تا مکان قطعی بشه بعد یکجا بگیریم که نزدیک باشه منتظریم فعلا
Printable View
الان وضعیت چجویه؟ نشست برگزار میشه نمیشه؟ زمان و مکان دقیقش کجاست؟
نشست برگزار میشه. زمان دقیق: 10 تا 12 دیماه. مکان دقیق هم همین یکی دو روز اعلام میشه.
آدرس: شیراز، کوی زهرا نرسیده به چهارراه ایثار اداره فرهنگ و ارشاد شیراز مرکز رسانه های دیجیتال حضرت زهرا (س)
ممنون جناب شهرکی، ساعات برگزاری نشست چگونه خواهد بود؟ و اینکه ناهار و شام به عهده خودمونه؟
ناهار رو نهاد تهیه میکنه ولی شام بعهده خودتونه. ساعت برگزاری کارگاه و نشست از 8 صبح تا 8 شب هست (1 ساعت هم اون وسطها برای نهار فاصله میفته).
دوستانی که اهل اصفهان و حومه هستند به من پی ام بدن برای هماهنگی
چهارراه حافظیه نه آدرس دقیق این هست:نقل قول:
نقشه مکان نشست:
https://maps.google.com/maps?q=%D8%A...m&z=16&iwloc=A
جای خوب و سر راستیه. نزدیک آرامگاه حافظ و امام زاده شاهچراغ.
کوی زهرا- ابتدای بولوار ایثار(چهار راه ایثار) اداره ارشاد شیراز- طبقه دوم مجتمع فرهنگی دیجیتال حضرت زهرا(س)
این آدرس از توی میدان ولیعصر به طرف بلوار مدرس هست
اینم مکانش روی گوگل مپ :
https://www.google.com/maps/preview#...9!4d52.5722306
این یکی از مسیرهای رسیدن به محل نشست هست ولی توی چهارراه حافظیه نیست .
تمامی دوستانی که از مناطق شمال ایران می آیند شیراز توی ترمینال کاراندیش پیاده می شونداین دوستان باید بیایند به طرف میدان ولیعصر و داخل پایانه اتوبوس ولیعصر با خط 10 بیاید سر کوی زهرا بعد با تاکسی بیاید اونجا یا تاکسی بگیرید از ابتدای بلوار مدرس یا ترمینال کاراندیش تا جلوی در مجتمع فرهنگی رسانه های دیجیتال.
افرادی که از جنوب ایران میایند توی ترمینال امیرکبیر یا مدرس پیاده می شوند از ترمینال امیرکبیر یامدرس تا محل نشست 2یا 3 کورس هست که باید با تاکسی بیایند. ترمینال مدرس 2یا 3 کورس قبل از کوی زهرا هست.
اگر کسی بخواهد از طرف میدان گلستان شیراز بیاد باید از کلبه بیاد توی فضیلت و از اونجا 2کورس تاکسی بگیره و بیاد کوی زهرا
یا من یا آقای عابدی یکمون شماره می دهیم تماس بگیرید.
خانم جعفری اگه میشه ساختمان محل نشست رو روی نقشه مشخص کنید
ممنان
سلام
هنوز نتونستم ساختمان محل را روی نقشه مشخص کنم پیداش کردم چشم . ولی نگران نباشید مکان سر راستی هست .
سلام به همگی
اقا یه امار بدید ببینم چند نفر تو نشست شرکت میکنن؟
برای اسکان میخوام با چنجا صحبت کنم
هر اتاق رو برای چند نفر بگیرم؟؟
رزرو کردید یا نه هنوز؟
بچه هایی هم که 1 روز زودتر میان پ.خ بدن :چشمک:
10 نفر در مجموع تا الآن ثبت نام کردن. لطفاً بقیه هم سریعتر اقدام کنن تا لااقل 15 نفر بشیم.
من یه اتاق دونفره بصورت آنلاین اجاره کردم تقریبا نزدیکه به همون محل برگزاری نشست هستش واسه یه نفر جا هست اگه کسی از دوستان خواست بگه.
سلام
من نتونستم ساختمان را روی گوگل مپ پیدا کنم آقای عابدی شما لطفا یه چک می کنید ببینید می تونید ساختمان اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شیراز را روی گوگل مپ پیدا کنید. آقای عابدی شما می تونید 15 دقیقه قبل از نشست اونجا باشید.؟لطفا به من خبر بدهید.
ممنونم
محل نشست قبل از اداره ثبت احوال شیراز قبل از چهاراه ایثار هست. اگر دوستان سمت راست خودشون را نگاه کنند می بینندش .
بچه ها ببینید یک پیشنهاد
الان مثلا 10 نفر هستید (مثال)
من میرم 2 3 تا اتاق براتون میگیرم کلا و بعد دیگه خودتون تقسیم بشید
الان پ.خ جدا جدا اومده گیج شدم یکم :لبخند:
نظرتون چیه اینجوری ؟
اگر اینجوری اوکی هست 10 نفری که قرار هست تشریف بیارن همینو لایک کنن
اگرم کسی به هر دلیلی نمیخواد با جمع باشه پ.خ بده که براش جدا رزرو کنم.
من صرفاً آدرسی که خانم جعفری بهم گفتن رو نوشتم.
من این دو عکس رو گرفتم (موقعیت اداره ثبت احوال شیراز که خانم جعفری بهش اشاره کردن، نسبت به کوی زهرا و بلوار مدرس). ربطش به اداره ارشاد رو نمیدونم ولی گفتم بگذارم شاید تو پیدا کردن موقعیت کمک کنه.
اینم مختصاتش (اگه خواستین تو Google Maps جستجو کنید) :
29.594804,52.56254
ضمیمه 114479
ضمیمه 114478
آدرس همان آدرسی هست که من به آقای شهرکی دادم و ایشون ذکر کردند.
اداره ثبت احوال توی چهارراه ایثار قرار داره و اداره فرهنگ و ارشاد 200تا 250 متر پایین تر از اداره ثبت احوال و طرف مقابل اداره ثبت قرار داره . جنب اداره فرهنگ چند تا مغازه وجود داره یکی سوپری هست و چند تا مغازه دیگه که آخرین مغازه میخوره به چهارراه ایثار قبل از این مغازه ها اداره فرهنگ وجود داره. خواستم از روی اداره ثبت محل را روی نقشه و گوگل مپ پیدا کنم که موفق نشدم.
خب پس اونجور که از حرفای خانوم جعفری میشه نتیجه گرفت و تا اونجایی که بنده فهمیدم مکان نشست تقریبا اونجایی هست که با رنگ سفید مشخص کردم.
درسته خانوم جعفری ؟ همینه ؟
ضمیمه 114497
اداره ارشاد شیراز چها راه حافظیه نیستنقل قول:
اما اداره ی فرهنگ و ارشاد چهاراه حافظیه هست
مبدا را اینجوری مد نظر بگیرید آقای عابدی از میدان ولیعصر که میام توی بلوار مدرس باید از بنیاد جانبازان و ایثارگران رد میشه از سر آزادگان هم رد میشه زیر یک پل هوایی نگه میداره بعد دست راست باید با تاکسی های خطی همون قسمت بیاید اونجا و مرکز رسانه های دیجیتال طبقه دوم اداره ارشاد هست.از کجایی که پل هوایی هست دست راست میاد طرف محل نشست و کوی زهرا و روبرو هم میره طرف فلکه گل سرخ مسیر مقابل برمیگرده میدان ولیعصر و دست چپ هم میره توی فضیلت و بلوارنصر
بستگی داره از کجای شیراز میخواهید بیاید این آدرسنقل قول:
الان نمیدونم از کجا حساب کردید
یه مسیر دیگه اش این هس که از طرف چهاراه زندان و عادل آباد و 500دستگاه ، بنی هاشمی و... تمام مسیرهایی که این حومه هست بیاید دروازه کازرون و با یک کورس تاکسی جلو در اداره ارشادپیاده شوید البته روبری اداره ارشاد بعد بیاید این طرف خیابون.
سعی می کنم 10یا 15 دقیقه قبل خودم را برسونم اونجا پس دوستان نگران نباشید.
پیشنهاد میکنم آقای عابدی و خانم جعفری، یک قرار حضوری با هم بگذارین و همراه هم به محل نشست مراجعه کنید تا محل دقیقش مشخص بشه. اگه موبایلتون GPS داره هم قبلش نقشه شیراز رو Download کنید تا وقتی اونجا رسیدین، دقیقاً روی نقشه موقعیتتون رو نشون بده و همه ابهامات از بین بره. اینجور آدرس دادن، مناسب کسانی هست که آدرسهای شیراز رو میشناسن و کسانی که آشنایی چندانی با مسیرها ندارن، به مشکل برخورد خواهند کرد و تاکسی ها هم اگه بخوان، به راحتی میتونن طرف رو چند دور الکی بچرخونن و پول کرایه چند برابر بگیرن. ضمناً یک عکس بهتر از چند صفحه متن و توضیح میتونه عمل کنه.
خانم جعفری الان دوستان هیچی متوجه نمیشن چون با شیراز که اشنایی ندارن.
بعلاوه فکر کنم اداره ی ارشاد مرکزی چهاراه حافظیه هست (دوستم اونجا کار میکنه :| )
اونجایی که میگید یکی دیگه از شعب اداره ی ارشاد ممکن هست باشه
من فردا احتمالا برای اسکان بچه ها اونطرفا یه چرخی بزنم سعی میکنم پیداش کنم اگر شد.
----------------------------------
سلام
ببخشید بچه ها روز اول نشست ساعت 9 شروع میشه و من 15 دقیقه قبل اونجا هستم.
نگران نباشید خودم شماره میدهم تا کسی سردر گم نشه.
ولی کاش آدرس حدودی رو مشخص کنید که چهارراه حافظیه هست یا چهارراه ایثار.
شاید شعبه اصلی اداره ارشاد چهارراه حافظیه باشه ولی شما باید بیاید شبعه چهارراه ایثار
آدرسی که من دادم. محل نشست اونجاست . این آدرس :
کوی زهرا - ابتدای بلوار ایثار(چهارراه ایثار) -اداره ارشاد شیراز- طبقه دوم مجتمع فرهنگی دیجیتال کوی زهرا نه چهارراه حافظیه
داداش پست های قبلی رو بخون گفتم که اگر میخواید جزء جمع باشید یه لایک کنید
الان 6 نفر براشون ردیف کردم با شما میشید 7 نفر
شرایط رو به اقای xpatriot گفتم که به نمایندگی از 5 نفر با هم مذاکره داشتیم
از ایشون بپرسید و بگید اسمتونو جزء لیست بنویسن چون الان ظرفیت تکمیل هست با شما البته
دوستان اگر میخواید جایی رو رزرو کنید بصورت گروهی خب هرچه سریعتر بگید که میاید اینجا نخواید تازه دنبال جا بگردید
دوستان لطفا مثل بابل نشه (موش دوني بود) يك جاي مناسب باشه حدالامكان بشه خوابيد نه مثل بابل
ممنون از
omidabedi
کجا موش دونی بوووووووووووووووووووووووو د؟؟؟ 5 نفر دیگم جا میشد کهههههههههههههههههههههههه هههههه:گیج:
با این آدرسایی که داده شد خوبه 4 گروه شیم تو 4 منطقه با مین یاب بگردیم دنبال آدرس هرجا بمب بود اونجا محله ولی اگه کسی پاش رفت رو بمب سوخته.:لبخند:
بابا این همه هایو هو نداره که مگه شیراز 4 تا خیابون بیشتر داره ؟هوووووووووووم؟:خجالت:
http://cdn.img42.com/f101785bf39ac38...ea0d739529.gif
ببینید دوستان
هرجای شیراز که هستید باید خودتون رو برسونید به میدان ولیعصر (ولیعصر قصرالدشت هم داریم که منظور اونجا نیست/هر جا هستید بگید ولیعصر اگر پرسیدن کدومش بگید مدرس)
حالا میخواید پایانه ی تاکسیرانی هرجا باشید میخواید ترمینال باشید میخواید فرودگاه باشید ادرس بدید ولیعصر-->بلوار مدرس-->سر فضیلت
حالا الان فظیلت که باشید همونجور که مشخص کردم یه پارک هست اسمش پارک فظیلت هست روبروی پارک خیابان ایثار هست مستقیم میاید تو خیابان ایثار چهاراه ایثار محل نشست در نظر بگیرید حالا 100 متر پایین بالا خبری نیست
پس چی شد؟
شد بلوار مدرس/سر فظیلت/خیابان ایثار/رسانه ی دیجیتال فرهنگ و ارشاد.
اونایی که براشون هتل رزرو کردم
مکانش میدان ولیعصر هست.با فاصله ی 1 کورس از سر فظیلت (همون پارک فظیلت)
طبق نقشه توضیح دادم حالا اگر 100 متر کم و زیاد بود یبار که برید یاد میگیرید
ممنون از آقای عابدی و خانم جعفری.
ما که از غرب میایم, کدوم ترمینال پیاده میشیم؟