نقل قول: فرا مشکل برنامه نویسان ایرانی ...
برادران ارجمند خواهشاً این بحث و ول کنید خداوکیلی بین همه شما دعوا میشه خدا وکیلی اگه تو دنیا مجازی نبودید و جلو هم بودید هم دیگر کشته بودید. ول کنید این مبحث رو به جای این همه هم دیگر رو حرص بدید یه صلوات بفرستید برید دنبال کار خودتون نه سر جر بحث بشنید. اون بس آل شد این بس آل شد تو چیزی نمیدونی و من میدونم بس کنید داری بین برنامه نویس ها دعوا راه میافته. خودتون رو حرص ندید. بابت یه تاپیک.
برادران ارجمند خواهشن این بحث و ول کنید خداوکیلی بین همه شما دعوا میشه خدا وکیلی اگه تو دنیا مجازی نبودید و جلو هم بودید هم دیگر کشته بودید. ول کنید این مبحث رو به جای این همه هم دیگر رو حرص بدید یه صلوات بفرستید برید دنبال کار خودتون نه سر جر بحث بشنید. اون بس آل شد این بس آل شد تو چیزی نمیدونی و من میدونم بس کنید داری بین برنامه نویس ها دعوا راه میافته. خودتون رو حرص ندید. بابت یه تاپیک.
بحث قشنگ و منطقی رو بیاید از دو تا تاپیک اونور تر... تاپیک خودم یاد بگیرید :لبخند:
نقل قول:
شرمنده اینجا کلید تشکر موجود نیست والا جا زیاد داشت واسه تشکر زدن :)
یکی از دوستان قرار بود آنتی ویروس بسازه! اگر بجای اینکه وقتش رو الکی اینجا تلف میکرد میرفت کمی بیشتر در این مورد تحقیق میکرد تا حالا یه چیزی میشد واسه خودش (البته بماند که هسته نرم افزار رو ول کردن نشستن پایه طراحی رابط کاربریش!).
یکی دیگه هم که یه چیز جدید بقول خودش اختراع کرده بود نمیدونم اگه دنیا باخبر بشه منفجر میشه، آخرشم هممون دیدیم سر کاریم. البته تاپیک خوبی بود، به لطف دو دوستی که بیشتر توی اون تاپیک فعال بودن و بقیه دیگه رو از جهل بیرون آوردن.
من واقعا متاسفم که همچین تاپیکی در اینجا وجود داره، قدیم خیلی خوب بود.
نقل قول:
دوست عزیز!
اون مسئله ربطی به این تاپیک نداره ... اون یه پروژه ی متن باز هستش که هنوز هم داره ادامه پیدا میکنه ... در مورد این که میگید هسته نوشته نشده به خاطر این بوده که افراد کم بودن و میخواستیم تحقیقات رو فدای عمل عجولانه نکنیم ... آنتی ویروس که بچه بازی نیست که! اول باید تحقیق کرد ... آزمایش کرد .. بررسی کرد ... بعد با یه تیم خیلی خوب شروع به کار کرد ... اگه هم دیدید که رابط کاربریش رو طراحی کردم به خاطر ایجاد انگیزه برای بقیه بود که ببینن پروژه شروع شده و یه تکونی به خودشون بدن بیان همکاری کنن ... حداقل برای بالا بردن سطح خودشون ... ! ولی متاسفانه خبری از همکاری نشد ...
حالا هم به صورت موقت روی پروژه کار نمیکنیم ...
لطف کنید در مورد چیزی که اطلاع ندارید قضاوت بیجا نکنید ... مسئله ی آنتی ویروس ربطی به این تاپیک نداره.
موفق همگی آرزوی ماست
اینم به حرف های محمد جان اظافه کنم ... سایروس فقط رابط گرافیکیش ساخته نشد ... عمل شناسایی تغریبا 650000 ویروس رو انجام میده
از وقتی پروژه رو شروع کردم تا الان 35 نفری میشدن که اعلام همکاری کردن نمونش همین drsina که دیروز اعلان همکاری کرد ... البته محمد جان فقط از چنتاشون خبر داشتن ...
از این 35 نفر (یا 35 یا 34 ... یکیشون بماند) فقط 7 یا 8 تاشونو مناسب برای این کار دیدم ... ( drsina هنوز تست نشده )
بعضی ها تخصص داشتن و وقت نداشتن
بعضی ها وقت داشتن و تخصص نداشتن
بعضی هم هردوشونو ... :)
پروژه به دلایلی خوابید ... الانم که اومدم و به جای کار روی هسته ی این برنامه دارم پست میدم برای اینه که بعضی وقت ها وقت میشه و کامپیوتر دم دست دارم ... کل روز که بیکار نیستم ... شاید در روز یکی دو ساعت اونم شب یا ظهر ... !
بقیشو محمد جان توضیح داد ... توضیح اضافی نیاز نیست ...
نقل قول:
من پرت نیستم این شمایی که پرتی.
عزیز من مگه مایکروسافت مرض داره باگ بزاره تو سیستم عاملش؟
بعد شما این کد رو پیدا کنی بیای کامپیوتر بقیه ی مردمو خراب کنی.
لطف کن برو یه چیز یاد بگیر بعد بیا حرف بزن.
راجب XBOX LIVE هم بنده خودم بن شدم ولی هنوزم میتونم بازی کنم.
ببخشید شما درست میگیم ... شما داداش بزرگ من منو ببخش ...
فقط مایکروسافت باگ داخل سیستم عاملش جاسازی نمیکنه ... اینو بدون :(
خب دیگه ... این تایپیک رو زدم و اسم این تایپیک رو فرا مشکل برنامه نویسان ایرانی ... گذاشتم ... مشکل برنامه نویسان ایرانی این چیزا نیست ...
یا مبحث اصلی رو ادامه بدین یا خواهشا کسی پست اظافه نده ... اینجا شده مثل انجمن آشیانه که هر ((آی کلا داری)) میاد برای خودش نظر میده
توهین به کسی نشه منظورم خودمم ... خودمم از بحث اصلی منحرف شدم ... بحث همینجوری ادامه پیدا کنه از مدیر میخوام تایپیک رو قفل کنه ...
چرا ما نمیتونیم یه صنف داشته باشیم؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
چرا ما داریم باهم سر جاسوسیو ایران و امریکا و چندتا موضوع بی ربط بحث میکنیم؟؟
من پیشنهاد میدم یه صنف تشکیل بدهیم . از دوستان اساتید خواهش مندم در این مورد نظر خودشونو بیان کنند.
دوستان منم خیلی دوست دارم از نرم افزار های رایگان استفاده کنم ولی این مخابرات د...د اینقدر هزینه اینترنت رو برده بالا که از پولیش گرون تر درمیاد دانلود کنم
در نتیجه از همین کرک شده ها استفاده میکنم
توی ایران فقط باید برنامه ای بنویسید که یک شحص یا شرکن خاص بهش نیاز داشته باشه وگرنه یه کم برنامه عمومی باشه حتما رایگانش پیدا میشه
بعضی از همین برنامه نویسان عزیز اینقدر که برای کرک یک نرم افزار وقت میزارن اگه برای نوشتنش وقت میزاشتن فکر کنم میشد بنویسنش
نقل قول:
نوشته شده توسط
r_khan
چرا ما نمیتونیم یه صنف داشته باشیم؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
چرا ما داریم باهم سر جاسوسیو ایران و امریکا و چندتا موضوع بی ربط بحث میکنیم؟؟
من پیشنهاد میدم یه صنف تشکیل بدهیم . از دوستان اساتید خواهش مندم در این مورد نظر خودشونو بیان کنند.
http://www.uise.ir/
چرا صنعت نرم افزاری ایران پیشرفت زیادی نداشته ؟
والا من هرچی فکر میکنم میبینم کار با دلار و با سیستم غربی خیلی بهتر از ریال و کشور خودمونه!
برای مثال: من قبلا چنتا وبسایت شخصی داشتم که ازشون کسب درامد میکردم ( با گذاشتن تبلیغاتی از oxinads و..)
با اینکه تعداد کلیک ها نسبتا بد نبود اما درامد به هیچ وجه قابل قبول نبود!
تا اینکه یه مدت پیش تصمیم گرفتم یه وبلاگ با بلاگر بزنم و تبلیغات گوگل (google ads) رو توش بزارم. نتیجه باورنکردنی بود!
حالا میفهمم چرا ما همیشه عقبیم!
ببینید, برای مثال وقتی شما بخواید از طریق سیستم قدرتمند گوگل درامدزایی کنید فکر همه چیزو برای شما کرده.
1- با بلاگر وبلاگتو میسازی (اگه خواستی بعدا هاست شخصی بگیری هم کاملا همه کاراشو برات انجام میده)
2-از طریق google ads درامد زایی میکنید
3-از طریق webmaster tools کارهای سئو رو انجام میدید
4- از طریق شبکه اجتماعی قدرتمند google+(کاملا هماهنگ با سرویس بلاگر!) بازدیدتون رو بالا میبرید.
----------------------------
همه ی این سرویس ها به بهترین شکل و هماهنگ ترین شکل ممکن با هم تعامل دارن ! به قدری کارو براتون راحت میکنه که حتی اگر اصول ابتدایی توی این زمینه رو هم درست ندونید باز هم متوقف نمونید!
میزان بازدید و درامد و تلفیق اینها باهم فوق العادس! فقط همینو بگم برای هر کلیک نزدیک به 1000 تومن (تبدیل نرخ دلار به ریال) میده و با کمک شبکه اجتماعی بزرگی مثل google+ خیلی راحت بازدیدتون رو بالا میبرید!
--------------------------
این مثال کوچیک بود که بگم چرا ما عقبیم اونا جلو. ببینید عزیزان یه سیستم درست و اصولی از هرچیزی مهمتره. از نظر بنده مشکل اصلی و کلیدی ما (نه فقط در زمینه it) نداشتن یه سیستم اصولی و حساب شدست.
یه شرکت مثل گوگل خودش زمینه سازی میکنه تا بتونه کمک ها و ایده ها رو تا قطره اخر جذب کنه و این سیستم خودش تحت حمایت سیستم دیگه ای هست که زمینه های شکل گیری این سیستم رو فراهم کرده, اما توی این مملکت کاملا برعکسه!(ما کلا از ریشه مشکل داریم!)
قبلا گفتم الانم میگم: ما 2 تا مشکل عمده و بزرگ داریم : 1-سیستم غلط (میتونه بخاطر خیلی چیزا باشه مثل نداشتن مدیران لایق در جایگاه مورد نیاز و ...) 2-بودجه
این فرامشکل فقط به برنامه نویسان محدود نمیشه.
فرامشکل رو خیلی ها دارن.
شاید بشه گفت در کل کشور ما دچار یک مشکل است.
مشکلی در اساس و ابتدا.
بقول معروف خشت اول چون نهاد معمار کج، تا ثریا میرود دیوار کج!
مشکلی که حتی نمیشه بقدر کافی آزادانه و جدی و موثر مطرح و تحلیلش کرد، چه برسه به اینکه بخواد حل بشه.
فکر میکنم همتون متوجه شدید که منظورم چیه.
ولی بازم نمیتونید به صراحت درموردش صحبت کنید.
نه بخاطر صرفا قوانین فروم، بلکه جای دیگه هم، یعنی جایی جدی و موثر، بصورت اصولی و قانونی و سیستماتیک، نمیتونید درموردش صحبت کنید.
و این خودش ثابت میکنه که این یک مشکله! چون خود این یک مشکل و منبع زایندهء محدودیت و فساد و مشکلات است.
فقط بگم اوضاع خیلی خرابه. خراب اندر خراب.
و سالها و چند ده سال مشکلات ما همینطور ماست مالی شدن و تا اینجا هم تاحدی جان سالم بدر بردیم که کم چیزی نیست.
یعنی الان دیگه مملکت داره با بن بست های جدی برخورد میکنه.
نمیدونم شاید از این بن بست هم بگذره.
شاید مثل دوران جنگ داخلی و خارجی، از اینم جون سالم بدر ببریم.
فکر میکنم باید همین رو دعا کنیم! چون سناریوهای غیر از این محتمل نیست که به این آسونی ختم به خیر بشن.
بهرحال وضع خرابه. خراب!
بنده یک مدتی هست در یک بنگاه مشاور املاک فعالیت هایی میکنم. بعد از کار اصلیم میرم اونجا.
عملا دارم میبینم که میگم خرابه و فقط منحصر به شغل و تخصص برنامه نویسی نمیشه.
وضع همه چیز یا بیشتر چیزها خرابه.
وضع قیمت خونه اجاره خونه.
وضع مردم.
از نظر مالی از نظر اخلاقی.
واقعا ما هنوزم جهان سوم هستیم.
شایدم بقول بعضیا از جهان سوم هم پایین تر. جهان پنجم و ششم و دهم.
نمیدونم!
بهرحال ما چیزهاییمون که میباید روی اصول و خرد میبود نیست.
وقتی به عقل و خرد و دانش واقعی و مدرن مراجعه میکنی، میبینی که جور درنمیاد.
توی این املاک ما افراد میان و میرن.
بعضیاشون تخصص های دیگه دارن تحصیلات و علاقمندی های دیگری داشتن ولی بخاطر اینکه کار و پول کافی براشون نبوده دارن به هر دری میزنن.
فقط بحث ما برنامه نویسها نیست.
خیلی جاها خرابه. شاید بیشتر جاها.
یک طرف دیشب به من میگفت وضع مالیش خیلی خربه. حتی پول خوراکش هم به مشکل خورده. تخصصش هم تئاتر و سینما و اینها بود و الان هم داره در اون زمینه فعالیت هایی میکنه و هم بقیهء وقتش میاد املاک.
کلا هم کار راکده. شاید یک علتش این باشه که ثبات نیست، آینده معلوم نیست، مردم تردید دارن و صبر میکنن، از طرف دیگه قیمتها هم که خیلی بالا رفته.
از 10 نفر که واسه اجاره خونه میان شاید 2 نفر 1 نفر پول کافی دارن؛ بقیه باید یه فکری به حال خودشون بکنن یا پول بیشتر فراهم کنن یا برن جای پایین تر دنبال خونه بگردن.
بی ثباتی و تورم، بصورت مستقیم و غیرمستقیم روی بیشتر چیزها تاثیر میذاره، حتی روی چیزهایی که فکرش رو نمیکنید.
بی ثباتی، تورم، سردرگمی، عدم اعتماد، احساس ظلم و رها شدگی، احساس هرج و مرج، احساس ضعیف بودن، سرکوب شدن، اینها شالودهء اخلاق و فرهنگ رو تحلیل میبرن و مردم رو خراب میکنن، و کم کم اثر این در بیشتر جاها و چیزها دیده خواهد شد، مثل خوره نفوذ میکنه.
و ما چند ده ساله که کم و بیش بصورت مداوم گرفتار این معضلات هستیم.
مسئله مثل فرمول های فیزیک و ریاضیه.
با دعا و شعار چیز زیادی عوض نمیشه.
حداقل اساسی حل نمیشه.
برای همیشه حل نمیشه.