سلام من با استيمال ريپورت كار مي كنم يك گزارش مي خواهم با ستونهاي (بدهكاري و بستكانكاري ـ مانده بدهكاري و مانده بستانكاري ـ تشخيص) كسي مي تونه كمكم كنه. ممنون ميشم
salimiabd@yahoo.com
Printable View
سلام من با استيمال ريپورت كار مي كنم يك گزارش مي خواهم با ستونهاي (بدهكاري و بستكانكاري ـ مانده بدهكاري و مانده بستانكاري ـ تشخيص) كسي مي تونه كمكم كنه. ممنون ميشم
salimiabd@yahoo.com
سلام دوستان....
من تعداد جدولهام تو هر بار گزارش گیری فرق می کنه و در هر بار گزارش هر جدولی که در استیمول نشون میدم می خوام بالا و پایینش یه عبارتی رو بنویسم.
مشکلم اینه که من نمیدونم باید چند تا DataSource تعریف کنم و آیا میشه مثلا یک دیتاسورس تعریف کرد و همونو مطابق با تعداد جدولهایی که دارم درون استیمول کپی کنم یا نه؟!!!!!
از C# استفاده می کنم. کسی می دونه من چجوری مشکلمو باید حل کنم؟!!!!!!!!!!!:متفکر::اشتباه:
دوستان کسی باد نیست؟!!نقل قول:
سلام دوستان....:متفکر:
من تعداد جدولهام تو هر بار گزارش گیری فرق می کنه و در هر بار گزارش هر جدولی که در استیمول نشون میدم می خوام بالا و پایینش یه عبارتی رو بنویسم.
مشکلم اینه که من نمیدونم باید چند تا DataSource تعریف کنم و آیا میشه مثلا یک دیتاسورس تعریف کرد و همونو مطابق با تعداد جدولهایی که دارم درون استیمول کپی کنم یا نه؟!!!!!
از C# استفاده می کنم. کسی می دونه من چجوری مشکلمو باید حل کنم؟!!!!!!!!!!!
سلام
من یک گزارش ساختم که تعدادی سند که کاربر امتخاب میکند رو چاپ کنه ولی میخوام هر سند که تموم میشه سند بعدی تو صفحه جدید لود شود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی میتونه کمکم کنه خیلی حیاتیههههههه
سلام به همه دوستان
این تاپیک به علت مطرح شدن سوالات متفاوت ، کارایی لازم رو نداره و البته بر اساس اصولی که در سایت داریم هم نیست (هر سوال یک تاپیک جداگانه)
بنابراین این تاپیک رو قفل میکنم و خواهش میکنم ، منبعد سوالاتتون رو در تاپیک های جداگانه ای که ایجاد خواهید کرد بپرسید.
ضمنا این تاپیک رو هم فعلا به صورت اعلان درمیارم تا احیانا اگر نیازی به اطلاعات داخلش بود ، دسترسی بهش سریعتر و ساده تر باشه
با تشکر فراوان