-
نقل قول: داونلود کد: اعمال متداول با GridView در ASP.NET 2.0
با سلام .
راستش سوالی که می خام بپرسم با توجه به تلاشی که شما در این ضمینه برای ارتقای سطح علمی اعضای سایت نشان دادید برای خودم مسلم است ،اما یکی از دوستان مصر است که قضیه پیجینگ در گرید بدون استفاده از ROW_NUMBER() و اسکیوال به شیوه بهینه (در هر صفحه همون تعداد رکوردی رو از پایگاه استخراج کنی که نمایش داده میشه )قابل انجام است . Protected Sub GridView2_PageIndexChanging(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Web.UI.WebControls.GridViewPageEventArgs) Handles GridView2.PageIndexChanging
GridView2.PageIndex = e.NewPageIndex
BindGridView2()
End Sub
برای همین بهتر دیدم سوالم رو مطرح کنم ،آیا این روش مزیت همیشگی دارد یانه ؟البته من از آخرین ورژنی که با ویبی ارائه دادید استفاده کردم
من یه مشکل هم با پروسیجر دارم و اون اینه که برای جستجوی مقدار به عنوان همه موارد از کارکتر درصد استفاده کردم ،راستش بار اولی که انجامش دارم درست نتیجه گرفتم اما بعد از کامل کردن کار دیگه جواب نمی ده . البته دیدم رو نسخه آخری گویا پروسیجری در کار نیست ؟! لابد مشکلاتی برای استفادش وجود داره یا ...؟؟البته اینم شنیدم که میشه پروسیجر روداخل خود ویژوال نوشت . شاید!!! ... اطلاعات کافی در این زمینه هم متاسفانه ندارم بهتره خیلی وقتتونو نگیرم
به هر حال آیا تو ورژن آخر راه حلی برای این نوع جستجو وجود داره ؟؟
یه تقاضای : من از آخرین نسخه سر در نیوردم حتی این که به شکل روش کار کردید .اگه مشابه ویبی کار رو حتی اگه ناقص باشه ، رو سیستمتون دارید خواهشا بزاریدیا
اگه لینکی هست که اصول کار با لیست رو توضیح داده باشه . ممنون
ببخشید طولانی شد . باعرض معذرت عجله دارم
-
به من کدی نشون ندادی که بخوام در موردش نظر بدم که بدون استفاده از ROW_NUMBER به چه شکل عمل می کنه. اون 2 خط کد چیز خاصی رو مشخص نمی کنه. کد بازیابی رو قرار بده. ROW_NUMBER در SQL Server 2005 اضافه شده. در 2000 از temp table استفاده میشد. کدها رو قرار بده تا نظرم رو بگم.
نقل قول:
نوشته شده توسط shokraneh
تو ورژن آخر راه حلی برای این نوع جستجو وجود داره ؟؟
در این پروژه فقط یک نوع جستجو وجود داره و اون هم جستجوی درجا در صفحه با استفاده از جاوا اسکریپت هست. SELECT ای برای جستجو وجود نداره.
نقل قول:
نوشته شده توسط shocraneh
من از آخرین نسخه سر در نیوردم حتی این که به شکل روش کار کردید .اگه مشابه ویبی کار رو حتی اگه ناقص باشه ، رو سیستمتون دارید خواهشا بزارید
نسحه ی 7 رو از ابتدا با C# نوشتم و نسخه ی VB.NET نداره. با کمی تلاش یاد می گیرید.
موفق باشید.
-
روی 2005 منظور من بود . کد خاصی نداره ، علاوه بر کد بالا
Public Sub BindGridView2()
Dim obj As New BLLproject
Dim ds As DataSet = obj.PopulateGridView1
GridView2.DataSource = ds.Tables(0)
GridView2.DataBind()
End Sub
در ادامه تابع از پروسیجری استفاده کرده که یه سلکت معمولی داره SELECT * FROM Table1 where .....
داره
اینم توضیح مشکلم با گزینه انتخاب تمام موارد (توضیح : وقتی برای جستجو یکی از گزینه ها رو انتخاب می کنم و خط به خط اجرا می کنم بعد از کد مربوط به بایند گرید وارد محیط design شده و TemplateField ها رو مقدار دهی می کند . اما اگه گزینه همه موارد رو انتخاب کنم Dim pricemin1 As String = PriceMin.Text
If pricemin1 = "" Then
pricemin1 = DBNull.Value.ToString
End If
در پروسیجر
if (@PriceMin1 is null)
set @PriceMin1 = '%'
با وجودی که ds مقدار می گیره و گرید بایند میشه دیگه وارد design نمی شه و خوب خروجی هم نمی زنه؟؟؟
راستش منظورتون رو از جستجوی در جا متوجه نشدم ؟؟
-
اوکی. دوستت اشتباه می کنه. کدهایی که نوشتی تمامی داده ها رو لود می کنه و GridView نسبت به صفحه ی جاری خودش محدوده ی مورد نظر رو استخراج می کنه.
سوال دومت ارتباطی با موضوع تاپیک نداره.
موفق باشید.
-
1 ضمیمه
من کاری رو که شما گفتید کردم ولی وقتی خواست صفحه بالا بیاد با این مشکل روبرو شد که عکسش رو گذاشتم ببینید جالب اینجاست که error هم نمیده
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
salehbagheri
با تشكر از زحمات شما!
ميخواستم بگم كه بخش Delete مربوط به GridView كار نميكنه و در قسمت زير خطا ميده!
public static bool DeleteOrder(string orderIds, char sep)
{
string regEx = @"^\d+(" + sep + @"\d+)*$";
if (!Regex.IsMatch(orderIds, regEx)) ///two var is'nt match!
{
throw new Format Exception("Invalid format! the format must be: n,n,...");
}
bool isDeleted = SiteProvider.Orders.DeleteOrder(orderIds, sep);
return isDeleted;
}
regEx چیه و چرا باید با orderIds مچ باشه! چند تا سوال رو درمورد بخش Delete دیدم که به نتیجه نرسیدن.میشه لطفا یه توضیح مختصر در مورد نحوه حذف گروهی سطرای انتخاب شده از گرید ارائه بدید.
منم با همین خطا مواجه شدم!(می خوام بدونم علت اجرای Exception Format چی میتونه باشه) راستش می خواستم با اجازتون از کدها به جای حذف، در update گروهی gridview با کلیک روی یه Button استفاده کنم.
ممنون میشم راهنمایی کنید:افسرده:
-
با سلام و خسته نباشید. ضمن تشکر از پروژه خوبتون ،میشه بگید که combo و edit هارو توی footer چجوری گزاشتید؟
-
با سلام
آیا با استفاده از تابع جداکننده ای که نوشتید می شه یه رشته ای از ID ها رو گرفت و بعد از جداکردن ID ها اون ها رو به جای حذف کردن به یه table اضافه کرد؟
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
hasti.lm
با سلام
آیا با استفاده از تابع جداکننده ای که نوشتید می شه یه رشته ای از ID ها رو گرفت و بعد از جداکردن ID ها اون ها رو به جای حذف کردن به یه table اضافه کرد؟
با تشکر
بله میشه. خروجی اون تابع، یک جدول هست. در جدول، پیمایش و رکوردها رو وارد کن.
موفق باشید.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
hasti.lm
با سلام
با تشکر
اگه منظورتونو درست متوجه شده باشم شما میخواید چند سطرمتشکل از id هاتونو به صورت گروهی و یکجا وارد یه tbl کنید.من از این تابع برا select استفاده کردم مشکلی نداشت
ولی واسه insert اگه نخواید ازfor استفاده کنید میتونید علاوه بر این تابع از این مقاله هم ایده بگیرید.
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته شده توسط nPad.Net
منم با همین خطا مواجه شدم!(می خوام بدونم علت اجرای Exception Format چی میتونه باشه)
یک باگ در نسخه ی 7.0 این پروژه وجود داشت که منجر به تولید خطا در هنگام حذف رکورد میشد. این باگ برطرف شد. نسخه ی اصلاح شده (7.1) را از لینک ذیل دریافت بفرمایید:
https://barnamenevis.org/showth...=50594&page=12
موفق باشید.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
paladin
با سلام و خسته نباشید. ضمن تشکر از پروژه خوبتون ،میشه بگید که combo و edit هارو توی footer چجوری گزاشتید؟
این کنترل ها در تگ <FooterTemplate> که از زیر تگ های <TemplateField> کنترل GridView هست قرار داده شده اند.
موفق باشید.
-
نقل قول:
یک باگ در نسخه ی 7.0 این پروژه وجود داشت که منجر به تولید خطا در هنگام حذف رکورد میشد. این باگ برطرف شد. نسخه ی اصلاح شده (7.1) را از لینک ذیل دریافت بفرمایید:
دمت گرم دقيقاً يك سال و دو روز بعد از اين كه باگ رو كشف كردم اين مشكل رو رفع كرديد!
https://barnamenevis.org/showpo...&postcount=114
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
salehbagheri
حسش نبود رفعش کنم :لبخند::چشمک:
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Behrouz_Rad
بله میشه. خروجی اون تابع، یک جدول هست. در جدول، پیمایش و رکوردها رو وارد کن.
موفق باشید.
درسته که نتیجه یه جدوله ولی نمی تونم روی سطرها حرکت کنم.
-
public static OrdersProvider Instance
{
get
{
if (_instance == null)
{
_instance = (OrdersProvider)Activator.CreateInstance(
Type.GetType(SiteHelper.Settings.Orders.ProviderTy pe));
}
return _instance;
}
}
سلام می خواستم بدونم چرا این property به صورت static تعریف شده
یا این property
public static class SiteProvider
{
public static OrdersProvider Orders
{
get { return OrdersProvider.Instance; }
}
}
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
iman_ad
public static OrdersProvider Instance
{
get
{
if (_instance == null)
{
_instance = (OrdersProvider)Activator.CreateInstance(
Type.GetType(SiteHelper.Settings.Orders.ProviderTy pe));
}
return _instance;
}
}
سلام می خواستم بدونم چرا این property به صورت static تعریف شده
از Singleton Pattern استفاده کردم. در موردش تحقیق کن.
موفق باشی.
-
می شه بگی چه اتفاقی در حافظه موقع استفاده از چنین property هایی می افته. معمولا توی asp.net از property های static اجتناب می شه، می شه یکم توضیح هم بدید من چیزی که گفتید حتما مطالعه می کنم
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
iman_ad
می شه بگی چه اتفاقی در حافظه موقع استفاده از چنین property هایی می افته. معمولا توی ASP.NET از property های static اجتناب می شه، می شه یکم توضیح هم بدید من چیزی که گفتید حتما مطالعه می کنم
Singleton Pattern برای تضمین ایجاد یک نمونه ی یکتا از یک کلاس استفاده میشه.
اون Property که می بینی بحثش فرق می کنه. Singleton هست.
موفق!
-
متوجه شدم استاد فرقش با اینکه کلاس static تعریف کنیم چیه؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
iman_ad
متوجه شدم استاد فرقش با اینکه کلاس static تعریف کنیم چیه؟
https://barnamenevis.org/showthread.php?t=87810
-
خواهش می کنم راهنمایی کنید موقع اجرا خطای زیر را صادی می کند .
Server Error in '/GridView_Functions_by_Behrouz_Rad' Application.
Compilation Error
Description: An error occurred during the compilation of a resource required to service this request. Please review the following specific error details and modify your source code appropriately.
Compiler Error Message: BC30561: 'Globalization' is ambiguous, imported from the namespaces or types 'System.Web, System'.
Source Error:
Line 151: xCell.Controls.Add(btnSel)
Line 152: xCell.Attributes.Add("align", "center")
Line 153: xCell.BackColor = Color.FromArgb(Int32.Parse("5A49A7", Globalization.NumberStyles.AllowHexSpecifier))
Line 154: xItem.Controls.Add(xCell)
Line 155: e.Row.Cells(6).Controls.Add(xItem)
Source File: D:\Documents and Settings\amir\Desktop\GridView_Functions_by_Behrou z_Rad\Default.aspx.vb Line: 153
Show Detailed Compiler Output:
-
خواهش می کنم راهنمایی کنید موقع اجرا خطای زیر را صادی می کند .
Server Error in '/GridView_Functions_by_Behrouz_Rad' Application.
Compilation Error
Description: An error occurred during the compilation of a resource required to service this request. Please review the following specific error details and modify your source code appropriately.
Compiler Error Message: BC30561: 'Globalization' is ambiguous, imported from the namespaces or types 'System.Web, System'.
Source Error:
Line 151: xCell.Controls.Add(btnSel)
Line 152: xCell.Attributes.Add("align", "center")
Line 153: xCell.BackColor = Color.FromArgb(Int32.Parse("5A49A7", Globalization.NumberStyles.AllowHexSpecifier))
Line 154: xItem.Controls.Add(xCell)
Line 155: e.Row.Cells(6).Controls.Add(xItem)
Source File: D:\Documents and Settings\amir\Desktop\GridView_Functions_by_Behrou z_Rad\Default.aspx.vb Line: 153
Show Detailed Compiler Output:
-
سلام و خسته نیاشید
اول از زخمات جناب آقای راد کمال تشکر را دارم. من آخریت تسخع را دانلود و اجرا کردم که در صفحه خروجی پیغام زیر را نمایش می دهد:
Generating user instances in SQL Server is disabled. Use sp_configure 'user instances enabled' to generate user instances.
و gridview خالی نمایش داده می شود.
ممنون از توجهتون
-
دوست عزيز من از اولين كد شما در رابطه با اعمال متداول Gridview دريكي از پروژ ههايم استفاده كردم وبسيار خوب بود ولي يك اشكالي كه در پروژه من ايجاد شده اين است كه پس از اضافه كردن يك رديف به gridview وزدن دكمه refresh مربوط به صفحهweb همين رديف دوباره به gridview اضافه مي شود بدون اينكه من رويدادي را اجرا كرده باشم لازم به ذكر است كه عمل اظافه كردن از اين طريق انجام مي شد OnRowCommand="doInsert" درحالي كه من دكمه اضافه را نمي زنم ولي با refresh كردن اين رويداد را اجرا مي كند:متفکر:
-
واقعا ممنون
میخواستم همون طوری که خودتون گفته بودید فقط با دکمه تشکر ازتون تشکر کنم ولی هر کاری کردم نتونستم خودم رو راضی کنم :بامزه:
خیلی عالی بود
در ضمن ما ایرانیا عاشق چیزای مجانی هستیم که استفاده کنیم تا یه چیزی واسه دانلود کسی میزاره که جنبه آموزشی داره همه هول میشند و سریع میخوان همون رو حاضر آماده یه جا استفاده کنند واقعا حس بدی میده به کسی که روی اون کار زحمت کشیده .
دوستان فکر میکنم هدف این باشه که از این پروژه استفاده کنید برای آموزش و بعدا از اطلاعاتی که یاد گرفتید در پروژتون استفاده کنید نه اینکه کامل بخواید چیزی رو کپی پیست کنید تو پروژتون و هیچی ازش ندونید.
-
لطفا اگه میشه فایل دیتابیسش رو برام بفرستید تا اینور تو sqlserver ریستورش کنم
من یخورده با یوزرهای تو sqlserver ور رفتم قات زده کلا
این برنامه رو هم اجرا نمیکنه و تو کانکشن استرینگش ارور میگیره
مرسی
-
اقا این برنامه خیلی محشر هست فقط اگر بگین که من چطوری میتونم به جدول ها تو پایگاه دادش دسترسی پیدا کنم تا بتونم توسعش بدم یا گزینه هارو اضافه کنم چون با qury analizor sqlserver زیاد آشنایی ندارم و همه کارامو با خود جدولا انجام میدم ممنون میشم