نقل قول: راهنمائی برای راه اندازی FCKeditor ?
نقل قول:
یک سوال دیگه زمانی که روی سرور از این ادیتور استفاده میکنم همچنین خطایی میده :
Parser Error Message: Could not load file or assembly 'FredCK.FCKeditorV2' or one of its dependencies. The system cannot find the file specified.
چك كن ببين FredCK.FCKeditorV2.dll توي پوشه bin وجود داره؟
خطای جدید :قهقهه:
This is a marker file generated by the precompilation tool, and should not be deleted!
نقل قول:
خطای جدید
This is a marker file generated by the precompilation tool, and should not be deleted
اگه میتونی رو کلاینت یه پروژه کوچک با یه page درست کن و fckeditor رو راه بنداز و بعد publish کن و سپس dll هارو چک کن و حتماً پوشه fckeditor رو چک کن تو root باشه و سپس آپلودش کن.
1 ضمیمه
دوستان من توی یک پروژه از ckeditor استفاده کرده بودم و مشکلی نداشتم اما توی پروژه جدیدم عین همون روش قبلی استفاده می کنم ولی تکسباکسی که به ادیتور بایند کردم در موقع postback مثلا وقتی روی دکمه ثبت کلیک میکنم، مقدار خالی نشون میده.
بعد از اجرا شدن صفحه IE این خطا رو نشون میده
exception was thrown and not caught
از نسخه dll استفاده کردم مشکلم حل شد
پست هایی که در مورد آپلود عکس بود رو خوندم، من فعلا سایت رو آپلود نکردم،وفتی که دکه قرار دادن عکس رو میزنم یه تب داره برای ارسال عکس بروی سرور،وقتی ارسال به سرور رو می زنم،هیچ اتفاقی نمیفته!!من همه اون کارهای گفته شده در پستهای قبلی رو انجام دادم(پوشه userfile و add key و ...) آیا وقتی که سایت رو آپلود کنم این مشکل برطرف میشه؟
سلام، من تازه شروع به برنامه نویسی کردم. کمک میخواستم و اینکه من fckeditor رو داملود کردم و هر کاری کردم اصلا کار نمیکنه، و اینکه منظور دوستان ار روت سایت چی هست؟
خیلی ممنون میشم کمک کنید...
نقل قول:
نوشته شده توسط
battak
سلام، من تازه شروع به برنامه نویسی کردم. کمک میخواستم و اینکه من fckeditor رو داملود کردم و هر کاری کردم اصلا کار نمیکنه، و اینکه منظور دوستان ار روت سایت چی هست؟
خیلی ممنون میشم کمک کنید...
اینجا رو ببینید ممکنه کمکتون کنه
https://barnamenevis.org/showpo...0&postcount=12
سلام
چرا برای ادیتور کسی از ASPxHtml ادیتور که از مجموعه ToolBox های Dev express هست استفاده نمیکنه؟
اینجا همه از FreeTextBox یا همین fckeditor صحبت میکنن در صورتی که این دوتا باگهای زیادی دارن ولی Dev جدیدا به همراه خود دی وی دی ویژوال استودیو نصب میشه و امکانات خیلی زیادی داره که ادیتور تنها یکیشه
محصولات Dev رو و از جمله همین ادیتور رو از این لینک میتونین ببینین
http://www.devexpress.com/Products/N...P/HTML_Editor/
ممنون، سوال دیگه:
طبق دستورالعمل پیش رفتم وقتی ران میکنم، یک مالتی تکست باکس برام میاره که اصلا جعبه ایزار نداره!!
اگه ممکنه یک مثال کلی از این کنترل بزنید ؟
اطلاعات رو تو پایگاه داده ذخیره کنه بعد نمایش بده.
نقل قول:
نوشته شده توسط
panahifar
اگه ممکنه یک مثال کلی از این کنترل بزنید ؟
اطلاعات رو تو پایگاه داده ذخیره کنه بعد نمایش بده.
https://barnamenevis.org/showpo...0&postcount=12
سلام، مشکل من حل شد، و واقعا از بچه های گل این فروم ممنونم.
من Web.config فایلی رو که توش paste میکردم رو پاک کردم و اینکه دوباره روت سایت رو اصلاح کردم یعنی ~ را به آدرسش اضافه کردم. امیدوارم مشکل بقیه بچه هام حل شه. این فایل رو هم که آقا پیمان گذاشتن خیلی به درد میخوره.
باز هم از همتون ممنونم.
ممنونم از لطف شما . موفق باشین
ميشه لينكشو واسه دانلود بزارين نسخه اي كه من دانلود كردم dll نداشت به همين خاطر نتونستم نصب كنم
نقل قول:
نوشته شده توسط
mohsen.nsb44
ميشه لينكشو واسه دانلود بزارين نسخه اي كه من دانلود كردم dll نداشت به همين خاطر نتونستم نصب كنم
http://ckeditor.com/download
من این 17 صفحه رو دوبار خوندم ... و موبه مو تمامی نکاتی که گفته شده رو انجام دادم .
ادیتورم کار می کنه حتی قسمتی که آدرس عکس رو از اینترنت میگیرم هم کار میکنه ، فقط قسمت آپلود عکس به صورت لوکال کار نمی کنه ، یعنی زمانی که می خوام از سیستم خودم عکس آپلود کنم !
برای اینکه بدونید دقیقا چه کارهایی انجام دادم :
- هر دوتا فایل مربوط به ادیتور رو دانلود کردم و قسمتهای مربوط به bin و Refrence و Choose Item رو هم انجام دادم (خلاصه گفتم دیگه )
- فولدر fckeditor رو در روت وبسایتم کپی کردم .
- توی webconfig هم این سه خط رو اضافه کردم :
<
addkey="FCKeditor:BasePath"value="~/FCKeditor/" />
<addkey="FCKeditor:UserFilesPath"value="~/UserFiles/" />
<addkey="FCKeditor:AutoCompleteAlsoluteURL"value="1" />
- ضمن اینکه فولدر UserFiles رو خودم توی روت وبسایت ایجاد کردم و در قسمت security به همه user ها fullpermission دادم
- توی سورس صفحه ای که ادیتور رو گذاشتم هم این خاصیت رو اضافه کردم :
ValidateRequest
="false"
- از طرفی در فایل config.aspx هم که در مسیر fckeditor>editor>filemanager>connectors>aspx قرار داره تغییرات زیر رو اعمال کردم
1.مقداری که تابع CheckAuthentication() بر می گردونه رو تبدیل به true کردم
2.UserFilesPath = "~/UserFiles/";
- و در فایل fckconfig.js هم اون دو موردی که باید php تبدیل به aspx میشد رو انجام دادم .
اینها تمام کارهایی بود که انجام دادم . حالا مشکلم اینه که وقتی روی گزینه افزودن تصویر کلیک می کنم و می رم به tab سوم که "انتقال به سرور" نام داره وقتی عکس رو browse می کنم و کلید "به سرور بفرست" رو می زنم صفحه به حالت انتظار می ره انگار که می خواد عکس رو آپلود کنه ولی هیچ کاری انجام نمی ده و تا صبح همینطوری می مونه .
من دیگه واقعا گیج شدم ، چند روزه دارم باهاش ور می رم .تمام تاپیکهای fckeditor رو هم خوندم و سعی کردم تمام راهها رو هم امتحان کنم اما جواب نگرفتم . مثل اینکه یکی گفته بود که فولدرهای fckeditor و userfiles باید در مسیر wwwroot قرار بگیره و یا کارهای دیگه .
کسی می تونه کمک کنه ؟
نقل قول:
نوشته شده توسط
Arian_61
روش اضافه کردن و استفاده از FCKeditor در پروژه های دات نت
۱.اول باید مجموعه پکیج کدهای جاوااسکریپت این ادیتور رو از این لینک دریافت کنید و اون رو در فولدر پروژتون در یک فولدر به نامFCKeditor کپی کنید.
http://sourceforge.net/project/showf...ckage_id=75845
۲.بعدش مجموعه دات نت و dll این ادیتور رو از این لینک بگیریدhttp://sourceforge.net/project/showfiles.php?group_id=75348&package_id=137125
حالا باید اینdll رو به پروژه اضافه کنید.برای این کار بر روی add resource رفته و dll این ادیتور رو از مسیر /bin/release به پروزه اضافه کنید
۴.بر روی toolbox کلیک راست کنید و add tab رو کلیک کنید و یک نام مثلا FCK editor به آن بدید. حالا روی تب FCK editor که الان در toolbox اضافه شده ، کلیک راست کنید و choose items… رو کلیک کنید و از مسیر فولدر bin در پروژتون فایل dll ادیتور رو که اضافه کرده بودین انتخاب کنید حالا کنترل ادیتور رو درtoolbox دارید و با drag & drop می تونید اونو به هر صفحه ای در پروژه یا وب سایتتون اضافه کنید.
۵. وقتی کنترل fckeditor رو به صفحتون اضافه کردید ، خصوصیت Base path اون رو به صورت زیر تغییر بدین : ~FCKeditor
۶ . به سورس صفحتون برید و در دستور page این کد رو اضافه کنید :
" ValidateRequest= "false
۷. حالا پروژتون رو اجرا کنید و از یه ادیتور عالی لذت ببرید .
من این ادیتور رو به همین روش نصب میکنم اما صفحه اجرا نمیشه و خطایی که میده اینه:
Error 1 Could not load type 'FredCK.FCKeditorV2.FileBrowser.Config'. E:\visual stdio\fck\FCKeditor\editor\filemanager\connectors\ aspx\config.ascx 1
میشه کمک کنید این مشکل رو حل کنم؟