دو ماژول برای راحت کار کردن با دیتابیس https://barnamenevis.org/showthread.php?436214
Printable View
دو ماژول برای راحت کار کردن با دیتابیس https://barnamenevis.org/showthread.php?436214
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــ :لبخند:
کامپوننت تکس باکس پیشرفته با کلی امکانات - دانلود کنید
اگه میدونستم اینجا تقویم فارسی خوب پیدا میشه شاید اینو نمی ساختم
به هرحال، قبلا تو vb6 ساخته بودم و حالا تو دات نت، شاید به درد شما هم بخوره
جای کمی میگیره و موقعی که انتخابش کنین خودکار باز میشه و بعد از خروج دوباره کوچیک میشه. میشه سال رو تایپ کرد بین سال 1 تا 1800 هجری شمی
رویداد تغییر تاریخ رو داره
مقدار تاریخ هم همون خاصیت Text کنترله.
اگر اشکالی داشت یا پیشنهادی داشتین پیام خصوصی بفرستین.
سلام به همگی دوستانه گلم
برنامه با vs2010 زبان برنامه هم VB هست
دوستان اگه کسی باشه که بتونه روی گرافیکش کار کنه ظاهرش رو شیک کنه
و فعلا این برنامه هم برای فایل های MP3 درست شده بتونیم قابلیت پخش تصویر رو هم بهش و امکانات دیگه رو اضافه کنیم و ... من پایه ام
برنامه به همراه عکسی از محیط برنامه ضمیمه شده
استفاده از برنامه در دیگر سایت ها و... بدون ذکر منبع بلامانع است
و تقاضایی از دوستان هم دارم ایراد های برنامه رو هم اعلام کنید ممنون میشم
یا علی
با سلام
اگر از دوستان کسی آخرین کامپوننت های ویندوزی تلریک (2014) رو داره ، خواهشا فایل های Dll اش رو این جا بگذاره چون حجم فایل های اون تو اینترنت زیاده
همچنین اگر کسی بتونه منو یا آیتم نوار ابزاری برای انتخاب رنگ درست کنه، ممنون می شم این جا بذاره
با درود
دوستان تو کدوم یکی از کامپوننتهایی که برای دات نت عرضه شده میشه tooltipe شبیه زیر پیدا کرد
ضمیمه 142224
یکی از ابزارهای مهم داتنت، نرمافزار BizAgi است
این نرمافزار یک BPMS در سطح جهانی است و بر پایه داتنت و Sql Server نوشته شده است
شما میتوانید در محیط این برنامه مستقیما دستورات داتنت خود را بنویسید یا از DLL هایی که با داتنت نوشتهاید در این نرمافزار استفاده نمایید
همچنین بدلیل سرویسگرا بودن این نرمافزار میتوانید از Engine آن در ساخت نرمافزارهای خود استفاده نمایید
این سیستمساز نمونهای از استفاده از این نرمافزار است
در صورتی که به یادگیری این ابزار علاقهمندید، این سایت دورههای آموزشی را در این خصوص برگزار میکند
سلام. دوستان یه راهنمایی کنید من رو
میخوام برنامه ای بنویسم که بتونم با اسکنر اثرانگشت ارتباط برقرار کنم و اثرانگشت رو اسکن کنه و اطلاعات رو بده تا بتونم تو بانک ذخیره کنم
اما اصلا نمیتونم باهاش کار کنم
لطفا راهنماییم کنید.
باتشکر
سلام وقت همگی بخیر - ببخشید شاید سوالی که میخوام بپرسم زیاد مرتبط با بحث نباشه.. در واقع میخواستم بدونم سایت من از لحاظ برنامه نویسی به چه صورت است و اینکه نیاز هست که سایت جدیدی را شروع کنم یا با همین میتونم ادامه بدم؟ ادرس سایت من برق خورشیدی
بازم عذر میخوام که خارج از بحث مطرح کردم ولی خیلی ممنون میشم که جواب بدید. ادرس ایمیل بنده : omid.roshan@outlook.com
خیلی ممنونم از وقتی که میذارید
با درود
مدتیه که ItemShortcut هایی که تو BarManager کامپوننت devexpress تو پروژه ام تعریف کردم کار نمیکنن ( به رویدادی کیبورد واکش نشون نمیدن)
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
نرم افزار TEAM Coherence رو چطور باید دانلود کنم؟