حق با گوگل هست :D
چرا که میدان ولیعصر رو بستن و یه تیکه از بلوار مدرس که میخوره به ولیعصر 1 طرفه هست
اینم نکته ی بدش :|
Printable View
بچه ها برای اسکان 1 نفر دیگه جا هست هرکسی میخواد زود بگه تا اسمشو تو لیست وارد کنم.
جزئیاتش هم از اقای xpatriot بپرسید
فقط تا اخر امروز ظهر وقت هست
دوستان شیراز هوا سرده لباس گرم بیارید.
شنیدم این چن روز اخر هم ممکن هست بارون بیاد (نیومد نریزید سرماا :لبخند: منم تو سایت خوندم)
سلام
اینم شماره من فردا صبح سعی می کنم 10 دقیقه قبل اونجا باشم اگر کسی توی اومدن به اونجا به مشکل خورد یا من تماس بگیره .
09336926467
شماره تماس من هم 09156309626 هست. بنده هم نیم ساعت قبل اونجا هستم.
دوستان همین الان عکس های جلسه ی اول نشست رو تهیه کردم و گذاشتم توی صفحه ی فیسبوک و توئیتر نهاد
می تونید ببینید :
http://facebook.com/IranNahad
http://twitter.com/Iran_Nahad
کاش فیلم هم بر می داشتین :لبخند:
فیلم هم هست. بعد از نشست توی کانال You Tube میگذاریم.
درود و ...
چنل RaidCall ایران نهاد هم راه اندازی شد.
آدی: 5353022
جلسات داخل این چنل برگزار خواهد شد درضمن دوستانی که میخواهند Live گفتگو کنند می توانند از امکانات این ابزار استفاده کنند.
سعی کنید آنلاین باشید تا بقیه هم بتونند از تجربیات شما استفاده کنند نياز به كمك بود با شما مشورت كنند.
برنامه RaidCall رو هم میتونید از اینجا دانلود کنید:
http://soft98.ir/internet/messenger/3025-raidcall.html
http://www.raidcall.com
البته فقط با IP ایران کار میکنه و نباید از V-P-N و امثال اون استفاده کنید.
آی دی که دادید رو باید چه کاری انجام بدیم باهاش در برنامه ؟؟
سمت چپ برنامه (بالا سمت چپ) یه فیلد داره نوشته search این ایدی رو اونجا بزنید بعدش enter کنید. وارد چنل می شید.
سلام
آقای شهرکی خواستم اگر اجازه بدید کرمان رو هم در صف برگزار کنندگان جلسات ایران نهاد قرار بدم.
در صورتی که مایل هستید با هم گفتگو کنیم فکر می کنم بتونم یه جای خوب رو پیدا کنم.
با تشکر.
فکر میکنم نشست بعدی نهاد توی سال آینده برگزار بشه. فعلاً کلی کار داریم و پروژه های مختلفی هم تعریف شده که باید بین اعضا توزیع بشه. فایل پروژه ها رو من یا آقا مهرداد میگذاریم که دوستان در جریان باشن. فقط یک نکته رو لازمه بگم. توی نشست مصوب شد که اون دسته از دوستان دپارتمان PHP که هنوز به فریمورک Yii مسلط نشدن، به وضعیت غیرفعال تبدیل بشن (دپارتمان آزاد) و پروژه به اونها داده نمیشه تا وقتی که اعلام آمادگی کنن و این اعلام آمادگی هم نباید از دو هفته بیشتر طول بکشه. حالا میخواین پکیج رو تهیه کنید یا PDF بخونید یا هر کار دیگه، بستگی به خودتون داره. البته کسانی که در نشست بودن، یک هفته زمان دارن که هم توی Yii به مرز آمادگی برسن و هم پروژه ای که بهشون داده شده رو انجام بدن.
منتظر اعلام اماگی افراد هستیم برای اجرای پروژه ها
فریمورک و طراحی و حتی امنیت
دسته بندی کلی و نهاد انجام داده اما هر کسی توانمندی خاصی داره برای کار روی پروژه ها میتونه خودش اعلام کنه
عنوان های پروژه هم اعلام میشه به زودی
یک نکته که لازمه درمورد پست قبلیم (مدت زمان دو هفته ای) بگم اینه که این محدودیت زمانی برای کسانی هست که میخوان پروژه دریافت کنن و ممکنه کسانی هم باشن که به انتخاب خودشون، میخوان توی دپارتمان آزاد بمونن تا زمانی که اطلاعاتشون تکمیل بشه و انتظار پروژه هم فعلاً ندارن و فقط حق عضویت رو پرداخت میکنن و توی سودهای کلی نهاد برحسب سهامشون شریک میشن، تا زمانی که به تسلط کافی برای دریافت پروژه برسن.
استاد الان کسی که میخواد پروژه انجام بده باید چیکار کنه دقیقا؟
اول باید اگه توی دپارتمان PHP هست، به تسلط کافی روی Yii برسه تا جایی که وقتی بهش پروژه دادیم، به راحتی بتونه کار کنه. برای اطلاعات بیشتر با مدیران دپارتمان خودتون در ارتباط باشین. البته فکر میکنم برای آقای شیخله یک مشکل موقت پیش اومده که تا زمان رفعش میتونید با آقای حسین زاده مکاتبه کنید. همچنان برای کسب اطلاعات بیشتر از سیستم ارتباطی داخلی دپارتمانتون توی سامانه اطلاع رسانی نهاد استفاده کنید.
سلام
آقای ناطقی با این چنل چطوری باید کارکرد؟singout اون کجاست؟
من نمیدونم چه جوری باید ازش استفاده کنم.لطفا یکی منو راهنمایی کنه
Signout نداره. کافیه Tab مربوطه رو ببندین.
از دوستان عزیز تقاضا دارم عکس واقعیشون رو هم توی پروفایلشون توی RaidCall بگذارن.
درود و ...
آموزش كار با نرم افزار رو براتون آپلود كردم فايل Extractor همراه با فيلم هست
جايي مشكل بود Yahoo ID من shahriyar_sairon هست PM بدين در خدمتم.
دانلود آموزش
دوستانی که آماده همکاری هستند برای بازنویسی سامانه اطلاع رسانی و مشارکت در اولین پروژه نهاد، امشب ساعت 9 شب تشریف بیارن سالن کنفرانس کانال ایران نهاد در RaidCall (کانال 5353022)
پیشنیازها:
آشنایی و تسلط کافی به فریمورک Yii (اعضای دپارتمان PHP)
آشنایی با اصول طراحی (اعضای دپارتمان گرافیک)
آشنایی با مراحل تبدیل PSD به قالب سایت و طراحی Responsive و Retina Ready (اعضای دپارتمان طراحی و برنامه نویسی سمت کلاینت)
کسانی که هرگونه ایده خلاقانه دارن هم میتونن تشریف بیارن.
من شاید نتونم بیام
اما این نظره منه
راستی جناب شهرکی،به این شکل هم زیاد خوب نیست،همش بیایم اینجا پست بدیم میخوایم اینکارو بکنیم بیاین اعلام امادگی کنین،همینو هم ی بخشش کنین توی سامانه که فعالیت لیست بشه،نیاز ها و ... درج شده باشه؛افراد اعلام امادگی کنن
دیگه هم کارمون راحتتر میشه،سیستم به طور خودکار تشخیص میده که کاربر شرایط لازم داره یا نه و...
آقا سبحان اتاق فکر با توجه به همین پیشنهاد شما ایجاد شده و هدفش هم جمع آوری و مدیریت ایده های اعضاست.
خوشحالم که واسه نهاد مفید واقع شدم
من برنامه رو دانلود کردم و عضو شدم .
در هنگام لاگین توی برنامه این خطا رو میده
"Connection has failed, please try again later (Error code: 22)"
اگه پراکسی باز دارین، ببندید. IP رو نتونسته Set کنه.
این هم از فایل صوتی نشست آنلاین امشب در RaidCall
دانلود
فکر میکنم جواب سؤالات خیلیها توی این نشست داده شده باشه. اگه کسی هنوز ابهامی داره، خوشحال میشیم مطرح کنه.
یکی از اعضای محترم نهاد که متأسفانه نه توی نشست شیراز حضور داشتن و نه توی نشست آنلاین دیشب، یکسری سؤال و ابهام براشون پیش اومده که با یکی دیگه از اعضا بصورت اینترنتی (چت) مطرح کردن که از اونجا که ممکنه برای بقیه هم جای سؤال باشه، ترجیح دادم همینجا بصورت عمومی جواب بدم:
نهاد قرار نیست کسی از اعضای عادی رو بیمه کنه. سابقه کاری که نهاد به اعضا ارائه میده، همون رزومه پرباری هست که با فعالیت خودش توی نهاد بدست میاره و هرکدوم از اعضا میتونن توی یک شرکت دیگه مشغول به کار باشن و در عین حال، از مزایای نهاد هم بهره مند بشن. ازطرفی اگه کسی اعلام آمادگی کرد که میتونه توی شهر خودش یک شعبه از نهاد رو راه اندازی و مدیریت کنه و دسترسی اعضای شهرش رو به نهاد، تسهیل کنه و خدمات نهاد رو بهشون بصورت بومی و محلی ارائه بده (مثل جلسات و کارگاههای آموزشی و...) طی یک قرارداد جداگانه، جزو اعضای هیئت مدیره میشه و از مزایایی مثل بیمه و سابقه کار و... برخوردار خواهد شد. بقیه اعضا هم طی یک قرارداد دیگه، عضو عادی نهاد میشن و حوزه وظایف و اختیاراتشون مشخص میشه و تمام جزئیات سیستم مالی و خرید سهام (ازطریق پرداخت حق عضویت ماهانه) و میزان مشارکت در سود و راههای بررسی و مشاهده سهام خریداری شده و موارد حقوقی دیگه مثل شرایط لغو قرارداد و... توی قراردادشون مشخص خواهد شد.نقل قول:
قضیه بیمه اعضا چی میشه؟
برای انجام پروژه های نهاد، چه اونهایی که از مشتری گرفته میشه و چه اونهایی که داخل خود نهاد تعریف میشه، به تیم اجراکننده پول داده میشه. کی گفته پروژه های نهاد رایگانه؟نقل قول:
هیچ کدوم از این برنامه ها عملی نیست. بین خودمون باشه ولی حس خوبی ندارم. دلایلشم واضحه. نشدنیه. الان این پروژه ها که میخوان بدن به اعضا پروژه های خود نهاد هست دیگه آره؟ یعنی بابتش پول نمیدن. درسته؟
منظورشون بنده هستم که توی نشستها گفتم بخاطر راه اندازی دپارتمان آموزش و پیگیری بیشتر کارهای نهاد، از کارم در اصفهان استعفا دادم و اومدم شیراز تا شعبه نهاد رو در شیراز راه اندازی کنم. نمیدونم منظورتون از دلایل دیگه چیه و باید به دید اتهام مبنی بر سوء استفاده مالی از درآمدهای نهاد بهش نگاه کنم یا صرفاً منظورتون دلایل شخصی و... بوده ولی درهرحال اگه توی نشستها حضور داشتین (بخصوص نشست شیراز)، متوجه میشدین که با توجه به بررسیها و ارزیابیهایی که توی این مدت بعمل اومده، خیلی هم کار پرریسکی نیست و همه جوانب کار سنجیده شده.نقل قول:
کسی رو این کار پر ریسک استعفا نمیده. دلایل دیگه ای داشته
هم بله و هم نه. امتیاز تمامی سایتها و پروژه ها متعلق به نهاده ولی هر فرد توی نهاد یک رزومه داره که با انجام پروژه ها، بروزرسانی میشه و دقیقاً مشخصه که هر پروژه رو کدوم اعضا در نهاد انجام دادن و تیم برنامه نویسی کیا بودن و تیم طراحی از چه اعضایی تشکیل شده بوده و... بنابراین، عملاً حقوق تیم توسعه و پشتیبانی و بازاریابی و... محفوظه و کسی قرار نیست حقی رو بقیه پایمال کنه. ضمناً نهاد یک شرکت شخصی نیست. سهامی خاصه.نقل قول:
الان دقیقاً سهام و امتیاز سایت و پروژه هایی که اعضا میسازن رو به نام کی میزنن؟ به نام شرکت شخصی.
واقعاً شما قوانین رو مطالعه کردین؟ اولاً مالک شرکت فقط هیئت مؤسس هستن و حتی هیئت مدیره هم نمیتونه ادعای مالکیت داشته باشه. ثانیاً توی سهامی خاص، اعضای شرکت (که میتونه شامل دربان و نگهبان و... و کلاً کسانی که اسمشون توی فهرست اعضا به اداره ثبت شرکتها اعلام میشه) میتونن سهام بخرن و تفاوتش با سهامی عام در اینه که توی سهامی عام، سیستم فروش سهام و توزیع برگه های خرید سهام و... مطرح میشه ولی توی سهامی خاص، این موارد داخلیه و بخاطر قضایایی مثل پولشویی و... که ازطریق شرکتهای سهامی خاص انجام میشد، امروزه اینجور شرکتها زیر ذره بین دقیق اداره ثبت شرکتها و بانک مرکزی و سایر ارگانهای مربوطه هستن و باید ماهانه فهرست اعضا و میزان سهام و... رو اعلام کنن.نقل قول:
سهامی خاص اسمش روشه داداش. سهامی خاص. طبق قوانین شرکتها فقط هیئت مدیره مالک شرکت هستن. این حرفا رو من نمیگم. اساسنامه میگه.
دوست عزیز، یک شرکت سهامی خاص میتونه هر وقت تواناییش رو داشت، ارزش سهامش رو ببره بالاتر (که طبیعتاً مالیات و... رو باید بیشتر بده) و سهام جدید رو اعضا خریداری کنن. حالا ما میخوایم این کار رو ماهانه انجام بدیم. صحبت انتقال نیست. صحبت تعریف سهام جدید و واگذاری مجدد به اعضا هست. ضمناً قبلاً هم گفتم برای خرید سهام لازم نیست عضو هیئت مدیره باشین.نقل قول:
سهامی خاص هست نمیشه انتقال داد که. باید عضو هیئت مدیره باشید. یا چیزی شبیه این. خوب وقتی اونا هیئت مؤسس هستن دارن سهامو به اعضای نهاد انتقال میدن. شما که جزء شرکت نیستی که.
دوست عزیز، شما که شرکت دارین (که بعید میدونم اصلاً در قالب سهامی خاص یا عام باشه - وگرنه با جزئیات و تفاوتهاشون آشنا میشدین)، بد نیست بدونید که سهامی خاص هم میتونه سهامش رو تقسیم کنه که بقیه بخرن و تنها تفاوتش با عام در اینه که افراد باید اول عضو شرکت باشن و بعد میتونن سهام بخرن و هیچ ربطی هم به عضو هیئت مدیره بودن یا نبودن، نداره. فقط کافیه عضو شرکت باشن.نقل قول:
داداش تو برو اساسنامه بگیر بخون. من خودم شرکت دارم. من که گفتم. گفتم چون شرکت شخصی هست بیایید سهامو تقسیم کنید هرکی سهام بخره. الان شرکت خصوصی هست / مالک شرکت هیئت مدیره هستن. صنایع بزرگ کشور سهامی عام هست. شما میتونی بری اوراق بهادار بعنوان سهام بخری. سود بهت میدن.
شما که تفاوت شرکت خصوصی رو با سهام خاص نمیدونید، فکر نمیکنم تفاوت شرکت تعاونی رو هم با سهامی خاص درک کنید. تعاونی کلی دردسر داره و باید زیرنظر بنیاد تعاون و... بریم و صندوق تعاونی راه بندازیم و وام و اینجور مباحث داشته باشیم و مباحث اینچنینی که باعث میشه از دغدغه اصلی نهاد که بیشتر حول محور گردش مالی و ایجاد درآمد برای اعضا و اخذ و توزیع پروژه و آموزش و... است خارج بشیم و یک بنگاه اقتصادی بشیم.نقل قول:
اگر الان این مباحثو مطرح کنم میگن چرا الان گفتی دیگه جای این بحثا نیست و داری حاشیه سازی میکنی منم نمیخوام نظر بچه ها رو به نهاد برگردونم چون تا الان کار ناصحیحی ندیدم بجز اینجور چیزا. بعدشم بر اساس اهداف نهاد میتونستن بجای شرکت خصوصی تعاونی ثبت کنن که بیشتر به اهدافمون که کمک به جامعه برنامه نویسان هست نزدیکه
دوست عزیز، اگه واقعاً به نهاد احتیاج دارین و بهش هم اعتماد دارین، میتونید فعالیت کنید. درغیر اینصورت برای هیچ کسی کارت دعوت نفرستادیم و هیچکسی رو هم مجبور نکردیم که عضو نهاد باشه.نقل قول:
به من ربطی نداره اصلاً. فقط گفتم که به این دلایل نمیخوام دیگه عضو نهاد باشم.
این حرف هارو من زدم.اگر هم تا کنون مطرح نکردم دلیلشو گفتم
دلیل اینکه شرکت نکردم هم به همون عضو محترمی که این حرف هارو گفته,گفتم.و اصلا دلیلی نمیدونم بخوام جواب پس بدم بابتش.نقل قول:
اگر الان این مباحثو مطرح کنم میگن چرا الان گفتی دیگه جای این بحثا نیست و داری حاشیه سازی میکنی منم نمیخوام نظر بچه ها رو به نهاد برگردونم چون تا الان کار ناصحیحی ندیدم بجز اینجور چیزا. بعدشم بر اساس اهداف نهاد میتونستن بجای شرکت خصوصی تعاونی ثبت کنن که بیشتر به اهدافمون که کمک به جامعه برنامه نویسان هست نزدیکه
این پست رو هم من تو تاپیک نذاشتم که بگید خواستی توی نشست شرکت کنید پس اینجور جواب هایی رو ندید.
بحث ما هم با قاصد راه اصلا این نبود اما ایشون دلیل خواستن منم دلایل خودمو اوردم چه صحیح چه ناصحیح
اگر میخواستم سنگ جلوی پای نهاد بزارم اینجا مطرح میکردم.
فکر خودم هست و باعث میشه خودم کنار گیری کنم کسی رو مجبور نکردم که بخواد از نهاد کناره گیری کنه. (البته کنارگیری خودم هم مربوط به فقط این مسائل نمیشه و مشکلات شخصیم هم دخیله).
اما بریم سر بحث سهام و شرکت ها (اصلا ربطی به من نداره اما چون مطرح شده منم چیزایی که میدونم رو بگم)
بریم سراغ بند 8 اساس نامه )
طبق این بند تا زمانی که اوراق سهام صادر نشده,شرکت باید به صاحبان سهام گواهینامه موقت سهم بده که معرف نوع سهام,تعداد و مبلغ پرداختی ان فرد میباشد.
بند 9) غیر قابل تقسیم بودن سهام
سهام شرکت غیر قابل تقسیم است.مالکین مشاع مکلفند تنها به یک نفر نمایندگی بدهند (چیزی که اقای شهرکی گفتند.در واقع تقسیم سهام داخلی هست و فقط سهام شما در داخل همون شرکت به رسمیت شناخته میشه و هیچ حق حقوقی برای سهامدار خارج از شرکت نداره)
بند 10) انتقال سهام با نام
تنها با موافقت هیئت مدیره سهامداران حق انتقال سهام رو دارن/نقل و انتقال باید در دفتر ثبت سهام شرکت ثبت بشه و سهامداران یا نمایندگانشون باید در دفتر شرکت حاضر شده و نقل و انتقال رو گواهی کنن.
نقل و انتقال سهام با نام بدون رعایت نشریفات بالا از درجه ی اعتبار ساقط بوده.
بند 11 )مسئولیت سهامدار
مسئولیت سهامداران فقط به مبلغ اسمی سهام انها است.
ماده 54 ) از 15 روز قبل از انعقاد مجمع عمومی سالانه هر صاحب سهم میتواند در مرکز اصلی شرکت به صورت حساب ها و صورت اسامی صاحبان سهام مراجعه کرده و از ترازنامه و حساب سود و زیان شرکت رونوشت بگیرد.
دقیقا نفهمیدیم که ایا اعضا سهامدار محسوب میشن یا خیر/اگر اره چه نوع سهامداری؟سهام ساختگی یا سهام واقعی ؟ایا میشه واقعا مدیریت کرد؟برای اینگونه مسائل مثل بند 54 چه فکری کردید ایا اعضا (همون سهام داران) میتونن
صورت وضعیت شرکت رو بدون مراجعه ی حضوری مشاهده کنن.(حالا یا سالیانه یا هرجور دیگه)
عضو با سهامدار فرق میکنه.
بحث بیمه رو خودتون مطرح کردید من نگفتم که شما دلیل بر انجام ندادنش بیارید.
طبق گفته ی کسی که در نشست حضور داشته:
پروژه ها به 2 دسته تقسیم میشن:
1.پروژه های خود نهاد که خود اعضا انجام میدن و بابتش پولی دریافت نمیکنن
2.پروژه هایی که میگیرن از بیرون و بابتش حق الزحمه دریافت میشه.
عین مفهوم صحبت های ایشون.که شما گفتید نه اینجور نیست و بابتش به اعضایی که مشارکت کردن حق الزحمه پرداخت میشه/حالا یا ایشون در نشست اشتباه متوجه شدن
یا من اشتباه متوجه شدم یا ایشون اشتباه فرمودن.
فعالیت هرجا انجام بدن جزء رزومشون محسوب میشه فرق نمیکنه توی کجا باشه.نقل قول:
نهاد قرار نیست کسی از اعضای عادی رو بیمه کنه. سابقه کاری که نهاد به اعضا ارائه میده، همون رزومه پرباری هست که با فعالیت خودش توی نهاد بدست میاره
مزایای نهاد که 17 18 صفحه از تاپیک رو شامل میشه و بحث هایی که درونش شده و قوانین وضع شده رو یکجا جمع کنید که عضو جدید و من نوعی که تو نشست نبودم مطلع باشم و رفع ابهام بشه و نیاز بباشه 1700 پست رو از ابتدا بخونم و بدونم که وقتی توی نهاد هستم دقیقا حق من به عنوان عضو چیه,چه انتظاراتی داشته باشم و مسئولیتم چیه.
ایشون (همون قاصد راه) بدلیل نداشتن اطلاعات کافی و قانع کننده برای سوالات من این حرف رو زدن که ایشون استعفا داده برای نهاد و ....نقل قول:
کسی رو این کار پر ریسک استعفا نمیده. دلایل دیگه ای داشته
منظورشون بنده هستم که توی نشستها گفتم بخاطر راه اندازی دپارتمان آموزش و پیگیری بیشتر کارهای نهاد، از کارم در اصفهان استعفا دادم و اومدم شیراز تا شعبه نهاد رو در شیراز راه اندازی کنم. نمیدونم منظورتون از دلایل دیگه چیه و باید به دید اتهام مبنی بر سوء استفاده مالی از درآمدهای نهاد بهش نگاه کنم یا صرفاً منظورتون دلایل شخصی و... بوده ولی درهرحال اگه توی نشستها حضور داشتین (بخصوص نشست شیراز)، متوجه میشدین که با توجه به بررسیها و ارزیابیهایی که توی این مدت بعمل اومده، خیلی هم کار پرریسکی نیست و همه جوانب کار سنجیده شده.
منم گفتم خدمتشون که کسی روی زندگی خودش ریسک نمیکنه و بیاد این کارو کنه.....
حتما دلایل دیگه ای داشتن منظور نه مادی بوده نه چیز دیگه و شخصی هست به ما هم ربطی نداره اما اینکه بیایم این رو سند قرار بدیم برای قبولوندن حسن نیت شرکت و نهاد به اعضا فکر نمیکنم درست و منطقی باشه :).
طبق گفته های شما هرکسی حقوقش برای هر پروژه محفوظ هست.نقل قول:
الان دقیقاً سهام و امتیاز سایت و پروژه هایی که اعضا میسازن رو به نام کی میزنن؟ به نام شرکت شخصی.
هم بله و هم نه. امتیاز تمامی سایتها و پروژه ها متعلق به نهاده ولی هر فرد توی نهاد یک رزومه داره که با انجام پروژه ها، بروزرسانی میشه و دقیقاً مشخصه که هر پروژه رو کدوم اعضا در نهاد انجام دادن و تیم برنامه نویسی کیا بودن و تیم طراحی از چه اعضایی تشکیل شده بوده و... بنابراین، عملاً حقوق تیم توسعه و پشتیبانی و بازاریابی و... محفوظه و کسی قرار نیست حقی رو بقیه پایمال کنه. ضمناً نهاد یک شرکت شخصی نیست. سهامی خاصه.
تغییر نام ها (نهاد حمایت از برنامه نویسان/شرکت مهندسی طراحان مهرافرین) فکر میکنم یکم تناقض وجود داشته باشه.
الان میخواید بگید که اسم شرکت بود دیگه باید یه چیزی میذاشتیم.اما فردا شما توی کپی رایت هر سایت مینویسید طراح:شرکت مهندسی طراحام مهر افرین
خب این الان چه حقی رو برای تیم مجری بهمراه داره ؟فردا میگن فلان شرکت این کارو کرده پس حق معنوی و حتی مادی ای رو برای تیم طراح بهمراه نداره.
و اینجور چیزها
منظور من از هیئت مدیره همون موسس و مالکان سهام هست این به کنارنقل قول:
سهامی خاص اسمش روشه داداش. سهامی خاص. طبق قوانین شرکتها فقط هیئت مدیره مالک شرکت هستن. این حرفا رو من نمیگم. اساسنامه میگه.
واقعاً شما قوانین رو مطالعه کردین؟ اولاً مالک شرکت فقط هیئت مؤسس هستن و حتی هیئت مدیره هم نمیتونه ادعای مالکیت داشته باشه. ثانیاً توی سهامی خاص، اعضای شرکت (که میتونه شامل دربان و نگهبان و... و کلاً کسانی که اسمشون توی فهرست اعضا به اداره ثبت شرکتها اعلام میشه) میتونن سهام بخرن و تفاوتش با سهامی عام در اینه که توی سهامی عام، سیستم فروش سهام و توزیع برگه های خرید سهام و... مطرح میشه ولی توی سهامی خاص، این موارد داخلیه و بخاطر قضایایی مثل پولشویی و... که ازطریق شرکتهای سهامی خاص انجام میشد، امروزه اینجور شرکتها زیر ذره بین دقیق اداره ثبت شرکتها و بانک مرکزی و سایر ارگانهای مربوطه هستن و باید ماهانه فهرست اعضا و میزان سهام و... رو اعلام کنن.
قوانین انتقال سهام و مالکیت سهام رو نوشتم و لازم به توضیح دوباره نیست -- کار ما (نهاد) قانونی هست و فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه از این نظر
صحبت بیشتر اینجاست کهنقل قول:
سهامی خاص هست نمیشه انتقال داد که. باید عضو هیئت مدیره باشید. یا چیزی شبیه این. خوب وقتی اونا هیئت مؤسس هستن دارن سهامو به اعضای نهاد انتقال میدن. شما که جزء شرکت نیستی که.
دوست عزیز، یک شرکت سهامی خاص میتونه هر وقت تواناییش رو داشت، ارزش سهامش رو ببره بالاتر (که طبیعتاً مالیات و... رو باید بیشتر بده) و سهام جدید رو اعضا خریداری کنن. حالا ما میخوایم این کار رو ماهانه انجام بدیم. صحبت انتقال نیست. صحبت تعریف سهام جدید و واگذاری مجدد به اعضا هست. ضمناً قبلاً هم گفتم برای خرید سهام لازم نیست عضو هیئت مدیره باشین.
سهام رو چه کسانی میتونن بخرن؟چگونه؟
ایا اعضا هستن ؟
ایا اعضا با حق عضویتی که میدن سهام میخرن و سهامدار محسوب میشن ؟
اگر بله طبق قوانین نقل و انتقال سهام که همون اول گفتم و با توجه به زیاد بودن اعضا و همچنین رشدش در اینده این سیاست مدیریتی مشکل نداره عایا ؟
ایا میخواید مثلا 100 نفرو دعوت کنید دفتر بهش سهام بدید و توی دفتر ثبت کنید
ایا شدنیه ؟این وعده ها شدنی نیست پس چرا اینجوری میگید.
اینکه بگیم شما سهام دار هستی با حق عضویتت خب درست و قانونی نیست.
این ابهامات باید برطرف بشه و ادعاهای محال باید به وعده های شدنی تبدیل بشه.
یا شاید هم من (ما) از صحبت های شما اشتباه برداشت کردیم.
:) دیگه نشدنقل قول:
شما که تفاوت شرکت خصوصی رو با سهام خاص نمیدونید، فکر نمیکنم تفاوت شرکت تعاونی رو هم با سهامی خاص درک کنید. تعاونی کلی دردسر داره و باید زیرنظر بنیاد تعاون و... بریم و صندوق تعاونی راه بندازیم و وام و اینجور مباحث داشته باشیم و مباحث اینچنینی که باعث میشه از دغدغه اصلی نهاد که بیشتر حول محور گردش مالی و ایجاد درآمد برای اعضا و اخذ و توزیع پروژه و آموزش و... است خارج بشیم و یک بنگاه اقتصادی بشیم.
خوبم میدونم اما وقتی توی یاهو داریم بحث میکنیم بدلایل مختلف مثل عدم حضور ذهن و مشغله و صحبت با بقیه ی contact ها اشتباه وجود داره پس پیش قضاوتی درست نیست.
هرکاری سختی و مشکلات خاص خودش رو داره.تعاونی اتفاقا خیلی هم بیشتر به هدفمون نزدیک بود. (یکسان سازی قیمت ها و حمایت)
الان در جامعه صرفا بعنوان یک شرکت خصوصی (سهامی خاص) میشناسنمون
ایا اشتباه میگم ؟
ایشون گفتند که به اقای شهرکی بگید گفتم الان دیگه بمن ربطی نداره و نداره هم واقعا,اینکه نمیخوام عضو نهاد باشم دلایل شخصی دیگه ای رو دارم.نقل قول:
به من ربطی نداره اصلاً. فقط گفتم که به این دلایل نمیخوام دیگه عضو نهاد باشم.
دوست عزیز، اگه واقعاً به نهاد احتیاج دارین و بهش هم اعتماد دارین، میتونید فعالیت کنید. درغیر اینصورت برای هیچ کسی کارت دعوت نفرستادیم و هیچکسی رو هم مجبور نکردیم که عضو نهاد باشه.
چه عضو نهاد باشم چه نباشم چه هدفم چی بوده و ....
این ابهامات هست.
شما باید کلیه ی قوانین و محدودیت هارو بنویسید تا همه بتونن مطالعه کنن وگرنه هرروز باید پاسخگوی سوالات کاربران باشید.
الان من نوعی تنها با خوندن 1700 پست میتونم اهداف و قوانین رو متوجه بشم
این به عضو گیری و پیشرفت کمک میکنه.
یه زمانی بحث بیمه هم بود تا اونجا که یادمه :)
چطور شد که اینجور شد رو نمیدونم
اگر کاربران و اعضا از قوانین و ....... مطلع نیستند وظیفه ی شما هست که این مسائل رو مطرح و رفع ابهام کنید.
نگید که توی نشست مطرح شده چون اعضا فقط اونایی نیستن که توی نشست حضور داشتن.
تمام این بحث ها باید بصورت قوانین در بیاد و تعهدات نهاد نسبت به اعضا و برعکس مشخص بشه و مکتوب باشه.
هر قوانینی که نانوشته باشه انگار وجود نداره
آقای عابدی، این لینک گفتگوی ما هست.
من گفتم که :نقل قول:
طبق گفته ی کسی که در نشست حضور داشته:
پروژه ها به 2 دسته تقسیم میشن:
1.پروژه های خود نهاد که خود اعضا انجام میدن و بابتش پولی دریافت نمیکنن
2.پروژه هایی که میگیرن از بیرون و بابتش حق الزحمه دریافت میشه.
عین مفهوم صحبت های ایشون.که شما گفتید نه اینجور نیست و بابتش به اعضایی که مشارکت کردن حق الزحمه پرداخت میشه/حالا یا ایشون در نشست اشتباه متوجه شدن
یا من اشتباه متوجه شدم یا ایشون اشتباه فرمودن.
این کجاش عین چیزی هست که شما گفتی؟ من گفتم بعد از سود دهی سودش بین اعضا تقسیم میشه! تو Conversation history خودت نگاه کن تا بعدا اتهام نخوریم!نقل قول:
(12:02:08 AM) Mohsen: اونایی هم که خودمون تعریف میکنیم بعد از سود دهی بین اعضا تقسیم میشه
علاوه بر این، طبق صحبت هایی که دیروز تو کنفرانس آنلاین داشتیم تو پروژه های داخلی نهاد تو مدت کار اعضا روی پروژه بهشون هزینه پرداخت میشه(حین گفتگوی ایده آقای امین جوادی گفته شد)
وقتی خودت همینطوری الکی حرف یکی دیگه رو برعکس میکنی میگی انتظار نداشته باش افراد دیگه با شنیدن حرف ارجینال خودت در موردت قضاوت نکنن!
مهندس! من وزیر امور خارجه نهاد نیستم که به همه سوالات شما جواب درست و دقیق بدم! در حدی که اطلاع دارم و به قول شما حضور ذهن داشتم جواب دادم!نقل قول:
ایشون (همون قاصد راه) بدلیل نداشتن اطلاعات کافی و قانع کننده برای سوالات من این حرف رو زدن که ایشون استعفا داده برای نهاد و ....
در ضمن اقای شهرکی جوابتون رو داد:
مشکل اینجاست که تو هر دو مورد (بالایی و این) بعضی کلمات رو اشتباهی فهمیدی!نقل قول:
منظورشون بنده هستم که توی نشستها گفتم بخاطر راه اندازی دپارتمان آموزش و پیگیری بیشتر کارهای نهاد، از کارم در اصفهان استعفا دادم و اومدم شیراز تا شعبه نهاد رو در شیراز راه اندازی کنم. نمیدونم منظورتون از دلایل دیگه چیه و باید به دید اتهام مبنی بر سوء استفاده مالی از درآمدهای نهاد بهش نگاه کنم یا صرفاً منظورتون دلایل شخصی و... بوده ولی درهرحال اگه توی نشستها حضور داشتین (بخصوص نشست شیراز)، متوجه میشدین که با توجه به بررسیها و ارزیابیهایی که توی این مدت بعمل اومده، خیلی هم کار پرریسکی نیست و همه جوانب کار سنجیده شده.
بالا پول داده میشود رو داده نمیشود خوندی!
تو این هم که به من میگی من به دلیل نداشتن اطلاعات کافی دروغکی گفتم که ایشون استعفا داده!
پیشنهاد میکنم بری یکم روخوانی و روانخوانی یاد بگیری تا تو آینده همچین مشکلی واست پیش نیاد.
بعد از سود دهی میشه که مشخص هست باید بشه/
فرض کن یکی بیاد بگه برای من فروشگاه طراحی کن بعدا که به سود دهی رسید من بهتون سود میدم :D
منم نگفتم شما باید جواب همه ی سوالات من رو داشته باشید.
شما این رو به گوش ایشون اینطوری که خودشون گفتن رسوندی ایشون هم اینجا نوشتن منم پاسخ دادم
بحثی توش نیست
بعدشم حاجی نگفتم که دروغکی گفتی اقای شهرکی استعفا داده
گفتم شما بدلیل نداشتن اطلاعات کافی برای پاسخگویی به سوالات من و برای اثبات حرفهاتون گفتید اقای شهرکی از کارشون استعفا دادن
مگه من از شما پرسیدم اقای شهرکی کجا هستن چیکار میکنن.نه من سوال کردم شما جواب قانع کننده نداشتی گفتی ایشون استعفا داده ایشون هم اینجا مطرح کرده منم جواب ایشون رو دادم به شما ربطی نداره.
اقا محسن حرف دهنت رو قبل از گفتن مزه مزه کن مواظب خودت باشنقل قول:
پیشنهاد میکنم بری یکم روخوانی و روانخوانی یاد بگیری تا تو آینده همچین مشکلی واست پیش نیاد.
در انتقاد برای همه باز هست کسی نباید معذرت بخواد تا اعتراضش و بگه
چون ما به رشد و بالندگی ای رسیدیم که میدونیم انتقاد ها سازنده هستند
از جناب عابدی هم تشکر میکنم بابت رسیدگی به مسائل و گفتند اعتراض + طرح سوال برای همه
چون این همه پیگیری و بررسی نشان دهنده اهمیت دادن شما به گروه ما هست
چقدر خود هست که این صدای اعتراض یا بهتر بگم شفاف سازی مشکلات از درون خودمون باشه تا کسی فکر نکنه کسی داره برای ادامه کار نهاد مشکل به وجود میاره
خوبه که همیشه بگید "من به اهداف دوستانم که شخصی نیست و همه دوستانم به اون دل بستند اهمیت میدم پس کمکشون میکنم تا به هدفشون برسند " خوبه که نگید من که عضو نمیخوام باشم پس نمیگم !
خوب نیست که حتی برای دیدن دوستاتون هم نیامدین و رسم مهمون نوازی و به جا نیاوردین
یک جور دیگه پس بگم :
ازین به بعد شرط اعتراض برای ایران نهاد فقط برای اعضا باشه !
ما اعضا و به پولی که دادن نمیدونیم که هنوز پولی هم نگرفتیم !
شرط عضویت به این خاطر هست که از روز اول هم گفتیم ما قرار با هم کاری برای هم انجام بدیم !!
پس هر کسی دلسوز ما هست از دورن جمع ما باید مشکلات ما و برای بررسی به رخمان بکشه نه از بیرون تا بقیه فکر کنند خبریه ! که در این صورت اجازه نمیدیم کسی دخالت کنه !
دخالت قابل پذیرش نیست اما دلسوزی یک عضو برای حمایت نهاد " خودش " برای ایدنده خودش چرا هست و هست و هست
اگه اشتباه نکنم دامنه نهاد هم یک سوئ تفاهمی که پیش اومده شد شما بودید !
پیگیری شما و بعدش نیامدن به جلسات هم شما بودید
مطرج نکردند مسائل مهم با مسئولین و موسسین نهاد و هم که برعکس عمل کردید و با اعضا در میان گذاشتید که ممکن هست دهن به دهن بچرخه و کلمات جا به جا بشند و به نفع هیچکی تموم نشه !
بنده پیغام ها خصوصی خودم + صحبت ها ای با تلفن شخصی خودم و همه و همه برای دوستان شفاف سازی کردم تا بگیم هدف ما همون " نهادی هست که برای حمایت اومده "
به یکباره هیئت موسسین و از خدتون جدا نکنید !!! ما هم برنامه نویسیم ! ما هم شب بیداری کشیدیم !
ما اگه بیشتر از شما نباشه کمتر هم خاک این راه و نخوردیم
الان یهو شدیم سود بر فردی ! اونم متاسفانه با ماهی 30 تومن یه سری جوان و کم سن و سال !
خیلی از دوستان ایده هاشونو از ترس لو رفتند نگفتند
این فرهنگ غلط ما ایرانی ها هست !
نبود کار تیمی
حریص بودن
ترس
بی اعتمادی
ما رشد فکری ما شروع شده
بوم کسب و کار
نشست ها دوره ای
اجازه دادن با خودمون برای بحث ، انتقال دانسته ها ، شنیدن اعتراض ها ،کار تیمی ،مسافرت ، تفریح برنامه ریزی شده
برای همین بود که جز چند مورد بقیه ایده ها و خودم شخصا گفتم ! و کامل هم توضیح دادم !
بوسه میزنم به اون ادم زرنگی که بتونه این ایده ها و قبل از نهاد شخصی اجرا کنه !
چون میدونم ایده و همه میتونند بدند مهم اجرای اوناست !
بنده خودم هم میتونم اجراش کنم اما کیفیت کار تیمی با فردی قابل مقایسه نیست !
این مسائل و بهتر بود تو سامانه اطلاع رسانی مطرح میکردیند
اهداف کوچیک ما تو تاپیک شلوی مثل اینجا گم هست قبول ! اما ماشا الله نوشته ها بلند شما باعث میشه هرکی الان بیاد فک کنه این نهاد سراسر نیرنگ و اعتراضه
اما در اخر برای یاد اوری مسائل مهم از شما تشکر میکنم
ضعف ما نداشتند اطلاعات کافی "شاید" باشه اما هیچوقت نفع شخصی نبوده و نخواهد بود
مهرداد حسین زاده
از آقای محسن نوری میخوام که ادامه بحث ندند شخصیت شما برای ما قابل احترام هست مسائل و برای مسئولین بفرستید
برای مسئولین ( بنده یا اقای شهرکی ) مسائل شفاف بشه خودمون مطرح میکنیم که فلان مسئله رفع شد چون اعضا به ما اعتماد دارند و ما هم همه تلاشمون و میکنیم که جواب درستی به اعتمادشون بدیم
ادامه دادن این بحث ها و علنی شدن این موارد اصلا درست نیست
پیاشپیش ممنون
قضیه بیمه چی میشه ؟ قضیه درامد ؟ سهام ؟ حقوق ؟ پروژه ها ؟
سوال کردن حق اعضا هست !! اما ما نهاد نو پایی هستیمو جمع شده از یک سری برنامه نویس دلسوز !
اگه کسی بخواد از بیرون هی سوال کنه و ببینه براش چیزی هست ؟ چقدر نفع هست ؟ چقدر نیست ؟؟ بدون اینکه بخواد درون ماجرا بشه و خودش تلاشی کنه ! من فکر میکنم بهتر باشه به اینجور اشخاص اجازه کنکاش کردن نباید داده بشه
طرح سوال از مسئولین باید انجام بشه !
نه آقای نوری نه فرد دیگه ای !
چون اعضا وظیفه بررسی و انتقال گزارش و ندارند و حتی ذهن اون افراد هم یاری نمیکنه !
شما که عضو نهاد نیستید طبق گفته خودتون
اما هر عضوی که نتونسته بیاد میتونه درخواست بده یا زنگ بزنه با به هر طریقی پیگیری کنه مسائل و تا مسولین با آغوش باز به همه سوالاتشون جواب بدند
انتقاذ پذیری و سیاست برخوردتون و رفتارتون قابل ستایش هست متشکرم
پروسه ی مهمان نوازی ما از 1 ماه قبل از نهاد برای هماهنگ سازی و تعیین مکان نشست,پیدا کردن پارتی و اشنا اینور و اونور و اینجور فعالیت ها شروع شد و تا رسیدن بچه ها و نگرانی برای محل اقامت و .... توی اون سرما ادامه یافت.نقل قول:
خوب نیست که حتی برای دیدن دوستاتون هم نیامدین و رسم مهمون نوازی و به جا نیاوردین
منت نیست و تنها وظیفه ی من هست و تنهایی کاری که از دست من بر میومد همین بود.
خیلی دلم میخواد دلیل شرکت نکردنم رو بگم که شخصی هست و اصلا ربطی به صحبت ها و ... نداره اما نمیگم و تنها هدفم این هست که به حریم شخصی همدیگه احترام بزاریم و اونو ملاک برخورد قرار ندیم بعلاوه اینکه دلیلی نداره بخاطر این موضوع بازخواست بشم.فوقش با جمله ی دلم خواست نیومدم تموم میشه هرچند که اینجور نبود.
اینم بگم که عقاید من برای خودم هست یادمون نره احترام بزاریم + اینکه من جزء اولین نفراتی بودم که ثبت نام کردم برای اینکه پیش قدمی خودم رو برای حمایت و پیگیری نشون بدم.انصراف دادم اما هیچکس جز اقای شهرکی نمیدونست دلیلش هم این بود که موج منفی وارد نهاد نشه و به کسی تلقین نشه که اونم نیاد و....
حتی تا لحظه ی نشست که همه حضور داشتن کسی نمیدونست که من نمیام که اقای صالحی اس ام اس دادن که کجایی زود باش شروع شده.
من اصلا متوجه این حرفها نشد والا.نقل قول:
اگه اشتباه نکنم دامنه نهاد هم یک سوئ تفاهمی که پیش اومده شد شما بودید !
پیگیری شما و بعدش نیامدن به جلسات هم شما بودید
یعنی چی من بودم ؟
دامنه ی نهاد هم تا اونجا که یادم میاد طبق گفته ی فروشنده 4 5 میلیون قصد فروش رو داشتن منم تنها پیگیر بودم همین فک نکنم کار اشتباهی انجام داده باشم.
انگشت تهمت رو از روی من بردارید.
ظاهرا این مسائل مهم فقط برای من مهم هستن چون اعضا حالا به هر دلیلی فکر این چیز ها نیستن.نقل قول:
مطرج نکردند مسائل مهم با مسئولین و موسسین نهاد و هم که برعکس عمل کردید و با اعضا در میان گذاشتید که ممکن هست دهن به دهن بچرخه و کلمات جا به جا بشند و به نفع هیچکی تموم نشه !
منم برای اینکه جوا سوالات خودم رو بدست بیارم تاپیک های گوناگونی زدم که بی پاسخ موند و حداقل جواب قانع کننده ای دریافت نکردم.
من استارتر بحث نبودم و اقا محسن دلیل خواست منم و اصرار کرد منم گفتم به این دلیل به اون دلیل چه درست چه غلط.
اگرم غلط باشه 50% شما (موسس و بانی این نهاد) رو مقصر میدونم که چرا درست همه ی بحث هارو مطرح و دسته بندی و اطلاع رسانی نکردید.
الان ما چه تو سایت نهاد چه اینجا هیچ چیز جمع و جوری برای این مسائل نداریم.قوانین نداریم و ....
شما مخاطب خودتون رو مشخص کنید.اعضای سایت برنامه نویس یا جامعه ی برنامه نویس و فعالان ای تی ایران؟؟نقل قول:
بنده پیغام ها خصوصی خودم + صحبت ها ای با تلفن شخصی خودم و همه و همه برای دوستان شفاف سازی کردم تا بگیم هدف ما همون " نهادی هست که برای حمایت اومده "
به یکباره هیئت موسسین و از خدتون جدا نکنید !!! ما هم برنامه نویسیم ! ما هم شب بیداری کشیدیم !
ما اگه بیشتر از شما نباشه کمتر هم خاک این راه و نخوردیم
الان یهو شدیم سود بر فردی ! اونم متاسفانه با ماهی 30 تومن یه سری جوان و کم سن و سال !
خیلی از دوستان ایده هاشونو از ترس لو رفتند نگفتند
این فرهنگ غلط ما ایرانی ها هست !
نبود کار تیمی
حریص بودن
ترس
بی اعتمادی
اعضای این سایت به موسسین و شما و اقای شهرکی و .... اعتماد کامل داریم و خیلی متشکریم که هستید و بفکر بودید.
امااااا فردی که تازه میخواد با نهاد اشنا بشه کسی که توی این سایت نبوده و شارو نمیشناسه
ایا نباید این چنین افکاری درمورد شما (ما) داشته باشه ؟
کم تو جامعه قانون شکنی اختلاس :) پولشویی و ..... میشه ؟
چرا باید اعتماد کنه ؟
قوانین و مسائل داخلی و که میگید به کسی ربطی نداره نه تهنا جواب سوال خیلی هارو میده و خیلی شفاف سازی هارو میکنه بلکه این حس اعتماد رو به اعضای تازه وارد میده.
شما که چیزی برای مخفی کردن ندارید.پس مشکلی هم نیست بقیه بدونن.درسته ؟
من اگر حرفی میزنم تنها از جانب خودم نگاه نمیکنم.من از همه ی ابعاد بررسی میکنم.
هیچ دلیلی بر اعتماد نمیبینم به عنوان کسی که تازه با نهاد اشنا شده و توی این سایت عضو نیست مثلا/
شما چه برنامه هایی دارید برای جذب اعضا ؟اینجوری میخواید جذب کنید ؟واقعا این ها باگ محسوب میشه :)
توی بخش دپارتمان ها بخشی گذاشتید بعنوان اتاق فکر
ما میدونیم که قرار نیست اونجا نقشه ای کشیده بشه و در اخر نتیجش رو public اعلام میکنید
اما کسی که تازه وارد هست چی؟پیش خودش فکر میکنه وای حالا اون تو چه خبره.
(این فقط بعنوان مثال بود و بس)
به شخصه برای اینجور انتخاب هایی شرایط سخت گیرانه و همه جانبه ای دارم.و تنها زاده ی تفکر خودم هست.نه با کسی دشمنی دارم نه چیزی.
اینها مشکلات محسوب میشه
اگر قرار هست واقعا در اندازه ی بزرگ این کارو انجام بدید و براتون مهم هست که میدونم هست باید این شفاف سازی ها و ..... مطرح بشه.
متشکر بایت پاسخگویی