نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms
نقل قول:
نوشته شده توسط
bobSilon
سلام خدمت جناب سیف زاده و سایر عزیزان.
قبل از هر چیز از آقای سیف زاده تشکر خیلی خیلی فراوان دارم که حاصل زحماتش که کار واقعاً با کیفیتی هستش رو به رایگان در اختیار همه گزاشتن. ایشاا... همیشه سلامت و موفق باشی جناب سیف زاده.
و اما مشکلی که حین کار با vagrant برام پیش اومد این بود که موقع vagrant up با ارور زیر مواجه شدم:
ضمیمه 135184
البته بار اول دستور به خوبی کار کرد و ماشین اجرا شد، اما بعدش سیستم خاموش کردم و دفعه های بعدی با خطا مواجه شدم. بعد از کلی جستجو،
تو issue های گیتهاب همین پروژه، راه حل رو پیدا کردم.
فقط بگم که اون ip که برای نمونه گزاشته اونجا احتمالاً کار نکنه. آی پی که میخواید تو تنظیمات vagrant بزارید، باید تو رنج ip ای باشه که تو فایل vagrant تعریف کردید. مثلا تو فیلم آقای سیف زاده ip پیش فرض رو گذاشتن "192.168.33.10" که ما میتونیم تو تنظیمات vagrant از آی پی "192.168.33.1" استفاده کنیم.
من حتی vagrant و virtualbox + کلیدهای رجیستریشون رو کامل پاک کردم اما بازم پابرجا بود که نهایتا از این راه درست شد.
ویندوزم هم windows 8.1 x64 هست.
من این روش رو رفتم اما باز هم مشکل بود :
Stderr: VBoxManage.exe: error: Assertion failed: [SUCCEEDED(hrc)] at 'D:\tinderbox\win-4.0\src\VBox\Main\src-server\HostImpl.cpp' (1106) in Host::CreateHostOnlyNetworkInterface.VBoxManage.ex e: error: COM RC = E_ACCESSDENIED (0x80070005).VBoxManage.exe: error: Please contact the product vendor!VBoxManage.exe: error: Details: code E_FAIL (0x80004005), component Host, interface IHost, callee IUnknownContext: "CreateHostOnlyNetworkInterface (hif.asOutParam(), progress.asOutParam())" at line 64 of file VBoxManageHostonly.cpp0%...10%...20%...30%...40%.. .50%...60%...70%...80%...90%...100%
سلام و خسته نباشید خدمت استاد سیف زاده عزیز و سایر عزیزان
1 ضمیمه
سلام آقای سیف زاده
من از روی آموزش شما بسیار استفاده کردم
ولی جدول ها از صفحه بیرون می زنند
یک عکس از سایت گرفتم
به نظر شما اشکال در کجاست
ضمیمه 144608
نقل قول:
نوشته شده توسط
مهرداد سیف زاده
گروه تلگرام YiiPersian
سلام دوستان
چند نفر از دوستان از طریق ایمیل و فروم درخواست راهاندازی گروهی در تلگرام برای yii داشتند. از طریق لینک زیر میتونید عضو این گروه شوید.
https://telegram.me/joinchat/A3kjrwEG4EUghoLQkKMRYg
همچنین در حال آماده سازی میتینگ آنلاین هستم که به امید خدا هر هفته پنجشنبه یا جمعه علاقهمندان به yii دور هم جمع بشیم و عموما این جلسات با آموزش yii و تبادل تجربیات همراه هست. دوستانی که تمایل به شرکت در میتینگ آنلاین دارن(چه به عنوان شرکتکننده و چه به عنوان ارائه دهنده) میتونن در گروه تلگرام اعلام آمادگی کنن. با رایگیری اعضا انشاءالله 7 یا 8 آبان اولین میتینگ آنلاین علاقهمندان به yii خواهد بود.
سلام این گروه پاک شده آیا؟ چون من نتونستم واردش بشم و تازه یاد گرفتم به یادگیری و به مشکل خوردم. تو قسمت دوم فیلم ها توی پوشه www من فقط یه فایل Index پوشه html نیست. چرا؟
من هم archive.tgz رو جایی پیدا نکردم، امکانش هست بزاریدش
ممنون
نقل قول:
نوشته شده توسط
pevjak61
با عرض شرمندگي مشكلم حل شد. آدرس شبكه vm را در رنج آي پي virtualbox قرار دادم و دو روز معطلي من در اين مرحله به خيري به اتمام رسيد. و تونستم بهش ssh بزنم.
با تشكر ويژه از دوستاني كه به راه حل مشكل در وب سايت github اشاره كردن.
اما سئوالي از استاد سيف زاده عزيز داشتم. امكانش هست فايل archives.tgz را كه در ويدئوها ازش استفاده كرديد برامون بذاريد؟
با تشکر فراوان از مهندس سیف زاده فداکار
کاش این فایلها به صورت زیپ شده در جائی آپلود میشد تا دانلودش راحتتر انجام میگرفت.
سلام جناب سیفی و سایر استادادن عزیز
لطف کنید هر کسی که میتواند ، مساعدت نماید و فایل Archieve.tgz مربوط به آموزش آقای سیفی را برای دانلود قرار دهد.
ببینید در حال حاضر دیگر امکان ارتقاء php به نسخه های بالاتر از 5.3 در همان precise32 نیست . حال اگر راه حل این مشکل همان فایل archieve است که در حالت آفلاین اشاره شده است، لطفا این کمک را انجام دهید و اگر راه حل دیگر دارد ، از تمامی اساتید خواهش میکنم که کمک و راهنمایی فرمایند
چون پس از نصب پی اچ پی و ... و همان بسته پایتون، از پس از آن دیگر نمیتوان php را ارتقاء داد و حتی با حذف هم نمیتوان نسخه های بالاتر را نصب کرد.
ممنون و متشکر از تمامی شما عزیزان
مشکل بیشتر دوستان در نحوه راه اندازی yii2 بر روی لینوکس هست
حالا یا روی راه اندازی vm مشکل دارن. یا vm راه اندازی میشه ولی روی نصب نرم افزار و yii2 مشکل دارن
برای همین تصمیم گرفتم یه مجموعه آموزشی دیگه در کنار همین آموزشی، خدمت علاقه مندان تقدیم کنم.
منتها در این مجموعه جدید نصب و راه اندزای بر روی ویندوز و نرم افزار wamp هست. همچنین موارد مهم yii2 بصورت پارامتری و سریع آموزش داده میشه، که برای شروع حداقل نیازها رو برطرف میکنه و برای آموزش جامعتر میتونه به فیلمهای قبلی مراجعه کنه.
هنوز در حال تهیه این مجموعه جدید هستم. بدلیل مشغله کاری نمیخوام زمان دقیق بدم، که شرمنده شما نشم
ولی سعی میکنم تا ۳ ماه آینده تمومش کنم.
همچنین مثل تمام کارهای قبلی رایگان خواهد بود
سلامت و پیروز باشید.
دوست دار شما. مهرداد سیف زاده
خیلی آموزش عالی هست واقعا زحمت کشیدید. ایکاش ادامه پیدا کنه .
سلام دوستان
ضمن تشکر از زحمات آقای سیف زاده که با زبان نمیشه ازش برآمد . . .
یکی از دوستان زحمت آپلود مجموعه آموزشی رو در گوگل درایو رو گذاشته بودن، بنده همین رو توی آپلودبوی قرار دادم:
http://uploadboy.com/v6lpmeqjx4ro/3105/zip
(البته امکان منقضی شدن لینک در آینده وجود داره)
سلام
دوستان عزیز اگر ممکن است پاسخ بنده را بدهید:
در
AppAsset
در قسمت دپندنسی ها ، فایل
YiiAsset
را میدانم که جهت فراهم نمودن اسکریپت های اصلی فریم ورک یی میباشد و خودش باعث لود شدن جی کوئری میشود.
اما میخواهم به طور خاص بدانم که منظور از جمله چیست و دقیقا چه کاربردی دارد
سوال مهم من این است که آیا همیشه به آن نیاز است و در چه صفحات و اسکریپت هایی کاربرد دارد. یعنی اگر مثلا در یک صفحه ای که طراحی کرده ایم و از هیچ ماژول یی استفاده نکرده ایم، اگر نباشد چه میشود؟
همچنین آیا در صفحات فرم ها به آن نیاز است؟
اگر ممکن است پاسخ دهید و کاربرد این فایل را جامع بگویید.
با تشکر
سلام . عدر میخوام ممکنه بفرمایدد مشکل این ارور از کجاست با این که use هم کردم اما این ارور پایداره .
Call to undefined method yii\widgets\LinkPager::widgets()
سلام . عدر میخوام ممکنه بفرمایدد مشکل این ارور از کجاست با این که use هم کردم اما این ارور پایداره .
Call to undefined method yii\widgets\LinkPager::widgets()
سلام.چرا لینکها منقضی شدندن؟چطور میتونم دسترسی داشته باشم بهشو ؟