چهره ی شناخته شده ای هستی تو این تاپیک:قهقهه:
یکی از مسولین میاد جوابتو میده:بوس:
Printable View
4 گزینه ای هست . با مدت زمان محدود (باید سریع پاسخ بدید ، البته سوالا ریز هست و وقتگیر نیستن)نقل قول:
می شه روش برگزاری آزمون را بگین آقای شیخله؟
آزمون برای سنجش میزان دانش هست ، فکر نکنم اونطوری که شما میگید مسخره باشه .نقل قول:
امتحان گرفتن یک کار کاملا مسخرس ! کجای دنیا یا تو کدام شرکت معتبری همچین رفتاری دیدید ؟
اگر روش بهتری سراغ دارید خوشحال میشیم به ما هم منتقل کنید .
روش ***BiDaK*** هم تائید میشه ، خواستید تشریف بیارید سنندج ، قدمتون روی چشم .
قرار نیست وقتی یک چیزی یک مشکلی داره،بخوایم بقیه ویژگی های خوبشو نادیده بگیریم
و اینکه لطفا صفات خودتون رو به ما نسبت ندید، تخصص نداشتن در یک زمینه، دلیله بر مبتدی بودن نیست
در مورد یادگیری یک سوال داشتم، میخواستم ببینم شما مادرزاد همه چیو بلد بودی؟
پارامترهای سنجشتون اشتباهه
در ضمن،کسی با شما نبود ! شما هر موقع سمت یا مقامی داشتی میتونی جواب بندرو بدید !:چشمک:
طرف مقابله ما، اقای شهرکیه و نه شما، که بخوای تایید کنی ویا رد.
هر کسی هرجا توی استفاده از پکیج آموزشی مشکلی داره، بجای سروکله زدن با منابع لاتین و... میتونه توی تاپیک مربوط به پکیج یا توی یک تاپیک جداگانه توی بخش Yii سؤال و مشکلش رو مطرح کنه. حتی اگه لازم باشه با TeamViewer به سیستم فرد موردنظر وصل میشم و مشکل رو با هم رفع میکنیم. کانالهای ارتباطی که توی جلسه آخر توضیح داده شده، برای همین مسائل درنظر گرفته شدن. یکی از خوبیهای این پکیج اینه که همراه با پشتیبانیه. همین دیشب مشکل آقای شکری رو با Remote Connection رفع کردم. قطعاً هیچ محصولی بی عیب نیست ولی بهرحال با پشتیبانی که این پکیج داره، حتی الأمکان نواقص رو مرتفع میکنیم. اگه هرکدوم از دوستانی که توی پکیج ابهام دیدن، با توجه به ضروری بودن یادگیری Yii، بجای کنار گذاشتن و متوقف کردن روند آموزش این فریمورک، مشکلشون رو مطرح میکردن، الآن چند نفر Developer خوب Yii داشتیم و مجبور نبودیم یک یا دو هفته صبر کنیم تا افراد، برای همکاری آماده بشن.
سیستم آزمون هم توی نهاد برای این نیست که بگیم یک نفر کنار گذاشته میشه یا تجدیدی و مردودی و... داشته باشیم. بخاطر اینه که سنجشی از مهارتها و تخصصها داشته باشیم و مطابق اون، توی پروژه ها روی افراد حساب کنیم و خود افراد هم نقاط قوت و ضعفشون رو شناسایی کنن و در مواردی که ضعف دارن، از دپارتمان آموزش کمک بگیرن.
هنگام آرمون دادن ، امکان استفاده از اینترنت هست؟
خود آزمون اینترنتیه، پس اینترنت لازم و مجازه ولی دقت کنید که هدف از این آزمون، رتبه بندی نیست که خدای نکرده کسی بخواد تقلب کنه. اگه هرکدوم از موارد این آزمون رو جواب بدین، معناش اینه که بلدین و مطابق همون مهارتها، پروژه به شما سپرده میشه و آموزش هم دیگه داده نمیشه و طبیعتاً اگه مهارت کافی نداشته باشین و با تقلب و... سؤال رو جواب داده باشین، در انجام پروژه ها به مشکل برخورد خواهید کرد و اذیت میشین. بنابراین، هدفتون کسب نمره بالاتر نباشه چون نمرات، عمومی نمیشه. هدفتون باید شناسایی دقیق مهارتها و نقاط قوت و ضعفتون باشه.
باور کنین با این کار حدود حدود 30 دقیقه تا یک ساعته کلی ابهامات در مورد Yii رفع شد . جا داره بازم تشکر کنم :قلب:
یه زحمت در مورد آزمون دارم .نقل قول:
سیستم آزمون هم توی نهاد برای این نیست که بگیم یک نفر کنار گذاشته میشه یا تجدیدی و مردودی و... داشته باشیم. بخاطر اینه که سنجشی از مهارتها و تخصصها داشته باشیم و مطابق اون، توی پروژه ها روی افراد حساب کنیم و خود افراد هم نقاط قوت و ضعفشون رو شناسایی کنن و در مواردی که ضعف دارن، از دپارتمان آموزش کمک بگیرن.
1. اینکه میشه یکی دوتا منبع بدین بخونیم لاقل اگه واسه آزمون هم شده یکم سطح سوادمو ببرم بالا و اگه موفق هم نشدم لاقل یه چنتا کلمه یاد گرفته باشم.
2. و اینکه زمان آزمون کی هست؟
چون از 28 این ماه امتحانات دانشگاه شروع میشه تا 10 بهمن بعد از 10 تا 12 بهمن هم آزمون ارشد داریم . یجوری باشه که شرمنده آقا رضا و آقای شهرکی نشیم.
و اینکه به جای اینکه دغدغه فکریمونو بزاریم رو این که نهاد داره چی کار میکنه و تا حالا چی کار کرده و .... و فکرمونو مشغول اونا کنیم ، از خودمون بپرسیم ( خصوصا خودمو می گم ) واسه پیشرفت خودمون چی کار کردیم؟
آیا منتظر آقای شهرکی یا آقای صالحی و یا بقیه افراد باشیم که یه پکیج php یا Css یا photoshop تولید کنن ؟
اینا قابل قبولنا که در مورد کارای نهاد همه ابهامات رفع بشه ولی در کنار این هم به پیشرفت خودمون هم بیاندیشیم :لبخند:
دارم سیستم ازمونو برنامه نویسی میکنم،خودمم فردا 2 تا امتحان دارم، تا 24 دی اماده میشه.
ازمون اینترنتی و تحت نرم افزار سیستمی هست.یعنی دسترسی به وب سایت از طریق مرورگر مجاز نیست و فقط جهت جلوگیری از تقلب هست.
صحبت منو اقای شهرکی به خومون مربوطه نه شما!
البته زیاد هم ازتون انتظار نمیره که میگین صحبت های من چرندیاته! چون چشم ندارین ببینین، اگر دداشتین، لوگوی نهادو شبیه لوگو شبکه قم یا نور نمیدید.
در مورد بحث مبتدی بودن هم که جواب دادم
اینجا خیلیا حرف زدن من جوابی ندادم.ولی ادمی مثله تو که کلا فقط دوست داره حرف بزنه بدون فکر کردن و فقط مخالفت کنه اونم واسه اینکه همه بهش توجه کنن و جوابشو بدن باید جواب داده بشه بهت.
اما خوبه چنتا از حرفایی که ردیو فقط خواستی حرف بزنی رو اشاره کنم.
لوگوی شبکه ی قم بود فک کنم اوردی گفتی ما تقلید ازون لوگو کردیم که اگه لوگوی شبکه ی 3 رو میوردی بیشتر قبول میکردیم حرفتو:قهقهه:
واسه نشست تهران اعتراض کردی گفتی مایی که yii بلدیم تکلیفمون چیه.آقای شهرکی گفتن مطمئنید همه چیزو بلدید بعد گفتی تا بحال انقدر مطمئن نبودم.آقای شهرکی گفتن یک ماژول بنویسید که ثابت بشه که ننوشتید.بعد گفتن اشکال نداره توو اون دوروزه دیگه ثبت نام کنید کارگاهو نیاید که ثبت نام نکردید.
ازون طرف توو تاپیکای دیگه میدیدم سوالاتت جوریه که اصلا به آدمای آخر yii نمیخوره.
دیشب اومدی از پکیج آقای شهرکی دفاع کردی.اصلا تو چیکاره ای که بیای دفاع کنی؟بعدم تو که بلد بودی چرا از پکیج دفاع میکنی؟نکنه توام خریدی؟
میتونم جاهای مختلف این تاپیکو بگردم کلا حرفای بی پایه و اساست که فقط خواستی حرفی زده باشی که بقیه نگن این چرا ساکته:چشمک:نترس ساکت بمونی هیچ کی تعجب نمیکنه.
میای میگی آزمون مسخرس.اولا تو کجای این نهاد هستی که بخوای اینجوری در مورد تصمیما صحبت کنی؟این ادبته؟کلی آدم جمع میشن کلی راهو این شهر اون شهر میرن جلسه میزارن از وقتشون از هزینه هاشون بدونی که تا الان نهاد 1قرون تو جیبشون بزاره بعد تو به تصمیم گیزیهاشون اینجوری واکنش میدی؟؟؟چرا خودت نیومدی؟میخوای بهانه بیاری گرفتار بودی؟چن جلسه گرفتار بودی؟
یکم از شرکتای بزرگ واسمون تعریف کن که چجوری استخدام میکنن.و حالا که این راه مسخرس یک راه کاری ارائه بده.تو حتی تازه الان باید بشینی فک کنی که چه راه کاری ارائه بدم که ضایع نشم:لبخند:
خوب شما که الان عددی هستی تو برنامه نویسی یکم از توانائیات بهمون بگو.و حتما بخاطر ثابت کردن توانائیات یا تو آزمون نهاد شرکت کن یا تشریف ببر سنندج توانائیاتو نشون بده.خیلی دوست داریم بدونیم دقیقا کجای برنامه نویسی هستی.
من به نهاد اگه نیاز نداشتم همه ی جلساتو نمی رفتم و بلاخره باید کسایی می رفتن که یک عده ی دیگه ای هم بتونن از نهاد استفاده ی لازمو ببرن.فردا روز اگر از کوچکترین کمکی از نهاد بهره بردی بدون یه عده ای بودن جمع شدن تصمیماتی گرفتن و تو داری ازون تصمیمات نفع می بری.
حالا تو فعلا سنگتو بنداز.دنبال اینم نباش که با توجه بقیه خودتو بخوای بزرگ کنی.http://www.freesmile.ir/smiles/779113_4.gif
من بارها نخواستم تو این تاپیک جوابتو بدماا..بارهااا.نمونش دیشب.ولی کرم از خود درخته انقد چسبیدی که مجبورم کردی جوابتو بدم.http://www.iran-stu.com/images/smilies/f41.gif
1- آقای شهرکی که میگن اینترنت مجازه! شما می گید نه؟!!
2- بدون اینترنت اصلا نمیشه کاری کرد. لزوما کسی که بدون اینترنت برنامه می نویسه برنامه نویس ماهری نیست. شاید حافظه ی خوبی داشته باشه.
3- اگه کسی بخواد تقلب کنه که می تونه از روی کتاب ببینه یا کنار یه برنامه نویس چیره بشینه و ازش بپرسه یا اینکه از یه رایانه ی دیگه وارد اینترنت بشه. برنامه تون اصلا راهکار درستی نیست.
به خدا قسم مردم میان این تاپیک رو میبینن و مسخرمون میکنن ... نکنید بابا .. اینقدر سر چیزای کم ارزش بحث راه نندازید ... خوبه که یکم گذشت نشون بدیم تا مشکلات پیش نیاد .. واقعا مایه آبرو ریزیه ...
خیر سرمون داریم نهاد حمایتی راه اندازی میکنیم !!!
حداقل اگه میخواید بحث هم بکنید برید تو پیغام خصوصی بحث کنید که اینجا کسی نبینه مسخرمون کنه :(
شما داری دار باره کسی که نهاد رو پایه گذاری کرد حرف میزنین و حرف های شما به تمام کسانی که عضو نهاد هستن مربوطه !نقل قول:
صحبت منو اقای شهرکی به خومون مربوطه نه شما!
هنوزم میگم شبیه لوگوی قم هستنقل قول:
البته زیاد هم ازتون انتظار نمیره که میگین صحبت های من چرندیاته! چون چشم ندارین ببینین، اگر دداشتین، لوگوی نهادو شبیه لوگو شبکه قم یا نور نمیدید.
جالبه. میخوایم حوزه IT رو متحول کنیم ولی هنوز درگیر بحثهای Cheap اینچنینی بین خودمون هستیم. اونم توی فضایی که بقیه هم (منجمله کسانی که عضو نهاد نیستن و شاید بخوان عضو بشن) دارن میبینن. نمیگم با هم مباحثه نکنید چون به خودتون مربوطه ولی فکر میکنم پیام خصوصی برای اینجور بحثها بهتر باشه. ضمناً آقای رجبی، مبتدی بودن ارتباطی به اینکه یک پکیج خاص برای یکنفر مفید نبوده، نداره. من فرض رو بر این میگذارم که توی پکیج، خوب توضیح ندادم و بخاطر همین، پشتیبانی پکیج رو هم درنظر گرفتم و براش تاپیک ایجاد کردم. ضمناً خیلی از کسانی که در یک زمینه خاص اطلاعات کمتری نسبت به ما دارن، ممکنه در خیلی جنبه های دیگه که ما ضعیف بودیم، قویتر از ما باشن. بنابراین، اعطای القابی مثل مبتدی و تازه کار و... فکر نمیکنم مناسب شأن خودمون و طرف مقابل باشه.
نمونه سؤال توی اینترنت زیاده. کافیه درمورد PHP Interview Questions and Answers جستجو کنید. البته بهتره بجای اینکه دنبال نمونه سؤال باشین، کتابهایی مثل PHP Power Programming و امثال اون رو مطالعه کنید.
-----
آقا رضا، تا امشب من هم حدود 100 تا سؤال از جنبه های مختلف PHP که برای آزمون طراحی کردم، همراه با کلید براتون میفرستم.
سوالات اوليه php : http://www.w3schools.com/php/php_quiz.asp :لبخند:
مستندات خود پی اچ پی کافیست .نقل قول:
سلام آقا رضا میشه چنتا منبع معرفی کنی واسه PHP
برای کتاب هم من به شخصه php5 power programming رو قبول دارم .
همه کتابها هم خوب هستن به شرطی که خوب مطالعه بشن .
نگران نباشید ، کل آزمون نهایتش نیم ساعت وقتتون رو میگیره ، هماهنگی هم میکنیم دوستان مشکلی نداشته باشن .نقل قول:
. و اینکه زمان آزمون کی هست؟
چون از 28 این ماه امتحانات دانشگاه شروع میشه تا 10 بهمن بعد از 10 تا 12 بهمن هم آزمون ارشد داریم . یجوری باشه که شرمنده آقا رضا و آقای شهرکی نشیم.
نمونه سوالاتی که بنده طراحی کردم همشون خروجی دارن ، در ضمن چند تا تابع استفاده شده که برای همه شناخته شده هست .نقل قول:
- آقای شهرکی که میگن اینترنت مجازه! شما می گید نه؟!!
2- بدون اینترنت اصلا نمیشه کاری کرد. لزوما کسی که بدون اینترنت برنامه می نویسه برنامه نویس ماهری نیست. شاید حافظه ی خوبی داشته باشه.
3- اگه کسی بخواد تقلب کنه که می تونه از روی کتاب ببینه یا کنار یه برنامه نویس چیره بشینه و ازش بپرسه یا اینکه از یه رایانه ی دیگه وارد اینترنت بشه. برنامه تون اصلا راهکار درستی نیست.
حالا شاید با نمونه سوال آقای شهرکی کمی تغییرات دادیم اما نگران نباشید ، من خودم برنامه نویسم ، هنوزم وقتی برنامه مینویسم ، داکیومنت پی اچ پی رو باز میکنم ، همه چیزو حفظ نیستم پس سوال حفظی توش نیست :)
مورد بعدی اینکه چون اکثر سوالات خروجی دارند ، لذا تقلب خیلی راحته ، یه فایل test.php میسازید و کپی پیست میکنید و صفحه رو رفرش میکنید و نتیجه رو میبینید ، لذا باید تمهیداتی هم گرفته بشه تا جلوگیری بشه از تقلب .
من اصرارم به برگذاری آزمون سنتی به همین دلیل بود فعالیت اعضا رو ببینم اما خودتون خواستید اینترنتی باشه پس یه سری محدودیت ها با نرم افزار ایجاد میکنیم .
اصل هدف برگزاری یک آزمون و سنجش افراد توسط خودتون هست .
تشکر ، منتظرم .نقل قول:
آقا رضا، تا امشب من هم حدود 100 تا سؤال از جنبه های مختلف PHP که برای آزمون طراحی کردم، همراه با کلید براتون میفرستم.
آقا رضا، نگران تقلب نباشین. اگه کسی خدای نکرده با تقلب دنبال نمره بالا گرفتن تو آزمون باشه، وقتی پروژه ای که نیازمند تخصص توی همون سؤالاتی هست که با تقلب جواب داده، به مشکل برخورد میکنه و اونجاست که دپارتمان آموزش هم جوابگوی مشکل فرد نیست چون طی آزمون، مشخص شده که اون مبحث رو بلده!
سیستم تستا برای آزمون اومده
فک کنم برای ازمون بهترین گزینه باشه
http://testa.cc/
منم با پيشنهاد آقا مهرداد موافقم چرا از اين آماده ها ستفاده نمي كنيد؟
آيا دليل خاصي داريد؟
سبحان محمدی داره تموم میکنه آزمون آنلاینو.
دلیل خاصی که نداریم، اما خب گفتیم خودمون بنویسیم، به هرحال منکه بخش زیادی رو وقت گذاشتم، بزارید ببینیم نتیجه چی میشه، اگر مشکلی بود، سویچ میکنیم روی این سیستم.
از توانمندی اعضا استفاده میکنیم البته الگه از ابتدا کار در جریان بودم هیچوقت اجازه نمیدادم که وقت بزارید برای این سیستم چون وقت تک تک اعضا با ارزش هست و باید بهینه استفاده بشه
ما وقتی به موفقییت میرسیم که هدفمند کار کنیم ، کم و اصولی کار کنیم و نتیجه بخش
کمتر باید دنبال کارهای تست و تجربی بریم چون کار تیمی هست و قرار از تجربه همه استفاده بشه و اگه فردی قراره هرکسی کد بویسه تا ببینه پی میشه باز میشه کار انفرادی
بنده تجربه استفاده 2 سال از این سیست ( تستا ) و دارم و امتحانش و خیلی جاها دولتی پس داده
اما اینبار که نا هماهنگی پیش اومده و ادامه بدید و امیدواریم خیلی خوب نتیجه بده و ایشا الله بشه یکی از محصولات خوب ایران نهاد
اختراع دوباره چرخ اشتباه است ، زمان هم در حال گذر هست .... تیک تاک !
بله اگه بهتر باشه هم خوبه ! اما من از نگاه تجاری میگم اگه بازار هدف محصولی که تولید میکنی و داری حتی اگه بهترم نبود تولیدش می ارزه چون " میتونی بفروشی "
من مشکلی ندارم،اگر میخواید از تستا استفاده کنید
نه ادامه بدید
چون میدونم روحیه انتقاد پیذیری و دارید میگم
ادامه بدید ایشاالله بچه هایی که هنوز نتونستند با yiiکار کنند و میزاریم تو توسعه این سیتم کار کنند
من پندتا ایده هم دارم رو این سیستم
جواب سوالات و به صورت کد بدیم که نتیجه اجرای کد هم داشته باشیم
یک سیستم جدید ایده زیاد هست ادامه بدید
اقای شهرکی اگه گفتند yii به خاطر زبان واحد هست که اونم واسه کلمه توسعه سیستم های نهاد هست
اما خوب قبول داریم واسه اینکه همه به اون درجه برسند ما داریم زمان و از دست میدیم
و اینم میدونیم که خلاصه هر محصولی میخوایم تولید کنیم باید yii باشه که برای توسعه اون به مشکل نخوریم
اما خوب برای کارهایی که میتونیم تغییرات همیشگی بدیم توش و قرار نیست از دست مشتری محصول بگیریم واسه تغییر بدیم و متونیم فعلا اینجوری پیش بریم
البته این نظر منه فقط و میدونم هرپی من و آقای شهرکی بگند وقتی به این نتیجه میرسیم که دوستان تو توسعه کدهای سلیقه ای به به مشکل میخورند
نظر بدید دوستان تا فعلا این روش و انتخاب کنیم ؟!
مهرداد جان، چندبار پست رو خوندم اما به نتبجیه ایی نرسیدم!! واضحتر بگید داستان چیه
در مورد حامیان رسانه ای + شبکه های تبلیغاتی + سایت های پر بازدید هرکسی هر توانایی ای داره به بنده یا اقای شهرکی پیام بده
منظور از حامیان رسانه ای سایت های خبری ، خبری حوزه it ، سایت شرکت ها و غیره هست
منظور از شبکه های تبلغاتی هم شکبه های اجتماعی و شبکه های تبلیغاتی مثل anetwork هست
منظور از سایت های پربازدید سایت هایی مثل ehsanavr یا 7learn و غیره هست
دوستانی هم که توانایی تولید بنر و فلش و دارند هم به ما اطلا بدند
مهرداد جان، یک خواهش دوستانه دارم. یکبار وقت بگذار جای پ و چ و... رو رو کیبوردت مشخص کن، همه اعضای نهاد یک عمر دعات میکنیم :چشمک:
اما بعد از شوخی، منظور آقا مهرداد اینه که اگه بخوایم سریعتر کارها رو شروع کنیم، میتونیم برای پروژه های داخلی نهاد که فرصت کافی برای بازنویسی اونها داریم، محدودیت انجام با Yii رو برداریم ولی تا وقتی که بازنویسی نشده، فرد/افراد توسعه دهنده، باید پشتیبانی و اعمال تغییراتش رو هم بعهده بگیرن.
یعنی ما قراره همه محصولاتمون و با فریمورک مشترک تولید کنیم چون بعد از تولید قراره توسعه بدیم + پشتیبانی و اعضا هم ممکنه کم و زیاد بشند پس فریمورک باشه که نخواییم کلی وقت بزاریم از کد ها سر در بیاریم
اما واسه محصولاتی که قرار نیست دست مشتری نهایی بیافته و نهایتا تغییرات ( سوئیپ به فریمورک ) و مشتری نمیبینه میتونیم از همین روش سنتی استفاده کنیم