم برای کمک در بخش qt , C++,c حاضر هستم کمک کنم.
ممنون
درود به همه برنامه نویس ها
ضمن تشکر از جناب kitten
من هم آمادگی خودم رو برای تالار برنامه نویسی با زبان C و ++Cاعلام میکنم:کف:(البته با اجازه اساتید گرامی)
جناب mehdi.mousavi
لطفا نتیجه ی این تاپیک را اعلام کنید ؟
آیا اون چیزی که مد نظر بوده را توانستید به دست بیارید ؟
سلام.
لیست کاربرانی که خودشون برای همکاری در مدیریت تالارهای سایت اعلام آمادگی کردند، یا دیگران از اونها نام بردند از این قراره: (طبیعتا نام آقایان Zero Defect و Blogeen بدلیل عدم تمایل خودشون برای همکاری، در لیست زیر نیومده).
Access:
- Abbas Amiri
- emami.sie
- mazoolagh
- RESMAILY
- Apia system 32.dLL
Android:
VB6:
- محسن واژدی
- mehdikhosravi
- Veteran
- بهروز عباسی
- MohammadGh2011
- Vbhamed
C#:
- mafaman2003
- Arash_janusV3
- فرید نجفلو
- arash ghafori
- Sirwan Afifi
- Ricky22
- aserfg
- Reza_Yarahmadi
- ali_kolahdoozan
QT:
SQL Server (T-SQL):
- فرید نجفلو
- ali_kolahdoozan
- fakari66
- baktash.n81@gmail.com
- Galawij
- Reza_Yarahmadi
Delphi:
- SAASTN
- Gold
- مجتبی تاجیک
- شاهین عشایری
- joker
- بهروز عباسی
VB.NET:
C/C++:
- Negative_Se7en
- pe32_64
- kitten
- بهروز عباسی
MFC:
ASP.NET:
- ali_kolahdoozan
- amirjalili
- alonemm
- Mohandes2009
- aminghaderi
- khataei
- hamid_shrk
- mahmood_4246
- clover
- m.hamidreza
- Alireza_Salehi
- d_derakhshani
- karaji333
- milad
- LORD-AELX
- aserfg
- Saman-Hashemi
- fakhravari
PHP:
پردازش تصویر:
Mono:
Web Design:
- cyrusthegreat
- soroush.r70
- elham1611
Web Development:
مهندسی نرم افزار:
تحلیل و طراحی نرم افزار:
امنیت نرم افزار:
ابزارهای گزارش سازی:
Linq/EF:
Flash:
- Microname
- mohsensemsarpour
امنیت شبکه:
Java SE/Java ME:
.NET Remoting/Web Services/WCF:
طراحی و ساخت بازی های کامپیوتری:
ذکر چند نکته رو ضروری می دونم:
- دوستانی که بنا به هر دلیلی تمایلی به همکاری با سایت ندارند، فرصت دارند تا ظرف سه روز آینده، عدم تمایلشون به همکاری رو (از طریق پیام خصوصی) به من اطلاع بدن.
- اگر نام فردی در این تاپیک برده شده و در لیست فوق از قلم افتاده، لطفا این مساله رو از طریق پیام خصوصی به من اطلاع بده تا نام کاربری وی رو نیز به لیست اضافه کنم.
- سه روز دیگه وقتی لیست افراد نهایی شد، روند بررسی پست های افراد نام برده شده از نظر کیفی و کمی توسط مدیران فعلی سایت آغاز خواهد شد و پس از اتمام این روند، مدیران جدید سایت معرفی خواهند شد.
در انتها از کلیه دوستانی که در این تاپیک همکاری کردند، سپاسگذارم.
موفق باشید.