قرار انجام شد؟ من که نتونستم بیام حیف... عکس نمیزارید با دوستان آشنا بشیم؟
Printable View
قرار انجام شد؟ من که نتونستم بیام حیف... عکس نمیزارید با دوستان آشنا بشیم؟
سلام
من امروز (سه شنبه) اومدم تهران ....
فردا 8:30 صبح جلوی درب جنوبی نمایشگاه هستم ...
بامید دیدار
به پست شماره 1 دقت کردید ؟ قرار ساعت 11 هست ، نه جلوی در نمایشگاه بلکه کنار جایگاه مراسم که در نقشه مشخص شده .نقل قول:
سلام
من امروز (سه شنبه) اومدم تهران ....
فردا 8:30 صبح جلوی درب جنوبی نمایشگاه هستم ...
بامید دیدار
نمیدونم چرا تاپیک باز شد ، فکر کنم داشتم تغییرات میدادم یادم رفت قفلش کنم ، تا فردا بعد از همایش اینجا قفل میمونه .
سلام ،
بعد از 10 ساعت گپ با دوستان همين الان رسيدم خونه ، اين هم از گردهمايي امسال كه عالي بود ... كلي از دوستان جديد رو ديديم و آشنا شديم و با دوستان قديمي هم تجديد ديداري بود ، خبرهاي اميدوار كننده اي از آقاي كرامتي شنيديم ...
خانم ها هم كه همش اون گوشه وايسادن و جلو نيومدن (:
تعدادي از دوستان هم كه به خاطر شيريني و ژل رويال نيومدن (;
عكس ها هم انشالله امشب همينجا قرار ميگيره .
شب خوش .
سلام.
ما بعد چهارده ساعت رسیدیم خونه.
با مسیر آشنایی نداشتیم فک کنم چهار ساعت تو راه بودیم که سه ساعت و نیمشو پیاده رفتیم.
خدا به پاهای ما رحم کنه.الان گرمم نمیفهمم وایسا فردا تازه شروع درده.
دم خبرای خوب آقا کرامتیم گم.ما در انتظار احقاق اون وعده ها و عکسا و فیلم های امروز هستیم.
شب خوش
MMD
درود بر شما. برای من هم خاطره انگیز و بسیار زیبا بود. تداعی خاطر من بود. پیشتر نیز من تو نمایشگاه کتاب با بچه های سایت گفتمان دات کام قراری داشتم. یادش بخیر. از اون موقع 10 سالی می گذره.
ولی این دیدار هم بسیار خوب و پربار بود و من با آدمهای فرهیخته و با تجربه ای آشنا شدم.
جناب آقای کشاورز که خیلی متواضعانه صحبت کردند و از ایشون چیزهای خوبی یادگرفتم و همچنین با جوانهای با انگیزه و شادی که معلومه زندگی پر از هدف و برنامه ای دارند هم کلام شدم. امیدوارم این روابط ادامه دار باشه و بتونیم از علم همدیگر بیشتر بهره مند بشیم.
دوستان لطفا خصیصی نکنید عکسا رو بزارید ما در انتظاریم!!!:متفکر:
ما که دیگه مردیـــــــم !!!!!
دبگه این عکسارو بزارید :گریه:
ما عکس می خوایم یالا. ما عکس می خوایم یالا:قهقهه:
سلام
واقعا حیف شد،خیلی دوست داشتم حضور دوستان رو در کنار هم ببینم،اما نشد.
انشالله سال های آینده :افسرده:
خیال روی تو چون بگذرد به گلشن چشم
دل از پی نظر آید به سوی روزن چشم
سزای تکیه گهت منظری نمیبینم
منم ز عالم و این گوشه معین چشم
بیا که لعل و گهر در نثار مقدم تو
ز گنج خانه دل میکشم به روزن چشم
سحر سرشک روانم سر خرابی داشت
گرم نه خون جگر میگرفت دامن چشم
نخست روز که دیدم رخ تو دل میگفت
اگر رسد خللی خون من به گردن چشم
به بوی مژده وصل تو تا سحر شب دوش
به راه باد نهادم چراغ روشن چشم
به مردمی که دل دردمند حافظ را
مزن به ناوک دلدوز مردم افکن چشم
تقدیم به همه اساتید
سلام به همگی دوستان گلم :قلب:نقل قول:
تعدادي از دوستان هم كه به خاطر شيريني و ژل رويال نيومدن (;
آقا مجتبی، کی میگه من نیومدم؟! من امروز متاسفانه و بر خلاف میل باطنی خودم ساعت 2 رسیدم نمایشگاه!:افسرده: هر چقدر هم که به اون شماره موبایلی که داده بودید زنگ زدم جواب نمیداد(یه بوق میزد و قطع می شد):عصبانی++: حتی sms هم دادم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد! نمیدونم، شاید قسمت اینطور بود! شاید یکی می خواست ترورم کنه!!! راستشو بگین، کی می خواست این کار رو انجام بده؟؟؟:لبخند: اونقدر مسائل مسخره برام امروز پیش اومد که خودم هم الان در عجبم! :متعجب: از دو هفته قبل برای چنین روزی برنامه ریزی کردم ولی نشد که نشد.:اشتباه:
به هر حال امروز که سعادت دیدن دوستان رو نداشتم، انشاالله یه وقت دیگه.:لبخندساده:
موفق و شاد و سربلند باشید...:بوس:
ما هنوز در انتظار عکسیم:گریه:
شاید این چهار شنبه بیاید
شاید...
:گریه:
انتظار...
چقدر عجله می کنی بابا :عصبانی:
باید عکسا یکی یکی کامپایل بشن. بعد تبدیل به dll بشن. بعد دوباره به زبان صفر و یک برگردونده بشن تا بشه اونا رو با کیفیت خوب دید. بعد....
پس قسمت نبوده ... من تا ساعت 3 با آقای عسگری تو نمایشگاه بودیم ، از اونجا هم خواستیم بریم خونه که دوباره آقای زالی و حائری رو دیدیم 3 نفری تا ساعت 4 تو نمایشگاه گشی زدیم .
اون شماره ایرانسل رو روی شماره اصلیم دایورت کرده بودم و چند نفری هم تماس گرفتن ، تو دیگه چرا ، شماره یکی از بچه ها رو قبلش میگرفتی خوب ...
دوستان باقی عکس ها رو قرار بدید ...
حاشیه های نمایشگاه ... Porallel Processing !!!
با سلام خدمت دوستان
چند تا از عكس هاي نمايشگاه كه چون اين جناب كه عكسشون رو در زير آپلود نمودم الان اصفهان تشريف ندارند فعلا بيشتر عكس ها رو نداريم
http://upcity.ir/images/25015715755933739185.jpg
Mr.Gold هنگامي كه با خشانت تمام و به زور بادكنك يك بچه خردسال را كف مي رود (به ياد كودكي و زورگويي در سنين طفوليت ، بزن كف قشنگه رو)
راستي Mr.Gold محموله رو از اون خانم همشهري گرفتي؟ (جهت اطلاع mr.مجتبي تاجيك و دوستاني كه منتظر محموله بودند
http://upcity.ir/images/67958939871963137312.jpg
اينم من و Mr.AmirSoftGo (بنده خدا آخر اين هفته سربازه (ارتش) آدرس جهت گردهمايي خ پاسداران ، از مديران تقاضامنديم با كمپوت تشريف بياورند) خلاصه برايش آرزوي خوشبختي داريم
http://upcity.ir/images/65573640343538160103.jpg
اينم استاد گرامي آقاي كشاورز كه از حضور در گرفتن عكس هاي Private امتنا مي ورزيدند و آقايان حميد صادقيان گل ، علیرضا مداح ، مجتبي تاجيك (البته نيم رخ)
اون سه دوست ديگه هم تا الان هويتشون نامشخص هستش
http://upcity.ir/images/91967756129164258720.jpg
هويت اين دوستان هم نامشخص هستش
الان ديگه وقتم تمام شده و هنوز منزلم
هنوز شركت نرفتم
راستي RootKit دقيقاً شبيه آواتارش شده بود (مثل يك هاله) مي گردم عكسشو با بقيه دوستان ميذارم
آپلود بقيه عكس ها و اطلاعات بعدي ، متعاقباً اعلام ميشود
نقل قول:
اينم استاد گرامي آقاي كشاورز كه از حضور در گرفتن عكس هاي Private امتنا مي ورزيدند و آقايان حميد صادقيان گل ، علیرضا مداح ، مجتبي تاجيك (البته نيم رخ)
اون سه دوست ديگه هم تا الان هويتشون نامشخص هستش
نقل قول:
ببخشید دیر شد
همه عکسها در یک فایل زیپ
یک
دو
سه
چهار
پنچ
شش
هفت
هشت
نه
ده
یازده
دوازده
سیزده
چهارده
پانزده
شانزده
هفده
هجده
نوزده
بیست
بیست و یک
این هم روشیه باسه خودشا هم از لحاظ نام گذاری و هم آپلود کردن مدیران لطفا بلوک نفرمایید بنده رو
بهتر بود اسمشون رو بالای سرشون می نوشتی یا (از چپ به راست یا راست به چپ از بالا به پایین:بامزه:) مشخص می کردید که من الان توی کفم این آقای حميد صادقيان چه شکلی ؟؟
با تشکر.
من پرسیدم آقای کرامتی کیه. یکی از بچه ها اشاره کرد به دوستی که داشت حرف می زد. گفتم این خوشتیپه رو میگی؟ (آقای صادقیان) گفت نه اون یکی خوشتیپه (چون دو نفر عینک دودی خوشگلی داشتند. یکی آقای صادقیان و دیگری آقای کرامتی.
زیاد دنبال این که این کیه ان کیه نباشید!
بچه ها منم می خواستم بیام اما نشد :گریه:
حیف که مدرسه بودم و نتونستم بیام و. ...
وگرنه خیلی دوست داشتم بیام . عیب نداره . ان شاءالله سال بعد اگ تونستیم بیایم .
:چشمک:\\\موفق باشید///:چشمک:
دوستان من خیلی سعی کردم بیام ولی دیر رسیدم و نشد .
خیلی هم ناراحت شدم که نتونستم بیام . کاش می شد به همین زودی ها دوباره یه اتفاق خوبی می افتاد تا دوستان در کنار هم جمع می شدن و می شد از نزدیک اونها رو ملاقات کرد .
ضمیمه 96582
اینم منم. اولی از سمت چپ
دیدم همه دارن عکس میگیرن ، خواستم بگم منم K750 دارم یه عکسی انداختم!!!
کیفیت رو ببینید ...
http://developerteam.tk/Temp/pic/DSC04289.JPG
روز خیلی خوبی بود ، صحبت های خوبی شد و کلی انگیزه و روحیه گرفتیم!
من اومدم !!ولی اونجایی که گفتین رو پیدا نکردم! اصابم خراب شد دیگه رفتم سراغ غرفه ها !!خیلی دوست داشتم بچه ها رو ببینیم !ولی نشد ایشاالله ساله دیگه!!!
من چند ساعت بعد اتفاقی چند تا از دوستان رو دوباره دیدم. داشتن بستنی می خوردند :کف:
میخای بگم کی بودند؟ :لبخند:
هر کی بود خیلی خصیص بود.
تنها تنها؟؟؟
:عصبانی::عصبانی++:
ما که از شدت فقر نتونستیم نهار بخوریم اونم با اون قیمتا!!!:کف:
من رفتم نهار بخورم. ساندویچش فقط کالباس مونده بود دوست نداشتم. کبابش هم بدون برنج بود. حوصله سنگک خوردن نداشتم. بی خیال شدم رفتم یه بستنی خوردم.
سیم کارت رایتل هم گیرمون نیومد. باید روز اول نمایشگاه ثبت نام می کردیم تا یه سیم کارت رایگان بدن.
خیلی خوش گذشت...
این هم یه عکس یادگاری! از مدیر محبوب سایتمون:قلب:
http://upcity.ir/images/93027303108858398727.jpg
ولی در کل من توقع داشتم دوستان بیشتری بیان
چند سال پیش جمعیت خیلی بیشتر از این بود
دست اون ها که اومدن درد نکنه خوش گذشت
ما که وقت نکردیم غرفه ها رو ببینیم فقط با آقای کرامتی اومدیم برنامه نویسها رو ببینیم و برگردیم
از همه دوستان و دست اندرکان این همایش کمال تشکر را داریم
منم خیلی دوست داشتم بیام . اما حیف که مدرسه بودم و نتونستم بیام :ناراحت:
دیگه از این قرار عمومی ها نمی زارین ؟؟؟؟
عیب نداره ایشا دفعه بعد..
سلام
متاسفانه از بچه های طراحی وب کسی رو ندیدم و یا نشناخنم ..
با اینکه جمعیت کم بود ولی در کل مفید بود ، از همه بچه های که اومدن تشکر می کنم.
دست عکاسمونم درد نکنه.
سلام دوستان
من تا آخرین لحظه قرار بود بیام. حتی با حسین آقای رضیئی هم قرارش رو گذاشته بودیم. ولی صبح که بررسی کردم حس کردم هوا خراب میشه. راستش مدتیه سرما خوردم و تو کلاس همش سرفه میکنم و مزاحم بقیم. نمیدونم تو این وضعیت گیر افتادید یا نه. خلاصه گفتم شاید حالم بدتر بشه. بهر حال عذر من تقریبا موجهه. هرچند که کسی ما رو نمیشناخت که بود و نبودمون خیلی فرق بکنه :-( ولی خدائی اینهمه آدم هنرمند جمع شدید هیچکدموتون فیلسوف نبودید. از این نظر جای من خالی بود :-)
مجددا از مستر رضیئی هم عذر میخوام که رفیق نیمه راه شدم. ایشون واقعا یکی از مدیران خوب و متواضع فروم هستن :-)
خوشم اومد بیشتریا مثل خودم به خوردن بستنی اکتفا کردن :)
آقا دیگه از این قرارای عمومی نمی زارین ؟؟؟؟
از دیدن دوستان بسیار خوشحال شدم.
امیدوارم همیشه شاد و خندان باشید
سلام،
من هم دوست داشتم بیام نمایشگاه اما خب فرصت نشد، لطفا دوستانی که رفتند تعریف کنند از نظر علمی نمایشگاه چطور بود ؟ چه خبر بود؟ :لبخندساده: :متفکر:
گزارش نارنجی: الکامپ ۹۱ از نگاه دوربین
موفق باشید.*
البته دوستانی که رفته بودن نمایشگاه فقط نیان بگن ما اینو و انو دیدیم :چشمک: :لبخند:
در مورد نمایشگاه و وضعیتش رو هم بگن چطور بود ؟؟
گلد عزیز عکسای دوربینت رو برای بچه ها به اشتراک بذار
از بچه هایی که از هر جای ایران نتونستن بیان خواستم با این پیام خیالشون رو راحت کنم .
بهتر شد که نیومدین (هم بابت نمایشگاه و هم بابت قرار عمومی)موفق و پیروز باشید
نقل قول از نارنجی :
اما امسال این نمایشگاه با اما و اگرهای فراوانی همراه بود و برخی شایعات از تحریم این نمایشگاه توسط برخی نهادهای صنفی و شرکت ها خبر می دهند. هرچند که طبق آمار منتشره نمایشگاه امسال که هجدهمین سال برگزاری الکامپ است با حضور ۳۸۰ شرکت داخلی و ۱۶ شرکت خارجی برگزار شده است.
سلام.
من تازه رسیدم خونه.
عذر خواهی از همه دوستان عزیزم.
انشالله یا امشب یا نهایتا تا فردا ظهر فیلمها و عکسها رو میزارم بالا:لبخندساده:.
واقعا از آشنایی و دیدن دوستان لذت بردم. همتون رو دوست دارم.
شب خوش.